Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

στις

 

11Η σελήνη των Σκοπίων “δονείται” αστρολογικά κάτω από την επιρροή της 29ης του Ταύρου. Ο βαθμός αυτός έχει επαναληφθεί και έχει εκδηλωθεί πολλές φορές με πολλούς τρόπους, κατά καιρούς που είναι σημαντικοί για τη χώρα αυτή. Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι ο σταθερός αστέρας Algol από τον αστερισμό του Περσέα συνδέεται με ατυχήματα και είναι κοντά (στις 26 ° του Ταύρου). Αλλά, ακριβώς εκεί υπάρχει ένα ανοιχτό σύμπλεγμα αστεριών που ονομάζονται Πλειάδες – επτά αστέρια που αντιπροσωπεύουν τις 7 αδελφές.
Αυτό το σύμπλεγμα στην αστρολογία παραδοσιακά σχετίζεται με βαθιά θλίψη και τραγωδίες. Αλλά ως αστρολόγος, πιστεύω ότι όσο αφορά την λύση του ονόματος της, δηλ. θα υπάρξει όταν θα «αγγίζει» την 0 ° των Διδύμων (το σημείο που καταλαμβάνετε από τον αστεροειδή Hermes τη στιγμή της ανακάλυψης του), τότε ίσως να αντιμετωπίσει ένα πολύ καλύτερο μέλλον, με ένα πολύ διαφορετικό τρόπο, αν υπαρχει ως κράτος ακόμα.
Είναι γνωστό ότι η 29 °, γνωστή ως αναιρετική μοιρα, από οποιοδήποτε ζώδιο, μας λέει πάντα ότι η υλοποίηση των πραγμάτων είναι αρκετά δύσκολη. Η διαμάχη με την Ελλάδα λόγω του ονόματος της είναι πολύ γνωστή σε όλους και η πλειοψηφία της διεθνούς κοινότητας αναφέρεται στη χώρα αυτή ως Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ – 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1991

 

scopje
Πρώτον, η μοιρα αυτή βρίσκεται στο ωροσκόπιο της Δημοκρατίας της Μακεδονίας (“The Book of World Horoscopes”, Nicholas Campion) μέσω της θέσης της γενέθλιας Σελήνης (που συμβολίζει τον λαό) σε αυτό το βαθμό. Η Σελήνη μεταφέρει όλα όσα στοιχεία υπάρχουν στο ζώδιο του Καρκίνου, έτσι οι “Μακεδόνες” φέρνουν πολύ πόνο όσο αφορά την πατρίδα και το σπίτι τους, προβλήματα και απώλειες (ο Χείρωνας και ο Νότιος Δεσμός βρίσκονται επίσης στον Καρκίνο).

Η περιοχή των Σκοπίων, είναι πολύ επιρρεπής σε σεισμούς και έχει μακρά ιστορία σεισμών, αρχής γενομένης από τις 28 Απριλίου 518, στη συνέχεια το 1555 μέχρι το γνωστό σεισμό σε όλους που έγινε στις 26 Ιουλίου 1963, όταν ήταν ακόμη ένα κομμάτι του SFRY (Σοσιαλιστική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας). Αυτός ο σεισμός προκάλεσε τεράστιες απώλειες και η προοδευτική σελήνη της μόλις βρισκόταν προς το τέλος διασχίζοντας την 29 ° του Ταύρου κοντά δηλαδή στην 0 ° των Διδύμων!“Knjiga srpskih horoskopa” [The Book of Serbian Horoscopes] by Branka Stamenković.

ΣΚΟΠΙΑ1963

Αν ρίξουμε μια ματιά στο ωροσκόπιο του πρώτου προέδρου, του Κίρο Γκλιγκόροφ, όπου βρίσκουμε τον Ερμή του, όλως τυχαίως, στην 29η του Ταύρου! Η χρονολογία γέννησής του δεν είναι γνωστή και έτσι ο χάρτης του καταστρώθηκε για το μεσημέρι, οπότε ο Ερμής βρίσκεται στον 10ο οίκο (κυβέρνηση) και φέρνει τη Σελήνη (λαός), πολύ κοντά στην 29 ° της Παρθένου.

Ίδρυσε το κράτος με τη συνταγματική ονομασία «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» το οποίο είναι μέλος του Ο.Η.Ε. ως «πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας» (fYROM).Εξελέγη πρώτη φορά πρόεδρος της χώρας τον Ιανουάριο του 1991 από τη Βουλή και επανεξελέγη το 1994 σε εκλογές που είχαν διεξαχθεί το ίδιο έτος.Παρέμεινε στο αξίωμα του Προέδρου μέχρι το 1999, έχοντας ολοκληρώσει δύο θητείες. Αποχώρησε από το προεδρικό αξίωμα της πΓΔΜ σε ηλικία 82 ετών.

Ο Κίρο Γκλιγκόροφ πίστευε στα σλαβικά χαρακτηριστικά του λαού του και κατηγορήθηκε ως προδότης από τους συμπατριώτες του που οικοδομούν τον «πούρο μακεδονισμό», τη νέα ιστορική θεωρία για το έθνος της χώρας του. Οι δηλώσεις του ότι η ταυτότητα του λαού του είναι σλαβική και δεν συνδέεται με τον Μέγα Αλέξανδρο και τους αρχαίους Μακεδόνες, καθώς και η άποψή του πως η προσπάθεια για αφαίρεση της σλαβικής ταυτότητας από τον λαό είναι πολιτική προπαγάνδας, έφερε την κυβέρνηση της χώρας του να υποβαθμίσει τον ρόλο του στην επέτειο των είκοσι χρόνων από την ίδρυση του κράτους από τον ίδιο. Τον Σεπτέμβριο του 1995 είχαν ανατινάξει το αυτοκίνητο που τον μετέφερε στο κέντρο της πόλης των Σκοπίων!

 

Η Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 1994, κηρύσσει μονομερές εμπάργκο στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (ΠΓΔΜ), εξαιτίας του προβλήματος που ανέκυψε με την ονομασία της γειτονικής χώρας. Ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου ανακοινώνει την άμεση διακοπή της λειτουργίας του ελληνικού προξενείου στα Σκόπια και της διακίνησης εμπορευμάτων από και προς τη χώρα αυτή, μέσω του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. ΝΔ και ΠΟΛΑΝ συμφωνούν με τα μέτρα, ενώ ΚΚΕ και Συνασπισμός εκφράζουν την αντίθεσή τους. Η ηγεσία της ΠΓΔΜ άσκησε οξεία κριτική κατά της Ελλάδας, ενώ ανησυχίες και επικρίσεις για τα μέτρα εξέφρασαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή της ΕΕ, οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Δανία, το Βέλγιο, η Τουρκία και η Βουλγαρία. Τουρκία και Αλβανία πρότειναν στα Σκόπια τη χρησιμοποίηση λιμανιών τους για τη διακίνηση εμπορευμάτων.
Τότε, η προοδευτική Αφροδίτη (οικονομία) των Σκοπίων βρισκόταν ξανά στην 29 ° του Υδροχόου όμως, όπου σχημάτιζε τετράγωνο με την 29 ° Ταύρου, όπου βρίσκεται η γενέθλια Σελήνη των Σκοπίων μαζί με τον Νότιο Δεσμό και Χείρωνα στον Καρκίνο, και αυτό προκάλεσε επίσης απώλειες για την οικονομία της.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφασίζει να παραπέμψει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για το θέμα του εμπάργκο κατά της ΠΓΔΜ και ταυτόχρονα καλεί τα Σκόπια να επανεξετάσουν τη θέση τους στα θέματα του συντάγματος και των συμβόλων τους. Η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει τη δυσφορία της και την ανησυχία ότι η απόφαση θα ενισχύσει την αδιαλλαξία των Σκοπίων. https://www.sansimera.gr/articles/419/134

tereza (1)Αν κοιτάξουμε τώρα τον χάρτη της Μητέρας Τερέζας, που ήταν αλβανικής καταγωγής καθολική μοναχή, ιδρύτρια του τάγματος «Ιεραπόστολοι της Φιλανθρωπίας», που ανέπτυξε πολυετή ανθρωπιστική δράση και ιεραποστολικό έργο, ειδικότερα στην Ινδία, τότε η 29 ° του Ταύρου, είναι η απεικόνιση αυτής της πνευματικής γυναίκας. Είναι γνωστό ότι η Μητέρα Τερέζα κέρδισε το βραβείο Νόμπελ στις 10 Δεκεμβρίου 1979. Τα Σκόπια τότε ήταν ακόμη εντός του SFRY ενώ στη συνέχεια και η προοδευτική Σελήνη διέσχιζε ξανά την 29 ° του Ταύρου!

Επιπλέον, μια μεγάλη τραγωδία συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου 2004, όταν ο πρόεδρος Μπόρις Τραϊκόφσκι [της ΠΓΔΜ] δολοφονήθηκε σε αεροπορικό ατύχημα στο Μόσταρ . Η προοδευτική Σελήνη των Σκοπίων ήταν στην 28 ° του Σκορπιού και 52 ‘(σχεδόν στην 29 ° Σκορπιού) εκείνη την ημέρα, καθώς σχημάτιζε ακριβής αντίθεση με τον Ουρανό, καθώς επίσης συμβολίζει τα αεροπλάνα, μεταξύ άλλων, αλλά βέβαια σε αντίθεση με την 29 ° του Ταύρου (βαθμός της γενέθλιας σελήνης).

 

“Μακεδονική άνοιξη” 2015

Λίγο καιρό πριν είχε ανοίξει η σελίδα μας και από τα πρώτα που είχα ασχοληθεί ήταν η “Μακεδονική Άνοιξη”, καθώς τα Σκόπια τότε συγκλονίστηκαν από αναταραχές, διαδηλώσεις στους δρόμους καθώς τα μέσα ενημέρωσης ονόμασαν αυτά τα γεγονότα ως “Μακεδονική άνοιξη”.
Η αιτία των αναταραχών ήταν η δολοφονία του 22χρονου Martin Neškovski στις 5 Ιουνίου 2011, ο οποίος ήταν στην εορταστική εκδήλωση [Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση] μετά τις κοινοβουλευτικές εκλογές. Δολοφονήθηκε από μέλη της αστυνομίας και το γεγονός καλύφθηκε. Εν τω μεταξύ, η αλήθεια έγινε γνωστή από τα μίντια.
Αυτές οι αναταραχές μπορεί να φέρουν εύκολα την “πτώση” κάποιας σημαντικής προσωπικότητας στη χώρα, δεδομένου ότι ο Ήλιος (σημαντική προσωπικότητα, ηγέτης) βρισκόταν στις 29 ° του Υδροχόου σε ακριβές τετράγωνο με την 29 ° του Ταύρου (γενέθλια σελήνη των Σκοπίων), επομένως πρόκειται για μια επαναλαμβανομένη απεικόνιση συγκρούσεων μεταξύ του λαού και κυβέρνησης.

Από την άλλη πλευρά, η θέση του Ήλιου στο προοδευτικό ωροσκόπιο της, κατευθύνεται προς την 29 ° που απεικονίζει πάντα το τέλος ενός ηγεμόνα και πολύ πιθανόν τονίζει πιθανές νέες εκλογές. Είναι ενδιαφέρον ότι τον Ιούνιο του 2011, όταν σκοτώθηκε ο Μάρτιν, το Solar Arc των Σκοπίων (κυβέρνηση, η φήμη του κράτους) βρισκόταν επίσης στην 29 ° του Υδροχόου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο διελαύνων Άρης (διαμάχες) βρισκόταν στις 28 ° του Ταύρου , πολύ κοντά στις 29 ° του Ταύρου της γενέθλιας Σελήνης και πάλι. Τις βραδινές ώρες, από τις 8 μ.μ. στις 10 Μαΐου 2015 ο Άρης βρισκόταν στις 29 ° του Ταύρου, γεγονός που ίσως και πάλι να απεικονίζει τη σύγκρουση μεταξύ λαού (Σελήνη) και αστυνομίας (Άρης). Η 20 Μαΐου 2015, ήταν επίσης ενδιαφέρον, με τον Ήλιο (πρωθυπουργός, πρόεδρος) στην 29 ° του Ταύρου. Αυτό σίγουρα σηματοδοτούσε το γεγονός ότι η αλλαγή ήταν αναπόφευκτη και η αλήθεια για το θάνατο ενός 22χρονου και του δημοσιογράφου (που ταιριάζει στην απεικόνιση του μυθολογικού Ερμή, δηλ. 0 ° των Διδύμων) μπορεί να είναι η κινητήριος δύναμη που οδήγησαν τα Σκόπια σε ένα νέο και διαφορετικό μέλλον. Για όσο διάστημα βέβαια ζουν στο σκοτάδι, την άγνοια, το μυστικό (29 °) – υπάρχει πρόβλημα …

Ο Ερμής ήταν γιος του Δία και της Μαίας, μιας από τις Πλειάδες. Ήταν ο αγγελιοφόρος του Δία, λειτουργεί ως ψυχοπομπός, οδηγεί δηλαδή τις ψυχές των νεκρών στον Άδη (όπως μαθαίνουμε στην Οδύσσεια… Όλα αυτά είναι μόνο μια άλλη επιβεβαίωση ότι η μετάβαση από την 29 ° του Ταύρου προς την 0 ° των Διδύμων, στον Ζωδιακό είναι ο τόπος από τον οποίο η Δημοκρατία της Μακεδονίας «δονείται», ενώ με την έννοια του αρχέτυπου, η Μακεδονία είναι στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου ο Ερμής όμως είναι αδύναμος (εξορία και πτώση).

 

8 Σεπτεμβρίου 1991 (δημοψήφισμα)

Στο τέλος, ας ρίξουμε μια ματιά στο ωροσκόπιο για την ημέρα του δημοψηφίσματος ανεξαρτησίας της. Το πρώτο πράγμα που βλέπουμε είναι η θέση του MC (κυβέρνηση, φήμη του κράτους) στην 29 ° Υδροχόου, στο βαθμό που σήμερα κατέχει απο την θέση του Ηλίου (πρωθυπουργός, πρόεδρος, ηγετικό σχήμα στη χώρα) στο ωροσκόπιο της για τις 25 Ιανουαρίου 1991 (ημέρα ανακοίνωσης).

Η 29 ° Υδροχόου σχηματίζει ξανά ένα τετράγωνο με την 29 ° του Ταύρου(μια αρκετά “ευαίσθητη” μοιρα για το κρατίδιο αυτο).
Η θέση της προοδευτικής Σελήνης σε αυτό το ωροσκόπιο είναι ενδιαφέρουσα – στην 29 ° Καρκίνου, σε όψη quincunx με την 29 ° στον Υδροχόο (MC – κυβέρνηση), έτσι αυτό επίσης απεικονίζει την σύγκρουση μεταξύ λαού και ηγέτη. Επίσης, ο προοδευτικός Asc βρίσκεται στην 15 ° του Καρκίνου, μαζί με τον Νότιο Δεσμό (απώλειες), προβλήματα που υπάρχουν στο κράτος των Σκοπίων και που όλα ξεκίνησαν από τον πρόσφατο κύκλο Ουρανού / Πλούτωνα στις 15 ° του Κριού- Αιγόκερω.

mak8

Φαίνεται ότι όσο αφορά η συμφωνία ονομασίας των Σκοπίων, μεταξύ Ελλάδας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας δεν θα λειτουργήσει !!! Γιατί; Θα χρειαστεί η έγκριση των δυο κοινοβουλίων. Φαίνεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παίζει με τη δική του “καρέκλα” γιατί τώρα ο Ουρανός τετραγωνίζει τον Ήλιο του στην το 0 ° του Λέοντα του χάρτη της Ελληνικής Δημοκρατίας του 1974. Επιπλέον, ο Τσίπρας έχει τον Ήλιο του στην 4 ° του Λέοντα, και, η σεληνιακή έκλειψη της 28 Ιουλίου 2018, στην 4η μοιρα του Υδροχόου, είναι έτοιμη να ανατρέψει τον γενέθλιο Ήλιο του. Επιπλέον, παίρνω τόσο σημαντικό το γεγονός ότι στο διάγραμμα του χάρτη της Ελληνικής Μεταπολίτευσης του 1974, ο Ουρανός στις 5 ° του Υδροχόου, και ο Χείρων στην 5 ° του Λέοντα, θα “βλάψει” τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Ο Δίας του ηλιακού τόξου στις 29 ° του Κριου (και στους δύο χάρτες, του Τσίπρα και στην Ελληνική Δημοκρατία του 1974), σημαίνει ότι πολλές φορές ο διελαυνων Ουρανός θα διασχίσει τον Δία (ο Δίας βρίσκεται στο 10ο οίκο στο γενέθλιο χάρτη του Τσίπρα και κυβερνήτης του 10ου οίκου, στον χάρτη Μεταπολίτευσης του 1974, που σημαίνει ότι ο Δίας αντιπροσωπεύει την ελληνική κυβέρνηση).

Σύντομα, θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές (μέσω εκλογών το 2019, αλλά ίσως να συμβεί ακόμα και πιο πριν μια εκλογική αναμέτρηση). Ο 11ο οίκος (κοινοβούλιο) στον χάρτη Μεταπολίτευσης του 1974 είναι στην 0 ° του Ταύρου, και η διέλευση του Ουρανού μέσα από τον Ταύρο, καθώς και η σελήνη, ίσως συμβάλλουν σε αυτο!
Ο κυβερνήτης του Τσίπρα που είναι ο Κρόνος στην 11η μοίρα του Καρκίνου είναι σε αδυναμία και ο διελαυνων Κρόνος θα σχηματίζει αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του στις 5 Ιανουαρίου 2019! (τότε θα υπάρξει και μια δυνατή ηλιακή έκλειψη)

Καθώς η Ελληνική Δημοκρατία το 1974 έχει τον Ήλιο ως κυβερνήτη του 2ου οίκου (χρηματοοικονομικού) και του 3ου οίκου (όμορα κράτη), ο Ουρανός μπορεί να «αναταράξει» πολύ βαθιά Ελλάδα όσο αφορά τα χρήματα, καθώς και για το θέμα της «Μακεδονίας» … Αυτό το ” πρόβλημα “θα έχει 3 στάδια, γιατί και τρεις φορές ο Ουρανός μετακίνησε τον Ήλιο στη 0 ° Λέοντα-Μάιος / Ιούνιος 2018, Οκτώβριος 2018 και τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2019! Εξάλλου, ο χάρτης Μεταπολίτευσης έχει τον άξονα 2/8ου,που είναι άξονας του χρηματοπιστωτικού συστήματος πάνω από 3 ° / 3 ° Λέοντα-Υδροχόου, έτσι η σεληνιακή έκλειψη στην 4 ° Υδροχόου (28 Ιουλίου, 2018) θα ανοίξει επιπλέον ζητήματα που συνδέονται με το χρήμα …

Ο Ουρανός θα είναι σε ευθεία πορεία από την 28 ° του Κριού, και είναι τόσο ενδιαφέρον, γιατί ακόμα και ο Γιάννης Βαρουφάκης έχει την γενέθλια Αφροδίτη του σε ανάδρομη πορεία, στην 28 του Κριου (οικονομία), σε τετράγωνο με τον Κρόνο στις 28 ° του Αιγόκερω! Ο άνδρας αυτός ήταν μέρος της κυβέρνησης του Τσίπρα, αλλά τον άφησε επειδή ο Τσίπρας άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει την Ελλάδα εντός της ευρωζώνης.

Είπε βέβαια ότι θα κατεβεί στις εκλογές του 2019! Εάν θα υπάρξουν εκλογές στην Ελλάδα μέχρι της 13 Οκτωβρίου 2019 , θα είναι πολύ ενδιαφέρων, γιατί θα υπάρξει αντίθεση της Αφροδίτης / Ουρανού πάνω από την 5 ° Σκορπιού / 5 ° Ταύρου, τετραγωνίζοντας τον Ουρανό και Χείρων της Ελλάδας πάνω από την 5 ° Λέοντα / 5 ° Υδροχόου στον χάρτη Μεταπολίτευσης.

Φαίνεται ότι οι επόμενες εκλογές στην Ελλάδα πρόκειται να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στην οικονομία, και ο ελληνικός λαός θα θέλει να απελευθερωθεί από τους κανόνες, να αλλάξει το σύστημα της οικονομίας τους εντελώς – Σελήνη / Πλούτωνας της Ελλάδας (Δημοκρατία 1974) στις 15 ° του Αιγόκερω, και θα υπάρξει η διέλευση του Κρόνου … ίσως τότε και ο κύριος Βαρουφάκης να έχει μια ακόμα ευκαιρία, να επιστρέψει, και να υλοποιήσει μια από τις ιδέες του, κατά κάποιο τρόπο, παίζοντας ρόλο….απο ωροσκοπικης άποψης..ίδωμεν!

Από την άλλη πλευρά, η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (25 Ιανουαρίου, 1991, 12 μ.μ., Σκόπια) έχει τον Ήλιο στην 4 ° Υδροχόου (όπου επηρεάστηκε και απο την έκλειψη Ιουλίου- θα έλεγα ότι δεν θα λύσουν αυτό το πρόβλημα ίσως ποτέ … Ο γενέθλιος Ουρανος της Ελλάδος συνδέεται αρνητικά προς στον γενέθλιο Ήλιο της, καθώς και με τον Χείρωνα, που σημαίνει ότι η Ελλάδα, λογικά, θα δώσει ένα ” χτύπημα” προς την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, οπότε ο πρόεδρος της, Đorđe Ivanov, που έχει δηλώσει ότι δεν θα δεχτεί συμφωνία μεταξύ του Τσίπρα και του Ζαεφ, σχετικά με το όνομα -Severna Republika Makedonija (Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας).
Παραμένει να δούμε αν τα δύο κοινοβούλια θα το αποδεχθούν. Επίσης, η πΓΔΜ έχει ανάδρομο Δία στην 9η του Λέοντα, ως κυβερνήτης του 11ου οίκου (κοινοβούλιο) και του 4ο οίκου (έδαφος, αντιπολίτευση ), αλλά βέβαια μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνουμε και την πολύμηνη επιρροή του Αρη στον Υδροχόο, στις 28 Ιουνίου 2018! Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου της “Μακεδονίας” είναι η Σελήνη στις 29 ° του Ταύρου ξανά – γι ‘αυτό και περιμένουν τόσο πολύ για να πάρουν το όνομά τους … Στον χάρτη, η Σελήνη είναι στην 1 ° Λέοντα, έτσι ο Ουρανός θα ” χτύπησε “τρεις φορές – θα έλεγα ότι πιθανόν να αλλάξουν 3 φορές το πιθανό όνομα … (πολύ πιθανόν να καταργήσει τη λέξη Μακεδονία, όπως επιμένει και επιθυμεί ο Ελληνικός λαός …)

Στο τέλος, εάν θα υπάρξουν νέες εκλογές το 2019 στην Ελλάδα (έβαλα 7:00 π.μ. ως ώρα έναρξης, στις 13 Οκτωβρίου), βλέπουμε πάντα τους κυβερνήτες στον 10ο οίκο, την αντιπολίτευση στον 4ο οίκο, ο 10ος οίκος βρίσκεται στον Καρκίνο , η Σελήνη στην στον Κριο – όχι τόσο ισχυρή Σελήνη, όχι ισχυρή θέση για τον Τσίπρα, διότι η επιπλέον η Σελήνη τετραγωνίζει τον Κρόνο (τον κυβερνήτη της αντιπολίτευσης, τον 4ο οίκο). Φαίνεται ότι το κόμμα αντιπολίτευσης θα είναι ισχυρότερο και θα πάρει το μεγαλύτερο ποσοστό.
Επίσης, πρέπει να προσθέσω το εξής: θα υπάρξει η ηλιακή έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου 2019 στις 15 ° του Αιγόκερω, επηρεάζει την Σελήνη και τον Πλούτωνα στον χάρτη Μεταπολίτευσης που σημαίνει ότι ο Ελληνικός λαός θα βιώσει μια μεγάλη μεταμόρφωση θα θέλουν μεγάλη μεταμόρφωση, μια μεγάλη αλλαγή, και θα θέλει να απαλλαγεί από το παλιό και βρώμικο, σε πολιτικο επίπεδο..

Στις 21 Ιανουαρίου 2019, θα υπάρξει μια ακόμη σεληνιακή έκλειψη, σημαντική για την Ελλάδα, επειδή θα πραγματοποιηθεί στην 0 ° του Λέοντα, και ο Τσίπρας μπορεί να είναι σε μεγάλα προβλήματα ως Πρωθυπουργός (παράλληλα θα έχει τον διελαυνων Κρόνο σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο του, κυβερνήτη του MC του , κι αυτό θα είναι ένα μεγάλο τεστ γι’ αυτόν). Ίσως τότε δούμε και την πιθανή επιστροφή του Βαρουφάκη, παρέα μαζί με το οικονομικό του πρόγραμμα όπου θα απελευθερώσει τους Έλληνες από την μιζέρια τους..;;;
Ο Γιάνης έχει τη Σελήνη του στον Καρκίνο, η οποία φαίνεται να είναι σημαντική, όπως και ο χάρτης Μεταπολίτευσης, αλλά επίσης έχει και Άρη στην 10η του Καρκίνου – έτσι θα μπορούσε να “αγωνιστεί για τους Έλληνες, αλλά ο Αρης εκεί είναι σε πτώση … ωστόσο βέβαια και η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου, 2019 επίσης είναι σημαντικη για την χώρα μας! Αυτό μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για πολλά πράγματα …

4puta

Η γραβάτα ως το σύμβολο του Algol!

tsiprasgravata-thumb-large

Το όνομα είναι το πεπρωμένο μας και είναι σημαντικό ποιο είναι το όνομά μας .Και οι δύο πλευρές πρέπει να δώσουν την συγκατάθεση τους. Με τον Ερμή εκτός ορίων, πραγματοποιήθηκε κάποια πρόοδο την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, όταν υπογράφτηκε η συμφωνία Πρεσπών, αλλά υπάρχουν τεράστιοι αστρολογικοί οιωνοί, που “βγάζουν μάτι” δηλαδή, ότι η συμφωνία μεταξύ του Ζαεφ και του Τσίπρα δεν θα δουλέψει με κανένα τρόπο και θα φέρει αναταράξεις στα Βαλκανια και γενικότερα!
Ο Ζάεφ έβγαλε τη γραβάτα του και την έδωσε στον Τσίπρα, αλλά αυτό βλέπετε, ταιριάζει τόσο τέλεια με την ιστορία του Αλγκόλ – όπως είχα αναφέρει στην ανάλυση της συμφωνίας των Πρεσπών, κάποιος θα χάσει το “κεφάλι” του (θέση, καρέκλα). Ενδιαφέρων το γεγονός ότι, ο Τσίπρας έχει τη Σελήνη στις 26 ° του Σκορπιού, απέναντι από τον Algol ( στις 26 ° του Ταύρου), ενώ η πρώην Δημοκρατία της Μακεδονίας έχει τη Σελήνη της στις 29 ° του Ταύρου ( Πλειάδες).
Είναι ξεκάθαρο ότι και οι δυο λαοί και από τις δύο χώρες μπορούν να πάρουν τα κεφάλια, και των δυο, για αυτό που κάνουν …Στο κάτω κάτω της γραφής, στο ωροσκόπιο της ΕΕ μπορείτε να δείτε τη Σελήνη στον 10ο οίκο (πολύ σημαντική γυναίκα στην ΕΕ) επίσης με Algol – Φεντερίκα Μογκερίνι που υποστήριξε τη συμφωνία μεταξύ Ζαεφ και Τσίπρα.

 

Η Μακεδονία είναι η Ελλάδα

Η 29η του Ταύρου στις Πλειάδες θα είναι το μόνιμο πρόβλημα των Σκοπίων. Όπως μπορείτε να δείτε, θα πρέπει λογικά, να περιμένουν πάρα πολύ για να λύσουν το πρόβλημα σχετικά με το όνομα, και θα μπορούσαν να περιμένουν περισσότερο στο μέλλον …

Ο κυβερνήτης της Σελήνης είναι η Αφροδίτη στον Υδροχόο, στις 25 ° του Υδροχόου, που «καλεί» τον Algol (26 ° του Ταύρου ), σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Σκορπιό – θα έλεγα ότι όπως και στον μύθο, θα πρέπει να «πάρουν το κεφάλι» κάποιου ( να τον «σκοτώσουν» ίσως κατά κάποιο τρόπο), να αφαιρέσουν τη λέξη Μακεδονία, να αλλάξουν εντελώς ταυτότητα, που θα τους βλάψει (τετράγωνο Πλούτωνα στον Σκορπιό), αλλά ταυτόχρονα θα τους φέρει και την αναγέννηση… Μπορεί να είναι πιο ανοιχτοί για την αλλαγή, όταν ο Ουρανός θα κάθεται στην 29 ° του Ταύρου, δηλαδή κατα το 2026-7 και μετά, που θα σημαίνει τότε, ένα εντελώς νέο όνομα, καθώς θα βρίσκεται κοντά στην 0 μοιρες των Διδύμων.