Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1936-1949

στις

28-OXI

Η 28η Οκτωβρίου είναι μια σημαντική επέτειος που γιορτάζουμε κάθε χρόνο, σε ανάμνηση του υπερήφανου «ΟΧΙ» στις απαιτήσεις των Ιταλών και την έναρξη του ελληνοϊταλικού πολέμου. Ουσιαστικά γιορτάζουμε την είσοδο της Ελλάδας στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στο άρθρο αυτό θα εξετάσουμε την αστρολογική πλευρά των γεγονότων εκείνης της περιόδου αλλά για να είναι ολοκληρωμένη η ανάλυση δεν θα μείνουμε στη συγκεκριμένη ημερομηνία ή στους μήνες του «Έπους της Πίνδου» αλλά θα προσπαθήσουμε να δούμε συνολικά με ποιες συνθήκες ενεπλάκη η Ελλάδα στον πόλεμο και ποια ήταν τα αποτελέσματά του.

 

Έτσι, θα μελετήσουμε τις σημαντικότερες διελεύσεις από το ωροσκόπιο της Ελλάδας (υπολογισμένο για 3/2/1830 ώρα 12 το μεσημέρι) για μια περίοδο 14 χρόνων, από το 1936 μέχρι το 1949, χωρισμένη σε τρεις περιόδους: πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον πόλεμο. Για την κάθε περίοδο γίνεται μια συνοπτική αναφορά στα ιστορικά γεγονότα της εποχής και θα ακολουθεί η αστρολογική ανάλυση, στηριγμένη στις διελεύσεις και προόδους της κάθε περιόδου και με ανοχή μέχρι μία μοίρα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ WORD KAI PDF.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1936-1949 (WORD)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1936-1949(PDF)