7 ΣΠΑΘΙ- ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018


Άλλο ένα ακόμη δύσκολο χαρτί για τον Νοέμβριο του 2018.

Εδω βλέπουμε να απεικονιζεται, ενας άνθρωπος που έχει κλέψει πέντε Σπαθιά από έναν στρατιωτικό καταυλισμό και τρέχει κοιτάζοντας πίσω του μήπως και τον αντιλήφθηκαν. Δυο ακόμη Σπαθιά είναι καρφωμένα στο έδαφος. Το άτομο προσπαθεί να πραγματοποιήσει τους στόχους του, με τα μέσα των άλλων γι αυτό, και δεν έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, η οι επιτυχίες του, είναι μερικές.

Σε κάθε περίπτωση, οι προσπάθειες του δεν είναι σταθερές. Πίσω του ο στρατιωτικός καταυλισμός, συμβολίζει την τάξη και το χαρτί θέλει να θυμίσει ότι οι νέοι δρόμοι και ιδέες υπάρχουν μόνο όταν χτίζονται πάνω στα θεμέλια του ταχτοποιημένου και ξεκαθαρισμένου παρελθόντος.

Το χαρτί είναι πιθανόν να δείχνει μια απροσδόκητη τροπή των πραγμάτων, γρήγορη εξέλιξη των γεγονότων, ξαφνική έντονη δραστηριοποίηση όταν ζούμε για καιρό σε κατάσταση διανοητικής νωθρότητας. Το 7 Σπαθί, επίσης για άλλη μια φορά, συμβολίζει την προδοσία, μια ένοπλη ληστεία, τις διενέξεις, συγκρούσεις και φιλονικίες.

Η μετριοπάθεια επιβάλλεται, γιατί με την άμεση αντιπαράθεση καταστρεφόμαστε. Το χαρτί επίσης συμβολίζει μια κρίσιμη περίοδο. Μάταιες ενέργειες, αδικαιολογητες καθυστερήσεις, υποχωρητικότητα και ατολμία, ήττα ενώ η νίκη μπορεί να ήταν πολύ κοντά, ανεντιμότητα, δυσφήμηση.

Μια άλλη κάρτα που υποδεικνύει τις δυνάμεις που αντιτίθενται σε εσάς, δείχνει ότι υπάρχει μια πηγή απογοήτευσης. Αυτό είναι θετικό, καθώς μπορεί να εντοπίσετε αυτήν την πηγή και να αλλάξετε τις αρνητικές περιστάσεις, καθώς η πηγή αυτή μπορεί να σας σαμποτάρει σκόπιμα. Ο δρόμος για την επιτυχία σας δεν βρίσκεται όμως στην άμεση αντιπαράθεση, αλλά, αντίθετα, στην αγανάκτηση.

 

Τα 7 σπαθιά μπορούν να δείξουν κάποιον που συμπεριφέρεται ανήθικα η δεν έχει ηθικές προθέσεις. Μερικές φορές σημαίνει επίσης ότι καποιος εισβάλλει στη ζωή κάποιου άλλου που δεν ανήκει. Εάν αισθανθείτε ότι κάποιος σας κατασκοπεύει, μπορεί να έχετε δίκιο. Αν μπείτε στον πειρασμό να «σκάψετε» τη ζωή κάποιου άλλου αντισταθείτε. Όλοι αξίζουν την ιδιωτικότητα. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο και τότε δεν θα έχετε τίποτα να ανησυχείτε, ακόμα κι αν κάποιος είναι έξω και παραφυλάει.

Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε στην πολιτική. Αν ψάχνετε για δουλειά, μη διστάσετε να μιλήσετε με ανθρώπους που γνωρίζετε ή έχετε εργαστεί στο παρελθόν. Αν είστε ήδη σε μια σχέση όταν εμφανίζεται αυτή η κάρτα, το σαφές μήνυμα είναι ότι η εμπιστοσύνη είναι σε κρίσιμο σημείο. Εάν αισθάνεστε υποψίες για κάποιον λόγο σχετικά με το σύντροφό σας, προσπαθηστε να μιλήσετε γι ‘αυτό, ακόμα και αν είναι δύσκολο. Το να είσαι παθητικός-επιθετικός θα κάνει μόνο τα πράγματα χειρότερα.

Αν ψάχνετε για αγάπη, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον ενδιαφέρον τώρα, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε να εμφανίζεστε σαν να μην ενδιαφέρεστε απλώς για μια σχέση. Προσπάθεια για ισορροπία.

Όταν εμφανιστεί το 7, αυτό σίγουρα δεν είναι η στιγμή να παίξετε ή να δανείζετε χρήματα, καθώς πιθανότατα θα χάσετε χρήμα σε σημαντικό βαθμό. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες σκληρές επιλογές όσον αφορά τα χρήματα – μην θυσιάζετε την ακεραιότητά σας , τελικά η αυτοεκτίμησή σας και η πνευματική σας ευημερία θα υποφέρουν. Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν καποια τα πράγματα. Παρόλα ταύτα σηματοδοτει απώλειες.

Να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τους θρησκευτικούς ή πνευματικούς γκουρού ή τους ηγέτες που απαιτούν τα χρήματά σας σε αντάλλαγμα για τη λεγόμενη φώτιση-λύση. . Εξερευνήστε μόνοι σας. Να είστε προσεκτικοί με τους δηθεν φίλους.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.