✨✨ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019✨✨


ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ WORD ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019.

ΕΤΗΣΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 2019

Παρακαλώ, το ετήσιο ωροσκόπιο, ερευνά τάσεις του ζωδιακού κύκλου για το νέο έτος 2019. Δεν αναφέρεται σε κανένα προσωπικό ωροσκόπιο. Οι ζωδιακοί αστερισμοί, έχουν την δική τους ώρα ανατολής και δύσης στο σύμπαν. Υπάρχουν μόνο τάσεις.

Για τις προσωπικές σας προβλέψεις για το έτος 2019, με βάση τα προσωπικά σας στοιχεία γεννήσεως, γίνονται σύμφωνα πάντα με το δικό σας ωροσκόπιο (ημερομηνία, χρονολογία και τοποθεσία γεννήσεως). Τηλεφωνήστε και κλείστε το προσωπικο σας ραντεβού για προβλέψεις στο 6944205021 η και το astro.ephimerides@gmail.com,   από Δευτέρα –Παρασκευή-9 π.μ.-9 μ.μ.

 

 

Astrology sign AriesΚΡΙΟΣ

Ένα από τα κυριότερα γεγονότα σίγουρα είναι η έξοδος του Ουρανού, από το ζώδιο σας, μετά από πολλά χρόνια, όπου μετακινείται πλέον στο ζώδιο του Ταύρου, σε μόνιμη βάση. Αυτό βέβαια θα συμβεί στις 7 Μαρτίου, αλλά μέχρι τώρα βιώσατε αρκετές αλλαγές που ταρακούνησαν την ζωή σας, ωστόσο πήρατε και τα μαθηματακια σας και τώρα τα πράγματα για σας θα είναι τελείως διαφορετικά.

Από τις 7 Μαρτίου, και μετά θα πειραματίζεστε περισσότερο με τα οικονομικά σας διότι, θα είναι κάπως δύσκολα, στην αρχή της χρονιάς, ενώ θα νιώθετε ανασφαλής και θα υπάρχει μια σχετική αστάθεια. Παρόλα ταύτα, θα κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε ώστε να υπάρξει περισσότερη πρόοδος και σταθεροποίηση, και θα τα καταφέρετε με τον δυναμισμό που σας διακατέχει. Πολλοί από σας, είναι πιθανό να αρχίσετε κάτι νέο στον τομέα των επιχειρήσεων η της τεχνολογίας, αλλά όμως θα πρέπει να είστε περισσότερο μεθοδικοί αλλά και οργανωτικοί, όποια και αν είναι τα σχέδια σας.

Ο Δίας, στον 9ο οίκο σας συνδέεται με περισσότερα ταξίδια, ευνοεί την αναβάθμιση γνώσεων και τις νομικές υποθέσεις σας, τον επιστημονικό τομέα αλλά και την προετοιμασία σας για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, όπου θα υπάρξει σημαντικη επιτυχία και πρόοδος. Ευνοεί τους φοιτητές.

Από την άλλη, Κρόνος και Πλουτωνας στον 10ο οίκο σας, συνδέονται με την καριέρα σας, και με τον Δια να εισέρχεται επίσης στον ιδιο οίκο, όπου προβλέπετε μια χρόνια αρκετά δυνατή από επαγγελματικής άποψης. Πολλοί από σας θα δουλέψετε σκληρά και πολύ σοβαρά στο αντικείμενο σας και θα αποδώσει.

Αρης και Αφροδίτη, δυο πολύ σημαντικοί πλανήτες, δείχνουν πρόοδο στην προσωπική σας ζωή, και κάποια σκαμπανεβάσματα που ίσως να επηρεάζονται από τα οικονομικά, όπου βέβαια έρχεται κάπως σε δεύτερη μοιρα, όμως οι νέες εμπειρίες με νέους φίλους και γνωριμίες, δεν θα λείψουν. Οργανώστε τα σχέδια σας, έχετε πολλά να κάνετε. Κάντε έναν άθλο ακόμα!

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign AriesΤΑΥΡΟΣ

Αν και ο Ουρανος έκανε το πρώτο σύντομο πέρασμα του, μέσα το 2018, πήρατε μια πρώτη γεύση πιστεύω, ειδικά αυτοί που γεννήθηκαν απο τις 20-24 Απριλίου, είναι πιθανό να ένιωσαν την επιρροή του πιο έντονα. Μετα τις 7 Μαρτίου, θα εισχωρήσει μόνιμα στο ζώδιο σας, για τα επόμενα 7 χρόνια. Την ισχυρή επιρροή του θα την νιώθουν ειδικά αυτοί που γεννήθηκαν στον πρώτο δεκανό του Ταύρου για το 2019. Προσδεθείτε γιατί η “βόλτα θα είναι άγρια” αλλά κατά την διάρκεια του 2019, θα πρέπει να διαχειρίστητε πολλές από τις αλλαγές που πρόκειται να προκύψουν. Το κύριο μέλημα σας, θα είναι να βρείτε τον τρόπο και να μάθετε να διαχειρίζεστε τις ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές που θα συμβαίνουν, είτε αυτές είναι θετικές είτε αρνητικές, και αυτο δεν θα είναι εύκολο.

Ο Δίας, καθολη την διάρκεια της χρονιάς, θα βρίσκεται στον 8ο οίκο σας, και αυτο είναι ένα σημάδι ότι θα μεταμορφωθείτε ψυχικά με σκοπό να επαναδημιουργησετε νέα πράγματα στη ζωή σας. Φυσικά, η θέση του Δια εκεί μπορεί να είναι θετική και γενναιόδωρη με τα οικονομικά τρίτων, την γενική διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, κληρονομιές, τους φόρους κτλ.

Κρόνος και Πλουτωνας στον 9ο οίκο σας, συνδέονται με περισσότερες μετακινήσεις και ταξίδια, θα επηρεάσει και θα τεστάρει πάγιες και τετριμμένες ιδεολογίες σας για πολλά πράγματα, αλλά θα πρέπει γενικότερα να δουλέψετε σκληρότερα για τα δικά σας επαγγελματικά σας σχέδια, και αυτό ισχύει και για τους φοιτητές, όπου θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη πειθαρχεία.

Ο Πωσειδωνας, στον 11ο οίκο σας θα δώσει άλλη διάσταση στις φιλίες σας, και τους μελλοντικούς σας στόχους, όπου το πνευματικό στοιχείο, ο ιδεαλισμός αλλά και ο ανθρωπισμός, όπως και τα κοινά ενδιαφέροντα προς την τέχνη και τα εικαστικά θα τις επηρεάσει.

Επαγγελματικά θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες, όπου και θα πρέπει και να αρπάξετε. Η προσωπική σας ζωή σε δεύτερη μοιρα, ανησυχία ίσως να υπάρχει σε σχεσεις και προσωπική ζωή γενικότερα, όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανανέωση σχέσεων.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign GeminiΔΙΔΥΜΟΙ

Το έτος 2019, αναμένετε να είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά και δύσκολο για σας, τους Διδύμους.  Η προσωπική και η ερωτική σας ζωή συγκεκριμένα θα είναι τα κυριότερα θέματα που θα σας απασχολήσουν, όπου αναμένεται να υπάρξει άφθονη ενέργεια, κίνηση και νέες εμπειρίες.

Ο Δίας στον 7 οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μέχρι της 3 Δεκεμβρίου, σημαίνει πολλά, ο έρωτας θα κάνει έντονα την εμφάνιση του, κυρίως στους ελεύθερους, ενώ οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν με ποικίλους τρόπους τον γάμο τους. Ίσως και να δείχνει μια σοβαρή σχέση για σας. Με τον Κρόνο, εκεί υποφέρατε για πολύ καιρό αλλά τώρα ο Δίας, θα φέρει κάτι πιο σοβαρό και ουσιαστικό πνευματικά, ίσως όχι ακόμα με την έννοια του γάμου, αλλά σίγουρα, θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Βέβαια ο Δίας, στον Τοξότη, θα συμβάλλει όχι μόνο στην διεύρυνση γνωριμιών αλλά και επαγγελματικών συνεργασιών, ειδικά αν ψάχνετε για κάτι καινούργιο. Οι ευκαιρίες για όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να συνδέονται και με το εξωτερικό.

Ο Ουρανος, θα μετακινηθεί στον 12ο οίκο σας, όπου θα συμβάλλει περισσότερο στην αφύπνιση σας αλλά και θα φέρει αλλαγές στην προσωπικότητα και το στυλ σας.

Κρόνος και Πλουτωνας θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τον 8ο οίκο της αναγέννησης, μέχρι να αναγεννηθείτε πλήρως, αλλά θα πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε με αυτή την επιρροή, σε ψυχολογικό επίπεδο, για παράδειγμα, με διάφορες φοβίες σας. Αυτό επιπλέον, είναι πιθανόν να σηματοδοτεί δυσκολίες ,επιβαρύνσεις με οικονομικά θέματα, φόρους, την διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ασφάλειες, κτλ. Ο δανεισμός δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση.

Ο Πωσειδωνας, επηρεάζει θέματα καριέρας, στον 10ο οίκο σας, όπου μπορεί να σημαίνει το γεγονός ότι στρέφεστε περισσότερο σε πνευματικά θέματα, νέας εποχής, η ιδεολογία σας γίνεται επάγγελμα, αλλά ίσως και να θέλετε να στραφείτε σε τομείς που θα σας δώσουν την ευκαιρία να βοηθήσετε τον συνάνθρωπο σας.

Άλλωστε και για να μην τα παραλέμε, ο Πωσειδωνας έχει και την έννοια της ευλογίας από ψηλά, ειδάλλως, σε όποια άλλη περίπτωση, το τοπίο στον επαγγελματικο χώρο, θα συνεχίσει να είναι κάπως θολό χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει επιτυχία, απλά θα πρέπει να είστε κάπως προσεχτικοί, για να μην πέσετε σε διάφορες παγίδες.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign CancerΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2019 αναμένετε να είναι μια αρκετά προκλητική χρονιά για σας, όπως ήταν και το 2016 περίπου, όπου και εκεί είχατε να αντιμετωπίσετε πολλές προκλήσεις. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το σύμπαν ποτέ δεν μας δίνει περισσότερα απ αυτά που εμείς μπορούμε να διαχειριστούμε.

Εάν υπάρχουν, προκλήσεις σημαίνει ότι μπορούμε να τις διαχειριστούμε, και ότι μπορούμε να βρούμε τον τρόπο, ενώ θα εχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ταυτόχρονα και τις ικανότητες μας. Οι δυσκολίες που συναντάμε δεν είναι πάντα αρνητικές η απαραίτητα κακές. Ίσως να μην είναι και τόσο ευχάριστες πάντα, αλλά φέρνουν προσωπική ανάπτυξη και ωρίμανση.

Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα αυτή τη χρονιά, κατά μια έννοια με τον Ουρανό, στις 7 Μαρτίου, να αφήνει τις αρνητικές όψεις που σχηματίζει με το ζώδιο σας, και τότε θα ηρεμήσετε, απαλλάσσοντας σας από το άγχος στα επαγγελματικά.

Αν και τα προηγούμενα χρονιά έφερε αστάθεια και αλλαγές, τώρα θα μετακινηθεί στον 11 ο οίκο σας, ώστε να φέρει περισσότερες εκπλήξεις και αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και τον φιλικό σας κύκλο, που ίσως για κάποιους, να συνάδει με αλλαγές στόχων.

Προκλήσεις θα συναντήσετε στην προσωπική σας ζωή, όπου οι σοβαρές σχεσεις αναμένεται να δοκιμαστούν, η τα πράγματα να είναι κάπως περίπλοκα, με την παρουσία του Πλούτωνα και του Κρόνου.

Είναι πιθανό να βιώσετε άγχος, πίεση η να υπάρξουν δραματικές εξελίξεις εκεί, μαζί με την επιρροή των εκλείψεων ίσως να τα πράγματα για κάποιους να πάρουν μια απειλητική στροφή.

Όλα αυτά προσβλέπουν στην βελτίωση από μια άποψη των σχέσεων, ωστόσο οι ελεύθεροι θα περάσουν καλύτερα, αν και κινδυνεύουν να δημιουργήσουν σχεσεις με εμμονές η και καρμικες σχεσεις πολλές φορές.Όμως θα υπάρξει βελτίωση, με τον Δια να εισχωρεί στον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, προς το τέλος του χρόνου.

Αν και τον περισσότερο καιρό, το 2019 δηλαδή, θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σας, που αυτό συνάδει με θετικές επαγγελματικές ευκαιρίες και εμπειρίες, θα πρέπει ωστόσο να προσέχετε και την αύξηση βάρους, και να μη είστε πολύ υπερβολικοί σε θέματα διατροφής, καλλωπισμού και γενικότερα.

Αντίθετα, θα πρέπει να βρείτε τρόπο να τονώσετε τον εαυτό σας. Πάντως, ο 4ος οίκος σας θα είναι πιο ήρεμος όπου δεν θα χρειάζεται να κάνετε ριζικές αλλαγές στο σπίτι σας η στην προσωπική σας ζωή, άρα ευκαιρίες υπάρχουν.

Προσεχτικοί θα πρέπει να είστε με θέματα οικονομικής φύσεως, αφού οι τρεις ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς θα δημιουργήσουν αναστατώσεις, τις οποίες θα αντιμετωπίσετε και θα ξεπεράσετε. Γενικά, όμως αυτό που χρειάζεστε είναι μια νέα στρατηγική ώστε να αντιμετωπιστούν κάποιες καταστάσεις.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign LeoΛΕΩΝ

 

Πολλά πρόκειται να συμβούν στην ζωή σας, μέσα στο 2019, καθώς οι ηλιακές εκλείψεις θα είναι τρεις και ο Ήλιος σας επηρεάζει αφού είναι ο προσωπικός σας πλανήτης. Αλλα βέβαια και η σεληνιακή έκλειψη Ιανουαρίου. Θα συμβούν μια σειρά από αλλαγές, όσο αφορά την προσωπική σας εικόνα.

Τα εργασιακά σας φαίνονται να είναι δύσκολα, η σαν να υπάρχει ένα βάρος. Δεν φαίνεται να χαίρεστε την δουλειά σας όσο θα θέλατε, οπότε πολλές αλλαγές θα γίνουν σε αυτό τον τομέα με τις εκλείψεις να επηρεάζουν τον 6ο οίκο σας.

Κρόνος και Πλουτωνας δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι στον εργασιακό τομέα, πιο οργανωμένοι αλλά και σε θέματα υγείας καθώς θα νιώθετε περισσότερη πίεση και άγχος. Θα πρέπει να βρείτε τρόπους να αποφορτίζετε το σώμα σας.

Ο Πλούτωνας κυβερνά και τον 4ο οίκο σας, όπου θα πρέπει να διατηρήσετε στην προσωπική σας ζωή, και στο σπίτι σας προς την τάξη και την οργάνωση. Κάποιοι ίσως να μετακομίσετε η να κάνετε σημαντικές αλλαγές ώστε να βελτιώσετε τα πράγματα. Κάποιες αλλαγές ίσως να συνδέονται και με τους γονείς η τα παιδιά σας.

Αυτή την χρονιά ο Ουρανος θα μετακινηθεί από τον 9ο οίκο σας προς τον 10ο οίκο, που συνδέεται με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας. Μια σημαντικη αλλαγή πρόκειται να συμβεί, όπως επίσης και στην προσωπική σας ζωή καθώς ο Ουρανος είναι επίσης και κυβερνήτης των ερωτικών υποθέσεων σας.

Αλλαγή προς τη στρατηγική σας, στις σχεσεις και ίσως αυτές να είναι κάπως περίπλοκες η διαφορετικές από τις άλλες.

Ωστόσο, ο Δίας στον 5ο οίκο σας σηματοδοτεί περισσότερη χαρά, διασκέδαση, ευκαιρίες για νέες φιλίες και δημιουργία αλλά και κέρδος, όμως είναι θετικος δείκτης και για τα παιδιά σας.

Ο Πωσειδωνας θα επηρεάζει τον 8ο οίκο σας όπου σηματοδοτεί το έντονο πνευματικό στοιχείο στις σεξουαλικές σχεσεις σας η τουλάχιστον το γεγονός ότι θα υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες στην διαχείριση οικονομικών που θα πρέπει όμως να μην αμελείτε.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign VirgoΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Για σας το 2019 θα είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό έως δημιουργικό, με κάποιες προκλήσεις να σας κρατούν σε εγρήγορση! Ο 5ος οίκος σας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρός. Έτσι λοιπόν η χρονιά αυτή αναμένεται να είναι δημιουργική, διατηρώντας την λογική και την πρακτικότητα σας σε πολύ καλά επίπεδα. Καλείστε και εσείς να επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές ικανότητες και να πειθαρχήσετε, καθώς αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην επαφή σας με τα παιδιά αλλά και τους φίλους σας αλλά σαφώς και με θέματα  οικονομικής φύσεως, ως προς τον τρόπο που παράγεται έργο ώστε να έχετε κέρδος.

Ο Δίας θα περάσει τον περισσότερο χρόνο στον 4ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που συνδέεται με το σπίτι , την προσωπική σας ζωή και την οικογένεια. Σε κάποιους μπορεί να σημαίνει ότι ίσως γίνουν γονείς, αν το επιθυμούν.

Πάντως ο Δίας είναι θετικος δείκτης εκεί, που σημαίνει ότι η οικογένεια θα επεκταθεί, είτε μπορεί να προστεθούν, και να προσέλθουν νέα μέλη προς αυτή με οποιονδήποτε τρόπο, να επεκτείνεται το σπίτι σας, ευνοεί την αγορά ακίνητης περιουσίας, τις σχεσεις με τους γονείς, τις ανακαινίσεις, ακόμα και την εργασία από το σπίτι.

Ο Πωσειδωνας στον 7ο οίκο σας, για πολλά χρόνια, θα συνεχίσει να βρίσκεται εκεί όπου το πνευματικό στοιχείο, θα παίξει ρόλο ως προς την επιλογή συντρόφων η τις χρόνιες σχεσεις, και ο ρομαντισμός αλλά και οι “φούσκες” ίσως να είναι μέσα στο πρόγραμμα ακόμα και με τις συνεργασίες σας, οπότε θα πρέπει να είστε κάπως πιο προσεχτικοί. Εξαρτάται πως και που ψάχνεται κάποιον.

Σίγουρα χρειάζεται περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας, ώστε να προσδιορίσετε πολλά πάνω στις σχεσεις σας, το είδος συντρόφου που θέλετε, για παράδειγμα. Αλλα όμως ο Πωσειδωνας δίνει και πολλά σημάδια…

Ο Ουρανος θα εγκαταλείψει τον 8ο οίκο σας, μετά από τόσα χρόνια, που κυβερνά και θέματα ψυχικής υγείας και θα μεταφερθεί στον 9ο οίκο, όπου αναμένεται να αλλάξει την στάση σας σε σχέση με θέματα υγείας, και το πώς αντιμετωπίζετε θέματα υγιεινής για τα επόμενα χρόνια, η απλά να αναθεωρήσετε τις ιδέες σας για κάποια πράγματα που σας απασχολούν. Ερμής, Αφροδίτη και Σελήνη συμβάλλουν στην βελτίωση οικονομικών αλλά αυτό είναι κάτι που θα το βλέπουμε από τις μηνιαίες προβλέψεις.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign LibraΖΥΓΟΣ

Το 2019, είναι μια προκλητική και αρκετά έντονη χρονιά για τους Ζυγούς. Εάν υπάρχουν προκλήσεις, τότε σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε, διότι, το σύμπαν ποτέ δεν μας δίνει κάτι που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε.

Τα πράγματα ίσως να είναι αρκετά δύσκολα όσο αφορά την οικογενειακή σας κατάσταση, τις υποχρεώσεις που έχετε προς αυτή και πως τις διαχειρίζεστε. Τα καλά νέα είναι ότι τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα προς το τέλος του 2019.

Επίσης, ο Ουρανος θα εγκαταλείψει πλέον τον 7ο οίκο σας, στις 7 Μαρτίου, όπου έφερε ανατροπές στην προσωπική σας ζωή, όπως απώλεια συντρόφου, διαζύγια, παράξενους συντρόφους και μια γενικότερη αστάθεια σε πάσης φύσεως σχεσεις.

Τώρα θα εισέλθει προς τον 8ο οίκο, που συνδέεται με την προσωπική σας αναγέννηση, και τον πειραματισμό αλλά και τους φόρους, συντάξεις, χρέη, διαχείριση οικονομικών. Όσο αφορά αυτό το στοιχείο, θα δημιουργήσει αστάθεια, και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξετε, αν κάτι είναι στο χέρι σας.

Ο Δίας, στον 3ο οίκο σας, φέρνει επέκταση οριζόντων με κάθε τρόπο και ευνοεί όσους ασχολούνται με τον γραπτό και προφορικό λόγο, τα μίντια, την παιδεία, τα ταξίδια, την διδασκαλία, αλλά μετά τις 3 Δεκεμβρίου θα εισέλθει στον 4ο οίκο σας όπου θα συνδέεται με την επέκταση του οικογενειακού σας κύκλου.

Η παρουσία του Κρόνου -Πλούτωνα εκεί όμως δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις και βάρη, και εσείς θα πρέπει να τα βγάλετε πέρα. Και οι τρεις ηλιακές εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν σε αυτό το κομμάτι του χάρτη σας, μπορεί να φέρουν χάος, ενοχλήσεις, προβλήματα και εκρήξεις θυμού ανάμεσα στα μέλη της.

Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει, ότι στο σπίτι σας ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες επισκευές, που δεν είχαν υπολογιστεί, ως επείγοντα.

Το οικονομικό στοιχείο πάντως θα παίξει σημαντικό ρόλο, κατά μια άποψη. Ίσως να υπάρχουν συναισθήματα αρνητικά, όπου και αυτά θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να είστε πιο αισιόδοξοι. Ίσως κάποιοι από σας αποφασίστε να κάνετε κάποια δουλειά από το σπίτι. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι πρέπει να κάνετε χώρο, ώστε να είστε πιο δημιουργικοί και ελεύθεροι μέσα σε αυτό. Εναλλακτικές υπάρχουν, ας είναι δημιουργικές.

Ο Πωσειδωνας στον 6ο οίκο σας, ίσως φέρει κάτι διαφορετικό σε θέματα υγείας, όπου το στοιχείο του νερού να παίξει κάποιο ρόλο ως προς τις θεραπείες η απλά να σας ηρεμεί, οπότε και θα πρέπει να βρίσκεστε συχνά κοντά σε αυτό. Όμως σε θέματα εργασίας, θα πρέπει απλά να παρατηρείτε αλλά και να μην μιλάτε πολύ. Ίσως υπάρξει σύγχυση και μπερδέματα. Λιγότερο άγχος, περισσότερη ξεκούραση.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign ScorpioΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Αν και η χρονιά που πέρασε έδωσε σε αρκετούς Σκορπιούς ευκαιρίες για επέκταση και ευημερία, ο Δίας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον οίκο που συνδέεται με τα χρήματα. Αυτό θα είναι εξαιρετικά θετικό από μια άποψη, διότι ο Τοξότης θα βρίσκεται στον πλανήτη του, και αυτό σημαίνει ότι θετικές ευκαιρίες στα οικονομικά θα συνεχίσουν να έρχονται προς εσάς, ωστόσο κρύβει και παγίδες. Βέβαια θα ξοδέψετε και αρκετό χρήμα, και εκεί θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί, ως προς την διαχείριση του.

Αργότερα, κατά το τέλος της επομένης χρονιάς θα μετακινηθεί προς τον 3ο οίκο και εκεί θα φέρει προκλήσεις για περισσότερη βελτίωση αλλά θα έχετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων κτλ.

Ο Πωσειδωνας στον 5ο οίκο σας, θα προσθέσει περισσότερη δημιουργικότητα στην ζωή σας, το πνευματικό στοιχείο αλλά και την τέχνη, που θα παίξουν ρόλο στην προσωπική σας ανάπτυξη, στον κοινωνικό σας κύκλο αλλά και την σχέση μας με τα παιδιά και συντρόφους. Έμπνευση, είναι η λέξη κλειδί.

Ο Ουρανος αναμένεται να μετακινηθεί στον 7ο οίκο σας, και αυτό θα φέρει αστάθεια ως προς στις σχεσεις και συνεργασίες, η θα φέρει περισσότερο ενθουσιασμό και κάτι διαφορετικό στη ζωή σας, που ίσως ταράξει τα νερά σας, ανάλογα τις όψεις που σχηματίζονται μέσα τον χάρτη σας.

Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα τις όψεις, που διάθετε στο προσωπικο σας ωροσκόπιο, θα γίνετε πιο εξωστρεφής, και θα έχετε την τάση να ανανεώσετε την εικόνα σας, και να κάνετε νέες και διαφορετικές γνωριμίες διότι, αλλωστε το ένα συνδέεται με το άλλο. Ίσως όμως υπάρξει αλλαγή και αστάθεια στις συνεργασίες σας η στις υπάρχουσες σχεσεις και τον γάμο, όπου όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign SagittariusΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας, ο πλανήτης κυβερνήτης σας, θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, για τους επόμενους 12 μήνες. Αυτό είναι σημάδι ευημερίας, αλλά και προσωπικής ευτυχίας. Αυτό επίσης σημαίνει ότι θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Περισσότερες μετακινήσεις, ταξίδια αλλά και αυτοβελτιωση είναι το σημαντικότερο για σας, από πολλές απόψεις. Μια χρονιά, με δύναμη και άνεση και αν δεν την έχετε, σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε πολλά περισσότερα.

Θα μπορέσετε να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία κινήσεων, να επεκταθείτε  περισσότερο, αλλά και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, αφού θα συγκεντρωθείτε σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Αυτό όμως κρύβει και πολλά ρίσκα ταυτόχρονα. Ο στόχος σας θα είναι να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να επεκταθείτε στην δουλειά σας,και να επενδύσετε πολλά περισσότερα στον εαυτό σας.

Οι εκλείψεις της χρονιάς θα πραγματοποιηθούν όμως εκεί, που συνάδουν με αλλαγές και ανατροπές, ανάλογα τις όψεις στο προσωπικο σας χάρτη. Οφείλεται όμως να μην παραβλέψετε την όψη του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αλλά και το στοιχείο της υπερβολής που σας διακατέχει.

Ο Πωσειδωνας θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 4ο οίκο σας, όπου τα πράγματα θα συνεχίζουν να είναι ευαίσθητα από πολλές απόψεις. Το πνευματικό και οικονομικό στοιχείο, θα παίξει ρόλο στην προσωπική σας ζωή, αλλά αφορά περισσότερο και τις σχεσεις σας με τους γονείς και γενικότερα μαζί με αυτούς που ζείτε κάτω από την ίδια στέγη, που ίσως ακόμα να είναι πιο περίπλοκες, και οφείλεται να ξεδιαλύνεται το τοπίο.

Κατά μια άποψη θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι όποιες αλλαγές θα γίνονται με βάση την διαίσθηση σας.

Με θετικές όψεις θα μπορούσε να φέρει ρομαντισμό, βελτίωση των σχέσεων, ανακαίνιση του χώρου και να χρησιμοποιήσετε το σπίτι σας ως χώρο αυτοθεραπείας και δημιουργίας.

Ο Ουρανος θα μετακινηθεί από τον 5ο οίκο σας, στις 7 Μαρτίου, προς τον 6ο όπου θα φέρει αλλαγές στον χώρο της εργασίας, αλλά και σε θέματα υγείας. Ο Ουρανος μπορεί να φέρει ενοχλήσεις στο σώμα σας, όπου το στρες παίζει σημαντικό ρόλο. Εναλλακτικές θεραπείες, όμως συνδέονται με τον Ουρανό, οπότε ίσως να πειραματιστείτε με αυτές.

Ο Κρόνος στο ζώδιο πάγωσε κάπως τα πράγματα στις προσωπικές σας σχεσεις και έφερε δυσκολίες, ο Δίας όμως στο ζώδιο σας θα φέρει περισσότερη χαρά, νέες γνωριμίες και αλλωστε, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα περάσουν δυο φορές από το ζώδιο σας φέτος, οπότε πολλά είναι πιθανά να συμβούν. Ακόμα και να σπάσετε τον πάγο, σε μια σχέση που σας ενδιαφέρει ώστε να προχωρήσει.

Όλα τα οικονομικά πλεονεκτήματα θα μεγεθύνονται φέτος, ώστε να δημιουργήσετε το έδαφος για βελτίωση, ακόμα και αν δεν υπάρχουν. Το να πάρετε το ρίσκο για κάποια πράγματα, είναι απαραίτητο, να τολμήσετε, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχει λογική η ότι τα σχέδια σας είναι ανεδαφικά. Ο Κρόνος και ο Πλουτωνας από την άλλη βέβαια μπορεί αν είναι μια κάπως μια βαριά διέλευση, αλλά θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign CapricornΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Πέρυσι, υποδεχτηκατε τον Κρόνο στο ζώδιο σας, αν και αυτή η διέλευση θεωρείται δύσκολη, για αρκετούς, για σας μάλλον όμως όχι θα έλεγε κάνεις. Φυσικά, το θέμα είναι ότι οι αδυναμίες και οι δυνατότητες του ζωδίου σας θα αυξάνονται και θα συγκεντρώνονται ταυτόχρονα σε ένα τομέα ώστε να πετύχετε τα σχέδια σας.

Περισσότερο οργανωμένοι, υπομονετικοί αλλά και απόμακροι που μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στις σχεσεις σας. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας επίσης θα σας κάνει να νιώθετε πιο βολικά με τον εαυτό σας και το σώμα σας, όπου ευνοεί τις δίαιτες, αλλά και ισχυροποιεί και τον οργανισμό σας.

Ο Δίας στον Τοξότη θα απασχολήσει τον 12ο οίκο σας, όπου θα φέρει εσωτερική πρόοδο και αλλαγές σε πνευματικό επίπεδο ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε περισσότερα πράγματα τόσο σε συλλογικό αλλά και προσωπικό επίπεδο, αλλά και να βελτιώσετε την ζωή σας, προς πάσα κατεύθυνση. Αυτό τουλάχιστον θα σας βοηθήσει ταυτόχρονα, να δείτε τα πράγματά με διαφορετικό μάτι, ώστε να προσεγγίσετε την ζωή σας με καλύτερους τρόπους.

Ο Ουρανος θα αρχίσει να φλερτάρει με τον 5ο οίκο σας, όπου μπορεί να φέρει το απροσδόκητο, το ξαφνικό αλλά και το συναρπαστικό, στην προσωπική σας ζωή αλλά και στις σχεσεις σας με φίλους και παιδιά, αν έχετε.

Ίσως με τα παιδιά να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, να είναι πιο απείθαρχα και επαναστατικά, αλλά γενικότερα θα είναι μια ευκαιρία για να είστε πιο δημιουργικοί στη ζωή σας.

Θα παίξει ρόλο και στα οικονομικά σας, εν μέρει, όπως επίσης και η χρήση της τεχνολογίας, ώστε να βελτιώσει αυτό που κάνετε, αλλά δεν θα πρέπει να πάρετε ρίσκα, οσο αφορά επενδύσεις στον επιχειρηματικό κόσμο.

Γενικότερα, όμως θα πάτε πολύ καλά, ιδιαίτερα από την άνοιξη και μετά όπου ο Ουρανος μπορεί να φέρει ξαφνικό κέρδος η ανατροπή μέσα από συνεργασίες και φίλους.

Η κοινωνική και ερωτική σας ζωή δεν είναι φέτος στο επίκεντρο, όμως μια έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον 7ο οίκο, ίσως φέρει κάποια αναστάτωση, παρόλα ταύτα όμως θα επιβιώσετε και από αυτό, αν ρυθμίσετε τον τρόπο έκφρασης συναισθημάτων σας, όπως αναφέραμε στην αρχή.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign AguariusΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Τη χρονιά αυτή θα βιώσετε περισσότερη ευημερία όσο αφορά τα οικονομικά σας. Από το 2008 ο 12ος οίκος σας έχει ισχυροποιηθεί ιδιαίτερα που σημαίνει ότι έχουν αλλάξει πολλά από τότε, σε ψυχικό επίπεδο και έχετε επεξεργαστεί πολλά στοιχεία μέσα σας. Ο Δίας στον Τοξότη θα εισέλθει στον 11ο οίκο σας όπου είναι μια αρκετά θετική επιρροή.

Αυτό σημαίνει περισσότερη κοινωνικότητα, νέοι σημαντικοί φίλοι ίσως έλθουν στην  ζωή σας, θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε περισσότερο, στο διαδίκτυο, το στοιχείο της τεχνολογίας θα βοηθήσει, όσοι ασχολείστε  αλλά και ομαδικές συνεργασίες ίσως σας φέρουν περισσότερη τύχη όσο αφορά την δουλειά σας. Όπως και να έχει και οι  συνεργασίες ευνοούνται ,οπότε θα ισχυροποιήσει αυτό που κάνετε από κάθε άποψη, θα υπάρξουν νέοι στόχοι και επιτυχία αυτών.

Σημαντικό είναι ότι βγαίνετε από μια κατάσταση η οποία σας είχε αγχώσει από κάθε άποψη στα επαγγελματικά ζητήματα .Οι φιλίες και οι κοινωνικές σας σχεσεις θα είναι πιο σημαντικές για σας. Ο Ουρανος όμως από τις 7 Μαρτίου, ίσως να φέρει κάποιες αναστατώσεις στην προσωπική σας ζωή.

Άλλη μια έκλειψη μέσα στην χρονιά θα έχει αντίκτυπο στον 6ο οίκο σας, που συνδέεται με θέματα υγείας, για να δώσει ίσως σε κάποιους το μήνυμα ότι θα πρέπει να προσέχουν και να μην κάνουν υπερβολές.

Αφού ο Ουρανος είναι ο πλανήτης κυβερνήτης σας, όταν θα μετακινηθεί στον Ταύρο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η προσωπική σας υγεια και ευεξία εξαρτώνται από την προσωπική σας διάθεση και το πώς αντιμετωπίζεται πλέον κάποια πράγματα.

Από οικονομικής άποψης θα πρέπει να δουλέψετε σκληρότερα, αν όχι, σίγουρα με περισσότερη συγκέντρωση και οργάνωση, αλλά χαρίζει αντοχή. Το χρήμα θα συνδεθεί με την προσωπική σας φήμη και εικόνα προς τα έξω, όμως ο Δίας θα είναι αρκετά υποστηρικτικος καθώς γνωριμίες και φίλοι θα βοηθήσουν. Και ο Πωσειδωνας θα συμβάλλει σε αυτό το κομμάτι ώστε να νιώθετε περισσότερη άνεση και δύναμη, φέρνοντας περισσότερο κέρδος από την δουλειά σας.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

 

 

Astrology sign PiscesΙΧΘΕΙΣ

 

Τα κυριότερο για σας είναι η επιρροή του Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, στον 1ο οίκο σας, όπου θα πρέπει να κρατήσετε τα πόδια σας γερά στη γη, ειδικά όταν πρόκειται να είστε πιο πρακτικοί όσο αφορά τα προσωπικά αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτό που κάνετε. Περισσότερο γκλάμουρ από άποψη εμφάνισης αλλά και περισσότερη ευαισθητοποίηση για πολλά θέματα στη ζωή σας. Όμως θα πρέπει να έχετε περισσότερο τον έλεγχο του σώματος σας ενώ κατά περιόδους μπορεί να βιώνετε έντονο στρες.

Ο 4ος οίκος σας θα είναι άδειος, μόνο το πέρασμα του Ερμή θα επηρεάσει τις σχεσεις σας με τους άλλους, όπου θα υπάρξουν ποικίλες αλλαγές, νευρικότητα και ανησυχία ανάλογα τις όψεις που σχηματίζονται. Όμως και λόγω της ανάδρομης πορείας του, κατά καιρούς θα πρέπει να αναθεωρήστε τις σχεσεις σας με τους άλλους αλλά χωρίς να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για αυτές.

Ο Δίας θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας την χρονιά αυτή στον Τοξότη, που σημαίνει ότι θα χαρίσει επιτυχία και αναγνώριση ίσως μέσα από κάποιες δυσκολίες, που θα πρέπει να ξεπεράσετε.

Ο Ουρανος θα παραμείνει στον 2ο οίκο σας μέχρι τις 7 Μαρτίου όπου και υπήρξαν υπερβολικά σκαμπανεβάσματα και αστάθεια, μετά όμως θα εισέλθει στον 3ο οίκο σας, απο τις 7 Μαρτίου, οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου, και αυτό σημαίνει στον οικονομικό τομέα, σταδιακή σταθεροποίηση.

Ίσως αυτό να συνάδει με πολλές αλλαγές σε θέματα παιδείας, γνώσεων, να υπάρξουν αλλαγές στο οικείο περιβάλλον σας, αλλαγές στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και την πνευματικη σας ζωή, αλλά και ως προς τον τρόπο που επικοινωνείτε ώστε να είστε κατανοητοί προς τους άλλους. Ωστόσο, και η τεχνολογία θα παίξει ρόλο σε πολλά από αυτά που θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε. Μέχρι τότε θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την διαχείριση χρημάτων.

Κρόνος και Πλουτωνας στον 11ο οίκο σας, θα αλλάξουν το κοινωνικό status σας, καθώς και ο Δίας θα εισέλθει στον ιδιο οίκο κατά τα τέλη της ιδίας χρονιάς. Ζητήματα προσωπικά και σχέσεων φαίνεται να μην σας απασχολούν ιδιαίτερα αλλά δεν θα είναι και το επίκεντρο.

Οι πέντε εκλείψεις της χρονιάς θα επηρεάσουν τον 6ο οίκο σας που συνδέεται με θέματα υγείας και το εργασιακό περιβάλλον σας, ενώ οι τρεις από αυτές, τις φιλίες σας και την κοινωνική σας ζωή. Αναμένεται όμως οι αλλαγές η τροποποιήσεις γενικότερα να είναι θετικές ως προς την υγιεινή και την εργασία.

Για προσωπικές προβλέψεις καλέστε στο 6944205021

Καλή Χρονια σε όλους!

Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2019!!!

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.