✨ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ🌙🍁🍂ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ♏-7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018🍁🍂✨

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου, 2018, ώρα 18:01:56 μμ., στον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, στην 15η μοιρα του Σκορπιού (Ανεξάρτητος, σκεπτικός με αμφισβητούμενο χαρακτήρα, επικίνδυνες περιπέτειες, προκαλεί αποτυχία και καταστροφή). Αν και θεωρείται ένα αρκετά δύσκολο αστρολογικό μονοπάτι, με τον ωροσκόπο να βρίσκεται στην 29η του Ταύρου (απρόβλεπτα γεγονότα), ο Ουρανος στην 29η του Κριου (σκληρός πολεμιστής, δυσκολίες, η μοιρα του Τιμούρ ,ιστορικά γνωστός ως Ταμερλάνος, ήταν Μογγόλος κατακτητής), ο Αρης στον Υδροχόο να πλησιάζει στο τέλος του(εγκληματίας, χάος, τραυματίες), ο Ήλιος και η Σελήνη σχηματίζουν θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα-Πλούτωνα (αναγέννηση από τις στάχτες) μέσω ενός τριγώνου και εξάγωνου.

1

Αυτό σημαίνει ότι η νέα σελήνη στον Σκορπιό υποστηρίζει ένα είδος πνευματικής μεταμόρφωσης η και ένα είδος αλλοίωσης μέσω δυσκολιών,μιας καταστροφής, αλλά ωστόσο στην προσωπική μας ζωή τονίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι πρέπει να μαθαίνουμε να συγχωρούμε τα λάθη του παρελθόντος. Επίσης, ακολουθούμε τα όνειρα μας η το δικό μας μονοπάτι χωρίς τύψεις και συστολές.

Η νέα σελήνη Νοεμβρίου ενεργοποιεί ένα σταθερό αστέρι που προκαλεί απώλεια, απογοήτευση και προσβλητικές κατηγορίες. Οι θετικές όψεις της νέας σελήνης καθιστούν εύκολη την ανάρρωση από οποιαδήποτε αποτυχία η καταστροφή.Είμαστε στον Άξονα Ταύρου-Σκορπιού και συνδέεται με τις επενδύσεις, τους φόρους, το ασφαλιστικό, τον θάνατο,την καταστροφή, την μετάλλαξη, την μεταμόρφωση, τον μετασχηματισμό, τα απόβλητα, την ρύπανση, την έρευνα.

Θεωρείται επίσης, από μια άποψη, εξαιρετική για να επιλυθούν προβλήματα σε σχεσεις ή για την εύρεση του ιδανικού συνεργάτη, αλλά και του ιδανικού εραστή.

Τα επακόλουθα της νέας σελήνης θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες έως την νέα σελήνη της 7ης Δεκεμβρίου. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο εβδομάδων αυτού του κύκλου νέας σελήνης. Αυτή η φάση διαρκεί από τις 7 Νοεμβρίου μέχρι την πανσέληνο της 23ης Νοεμβρίου.

 

Δεύτερος δεκανος Σκορπιού[Ήλιος]. Στεγνώνει τις ελιές και τα φρούτα και ο αέρας είναι μεταδοτικός με πυρετούς και λοιμούς. [Έξι Κούπα]

 

Ο 6ος οίκος είναι ο δείκτης της υγείας , της εργασίας και του καθημερινού μας μόχθου. Κατά πόσο είμαστε ικανοί για εργασία και οι προδιαθέσεις σε θέματα ασθενειών που μπορεί να μας προσβάλουν. Πως αντιλαμβανόμαστε την καθημερινή μας ζωή. Οι θείοι μας και τα μικρά ζώα που μπορεί να έχουμε στη ζωή μας , όπως και γενικότερα τα συναισθήματά μας για αυτά. Μικρά ζώα, άγχος, ασθένειες, υπάλληλοι, αγρότες. Τα αδέλφια του πατέρα. Στρατιωτική θητεία. Θερισμός. Τα κέντρα υγείας. Ασθένειες που αφορούν το σύνολο των πολιτών, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Εργαζόμενες τάξεις.

Είναι οι καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας. Ασθένειες , δημόσια υγεία , δημόσιες υπηρεσίες . Στρατός και ναυτικό , πολεμικά πλοία και γενικώς οι εργαζόμενες τάξεις. Αντιπροσωπεύει τα εργατικά συνδικάτα. Τις εθνικές εκλογές. Την αστυνομία. Το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ZUBEN ELGENUBI/ ZUBEN ELAKRIBI

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το σταθερό αστέρι Zubenelgenubi/Zuben Elakribi στις 15 ° 20  του ‘Σκορπιού είναι σχεδόν ακριβής σε γεωγραφικό μήκος με τη νέα σελήνη στον Σκορπιό. Είναι νότιος αστερισμός, ορατός στο σύνολό του από την Ελλάδα και όλη σχεδόν την Ευρώπη. Συνορεύει με τους αστερισμούς Οφι (το τμήμα της κεφαλής), Παρθένο,Υδρα, Λύκο, Σκορπιό, Καρκίνο και Οφιούχο.

Στη νέα σελήνη, δείχνει ότι βρίσκεται επίσης ακριβώς στην εκλειπτική, ώστε να έχει ισχυρό αντίκτυπο.

Το σταθερό αστέρι Zubenelgenubi, Alpha Librae, είναι ένα πανέμορφο χρώματος ανοιχτό κίτρινο και ανοιχτό γκρι διπλό αστέρι μεγέθους 2.7 βαθμών στη νότια κλίμακα στον αστερισμό του Libra. Η παραδοσιακή ονομασία Zubenelgenubi ή Zuben Elgenubi προέρχεται από την αραβική الزبانى الجنوبي (al-zubānā al-janūbiyy) που σημαίνει το νότιο νύχι. Πριν οι σχηματισμοί αυτοί διακριθούν στον ουρανό, σχηματίστηκαν τα νύχια του αστερισμού του Σκορπιού. Ένα άλλο όνομα είναι Kiffa Australis , μια μερική λατινική μετάφραση του αραβικού al-kiffah al-janūbiyy, που σημαίνει νότια πανοραμική λήψη.

 

Είναι φύσεως Κρόνου και Άρη, προκαλεί κακία, παρεμπόδιση σχεδίων, με αδιάφορο χαρακτήρα, βία, ασθένεια, ψέμα, εγκληματικότητα, ντροπή αλλά και κίνδυνο δηλητηρίασης.

Ονομάζεται συμβολικά η Ανεπαρκής Τιμή, αντιπροσωπεύει ένα καρμικό χρέος που πρέπει να επιστραφεί. Είναι ένα διπλό αστέρι. Η αρνητική επιρροή αυτού του άστρου λέγεται ότι είναι αξιοσημείωτη, ειδικά στους ντόπιους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Είναι αρνητικός για την υγεία των ντόπιων μαζί με την Σελήνη ή τον Ήλιο. Έχει παρατηρηθεί ότι είναι ιδιαίτερα αρνητικός σε σύνοδο με τον Κρόνο ή τον Ποσειδώνα. Ακόμα και η σύνδεση του με τον Δία πιστώνεται ως αρνητική. Ο Vehlow το έχει καταγράψει ως “κατάσχεση των περιουσιών σε περιόδους πολέμου”. Προσδίδει τραγικές συνθήκες παρά επιτυχία.

Ερμηνεύτηκε από τον Πτολεμαίο ως αστέρι του Δία-Άρη, που είναι ακατάλληλο για τη δικαιοσύνη, της οποίας η θηλυκή προσωποποίηση στον τρούλο του δικαστηρίου του «Old Bailey» του Λονδίνου δείχνει μια κυρία με τις πλάστιγγες του Ζυγού στο ένα χέρι, και το αραβικό σπαθί στο άλλο. Ο Δίας είναι δίκαιος και ειλικρινής, παρόλο που πρέπει να δείξει με το σπαθί τον ένοχο, ευεργετικό για τον ενάγοντα που έχει αδικηθεί.

Αν συνδέεται με σκληρούς πλανήτες, ειδικά τον Άρη, τον Κρόνο ή τη Σελήνη, η δικαιοσύνη μπορεί να είναι παθητική σε θέματα εκδίκησης. Κάποιος τέτοιος άνθρωπος δεν πρέπει να εισέλθει σε οποιαδήποτε δουλειά όπου μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του, γιατί ο ίδιος θα ζήσει τη δημόσια ατιμία, θα μετανιώσει ή χειρότερα.

Είναι καλά να θυμηθούμε εδώ την ένωση αυτού του αστεριού με το νύχι του Σκορπιού, που χρησιμοποιείται για να κάνει κάποιος έρωτα καθώς και για να σκοτώσει το θήραμά του. Συχνά εμφανίζεται σε πολλές ατυχείς καταστάσεις, από εγχώριες διαμάχες μέχρι και δικαστικές πλάνες, ψυχοπαθητικές δολοφονίες που ξεκίνησαν με το πρόσχημα της αγάπης. Αλλά και πάλι, η εμφάνισή του στην θετικότερη πλευρά είναι συχνά η κατάλληλη στιγμή για να επιδιορθώσουμε κάποια λάθη σε μια σχέση και να επανεξετάσουμε μια προγενέστερη σκληρή απόφαση.

 

Με μια νέα σελήνη μπορεί να υπαγορεύσει κάποιος κακές καταγγελίες/κατηγορίες εναντίον κάποιου άλλου, δείχνει απογοήτευση, άγχος, ντροπή, καταστροφή και ασθένεια στον εαυτό σας και την οικογένεια. Μπορεί επίσης να υπάρχει πρόβλημα με το αντίθετο φύλο, ευνοεί την δυσφήμηση των ανωτέρων, δείχνει απώλεια στις επιχειρήσεις από πυρκαγιά ή κερδοσκοπία, τις λανθασμένες κατηγορίες, την ντροπή, την καταστροφή, το ψυχικό άγχος, την απώλεια συγγενών, πολλές απογοητεύσεις, πολύ ασθένεια, ασθένεια σε εκείνα τα μέρη του σώματος που κυβερνάται από το ζώδιο. [1]

Αυτό το αστέρι έχει πολύ να κάνει επίσης με τη δικαιοσύνη. Λοιπόν, με θετικές όψεις δίνει θάρρος ώστε να αγωνιστεί κάποιος για το σωστό και γενναιοδωρία για να νικήσει τους αντιπάλους. Ο Eric Morse λέει ότι «η εμφάνισή του με θετικές όψεις είναι συχνά η κατάλληλη στιγμή για να επιδιορθώσετε μια σχέση και βέβαια να επανεξετάσετε μια προηγούμενη σκληρή απόφαση». [2]

*Ο Christopher Reeve, γεννήθηκε με τον αστερισμό αυτόν. Είναι κυρίως γνωστός από τον ρόλο του ως Σούπερμαν στην ομώνυμη σειρά ταινιών, με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Στις 27 Μαΐου 1995, είχε σοβαρό ατύχημα όταν έπεσε από ένα άλογο κατά τη διάρκεια ιππασίας στην Βιρτζίνια και έμεινε τετραπληγικός. Έμεινε παράλυτος ως τον θάνατο του.

Η νέα Σελήνη κυβερνά τους 3 και 4 οίκους που τελικώς επηρεάζονται από τον Αρη στον 10ο οίκο.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ

Νέα Σελήνη/Ήλιος σε σύνοδο με το Αραβικό σημείο της Καταστροφής.

 

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 6 ΚΟΥΠΑ

Υπήρξαν πολλές ερμηνείες για τα 6 Κύπελλα, όπου οι περισσότερες είναι θετικές και την διαβάζουν ως ένδειξη απόλαυσης, οικογένειας, παιδιών κλπ.

Υπάρχουν κάποιοι που ερμηνεύουν τα 6 Κύπελλα ως μάλλον αρνητικά. Ο Mathers (1888) σημειώνει ότι η κάρτα συμβολίζει κάτι που εμφανίζεται ή εξαφανίζεται. Οι έννοιες του είναι ότι τα 6 Κύπελλα σε ανάγνωση Ταρό αντιπροσωπεύουν κάτι που είναι παλιό και ξεθωριασμένο (μια τέτοια σχέση που χάνει τη σπίθα του, για παράδειγμα).

Το άτυχο αστέρι στη Νότια Κλίμακα του Ζυγού έχει φήμη για εγκληματικές τάσεις. Η κάρτα αυτή ωστόσο, είναι εκπληκτικά αρκετά ευγενική και στοργική. Στην κάρτα αυτή, ένα αγόρι προσφέρει ένα δώρο σε ένα κορίτσι. Συνδέεται με τις παιδικές αναμνήσεις. Αυτή η αισιόδοξη κάρτα υποστηρίζεται από την κυριαρχία του Ήλιου και του Δία. “Μετά από περιόδους απώλειας, θλίψης ή απόγνωσης, έρχεται η άνεση και η παρηγοριά όπως παλιούς φίλους και οικογένεια. Επιθυμούμε αυτό που είναι ασφαλές και σταθερό καθώς αντιμετωπίσαμε αρκετές αλλαγές προς το παρόν. ”

 

 

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

 

Είναι θετικό το γεγονός ότι Σελήνη και Ήλιος σχηματίζουν θετικές όψεις, σχηματίζοντας όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα στον 11ο οίκο και όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα στον 9ο οίκο, που κυβερνούν τελικώς τον 7 και 8ο οίκο αντίστοιχα (οικονομία, εχθροί).

Η Νέα Σελήνη τριγωνίζει τον Ποσειδώνα και σίγουρα προκαλεί περισσότερη ευαισθησία και συμπόνοια στην καθημερινή μας ζωή, και σίγουρα το άγχος και η πίεση δεν υπάρχουν. Υπάρχει μια παρόρμηση στο να βοηθήσουμε τους άλλους όπου η νέα σελήνη δίνει ένα μήνυμα συγχώρεσης και φιλανθρωπίας, αφού τελικώς έχει αντίκτυπο σε πάσης φύσεως  σχέσεις, προσωπικές και επαγγελματικές η στην οικονομία. Γενικότερα, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη και ευρύτερη κατανόηση της θέσης σας στον κόσμο και των όποιων εξελίξεων. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας είναι πρωταρχικής σημασίας για να μπορέσετε να βοηθήσετε άλλους.

Η νέα σελήνη  θα σας βοηθήσει να θέσετε στόχους για να εξωτερικεύσετε τις ελπίδες και τα όνειρά σας για το μέλλον. Η ισχυρή πίστη και η ηθική σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάζετε τις δικές σας ανάγκες ή άνεση. Το εγώ σας θα επωφεληθεί από μια πιο πνευματική προοπτική, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε σκληρά για την επίτευξη επιτυχίας. Η πορεία προς την επιτυχία μπορεί επίσης να σας βοηθήσει όπου μπορεί να συνοδεύεται απο ισχυρή αυτοπεποίθηση, διαίσθηση και μια αίσθηση πεπρωμένου.

Οι σχέσεις θα επωφεληθούν από αυτή τη νέα σελήνη λόγω του ότι η πνευματικη οικειότητα ισχυροποιείται και δημιουργείται ένα βαθύτερο δέσιμο. Οι σεξουαλικές σχέσεις πρέπει να είναι πιο τρυφερές και ο ρομαντισμός να απορρέει. Υπάρχει περίπτωση να συναντήσουμε έναν ευαίσθητο ή πιο πνευματικό τύπου συνεργάτη/ σύντροφο, και αυτό μπορεί να προέλθει από την συμμετοχή μας σε ομάδες ή σωματεία, φιλικούς κύκλους για παράδειγμα η οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Οι σχέσεις σίγουρα  θα επωφεληθούν από ένα κοινό όραμα για τη μελλοντική ευτυχία μαζί.

Τέτοιες όψεις περιλαμβάνουν πράγματα όπως η παράδοση του εαυτού μας, ενδίδουμε εύκολα, αφορά θέματα πίστης και εμπιστοσύνης σε μια ανώτερη εξουσία (είτε το αποκαλείτε θεό, πηγή, το Σύμπαν ή οποιοδήποτε άλλο όνομα), μαθαίνοντας να προστατεύεστε σωστά τον εαυτό σας με ανοιχτή καρδιά και διαχειρίζεστε την απογοήτευση όταν οι συναισθηματικές σας προσδοκίες συγκρούονται με τις πραγματικές καταστάσεις, είτε στη ζωή, είτε στη δουλειά είτε στις σχέσεις.

 

Το εξάγωνο της νέας σελήνης με τον Πλούτωνα θα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και δυναμικούς ώστε να φτάσετε τους νέους στόχους που έχετε θέσει υπό την επιρροή του. Αν και αυτό δεν είναι μια ισχυρή όψη, θα πρέπει να συμβάλλει κατά κάποιο τρόπο ώστε να εμβαθύνει την συμπονετική και πνευματική επίδραση του Ποσειδώνα.

Αυτή η συνδυασμένη επιρροή των χρήσιμων όψεων Ποσειδώνα/Πλούτωνα βοηθά στην επίλυση μυστηρίων αλλά και στην αποκάλυψη ψεμάτων και μυστικών και απάτης (εξάλλου το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα υπάρχει ακόμα στον χάρτη και παρόλο τις θετικές όψεις δεν πρέπει να αγνοηθεί που επηρεάζει πάσης φύσεως συμφωνίες, σχεσεις και δικαστικές υποθέσεις). Θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε με τους άλλους τις ενοχές σας, το άγχος σας και ότι άλλο σας απασχολεί.

Τελικώς, φαίνεται ότι θα υπάρχει κατανόηση στις προσωπικές σας σχεσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Οι όψεις αυτές φέρνουν μεγάλη έμπνευση, υπάρχει έντονη ονειρική δραστηριότητα, δείχνει μεγάλη ευαισθησία προς τα κοινωνικά θέματα, υπάρχει ανακούφισή και χαλάρωση. Μπορεί να προάγουν το θάρρος και την εμπιστοσύνη, ειδικά εάν οι πληγές σχηματίστηκαν για παράδειγμα, κατά την διάρκεια της πρώιμης παιδικής ηλικίας, αν δεν είχαμε το είδος της καλλιέργειας που χρειαζόμασταν ή υπήρχαν ακραίες παραβιάσεις εμπιστοσύνης, όπου βέβαια έχουν αφήσει τραύματα στην καρδιά μας.

Ο Πλούτωνας μπορεί να μας δημιουργήσει μια ακόρεστη ανάγκη για ασφάλεια, δηλαδή μπορεί να υπάρχει ενας διαρκής φόβος γύρω από τη σωματική αλλά και συναισθηματική ασφάλεια. Η συνεργασία με τον Πλούτωνα περιλαμβάνει πάντα ως μέχρι πιο βαθμό εμείς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας και βεβαια αφήνει τον εαυτό μας να μετασχηματιστεί μέσα από αυτή μια επίπονη διαδικασία.

 

ΑΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη αυξάνει την επιθυμία για κοινωνική επαφή και περισσότερη απόλαυση. Εξισορροπεί τα πράγματα στις προσωπικές σας σχεσεις. Θα δημιουργήσει έντονες φιλίες, σεξουαλικές σχεσεις και συντροφικότητα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός οιωνός για ερωτικά θέματα. Αυξάνει τις πιθανότητες να συναντήσετε ένα πολύ καλό συνεργάτη η σύντροφο.

 

Το τετράγωνο Αρη/Δια σαφώς μπορεί να φέρει υπερβολές και βιασύνη ως προς την έκφραση συναισθημάτων και το Κουινκαξ Δια- Ουρανού δημιουργεί μια κατάσταση ροής όπου μπορείτε να ταλαντεύεστε μεταξύ αισιοδοξίας και αβεβαιότητας, εμπιστοσύνης και άγχους. Μια ώθηση ανάπτυξης είναι δυνατή τώρα στον φυσικό, υλικό και πνευματικό κόσμο. Η υπομονή, η μετριοπάθεια και η έρευνα θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις καλύτερες ευκαιρίες. Έτσι, κάνοντας αλλαγές στις αξίες και στο ήθος σας, θα βελτιώσετε την αυτοπεποίθησή σας και την ελπίδα για το μέλλον.

Ο Δίας τριγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό, είναι ένας άλλος καλός οιωνός για τις σχέσεις. Είναι πιο πιθανό ότι ένα νέο άτομο θα εισέλθει στη ζωή σας που θα είναι κατάλληλο για εσάς. Τυχαία γεγονότα και συναντήσεις θα σας οδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Εκεί βοηθά και το τρίγωνο Ουρανού/Κρόνου, ωστόσο υπάρχει ακόμα η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού, αλλά πιστεύω ότι οι δευτερευουσες όψεις όπου σχηματίζει ο Αρης και η Αφροδίτη, είναι μειωμένης έντασης. Η νέα σελήνη δείχνει απώλεια και καταστροφή αλλά δίνει και λύσεις.

 

Η ενεργοποίηση του προκλητικού σταθερού αστέρα ZUBEN ELGENUBI/ ZUBEN ELAKRIBI μπορεί να προκαλέσει απώλεια ή απογοήτευση. Αν ναι, οι χρήσιμες και θετικές όψεις του χάρτη της νέας σελήνης θα φέρνουν κατανόηση, συμπάθεια και βοήθεια από τους άλλους. Δίνουν πίστη και αισιοδοξία για ανάκαμψη μετά από μια καταστροφή η απώλεια και μας βοηθά να θέσουμε νέους στόχους. Μπορεί να σας κατηγορήσουν για κάτι που δεν κάνατε ή μπορείτε να ανακαλύψετε ότι κακώς εσείς κατηγορήσατε κάποιον άλλο. Στην περίπτωση αυτή, οι όψεις της νέας σελήνης διευκολύνουν τα πράγματα.

Η νέα σελήνη από μια άποψη, είναι πολύ θετική και βοηθά ως προς τον καθορισμό στόχων για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αλλά πρώτα ίσως χρειαστεί να τροποποιήσετε τα προηγούμενα λάθη σας και ηθική. Βοηθά στην επίλυση προβλημάτων στις σχεσεις μέσω της συμπόνιας και της συγχώρεσης.

Η νέα σελήνη στην 15η μοιρα Σκορπιού, μπορεί να αποδειχθεί σκληρή και αρνητική αλλά και θετική, ανακουφιστική, εν μέρει, για την μεσαία τάξη και τον στρατό,ε ειδικά το πολεμικο ναυτικό, αλλά και για θέματα της δημόσιας υγείας. Και λέω εν μέρει, διότι ,μην ξεχνάμε ότι είναι πάνω σε πολυ δύσκολες μοίρες. Η 15η μοίρα του Σκορπιού, είναι άτυχη μοίρα, μιας από τις χειρότερες μοίρες του ζωδιακού κύκλου. (συνάδει με επικίνδυνες περιπέτειες, που προκαλεί αποτυχία και καταστροφή).Μην ξεχνάμε ότι η πανσέληνος στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού δείχνει ανατρεπτικά και ξαφνικά γεγονότα.

 

Η Νέα σελήνη σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ελληνικό χάρτη του 1830, καθώς Σελήνη και Ήλιος επηρεάζουν τον 6ο οίκο της, σχηματίζοντας ημι-εξάγωνα με τον Αρη ενώ Ήλιος/Σεληνη τετραγωνίζουν τον Κρόνο. Ο Ερμής τετραγωνίζει τον Δια, σημειώνοντας αποτυχίες σε οικονομικό επίπεδο λόγω ατιμίας η έλλειψη εντιμότητας. Αδιαφορία, αμέλεια, δόλο, εξαπάτηση και συκοφαντίες σε μεγάλο βαθμό, ενώ επηρεάζονται και οι επικοινωνίες.

newmoonscorpio

Δύσκολη και παρεμποδιστική η νέα σελήνη και για τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος ανέλαβε και καθήκοντα υπουργού εξωτερικών, όπου η σελήνη τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ήλιο του στον Λέοντα, στον 3ο οίκο,(άξονας επικοινωνίας, σχεσεις με όμορα κράτη) παρομοίως και το τετράγωνο Αρη/Δια δρα κατά τον ιδιο τρόπο.

Είναι σαφέστατο όμως ότι επηρεάζεται και απο το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα που επισημάνει το γεγονός ότι έρχονται και άλλες παραιτήσεις απο τη κυβέρνηση, εκτός από αυτή του κυρίου Κοτζιά, που ήταν σημαντικη, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αναγκαστεί να εφαρμόσει βια και σκληρότητα σε θέματα εξουσίας (κατάλυση εξουσίας).

SFPage

Είχα εξηγήσει ότι το τετράγωνο συνδέεται με τον απροσανατολισμο, μια τακτική που την είδαμε αρκετές φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα, το αίσθημα αγωνίας και απόγνωσης είναι έντονα, ενώ συμβολίζει και τις σκοτεινές πράξεις. Όμως, ο Κρόνος-Πλούτωνας σπάει τους πολύ σκληρούς εγωισμούς και αντιστάσεις που προβάλλουμε, μέσα από σκληρές δοκιμασίες. Ο εγωισμός έλκει δυστυχία, αποτυχία, καταστροφή και “κακή τύχη”, γιατί ο εγωισμός αντιστέκεται στη φυσική ροή των πραγμάτων, στο νόμο της συνεχούς αλλαγής – ο εγωισμός είναι αδράνεια. Και φυσικά, ο εγωισμός θα ρίξει το φταίξιμο για ότι του συμβαίνει σε κάποιο εξωτερικό παράγοντα. Ο εγωισμός είναι και ανευθυνότητα.

Η χώρα μας θα συνεχίζει προφανώς να πλήττεται από μεγάλες φωτιές, και είναι πιθανόν να βιώσει κι άλλο σεισμό από αυτό που έγινε στην Ζάκυνθο στις 26/10/2018, ώρα 1:55 π.μ. δυο ημέρες μετά την πανσέληνο Οκτωβρίου στον Ταύρο, καθότι το ταυ-τετράγωνο συνεχίζει να μας επηρεάζει, μεταξύ Αφροδίτης/Ουρανού/βορείου δεσμού, αλλά και η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού, που όμως επηρεάζεται ο 6-12-4ος οίκος. Ας μην ξεχνάμε βέβαια ότι στον σταθερό σταυρό (Υδροχόος, Σκόρπιος, Ταύρος, Λέων) τόσο η Τουρκία όσο και η Ελλάδα έχουν δεχθεί ισχυρούς σεισμούς,σ το παρελθόν, όπως ο τελευταίος της Πάρνηθας το 1999. Είχα αναφέρει σε ένα κείμενο με σεισμούς ότι κατά την περίοδο 23/11/2013-13/12/2018 θα υπάρξει έντονη σεισμική δραστηριότητα στον πλανήτη, καθώς και αυξανομένη ηφαιστειακή δραστηριότητα, κατά το δεύτερο και τρίτο δεκανό του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Κατά την δεύτερη περίοδο από 13/12/2018-19/11/2024 θα υπάρξει αρκετά έντονη δραστηριότητα στο «δαχτυλίδι της φωτιάς», που συμπεριλαμβάνει εκρήξεις ηφαιστείων. Μέσα σε αυτές τις χρονιές συγκαταλέγεται και η χώρα μας, ενώ και το 2019, θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς συμβάλει και ο Πωσειδωνας, που αναφέρεται στο ηφαίστειο της Σαντορίνης και τη Νίσυρο. Εξαιρετικά επικίνδυνη θεωρείται όμως και η είσοδος του Ποσειδώνα στον Κριο, το 2025 καθώς απελευθερώνει συσσωρευμένη σεισμική ενέργεια από τον βυθό.

Η νέα σελήνη έχει ισχυρές επιρροές, ενώ συμμετέχει και ο Κρόνος, Πλουτωνας και Ουρανος. Η νέα σεληνη στον Σκορπιό, επηρεάζει ιδιαίτερα την περιοχή του Αιγαίου αλλά και την Τουρκία.

 

Ας δούμε λίγο τις εξισώσεις

Κοινωνική αβεβαιότητα ή αστάθεια στο περιβάλλον – Μυστικότητα – Απογοήτευση – Διάλυση εταιρικών σχέσεων – Ζημίες εταιρειών που σχετίζονται με άλλους – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων – απάτη

Ενθουσιασμός που σχετίζονται με τον αθλητισμό – Αρχές σχετικά με τις εντάσεις – Αρχές σχετικά με ταραχώδεις καταστάσεις – Ξαφνική πυρκαγιά – Απροσδόκητη τροπή – Οικονομική στασιμότητα ή εμπλοκή- Υποβιβασμός στις επιχειρήσεις – Δράσεις που συμβάλλουν σε οικονομικές απώλειες ή θυσίες – Εκφυλισμός των αξιών – Τα περιουσιακά στοιχεία αρχίζουν να παραλύουν – Οικονομικές ζημίες που σχετίζονται με τη φωτιά, την ανάφλεξη – ενέδρα

Ξαφνική θλίψη ή κατάθλιψη – ρήξεις/διασπάσεις μεταξύ του πληθυσμού – Πληθυσμοί ή έθνη με ελαχιστοποιημένη τεχνολογία – Αποκαλύψεις συγκλονιστικές η συγκλονιστικά γεγονότα- Καλό ένστικτο επιβίωσης – Απρόβλεπτα νομικά θέματα

Απροσδόκητη εμμονή – Σπάσιμο του εδάφους – Εκπλήξεις που σχετίζονται με τη φυσική σταθερότητα – Απροσδόκητες ρήξεις διαταραχές ή αναστάτωση – Ξαφνική αντίσταση ή εμπόδια — Διαταραχές – Δομικό ή σκελετικό σπάσιμο – Σεισμοί – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι