ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018


1 Δεκεμβρίου -Αντίθεση Αφροδίτης –Ουρανού-Προσοχή στις σχεσεις μας, νεύρα, ξαφνικά περιστατικά στις σχεσεις, μην παίρνετε αποφάσεις που ίσως μετανιώσετε. Επιθυμία για περισσότερη ανεξαρτησία, δυσκολίες. Επηρεάζονται οι Ζυγοί και οι Κριοί.

Ο Ερμής στον Σκορπιό στις 1:13 μμ.

2 Δεκεμβρίου-Η Αφροδίτη στον Σκορπιό στις 7:02 μμ.

3 Δεκεμβρίου -τετράγωνο Ηλίου-Αρη-εριστική διάθεση, πίεση, αρνητική για επενδύσεις και αγορά μηχανημάτων, εκνευρισμός, απερισκεψία και βιασύνη. Επηρεάζονται οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

6 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα-δυσκολίες στο να προσδιορίζουμε την πραγματική εικόνα των πραγμάτων. Αρνητική διέλευση για επαγγελματικά ραντεβού, και συμφωνίες. Απογοήτευση, εξαπάτηση, αδυναμία, αρνητική διάθεση. Επηρεάζονται οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

Ο Ερμής σε ευθεία πορεία στον Σκορπιό, ώρα 11:23 μμ.

7 Δεκεμβρίου- Νέα Σελήνη στον Τοξότη

13 Δεκεμβρίου-Ο Ερμής στον Τοξότη- ώρα 1:43 π.μ.

16 Δεκεμβρίου -εξάγωνο Αφροδίτης –Κρόνου-επιβράβευση, βοήθεια, ισορροπία, σταθερότητα και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ευνοούνται οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι.

17 Δεκεμβρίου -εξάγωνο Αρη-Πλούτωνα-Ευκαιρίες για καλές συνεργασίες, εξονυχιστική και προσεκτική εξέταση δεδομένων, πραγματοποίηση, δύναμη, επιτυχία, φιλοδοξία,υψηλή αυτοπεποίθηση. Ευνοούνται οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι.

20 Δεκεμβρίου -τρίγωνο Ηλίου-Ουρανού-διαίσθηση, έμπνευση, θετικές αλλαγές, ένταξη σε οργανισμούς και ομάδες, ευνοούνται οι ομιλίες και τα διάφορα χάπενινγκ, όπως η οργάνωση εκδηλώσεων. Βελτίωση, πρόοδος, καινοτομία, ανθεκτικότητα. Ευνοούνται οι Τοξότες και οι Κριοί.

21 Δεκεμβρίου-τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα-ρομαντισμός, αγάπη και τρυφερότητα στις σχεσεις. Ευνοείται η τέχνη, τα ιδεώδη, ονειροπόληση. Ευνοούνται οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Συνοδος Ερμή-Δια– ενεργοποιεί την ευεξία, την χαρά, την αισιοδοξία, τις συζητήσεις πάσης φύσεως που είναι αρκετά εποικοδομητικές, μας βοηθά να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Ευνοεί τους Τοξοτες.

22 Δεκεμβρίου- Πανσέληνος στον Καρκινο

Ο Ήλιος στον Αιγόκερω-Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 00:23 π.μ.

25 Δεκεμβρίου -τετράγωνο Ερμή-Πωσειδωνα-ψεύτικες υποσχέσεις, αναξιοπιστία, μπέρδεμα, σύγχυση, λάθος τρόπος σκέψης, νευρική ευαισθησία. Επηρεάζονται οι Τοξοτες και οι Ιχθείς.

28 Δεκεμβρίου- εξάγωνο Αφροδίτης –Πλούτωνα– κέρδος, δύναμη, καλές συνεργασίες, καλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Ευνοούνται οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι.

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 2018
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  2018

ΚΡΙΟΣ

Στις 16 Νοεμβρίου ο Αρης μετακινήθηκε για το υπόλοιπο του μήνα στον 12ο οίκο σας όπου θα επηρεάσει την ψυχή σας έντονα αλλά και θέματα πνευματικής φύσεως θα σας απασχολήσουν. Προφανώς και η ατμόσφαιρα των εορτών θα σας επηρεάσει αρκετά. Στις 5 και 7-12  η σύνοδος Αρη-Ποσειδώνα θα επηρεάσει τον ονειρικό σας κόσμο όπου επίσης θα παρατηρήσετε και μια έλλειψη ενεργητικότητας,κούραση η και δυσαρέσκεια. Αν ψάχνετε για εργασία, τα καλά νέα πιθανόν να έλθουν κατά τις 20-22 του μήνα ενώ κάποιοι θα ίσως να συνδυάσουν διασκέδαση και θέματα επαγγελματικά.

Τα οικονομικά θα είναι θετικά για αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη πλέον σε ευθεία πορεία από τις 2-12 στον 8ο οίκο σας. Ωστόσο βέβαια εν των μέσω εορτών, η Αφροδίτη θα επηρεάσει με θετικό τρόπο κυρίως τις προσωπικές σας σχεσεις, την προσωπική σας σεξουαλικότητα όπου ο έρωτας θα είναι γεμάτος πάθος και ένταση, θα υπάρξουν επίσης ευκαιρίες να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους όπου θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας. Στις 21-12 ο Ήλιος θα διασχίσει τον 10ο οίκο σας. Καριέρα και επαγγελματικά στο ζενίθ καθώς θα πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Ένα μακρινό ταξίδι δεν αποκλείεται. Η εικόνα σας προς τον έξω κόσμο θα είναι αυτή ενός πετυχημένου ανθρώπου με αυτοπεποίθηση,γεμάτο ενέργεια.

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 2, 3, 14, 15, 23, 24, 29, 30

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 6, 14, 15, 16, 18, 19, 23, 24, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 10, 18, 27

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και ο Δεκέμβριος δεν θεωρείται και ο καλύτερος σας μήνας,ωστόσο αυτή τη φορά, το ενδιαφέρον σας στρέφεται προς την προσωπική σας ζωή,όπου φαίνεται να είναι αρκετά ενεργητική και θετική. Με την Αφροδίτη πλέον σε ευθεία πορεία, σχεδόν ολόκληρο τον μήνα θα επηρεάζει τον 7ο οίκο σας. Και ο Πλουτωνας που επηρεάζει την ερωτική σας ζωή, θα είναι επίσης σε ευθεία πορεία.

Αφενός αυτό είναι ένδειξη ότι θα είστε  αρκετά δημοφιλής σε κοινωνικό επίπεδο, οι άλλοι θα επιζητούν την παρέα σας και την προσοχή σας, θα υπάρχει αφοσίωση στις προσωπικές σας σχεσεις, όπου μαζί με τον Ερμή θα αναδείξει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες μέχρι της 13-12 και αυτό θα παίξει ρόλο εν μέρει σε επαγγελματικά θέματα, σε επίπεδο συνεργασιών αλλά και θα ενισχύσει την πνευματική επικοινωνία και σεξουαλικότητα.

Ο Ερμής σε ευθεία πορεία από τις 6-12 φαίνεται να αποδεικνύεται θετικος με τα οικονομικά σας. Μετα τις 13-12 θα μετακινηθεί στον 8ο οίκο σας όπου θα μπορείτε να κάνετε κινήσεις σχετικά με θέματα οικονομικά, περιουσιακά κτλ.

Τον μήνα αυτόν θα δώσετε αλλά και θα πάρετε ευχαρίστηση από τους άλλους σε οποιαδήποτε μορφή. Στις 21-12 ο Ήλιος θα εισέλθει στον 9ο οίκο σας όπου είναι πιθανόν να απολαύσετε ένα μακρινό ταξίδι μαζί με την οικογένεια η να σχεδιάσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Από τις 5 και 7-12 ο Αρης θα συνταξιδεύει με τον Ποσειδώνα όπου θα σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές που θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά και πνευματικά.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 27, 28, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 13, 16, 21, 22, 23, 24, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 11, 12, 17, 26  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλές από τις πλανητικές επιρροές που αναφέραμε τον προηγούμενο μήνα ακόμη θα σας επηρεάζουν μέσα στον Δεκέμβριο. Καριέρα, επαγγελματικά και έρωτας θα είναι όλα στο επίκεντρο. Αν και ο Αρης ακόμη θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας, ωστόσο ο Πωσειδωνας πλέον σε ευθεία πορεία θα προσφέρει τώρα περισσότερη σαφήνεια στον χώρο αυτό του ωροσκοπίου σας. Ο Πωσειδωνας θα συνταξιδέψει με τον Αρη από τις 5-7 του μήνα που σημειώνεται μια επιτυχία επειδή εσείς τολμήσατε, είτε επειδή επιστρατεύσατε τις δυνάμεις σας και οργανωθήκατε περισσότερο, είτε επειδή αλλάξατε στρατηγική. Ο Πωσειδωνας είναι παθητικός εκ φύσεως ωστόσο  ο Αρης τον ενεργοποιεί για περισσότερη δράση.

Η Αφροδίτη θα δουλέψει με θετικό τρόπο, κατά τις 20-21 Δεκεμβρίου σχηματίζοντας θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα. Προσοχή στις υπερβολές κατά τις ημέρες των εορτών και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Η ερωτική σας ζωή θα κορυφωθεί ιδιαίτερα κατά τις 21 του μήνα.

Το πέρασμα του Ερμή από τον 7ο οίκο σας ίσως θα σας κάνει να δώσετε  άλλη μια ευκαιρία σε κάποιους, ωστόσο οι θετικές του όψεις θα αυξήσουν την δημοτικότητα σας, θα διασκεδάσετε και θα περάσετε όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 6, 7, 14, 15, 16, 23, 24, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 16, 17, 23, 24, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 14, 15, 23, 24, 31

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 16 Νοεμβρίου, ο Αρης σας βολεύει αρκετά με τις θετικές όψεις που σχηματίζει και αυτή η τάση θα συνεχιστεί και μέσα στον Δεκέμβριο. Θα τα πάτε αρκετά καλά με τους άλλους, είτε είναι συνεργάτες, γονείς, σύντροφος κτλ. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στον επαγγελματικό χώρο. Ένα ταξίδι που να συνδυάζει διακοπές και επαγγελματικά είναι πιθανό.

Ο 5ος και 6ος οίκος σας θα είναι αρκετά δυνατός αυτόν τον μήνα. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύετε σκληρά για να πετύχετε τις στόχους σας. Χρήματα κερδίζεται από την εργασία αλλά και θετικές ευκαιρίες εμφανίζονται γύρω στις 21-22 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, φροντίστε να ξεκουραστείτε τις ημέρες των εορτών.

Στις 21 του μήνα ο Ήλιος θα εισέλθει στον 7ο οίκο σας, που σηματοδοτεί σημαντικές σχεσεις για σας η συνεργασίες που επιδρούν ικανοποιητικά στα οικονομικά σας. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά δυνατή επαγγελματικά όπου και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Στις 21 και μετά και η προσωπική ζωή και σχεσεις θα κορυφωθούν, θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο, την οικογένεια η θα έχετε ευκαιρία οι ελεύθεροι να συναντήσετε νέες γνωριμίες.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 8, 9, 10, 14, 15, 18, 23, 24, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 16, 17, 25, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 31

ΛΕΩΝ

Προφανώς, σε ένα Λέοντα δεν μπορούμε να υποδείξουμε πώς να διασκεδάσει. Τόσο για τους ελευθέρους αλλά και για αυτούς που είναι μέσα σε μια σχέση ο Δεκέμβριος κρύβει όμορφες στιγμές. Ωστόσο, μια γνωριμία για τους ελεύθερους είναι πιθανό να προκύψει με σοβαρές προοπτικές μετά τις 20 του μήνα,αν και ο προσωπικός σας πλανήτης θα είναι ακόμα σε ανάδρομη πορεία, όμως δεν υπάρχει θέμα βιασύνης.

Ο Ερμής σε ευθεία πορεία από τις 6-12 θα φέρει περισσότερη σαφήνεια όσο αφορά τα οικονομικά σας. Μέχρι της 13, ο Ερμής στον 4ο οίκο σας , σηματοδοτεί υποστήριξη από την οικογένεια ενώ αυτή θα είναι σημαντικη για σας αλλά και για τα οικονομικά σας.

Μετα της 13, ο Ερμής θα διασχίσει τον 5ο οίκο σας, όπου θα περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και τα παιδιά σας, και όσοι είστε αυτοδημιούργητοι, θα έχει θετική επιρροή όσο αφορά στα κέρδη σας, ειδικά από τις 20 -22 Δεκεμβρίου. Γενικότερα, η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική από οικονομικής φύσεως, αλλά ο μόνος κίνδυνος που παραμονεύει είναι η υπερβολή σας, οπότε να είστε περισσότερο λογικοί ως προς την διαχείριση τους.

Η Αφροδίτη θα σχηματίζει αρνητικές όψεις που ίσως δημιουργήσουν πίεσή και άγχος, που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε. Στις 21 του μήνα, ο Ήλιος θα μετακινηθεί στον 6ο οίκο σας και θα είναι εκεί μέχρι της 18 Ιανουαρίου, 2019. Θέματα ευεξίας θα σας απασχολήσουν που πρεπει να αλλάξετε κάποιες συνήθειες αλλά σίγουρα θα αυξήσει την ενέργεια σας, την οποία και θα χρειαστείτε σε επαγγελματικά ζητήματα όπου θα σημειωθεί σημαντικη δραστηριότητα και θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 7, 11, 12, 14, 15, 17, 23, 24, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 13, 16, 23, 24, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 14, 15, 18, 19, 23, 24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο 4ος οίκος σας είναι αρκετά δυνατός αυτόν τον μήνα, οπότε και η προσοχή σας θα είναι στραμμένη προς την οικογένεια και την εσωτερική σας ζωή γενικότερα.

Εξάλλου, ο Δεκέμβριος ενδείκνυται γι αυτό και θα αφήσετε τα επαγγελματικά κάπως στην άκρη. Ότι κάνετε θα το έχετε κάνει πολύ πιο πριν, ώστε να λειτουργήσει κατάλληλα. Αυτη είναι μια περίοδος όπου θα εργαστείτε για θέματα επαγγελματικής φύσεως σε εσωτερικό επίπεδο όπου θα έχετε και χρόνο να επεξεργαστείτε τα νέα σας σχέδια.

Θα πρέπει να διαλογιστείτε πως θα κάνετε το επόμενο βήμα και με ποιο τρόπο. Ο μήνας είναι θετικος για αλλαγές πνευματικού τύπου όπου σε ψυχικό επίπεδο θα υπάρχει έντονη κινητικότητα και ενέργεια. Αναμνήσεις θα έρθουν στο προσκήνιο, όπου θα λάβετε και το ανάλογο μήνυμα. Θα είναι σαν ένα είδος θεραπείας, αυτό θα έχει και θετική επίδραση στην ζωή σας, αν δώσετε σημασία.

Τα οικονομικά σας θα είναι θετικά, ενώ πλέον η Αφροδίτη θα είναι σε ορθή πορεία, ήδη από τις 16 Νοεμβρίου, οπότε και η ορθή σκέψη θα επανέλθει σε αυτόν τον τομέα. Στις 2 Δεκεμβρίου θα μετακινηθεί στον Σκορπιό,στον 3ο οίκο σας. Θα ευνοήσει τις πωλήσεις, την επικοινωνία, το μάρκετινγκ, την διαφήμιση. Θα υπάρξουν θετικές ευκαιρίες για κέρδος ενώ και συγγενείς ίσως να βοηθήσουν.Ο Αρης παραμένει στον 7ο οίκο σας καθολη τὴν διάρκεια του μήνα, που σηματοδοτεί άφθονη δραστηριότητά αλλά αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις με το αγαπημένο πρόσωπο.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 4, 5, 14, 15, 23, 24, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 6, 14, 15, 16, 23, 24, 26, 29, 30

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 14, 21, 22, 23, 24

ΖΥΓΟΣ

Αν και η καλύτερη περίοδος πέρασε όσο αφορά τα οικονομικά σας, θα υπάρξει μια θετική μίνι -περίοδος για σας και πάλι. Και αυτό διότι η Σελήνη θα επισκεφτεί τον οίκο των οικονομικών σας δυο φορές μέσα στον μήνα. Η Αφροδίτη ως κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας, σε ευθεία πορεία, επίσης θα κάνει το ιδιο για ολόκληρο τον μήνα όπως επίσης και ο Ερμής θα τον ενισχύσει μέχρι της 13 Δεκεμβρίου  πλέον σε ορθή πορεία. Ξέρετε να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας και δεν τα αναθέτετε κάπου άλλου.

Ο Δίας στον 3ο οίκο σας θα ευνοήσει θέματα επικοινωνίας και την συλλογή πληροφοριών η στο να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας. Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα αναδειχθούν αλλά και θα ενδυναμωθούν όπου θα σας εξυπηρετήσουν αρκετά, όπως στα επαγγελματικά. Μην υπερτιμάτε όμως τον εαυτό σας σε πνευματικό επίπεδο διότι μπορεί να ξεφύγετε. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεχτικοί με το άγχος σας, ίσως να υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις αλλά θα τα καταφέρετε.

Προσωπικά θέματα και σχεσεις θα ευνοηθούν ιδιαίτερα από την αρχή του μήνα, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει θετικές όψεις. Σημαντικές ευκαιρίες και νέες γνωριμίες θα υπάρξουν όπως και έντονη κοινωνικότητα, οι παρέες και η διασκέδαση δεν θα λείψουν.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 4, 5, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 9, 10, 16, 18, 19, 26, 27, 28, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 17, 23, 24, 27

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ενας άλλος θετικος μήνας για σας όπου μέχρι της 21 του μήνα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Θα ευνοηθούν και μετά τις 21 απλά το πρώτο μισό του μήνα θα είναι εξαιρετικά δυνατό και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε αναλόγως. Θα έχετε την εύνοια πολλών, αλλά και η επαγγελματική σας φήμη θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς τα οικονομικά σας. Θα ξοδέψετε χρήμα αλλά και θα κερδίσετε με εύκολο τρόπο, αλλωστε αυτές τις μέρες και ποιος δεν το σκορπά.

Προσωπικά θέματα και σχεσεις επίσης θα βελτιωθούν,ιδιαίτερα καθώς η Αφροδίτη σε ευθεία πορεία πλέον, θα διασχίσει τον ωροσκόπο σας όπου θα αυξήσει τον προσωπικό σας μαγνητισμό, προσθέτοντας περισσότερη λάμψη και γοητεία. Αφοσίωση και αγάπη θα υπάρχει στις σχεσεις σας ενώ ο έρωτας θα κυνηγήσει τους ελεύθερους. Ζήλιες και πάθη είναι στο πρόγραμμα.

Η υγεία σας θα είναι και αυτή αρκετά βελτιωμένη καθώς δεν υπάρχουν αρνητικές όψεις ως προς εσάς. Κατά τα αλλά θα νιώθετε καλά, θα περάσετε όμορφες στιγμές τις γιορτές, όπου θα έχετε και τον χρόνο να ξεκουραστείτε και να οργανώσετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα για το νέο έτος.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 14, 15, 18, 19, 23, 24

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 16, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 17, 25, 26, 27

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δεκέμβριος προβλέπεται αρκετά θετικος για σας, ενας μήνας που θα σας κάνει να χαρείτε ιδιαίτερα όπου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές. Με το πλανητικό δυναμικό σας να βρίσκεται στο Ανατολικό μέρος του χάρτη σας, σημαίνει ότι η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη. Η ενέργεια σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα καθώς και σε πνευματικό επίπεδο. Ο Δίας στο ζώδιο σας, θα σας κάνει να αισθανθείτε περισσότερο παιδιά και θα δώσει άλλη διάσταση στην ζωή σας.

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος θα εισέλθει στον οίκο των οικονομικών σας όπου θα τον ενδυναμώσει ιδιαίτερα. Ο Ήλιος θα συνταξιδέψει με τον Κρόνο από της 25-31 Δεκεμβρίου όπου θα αυξήσει το κέρδος μέσα από την σκληρή δουλειά που έχετε κάνει και όλων όσων έχετε πετύχει μέχρι στιγμής. Αυτή η όψη θα ευνοήσει και το κέρδος από ξένες χώρες, ξένες εταιρίες και γενικά ότι συνδέεται με το εξωτερικό.

Η προσωπική σας ζωή και σχεσεις θα βελτιωθούν και αυτές από τις 6 του μήνα καθώς ο Ερμής πλέον θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, ενώ ακόμα καλύτερα θα είναι όταν θα επιστρέψει στον 1ο οίκο σας, μετά τις 13. Φαίνεται,κατά κάποιο τρόπο ότι εσείς θα είστε αυτοί που θα ρυθμίζετε τους κανόνες του παιχνιδιού η τις εξελίξεις σε μια σχέση. Ο Ερμής σε εκείνο το σημείο θα φέρει και καλές επαγγελματικές ευκαιρίες.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 21, 22, 23, 24

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 8, 9, 10, 16, 18, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 14, 23, 24, 27, 28

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι δεν έχουν τάση για υπερβολές, αντίθετα ο Κρόνος και ο Πλουτωνας τείνουν για το αντίθετο. Ο Ήλιος επίσης θα εισέλθει στο ζώδιο σας κατά τις 21 Δεκεμβρίου. Σημαντικοί πλανήτες στο ζώδιο σας θα σας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια ώστε να νιώθετε περισσότερο ανεξάρτητοι χωρίς να χρειάζεστε την έγκριση των άλλων. Αυτη θα είναι μια περίοδος όπου θα έχετε την ευκαιρία να ευχαριστήσετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας για πολλά πράγματα. Θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ευχάριστες συνθήκες για τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε και σας στηρίζουν. Οπότε θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία αυτή.

Ζητήματα προσωπικά και σχεσεις δεν θα είναι τόσο σημαντικά για σας, που αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει στασιμότητα, η ότι θα υπάρχει σταθερότητα και ηρεμία. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός ωστόσο και γοητεία θα αυξηθούν ιδιαίτερα από τις 7 Δεκεμβρίου μέχρι σχεδόν το τέλος του μήνα, ενώ και η πανσέληνος θα επηρεάσει με θετικό τρόπο τον 7ο οίκο σας.

Πάντως, αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικο επίπεδο, θα σας βοηθήσει στο να κατανοήσετε αρκετά πράγματα σε σχέση με τους αλλους, είτε είναι συνεργάτες είτε ο σύντροφος και θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε ιδιαίτερα και με τα μέλη της οικογενείας σας.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 6, 7, 14, 15, 17, 23, 24, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 11, 12, 16, 17, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 14, 15, 23, 24, 29, 30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο φυσικός σας οίκος, που είναι ο 11ος θα είναι αρκετά δυνατός μέχρι της 21 Δεκεμβρίου και εσείς θα νιώθετε αρκετά καλά καθώς η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη αυτή την περίοδο. Η δραστηριότητα σας στα social media θα αυξηθεί επίσης όπως και η δημοτικότητα σας. Ο μήνας αυτός δεν είναι τόσο κατάλληλος για ρομαντικές ιστορίες αλλά πολύ περισσότερο ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες, τις φιλίες, αλλά ιδιαίτερα τις ερωτοφιλιες,όπου θα νιώθετε περισσότερο ελεύθεροι μέσα σε αυτές.

Με τον πλανήτη του έρωτα να βρίσκετε στον 11ο οίκο, ρομαντικές περιπέτειες και ενδιαφέρον θα ενδημήσει μέσα από το ίντερνετ, ωστόσο δεν αφορά την σοβαρή δέσμευση. Μετα ο πλανήτης των προσωπικών σας σχέσεων θα περάσει στον 12ο οίκο, μετά τις 21 Δεκεμβρίου, οπότε ούτε και εκεί πρόκειται να συμβεί κάτι το συγκλονιστικό. Αν είστε δεσμευμένοι βέβαια, εδώ μπορεί να λυθούν προβλήματα που υπάρχουν σε σχεσεις όπου και πνευματικού τύπου δραστηριότητες μπορεί να συμβάλλουν με θετικό τρόπο.

Η υγεια σας θα βελτιωθεί ενώ θα πρέπει να συνεχίσετε να την ενισχύετε. Από την άλλη και στα επαγγελματικά θα υπάρχει επιτυχία. Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σας από τις αρχές του μήνα, θα σημάνει την υποστήριξη της οικογενείας σας, η μιας σημαντικής γυναίκας η άλλης επιρροής.

Τα οικονομικά απαιτούν περισσότερη σκληρή δουλειά, περισσότερη προσπάθεια. Ο Αρης στον οίκο των οικονομικών σας προϋποθέτει κέρδος από πωλήσεις,διαφήμιση, καλή χρήση των social media η μια πιο επιθετική στρατηγική. Δικοί σας άνθρωποι ίσως παίξουν σημαντικό ρόλο πάντως,ο μήνας θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 6, 7, 14, 15, 17, 23, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 14, 15, 16, 23, 24, 26, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 9, 10, 18, 19, 27, 28, 31

ΙΧΘΕΙΣ

Η καριέρα και επαγγελματικά ζητήματα θα βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους μέχρι της 21 Δεκεμβρίου ,βασικά η περίοδος αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες όπου μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα, καθώς θα κάνετε προσπάθεια να επικεντρωθείτε περισσότερο στους στόχους σας. Οικογένεια και προσωπικά θέματα παίρνουν σε δεύτερη μοιρα για λίγο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε οργανωμένοι και να υπάρχουν και στιγμές ξεκούρασης καθώς μέσα σε όλα αυτά θα νιώθετε άγχος και πίεση. Προσπαθήστε να ενισχύσετε την υγεία σας με τον καλύτερο φυσικό τρόπο, ώστε η ενέργεια σας να διατηρηθεί σε καλύτερα επίπεδα.

Ο Αρης στο ζώδιο σας αυτόν τον μήνα δεν θα είναι θετικος μόνο για  την οικονομική σας ευημερία, αλλά θα δώσει κουράγιο, περισσότερη ενέργεια και δύναμη για να πραγματοποιήσετε αυτά που θέλετε και να πιάσετε τους στόχους σας. Πνευματικά θα αισθάνεστε πολύ καλά. Ωστόσο, μην προσπαθείτε να κάνετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε.

 Έρωτας και σχεσεις φαίνονται και αυτά να είναι σε πολύ καλή μοιρα, με τον Ερμή τώρα σε ορθή πορεία από τις 6 Δεκεμβρίου. Περισσότερη αυτοπεποίθηση θα βελτιώσει τις σχεσεις σας,ενώ θα ευνοήσει πάσης φύσεως σχεσεις. Στις 13 του μήνα ο Ερμής θα εισέλθει στον 10ο οίκο σας  που συνδέεται με τα επαγγελματικά και την καριέρα για ένα ολόκληρο μήνα. Αυτό σημαίνει επιτυχία και έντονη κοινωνικότητα. Η επαγγελματική σας ατζέντα θα περιέχει πολλά. Η εικόνα σας θα είναι αυτή που θέλετε προς τα έξω.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 23, 24, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 13, 16, 17, 23, 24, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7,16, 26


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.