ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

στις
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 0 μοιρα ,δηλαδή στον 1ο δεκανό του Καρκίνου, στις 22 Δεκεμβρίου, 2018,ώρα 19:48:29,στον 11ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα είναι η τελευταία πανσέληνος για το έτος 2018,όπου η χρονιά κλείνει με την ολοκλήρωσή της λίγο πριν την γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ο χάρτης της πανσελήνου περιέχει αρκετά και διάφορα. Παρόλο την κλασσική όψη αντίθεσης μεταξύ 11-5ου οίκου, η πανσέληνος σχηματίζει μια θετική όψη με τον Ουρανό. Έτσι, κατά αυτόν τον τρόπο, ίσως κάπως ανακουφιζόμαστε ελπίζοντας η περίοδος των εορτών να προσφέρουν ενθουσιασμό, θετικές αλλαγές και ευχάριστες εκπλήξεις στην προσωπική μας ζωή.

Αλλωστε ο Καρκίνος συνδέεται με την εθνική ασφάλεια, και τα συναισθήματα ασφάλειας στη ζωή μας, την άμυνα, έχει πάντα δυνατά συναισθήματα, προσφέρει ζεστασιά και ενότητα, συμβολίζει το φαγητό, το σπίτι,την οικογένειά, επηρεάζει την γυναίκα, το ασήμι, το νερό, τα ρεστοράν. Στην μοίρα που βρίσκεται συμβολίζει και την προσκόλληση σε παραδόσεις και παλιές αξίες.

Ωστόσο, αυτή η πανσέληνος είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή μετά τις δύο τελευταίες δυνατές σεληνιακές φάσεις που τετραγώνιζαν τον Άρη στους Ιχθείς. Άν και ο Αρης θα βρίσκεται ακόμα στο ιδιο ζώδιο  ωστόσο η απόκλιση του από τον Ποσειδώνα πλέον είναι αρκετά μεγάλη, και έτσι δεν έχει την ίδια δυνατή επιρροή της συνόδου.

Το εξάγωνο με τον Ουρανό, από την άλλη, καθιστά κάπως πιο εύκολη μια γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης, μακριά από τον θυμό και την εχθρότητα των τελευταίων εβδομάδων, αν και δεν είναι τόσο εύκολο, με τις απώλειες που υπήρξαν μέσα στο 2018. Ίσως να πρόκειται για ένα μικρο μεταβατικό στάδιο που θα μας μεταφέρει σε μια εντελώς καινούργια κατάσταση για το έτος 2019.

Η πανσέληνος Δεκεμβρίου συνδέεται με το τεράστιο σε μέγεθος κόκκινο αστέρι Betelgeuse στον Ωρίωνα, που συνδέεται με μεγάλη δύναμη, τιμή και πλούτο. Επομένως ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και να είστε ανοιχτόμυαλοι για τυχόν απροσδόκητες ευκαιρίες που ίσως να προκύψουν αυτή την περίοδο. Νέοι άνθρωποι ή ακόμα και μια νέα στάση ζωής θα μπορούσε να οδηγήσει σε ευχάριστες εκπλήξεις σε σχέση με την καριέρα σας, τα οικονομικά ή τον έρωτα αυτά τα Χριστούγεννα αυτά.

Η Αφροδίτη τριγωνίζει τον Ποσειδώνα όπου βέβαια είναι μια άλλη ισχυρή επιρροή στον χάρτη της πανσελήνου και ευνοεί τους καλλιτέχνες αλλά και τις ρομαντικές σχεσεις, όπως και την αυτοδημιουργια.

Αν και μια πανσέληνος υπογραμμίζει πάντα τις αντιτιθέμενες δυνάμεις ή ισχυρή πόλωση που δημιουργείται στη ζωή μας, η εσωτερική ένταση και οι εξωτερικές πιέσεις μπορεί να οδηγήσουν σε προσωπικές συγκρούσεις και κρίσεις που αδειάζουν την ενέργειά μας.Η οικογένεια και οι προσωπικές σας σχεσεις, η φιλίες, τα παιδιά, οι νέοι άνθρωποι, η διασκέδαση και τα μεγάλα γιορτινά θεάματα είναι τα θέματα που θα εστιάσετε έντονα την προσοχή σας τις επόμενες ημέρες. Μια πανσέληνος έχει σχέση με την προηγούμενη όμως νέα σελήνη. Η όψη με τον Ουρανό ίσως παρουσιάζει μια προσπάθεια για διέξοδο και λύσεις η απλά στο “θα πρέπει τώρα εμείς να ηρεμήσουμε, αρκετά είχαμε ως τώρα!”.

Υπολογίζω και την επιρροή απο την πανσέληνο Νοέμβριου,που σημαίνει ότι δεν τέλειωσε η επιρροή της, διότι βέβαια όλα αυτά θα έχουν διάρκεια μέχρι την ηλιακή έκλειψη της 5ης Ιανουαρίου 2019.

Πρώτος δεκανος [Αφροδίτη]. Διεγείρει και πυροδοτεί πολέμους. [Δύο Κούπα]

Ο Πέμπτος Οίκος- Θέατρα, αίθουσες συναυλιών και χώροι διασκέδασης, νεολαία, εκπαίδευση,γεννητικότητα, σχολεία, ηθικές αρχές και τυχερά παιχνίδια. Δείχνει το είδος της πολιτικής εξουσίας που ασκείται στην χώρα. Αντιπροσωπεύει τον ισχυρότερο αρχηγό του κράτους, όποιος κι αν είναι αυτός που επηρεάζει την ζωή του έθνους: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ο Πρωθυπουργός. Σχετίζεται με τους αξιωματούχους,τους υπουργούς και όλες τις πολιτικές προσωπικότητες του δημόσιου βίου.

Ο Ενδέκατος Οίκος – Αντιπροσωπεύει το Μέγαρο Μουσικής, τις ορχήστρες διεθνούς φήμης, τα πασίγνωστα μπαλέτα και θεάματα, καθώς και τα επιφανέστερα καλλιτεχνικά πρόσωπα. Τα εκκεντρικά μεγαλοπρεπή κτίσματα . Το κοινοβούλιο. Σχετίζεται με την πολιτική της χώρας και τους υποστηρικτές της και με τις κατά καιρούς απεργίες, διαδηλώσεις ή επαναστάσεις. Με το υπουργείο Πολιτισμού. Με την παραγωγή και την μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας. Με την αεροπορία της χώρας και με τα αεροδρόμια . Με την ανάπτυξη της αστρολογίας και της αστρονομίας. Με την διάδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και με το διαδίκτυο.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Φαίνεται ότι επιτέλους έστω και για λίγο, γίνεται ένα διάλειμμα για να μπούμε στο πνεύμα των εορτών. Τουλάχιστον εμείς οι απλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο έτος, 2019, με αισιοδοξία και ελπίδα όπως κάνουμε πάντα. Αν και τα πράγματα στην διεθνής οικονομία θα είναι στάσιμα, καθώς η πόλωση Σελήνης-Ηλίου, σχηματίζεται μεταξύ 11-5ου,αλλά κυβερνά και τους 2,12 οίκους.(οικονομία, κατασκοπία, δουλεία, υπέδαφος,προσφυγικό , έγκλειστους χώρους).

Όμως, υπάρχει ακόμα και το τετράγωνο Ηλίου-Δια-Ποσειδώνα που συνάδει με τρομοκρατικό χτύπημα παρόμοια με αυτά που είχαν γίνει στο Παρίσι συν τα υπόλοιπα που εξηγήσαμε αρκετά πιστεύω στον άξονα Διδύμων-Τοξοτη. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα δούμε κάτι τέτοιο η παρόμοιο κατά την διάρκεια των εορτών! Όπως και να έχει το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι πιθανό να δημιουργήσει μια σχετική απαισιοδοξία,αδυναμία, κούραση η μελαγχολία, που είναι φυσιολογικό, αλλά οι βασικές όψεις μας σπρώχνουν στο να περάσουμε καλά και ευχάριστα με αυτούς που αγαπάμε και επιθυμούμε!

Η σύνοδος Αρη-Χείρωνα (χτύπημα, πληγή) στους Ιχθείς στον 9ο οίκο, από πρόσφυγες, συνδέεται και με την διεθνής εξωτερική πολιτική. Ήλιος-Κρόνος-Πλουτωνας στον 5-6ο οίκο, σηματοδοτεί ένα χτύπημα, μια επιδημία, μια πολύ βαριά ενέργεια που δεν είναι ότι καλύτερο ακόμα και για το ζωικό βασίλειο. Αυτό φαίνεται σαν μια βαριά τρομοκρατική επίθεση η απώλεια, σε χώρους διασκέδασης ενόψει εορτών.

Οι πόλεις που κυβερνιούνται από τον Καρκίνο περιλαμβάνουν το Μάντσεστερ, τη Νέα Υόρκη (εικόνα), τη Στοκχόλμη, το Τόκιο, τη Βενετία, το Υόρκη, το Άμστερνταμ.

Οι χώρες που κυβερνιούνται από τον Καρκίνο περιλαμβάνουν τις ΗΠΑ, την Παραγουάη, τη Σκωτία, την Ολλανδία, τις Μπαχάμες Μπαχρέιν Μπελίζ, το Μπουρούντι, το Πράσινο Ακρωτήριο Κολομβία, τις Κομόρες, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό Κροατία,Κιριμπάτι Λάος, Λιβερία Μαδαγασκάρη, Μαλάουι Μοζαμβίκη Ρουάντα, Σλοβενία, Νησιά Σολομώντα Σομαλία και τη Νότια Κορέα.

Η πανσέληνος λοιπόν της 22ης Δεκεμβρίου σχηματίζει ένα θετικό εξάγωνο με τον Ουρανό, στον 10ο οίκο, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, φέρνει προσωπικές συναντήσεις αλλά και αρκετά συναρπαστικά γεγονότα. Θα νιώσετε οι περισσότεροι πιο ανοιχτοί, κοινωνικοί,αλλά και έτοιμοι να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας και αυτό μπορεί να το αναζητήσετε πλέον εσείς οι ίδιοι.

Αυτή είναι μια καλή πανσέληνος για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που θα έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα σας ή την προσωπική σας ζωή η και την επαγγελματική. Η ισχυρή διαίσθησή σας μπορεί να σας καθοδηγήσει στη λήψη γρήγορων αποφάσεων σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να προχωρήσετε. Ακολουθήστε το ένστικτο σας και αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που σας έρχονται.

Αυτή είναι μια καλή πανσέληνος για να βρούμε πρωτότυπους τρόπους για να κάνουμε πράγματα λόγω της περίεργης και εφευρετικής φύσης της.Ενδέχεται να έχετε φλασιες και κάποιες πληροφορίες να σας φανούν χρήσιμες για να επιλύσετε κάποια προβλήματα. Οι τυχαίες συναντήσεις μπορούν επίσης να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες. Είναι πιο πιθανό να σκοντάψετε σε κάποιο κρίσιμο κομμάτι πληροφοριών κατά την περιήγηση σας στο Internet. Οι πιθανότητες συναντήσεων μπορεί να οδηγήσουν σε άμεση έλξη και νέες φιλίες.

Η διάθεσή σας μπορεί να μεταβάλλεται και να είναι κάπως περίεργη. Ωστόσο, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα εκφράζοντας την μοναδική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Η μείωση των αναστολών σας είναι αυτό που διευκολύνει την αλλαγή και τον ενθουσιασμό, την έλξη.

Είναι σημαντικό να διευκολύνετε και να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας, ειδικά μετά από τον θυμό και τις εχθρότητες η δυσκολίες των τελευταίων εβδομάδων. Αυτη είναι επίσης μια καλή πανσέληνος για να κόψετε παλιές κακές συνήθειες και να τις αντικαταστήσετε με κάτι νέο και προοδευτικό.

Το εξάγωνο Σελήνης -Ουρανού είναι θετικό και για τους καλλιτέχνες, για αυτούς που κάνουν κάτι δημιουργικό στο ίντερνετ, την τεχνολογία γενικότερα η και την χρήση της ως τέχνη, για παράδειγμα, αυξάνει την δημοτικότητα σας, ενισχύει τις φιλοδοξίες σας, ενώ ταυτόχρονα ίσως δίνει και μια ανησυχία με την καλή έννοια όμως. Αυτό μπορεί να σημαίνει ενίσχυση και βοήθεια αλλά και υποστήριξη από φίλους όσο αφορά τα σχέδια σας.

Το τρίγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα, μεταξύ 4-8ου συνδέεται με πολύ βαθιά συναισθήματα, σε προσωπικό-οικογενειακό επίπεδο, και φαίνεται να είναι η ισχυρότερη όψη της πανσελήνου. Γίνεται ακριβείας μόνο 24 ώρες πριν την πανσέληνο. Το τρίγωνο αυτό μεταξύ των δύο πλανητών, είναι ιδανικό για ρομαντισμό, χαλάρωση και ονειροπόληση. Εκτός από την εύρεση του ιδανικού συντρόφου,θα μπορούσατε να τα καταφέρετε εξίσου πολύ καλά σε οποιοδήποτε δημιουργικό έργο,αλλά κυρίως το τραγούδι.

Η ερωτική σας ζωή θα επωφεληθεί από την αυξανόμενη ευαισθησία και συμπόνια και τα έντονα ρομαντικά συναισθήματα. Παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα ένας δείκτης ώστε να ενθαρρύνει το στιγμιαίο σεξ, αυτή η όψη ενθαρρύνει τα τρυφερά αγγίγματα και τη χαλάρωση. Η σύνδεση με έναν σύντροφο σε πνευματικό επίπεδο είναι πιο σημαντική, αν και το σεξ θα ήταν πιο ευχάριστο.

Αν και ο Πωσειδωνας δεν έχει τις απόλυτα θετικές όψεις από την μεριά του ,διότι τετραγωνίζει τον Δια και τον Ερμή, στον 5ο οίκο,δεν αποκλείεται να προσγειωθούμε απότομα αργότερα. Παρόλα ταύτα, ευνοεί τις φαντασιώσεις,τα υψηλά ιδανικά, την ονειροπόληση, τον ρομαντισμό, τους ανυπόμονους έρωτες,τους πλατωνικούς έρωτες, όπου έχει και μια πινελιά αυτοεξαπατησης. Η όψεις ευνοούν τους καλλιτέχνες πάσης φύσεως, τους μυστικιστές, οραματιστές και μουσικούς ακόμα και συγγραφείς, όπου χρησιμοποιείται ιδιαίτερα η φαντασία.

Η πανσέληνος Δεκεμβρίου στον Καρκίνο, είναι πολύ δυνατή, είναι η τελευταία φάση της σελήνης του 2018, αν και ακόμα θα κουβαλάει κάποια πικρία των προηγούμενων σεληνιακών φαινομένων.

Η σύνοδος Ερμή-Δια στον 5ο οίκο του χάρτη της πανσελήνου ευνοεί τον πλούτο ιδεών, την σωστή κρίση και την επικοινωνία με τους άλλους αλλά και την επιχειρηματικότητα, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν κάνουμε ψώνια, λόγω των ημερών η τις διάφορες λεκτικές παγίδες. Η αποκάλυψη σκανδάλων, η αυτοεξαπατηση και το ψέμα σε πολιτικο επίπεδο θα συνεχίζει ασυστόλως.Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα είναι σκιάζει τον 6ο οίκο του χάρτη της πανσελήνου,καθώς συμβολίζει ομαδικούς θανάτους και βια.

Αφού πρόκειται ταυτόχρονα και για τον χάρτη της Χειμερινής Ισημερίας, η σύνοδος Ηλίου-Κρόνου-Πλούτωνα, κάνει λόγο για παραιτήσεις κυβερνήσεων, πολιτική αστάθεια,αλλά και περιορισμούς. Κρόνος και Πλουτωνας δεν σχηματίζουν θετικές όψεις με άλλους πλανήτες, ούτε με τον Δια και αυτό προειδοποιεί για ένα βαρύ χειμώνα από ολες τις απόψεις. Θεμελιακές αλλαγές ως προς θέματα του 6ου οίκου,στην παγκόσμια σκηνή, ενώ ο Κρόνος κυβερνά και τον 7,8ο οίκο. Ο απόλυτος έλεγχος και επιτήρηση θα αυξηθούν κατά πολύ περισσότερο στους αντίστοιχους οίκους.Μια τέτοια βαριά επιρροή θα επηρεάσει την δημόσια υγεια, θα πλήξει την εργατική τάξη, τον στρατό, την τροφή, το ζωικό βασίλειο, τις συμμαχίες κρατών, τα χρέη τους και την οικονομία γενικότερα. Χώρες που επηρεάζονται από την σύνοδο είναι οι ΗΠΑ αλλά και γενικότερα, η Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία καθώς και η Τουρκία. Όμως βέβαια η περιβόητη σύνοδος συνδέεται με πολλά που έγραψα στο μεγάλο κείμενο, όπως το ακραίο κρύο, φυσικές καταστροφές, αυστηρότητα και κατάρρευση.

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ

Το πλησιέστερο σταθερό αστέρι είναι ο Menkalinan στον αριστερό ώμο του Auriga the Charioteer. Ο Betelgeuse δεν είναι τόσο κοντά, αλλά είναι δεν παύει όμως να είναι μια πολύ σημαντική επιρροή. Συνολικά, αυτά τα σταθερά αστέρια έχουν θετική επίδραση στην πανσέληνο.

Το σταθερό αστέρι Menkalinan (00 ♋ 10) είναι άχρηστο όταν τοποθετείται με αρνητικές όψεις. Αλλά το εξάγωνο με τον Ουρανό σημαίνει ότι έχει μικρή επίδραση και θα υπερισχύσει η επιρροή του Betelgeuse. Το σταθερό αστέρι Betelgeuse (29 ♊ 01) είναι ένα υπερβολικά μεγάλο κόκκινο αστέρι στον αστερισμό του Ωρίωνα.

Ο Robson είπε ότι δίνει πολεμική τιμή, προαγωγή και πλούτο. [1] Ο Noonan προσθέτει μεγάλη περιουσία και «βασιλικά» χαρακτηριστικά.[2] Σε σύνοδο με την Σελήνη, ο Betelgeuse: Ενεργός νους, ισχυρή θέληση,ταραχώδης, επαναστατικος υπό περιορισμό, στρατιωτική επιτυχία, αλλά υποφέρει από διαμάχες με ανώτερους, πιθανότητα μεγάλης δύναμης, τιμής και πλούτου. [1]

Στην παράδοση που υιοθετεί ο λυρικός ποιητής Πίνδαρος, ο Ωρίων είδε κάποτε την Πληιόνη με τις κόρες της, τις Πλειάδες, και τις κατεδίωξε επί πέντε ολόκληρα χρόνια, μέχρι που ο Δίας τις καταστέρισε μαζί με τον Ωρίωνα και τον σκύλο του. Στην Οδύσσεια (λ 572-575) αναφέρεται ότι ο Οδυσσέας είδε τον Ωρίωνα στο ταξίδι του στον Κάτω Κόσμο να σαλαγάει θηρία, υποδηλώνοντας ότι ούτε μετά τον θάνατό του έπαψε να αγαπά το κυνήγι: 

«Έπειτα τον Ωρίωνα εκεί είδα τον πελώριο / που σαλαγούσε τα θεριά στ’ ασφοδελό λιβάδι, / όσα στ’ απάτητα βουνά τα ‘χε σκοτώσει ο ίδιος, / κι ένα ματσούκι χάλκινο πάντα άσπαστο βαστούσε.» (Ομήρου Οδύσσεια, αρχαίον κείμενον – έμμετρος μετάφρασις Ζησίμου Σίδερη, εκδ. οίκος Ιωάννου & Π. Ζαχαροπούλου, Αθήναι 1939)

2 ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ 1 ΔΕΚΑΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η κάρτα ταρώ που σχετίζεται με αυτό τον δεκανό είναι τα 2 Κούπα και νομίζω ότι την καταλαβαίνουμε όλοι μας. Αυτή η κάρτα είναι προφανώς θετική και σχετίζεται με τις σχέσεις. Η βαθιά συναισθηματική, οικεία και αγαπησιάρικη πλευρά του Καρκίνου παίζει πολύ δυνατά με αυτή την κάρτα. Αν και καρμικά αυτός ο δεκάνος έχει την «κακή» πλευρά του. Όταν δυο άνθρωποι συνυπάρξουν σε μια υγιή ένωση “Υπάρχει μια ισχυρή πνευματική σχέση μεταξύ του ζευγαριού, στο 2 Κούπα. Κοιτάζοντας τους δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, αλλά αισθανόμαστε ότι μπορεί να έχουν βρει τον τέλειο σύντροφο ψυχής, ο ενας στον αλλο.

Το ζευγάρι κρατάει από ένα κύπελλο ο καθένας, σε ίσο ύψος συμβολίζοντας την ισότητα και την αποδοχή μέσα στη σχέση. Η ωριμότητα που υπάρχει μεταξύ αυτού του ζευγαριού επιτρέπει και στους δύο εταίρους να διατηρούν τη δική τους ανεξαρτησία, τους φίλους, τα χόμπι κλπ. έξω από τη σχέση χωρίς να βιώνουν ζήλια ή αλλά αρνητικά συναισθήματα. Με αυτή την κάρτα σε αυτόν τον δεκανό μπορούμε να εχουμε τη δυνατότητα να βρούμε μια δίδυμη φλόγα στην τρέχουσα περίοδο!

Ο χάρτης της πανσελήνου θα συνεχίζει να επηρεάζει το ελληνικό χρηματιστήριο, η επιτήρηση θα είναι πιο αυστηρή στην Ελληνική οικονομία, ενώ οι δυσκολίες θα πλήττουν και τις σχεσεις της Ελλάδος με εχθρικές χώρες και τις συμφωνίες της. Κατά τον ιδιο τρόπο επηρεάζει και τον χάρτη Μεταπολίτευσης, ενώ έντονη θα είναι η κατασκοπεία και η παρασκηνιακή πολιτική, όπου σίγουρα ετοιμάζει τα επόμενα βήματα της, με την χώρα μας να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες, εισερχόμενη σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο.

Ήλιος-Ερμής-Πλουτωνας-ένα παραπλανητικός και πειστικός ηγέτης.

Δίας-Πλουτωνας-Ήλιος- δημιουργικές προσπάθειες, όπου μεγαλώνουν με επιτυχία.

Ήλιος-Πλουτωνας-Κρόνος-μια άσπλαχνη συμπεριφορά, χωρίς οίκτο,εμπόδια, μια περίοδος ανικανότητας, περιορισμός, απομόνωση ,φυλάκιση.

Κρόνος-Ουρανος-Αρης-πράξεις βίας, εκβιασμοί, διαμάχες, τραυματισμοί,ατύχημα, στέρηση της ελευθερίας.

Ερμής-Δίας-Πωσειδωνας- πλούσια φαντασία, ο ηθοποιός, ο ποιητής,μεγάλες προσδοκίες και ελπίδες, έμπνευση με θετικά αποτελέσματα, η πραγματοποίηση κάποιας ελπίδας.