ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΓΓΕΛΩΝ✨✨ ΓΙΑ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ✨✨ 2019 ✨✨

στις

ΚΡΙΟΣ-ΕΥΛΟΓΙΕΣ

Οι άγγελοι θα σας βοηθήσουν το 2019. Πρόσφατα αντιμετωπίσατε δυσκολίες η ίσως να ζητάτε περισσότερη βοήθεια τώρα. Σε κάθε περίπτωση, οι άγγελοι θα σας περιβάλλουν με θεϊκή αγάπη από ποτέ άλλοτε. Περισσότεροι άγγελοι θα είναι μαζί σας δίνοντας πρόσθετη προστατευτική αγάπη και φως. Μερικές φορές μπορεί να νιώσετε ότι ο θεός σας εγκατέλειψε αλλά η κάρτα σας θυμίζει ότι αυτό δεν συμβαίνει.

Είναι ο φόβος που μας κάνει τυφλούς και κουφούς στην παρουσία των αγγέλων μας. Παρόλα ταύτα οι άγγελοι μπορούν να πάρουν τους φόβους μας μακριά εάν το ζητήσετε και τους το επιτρέψετε. Είστε αληθινά ευλογημένοι και προικισμένοι και ο θεός και οι άγγελοι σας αγαπούν πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Θα περάσετε μια περίοδο γρήγορης ανάπτυξης, απολαύστε την διαδικασία! Το 2019 θα είναι μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα, όπως σύγχυση, ενθουσιασμό, φόβο και θαυμασμό. Η σχέση σας με το θείο θα ανανεωθεί μέσω της μελέτης, η διαλογισμού. Παράλληλα μπορεί να ανησυχείτε για τις διάφορες επιπλοκές που μπορεί να έχουν οι πνευματικές αναζητήσεις σας στα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας. Αυτές οι ανησυχίες δημιουργούν φόβο που μπορεί όμως να επηρεάσουν την πνευματική σας ισορροπία. Παρέδωσε αυτούς τους φόβους σου στον θεό, εμπιστεύσου ότι υπάρχει υποστήριξη, αγάπη και καθοδήγηση κάθε στιγμή.

Μην ανησυχείς για το μέλλον πως θα συμπλεύσει με την πνευματική σου ανάπτυξη. Εμπιστεύσου την ίδια την Δύναμη που σε έφερε στο πνευματικό σου μονοπάτι, θα φροντίσει και όλα τα υπόλοιπα για σένα. Αυτή η Δύναμη στηρίζει όλους τους πλανήτες στον ουρανό. Σίγουρα μπορεί να στηρίξει τέλεια και σένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ-ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Ένας ήσυχος νους ακούει την φωνή των αγγέλων πιο εύκολα. Αυτή η κάρτα είναι ο τρόπος που χρησιμοποίησαν οι άγγελοι για να σου πουν να ησυχάσεις τον νου σου ώστε οι αγγελικές σου επικοινωνίες να είναι δυνατές και καθαρές. Μόλις ξυπνήσεις, κάτσε τουλάχιστον 5 λεπτά, με τα μάτια σου κλειστά και ανέπνευσε βαθιά τρεις η τέσσερις φορές.

Κάνε μια ερώτηση στους αγγέλους σου και κατόπιν  άκουσε με προσοχή όπως θα έκανες για έναν αγαπημένο φίλο. Μην κάνεις προσπάθεια για να ακούσεις. Εάν κυνηγάς την απάντηση, θα σου διαφύγει. Αντίθετα συνέχισε να εισπνέεις και να εκπνέεις βαθιά και άσε τον εαυτό σου να χαλαρώσει. Πες στον εαυτό σου ότι να λαμβάνει αγγελική επικοινωνία είναι φυσικό για σένα και ότι στην πραγματικότητα είναι μια καθημερινή εμπειρία. Όσο περισσότερο χαλαρώνει ο νους, τόσο ευκολότερο είναι για σένα να ακούσεις την απάντηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΗΡΕΜΙΑ

Πορευσε σε μια περίοδο μεγαλύτερης εσωτερικής γαλήνης και ηρεμίας. Η γαλήνη του νου σημαίνει τι νιώθεις περισσότερο ασφαλής και ότι γνωρίζεις πως ότι χρειάζεσαι θα σου δοθεί. Ακόμα και αν ο λογικός σου νους δεν μπορεί να φανταστεί πως μπορεί να λυθεί ένα πρόβλημα, η γαλήνη σημαίνει τι εμπιστεύεσαι πως ο θεός θα δημιουργήσει μια θαυματουργή λύση.

Αυτού του είδους η εμπιστοσύνη, αποδίδει πάντα γιατί η πίστη είναι ένα στοιχείο κλειδί για να συμβούν τέτοια θαύματα.

Με την κάρτα αυτή, οι άγγελοι, σε διαβεβαιώνουν ότι η γαλήνη υπάρχει μέσα σου. Μπορεί να νιώθεις ήρεμος ακόμη και καταμεσής μιας μεγάλης αναταραχής. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι να φύγουν τα προβλήματα από τη ζωή σου για να είσαι ευτυχισμένος και γαλήνιος. Πρώτα εργάσου προς την ηρεμία και κατόπιν οι δυσκολίες της ζωής σου μειώνονται και εξαφανίζονται. Η ηρεμία είναι η φυσική κατάσταση του νου σου και οι άγγελοι τώρα εργάζονται μαζί σου για να την πραγματοποιήσουν.

ΛΕΩΝ- ΜΑΓΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Ξαναβρές την παιδική σου αίσθηση του θαυμασμού και δέους. Δες τον κόσμο σαν ένα μαγικό τόπο. Θυμάσαι όταν ήσουν παιδί και πόσο μαγικός ο κόσμος φαινόταν; Η αίσθηση της μαγείας είναι το πνεύμα του εσωτερικού μας παιδιού. Έχασες κάπου στη διαδρομή αυτή την αίσθηση του θαυμασμού; Οι άγγελοι σου ζητούν να ξαναβρείς την μαγική σου αίσθηση ενθυμούμενος ότι μια θαυματουργή δύναμη σε περιβάλλει. Ζήτησε από τον  θεό και τους αγγέλους να σε βοηθήσουν με οτιδήποτε, μικρό η μεγάλο.

Μην ανησυχίες-δεν απομακρύνεις τους αγγέλους από πιο σημαντικά καθήκοντα για τις καθημερινές καταστάσεις. Αληθινά, θέλουν να σε υποστηρίξουν ώστε να μην έχεις ανησυχίες. Έτσι, βγάζεις προς τα έξω την χαρά και τον θαυμασμό των παιδιών που εμπιστεύονται ότι κάποιος τα φροντίζει. Και όταν είσαι γεμάτος χαρά, το θεϊκό σου φως εμπνέει κάθε ένα που σε βλέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΑΔΕΛΦΗ ΨΥΧΗ

Η προσευχή σου  για μια σχέση με την αδελφή ψυχή σου εισακούεται. Ακολούθησε την καθοδήγηση που λαμβάνεις ώστε να μπορέσεις να χαρείς αυτό το δώρο της θεϊκής αγάπης. Η καρδιά σου διψά για μια μεγάλη αγάπη. Αφού είσαι στο πνευματικό μονοπάτι επιθυμείς ένα σύντροφο με κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί να έχεις ένα μεγάλο πάθος και παράλληλα πνευματική συντροφικότητα με το ίδιο ατομο;Ναι! οι άγγελοι σου ζητούν να εμπιστευτείς και να τους ακολουθήσεις.

Σε καθοδηγούν να κάνεις μεγάλα βήματα ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η επιθυμία σου. Εαν βρίσκεσαι σε κάποια σχέση, οι άγγελοι σου ζητούν να παραδόσεις αυτή τη σχέση σε εκείνους. Με αυτό τον τρόπο σε βοηθούν να εξυψώσεις την σχέση σου σε επίπεδο αδελφής ψυχής η να σε βοηθήσουν γλυκά να την τερματίσεις ώστε η νέα σου αγάπη να εμφανιστεί. Ούτως η άλλως, θα σε βοηθήσουν πολύ και θα σου δώσουν ξεκάθαρες οδηγίες για τα βήματα που είναι να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ-ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

Αυτός ο πανίσχυρος Αρχάγγελος θα είναι μαζί σου. Σου δίνει κουράγιο και σε βοηθά να απαλλαγείς από τις επιδράσεις του φόβου.

Με αυτή την κάρτα ο Αρχάγγελος Μιχαήλ κάνει γνωστή την παρουσία του σε σένα. Είναι το σύμβολο του αληθινού κουράγιου, που πηγάζει από τη γνώση ότι η αγάπη του θεού είναι η μόνη δύναμη που υπάρχει. Ο Μιχαήλ σου λέει ότι καθώς κάνεις αλλαγές στη ζωή σου και καθώς συναντάς προκλήσεις ,θα είσαι ασφαλής και προστατευμένος.

Ο θεός και οι άγγελοι σε βοηθούν να μείνεις αληθινός προς τον εαυτό σου κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Να συζητάς συχνά με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ από την καρδιά σου. Να του λες όλες σου τις έννοιες. Μην ανησυχίες ότι θα τον απασχολείς πολύ. Ο Μιχαήλ όπως και οι άγγελοι, έχουν την ικανότητα να είναι ταυτόχρονα με κάθε ένα που τον χρειάζεται. Δεν έχει περιορισμούς χρόνου η χώρου, και έτσι μπορεί να βοηθά εσένα και άλλους ταυτόχρονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΕΙΣΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Μην φοβάσαι, οι προσευχές σου θα εισακουσθούν και θα απαντηθούν. Μερικές φορές, εσύ μπορεί να μην το νιώθεις, γιατί οι απαντήσεις σου έρχονται με μη αναμενόμενους τρόπους. Ίσως νιώθεις κάποια διαισθητική πληροφορία η εμφανίζεται μια νέα ευκαιρία η πέφτει ένα βιβλίο από το ράφι.Οι άγγελοι απαντούν στις προσευχές μας συχνά δίνοντας μας ιδέες η πληροφορίες με τέτοιους καθημερινούς τρόπους.

Οι άγγελοι σου ζητούν, να είσαι πολύ παρατηρητικός. Πρόσεξε ότι ακούς, λες, σκέφτεσαι και νιώθεις. Να είσαι σε ιδιαίτερη επαγρύπνηση για τη βοήθεια που έρχεται σε σένα και φρόντισε να δεχτείς αυτή τη βοήθεια. Πράγματι αξίζεις αυτή τη βοήθεια και πολλές φορές ο θεός χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για να λειτουργήσουν σαν γήινοι άγγελοι οι οποίοι σου φέρνουν τις απαντήσεις στις προσευχές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ-ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Πρόσεξε τυχόν νέες σκέψεις και ιδέες που σου έρχονται. Είναι σπόροι υπέροχης συν δημιουργίας μαζί με το θεό. Ο θεός σου μιλά μέσω των σκέψεων σου και δείχνει ότι οι άγγελοι θέλουν να προσέξεις και να ακολουθήσεις τις ιδέες που σου ήρθαν πρόσφατα. Αυτές οι ιδέες είναι οι απαντήσεις σου για καθοδήγηση, γι αυτό σε παρακαλώ μην τις προσπεράσεις σαν να ήταν της φαντασίας σου.

Οι άγγελοι επιζητούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις βεβαιότητα, ότι είσαι ικανός να δεχτείς υπέροχες ιδέες όπως οποιοδήποτε άλλο παιδί του θεού. Και αυτό γιατί ολες οι υπέροχες ιδέες πηγάζουν από τον ένα θεϊκό νου. Αφού ο θεός είναι παντού παρών, ο θεός είναι μέσα σου. Έτσι, ο νους του θεού συνέχεια εκφράζει νέες σκέψεις και ιδέες ακριβώς μέσα στον νου σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ-ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι άγγελοι σε καλούν να αφεθείς μέσα σε μια όμορφη μουσική. Η μουσική τρέφει το πνεύμα σου και σε ανεβάζει πάνω από ανθρώπινες έννοιες και εξυψώνει τις σκέψεις σου στην θεϊκή αγάπη. Οι άγγελοι είναι μαζί σου και θέλουν να σε βοηθήσουν μέσω των θεραπευτικών ιδιοτήτων της μουσικής. Οι άγγελοι σου ζητούν να προσθέσεις την μουσική στη ζωή σου.

Σε καθοδηγούν να βάζεις απαλή μουσική όταν ντύνεσαι, εργάζεσαι η παίζεις. Επίσης σου ζητούν να σφυρίζεις και να τραγουδάς συχνά. Μπορεί εσύ ο ίδιος να έχεις μουσικά χαρίσματα. Μήπως ένιωσες πρόσφατα  σαν να σε καθοδηγούν στο να συνθέτεις ένα τραγούδι η να συμμετάσχεις σε ένα μουσικό θέατρο η να γίνεις ένα μέλος σε μια χορωδία η να παίξεις ένα μουσικό όργανο; αυτές οι εσωτερικές σου ωθήσεις μπορεί να έρχονται από τους αγγέλους σου, που μπορούν να δουν τα θεόσταλτα χαρίσματα σου.

Γνωρίζουν ότι τα μουσικά σου ταλέντα θα βοηθήσουν άλλους. Έτσι σου ζητούν να είσαι ένα άνθρωπος άγγελος εκφράζοντας το δικό σου δώρο, όποιο και αν είναι αυτό, αποκτώντας η ζωή σας νόημα και ρυθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΠΡΟΘΕΣΗ

Οι προθέσεις σου δημιουργούν τις εμπειρίες σου. Τι έχεις πρόθεση να συμβεί; βεβαιώσου ότι οι σκέψεις σου και οι αισθήσεις σου αντικατοπτρίζουν τις αληθινές σου προθέσεις. Οι άγγελοι σου ζητούν να κάνεις ένα κατάλογο των προσδοκιών σου. Τι προσδοκάς ότι θα συμβεί, σήμερα, αύριο η στο μέλλον; Αυτές οι προσδοκίες είναι οι σπόροι των προθέσεων σου. Μια πρόθεση σημαίνει ότι έχεις βάλει ένα στόχο και προτίθεσαι να τον πετύχεις.

Οι άγγελοι σου ζητούν να διαλέξεις και να γεμίσεις τις προθέσεις σου με αγάπη. Δες τον εαυτό σου και τους άλλους ως ευτυχισμένους ,επιτυχημένους και γαλήνιους. Κρατώντας μέσα σου αυτές τις πνευματικές σου προθέσεις, βοηθάς τον εαυτό σου και τους άλλους. Οι άγγελοι μπορούν να σε βοηθήσουν να αντικαταστήσεις τις αρνητικές νοητικές συνήθειες με σκέψεις περισσότερο ενδυναμωτικές εάν ζητήσεις την βοήθεια τους.

ΙΧΘΕΙΣ- ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Πίστεψε στον εαυτό σου, και έχε πίστη ότι ο θεός και οι άγγελοι είναι μαζί σου. Ζητήστε τους να σε βοηθήσουν και να απαλλαγείς από τους φόβους που σε μπλοκάρουν από το να μπορείς να χαρείς την πλήρη εμπιστοσύνη. Οι άγγελοι γνωρίζουν ότι έχεις απογοητευτεί στο παρελθόν. Αυτές οι εμπειρίες μπορεί να διάβρωσαν την πίστη στον εαυτό σου, στους άλλους ανθρώπους η ακόμα και στο θεό. Όμως οι άγγελοι σου υπενθυμίζουν την σημασία του να κρατάς την πίστη σου.

Οι άγγελοι τονίζουν την σημασία της εμπιστοσύνης προς τον εαυτό σου. Γνωρίζεις ότι εσύ, όπως και κάθε άλλος, έχεις κάνει λάθη στο παρελθόν. Εντούτοις, αυτά τα λάθη δεν έχουν διαβρώσει την αληθινή σου φύση. Οι άγγελοι σου ζητούν να εμπιστευτείς τον θεό και θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς τον εαυτό σου.