ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ 20/3/2015

στις

Στις 20 Μαρτιου το 2015,ημερα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ολική Ηλιακή Έκλειψη Ηλιου στο ζωδίο των Ιχθύων, στην αναιρετική 29η μοιρα, στις 11:36:08 π.μ. με συντεταγμένες Αθήνας. Σε αυτο το πολύ σημαντικο φαινόμενο οι πλανήτες που θα συμμετέχουν θα είναι ο Ουρανος απο τον Κριο, ο Πλουτωνας απο τον Αιγόκερω, ο Αρης απο την θέση του Κριου και η Αφροδίτη απο την θέση του Ταυρου. Θα επηρεάσει πολύ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, δηλαδή τους Ιχθύες, Τοξότες, Παρθένους και το ζώδιο των Δυδυμων των πρώτων ημερών και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην τελευταία μοίρα των μεταβλητών ζωδίων.

Οι ηλιακές εκλείψεις όπως γνωρίζετε είναι δυο κάθε χρόνο και το φαινόμενο αυτο επηρεάζει για πολλούς μήνες η και χρονια οπου θα δούμε τα αποτελέσματα του, στο χρονοδιάγραμμα που μόλις ανέφερα. Η έκλειψη Ηλιου και Σελήνης όμως αποτελούν ενα απο τα πιο τρομακτικά γεγονότα σε αστρολογικο επίπεδο και αυτο διότι οπως γνωρίζετε φέρνει ολέθριες επιπτώσεις στην κοινωνία μας ανάλογα στο ζώδιο που γίνετε. Αστρονομικά γνωρίζουμε πως μια Έκλειψη γίνεται κατά την στιγμή όπου η Γη, ο Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται με τους Δεσμούς της Σελήνης . Η συμμετοχή των δεσμών είναι απολύτως απαραίτητη μιας και χωρίς αυτούς θα είχαμε απλά άλλη μια Νέα Σελήνη ή μια Πανσέληνο.

Το 2015 θα γίνουν τέσσερις εκλείψεις. Δύο ηλιακές και δύο Σεληνιακές (Red Blood Moons) εκ των οποίων οι τρεις θα είναι Ολικές και η μία (Ηλιακή) Μερική, οι οποίες θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2017.Το σημαντικό ωστόσο γεγονός για τις φετινές εκλείψεις είναι η μετακίνηση τους πλέον στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, ο οποίος σχετίζεται με την υγεία, την εργασία, την προσφορά και την υπηρεσία.

Σε αυτήν την έκλειψη Ηλιου θα παρατηρήθει διασκόρπιση ενέργειας, μεγέθυνση των δυσκολίων και θα υπάρξουν απώλειες. Η έκλειψη Ηλιου θα πραγματοποιηθεί μαζί με την είσοδο στην Εαρινή Ισημερία και αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικο σήμαδι κινδύνου για την ασφάλεια των κοινωνιών και γενικά της ανθρωπότητας. Τα όποια λάθη γίνουν θα έχουν βραχυπρόθεσμες και δυσάρεστες συνέπειες και καλο θα ήταν να αποφευχθούν οι συγκρούσεις. Σε γενικές γραμμές, αναμένονται αναταραχές μεταξύ ανθρώπων-κοινωνιών και κρατων.

Αυτή η έκλειψη θα μας κάνει γενικά καπως κυκλοθυμικούς, υπερευαίσθητους και μέσα από εσωτερικές διεργασίες κάποιοί θα αλλάξουν τρόπο σκέψης και θα κάνετε πολλές η και ακόμη σαρωτικές αλλαγές στην ζωή σας καθώς η έκλειψη θα επηρεάσει ζητήματα που αφορούν τον 10/4ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Επειδή οι δυο οίκοι θα μας απασχολήσουν σε ολο το κείμενο επενθυμιζω ότι ο  4ος οίκος δηλώνει ό,τι έχει σχέση με τα κτίρια και τη γη, τη σοδειά της γης, η γεωργία, το υπέδαφος, τα ορυχεία, οι σεισμοί και οι καιρικές συνθήκες. Είναι τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις, τα δημόσια κτίρια. 

Είναι η αντιπολίτευση (ο 10ος είναι η κυβέρνηση). Είναι οι ρίζες μας , οι πρώτες μας εντυπώσεις σχετικά με την έννοια οικογένεια και πατρίδα. Είναι πολύ σημαντικός οίκος και ανήκει σε αυτούς τους οίκους που ονομάζουμε γωνιακούς (1ος -4ος -7ος -1ος ).Παραδοσιακά συνδέεται με τη μητέρα αφού δέχεται επιρροές από το ζώδιο του καρκίνου. Είναι η ικανότητα που έχουμε να διατηρούμε δεσμούς , η ανατροφή μας ,οι σχέσεις με τους γονείς μας και την πατρίδα μας . Το τέλος όλων των πραγμάτων όντας ένας από τους πιο μεταφυσικούς οίκους . Η ακίνητη περιουσία μας .Ο Πατέρας, χωράφια, κήποι, σπίτια, ακίνητη περιουσία, κτηματομεσίτες, χαμένα και παρατεταμένα αντικείμενα μέσα στο σπίτι. Κρυμμένοι θησαυροί στο έδαφος. Δήμοι, πόλεις, ορυχεία, Τάφοι, Το τέλος ολων των πράγματων.

Ο 10ος οίκος είναι πάρα πολύ σημαντικός , δείχνει τον αρχηγό του κράτους, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τα δημόσια πρόσωπα, την υψηλή κοινωνία. Για τις χώρες που έχουν βασιλεία δείχνει το βασιλιά. Γενικά είναι η ανώτατη αρχή και τα πρόσωπα που έχουν ισχυρή θέση σε ένα κράτος. Εξουσιάζει και την τιμή και την φήμη της χώρας. Είναι η θέση μας στη κοινωνία. Είναι συνδεδεμένος με το ζώδιο του αιγόκερω και για αυτό προσδιορίζει την ικανότητα μας για κοινωνική καταξίωση και εξέλιξη. Είναι η κατάληξη του ατόμου μετά την αποδέσμευσή του από τις επιρροές του 4ου οίκου. 

Η αίσθηση καθήκοντος ,η σχέση του με άτομα ανώτερα. Η αποδοχή ή μη της ιεραρχίας . Οι δυνατότητες μας να γίνουμε γνωστοί σε ευρύτερα πλαίσια. Τα βασίλεια, εξουσία, αρχηγοί κρατων, οι ευγενείς, οι τιτλούχοι. Η τιμή του προϊόντος. Η μητέρα. Διευθυντικά στελέχη. Δημοτικότητα.

Έτσι λοιπόν θα μας απασχολήσουν θέματα που συνδέονται με αυτούς τους οίκους αλλα και ότι συνδέεται με το ζώδιο των Ιχθύων. Θα σας απασχολήσουν επίσης οι εναλλακτικές θεραπείες, η ψυχανάλυση ή μεταφυσικά θέματα. Θα σας αποκαλυφθούν πληροφορίες που δεν γνωρίζατε για την προσωπικότητα σας ή για τις πράξεις κάποιων ανθρώπων σε προσωπικο η επαγγελματικο επίπεδο . Επαγγελματικοί ή αισθηματικοί κύκλοι κλείνουν και καλείστε να διαμορφώσετε τη ζωή σας με νέα δεδομένα. 

Θα υπάρξουν ψυχικές μεταπτώσεις της διάθεσής σας και εν ανάγκη μπορείτε να ζητήσετε τη συμπαράσταση ατόμων που σας καταλαβαίνουν. Οι Ιχθύες συμβολίζουν και συνδέονται με τους ωκεανούς, τη θυσία, το μυστικισμό ,την τέχνη, την ενατένιση του θείου, τον υπόκοσμο, τις αποκρυφιστικές επιστήμες. Πλανήτης αυτών ο Πωσειδωνας οπου κυβερνά την ουτοπία, την φαντασία, την έμπνευση, τον ιδεαλισμό αλλα και ο συναισθηματισμός και ο οραματισμός είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Με αρνητικές όψεις οδηγεί στην σύγχυση και στην κατάχρηση, συνδέεται με την απατη, ψευδαίσθηση, αστάθεια, περιπλάνηση και φυγή.

Η Ολική Ηλιακή Έκλειψη θα έχει μέγεθος 1.045. Η μακρύτερη διάρκεια της ολότητας της θα είναι 2 λεπτά 47 δευτερόλεπτα στα ανοικτά των ακτών των Νήσων Φερόε. Είναι η τελευταία ολική έκλειψη ηλίου που θα είναι ορατή στην Ευρώπη μέχρι την επόμενη έκλειψη της 12 Αυγούστου 2026. Είναι ένα μέρος του κύκλου Saros 120, που επαναλαμβάνετε κάθε 18 χρόνια, 11 ημέρες, και περιέχει 71 συμβάντα. Η σειρά ξεκίνησε με μερική ηλιακή έκλειψη στις 27 Μαΐου, 933 μ.Χ., και κατέληξε σε δακτυλιοειδή έκλειψη στις 11 Αυγούστου, 1059. Ήταν ένα υβριδικό συμβάν για 3 ημερομηνίες: 8 Μαΐου 1510, 29 Μαΐου, 1546, και για τις ολικές εκλείψεις από τον Ιούνιο 8, 1564, έως τις 30 Μαρτίου, 2033. Η σειρά τελειώνει στο μέλος 71 ως μερική έκλειψη στις 7 Ιουλίου, 2195. Η μακρύτερη διάρκεια της ολότητας ήταν 2 λεπτά, 16 δευτερόλεπτα στις 12, Αυγούστου, 1654.Η έκλειψη Μαρτιου θα καλύψει το 90% στην χωρα μας και την Ευρώπη και στα Νότια το 40%.

Αν πατε πισω στην ιστορία και ρίξτε μια ματιά στα πιο σημαντικά γεγονότα του 16ου αιώνα θα δείτε το κίνημα της Προτεσταντικής Μεταρρύθμισης στην Ευρώπη οπου οι συνέπειες της επηρέασαν όλες τις πτυχές της ζωής των ανθρώπων της εποχής και εστιάζονται στους θρησκευτικούς πολέμους, στην Καθολική Μεταρρύθμιση ,στις αλλαγές στη φορολογία και τα δικαστήρια, στην αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου,στην προώθηση του ατομικισμού , στην εναντίωση στην απολυταρχική εξουσία, στη διάσπαση της ενότητας της Ευρώπης και στην ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος. Ο 16ος αιώνας σηματοδοτεί την απαρχή αυτού που σήμερα ονομάζουμε “πρώιμη νεότερη περίοδος”

Ήταν ο αιώνας των μεγάλων ανακαλύψεων και της υπερπόντιας επέκτασης των Ευρωπαίων, που αρχίζουν να διασχίζουν τους ωκεανούς αναζητώντας χρυσό και μπαχαρικά και καταλήγοντας στη δημιουργία ενός δικτύου αποικιών. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία έλεγχε σημαντικό τμήμα των θαλασσών, ιδιαίτερα στον Ινδικό Ωκεανό και την ανατολική Μεσόγειο. Για το λόγο αυτό υπήρχε άμεση ανάγκη να χαλαρώσει η οθωμανική κυριαρχία στη θάλασσα. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε το ιδεολογικό-θρησκευτικό υπόβαθρο της αντιπαράθεσης Χριστιανισμού-Ισλάμ θα έπρεπε να “εφευρεθεί” έτσι ώστε να δικαιολογηθεί η αντιπαράθεση που ακολούθησε και που χαρακτηρίστηκε από σκληρές μάχες και ναυμαχίες.

Πισω στην έκλειψη τώρα, είναι σημαντικο να αναφέρουμε τις περιοχές/κράτη που θα είναι ορατή και θα επηρεάσει τους επομένους μήνες οπου είναι η Ισλανδία, ολόκληρη την Ευρώπη, Βόρεια Αφρική, Βόρεια Ασία, Βόρειος Ατλαντικός και Νησιά Φερόε και εννοείτε θα είναι ορατή και θα επηρεάσει και την Ελλάδα.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της Έκλειψης, παρόλο που δεν κάνει ιδιαίτερες όψεις, είναι το ότι πραγματοποιείτε στην 29η μοίρα των μεταβλητών, η οποία είναι αναιρετική. Αυτό σημαίνει πως κάτι τελειώνει για να αρχίσει κάτι καινούριο και αν λάβουμε υπόψη μας πως η έκλειψη γίνετε στον 10ο οίκο του χάρτη τότε μάλλον αυτό που τελειώνει, αυτό που μεταβάλλεται θα είναι σε κοινωνικό και πολιτικό κυρίως επίπεδο μιας και ο 10ος οίκος στην κοσμική αστρολογία συμβολίζει τόσο τον πρωθυπουργό όσο και την κυβέρνηση μιας χωρας. 

Άρα την περίοδο αυτή, αυτό που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε να γίνετε στην πολιτική σκηνή τελειώνει οριστικά. Η 29η μοίρα βέβαια εξηγείτε ως εξής: «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες». Η συγκεκριμένη μοίρα δίνει ένα κοφτερό μυαλό και πολλές φορές μπορεί να δείχνει ένα βλέμμα μειλίχιο που μόνο αυτό δεν είναι. Έχει το χάρισμα της προφητείας αλλά και την ικανότητα της εξαπάτησης, και το τελευταίο είναι αρκετά σημαντικο με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν.

Η αρχική και η τελευταία μοίρα σε κάθε ζώδιο συμβολίζει την αλλαγή. Ενας πλανήτης στην 29η μοίρα, σχεδόν εισέρχεται σε ένα νέο ζώδιο, μια νέα θέση ή περιβάλλον και μπορεί να υποδηλώσει ένα επικίνδυνο γεγονός το οποίο θα εμφανιστεί πριν η κατάσταση επιλυθεί. Είναι μια κορυφούμενη στιγμή. Ένας πλανήτης στην 29η μοίρα δείχνει ότι ένα πρόσωπο “περίπου δημιουργεί μια καθορισμένη αλλαγή”. Αυτό μπορεί να δείχνει απόγνωση, βιασύνη, ατυχία και απομόνωση. Συνήθως αυτή η μοιρα στο συγκεκριμένο ζώδιο φανερώνει ότι “τα φαινόμενα απατούν”.

Η έκλειψη αυτή είναι σημαντικη και αρκετά δυνατή επίσης όχι μονο γιατί είναι Ολική αλλα γιατί η 29η των Ιχθύων είναι και μεταφέρει ολο το βάρος του ζωδιακού, εφόσον ο Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο, αλλα βρίσκεται κοντά στον επικίνδυνο απλανή αστέρα ΣΕΑΤ, ο οποίος σχετίζεται με κάθε μορφής ναυάγια, αλλωστε στην εαρινή ισημερία θα εχουμε την ανοδική πορεία του Ηλιου. Αυτο που πρέπει να παρατηρήσουμε είναι ότι αυτή αναδύεται για πρώτη φορά ως έκλειψη διότι στο παρελθόν υπήρξε απλα ως μια νεα σελήνη. 

Οσοι παρακολουθείτε, πρόσφατα είχαμε δυο νέες σελήνες στο ζώδιο της χωρας μας ,που είναι ο Υδροχόος, η μια τον Ιανουάριο στην 0 μοιρα και η δεύτερη στην 29η μοιρα τον Φεβρουάριο, οπου έφεραν ραγδαίες αλλαγές σε πολιτικο επίπεδο. Πριν 19 χρονια, θα έπρεπε να είχαμε μια έκλειψη στην ιδια μοιρα του ζωδιακού αλλα είχαμε μια νεα σελήνη στην ιδια μοιρα και το ιδιο επίσης ζώδιο πριν 38 χρονια. 

Τέτοια έκλειψη αναδύεται για πρώτη φορά ,όπως και η έκλειψη στην 9η μοιρα του Λεοντα το 2008, οπου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με την Λημαν Μπραδερς και εφερε την παγκόσμια οικονομική κριση. Ας κάνουμε μια μικρή ιστορική έρευνα οπου τέτοιες νέες σελήνες συνδέθηκαν με πολύ σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της Ελλάδος και παγκοσμίως.

Το 1996 αρχίζει η Κρίση των Ιμίων. Πεθαίνει ο Αντρέας Παπανδρέου και αναλαμβάνει τα ηνία της χωρας ο Σημίτης οπου αλλάζουν πολλά στην πολιτική σκηνή τόσο εσωτερικά οσο και στο εξωτερικο. Αεροπλάνο τύπου τζάμπο 747-131 της TWA, εξερράγη 15 λεπτά μετά την απογείωση του στα ανοιχτά του Λονγκ Άϊλαντ με προορισμό το Παρίσι, νεκροί οι 212 επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος. Δολοφονία του Τάσου Ισαάκ. Δολοφονία του Σολωμού Σολωμού. Βυθίζεται το εμπορικό φορτηγό πλοίο Δύστος στα ανατολικά της Κύμης, με αποτέλεσμα 20 νεκρούς. Εχουμε και αλλους σημαντικούς θανάτους δημοσίων προσώπων αυτή τη χρονιά, όπως επίσης ο Φρανσουά Μιτεράν, Οδυσσέας Ελύτης, Έλλα Φιτζέραλντ, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Σταύρος Νιάρχος κ.α. Η 18χρονη Μις Ελλάς Ειρήνη Σκλήβα στέφεται Μις Κόσμος στην πόλη Μπαγκαλόρ της Ινδίας. Το Νόμπελ εναλλακτικής ιατρικής παραλαμβάνει στη Σουηδία ο Έλληνας ομοιοπαθητικός Γιώργος Βυθούλκας. Εγκαινιάζεται η νέα οδική γέφυρα στον Ισθμό της Κορίνθου.

Το 1977 η ιδια Νεα σελήνη είναι η χρονια που εχουμε πολλές δολοφονίες, συνάντηση κορυφής Μακαρίου – Ντενκτάς καταλήγει σε ναυάγιο, Συνομολογείται στη Βιέννη η συμφωνία Μακαρίου-Ντενκτάς επί του Κυπριακού. Η Φράξια Κόκκινος Στρατός (ΡΑΦ) δολοφονεί τον γενικό εισαγγελέα της Γερμανίας Ζίγκφριντ Μπούμακ, και γίνεται διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Νέα Υόρκη. Η ΡΑΦ δολοφονεί τον πρόεδρο της Dresdner Bank Γιούργκεν Πόντο. Εχουμε την  ανακάλυψη της Βεργίνας από τον Μανόλη Ανδρόνικο. Πεθαίνει ο αρχιεπίσκοπος Μακάριος. Διαλύεται η Ελληνική Βουλή και προκηρύσσονται πρόωρες εκλογές στις 19/9/1977. Εκλογική νίκη της ΝΔ. με 41,68%. Το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση, με 25,31% και 93 έδρες. Καί παλι εχουμε στην τέχνη σημαντικά μουσικά κομμάτια αλλα και σημαντικούς θανάτους όπως ο Έλβις Πρίσλεϊ, Μαρία Κάλλας, Τσάρλι Τσάπλιν κ.α.

Το 1958 δημιουργείται η Κυπριακή Δημοκρατία και εχουμε τη γένεση του Κυπριακού. Καταπέφτει στη Γη μετά την ολοκλήρωση της τροχιάς του το ρωσικό διαστημόπλοιο Σπούτνικ 1. Στις 11 Μαΐου εχουμε Ελληνικές βουλευτικές εκλογές των οποίων νικητής αναδεικνύεται η ΕΡΕ, με ποσοστό 41,16%. Η Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά (ΕΔΑ) αναδεικνύεται αξιωματική αντιπολίτευση, με ποσοστό – έκπληξη 24,42.Ξεκινά στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας η εφαρμογή του Μεγάλου Άλματος προς τα Εμπρός, που είχε ως σκοπό την μετατροπή της αγροτικής Κίνας σε σύγχρονη κομμουνιστική κοινωνία, μέσω της βιομηχανοποίησης και της κολεκτιβοποίησης. Αρχικά, όμως, θα οδηγήσει στον Μεγάλο Κινεζικό Λοιμό, γνωστό επίσημα ως “Τρία Χρόνια των Φυσικών Καταστροφών”. Η Άνω Βόλτα ανακηρύσσει την ανεξαρτησία από την Γαλλία μετατρεπόμενη σε αυτόνομη δημοκρατία εντός της Γαλλικής Κοινότητας.

Το 1939 όμως είμασταν στον Β παγκόσμιο πόλεμο. Εχουμε σεισμό μεγέθους 8,3 βαθμών που σκοτώνει 30000 άτομα στη Χιλή. Ισπανικός Εμφύλιος: στρατεύματα που πρόσκεινται στον Φρανθίσκο Φράνκο και υποστηρίζονται από την Ιταλία καταλαμβάνουν τη Βαρκελώνη. Οι Εθνικιστές ολοκληρώνουν την κατάληψη της Καταλονίας και κλείνουν τα σύνορα με τη Γαλλία. Ξεκινά ο πόλεμος μεταξύ Ουγγαρίας και Σλοβακίας. Η Ισπανία εγκαταλείπει την Κοινωνία των Εθνών. Η Ιταλία εισβάλει στην Αλβανία. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεται οπου κατά το φθινόπωρο αρχίζει ο Β παγκόσμιος πόλεμος ενώ είχαμε και γεννήσεις σημαντικών καλλιτεχνών.

Έτσι λόιπον φαίνεται εκ πρώτης όψεως η ενεργοποίηση αυτής της μοίρας θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην πολιτική ζωή της χωρας μας και παγκοσμίως στα μέρη που αναφέραμε πιο πάνω οπου θα είναι ορατή η Ολική Έκλειψη, θα σβήσει παλιές πολιτικές δυνάμεις και θα προωθήσει νέες μέσα σε ένα φόντο σύγχυσης, αλλωστε βρισκόμαστε υπο την επιρροή των Ιχθύων. Οι Ιχθύες είναι σημαντικο να αναφέρουμε ότι είναι ζώδιο του νερού, το νερό είναι σημαντικο καλύπτοντας το 70,9% του πλανήτη μας,  αποτελεί το 55 – 78% του ανθρώπινου σώματος αλλα μην ξεχνάμε και το νερό που υπάρχει σε μορφή πάγου. Είναι απαραίτητο σε όλες τις γνωστές μορφές ζωής στον πλανήτη μας. 

Οι άνθρωποι και τα ζώα έχουν στο σώμα τους 55-78% νερό (κατά βάρος), ενώ φθάνει μέχρι και το 90% εκείνου των κυττάρων. Πιο συγκεκριμένα, το 96,5% του νερού της Γης βρίσκεται στους ωκεανούς (και τις θάλασσες), 1,7% στα υπόλοιπα επιφανειακά νερά (λίμνες, ποτάμια, έλη, κ.τ.λ.), 1,7% στα παγοκαλύμματα και στις παγωμένες σπηλιές της Ανταρκτικής και της Γροιλανδίας, 0,001% ως υγρασία της ατμόσφαιρας και σε σύννεφα. Πολύ από το νερό στο σύμπαν παράγεται ως παραπροϊόν του σχηματισμού των άστρων και το σημαντικότερο ,σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες το νερό, έχει συνειδητοτητα και μνήμη και έτσι συμβαίνει και με τα ζώδια του νερού και σαρώνει τα πάντα.

Ας πούμε μερικα πράγματα για τον ΣΕΑΤ, η μυθολογία λέει ότι ο Scheat συνδέεται με τη δυστυχία, το νερό και τον αέρα. Θα σταθώ μόνο σε γεγονότα που σχετίζονται με καταιγίδες και νερό και τον αέρα (ειδικά αεροπλάνα, όχι όμως διαστημόπλοια, ωστόσο αν συμβεί κατι τέτοιο θα δούμε). Επίσης συνδέεται με διενέξεις στην βιομηχανία, φυλακίσεις, δολοφονίες, αυτοκτονίες, πνιγμούς, και την ακραία δυστυχία αλλα και την ρήξη με τη συμβατική σκέψη ή φιλοσοφία

Νερό και καταιγίδες – Η τελευταία φορά που ο Ουρανός ήταν στον Scheat, ο φονικότερος τυφώνας στην ιστορία έπληξε την Αμερική. Στις 18 Σεπτεμβρίου 1926 ο Μέγας Μαϊάμι τυφώνας σκότωσε πάνω από 370 ανθρώπους και άφησε 50.000 άστεγους. Ο Ουρανός ήταν σε σύνοδο με τον Scheat κατά 45 ‘. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος ήταν στον Scheat, ένα πλοίο βυθίστηκε από την Αϊτή στις 1, Απριλίου, 1996 σκοτώνοντας πάνω από 200 άτομα. Στις 08 Ιουνίου 1996 ένας ανεμοστρόβιλος F5 σκότωσε 16 ανθρώπους και προκάλεσε 100 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στην Topeka, του Κάνσας.

Αεροπορικά ατυχήματα 

Η τελευταία φορά που ο Ουρανός ήταν στον Scheat: Η Μπέσι Κόλμαν πέθανε μετά από πτώση 2000 ποδιών από το αεροπλάνο της στις 30 Απριλίου 1926. Στις 10 Μάη του 1926 δύο πιλότοι έπεσαν με αλεξίπτωτο ασφαλείς μετά αφού τα αεροπλάνα τους συγκρούστηκαν στον αέρα στο Langley Feild, της Βιρτζίνια. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος ήταν στο τον Scheat: 3 Απρίλη, 1996,ενα USAF CT-43 συνετρίβη στην Κροατία σκοτώνοντας 35 άτομα επί του σκάφους, συμπεριλαμβανομένων τον Γραμματέα Εμπορίου Ρον Μπράουν των ΗΠΑ. Στις 8, Ιουνίου 1996, ένα XB-70 Valkyrie και ένα F-104 Star-fighter συγκρούστηκαν στον αέρα σκοτώνοντας δύο πιλότους στο Barstow της Καλιφόρνια. Στις 28 του Ιουλίου 1996, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι ένα Lockheed U-2 κατασκοπευτικό είχε εξαφανιστεί πάνω από την Κούβα. Στις 6 Αυγούστου, 1996, τo Braniff Airlines Flight 250 συνετρίβη στο Fall City, της Νεμπράσκα σκοτώνοντας και τους 42 επί του σκάφους.

Απεργίες – Η τελευταία φορά που ο Ουρανός ήταν στον Scheat: 3η Μαΐου 1926, ξεκίνησε η βρετανική γενική απεργία για την υποστήριξη των ανθρακωρύχων. Πάνω από 1,5 εκατομμύρια εργαζόμενοι αποχώρησαν οι οποίοι οδηγούν την κυβέρνηση στο να κηρύξει στρατιωτικό νόμο. Στις 19 Φεβ 1927, μια άλλη γενική απεργία, αυτή τη φορά στη Σαγκάη, διαμαρτύρονταν για την παρουσία των βρετανικών στρατευμάτων. Η τελευταία φορά που ο Κρόνος ήταν στο στον Scheat 17 Ιουνίου 1996, οι εργαζομένοι της Air France κατέβηκαν σε απεργία. Στις 29 Ιούνη 1996, είχαμε την απεργία ναυτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αρα συμπεραίνουμε τουλάχιστον μεχρι τώρα οτι ο Scheat συνδέεται άμεσα με το στοιχείο του αερα και του νερού αλλά και με μαζικές κινητοποιήσεις. 

Τα Σταθερά αστέρια εξελίσσονται μέσα στο χρόνο. Όπως και εμείς και ο πλανήτης μας, η βασική τους φύση παραμένει η ίδια, αλλά αλλάζουν συνεχώς. Όπως εξελισσόμαστε, η ενέργεια των απλανών αστέρων, και ακόμα και των πλανητών βρίσκουν νέους τρόπους έκφρασης. Ο Scheat δεν συμμετείχε στη πτώση αεροπλάνων πριν από δύο αιώνες, ούτε διαστημοπλοίων κατα τον περασμένο αιώνα. Αλλα όπως η τεχνολογία εξελίσσεται, έτσι  και η συνείδησή μας. Σίγουρα εχουμε πολλά να παρατηρήσουμε ακόμα οσο αφορά, τον τρόπο που εκδηλώνονται οι πιο επίφοβοι απλανείς αστέρες, συμπεριλαμβανομένων τον Scheat και τον Algol.

Ενας άλλος αστέρας που θα συναντήσουμε επίσης στον χάρτη της έκλειψης είναι ο BATEN KAITOS οπου και αυτος συνδέεται με την απομόνωση, κατάθλιψη, τα ατυχήματα, τη μετανάστευση, τα ναυάγια. Η Νεα Σελήνη του Φλεβάρη όμως στον Υδροχόο, που μας πέρασε ,συνδέεται άμεσα με την έκλειψη Μαρτιου η οποία βέβαια είναι αρκετά τραγική από πολλές απόψεις, διότι συνοδεύεται από αλλα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα τα οποία έχουν δρομολογηθεί στον ουρανιο θόλο εδώ και αρκετο καιρο. 

Υπάρχουν λίγες αλλα σκληρές όψεις που σχηματίζονται οπως, το τελευταίο τετράγωνο μεταξύ Ουρανού/Πλούτωνα και το δυνατότερο που σχηματίζεται μεταξύ 10ου και 7ου οίκου (ο οίκος που αναφέρεται στις διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, τις συμμαχίες, τους φανερούς εχθρούς και τη λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης, τις διεθνείς συνθήκες, το εμπόριο με ξένες χώρες, οι συνεργασίες.), η  σύνοδος Αρη/Ουρανού/Νοτίου δεσμού/Βαλκαν και Έρις στον Κριο, στον 10οοικο οπου δείχνει ότι το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο, ηλεκτρισμένο και αγχωτικό μεταξύ ηγετών-κρατων. 

Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Πωσειδωνας στους Ιχθύες από τον 9ο οικο σε σύνοδο με τον Ερμή στο ιδιο ζώδιο. Ο χάρτης δείχνει ενα άλμα που είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον και πρέπει να γίνει. Ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του, με το κλείσιμο των τετραγώνων για να ανοίξει ένας άλλος, οπου απεικονίζετε από την σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα, με τον Ποσειδώνα όπως είπαμε κυβερνήτη της έκλειψης και τον Ερμή κυβερνήτη του 4ου και 12ου οίκου ( ο 12ος είναι οι χώροι εγκλεισμού, εξορίας, η μετανάστευση, ο παραγκωνισμός. 

Είναι το έγκλημα, οι φόνοι, οι εγκληματίες. Είναι και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις). Ο ωροσκόπος της έκλειψης βρίσκεται στην 4η μοιρα του Καρκίνου, μοιρα της προδοσίας, απογοήτευση, κίνδυνο με νερό, δείχνει αδυναμία, χωρισμό και απώλεια σε εμπλοκή με τον Κρονο στην 4ημοιρα του Τοξότη από τον 6ο οικο. Ο Πωσειδωνας, κυβερνά τις μεγάλες και ανοιχτές θάλασσες, τα αριστερά κόμματα, ότι έχει σχέση με αέρια και ναρκωτικά, τις σκευωρίες, τις μηχανορραφίες, τις πλαστογραφίες, τις απάτες, τις προδοσίες, ότι μυστικό και παράνομο. Ακόμα τα κοινωνικά και φεμινιστικά κινήματα.

Ας πάμε να δούμε τι δείχνει ο χάρτης της έκλειψης. Η Σελήνη θα απέχει 0-12ο από τον Ηλιο ,και αυτό σημαίνει ότι η έκλειψη θα είναι καθοριστική, οπου κυριο χαρακτηριστικο της θα είναι το ξαφνικο ,το απροσδόκητο και θα βάλει τον κόσμο σε περιπέτειές, θα υπάρχει ανυπομονησία και δεν θα ακούμε τους αλλους τι λένε και τι σκέφτονται, θα είναι μια περίοδος που θα έρθουν τα πάνω κατω. Ο Ηλιος στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Σελήνης δείχνει επαναβεβαίωση της επιθυμίας κάποιου για δημιουργία συνεργασιών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και σημαντικές ανακαλύψεις η και αποκαλύψεις αλλα και το μεσοδιάστημα Αρη/Πωσειδωνα δείχνει νέα σχέδια που φωτίζονται, θα υπάρξουν αρκετές μεταβολές η ισως και κάποιες σκευωρίες να έρθουν στο φως. Έλλειψη δύναμη της θέλησης, δυσαρέσκεια, αδυναμία, λίγη ζωντάνια. Ο κίνδυνος μόλυνσης θα είναι αυξημένος.

Το τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα μεταξύ 10/7ουοίκου δείχνει εκρηκτικές καταστάσεις και μια συνεχής ένταση αλλα και μειωμένη υποστήριξη στην δουλειά που γίνεται. Το μεσοδιάστημα Αρη/Πωσειδωνα που αφορά υποθέσεις στο εξωτερικο μιλάει για απατεώνες, για μια εύθραυστη κατάσταση, αναποφασιστικότητα, εκτός πορείας και ασθένειες. Η ολη σύνοδός στον Κριο στην κορυφή του ωροσκοπίου της έκλειψης δείχνει απειλή και πλήρης ανατροπή κυβερνήσεων η καθεστώτων και πτώση αλλά ταυτόχρονα και νεα επιτεύγματα, καινοτόμα έργα και μια νεα αρχή. Το τρίγωνο Δια/Ουρανού σε ζώδια της φωτιάς συμβάλλει στην πρόοδο της τεχνολογίας και το αίσθημα της ανεξαρτησίας και διαφυλάσσει την ελπίδα ζωντανή. 

Ο Βόρειος Δεσμός δείχνει περιορισμούς και εμπόδια και σε σύνοδο με τον Castor, ξαφνική απώλεια, διάκριση, οξύ πνεύμα που θα επικρατεί, βία, και αναστάτωση. Με το μεσοδιάστημα Ηλιου/Αρη και Σελήνης/Αρη θα υπάρξει όμως και επιθυμία για ομαδική δουλειά, νέες συνεργασίες, και κάποιες γυναίκες που θα παίξουν σημαντικο ρολο, σε προσωπικο επίπεδο ,κοινωνικο/επαγγελματικο και πολιτικό. Ο Ζευς με τον Procyon δείχνει βία, ξαφνική επιτυχία στη συνέχεια καταστροφή, την πολιτική, μια απαγωγή η διαφυγή, παράλυση και διάλυση από τον 4ο οικο (αντιπολίτευση).

Η Παλλάς με τον Seginus δείχνει εξαπάτηση αλλα ισως και απώλεια μέσω φίλων. Η σύνοδος Sharatan  – Isis δείχνει ατυχήματα, απώλεια, κίνδυνο, βια, ήττα. Η σύνοδος  Facies – Beishizhang δείχνει βίαιο θάνατο, την ηγεσία, πόλεμος, ψυχρότητα, μεγάλους σεισμούς.

Η Σύζευξη Scheat –με το αραβικό Σημείο των Φίλων ,Φυλάκιση, δολοφονία, αυτοκτονία, πνιγμός, ακραία δυστυχία. Και παλι βρίσκουμε την σύνοδο Αρη/Ουρανού, την είδαμε και πέρυσι (συνδέθηκε με πτώσεις αεροπλάνων) που δείχνει αυξημένη ανησυχία, νευρικότητα, πείσμα, κτηνωδίες, μισαλλοδοξία, κίνδυνος ατυχημάτων, τραυματισμού, ή χωρισμού, βλάβη μέσω των μηχανημάτων, πυρκαγιές, έκρηξεις, ταραχώδης αλλαγές στην ζωή των ανθρώπων, εξαναγκασμός, λάθη που οφείλονται σε βιασύνη. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε τα ταξίδια! 

Η διέλευση αφορά κυρίως αεροπορικά ταξίδια και ατυχήματα και πτώσεις αυτών. Θα αυξηθούν οι αυτοκτονίες, θα υπάρξει κριση και καταστροφές και ξαφνικά γεγονότα θα πυροδοτήθουν αλλα θα υπάρξουν και δραματικές κλιματολογικές αλλαγές, μετασχηματισμός του περιβάλλοντος και του κλίματος γενικά στον πλανήτη.

Η Διέλευση Ποσειδώνα σε δυσμενείς όψη με τον Ερμή φανερώνει Λάθος σκέψη, κακή κρίση, σύγχυση ιδεών, υπερευαισθησία, υπερδραστήρια φαντασία, ανειλικρίνεια, ψέματα και υποκρισία, ανεξέλεγκτη συναισθηματική ζωή, νευρικές διαταραχές, υπονομεύει τη φήμη, δυσφήμηση , κίνδυνος απάτη. Προσοχή με τις συμβάσεις και τα έγγραφα και αυτό ισχύει σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή με νομικά θέματα, τα δικαστήρια, δικαστές, ο οίκος αυτος αφορά τον κλήρο, τη θρησκεία, την ηθική, επιστήμη, τη ανώτερη και ανώτατη μόρφωση. Είναι η θρησκευτική στάση του λαού. Είναι η ναυτιλία (όχι η πολεμική), οι σχέσεις, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες.

Σύζευξη – Πλούτωνα (R) (0,0 ° C)-Το σύμβολο του Φοίνικα – πλήρη καύση και αναγέννηση ή μετασχηματισμός. Οι Δεσμοί της Σελήνης σε δυσμενή όψη με τον Ουρανό. (175,2 °) δηλώνει Ξαφνικά περιστατικά , αναστάτωση, συγκρούσεις. Ο Ουρανος στο μεσοδιάστημα Σελήνης/Αφροδίτης προσοχή στις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Το τελευταίο ακριβείας τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών Ουρανού/Πλούτωνα όπου και έχουμε τη συμμετοχή του Άρη όπου θα τελεί σύνοδο με τον Ουρανό. Πρόκειται σαφώς για μία αρκετά βίαιη οψη με αποσχιστικές τάσεις και κρίσεις, επιρροή που θα ταρακουνήσει αρκετά το παγκόσμιο οικοδόμημα και ειδικά την Ευρώπη. Υπο αυτές τις αστρολογικές συνθήκες η Ευρώπη θα διασπαστεί οπου αυτό ενισχύεται από την έκλειψη, και λόγω των προηγουμένων σεληνιακών φαινομένων σε αναιρετική μοιρα. Η ευθυγράμμιση πλανητών επίσης στους Ιχθύες (Χείρων, Ηλιος, Σελήνη,  Ερμής, Πωσειδωνας,) δείχνει για όλα αυτά που θα συμβούν στον κόσμο τους επόμενους μήνες. 

Στον αστερσμο Sheat δείχνει ότι ο πλανήτης θα σείεται στην κυριολεξία από κάθε είδους ναυάγια (ο Sheat ήταν εκεί επίσης όταν ο Τιτανικός βυθίστηκε), τσουνάμι , καταστροφές, σεισμούς και γενικά θα υπάρχει υπερβολικός κίνδυνος από νερό, η οικονομία θα κινδυνέψει, θα υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα ισως το λιγότερο που μπορώ να πω πλημμύρες ,θα υπάρχει γενικά κακοτυχία και ρίξει κυβερνήσεις, ηγέτες και θα υπάρξουν ανατροπές καθεστώτων και πραξικοπήματα μαζί με τον Κρονο από τον Τοξότη. 

Θα δούμε να γίνονται τρομερές ανακατατάξεις σε πολιτικο επίπεδο, οπου θα διαλυθούν κόμματα θα αυξηθούν οι ένοπλες επιθέσεις, τρομοκρατικά χτυπήματα οπου θα δεχτεί η Ευρώπη από το Ισλάμ. 

Το πλανητικο σκηνικο συνδέεται με επαναστάσεις, μια δεύτερη αραβική άνοιξη αλλα και ευρωπαϊκή άνοιξη η γενικά ξεσηκωμούς οπου θα θρηνήσουμε πολλά θύματα, και εννοείται ότι είναι άσχημος δείκτης για το χρηματιστήριο/οικονομία οπου δείχνει εξαιρετική αστάθεια και σκαμπανεβάσματα μέσα σε αυτό το απολυτο χάος που θα υπάρχει .

Επίσης θα υπάρξουν συγκρούσεις ιδεολογικές αναμεσά στην Εκκλησία, την Δικαιοσύνη και την πολιτεία σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αντίθεση Αρη/Ζευς σε κρίσιμη μοίρα (21η μοιρα ) σηματοδοτεί εκρηξη ηφαίστειων, φασιστικά καθεστώτα, τυραννίες, και φονικές καταιγίδες και σεισμούς. Η αλήθεια είναι ότι η ανθρωπότητα θα ζήσει κοσμοϊστορικές  αλλαγές και ειδικά με το τετράγωνο Κρονου/Πωσειδωνα μεχρι το 2016,μια οψη οπου θα φέρει την αναγέννηση μέσα από τον θάνατο, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, οι αυταπάτες θα πάρουν ένα τέλος, και θα υπάρξουν νέες ιδέες σε όλα τα επίπεδα. 

Η έκλειψη γίνεται σε δυο επικίνδυνους άξονες , Καρκίνου/Αιγόκερου στην 4η μοιρα, και άξονα Κριου/Ζυγου στην 18η μοιρα, που και αυτή είναι αρκετά επικίνδυνη μοιρα της διοίκησης και της Κατοχής.

Ο Ζευς στην 7η Καρκίνου δείχνει εγκατάλειψη, στον άξονα οικονομικών δείχνει  ότι υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθούμε σε επικίνδυνες καταστάσεις, διαρκείς σκαμπανεβάσματα και αλλαγές και ότι πρέπει να είμαστε συνετοί. Μεγάλες συναθροίσεις και συζητήσεις θα γίνονται σε πολιτικό επιπεδο.Ο 4ος οίκος δείχνει απομόνωση και τρέλα, εριστικοτητα και εντάσεις αλλα και επαγρύπνηση.Ο Κρονος στην 4η του Τοξότη, από τον 6ο οικο (καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας ) δείχνει καταστροφή, λύπη και χωρισμό σε εκκρεμότητα η θέματα που σχετίζονται με αυτό. 

Ο 5ος οίκος δείχνει δυσκολίες στο να κάνουν στην πράξη αυτά που θέλουν (τζόγος, κερδοσκοπία, η διασκέδαση, η δημιουργικότητα, η τύχη, ο τζόγος, τα καζίνο, Είναι οι πρέσβεις, και οι εκπρόσωποι σε άλλα μέρη.). Στον 8οοικο (τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα. Είναι το ανώτατο υπουργικό συμβούλιο, το συμβούλιο επικρατείας. Είναι η θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, είναι οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. 

Είναι ακόμα το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών ) θα επικρατεί χάος, αστάθεια και αποσύνθεση, κατάρρευση, σε κοινοβουλευτικο επίπεδο, στον 11ο οικο (κοινοβούλια, νομοθεσίες, σχέσεις με φιλικά κράτη). Απο οπου και να το πιάσεις πάντως δείχνει μια χαοτική κατάσταση.

Ας δούμε τι λένε και οι εξισώσεις της Ουράνιαν, για εδώ και γενικά εξω στον κόσμο δεν νομίζω να εχω να πω και πολλά πράγματα εκτός από αυτά που εχω αναφέρει στα προηγούμενα σεληνιακά φαινόμενα όμως για Ελλάδα αναφέρει «Μέρες ή χρόνια τελεσίγραφων ή τυραννίας»

Ο Αρης δείχνει * μυστικές δραστηριότητες – διερεύνηση του άγνωστου – – ασάφειες και αβεβαιότητες  – Μυστική βοήθεια  – Ανώνυμους πράξεις – Λοιμώξεις – λάθη – Βλάβες – αβεβαιότητα ή αστάθεια σχετικά με την εργασία – απεργίες – χειραγώγηση – εξαπάτηση – Εξόντωση. Φανατισμός/Δεσποτισμός. Ηλεκτρικές καταιγίδες – διαταραχές που σχετίζονται με δραστικά μέτρα – ατυχήματα/Δολοφονία ενός σημαντικού προσώπου (η κάποιοί ηγέτες μπορεί να κινδυνέψουν, ισως από την Ευρώπη)/Βίαιους θανάτους- συζητήσεις σχετικά με την εξουσία – καυτά επιχειρήματα – Εκφοβισμός – Απειλές – Εκβιασμός. Κεραυνοί – Ξαφνικές πυρκαγιές – Εκπλήξεις σχετικά με όπλα. Αναταραχές έξω στον κόσμο – εντάσεις παντού. Άγχος σχετικά με μεταρρυθμίσεις – διαταραχές του ρυθμού ζωής. Θρησκευτικά γεγονότα- σημαντικά ατυχήματα/ Ξαφνικά αδιέξοδα – ταραχή σχετικά με τα εμπόδια ή αντίσταση – αιφνίδιους θανάτους/μεγάλος κίνδυνος/ απροσδόκητη καταστροφή -μεγάλες φωτιές. Ανατροπές εξω στον κόσμο. Ανάπτυξη μυστικών ή πονηρών σχεδίων – Θρησκευτικοί μετασχηματισμοί ή μετατροπές.

Σχεδιασμός της κυβέρνησης – Ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν τις ενέργειες της αστυνομίας-Σημαντικά έθνη σε πόλεμο-Επίσημα νομικά μέτρα – ενέργειες Δικαστηρίου- Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση έξω στον κόσμο – δικτατορίες.

Βρώμικα κόλπα – Χειραγώγηση-προσωπικούς κινδύνους ή κινδύνους που αφορούν υγρά –  ζημιές ή τραυματισμούς σε σχέση με νερό- Υπόγειοι ηγέτες-στέρηση επηρεάζουν αξιόπιστους πληθυσμούς ή έθνη – ή έλλειψη αξιοπρέπειας- Σημαντικη δυσφορία – Κίνδυνοι από πάνω (αερα) – Εκμετάλλευση – αγενείς πράξεις – κακία-Σημαντικές οικονομικές ελλείψεις – Σημαντικές αδικίες – Σημαντικές κακοτυχίες- Αναρχία-συζητήσεις σχετικά με την πίστη – Ειδήσεις σχετικά με θρησκευτικά Προβλήματα και θρησκείες-μυστικό ή συγκεκαλυμμένη πράξη -Λέω αντίο σε εταίρους-Χάος.

Χρόνια αϋπνία – κακά όνειρα – Ώρες ή στιγμές κινδύνου- ζημίες σε εξαθλιωμένους πληθυσμούς ή έθνη – Ατμοσφαιρική ρύπανση – έλλειψη νερού – ζημίες λόγω πλημμυρών- Ιατρικά προβλήματα υπονομεύουν το εισόδημα – Αύξηση των ζημιών που σχετίζονται με την ελευθερία – τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες-Αμοιβαία προβλήματα που σχετίζονται με την ελευθερία-Καταλήξεις που σχετίζονται με τις προσπάθειες συνεργασίας -Χιόνι – αστάθεια – Απογοήτευση σχετικά με το παρελθόν ή ιστορικές αλλαγές – Εκτεταμένα κυβερνητικά προβλήματα -Υλικό καταστροφή – ανατροπές υψηλής αντοχής.

Οσο αφορά την χωρα μας, η ενεργοποίηση της 29ηςμοίρας των Ιχθύων θα φέρει μεγάλες αλλαγές, διαγράφοντας παλιές πολίτικες δυνάμεις και θα προωθήσει καινούργιες. Η σύνοδος Ηλιου/Σελήνης στην 29η των Ιχθύων από τον 10ο οικο επηρεάζει τον 11ο οικο της χωρας μας οπου θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές σε κοινοβουλευτικο επίπεδο, οπου βρίσκεται αυτό σε πάνω στον άξονα θανάτου Αρη/Κρονου σε σκληρές όψεις με τον Ηλιο και τον Κρονο της Ελλάδος.

Να θυμίσουμε επίσης ότι μια πανσέληνος στον ιδιο άξονα πριν 3 χρονια συνδέθηκε με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις διώξεις της Χρυσής Αυγής. Ο συγκεκριμένος αστρολογικος συνδυασμός αποκαλύπτει κάποια απώλεια που θα φέρει ισως αλυσιδωτά γεγονότα η σε σχέση με αυτά που αναφέραμε .Αυτο προκαλεί αναστολές, και επιφυλακτικότητα…βέβαια η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει  σε παγκόσμιο επίπεδο και θα φέρει μεγάλες αλλαγές σε θρησκευτικό επίπεδο αλλα και τον θάνατο ενός ηγέτη.

Το μεσουράνημα στην 14η των Ιχθύων σε τετράγωνο με τον Αρη της Ελλάδος είναι ένδειξη σαρωτικών αλλαγών σε επίπεδο ηγεσίας αλλα και ένδειξη φιλονικιών, λογομαχιών, καυγάδων όμως γενικά είναι ένδειξη κινητικότητας αλλα και αφέλειας. Ο Αρης βέβαια είναι πολύ ισχυρός είναι σε μοιρα που συνδέεται με τα ναυάγια, αδυναμία και αστάθεια και πάνω στον απλανή αστέρα BATEN KAITOS σε τετράγωνο με τον Πωσειδωνα της Ελλάδος δηλώνει αποτυχία λόγω έλλειψης σχεδιασμού, προγραμματισμού, εκμετάλλευση ,ζημίες, βλάβες, έλλειψη αποφασιστικότητας, διστακτικότητα.

Ο Ερμής της έκλειψης στους Ιχθύες από την 11ημοιρα (μοιρα της ελάττωσης και της περικοπής), από τον 9ο οικο σε συνοδό με τον Πωσειδωνα (απατη, προδοσία κτλ.), στο Μεσουράνημα είναι σε αδυναμία και δείχνει αυταπάτη, σύγχυση και ταραχή, κάποιος που ξεγελάει και έχει λανθασμένη κριση. Κατα Ebertin αυτό δηλώνει έναν άνθρωπο που φαινετε άγιος και τέλειος αλλα τελικά είναι τελείως το αντίθετο από αυτό που στην πραγματικότητα μας εμφανίζετε. Αυτο θα αφορά όλα αυτά τα πρόσωπα που εμφανίζονται στο προσκήνιο θα μας απογοητεύσουν που ήδη το έχουν κάνει ,όπως έχει συμβεί πολλές φορές στην ιστορία της χωρας αυτής και αυτό συνδέεται με την κυβέρνηση.

Η Αφροδίτη στην 3η μοιρα του Ταυρου αν και είναι πολύ θετική οπου σημαίνει ευρωστία όμως ο Κρονος περιορίζει την θετική της ενέργεια, αλλα και την Δήμητρα σε τετράγωνο από τον άξονα οικονομικών σημαίνει ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα, δυσκολίες στην συνεργασία και δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει για τα οικονομικά αλλα και σε θέματα που αφορούν τον 11οκαι τον 12/10 ο οικο.

Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα που συνδέεται με εκρηκτικές και ριζικές αλλαγές , κατάρρευση παλαιών ιδεών, φανατισμό, βια και καταστροφή σημαίνει ότι κάτι καινούργιο θα γεννηθεί, μέσα από την αναστάτωση και τις ανατρεπτικές αλλαγές όπως έγινε και μετα τον Β παγκόσμιο πόλεμο, σίγουρα προετοιμάζεται κάτι καινούργιο μελλοντικά όμως και αυτό θα γίνει με κάποιο κόστος. Το τετράγωνο αυτό επενθυμιζω συνδέεται με φυσικές καταστροφές, χρεοκοπίες και οικονομικά αδιέξοδα, και έχει βίαιο χαρακτήρα. 

Ο Ουρανος εδώ κυβερνάει τον 10ο και 9οοικο ενώ ο Πλουτωνας τον 7ο,10ο και 6ο οικο.

Ο Δίας, στην 13η μοιρα (μοιρα χωρίς σκοπο,) από τον 2ο οικο, οπου κυβερνάει στον χάρτη της έκλειψης τον 10ο/9οοικο επηρεάζει τον 4ο οικο της χωρας μας και ενεργοποιεί την αντίθεση Ηλιου/Κρονου της Ελλάδος που ενισχύει ένα τυχερο χωρισμό, συναινετικό διαζύγιο. 

Οι δεσμοί της Σελήνης στην 9η μοιρα του Κριου/Ζυγου ενεργοποιούν το Part of fortune αλλα και με την Μαύρη Σελήνη της και σε σύνδεση με τον απλανή αστέρα Vendimiatrix, συνδέεται με ορφάνεμα και χηρεία, το ψεύδος, την τρέλα, ντροπή, κλοπή, την κατάθλιψη, το κυνήγι μαγισσών, το μυστικισμό και τον αποκρυφισμό.

Τα προηγούμενα χρονια είδαμε ότι τα τετράγωνα είχαν σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές συγκρούσεις ανάμεσα στις κοινωνίες και την εξουσία και εφερε στην επιφάνεια την αναξιοπιστία των πολιτικών οπου βέβαια υπήρξαν και πολλά τρομοκρατικά χτυπήματα .Η έκλειψη Ηλιου στο μεταίχμιο Κριου/Ιχθύων στις 20 του μηνα, που συμπίπτει με την αέρινη ισημερία δεν υπόσχεται καθόλου ευνοικα ξεκινήματα αλλα θα εξακολουθήσει να δημιουργεί προβλήματα και θα επηρεάσει την Αγγλία, ΗΠΑ, Ρωσια, οπου θα υπάρξει και μια δεύτερη αραβική άνοιξη και θα υπάρξουν τρομοκρατικά χτυπήματα και θα πλήξουν τον τουρισμό.

Τέλος, και ενώ η Ευρώπη θα έχει σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει και θα σείεται ο κόσμος από τρομοκρατικά χτυπήματα, με το να βρίσκεται στην δύνη της Ηλιακης Έκλειψης, οπου θα υπάρξουν εξεγέρσεις, σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, δολοφονίες, πραξικοπήματα, αεροπορικά δυστυχήματα, πλημμύρες, τσουνάμι, ναυάγια και οι ηγέτες κυβερνήσεων να βρίσκονται σε κίνδυνο, ειδικά το Λονδίνο, η Ιταλία, Γαλλία,Ισπανια και Κεντρική Ευρώπη,αλλα και Αμερικη, Αιγυπτος, Τουρκια,Ρωσια ολες οι περιοχες οπου θα καλυψει η Εκλειψη, μέσα από την Ελλάδα θα περάσουν ο Υποθετικός Κρονος και ο Άδης αλλα και ο Ερμής όπως βλέπεται στον χάρτη .

Ο Υποθετικός Κρονος συνδέεται μέσα από τις εξισώσεις του με Ρυθμίσεις Υψηλής τεχνολογίας – Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση έξω στον κόσμο – δικτατορίες-Αλλαγές της διοίκησης που επηρεάζουν τον κόσμο -Σημαντικές δημόσιες πυρκαγιές – εξαναγκασμός σχετικά με ανωτέρους – Επίσημη σύγκρουση – Πόλεμοι-ένταση σχετικά με αρχές  – Τεράστια ένταση – Άγχος-Αλλαγές στην διοίκηση- αναπροσαρμογή, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα – μετατροπές, ή μεταβάσεις-Επίσημα μέτρα – Εργασία για το κράτος – Επίσημη σύγκρουση – εξαναγκασμός σχετικά με αρχές – μεγάλες πυρκαγιές-Έκτακτα γεγονότα – Επίσημες εκδηλώσεις – 

Μεταρρυθμίσεις πληθυσμών ή έθνη – Τεχνολογία μεταξύ της ελίτ – μεγάλη εσωτερική αναταραχή – Έκτακτη ένταση – Νευρικότητα σχετικά με τους ανωτέρους-Δημόσια πίεση ή εξαναγκασμός σχετικά με τα επίσημα θέματα – μεγάλα έθνη σε πόλεμο-ένταση που αφορά το δημόσιο χρήμα-Έκτακτα προβλήματα σε ομάδες – Επίσημα κοινωνικά προβλήματα – Κατανόηση σχετίζονται με τους επισήμους περιορισμούς – Συγκρατημένη σαφήνεια σχετικά με την άνοδο ή την κυριότητα – περιορισμένα γεγονότα που επηρεάζουν την αυτοδυναμία και ανεξαρτησία-Μεγάλη λύπη η απογοήτευση-ιδεολογικές μάχες-Φόβος και ανησυχία παντού– Μακροχρόνιες σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – Βαθιά θλίψη  – αλλοτρίωση – σοβαρές ασθένειες-Θλίψη ή κατάθλιψη – Κατανομές, ζημιές ή τραυματισμοί που σχετίζονται με απάτη – Απώλειες σχετικά με κινδύνους -κινδύνους ή κινδύνους που αφορούν υγρά –  ζημιές ή τραυματισμούς στο νερό.  Φυσική ανάλωση ή εξάντληση – Ημέρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ή απώλειες.

Θυσίες – Δημόσιες βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί —  ανάγκη για διόρθωση ή αποζημίωση – ανθυγιεινές συνθήκες -Θλίψη ή καταθλίψεις – οι φτωχοί πληθυσμοί ή έθνη – Βαριες ώρες-Άσχημα νέα – ανακοινώσεις σχετικά με καταγγελία ή αηδία-Απροσδόκητη έλλειψη αρμονίας – Αιφνίδιες διαψεύσεις σχετικά με τις συμφωνίες-Κίνδυνοι σε σχέση με χιόνι.

παγωμένο κεφάλαιο – επωφελείς καταλήξεις – Περιορισμένη καλή τύχη – Αυξήσεις που σχετίζονται με θλίψη ή καταθλίψεις – Περιορισμένα περιουσιακά στοιχεία – Μειώσεις που σχετίζονται με χρήματα ή εισόδημα

εμβάθυνση της αντίληψης – Αλήθεια ή γεγονότα που σχετίζονται με το παρελθόν ή αιτιώδεις παράγοντες – Σοβαρή περισυλλογή –  πνευματική βαθύτητα – Σαφήνεια σχετικά με τα εμπόδια ή αντίσταση –  ιδεολογικές διακρίσεις ή οριοθετήσεις

Καταλήξεις που σχετίζονται με συνεργάτες η εταίρους – Αντίσταση σχετικά με τις αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση από τους άλλους – Αλληλεπιδράσεις σε περιορισμένους χώρους ή μεμονωμένες ρυθμίσεις – ρήγματα που σχετίζονται με προβλήματα στις σχέσεις – Συνεχείς αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση από τον τόπο ή τους εταίρους – Η επανειλημμένη ή συνεχιζόμενα προβλήματα στα περίχωρα – Βαρύς τοκετός ή παγίδευση

Αστάθεια –  περιοριστικά περιβάλλοντα – Αλλαγές του τρόπου ζωής – συγκάλυψη κατωτερότητας ή καταθλιπτικά συναισθήματα – ρήγματα που σχετίζονται με συνεργασίες – Εμπόδια  -συνεχή απογοήτευση σχετικά με τους εταίρους – Υπονόμευση συνεργασιών – προβλήματα με ναρκωτικά

Ελαχιστοποίηση της φυσικής κίνησης – Ευαισθητοποίηση σχετικά με περιορισμούς – Περιορισμούς που αφορούν τη νεολαία – Ημέρες ή χρόνια ελαχιστοποίησης της δραστηριότητας – Μπλοκάρισμα  σκέψεων – Εμπόδια της αντιπολίτευσης που σχετίζονται με συζητήσεις, ιδίως  με  άνδρες – ρήγματα που αφορούν την επικοινωνία –  θάνατοι που σχετίζονται με τη νεολαία

Επιρροή που σχετίζονται με τη γη ή ακίνητη περιουσία – Ίδρυση φυσικών συνόρων – Ημέρες που ελαχιστοποιείται η εργασία – Μειώσεις που αφορούν στην εξουσία – Σημαντικές φυσικά εμπόδια – Ισχυρή ή βίαιη παρεμπόδιση – ωμή βία – βίαιοι θάνατοι

ανακοινώσεις σχετικά με «αντίσταση ή αντιπολίτευση – συζητήσεις σχετικά με δημόσιες οριοθετήσεις – Βαρέα οχήματα – αποκλεισμός επικοινωνιών – Περιορισμένη κινητικότητα μεταξύ του πλήθους – καταθλιπτικές σκέψεις

Αιφνίδιες ρήξεις που σχετίζονται με Επικοινωνία – διαταραχές πάνω από αμοιβαία αυτοσυγκράτηση – Διαρκής εντάσεις- Επαναστατικά ή διαλυτικά γεγονότα

Σοβαρές αναταράξεις στις προσωπικές μας σχέσεις.Ομαδική αντίσταση από γκρουπ ανθρώπων.

Συνεχής ευεργετικές συζητήσεις – καταλήξεις σχετίζονται με τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές – Φιλοσοφικοί διάλογοι – Περιορισμοί αφορούν κέρδη των επιχειρήσεων – μείωση των Επιχειρήσεων – οικονομική αφερεγγυότητας – Εμπορική στασιμότητα – Νέα σχετίζονται με το σπάσιμο των νόμων

Αντιστέκομαι σε κακόβουλες ενέργειες – αγώνες κατά της φτώχειας – απαιτητικές συνθήκες εργασίας – ελλείψεις – μείωση της εργασίας – Συνεχιζόμενη ανεργία – Δράσεις που σχετίζονται με τις αποζημιώσεις και ψυχρότητα – Ψύξη – Κακομεταχείριση σχετίζονται με θανάτους

Συνεχής επικερδής εργασία – Εργασία προς την οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια – Περιβάλλον των οικονομικών συνόρων – περιφρούρηση – Χρηματιστηριακή επενδυτική δραστηριότητα – Τυχερές αποδράσεις από μοιραία αναποδιές – Εργασίες που συνεπάγονται με τους θησαυρούς της Γης – αντιρρήσεις σε ορισμένους νόμους – Σημαντικές δαπάνες – καταλήξεις σχετίζονται με επικερδή επαγγέλματα – Σημαντικος περιορισμός σχετικά με το εισόδημα – Εμπόδια που σχετίζονται με νομικά μέτρα – αφανισμός της καλής τύχης

καταλήξεις που αφορά έκτακτες καθυστερήσεις – αυτοδυναμία παρά τις συνεχείς μειώσεις – Σημαντικά θέματα που αφορούν την ιστορία ή μακροπρόθεσμα εμπόδια – Σπουδαιότητα που σχετίζετε με τη συνεχή αντιπολίτευση – Προβλήματα πάνω και κάτω – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση σχετίζονται με πτώσεις – συνεχής προβλήματα που σχετίζονται με εξουσία

Διάλυση των συνεχιζόμενων ζημιών ή τραυματισμών – Χημικά προϊόντα – Αφανείς βαθιά νερά – Βαθιά μυστήρια – Διάλυση συνεχιζόμενων ελλείψεων – καταλήξεις σχετίζονται με ατυχία – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, αστάθεια -Ζημία, τραυματισμούς ή βλάβες σχετίζονται με άγνωστα εμπόδια ή αντιπολίτευση – χρόνια ιατρικά προβλήματα – διαρκής  δυσφορία – Παθήσεις σχετίζονται με το κρύο και την υγρασία – Θάνατος σχετικά με στέρηση – Κίνδυνοι που σχετίζονται με πάγωμα

επιτυχία στον τομέα της εκπαίδευσης – Εμβάθυνση της εκτεταμένης γνώσης – Εκτεταμένες μελέτες – Διεύρυνση σχετικά με εξειδικευμένες γνώσεις – Ικανοποίηση πάνω από την εκπαιδευτική στάση – μεγάλη κατανόηση για το παρελθόν – Μελέτη σχετικά με παλιές καλλιέργειες – λίγη ελευθερία για αποκλίνουσες απόψεις-Δύσκολη άνοδος.

Συγκέντρωση- Συμπίεση – Ενοποίηση – Συμπυκνωμένη υλικό – Το παρελθόν – Περιορισμός – Απομόνωση – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – καταλήξεις – αβιογένεση – Οικόπεδα ή Γη – Πρώτες ύλες – Γήρας – Αντίσταση – Αναστολή – Συρρίκνωση – Εμπόδιο – Ρήξεις – ακινητοποίηση