✨❄❤ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ- ✨❄❤ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019✨❄❤

στις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2019

2 Φεβρουαρίου- τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα– βγαίνουν στη επιφάνεια οι ανασφάλειες μας, πάθη και ζήλιες, κτητικότητα και εκδικητικότητα. Καταπίεση, καυγάδες, στενοχώρια και ενοχές. Αδυναμία, ψυχοσωματικά προβλήματα, σκληρή συμπεριφορά. Να προσέχουν οι Κριοί και οι Αιγόκεροι.

3 Φεβρουαρίου- τρίγωνο Αφροδίτης –Ουρανού – ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές, μουσική, εκκεντρικότητα, αυθορμητισμός, ρομαντικές διαθέσεις, ερωτικές περιπέτειες, εφήμεροι ερωτικοί δεσμοί, ξαφνικός έρωτας, δημοφιλια. Ευνοεί Τοξότες και Κριούς

Εξάγωνο Ερμή-Δια-οι συζητήσεις σε οποιοδήποτε επίπεδο είναι εποικοδομητικές, δραστήριος νους, δημιουργικότητα, αισιοδοξία, μάθηση, σοφία, ρητορική, ευνοεί την δραστηριότητα στην επιχειρηματικότητα. Ευνοεί Τοξότες και Υδροχόους.

4 Φεβρουαρίου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω-Νέα Σελήνη στον Υδροχόο

5 Φεβρουαρίου- εξάγωνο Ηλίου-Δια– παρουσιάζονται προοπτικές για να πετύχουμε τους στόχους μας, ανασυγκρότηση δυνάμεων, σκέψεις στρέφονται προς το μέλλον ,καλή υγεια, ηθική, ικανοποίηση, τύχη. Ευνοεί Τοξότες και Υδροχόους.

Εξάγωνο Ερμή-Αρη- δημιουργική διέλευση όπου ευνοούνται και τα νέα ξεκινήματα και οι αγορές  ηλεκτρικών ειδών, πρακτικότητα, αποφασιστικότητα, επιτυχία. Ευνοεί Κριούς και Υδροχόους

10 Φεβρουαρίου- εξάγωνο Ερμή- Ουρανού– πολλά ενδιαφέροντά, πρωτοτυπία και αλλαγή, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, βοηθά τον χώρο της ηλεκτρονικής πληροφόρησης, μηχανική, φυσική, μαθηματικά, ομιλία, διαίσθηση, οξύνοια, εφευρέσεις, επαναστατικό πνεύμα. Ευνοεί Κριούς και Υδροχόους

Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς στις 12:51 μμ.

13 Φεβρουαρίου- σύνοδος Αρη-Ουρανού– παίρνουμε ρίσκα, για να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε, όμως η όψη αυτή μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές αντιδράσεις, και ατυχήματα. Να προσέχουν οι Κριοί.

14 Φεβρουαρίου-ο Αρης εισέρχεται στον Ταυρο ωρα 12:52 μμ.

17 Φεβρουαρίου- εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα– ρομαντισμός και τρυφερότητα, ευνοεί την ομορφιά , την τέχνη, την αγάπη, την διασκέδαση. Ευνοούνται οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι

18 Φεβρουαρίου- εξάγωνο Ηλίου-Ουρανού-  ευνοϊκές αλλαγές, ευκινησία, αυθεντικότητα, καινοτομίες, ξαφνικό γύρισμα αλλά θετικό, πρόοδος, βελτίωση, ίσως μια σημαντική αλλαγή. Ευνοεί Κριούς και Υδροχόους.

Συνοδος Αφροδίτης-Κρονου– δυσκολίες επαγγελματικές και προσωπικές. Δεν ευνοεί τους Αιγόκερους.

19 Φεβρουαρίου -Πανσέληνος στην Παρθένο

20 Φεβρουαρίου- εξάγωνο Ερμή- Κρονου- σοβαρότητα και υπευθυνότητα ,μεθοδικότητα, συγκέντρωση, λογική και ακρίβεια. Ευνοούνται οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι.

22 Φεβρουαρίου -τετράγωνο Ερμή-Δια– Υπερβολές και κακή εκτίμηση των πραγμάτων, αλαζονεία, έπαρση, καπρίτσια, επιπολαιότητα, ανοησίες, αμέλεια, αδιαφορία. Να προσέχουν οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι

23 Φεβρουαρίου- σύνοδος Αφροδίτης- Πλούτωνα– θετική όψη για συνεργασίες, επενδύσεις, πρακτική όψη και δυνατή ψυχολογία, δυνατή έκφραση της σεξουαλικής επιθυμίας. Ευνοεί τους Αιγόκερους

Εξάγωνο Ερμη-Πλουτωνα-βοήθεια, καλες και δυνατές συζητήσεις, διπλωματία, θρίαμβος, γρήγορη αντίληψη μιας κατάστασης, αναγνώριση, δυνατος λογος, πειθώ ευνοούνται οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι.

28 Φεβρουάριου- εξάγωνο Ηλίου-Αρη- νέα ξεκινήματα, δυναμισμός και θετικές αλλαγές. Ευνοεί τους Ιχθείς και τους Ταύρους

Ο Φεβρουάριος αρχίζει, όπως βλέπεται από πάνω, στον πίνακα, κάπως δύσκολα με το τετράγωνο Αρη/Πλούτωνα, να επισκιάζει τον ουράνιο θόλο και να δημιουργεί εντάσεις εξαντλώντας την ενέργεια μας εκτός και αν εμείς καταλάβουμε εγκαίρως ότι θα πρέπει να την κατευθύνουμε σε θετικά και δημιουργικά κανάλια. Θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσαρέσκεια, απογοήτευση και εκνευρισμό, στον άξονα Κριου-Αιγόκερω.

Με τα πάθη να αυξάνονται, η επιθυμία μας θα μπορούσε να μετατραπεί σε εμμονή (Αιγόκερως), καθώς όλοι δίνουμε μάχη ενάντια στις δυσκολίες, εμπόδια και περιορισμούς όπου πιστεύουμε ότι μας κρατούν πίσω η μακριά από αυτό που επιθυμούμε (Κριός). Ο κίνδυνος είναι ότι όσο πιο πολύ αρνούμαστε την ύπαρξη τους, τόσο περισσότερο πολεμάμε. Εδώ θα πρέπει να υιοθετήσουμε μια νέα και πιο σοφή στρατηγική αντιμετώπισης δυσκολιών. Το θέμα είναι ότι η τυραννική συνάντηση με τον Πλούτωνα, μέσω ενός τετραγώνου, θα μπορούσε να δημιουργήσει εντάσεις και συγκρούσεις, εκτός αν εμείς μπορέσουμε να ελέγξουμε τους φόβους μας και τη παρορμητικότητα μας.  

Στις 3/2 η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή με τον Ουρανό, κάνοντας μια προσπάθεια να ενθαρρύνει καταστάσεις ,μέσω μιας όψης τριγώνου, στον άξονα Κριου-Τοξότη, όπου υπόσχεται περισσότερη ελευθερία. Ωστόσο, θα μπορούσε να δημιουργηθούν τραύματα η να έρθουν αυτά στην επιφάνεια, όταν η Αφροδίτη θα τετραγωνίζει τον Χείρωνα στον άξονα Τοξότη -Ιχθύων, την ίδια ημέρα, στην 29η μοιρα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 4/2 μπορεί ωστόσο θα μας ωθήσει στο να “φυτέψουμε” σωστά τους σωστούς σπόρους για να κάνουμε νέα θετικά ξεκινήματα. Γινόμαστε πιο επικοινωνιακοί και ανθρώπινοι, συμμετέχοντας σε ομαδικές δραστηριότητες, αντιμετωπίζοντας τους άλλους και τα προβλήματα, με περισσότερο ανοιχτό μυαλό και φιλικότητα. Οι θετικές όψεις Ερμή-Δια και γενικότερα καθολη την διάρκεια του μήνα, διευκολύνει την επίλυση διαφόρων θεμάτων και την αισιοδοξία στον άξονα Τοξότη –Υδροχόου ενώ θα προωθεί και τις μεγάλες ιδέες. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Αιγόκερω και εκεί θα περιοριστούν κάπως τα δυνατά συναισθήματα και έτσι οι σχεσεις θα δείχνουν περισσότερο μεθοδικές και σοβαρές η θα έχουν την τάση να γίνονται πιο επαγγελματικές.

Ο Αρης θα συνεχίζει να πιέζει καθώς θα τετραγωνίζει τον Βόρειο Δεσμό γύρω στις 9/2, ενώ συστήνει να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από περιοριστικά συστήματα και ιδέες, μέσα από τον Βόρειο Δεσμό στον Αιγόκερω, αλλά επίσης θα πρέπει να εχουμε και το κουράγιο να δείξουμε τα συναισθήματα μας, με τον Νότιο Δεσμό που βρίσκεται απέναντι του στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς, στις 10/2, θα κάνει τα πράγματα πιο έντονα, ενώ και εμείς θα εκφραζόμαστε πιο έντονα για τις υπόλοιπες 9 εβδομάδες καθώς αυτός θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, μέσα στον Μάρτιο.

Στις 12/2  ο Αρης στον Κριο, θα ενεργοποιήσει για τα καλά τον Ουρανό στην 29η αναιρετική μοιρα, σε μια όψη συνόδου, φέρνοντας εντάσεις, ανησυχίες και εκρήξεις. Θα μπορούσαμε υπό την επιρροή της να  θέσουμε σε κίνηση, γρήγορα, νέες  και προοδευτικές εξελίξεις, ρισκάροντας, η θα μπορούσαμε να ρίξουμε τις αντιστάσεις μας, μια μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου. Η σύνοδος ωστόσο είναι σαρωτική και θα μπορούσε να συμπαρασύρει οτιδήποτε στο πέρασμα της. Το τι ακριβώς συμβαίνει κατά την διάρκεια της συνόδου εξαρτάται από το πώς εμείς διαχειριστήκαμε τα προηγούμενα 3 τετράγωνα με τον Ουρανό στον Ταύρο, όταν ο Αρης βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο το περασμένο καλοκαίρι.

Ακόμα και αν νιώθουμε θυμωμένοι η ταραγμένοι, τώρα είναι πιθανό να εχουμε την ευκαιρία να απαλλαγούμε από τους περιορισμούς και να πυροδοτήσουμε αλλαγές, ώστε να υπάρξει εξέλιξη και πρόοδος σε μια κατάσταση που έχει βαλτώσει. Το πρώτο βήμα θα γίνει κατά την γνώμη μου, κατά τις 14 Φεβρουαρίου, όταν ο Αρης θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου. Μπορεί να είμαστε απογοητευμένοι καθώς τα πράγματα θα πηγαίνουν πιο αργά, αλλά μπορεί να δείξουμε ιδιαίτερη αποφασιστικότητα και σταθερότητα ώστε να συμπληρώσουμε και να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Με τον Αρη στον Κριο, ενώ ήμασταν πιο ανυπόμονοι και βαριόμασταν πιο εύκολα, ωστόσο με τον Ταύρο θα εχουμε περισσότερη υπομονή και επιμονή για να τα βγάλουμε πέρα με τις δυσκολίες.

Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Χείρωνας θα ξαναμπεί στον Κριο, όπου κυβερνάται απο τον Αρη, και θα παραμείνει εκεί μέχρι το 2027. Ένα ξεχωριστό κείμενο για τον Χείρωνα στον Κριο εδώ.
Αυτό σημαίνει ότι η προσοχή μας τώρα στρέφεται προς τα τραύματα μας τα οποία, μας καθιστούσαν ανίκανους να πολεμήσουμε για τα δικαιώματα μας η να κυνηγήσουμε αυτά που επιθυμούμε και είναι σημαντικά στην ζωή μας.

Κατά την διάρκεια της αλλαγής ίσως να νιώθουμε κάπως ευάλωτοι. Το πέρασμα του Χείρωνα από τον Κριο, στους Ιχθείς οδήγησε κάποιους απο μας στο να αμφιβάλλουμε για την δύναμη μας και τις ικανότητες μας. Θέματα που μας έχουν δημιουργήσει χρόνιο θυμό, η έλλειψη κινήτρων, και η σύγκρουση θα μπορούσε να προκαλέσει ένα είδος “ασθένειας”, όμως η δουλειά του Χείρωνα είναι να βρει την αιτία που υποφέρουμε. Αρχικά με τον Χείρωνα στο σημείο του Κριου, τα προβλήματα μας μπορεί να μας φαίνονται αρκετά έντονα. Το κλειδί, όμως είναι να πλησιάσουμε τα προβλήματα μας γρήγορα και με αυτοπεποίθηση. Όταν πέρασε ξανά ο Χείρωνας στους Ιχθείς, θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο ενεργοί όσο αφορά την επούλωση των τραυμάτων μας.

Αλλα εφόσον ο Ήλιος θα περάσει στους Ιχθείς, κατά τις 18 του μήνα, ίσως να προτιμούμε ακόμη να μην συμμετέχουμε σε αυτή την διαδικασία επούλωσης και να θέλουμε να παραμείνουμε απαθής. Βασικά, θα μας είναι δύσκολο να σκεφτούμε και να εκφράσουμε τα βαθιά συναισθήματα μας. Τουλάχιστον η πανσέληνος στην πρακτική Παρθένο, στις 19-2 θα μπορούσε να μας βοηθήσει να καταλάβουμε περισσότερο όλη αυτή την εσωτερική σύγχυση και ένταση και να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε τους άλλους και τον εαυτό μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε ακόμα περισσότερο προσεχτικοί με τον Αρη στο ζώδιο σας, να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις αποφάσεις σας, η ακόμα και βιαστικοί στις κινήσεις σας, αν και σ αυτό ελπίζω να μεριμνήσει και η Αφροδίτη κατά κάποιο τρόπο. Μέχρι της 14 του μήνα, παρόλο του ότι ο Αρης μπορεί να αυξήσει την ενέργεια σας ώστε να βγάλετε πέρα με τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, από τις 11-14 Φεβρουαρίου η σύνοδος Αρη/Ουρανού, μπορεί να φέρει ανατροπές όσο αφορά μια φιλία αλλά και κίνδυνο για ατυχήματα.

Θα πρέπει να είστε πιο συντηρητικοί στις σχεσεις σας χωρίς να ρισκάρετε. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη θα διασχίζει το ζενίθ σας, όπου μαζί με τον Κρόνο, είναι μια αρκετά δυνατή επιρροή επαγγελματικά και οικονομικά αλλά και κοινωνικά όπου μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες, αρκετή εύνοια και νέες γνωριμίες. Στις 19 του μήνα, ο Ήλιος εισέρχεται στον 12ο οίκο σας, όπου θα έχετε την τάση να είστε περισσότερο δημιουργικοί πνευματικά. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 11, 19, 20, 21, 22, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 9, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο ήταν θετικος δείκτης για τα οικονομικά σας αλλά στις 10 του μήνα θα εισέλθει στους Ιχθείς και θα κορυφωθεί στις 18/19 Φεβρουαρίου. Θα ευνοήσει τις κοινωνικές σας επαφές, αφού θα βρίσκετε στον 11ο  οίκο σας, την ιντερνετικη δραστηριότητα, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Οι θετικές όψεις με τον Δια και στις αρχές του μήνα θα παράξει ευνοϊκές συνθήκες η και ευκαιρίες. Στις 14/2, ο Αρης θα μετακινηθεί στο ζώδιο σας, όπου θα βελτιώσει την ενέργεια σας, θα σας κάνει πιο δυνατούς και αποφασιστικούς, θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σας, και θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας πιο εύκολα.

Η διέλευση αυτή όμως με αρνητικές όψεις θα μπορούσε να σημάνει επιθετικότητα, οπότε να είστε προσεχτικότεροι στην χρήση της. Περισσότερη ευχαρίστηση στις προσωπικές σας σχεσεις και επαγγελματικά αυτόν τον μηνα, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα σας ευνοήσει ενώ κατά τις 22/23  Φεβρουαρίου θα συνταξιδέψει με τον Πλούτωνα φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες αλλα και ισως και δυνατούς έρωτες. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 24, 25, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 5, 10, 18, 27

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον μήνα το πλανητικό δυναμικό σας, ευνοεί περισσότερο τα επαγγελματικά σας, ειδικά όταν στις 10/2 ο Ερμής θα μετακινηθεί προς τον 10ο οίκο σας, όπου αναμένεται να φέρει περισσότερη βελτίωση, πρόοδο και ευκαιρίες. Στις 18 και 19 του μήνα και ο Ήλιος θα εισχωρήσει προς τον 10ο οίκο σας και αυτό συνδέεται με κάποια επιτυχία η θα μπορέσετε να διαχειριστείτε επαγγελματικά θέματα με κάποια άνεση και επιτυχία.

Μέχρι την παραπάνω ημερομηνία θα είστε ευχαριστημένοι και συναισθηματικά, καθώς οι όψεις όπου λαμβάνεται θα είναι θετικές. Μετα τις 19 Φεβρουαρίου θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετικοί με τους άλλους, ιδιαίτερα με τα παιδιά σας, αλλά και να δουλέψετε σκληρότερα για να πετύχετε τον στόχο σας, κάνοντας συμβιβασμούς και σωστές συμφωνίες. Θετικά τα οικονομικά σας γύρω στις 13-14 του μήνα, με το πέρασμα της Σελήνης, από τον 2ο οίκο σας, καθώς και θετικές ημέρες για σας είναι η ημέρα νέας σελήνης στις 4/2 και πανσελήνου στις 19/2. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 9, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 18, 24, 26 , 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 15, 16, 24, 25

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετα τις 14 του μήνα θα νιώθετε πολύ καλύτερα ενεργειακά, καθώς ο Αρης θα μετακινηθεί από τον Κριο στο ζώδιο του Ταύρου όπου είναι πιο φιλικός προς εσάς. Ο Φεβρουάριος θα είναι αρκετά έντονος προς σε σας, σε κοινωνικό επίπεδο. Ωστόσο, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, στον 7ο οίκο σας, μετά τις 3 του μήνα, θα φέρει θετικές εξελίξεις, αν και ο Κρόνος εκεί συστήνει μια προσοχή, χωρίς να βιάζεστε στις σχεσεις σας.

Μέρες δυνατές με πάθος θα είναι από τις 17-18/2 καθώς η σύνοδος Αφροδίτης/Πλούτωνα θα φέρει πολύ δυνατά συναισθήματα. Από οικονομικής άποψης θα έχετε τη ευκαιρία να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη και να οργανωθείτε περισσότερο, αλλά και να ξεφορτωθείτε ότι σας είναι άχρηστο, κυρίως σε υλικό επίπεδο αλλά και σε πνευματικό, ειδικά μετά τις 19 του μήνα.

Ο Ερμής βέβαια σε ζώδιο του νερού, θα ευνοήσει  τις κινήσεις σας, να κάνει πιο δυνατή την τρομερή διαίσθηση που διαθέτετε, σε σχέση με τα χρήματα η να ερευνήσετε θέματα που συνδέονται με αυτο. Δυνατή ημερομηνία για σας είναι στις 18 και 19 Φεβρουαρίου, όπου μπορεί να υλοποιηθεί κάτι σημαντικό για σας. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 9, 10, 14, 17, 18, 24, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 10, 19, 28

ΛΕΩΝ

Στις 14 Φεβρουαρίου, ο Αρης θα εισέλθει στον 10ο οίκο σας, τονίζοντας το γεγονός ότι η ενέργεια σας θα είναι επικεντρωμένη στις επαγγελματικές σας προσπάθειες, δείχνοντας ταυτόχρονα μια επιθετικότητα η έντονο ανταγωνισμό στον χώρο αυτό, ώστε να κερδίσετε τον στόχο σας.

Ο Αρης θα συνταξιδέψει με τον Ουρανό από τις 11-14 του μήνα, και αυτό μπορεί να φέρει κάποια ανατροπή σε μια φιλία σας η τις προσωπικές σας σχεσεις. Προσεχτικοί και σε φυσικό επίπεδο, η αν έχετε παιδιά περισσότερη προσοχή στις σχεσεις σας με αυτά. Η νέα σελήνη στις 4 του μήνα, στον 7ο οίκο σας, θα φωτίσει μια σχέση σας με αποτέλεσμα να υπάρξει εξέλιξη η πρόοδος.

Αυτό βέβαια για κάποιους μπορεί να είναι θετικό για κάποια συνεργασία. Ο Ερμής, μέχρι της 10 του μήνα είναι ένα θετικό προμήνυμα για τα οικονομικά, αργότερα θα μετακινηθεί στον 8ο οίκο σας, και στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα δώσει χρήμα και άνεση. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε διακανονισμούς και να οργανωθείτε, ευνοεί και κληρονομικά ζητήματα. Ήλιος και Ερμής στις 19/2 θα βοηθήσουν και την σεξουαλικότητα σας. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 5, 10, 11, 18, 19, 20, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 9, 10, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 11, 12, 19, 20, 28

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής ενας πολύ σημαντικός πλανήτης για σας, καθώς και κυβερνήτης σας, θα μετακινηθεί στον 7ο οίκο σας. Μετα, στις 19 Φεβρουαρίου, ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ερμή στον οίκο των σχέσεων για το υπόλοιπο του μήνα. Αυτό ευνοεί βέβαια πάσης φύσεως σχεσεις και συνεργασίες αλλά και νέες επαφές. Φυσικά, εκεί βρίσκεται και ο Πωσειδωνας που ενισχύει την  διαίσθηση σας, και αυτό είναι ενας σημαντικός παράγοντας.

Ειδικά, από τις 18-19 του μηνα, φέρνει περισσότερη αγάπη και θετικά συναισθήματα, όμως μπορεί και να παραδοθείτε χωρίς ορους και κανόνες σε μια σχέση.

Αν και βέβαια η σύνοδος Ηλίου/Ποσειδώνα δίνει ιδεαλισμό, στις σχεσεις, μπορεί να φέρει στο φως μυστικά και ότι είναι κρυμμένο, πράγματα δηλαδή που δεν ξέρατε. Αυτό μπορεί να συνάδει με ένα σκάνδαλο, για παράδειγμα. Η σύνοδος Αρη/Ουρανού, από την άλλη, από τις 11-14 του μήνα, αν και μπορεί να σας γεμίσει ενέργεια, θα πρέπει να προσέχετε με τα ατυχήματα η μπορεί να σας στρεσάρει κάπως. Από οικονομικής άποψης, η Αφροδίτη, στις 3/2, στον Αιγόκερω, θα είστε πιο συντηρητικοί με τα χρήματα σας, θα βοηθήσει στο να οργανωθείτε η να βάλετε μια τάξη, θα δώσει όμως και περισσότερο κέρδος η θετικά αποτελέσματα, για κάποιους. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για αγάπη: 6, 7, 9, 11, 15, 16, 19, 20, 24, 25, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 9, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 26 , 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 13, 14, 15, 16, 24, 25

ΖΥΓΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ενας μήνας αρκετά θετικος για σας τους Ζυγούς, αρκεί να σεβαστείτε τα ενεργειακά σας όρια. Έτσι λοιπόν, θα είναι ενας μήνας όπου θα εκφράσετε έντονα την δημιουργικότητα σας και θα χαρείτε την προσωπική ζωή σας με διάφορους τρόπους. Η Αφροδίτη θα εισέλθει στον 4ο οίκο σας στις 3/2 και θα παραμείνει εκεί ολόκληρο τον μήνα. Αυτό σημαίνει θετικά συναισθήματα μέσα στο σπίτι και την οικογένεια, όμορφες στιγμές στην προσωπική σας ζωή.

Ο 10ος οίκος σας είναι άδειος, όσο αφορά καριέρα και επαγγελματικά. Παρόλα ταύτα φαίνεται ότι η πανσέληνος στις 19/2 θα φέρει ευκαιρίες και επιτυχία, αν και ο μήνας αυτός θα πάει γενικότερα καλά. Γύρω στις 23-24/2, η σύνοδος Αφροδίτης /Πλούτωνα ευνοεί και τα οικονομικά και αυτούς που ψάχνουν για εργασία, αλλά δημιουργεί και έντονα πάθη και συναισθήματα στις σχεσεις. Η σύνοδος Αρη/Ουρανού είναι αρκετά δυναμική από τις 11-14,και θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 10, 11, 19, 20, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 9, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 14, 15, 16, 24

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα μεγάλο μέρος των πλανητών σας συσσωρεύονται στον 4ο οίκο σας, που συνδέεται με το σπίτι σας και την προσωπική σας ζωή. Ο οίκος των επαγγελματικών είναι άδειος και θα επηρεαστεί μόνο από το πέρασμα της σελήνης κατά την διάρκεια του μήνα. Ο Αρης θα σχηματίσει μια δυναμική όψη με τον Ουρανό από τις 11-14 Φεβρουαρίου, και αυτό μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στο σπίτι σας, αλλά και στις σχεσεις σας.

Ανησυχία φαίνεται να δημιουργήσει η όψη αυτή, αν όχι, και κάποιες μικρές εντάσεις, αλλά θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας, ειδικά μετά τις 14/2, όταν ο Αρης θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου. Η σύνοδος Αρη/Ουρανού μετά τις 14 του μήνα αναμένεται να επηρεάσει τις προσωπικές σας σχεσεις και θα κάνει τα πράγματα κάπως πιο πολύπλοκα.

Σαφώς θα πρέπει να κάνετε υπομονή, γιατί θα υπάρχει η τάση για καυγάδες, διαφωνίες και επιθετικότητα. Η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Κρόνο κατά τις 17-18 και αυτό μπορεί να φέρει ευκαιρίες και ανοίγματα στα επαγγελματικά. Αν και ο Δίας σχηματίζει θετικές όψεις, μετά τις 19/2 θα πρέπει να δουλέψετε σκληρότερα για να πετύχετε παραπάνω κέρδος. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 11, 12, 19, 20, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 9, 10, 17, 18, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 14, 17, 18, 24

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στις 14 του μήνα ο Αρης θα μετακινηθεί στον 6ο οίκο σας και αυτό δείχνει μια πολύ καλή φυσική κατάσταση και έντονη δραστηριότητα στα επαγγελματικά. Αυτό σημαίνει θετικά οικονομικά. Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον 3ο οίκο σας στις 3/2 για τον υπόλοιπο μήνα, εκφράζοντας την ανάγκη να διατηρηθούν οι σωστές ισορροπίες με τους γύρω σας. Όμως επειδή είναι ο πλανήτης της υγείας σας, θα μπορούσαν να ξοδευτούν κάποια χρήματα για επίσκεψη σε κάποιο γιατρό αν νομίζετε ότι πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας η κάποιο δικό σας ατομο, όμως και εσείς ίσως επισκεφτείτε το κοντινότερο γυμναστήριο της γειτονιάς σας.

Μετα τις 20 του μήνα θα ευνοηθούν αρκετά εκείνοι που ανήκουν στον επιστημονικό κλάδο, το μάρκετινγκ, και τον κόσμο των γραμμάτων. Οι απαραίτητες επαφές θα πρέπει να γίνουν αν σκοπεύετε να κάνετε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά.

Αν και είστε πιο χαλαροί με τον Κρόνο να έχει αφήσει επιτέλους το ζώδιο σας, οι θετικές όψεις Ερμή/Δια θα φέρουν περισσότερη αρμονία, ευχαρίστηση, θετικά αποτελέσματα και χαρά μέχρι της 10/2. Αργότερα, θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 11, 12, 19, 20, 28

Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 1, 2, 9, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 15, 16, 19, 20, 24, 25

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας αυτός είναι αρκετά θετικος, με τον Ερμή να σας ευνοεί κυρίως σε οικονομικά θέματα. Οπότε αν θέλετε να κάνετε διακανονισμούς, να οργανωθείτε καλύτερα, να επενδύσετε και να κάνετε κάποιες κινήσεις επαγγελματικά, αυτές φαίνεται να αποδώσουν κατά κάποιο τρόπο, με τον Ερμή στον Υδροχόο, καθώς είναι μια αρκετά δυνατή επιρροή σε επικοινωνιακο επίπεδο. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα επαγγελματικά σας.

Η σύνοδος Αρη/Ουρανού, από τις 11-14, δείχνει καλές στιγμές και υποστήριξη από την οικογένεια, αλλά μπορεί να σπαταλήσετε και λίγα χρήματα για να κάνετε κάποιες όμορφες αλλαγές ώστε να νιώθετε ευχάριστα, ωστόσο μπορεί να είναι και η πηγή εντάσεων.

Ωστόσο, η Αφροδίτη μετά τις 3 του μήνα, αναμένετε να κάνει την προσωπική σας ζωή πιο όμορφη φέρνοντας καλές ευκαιρίες και εμπειρίες για κάποιους από σας. Στις 17-18 του μήνα η Αφροδίτη θα συναντηθεί επίσης και με τον Κρόνο που μπορεί να φέρει μια ευκαιρία για μια σοβαρή σχέση. Επίσης μπορεί να είναι πάντως και μια επαγγελματική ευκαιρία, ανάλογα τον προσωπικό σας χάρτη. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 11, 14, 15, 16, 19, 20, 24, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 5, 9, 10, 17, 18, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 11, 19, 20, 21, 22, 28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρόλο του ότι μπορεί να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην προσωπική ζωή και σχεσεις, άλλες ευκαιρίες μπορεί να έρθουν στην προσωπική σας ζωή με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο σας. Η υγεία σας γενικότερα είναι καλή, ο Αρης όμως στο ζώδιο του Ταύρου μετά τις 14/2 θα σχηματίσει κάποιες αρνητικές όψεις με την σελήνη.

Οπότε αυτό μαζί με την πανσέληνο στις 19/2 θα φέρει περισσότερη πίεση και άγχος και θα πρέπει να μάθετε να το ελέγχετε. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Ηλιος και ο Ερμής θα σας βοηθήσουν αρκετά στα επαγγελματικά σας, φέρνοντας περισσότερο κέρδος, και ευκαιρίες και μετα τις 10 του μηνα , όταν μετακινηθεί στους Ιχθείς.

Η σύνοδος τουλάχιστον αυτή, μέχρι τις 20/2/ μπορεί να φέρει ευκαιρίες για συνεργασία, και θετικά οικονομικά, καλές συμφωνίες και κέρδος από πωλήσεις, ευνοώντας και τις επαφές σας. Από τις 11-14/2 προσοχή στην οδήγηση, τις εντάσεις, το άγχος με την σύνοδο Αρη/Ουρανού. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 11, 14, 17, 18, 19, 20, 24, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 9, 10, 17, 18, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 12, 19, 20, 24, 25, 28

ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας αυτός σας ανήκει εν μέρει, και θα είναι αρκετά θετικος προς εσάς. Μέχρι της 19/2 θα είστε πιο δυνατοί σε πνευματικό επίπεδο βγάζοντας τα προτερήματα σας στην επιφάνεια. Αυτό βέβαια θα δουλέψει υπέρ σας. Βέβαια, εκεί γύρω στις 3/2 ο Δίας θα σχηματίσει μια αρνητική όψη η οποία δεν θα σας επηρεάσει και τόσο.

Στις 10/2ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο σας θα σας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους στη προσωπική σας ζωή αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, φέρνοντας κάποιες ευκαιρίες. Θα έχετε επίσης  την ευκαιρία να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τις σχεσεις σας. Στις 18-19 θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα φέρνοντας περισσότερη χαρά και ρομαντισμό.

Μέχρι της 14/2 ο Αρης θα ευνοήσει τα οικονομικά σας αλλά και μετά τις 14/2 στον Ταύρο θα φέρει ευκαιρίες για κέρδος με κάπως απρόσμενο τρόπο, είναι πιθανό. Πάντως, είναι μια αρκετά καλή παραγωγική περίοδος για σας. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 11, 15, 16, 19, 20, 24, 25, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 8, 9, 10, 17, 18, 19, 26, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 9, 10, 17, 18, 26, 27

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.