❄🌕✨♍ SUPERMOOON ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ REGULUS✨🌕👑-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019❄🌕✨♍

στις

Πανσέληνος η μαλλον το μεγαλύτερο supermoon της χρονιάς, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, του 2019 στην 0 μοιρα της Παρθένου στον 1ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, ώρα 17:53:27 μμώρα Αθηνών. Από μια άποψη η πανσέληνος μπορεί να είναι για πολλούς περιπετειώδης, όσο αφορά τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ο σταθερός αστέρας Regulus είναι σε σύνοδο με την πανσέληνο. Ο Φεβρουάριος όμως μπορεί να φέρει καλές ευκαιρίες για αλλαγές, στις σχεσεις και τα επαγγελματικά διότι και οι δυο πλανήτες Αρης/Ουρανος, σχηματίζουν θετικές όψεις, αυτό όμως εξαρτάται από τις όψεις που σχηματίζονται στους προσωπικούς σας χάρτες.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά σε κοσμικό επίπεδο, γιατί κάποιοι κάνουν τις αναλύσεις πολύ επιπόλαια χωρίς να σκέφτονται και να παρατηρούν, καθώς η σύνοδος θα τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης.

full moon

Είναι γνωστό ότι μια πανσέληνος πάντα δημιουργεί πόλωση. Από την άλλη, το τάιμινγκ είναι καταπληκτικο, μπορεί να σκεφτεί κάποιος, διότι ακολουθείται από μια νέα θετική νέα σελήνη, ωστόσο η σύνοδος Αρη/Ουρανού και τα τετράγωνα, φέρνουν εξελίξεις στην μεγάλη πολιτική σκηνή, η μπορεί επίσης να προετοιμάζουν το έδαφος, και θεωρείται ακόμα και με θετικές όψεις αρκετά ανήσυχη, στον 9ο οίκο (εξωτερική πολιτική και άξονας επικοινωνίας), της πανσελήνου. Επηρεάζονται όμως οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Πρώτος δεκανος Παρθένου (Ήλιος). Προξενεί ασθένεια και αναπηρία στον βασιλιά, και διάφορες στεναχώριες και διαφωνίες μεταξύ των ανδρών. [Οκτώ Πεντακτινα]

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ REGULUS

2019-feb-18-19-full-moon-and-regulus

Το σταθερό αστέρι Regulus, το εχουμε ξανασυναντήσει αρκετές φορές, και στις 00 ° 05 ‘της Παρθένου δίνει θάρρος, ανεξαρτησία, φιλοδοξία, επιτυχία, εξουσία και φήμη. Είναι το αστέρι των βασιλιάδων, στρατηγών, προέδρων, συμβόλων του σεξ, αθλητών και αστρολόγων. Ο Regulus επίσης κάνει τους ανθρώπους ανταγωνιστικούς, επιθετικούς, γενναιόδωρους και ανοιχτούς.

Ωστόσο, η επιτυχία, η αυταρχική αυτοπεποίθηση και η ειλικρίνεια του Regulus γεννά φθόνο, μίσος και ισχυρούς εχθρούς. Όχι πολύ καιρό πριν, για να γίνει κάποιος βασιλιάς, έπρεπε να σκοτώσει τον άλλο βασιλιά. Ο Ντόναλντ Τραμπ επηρεάζεται καθώς έχει τον Ωροσκόπο και τον Άρη σε σύνοδο με τον Regulus αλλά βέβαια να υπενθυμίσω ότι και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στον Αρη του, με τον ιδιο τρόπο.

Σύμφωνα με τον Robson [1], η Σελήνη σε σύνοδο με τον Regulus δίνει απόκρυφα ενδιαφέροντα, ισχυρούς φίλους, κερδοσκοπία και δημόσια προβολή, μεγάλη δύναμη, τιμή και πλούτο. Αυτά τα οφέλη σπάνια διαρκούν και υπάρχει κίνδυνος από τους εχθρούς και τους ψεύτικους φίλους, τη βία, το πρόβλημα και την ασθένεια. Ο Regulus με τη Σελήνη κάνει επίσης τις γυναίκες με υψηλό πνεύμα και ανεξαρτησία.

Ο αστερισμός του Λέοντα συνδέεται με βασιλικά γεγονότα, ειδικά με την ανάληψη ή το θάνατο βασιλιάδων και βασίλισσες, την εκλογή ή τον θάνατο αρχηγών κρατών, δολοφονίες, εξεγέρσεις, σφαγές, το νόμισμα, χρηματιστήριο, Βατικανό και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπάρχει μια άλλη σημαντική πλανητική ευθυγράμμιση που φαίνεται παρακάτω. Αυτή είναι η σύνοδος Ερμή/Ποσειδώνα στους Ιχθείς, στον 7ο οίκο, σε εξάγωνο με την σύνοδο Αφροδίτης /Κρόνου στον Αιγόκερω, στον 5ο οίκο. Αλλά η πιο σημαντική επιρροή στην πανσέληνο είναι και πάλι η σύνοδος  Άρη-Ουρανού, που είναι πιο ισχυρή.

Ο 1ος οίκος, που πραγματοποιείται η πανσέληνος, συνδέεται με την δημόσια υγεία, τον λαό, την χώρα και τους κατοίκους της, περιγράφει την γενική κατάσταση της χώρας, και η κατάσταση των εσωτερικών υποθέσεων. Επίσης, είναι η χώρα και οι κάτοικοί της, η εικόνα και η εμφάνιση του έθνους, η φυσική κατάσταση και ευημερία, η υποδομή μιας χώρας, η γενική υγεία του πληθυσμού, εσωτερικές υποθέσεις, λαϊκές απόψεις η και αντιδράσεις, αφού έχουμε και πανσέληνο σε αντίθεση με τον 7ο οίκο. Οι Αρχαίοι αστρολόγοι ονόμαζαν τον 1ο οίκο το “τιμόνι”, όπως στο τιμόνι του πλοίου. Ενώ η Σελήνη αντιπροσωπεύει τον λαό μιας χώρας, την θαλασσα, το νερό γενικά και επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την γεωργία, την σοδειά, την φροντίδα των παιδιών, τις γυναίκες, τα ταξίδια.

Η Παρθένος επηρεάζει και συνδέεται με το εθνικό σύστημα υγείας, το ζωικό βασίλειο, της υπηρεσίες ενός κράτους, την εργασία, και τα συνδικάτα, τους λογιστές, το σιτάρι, τα όπλα και τον στρατό. Η Παρθένος είναι το ζώδιο της ειλικρίνειας, είναι η καθαρότητα στην υγεία, φέρνει την πολιτική κάθαρση, συνδέεται με την παραγωγή τροφίμων, τους αγρότες, την σοδειά, την παραγωγική εργασία και το εργατικό δυναμικό, τα εργατικά συνδικάτα, ο στρατος και η το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας γενικότερα.

Η Παρθένος είναι ο κριτικός, ο αναλυτής, ο υπάλληλος, αυτός που δίνει της υπηρεσίες του, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα στατιστικά στοιχεία, την έρευνα, τα μαθηματικά και τις λεπτομέρειες. Η Παρθένος είναι η μικροαστική πλευρά της ζωής και είναι η κινητήριος δύναμη του ζωδιακού κύκλου.

Πλανήτης της είναι ο Ερμής όπου φιλοξενεί και τους Διδύμους αλλά κυβερνά και τον 6ο οίκο που είναι το φυσικό σπίτι της Παρθένου (υγεια, εργασία, στρατος, συνθήκες διαβίωσης). Στην κοσμική αστρολογία, η Παρθένος κυβερνά τη συγκομιδή, τα λαϊκά στρώματα, τις ένοπλες δυνάμεις, τους στρατούς, τα όπλα, τα ζώα, τη παγκόσμια υγεία, την οικολογία, μαζί με τον Ταύρο είναι εγγενώς συνδεδεμένη με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της χώρας, τα εργατικά συνδικάτα, τις αριστερές οργανώσεις-πτέρυγες, τα ακραία κόμματα, τη δημόσια διοίκηση. Συνήθως εχουμε την επιδείνωση η την εξάπλωση επιδημιών.

Ο Αρης έχει ήδη εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου. Τα πράγματα που υποδηλώνονται θα εμφανιστούν στα νότια μέρη και ειδικά στον Ταύρο. Διότι τότε σημαίνει ότι θα έρθουν δυνατοί άνεμοι και η καταστροφή των καρπών που βρίσκονται στους τόπους από τους οποίους πρέπει να συλλέγονται. Ομοίως [η καταστροφή] των δέντρων, και αυτό λόγω της θερμότητας που υπερβαίνει το απαιτούμενο και φυσικό μέτρο. Σημαίνει ακόμη και ένα πλήθος σύννεφων και συννεφιασμένο καιρό. Επίσης βροχές και βροντές και αστραπές.

 Και ο Abū Ma’shar είπε ότι σημαίνει το θάνατο των γυναικών και των αγελάδων και σηματοδοτεί ότι οι πόλεμοι πρόκειται να έρθουν μεταξύ των πολιτών της Ανατολής και των πολιτών της Δύσης. Σημαίνει ακόμη και πόνους των ματιών, και περισσότερους από τους αριστερούς από τους σωστούς. και θα αφθονούν περισσότερο στις γυναίκες απ ‘ό, τι στους άνδρες. Ούτε η καλλιέργεια των εκτάσεων θα είναι πολύ χρήσιμη, και θα υπάρξει μια σπανιότητα της Αννώνης. Και αν το γεωγραφικό πλάτος του βόρεια, αυτό σημαίνει μια πληθώρα βροχών και την γενναιοδωρία βοτάνων, και τη χρησιμότητα από αυτά.

Και αν το γεωγραφικό πλάτος του ήταν νότιο, αυτό σημαίνει ένα πλήθος βόρειων ανέμων. Και αν ήταν ανατολίτικος, σημαίνει ότι πρόκειται να υπάρξει ειρήνη σε αυτή την επανάσταση, στα τμήματα της Βαβυλώνας και στα δυτικά μέρη και στην ασφάλεια των πολιτών τους. Και αν ήταν δυτικός, αυτό σημαίνει μια πληθώρα ασθενειών και θανάτου. Και αν είναι ανάδρομος, σημαίνει τις αδυναμίες των αγοριών. Και ο Abū Ma’shar είπε εάν ήταν σε ορθή πορεία, σημαίνει το μίσος και τη ζήλεια των γυναικών.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

Η πανσέληνος στην Παρθένο τριγωνίζει τον Αρη στον Ταύρο, και αυτό είναι μια αρκετά θετική όψη, που θα φανεί χρήσιμη στην καθημερινή ζωή μας, βρίσκεται πολύ κοντά στον Ουρανό, στον Κριο, στον 9o οίκο, και αυτό κάνει την πανσέληνο αρκετά “φορτωμένη”.

Ο Ουρανος, όμως είναι σε αναιρετική μοιρα, στην 29η του Κριου και αυτό όμως σημαίνει ότι προσθέτει μια αίσθηση του επείγοντος, στον Αρη που βρίσκεται ήδη στον Ταύρο. Αν και αυτοί οι πλανήτες είναι σε όψη συνόδου, βρίσκονται σε διαφορετικά στοιχεία, ο Αρης δηλαδή στον ζώδιο της γης και ο Ουρανος σε ζώδιο της φωτιάς (καμμένη γη). Μέχρι στιγμής η σύνοδος όμως δημιουργεί προβλήματα ανά την υφήλιο, τάση για εμφυλίους, πυροδοτεί προβλήματα και ανατροπές, στα γεγονότα που προηγήθηκαν.

Είναι μια εκρηκτική σύνοδος, και ότι έχει κρατηθεί μέσα μας,  θα έρθει τώρα στην επιφάνεια και θα εκδηλωθεί ως θυμός, μανία και δύναμη. Η σύνοδος αφορά και πάσης φύσεως εκρήξεις, από ατυχήματα στον αέρα και γεωφυσικές και κοινωνικές εκρήξεις .

Στις 2 Φεβρουαρίου, 2019, και ώρα 9:55 π.μ. είχαμε την έκρηξη μετεωρίτη, στην επαρχία,Pinar Del Rio, της Κούβας. Ο Χείρων στην 29η των Ιχθύων, ακριβώς ακουμπούσε τον ωροσκόπο της γης, στον 1ο οίκο της, γιατί, κατα τους αρχαίους Έλληνες, ο 1ος οίκος είναι το τιμόνι του αστροπλοιου Γη, που ζούμε.

51392639_1169415416546700_4479483626521624576_n


Αρης-Ουρανος στον 1ο οίκο, όμως συνδέεται με εκρήξεις, και πτώσεις, πάσης φύσεως, τόσο στη θάλασσα όσο και στη γη. Ωστόσο, Αφροδίτη και Δίας, στον Τοξότη, στον φυσικό τους οίκο, τον 9ο,που συνδέεται με το διάστημα,( παράξενο η ξένο αντικείμενο) προσκρούει στην Γη, αφού τετραγωνίζει την Αφροδίτη, τον Ποσειδώνα, κυβερνήτης του Δια (υπερπέραν),μια όψη κουινκαξ με τον Βόρειο Δεσμό, στον 4ο οίκο, που συνδέεται με το έδαφος του πλανήτη Γη.

#BREAKING: Just got this video from a friend in #PinardelRio who says they think the trail in the sky was left by a #meteorite, which shattered windows and made extremely loud sounds. Sounded like two #explosions. #cuba @WPLGLocal10 pic.twitter.com/AMmb9ZE6vB
— Hatzel Vela (@HatzelVelaWPLG) 1 Φεβρουαρίου 2019

Εδω και πάνω απο 24 ώρες Αρης και Ουρανος συνδέονται με Πλούτωνα, που και πάλι έχει την έννοια μιας έκρηξης. Να υπενθυμίσω ότι ο 1ος και 9ος οίκος συνδέονται με τα εναέρια σύνορα του πλανήτη Γη. (Σημειώσεις, 2-2-2019.) Ωστόσο, η πτώση μετεωριτών και άλλων σωμάτων δεν θεωρούνταν καλός οιωνός από τα αρχαία χρόνια για τους βασιλιάδες του πλανήτη. Αυτό συνεβει λίγο πριν την έναρξη της νέας σελήνης και τον σχηματισμό τετραγώνου στα παρορμητικά ζώδια.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fastroephimerides%2Fposts%2F2294708660747783&width=500

Για να συνεχίσουμε την ανάλυση της πανσελήνου στην Παρθένο, ο Αρης στον Ταύρο, συχνά παρουσιάζεται ως ενας “κοσμικός νταής”, θα λέγαμε, αν όμως ενοχληθεί τότε γίνεται πραγματικά “Ταύρος εν υαλοπωλείο”. Όμως σε αυτό το σημείο θα πρέπει να είμαστε προνοητικοί, αφού αναμιγνύεται και ο Ουρανος στην όλη εικόνα, με θέματα που μας μπερδεύουν η αμφιταλαντευόμαστε. Επαγγελματικά θέματα, η ένα εξωτερικό στοιχείο η γεγονός, είναι πιθανό να δημιουργήσουν πίεση για αλλαγή η και εκρηκτικά και έντονα γεγονότα που συνδέονται με συρράξεις η στρατιωτικές επεμβάσεις.

Όμως στην προσωπική μας ζωή κάποιοι από μας “μουλαρώνουμε” και δεν θέλουμε να ξεκολλήσουμε από τις πάγιες απόψεις μας, αλλά για να ξεκολλήσουμε, σίγουρα η ενέργεια αυτή “καίγεται” κατά κάποιο τρόπο, η απλά γινόμαστε ασταθής και ευάλωτοι από τις εξωτερικές πιέσεις η γνώμες των άλλων. Ίσως αυτές οι επιρροές η φωνές, θα έλεγα, σε κοσμικό επίπεδο, θα αυξηθούν δραματικά σε αριθμό και εμείς οι άνθρωποι θα πρέπει να μετακινηθούμε η απλά να ποδοπατηθουμε, μένοντας ακίνητοι.

Πάντα βέβαια υπάρχουν αμφιβολίες για το τι πρόκειται να συμβεί κάτω από την επιρροή του Ουρανού, καθότι υπάρχει μεγάλη απροβλεψιμοτητα, αλλά το σίγουρο είναι ότι φέρνει αλλαγές η δίνει ένα αέρα αναπνοής στις ζωές μας. Το σημαντικότερό είναι ότι ξεκολλάμε απο ένα σημείο, που ειμασταν “κολλημένοι” για μήνες φέρνοντας εξελίξεις. Προφανώς είναι η κατάλληλη στιγμή κάποιοι από μας να αλλάξουν ιδέες η να βρουν την ευκαιρία να κάνουν αλλαγές και να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στην προσωπική –επαγγελματική τους ζωή, η άλλα θέματα που μας απασχολούν. Κατά την διάρκεια του μήνα αυτού, κάποιοι από μας όπως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα θα έχουν την ευκαιρία, να επιλύσουν θέματα που τους απασχολούν.

Η σύνοδος Ερμή -Ποσειδώνα στους Ιχθείς, απέναντί από την πανσέληνο στην Παρθένο, είναι πολύ ενδιαφέρον, διότι έχει την ανάγκη να κάνει μεγάλα ξεκαθαρίσματα, τα οποία μπορεί να είναι αρκετά δυνατά, είτε στις προσωπικές μας σχεσεις είτε σε κοσμικό επίπεδο. Ωστόσο με μια σύνοδο τα πράγματα ποτέ δεν μπορεί να είναι και απολυτά η αρκετά εύκολα.

Ο Ερμής τετραγωνίζει τον Δια, και όσο και επίπονη να είναι μια αλλαγή, πάντα μας βοηθά να παραμένουμε αισιόδοξοι για αυτή την αλλαγή, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί σύγχυση και δύσκολο να κρίνουμε καθαρά. Το πως βλέπει ο καθένας την αλήθεια, σε μια κατάσταση, είναι θέμα προσωπικής οπτικής του καθενός, ο καθένας δημιουργεί την δική του άποψη, μέσα από ένα διαστρεβλωμένο καθρέπτη. Το τετράγωνο, ωστόσο συνδέεται με τις μεγάλες υποσχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικές, είτε μπορεί να ακούμε και να γίνονται υπερβολές για να εντυπωσιάσουμε, ειδικά όταν βλέπουμε ότι η σελήνη εξαγωνιζει τον Δια. Αυτό αφορά όχι μόνο μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα στην προσωπική μας ζωή αλλά και τους πολίτικους που θα υπόσχονται πολλά για να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια, στην εξουσία.

Ωστόσο, ένα εξάγωνο ανάμεσα στον Ερμή και την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα-Αφροδίτης στον Αιγόκερω, μιλάει για την ανάγκη μας να δούμε τα πραγματικά γεγονότα, να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα, και να κρατήσουμε τα πόδια μας γερά στην γη και αυτό θα πρέπει να κάνουμε.

Η σύνοδος αυτή, είναι δύσκολη, ανάλογα την πραγματικότητα που έχει σχηματίσει ο καθένας στο μυαλό του, είτε για σχεσεις είτε στην πολιτική σκηνή και γεγονότα που διαδραματίζονται. Η σύνοδος Κρόνου –Αφροδίτης -Πλούτωνα, απαιτεί περισσότερη λογική και ειλικρίνεια, και αν βρίσκει διέξοδο προς θετικές όψεις, στον χάρτη κάποιου ,σημαίνει ότι μπορεί να φέρει δυο ανθρώπους πιο κοντά και να δώσει περισσότερη οικειότητα και ζεστασιά ενώ με αρνητικές όψεις, μπορεί να υψωθούν τείχη ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.

Λίγο μετά την πανσέληνο, κατά τις 21-22/2 θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί καθώς η σελήνη θα τετραγωνίζει την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, που σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή και να προστατέψουμε τα συναισθήματα μας από τους άλλους.

Ο Κρόνος πολλές φορές έχει την τάση να καθυστερεί τις εξελίξεις, ωστόσο αυτό είναι κάτι που το ζούμε. Ίσως και να είναι μια υπενθύμιση ότι εχουμε πολύ λίγο χρόνο για να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλουμε, και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί και να μην υποτιμάμε τον χρόνο που μας δίνετε.

Όμως τέτοιες καταστάσεις συνήθως μας πιέζουν και θα πρέπει να θυμηθούμε ποια είναι τα αληθινά μας προσόντα και ικανότητες.

Η πανσέληνος μας παραπέμπει στο να εξετάσουμε στα γρήγορα τι είναι δυνατό να γίνει, σχεδιάζοντας ρεαλιστικά το μέλλον. Από την άλλη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον Ερμή ώστε να σχεδιάσουμε ένα θετικότερο μέλλον, με καλύτερες προοπτικές, η να περάσουμε ένα δυνατό μήνυμά στον κόσμο, τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο.

Ωστόσο, δημιουργεί χώρο για διαπραγμάτευση στις διήμερής συσκέψεις, με τον Ερμή στους Ιχθείς και την πανσέληνο στην Παρθένο, αν και με την σύνοδο αυτή, υπάρχει έλλειψη πνευματικής διαύγειας, ειλικρίνειας, και αναφέρεται σε υποκριτές και ψεύτες. Μαζί με το τετράγωνο Δια-Ποσειδώνα που απορρέει από τις όψεις δημιουργεί πολιτικές συγκρούσεις, απώλειες, αστάθεια.

Η πανσέληνος επικεντρώνεται σε πάσης φύσεως σχεσεις, και τις επόμενες ημέρες, μαζί με τον Χείρωνα, θα δώσει μια πιο εύθραυστη εικόνα, καθώς θα εχουμε την τάση να παίρνουμε κάποια σχόλια πιο προσωπικά. Το ημι-τετράγωνο Ερμή-Αρη  φέρνει εντάσεις καυστικά σχόλια και ενοχλήσεις, απαντώντας αστραπιαία σε αυτά,  ενώ ο ρόλος του ημι- εξάγωνου Αφροδίτης-Δια μας υπενθυμίζει ότι μάλλον δεν θα πρέπει να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά, να ξεχάσουμε τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο τι έχει ειπωθεί και να συνεχίσουμε. Κατά αυτόν τον τρόπο, όμως θα δημιουργήσει εντάσεις στην πολιτική.

Η πανσέληνος ταυτόχρονα μπορεί να δείχνει τον δρόμο ότι μέσα απο γεγονότα και εντάσεις θα πρέπει να διατηρούμε την πίστη και την ελπίδα μας για το μέλλον. Ο Φεβρουάριος θα είναι ενας μήνας έντονος όπου μπορεί να φθάσουμε στο αμήν, να δημιουργήσει πίεση και γεγονότα που θα μας αναστατώσουν. Όμως θα πρέπει αυτοί που είναι στην εξουσία να επιστρατεύσουν την λογική και την διπλωματία, να προνοήσουν ώστε να αποφύγουν μια ευαίσθητη κατάσταση υπό την επιρροή του Αρη-Ουρανού.

Ωστόσο στην προσωπική μας ζωή, συνδέεται με το θάρρος και την αποφασιστικότητα, η αδρεναλίνη θα φτάσει στα ύψη η οποία θα ξεθωριάσει στη συνέχεια, θα βοηθήσει όμως να πάρουμε πρωτοβουλίες και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας με αποφασιστικοτητα. Όμως θα πρέπει να διατηρούμε τα πόδια μας στο έδαφος, και να κάνουμε ξεκαθαρίσματα, μέσα από την λογική συζήτηση. Θα δώσει όμως και θετικές ευκαιρίες.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ 8 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

Αυτή είναι μια κάρτα δέσμευσης και δεξιοτεχνίας. Καρμικα, αυτή θα είναι μια ζωή όπου κάποιος δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια αλλά και την ολοκλήρωση των καθηκόντων του. Η εκπαίδευση και οι υποτροφίες είναι σημαντικές.

Σε αυτή τη ζωή, όμως, οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν ” να εργάζονται σκληρά για να οικοδομήσουν ένα ασφαλές μέλλον για τις οικογένειες τους. Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε να πηγαίνετε συχνά στο σπίτι και να δίνετε κάποιο χρόνο στον εαυτό σας για να διασκεδάσετε και να αποκτήσετε κάποιες κοινωνικές δραστηριότητες. Εάν αφήσετε τον εαυτό σας όμως να δουλεύει ασταμάτητα, τότε μπορεί να καταστρέψει την όμορφη σχέση σας. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στα δυο. Σε αυτή τη ζωή, μπορείτε να έχετε και τα δύο! “~

Ο γλύπτης σκαλίζει υπομονετικά με το σκαρπέλο του τα Πεντακτινα. Μπροστά του τελειώνει για να επιδείξει την εργασία του και την ποιότητα της. Το χαρτι δείχνει την επαγγελματική επιτυχία, την ικανοποίηση του ατόμου, από την δουλειά του, και την αναγνώριση των ικανοτήτων του από τους αλλους.

Το σφυρι του γλύπτη συμβολίζει τη δυναμη που οδηγεί το σκαρπέλο της γνώσης στην πράξη της δημιουργίας των προϊόντων του μυαλού του. Δεν ακολουθεί πια οδηγίες και διαταγές γιατί τώρα δουλεύει μέσα στα πλαίσια της δικη του πείρας.

Οι προσπάθειες του ανθρώπου αποδίδουν και φαίνεται επιδέξιος στις οικονομικες υποθέσεις. Το χαρτι είναι ιδιαίτερα ευνοικο για αυτούς που δουλεύουν με τα χερια τους η κάνουν κάποια καλλιτεχνική εργασία, αλλά σήμερα αφορά γενικότερα την εργασία ενός ανθρώπου. Δείχνει, όμως πρόοδο, την αρχή μιας ενας προσοδοφόρας επιχείρησης, την ανάθεση ενός έργου η το γεγονός ότι ο ανθρώπος βρήκε δουλειά που του ταιριάζει, οπου κερδίζει αρκετά και είναι ευχαριστημένος.

Όμως, αρνητικά μπορεί να φανερώνει απογοήτευση και την έλλειψη επαγγελματικής ικανοποίησης, κυρίως χρηματικής.

Επίσης, η επιδεξιότητα χρησιμοποιείται περισσότερο καταστροφικά παρα δημιουργικά. Δηλώνει ακόμα τον κίνδυνο μη πραγματοποίησης επαγγελματικών φιλοδοξιών γιατί τα σχέδια παρουσιάζουν ελλείψεις η ατέλειες η δεν βασίζονται στην πραγματικότητα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Σε σύγκριση με τον Ελληνικό χάρτη του 1830, η πανσέληνος στην 0 μοιρα της Παρθένου, επηρεάζει τον 5ο οίκο, της, η πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και εχουμε επίσης την αντίθεση Δια-Σελήνης που θα φέρει διαμάχες και εντάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο και περισσότερη έκθεση στην κριτική.

Ωστόσο, η πρώτη παρουσιάζει αστάθεια στην κυβέρνηση και μια μεταβλητότητα στα σχέδια της. Οι τελευταίες βέβαια όψεις που συναντήσαμε, αφορούν και το γεγονός ότι η δημοτικότητα του πρωθυπουργού έχει φτάσει στο ναδίρ. Η σύνοδος Αρη-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις απο το παρασκήνιο.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τον χάρτη Μεταπολίτευσης όπου η πανσέληνος επηρεάζει τον άξονα εξωτερικής πολιτικής, αλλά όχι άμεσα, διότι δεν είναι εντός της σφαίρας επιρροής της. Η αντίθεση Ηλίου-Αρη είναι εκείνη που στην ουσία πυροδοτεί δυσκολίες, εντάσεις και αναστάτωση, καθώς ο Ήλιος τετραγωνίζει και τον Ουρανό, φέρνοντας ανατροπές. Ωστόσο, από μια άποψη η πανσέληνος στην Παρθένο απαιτεί να ξεκαθαρίσει την ατμόσφαιρα, μέσα από διαμάχες, εντάσεις και καταστάσεις εκτατής ανάγκης. Αλλα βέβαια επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός βιάζεται να εκπληρώσει τους στόχους του, ωστόσο αυτά γίνονται πάνω σε μια δύσκολη συγκυρία αστρολογικά.

Αλλα ακόμα πιο πολύ ενδιαφέρον θα είναι να δούμε τον χάρτη του πρωθυπουργού, εφόσον η πανσέληνος στην 0 μοιρα της Παρθένου ακριβώς ακουμπά τον γενέθλιο Αρη του σε σύνοδο με τον Regulus, στην 0 μοίρα επίσης του ιδίου ζωδίου, ενώ ο διελαύνων Ήλιος στους Ιχθείς είναι σε αντίθεση με τον Αρη του.

Πραγματικά βιάζεται πολύ, να εκπληρώσει όλα αυτά, αφού η συνοδος με τον Αρη του είναι ναι μεν πολύ ευνοικη, από την μια πλευρά, διότι όμως μέσα από αρνητικές όψεις, κάνει τρομερή εντύπωση, πως εκπληρώνει πολύ βιαστικά όλα αυτά, όμως η σοφία στην αστρολογία, μας διδάσκει ότι πάντα υπάρχει και η δεύτερη πλευρά, που συνήθως αγνοείται, η οποία δεν είναι καθόλου ευνοικη, ειδικά όταν εξασκείς πρωθυπουργία εξαναγκασμού και βίας! Ωστόσο η συνοδος Αρη-Ουρανού, επηρεάζει την ψυχική του ισορροπία και ισως βρεθεί σε καταστάσεις η γεγονότα τα οποία δεν θα μπορεί να ελέγξει καθόλου.

Απροσδόκητες αναδιαρθρώσεις, μετατροπέςΔιαταραχές ή ενοχλήσεις που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγέςΑυξήσεις που σχετίζονται με ένταση ή άγχος – – Αιφνίδιες ανατροπές

Ενθουσιασμός που σχετίζεται με τον αθλητισμόΞεκινήματα που σχετίζονται με τις εντάσειςξεκινήματα που αφορούν ταραχώδεις καταστάσειςΞαφνικές πυρκαγιέςΜη αναμενόμενοι πυροβολισμοί

απογοήτευση σχετικά με ψηφίσματααβεβαιότητες ή ανασφάλειεςΣταδιακές απώλειεςεξαπάτηση ή απάτη

ΕρευνητέςΑναλυτέςαρνούνται τον εξαναγκασμόΔράσεις που συμβάλλουν σε ασάφειεςΔόλιες ενέργειες που σχετίζονται με δραστηριότητεςαβεβαιότητα ή αστάθειαΕφαρμογή απάτης

Συναντήσεις με πολλά εμπόδιαΠεριορισμοί σχετικά με την ελευθερίαΠεριορισμένα περιουσιακά στοιχείαΜειώσεις που σχετίζονται με χρήμα ή εισόδημα

Σημαντικές καθυστερήσειςΠροβλήματα σχετικά με επίσημα θέματα

Προπαγάνδα

Απώλειες που σχετίζονται με το κράτος

Μεγάλη στέρηση που σχετίζεται με απώλειεςΑπόρρητη μυστική διαδικασίαΑναρχία

Βύθιση του βιοτικού επιπέδουΙστορικά μειονεκτήματαΑδιέξοδαΠικρή αντίθεσηΑπόρριψη

Εκπλήξεις που σχετίζονται με μεγάλο κίνδυνοΑπροσδόκητη καταστροφή

Ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με μεταρρυθμίσεις ή επανάστασηΠράξεις που σχετίζονται με ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθειαΤεχνική απάτη μεγάλης επίπτωσηςΤυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες