🌺🌙🌸✨🌺ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ🌺🌙🌸✨🌺 ΜΑΡΤΙΟΣ 2019🌺🌙🌸✨

στις

Μ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ

1 Μαρτίου- τετράγωνο Αφροδίτης -Ουρανού. Μην παίρνετε αποφάσεις, περιορίστε τα νεύρα σας, ξαφνικές ανατροπές σε σχεσεις και συνεργασίες και επηρεάζει το χρήμα. Επηρεάζονται οι Αιγόκεροι και οι Κριοί.

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου στις 6:46 μμ.

5 Μαρτιου- Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στις 8:17 μμ. στην 29η μοιρα των Ιχθύων

6 Μαρτίου-Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Ο Ουρανος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταυρου για τα επόμενα 7 χρόνια στις 10:35 π.μ.

7 Μαρτιου- συνοδος Ηλιου-Πωσειδωνα-Παράξενη και ομιχλώδης διάθεση που απαιτεί ξεκαθαρίσματα. Μην κάνετε νεα ξεκινήματα ,υπάρχει γενικώς αστάθεια. Ευνοούνται οι Ιχθείς.

9 Μαρτίου-εξάγωνο Ηλίου-Κρόνου-παρουσιάζονται προοπτικές και είναι εύκολο να πετύχουμε η να φτάσουμε τους στόχους μας, αρκεί να καταβάλλουμε τις απαραίτητες προσπάθειες που πρέπει. Ευνοούνται Ιχθείς και Αιγόκεροι

10 Μαρτίου- εξάγωνο Αρη-Ποσειδώνα- Φαντασία και διαίσθηση δουλεύουν πολύ καλά, διαύγεια και λογική, θετικά αποτελέσματα, κερδίζουμε αυτό που θέλουμε. Ευνοούνται Ταύροι και Ιχθείς.

13 Μαρτίου- εξάγωνο Ηλίου-Πλούτωνα– αύξηση και επιτυχία, θετική διέλευση για τα επαγγελματικά. Ευνοούνται οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι.

14 Μαρτίου-τετράγωνο Ηλίου-Δια– υπερβολές, τάσεις φυγής, αποφυγή για κοινωνικότητες. Επηρεάζονται Ιχθείς και Τοξότες.

Τρίγωνο Αρη-Κρόνου-  Πολύ θετική διέλευση για τα επαγγελματικά, με μέθοδο υπομονή και επιμονή κατακτάτε την επιτυχία! Ευνοούνται οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

15 Μαρτίου-σύνοδος Ηλίου-Ερμή-  συζήτηση και ανάλυση προσωπικών θεμάτων ευνοούνται, κατανόηση και διαίσθηση. Ευνοούνται οι Ιχθείς.

16 Μαρτίου- τετράγωνο Ερμή-Δια–  κακή εκτίμηση μιας κατάστασης, απραγματοποίητες επιθυμίες και έργα, ψεύτικες υποσχέσεις. Επηρεάζονται Ιχθείς και Τοξότες

εξάγωνο Ερμη-Πλουτωνα-  βαθιές συζητήσεις και νοήματα που μας βοηθούν ψυχολογικά. Ευνοούνται Ιχθείς και Αιγόκεροι.

18 Μαρτίου-εξάγωνο Ερμή-Αρη– δημιουργική διέλευση, νέα ξεκινήματα ευνοούνται αλλά με επιφύλαξη λόγω ανάδρομου Ερμή δεν το συνιστώ, διεκδικήστε ότι καλύτερο από τους άλλους. Ευνοούνται Ταύροι και Ιχθείς.

20 Μαρτίου-τρίγωνο Αρη-Πλούτωνα- νέες ευκαιρίες για συνεργασία, εξέταση δεδομένων προσεχτικά, κατά τα αλλά είναι μια δυναμική διέλευση, αν και δεν βλάπτει αν είμαστε κάπως προσεχτικοί. Ευνοούνται οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι

εξάγωνο Ερμή –Κρόνου– σωστές αποφάσεις και υπευθυνότητα, σημαντικη βοήθεια, σταθερότητα, εκπλήρωση και επιτυχία. Ευνοούνται οι Ιχθείς και οι Αιγόκεροι.

Ο Ήλιος στον Κριο-Εαρινή Ισημερία στις 11:59 μμ.

21 Μαρτίου-Πανσέληνος στην 0 μοιρα του Ζυγού

24 Μαρτίου- σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα–  έντονη διαίσθηση, όμως καλό θα ήταν να είμαστε μακριά από υποχρεώσεις, τάση για φυγή. Ευνοούνται οι Ιχθείς.

26 Μαρτιου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 9:44 μμ.

27 Μαρτίου- εξάγωνο Αφροδίτης- Ουρανού– ευχάριστες εκπλήξεις, νέες γνωριμίες, και προτάσεις για συνεργασία ευνοούνται. Ευνοούνται Ταύροι και Ιχθείς

28 Μαρτίου-Ο Ερμής σε ευθεία πορεία στην 16η μοιρα των Ιχθύων στις 3:54 μμ.

31 Μαρτίου-Ο Αρης εισέρχεται στους Διδύμους στις 8:13 π.μ

Καλό μήνα λοιπόν σε όλους! Ο Μάρτιος αρχίζει με τη διέλευση της Αφροδίτης μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26 Μαρτίου όταν μετά θα ξεκινήσει την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Ιχθυ. Η Αφροδίτη θα ξοδέψει το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου στον αστερισμο του Υδροχόου όπου θα είναι πολύ υποστηρικτική για να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε αγαπημένες φιλίες. Βρείτε χρόνο για να είστε μαζί με τους φίλους που σας επιτρέπουν να ελαφρύνετε την ατμόσφαιρα γύρω σας από οποιοδήποτε βάρος ή υποχρεώσεις της ζωής σας. Ο Άρης θα συνεχίσει να ταξιδεύει ολόκληρο τον μήνα μέσα απο το ζώδιο του Ταυρου, υποστηρίζοντας αργά αλλά σταθερά ότι χτίζουμε καθώς εργαζόμαστε προς τις επιθυμίες μας.

Ο Ερμής θα αρχίσει την πρώτη ανάδρομη πορεία του για το έτος 2019, στις 5 Μαρτίου μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων, και θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία μέχρι την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε υδάτινο ζώδιο φέρνουν βαθιά γνώση και μηνύματα από το βασίλειο της διαίσθησης. Ο Μάρτιος είναι η τέλεια περίοδος για να κρατήσετε σημειώσεις και παρατηρήσεις στο ημερολόγιο σας. Ο κόσμος των ονείρων θα σας φέρει πολλά μηνύματα!

Σημαντική αναφορά, η νέα σελήνη στο ζώδιο επίσης των Ιχθύων, στις 6 Μαρτίου την ίδια μέρα που ο Ουρανός μετακινείται προς στον Ταύρο. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον αστεροειδή Vesta, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δημιουργική και δυναμική για όλους μας. Ωστόσο, υπάρχει μια ώθηση να θέλετε να ξεφύγετε από τα δεινά που είναι εμφανή σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς θα υπάρχει μια έκκληση για βαθύτερη συμπόνια και ευαισθητοποίηση.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό έργο. Με τον Ουρανό να μπαίνει στον Ταύρο την ίδια μέρα, το πιο μοναδικό έργο τέχνης σας είναι το πιο συναρπαστικό και γιατί όχι και με παγκόσμια επιρροή. Ο Άρης στον Ταύρο θα βοηθήσει στο να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη φορά τις καλλιτεχνικές μας ικανότητες και θα υποστηρίξει τις προσπάθειες μας, ότι και αν είναι αυτο.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ξεκινούν έναν καινούργιο κύκλο στο γήινο στοιχείο του Αιγόκερω. Για άλλη μια φορά το μήνυμα είναι να κάνουμε περισσότερα με τα λιγότερα διαθέσιμα μέσα και να είμαστε βάναυσα ειλικρινείς με τον εαυτό μας και ότι πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας με αξιοπρέπεια. Σαφώς, η νέα σελήνη στους Ιχθείς προσθέτει το στοιχείο του οράματος, τη δημιουργικότητα, τη συμπόνια (για τον εαυτό και τους άλλους) και τη διαίσθηση που θα σας καθοδηγήσει στο δρόμο σας.

Ο Ήλιος μπαίνει στον Κριό στις 20 Μαρτίου την ίδια ημέρα με την πανσέληνο στον Ζυγό. Ο Ήλιος στον Κριό σηματοδοτεί την έναρξη της εαρινής ισημερίας σε όλο τον κόσμο. Οι αρχαίοι αστρολόγοι όπως και εμείς θα προέβλεπαν για τους ηγέτες των κρατών στους χάρτες ισημερίας εξαιρετική απογοήτευση και μεταβλητότητα μεταξύ των ηγετών που αισθάνονται ότι έχουν κανει κακές συμφωνίες ή αντιμετωπίζονται άδικα. Με τον Ήλιου-Χείρωνα στον Κριό η εκδίκηση στην αντιληπτή αδικία είναι ισχυρή.

Στην προσωπική μας ζωή το ίδιο συμβαίνει και η συνειδητή συνείδηση ​​που διατηρούμε θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε πέρα ​​από την απογοήτευση και το μίσος προς στην υπόσχεση που προσφέρει ο Χείρων για να φέρει θεραπεία σε σχέσεις που πληγώθηκαν. Μέρος του μηνύματος είναι βρούμε την ειρήνη μέσω της αποδοχής για να έχουμε ένα μέλλον χωρίς πόνο και πικρία.

Η πανσέληνος στον Ζυγό είναι μια περίοδος για να φέρουμε στη ζωή μας δικαιοσύνη και ισορροπία στις σχεσεις μας. Ωστόσο, είναι αρκετά προκλητική για διάφορους λόγους. Πρώτα υπάρχει ο Χείρωνας, και θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν υπάρχει στις σχέσεις σας κατανόηση και επούλωση ή τραυματισμός; Μερικές από τις πιο σημαντικές σχέσεις είναι εκείνες που ανοίγουν μια πληγή και εν συνεχεία οδηγεί στο ταξίδι των ψυχών προς περισσότερη πληρότητα και επούλωση.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά αυτή την πανσέληνο, βρίσκεται στον Υδροχόο που θέλει ελευθερία και αυτονομία. Ωστόσο, τετραγωνίζει τον Άρη στον Ταύρο που επιθυμεί την ασφάλεια και μπορεί να γίνει κτητικός. Το τετράγωνο σύγκρουσης μεταξύ Αφροδίτης- Άρη μπορεί να εκδηλωθεί εξωτερικά ως καυγάδες και διχόνοια στις σχέσεις. Εσωτερικά εκφράζεται ως μια δυαδικότητα που πηγάζει μέσα από τη δική μας ψυχή, όπου ένα μέρος από εμάς θέλει να έχει κάτι και ένα άλλο μέρος δεν θέλει να κάνει την προσπάθεια για να το έχουμε.

Υπάρχουν 5 Σάββατα αυτό το μήνα, το πρώτο Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη και την Αφροδίτη στον Υδροχόο που ευνοεί αρκετά τις μεγάλες φιλικές συγκεντρώσεις. Το δεύτερο Σάββατο με τη σελήνη στον Κριό είναι εξαιρετικό για να κάνουμε πολλά πράγματα γρήγορα και κατάλληλο για φυσική άσκηση και να βρεθούμε σε επαφή με την φύση. Το τρίτο Σάββατο, στις 16 Μαρτίου, ο ουράνιος θόλος είναι εξαιρετικά απασχολημένος με την αστρολογική έννοια, με τη σελήνη να μετακινείται από τον Καρκίνο προς στον Λέοντα, υποδεικνύοντας ότι οι δουλειές του σπιτιού και άλλες υποχρεώσεις τελείωσαν και έτσι θα έχετε χρόνο για δημιουργία, παιχνίδι και διασκέδαση. Το Σαββατοκύριακο μετά την πανσέληνο, με την Σελήνη στον Σκορπιό, θα εκπέμπονται βαθιά και ισχυρά συναισθήματα.

Η Αφροδίτη μετακινείται προς τον αστερισμό των Ιχθύων, όπου είναι ικανοποιημένη και βγάζει τον ποιητή από μέσα μας και τον ρομαντισμό . Εάν βιώσατε μια δύσκολη πανσέληνο την προηγούμενη εβδομάδα, τα πράγματα ηρεμούν με την Αφροδίτη στους Ιχθείς. Η κατανόηση και η αποδοχή ανοίγει την πόρτα προς περισσότερη αγάπη.

Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 28 Μαρτίου, όπου θα σημειωθεί μια σύνοδος ακριβείας με τον Ποσειδώνα. Αυτός είναι ένας απίστευτα δημιουργικός και διαισθητικός συνδυασμός. Ιδέες και εικόνες ενδεχομένως να πλημμυρίσουν το συνειδητό μυαλό σας. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ονειρευτεί, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να αποδειχθεί καρποφόρο. Από την άλλη πλευρά, ο Ερμής με τον Ποσειδώνα μπορεί να είναι ασαφής, ή να σας οδηγήσει να πιστέψετε κάτι που είναι ψευδές.

Ο μήνας τελειώνει με τον Άρη να μετακινείται στον αστερισμό των Διδύμων, προσανατολίζοντας την δράση μας σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων.

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ενας θετικός μήνας για τους Κριούς όπου θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας με επιτυχία και δυναμισμό. Αποκαλύψεις είναι πιθανό να συμβούν ιδιαίτερα κατά τα μέσα του μήνα και από τις 24 και μετά. Ίσως ανακαλύψετε και κάποιες αλήθειες οι οποίες ίσως προέλθουν μετά από πνευματικη αναζήτηση. Η ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς θα βοηθήσει σε αυτό κομμάτι.

Τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι  ανεβασμένα περισσότερο από ποτέ και θα νιώθετε αρκετά καλά για ολόκληρο τον μήνα. Αποφύγετε μόνο με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές. Κάπως δύσκολο θα είναι όμως να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας καθώς θα έχετε την τάση να ταξιδεύετε και να ονειροπολείτε σε άλλους κόσμους…

Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο σας μέσω του Υδροχόου σας υποδηλώνει ότι είναι περίοδος όπου η προσοχή σας θα στραφεί προς τον φιλικό σας κύκλο η μια φιλία μπορεί να αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο. Ομαδικές συνεργασίες, social media αλλά και η είσοδος σε διάφορους οργανισμούς ευνοείται, όπως η επικοινωνία και οι έντονες κοινωνικές δραστηριότητες. Στις 26 του μήνα η Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσει να έλξετε το χρήμα  αλλά και τον έρωτα! ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 15, 16, 21, 22, 23, 24

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 10, 11, 19, 20, 27 , 28, 29

ΤΑΥΡΟΣ

Το σημαντικότερο γεγονός για σας τους Ταύρους είναι ότι ο Ουρανος  εισέρχεται στο ζώδιο σας μόνιμα πλέον για τα επόμενα 7 χρόνια. Προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για μεγάλες, δυναμικές και ξαφνικές αλλαγές μέσα στην επόμενη 7ετια, ειδικά αυτοί που βρίσκονται σε μια ηλικία δράσης.

Περισσότερο θα νιώσουν αυτή την ενέργεια, μέσα στον Μάρτιο αυτοί όπου γεννήθηκαν μέσα στον Απρίλιο. Ο Ουρανος μπορεί να φέρει καλές επαγγελματικές ευκαιρίες, θα νιώσετε λιγότερο Ταύροι από ότι συνήθως, δηλαδή λιγότερο συντηρητικοί, αλλά περισσότερο ελεύθερα πνεύματα και θα είναι μια περίοδος όπου θα θέλετε να αλλάξετε εικόνα.

Το πρόβλημα θα είναι η προσωπική σας ζωή καθότι τα πράγματα εδώ θα είναι κάπως δύσκολα με την έννοια ότι θα αμφισβητηθεί η πίστη σας προς τους άλλους, και το αντίθετο, και θα ταρακουνήσει την ηρεμία σας, ενώ θα είναι δύσκολο να αισθανθείτε ασφαλής μέσα σε μια σχέση. Ο Ουρανος μέσα στον Μάρτιο ωστόσο θα δοκιμάσει τις αντοχές και όρια σας.

Τα οικονομικά γενικότερα, θα είναι θετικά αλλά είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 5, 6, 7, 8, 9, 13, 14 , 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 3, 4, 10, 19, 27, 30, 31

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο 10ος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου θα είναι γεμάτος από πλανητικές ενέργειες, άλλοι ήδη θα βρίσκονται εκεί, άλλοι θα διέρχονται από αυτόν τον οίκο, άλλοι θα εξέρχονται, εν ολίγοις θα υπάρχει μια κοσμοσυρροή. Αντίθετα, ο 4ος οίκος σας απέναντι, θα είναι άδειος, εκτός από την Σελήνη που θα περνάει από εκεί κατά τις 21-22 Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα επικεντρωθείτε πλήρως σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως, όπου δίνει μεγάλες πιθανότητες για επιτυχία και άνοδο και με τον Ερμή να βρίσκεται εκεί. Η Νέα Σελήνη θα είναι θετική προς εσάς, στις 6/3, θα δώσει επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα και ενδεχομένως πρόοδο ,ενώ είναι πιθανό κάποιες πληροφορίες να σας φανούν χρήσιμες.

Αν και βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ανάδρομη πορεία του Ερμή δείχνει αβεβαιότητα από τις 5-28 του μήνα, γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν, ωστόσο μακριά από τον Ποσειδώνα, παρουσιάζει ότι κάτι καλό αναπτύσσεται εκεί, από τις 24-31 Μαρτίου. Θα πρέπει επίσης να σκορπάτε την ενέργεια σας μόνο σε αυτά που είναι για σας σημαντικά τώρα.

Η συγκέντρωση σας στα επαγγελματικά αφήνει την προσωπική σας ζωή κάπως παραπονεμένη αλλά τώρα δεν θα μπορέσετε να το επιλύσετε. Πάντως αν εργαστείτε σκληρά , θα επιβραβευτείτε για αυτό ενώ και τα οικονομικά φαίνονται να είναι θετικά. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 8, 9, 15, 16, 17, 18, 25, 26

Καλύτερες μέρες για Καριέρα: 5, 6, 7, 15, 16, 23, 24

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ιδιαίτερα θετικος και κερδοφόρος θα λέγαμε, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα ωστόσο οι πλανήτες στο ηλιακό σας ωροσκόπιο ευνοούν στο να πετύχετε οποιοδήποτε στόχο σας. Οικογένεια και προσωπική ζωή γενικότερα παίρνουν σε δεύτερη μοιρα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα σας υποστηρίξουν. Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα διασχίσει τον 10ο οίκο σας και αυτό σημαίνει πρόοδο στα επαγγελματικά σας σχέδια. Ευνοούνται τα οικονομικά ιδιαίτερα καθώς επίσης σηματοδοτεί ευκαιρίες οικονομικής φύσεως, θα διατηρήσετε την καλή σας εικόνα και την φήμη σας.

Ίσως συνδέεται και με χρήματα από την κυβέρνηση η κυβερνητικό οργανισμό η επίδομα. Ο Αρης στον 11ο οίκο σας θα συμβάλλει και αυτός με τον ιδιο θετικό τρόπο ώστε να προωθήσετε σωστά τους στόχους σας σε επαγγελματικο επίπεδο. Η δικτύωση σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, το ίντερνετ και η κοινωνικότητα.

Πριν όμως γίνουν όλα αυτά, μέχρι της 20/3, θα έχετε την ευκαιρία να ερευνήσετε ολες αυτές τις πιθανότητες. Νομικά θέματα ευνοούνται. Ενεργειακά θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα, ενώ ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία είναι σημαντικός για την πνευματικη σας κατάσταση ενώ θα πρέπει επιπλέον να δώσετε προσοχή στην διαίσθηση σας καθώς θα βρίσκετε πολύ κοντά στον Ποσειδώνα. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 8, 9, 17, 18, 25, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 28, 29

ΛΕΩΝ

Θέματα επαγγελματικά αλλά και η προσωπική σας ζωή θα είναι εξίσου σημαντικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη θα διασχίζει τον 7ο οίκο σας, μέχρι της 26 Μαρτίου, ενώ ο Ουρανος θα διασχίζει τον 10ο οίκο σας. Αφροδίτη και Ουρανος λοιπόν, συνεργάζονται και φέρνουν θετικούς οιωνούς, αλλά δίνει και πολλά μηνύματα. Κοινωνική ζωή, επαγγελματικά και προσωπικές σχεσεις είναι μαζί πακέτο, και φαίνεται ότι όλα αυτά σχετίζονται μεταξύ τους άμεσα.

Κυρίως οι ελεύθεροι πιστεύω ότι θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν και να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ κάποιος θα ενδιαφέρεται  να σας βοηθήσει ενώ ταυτόχρονα μπορεί να έχει και σοβαρό σκοπό η να δείξει τα συναισθήματα του. Επιπλέον, ο Αρης, στον 10ο οίκο σας δείχνει έντονη δραστηριότητα και ανταγωνισμό μέσα στον επαγγελματικό χώρο, μετατρέποντας σας σε ένα είδος “επαγγελματικού πολεμιστή”. Οι ενέργειες πολλές ,που φαίνεται ότι θα κερδίσετε το ενδιαφέρον πολλών.

Καθυστερήσεις είναι πιθανό να βιώσετε με τα οικονομικά σας λόγω ανάδρομης πορείας του Ερμή και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις συναλλαγές σας. Μην πάρετε όμως πολύ σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με τα χρήματα. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 1, 3, 4, 10, 15, 16, 19, 27, 23, 24, 27, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17 , 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 10, 11, 15, 16, 23, 24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ενας μήνας όπου θα επικεντρωθείτε γενικότερα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν και θα σας κάνουν να νιώθετε καλά ενώ θα είστε και ιδιαίτερα δημοφιλής προς τους άλλους. Μπορείτε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε την όλη κατάσταση ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά. Ο έρωτας θα έχει μια πιο πνευματικη χροιά ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στους ελεύθερους.

Η υγεια σας θα είναι κάπως εύθραυστη ενεργειακά, οπότε σημαντικό θα είναι να φροντίζετε τον αυτό σας, να κάνετε καλή διατροφή και να ξεκουράζεστε. Ο Ουρανος όμως δείχνει αλλαγές στον χώρο εργασίας, όπου για κάποιους ίσως να υπάρξει η ευκαιρία να δουλέψετε με ξένες χώρες η εταιρίες, αν και αυτό  είναι κάτι που μπορεί να σας συμβεί και μέσα στα επόμενα 7 χρόνια. Σημαντικό είναι ότι ο Ουρανος θα δοκιμάσει  την πίστη σας και θα αλλάξει κάποιες ιδέες που πιστεύατε για χρόνια.

Ο οίκος των χρημάτων είναι άδειος αυτόν τον μήνα, ενώ η επιρροή της Αφροδίτης από τον 6ο οίκο σας φαίνεται να είναι θετική, καθώς θα εισέρχεται στους Ιχθείς στις 26 Μαρτίου, οπού ευνοεί το κέρδος, τις νέες συνεργασίες και τι κοινωνικές επαφές περισσότερο. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 3, 4, 5, 6, 7, 15, 16, 23, 24

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 24 , 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 23, 24

ΖΥΓΟΣ

Είναι πολύ πιθανό στις αρχές του μήνα να είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι καθώς οι πλανήτες σας επικεντρώνονται σε θέματα υγείας αλλά και εργασίας η γενικότερα ζητήματα καθημερινής διαβίωσης, ακόμα και στα μικρά ζωάκια που είναι πιθανόν να έχετε. Αν και ίσως να επικρατεί  κομφούζιο, θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων που σας απασχολούν, κατά την νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου και μετά.

Ωστόσο, ότι και να είναι, θα υπάρξει πρόοδος πάνω σε αυτό θέμα μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Αρης στον 8ο οίκο σας θα παραμείνει, ενώ βρίσκεται σε αυτόν τον οίκο, από τις 14/2 ενώ και ο Ουρανος θα μετακινηθεί στον ιδιο οίκο στις 7 Μαρτίου.

Αυτό σημαίνει ότι θα εκπέμπεται περισσότερο μαγνητισμό προς και θα έχετε την ευκαιρία να έλξετε τους άλλους η να πειραματιστείτε περισσότερο με τον σύντροφο, με αποτέλεσμα να τονώσετε τις σχέσεις σας και να ανανεώσετε την επαφή σας με τον σύντροφο. Στις 20 του μήνα ο Ήλιος θα φωτίσει, όπως και να έχει, τον 7ο οίκο σας και θα ευνοήσει πάσης φύσεως σχεσεις και συνεργασίες. Ωστόσο, η νέα σελήνη όσο και η πανσέληνος θα φέρουν καλά αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 1, 2, 8, 9, 10 , 11, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 15, 16, 17, 18, 25, 26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρης και Ουρανος θα συμπορευτούν μέσα στον 7ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μετά τις 7 Μαρτίου, όπου ο δεύτερος θα παραμείνει για τα επόμενα 7 χρόνια εκεί. Είναι πιθανόν πολλά να αλλάξουν στις σχεσεις με τους άλλους άλλα σίγουρα θα υπάρξει αστάθεια η θα πρέπει να δώσετε προσοχή και να δουλέψετε περισσότερο με μια σχέση σας. Παρόλο τις κοινωνικές προκλήσεις, φαίνεται ότι τα καταφέρνετε και ο Μάρτιος σας κάνει ευτυχισμένους.

Ο Ήλιος στον 5ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σημαίνει ότι τα χόμπι σας συνδέονται με τα επαγγελματικά σας η θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε περισσότερο αλλά και ακόμα να κάνετε τους πελάτες σας να νιώθουν καλύτερα, υιοθετώντας μια πιο “διασκεδαστική τακτική”. Όλα όμως δείχνουν ότι ο Μάρτιος θα δώσει πιο ευχάριστες προοπτικές όπου θα φέρουν πρόοδο.

Τα οικονομικά θέλουν περισσότερη προσοχή και δουλειά ενώ μετά τις 20 Μαρτίου, η αγχωτική σύνοδος Αρη-Ουρανού θα καταλαγιάσει κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα. Στις 26 του μήνα και η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στον 5ο οίκο σας όπου θα έχετε την δύναμη να έλξετε περισσότερα επαγγελματικά και συναισθηματικά. Ο Ήλιος, επίσης μετακινείται προς τον 6ο οίκο σας δίνοντας περισσότερες ευκαιρίες για τα αυτούς που ψάχνουν εργασία. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 3, 4, 10, 11, 15, 16, 23, 24

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 8, 9, 17, 18, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 25, 26

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο 4ος οίκος σας θα είναι περισσότερο απασχολημένος αυτόν τον μήνα ενώ ο 10ος οίκος σας είναι τελείως άδειος από διελεύσεις, καθώς μόνο το πέρασμα της σελήνης θα το επηρεάσει κατά τις 19-20 Μαρτίου. Ο πλανήτης των επαγγελματικών σας, ο Ερμής, βρίσκετε και αυτός στον 4ο οίκο σας, σε ανάδρομη πορεία, οπότε θα υπάρχει ευαισθησία μέσα στην οικογένεια και το σπίτι γενικότερα. Με τον ανάδρομο Ερμής στους Ιχθείς, ολόκληρο τον Μάρτιο θα είναι δύσκολο να επιλύσετε θέματα επαγγελματικής φύσεως, έτσι καλύτερα θα ήταν  να μην πιέζετε την όποια κατάσταση και να κρατήσετε μια πιο ουδέτερη και παθητική στάση.

Θέματα ευεξίας είναι πιο σημαντικά αυτόν τον μήνα, όπου το κύριο μέλημα σας θα είναι να διατηρήσετε την ενέργεια σας στα σωστά επίπεδα, να κάνετε καλή διατροφή, να εξασκείστε και να μην αγχώνεστε. Στις 7 του μήνα ο Ουρανος θα μετακινηθεί στον 6ο οίκο σας, και είναι πιθανό να φέρει εκεί πολλές αλλαγές, επαγγελματικές αλλά και θέματα καθημερινής διαβίωσης.

Στις 26 του μήνα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς δείχνοντας ισορροπημένη συναισθηματική  υγεια. Η υγεια σας θα βελτιωθεί μετά τις 20 Μαρτίου ενώ και ο Ερμής που συνδέεται με τα συναισθηματικά σας, σε ανάδρομη πορεία σημαίνει ότι ερωτικές υποθέσεις και σχεσεις θα μπουν σε αναμονή. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 3, 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 17, 18 , 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 7, 15, 16, 19, 20, 23, 24

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ θετικές αλλαγές αναμένεται να συμβούν αυτόν τον μήνα με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, καθώς θα μετακινηθεί προς τον 5ο οίκο σας στις 7 Μαρτίου, όπου θα φέρει θετικές αλλαγές και πρόοδο στα οικονομικά καθώς θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την προσωπική σας εικόνα και ευεξία. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά καθώς και ο τρόπος που βλέπεται το χρήμα.

Στον 5ο οίκο θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για έξτρα κέρδος ενώ θα σας χαρίσει και ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο και τα παιδιά σας. Θα υπάρξει επιτυχία στις δουλειές σας ενώ αυτό θα είναι περισσότερο εφικτό μετά τις 20 Μαρτίου. Η Αφροδίτη θα συμβάλλει θετικά και αυτή καθώς δείχνει να συνεργάζεται με τον Ουρανό.

Τα επίπεδα ενέργειας σας θα είναι ιδιαίτερα υψηλά. Με τον ανάδρομο Ερμή καθόλη την διάρκεια του μήνα, αποφύγετε να κάνετε ριζικές αλλαγές και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ενώ θα πρέπει να αποφύγετε και τα μακρινά ταξίδια αν είναι δυνατόν. Ρομαντικές ευκαιρίες δείχνει να φέρνει η νέα σελήνη στους Ιχθείς στις 6 Μαρτίου ενώ και η πανσέληνος το ιδιο. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 1, 3, 4, 8, 9, 10, 17, 18, 19 , 25, 26, 27, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 15, 16, 21, 22, 23, 24

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά μπορεί να συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην προσωπική σας ζωή, το σπίτι σας και την οικογένεια. Το ηλιοστάσιο όμως της Αφροδίτης στις 22 και 25 Μαρτίου, δείχνει ανάγκη για παύση και αλλαγή κατεύθυνσης. Τουλάχιστον έτσι θα συμβεί στον ουράνιο θόλο και κατά αυτό τον τρόπο  σημαίνει ότι επαγγελματικά ζητήματα δεν θα είναι το κυρίως θέμα που θα σας απασχολήσει.

Κρόνος και Πλουτωνας αντίθετα δείχνουν μια παύση και διαλογισμό αλλά και σχεδιασμό πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα  καθώς επίσης και το γεγονός ότι θα έχετε χρόνο, να προετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα. Εξάλλου, και ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία καθόλη την διάρκεια του Μαρτίου, αυτό δείχνει, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Θέματα ευεξίας ίσως χρειαστούν και πάλι λίγη προσοχή, τίποτα το σοβαρό, απλά θα είστε πιο ευαίσθητοι τώρα. Προσοχή στην διατροφή σας.

Αντίθετα, ο Ουρανος θα δώσει περισσότερη ευχαρίστηση, ευχάριστες εκπλήξεις και ρομαντικές συναντήσεις περισσότερο κατά τα τέλη Μαρτίου, ιδιαίτερα κατά της 21-23  του μήνα. Μετα τις 20 Μαρτίου και ο Ήλιος στον 4ο οίκο σας ίσως να φέρει άτομα από το παρελθόν. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 10, 11, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 29

ΙΧΘΕΙΣ

Άλλος ενας μήνας πολύ θετικος για σας και με τον Ήλιο να βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι της 20 Μαρτίου, αρκεί να μην χαθείτε στην ονειροπόληση. Ο Μάρτιος λοιπόν θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας ζητήματα οπότε πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολύ καλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα κατά τα μέσα Μαρτίου , γύρω στις 15-16 του μήνα. Η περίοδος αυτή είναι τέλεια και για πνευματικές εργασίες και εσωτερικές διεργασίες.

Ο έρωτας και οι προσωπικές σχεσεις γενικότερα σας κάνουν ευτυχισμένους αλλά χρειάζεστε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά βέβαια με τον Ερμή στο ζώδιο σας θα έχετε αρκετές ρομαντικές ευκαιρίες, παρόλο το γεγονός ότι θα είναι σε ανάδρομη πορεία, περισσότερες όμως ευκαιρίες πάνω σε αυτό θέμα μπορεί και να συμβεί κατά τις 24-312 Μαρτίου. Αλλωστε και η νέα σελήνη στο ζώδιο σας, στις 6 του μήνα έχει να σας δώσει πολλά. Όμως θυμηθείτε ότι λόγω ανάδρομου Ερμή καλό θα ήταν να περιμένετε.

Από οικονομικής άποψης ο Ουρανος θα εγκαταλείψει τον οίκο οικονομικών σας για τα καλά, στις 7 Μαρτίου οπότε θα επιστρέψει η σταθερότητα, ενώ ο Ήλιος εισέρχεσαι στον 2ο οίκο σας στις 20 Μαρτίου αλλά και η Αφροδίτη από το τέλος του μήνα στο ζώδιο σας δε θα σας αφήσει, μαζί με τον Αρη στον Ταύρο. Εκμεταλλευτείτε το!

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 3, 4, 5, 6, 7, 15, 16, 19, 20, 23, 24

Καλύτερες ημέρες για τα χρήματα: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 19, 20 , 25, 26, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 25, 26

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.