✨🌺🌈8 ΡΑΒΔΟΙ*ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019✨🌺🌈

στις

Το 8 Μπαστούνια διασχίζουν σαν βέλη τον αέρα μέσα στον καταγάλανο ουρανό με κατεύθυνση προς την γη, προς ένα ήσυχο και εύφορο τοπίο. Το χαρτί δείχνει την πρόοδο αλλά και κάτι που είναι σε γρήγορη εξέλιξη, κάτι που βρίσκεται σε κίνηση, που ήδη δραστηριοποιείται και πλησιάζει γρήγορα. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να είναι κάτι που επιθυμούμε και να πλησιάζει στο τελικό στάδιο. Είναι η στιγμή όμως που πρέπει να ξεπεράσουμε τους δισταγμούς μας και τους φόβους μας ώστε να πάρουμε τις αποφάσεις που μας φέρνουν πιο κοντά στην εκπλήρωση των σκοπών μας.

Προσοχή! Δεν υποδηλώνει ακόμα την επιτυχία αλλά δείχνει ότι ολες οι περιστάσεις συμβάλλουν προς αυτή. Μπορεί να σημαίνει όμως τον ερχομό σημαντικών ειδήσεων η την άφιξη τους και την ανακοίνωση τους, όπως και κάθε είδους και μέσο επικοινωνίας η ακόμα ένα αεροπορικό ταξίδι. Όμως μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση και αδράνεια στις υποθέσεις μας η και ακόμα βιαστικές κινήσεις και σπατάλη ενέργειας.

Οι Οκτώ Ράβδοι, από την άλλη, είναι μια περίεργη και ισχυρή κάρτα, επειδή δεν απεικονίζεται τίποτα στη συγκεκριμένη κάρτα, αλλά μόνο Οκτώ Ράβδοι. Δεν υπάρχουν ανθρώπινες φιγούρες. Δεν πρέπει να εκπλήσσομαι όμως που η ενέργεια των Οκτώ Ράβδων είναι γρήγορη, όχι τόσο διαφορετική από τον Άσσο ή ακόμα και τον ισχυρό Τροχός της Τύχης.

Γενικά, αυτή η κάρτα αναφέρεται σε μια γρήγορη και αποφασιστική πράξη, με τη μορφή απελευθέρωσης αιφνίδιας ενέργειας. Αυτή η έκρηξη δύναμης απομακρύνει τη σύγχυση και την αρνητικότητα, ανοίγοντας γραμμές επικοινωνίας και θέτει τα γεγονότα σε κίνηση. Μπορεί να σημαίνει ένα εκρηκτικό και αιφνιδιαστικό γεγονός που θα επηρεάσει. Είναι σαν τον άνεμο ενός τυφώνα, που ρίχνει τα πάντα από το πέρασμα του. Τα εμπόδια θα εξαφανιστούν από το δρόμο και θα είμαστε ελεύθεροι να προχωρήσουμε όσο πιο γρήγορα θέλουμε. Φροντίστε, όμως, να μην είστε υπερβολικά βιαστικοί και ορμητικοί, γιατί αυτή είναι και η σημαντικη προειδοποίηση των Οκτώ Ράβδων. Η δράση μπορεί να είναι γρήγορη και ακόμα καλά σκεπτόμενη, αλλά δεν μπορεί να είναι βιαστική, εάν πρόκειται να επηρεάσει τον κόσμο.

Εάν υπήρξαν σημαντικά εμπόδια στο δρόμο σας, έχετε τώρα τη δύναμη να  απαλλαγείτε – είτε από τη νέα ενέργεια που πηγάζει από μέσα σας είτε από τις δεξιότητες επικοινωνίας που σας δίνει αυτή η κάρτα. Ψάξτε για προβλήματα που επιμένουν και δείτε πόσα μπορείτε να λύσετε τώρα.

Σε κάποιες κάρτες, οι 8 Ράβδοι μπορεί να φέρουν στο μυαλό μας τα βέλη του Έρωτα, όποιον τον χτυπά. Η κάρτα αυτή σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να σηματοδοτήσει την αστραπιαία αρχή μιας ερωτικής σχέσης η την γρήγορη πρόοδο της. Η προειδοποίηση όμως ισχύει και εδώ.

Αυτή η κάρτα επίσης υπενθυμίζει πολλούς την δύναμη του Μωυσή, που ήταν αγωγός της θεϊκής δύναμης. Έτσι, οι Οκτώ Ράβδοι κυβερνούν τους γρήγορους μετασχηματισμούς και αλλαγές, ιδιαίτερα πνευματικού είδους. Αυτά τα οκτώ ραβδιά μπορούν να χρησιμεύσουν ως αλεξικέραυνα για να έλξετε τη δύναμη που χρειάζεστε και να την προσελκύσετε προς εσάς.

Μπορεί όμως να αντιπροσωπεύει και το σημείο εκκίνησης ενός μεγάλου πνευματικού και ιδεολογικού μετασχηματισμού. Τελικά, φαίνεται ότι κυρίως σε κοσμικό επίπεδο, θα αρχίσουμε να βλέπουμε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων για πρώτη φορά. Η κάρτα αυτή περισσότερο μου θυμίζει την πανσέληνο Απριλίου,το γιατι θα το δείτε στο κειμενο που θα έρθει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.