☀🌺✨💖ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ*☀🌺✨💖 ΙΟΥΝΙΟΣ 2019☀🌺✨💖

στις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

3 Ιουνίου/Νέα Σελήνη στους Διδύμους–Honey Moon– Στην Ευρώπη, η μόνη πανσέληνος του Ιουνίου ήταν γνωστή ως Φεγγάρι του Μελιού, μια εποχή που συγκεντρώνεται το μέλι από τις κυψέλες. Η πανσέληνος Ιουνίου παραμένει χαμηλά στον ουρανό. Συχνά παίρνει ένα χρώμα μελιού-κεχριμπαριού από την ατμοσφαιρική σκόνη που υπάρχει χαμηλά στον ορίζοντα.

4 Ιουνίου/ο Ερμής στον Καρκίνο ώρα 10:05 μμ.

7 Ιουνίου/εξάγωνο Ερμή/Ουρανού-αρκετά βοηθητική όψη που βοηθά τις συζητήσεις, την επικοινωνία, τις εποικοδομητικές αλλαγές, την δημιουργία και τις ιδέες. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ταύροι/Καρκίνοι.

9 Ιουνίου/Αφροδίτη στους Διδύμους/ 3:38 π.μ.

τετράγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα– Καλό θα ήταν να μην κλείνετε σοβαρές δουλειές, συμφωνίες. Βγάζουμε αρνητική εικόνα, προς τα έξω, μπέρδεμα, χάος, υπερβολική ευαισθησία, αυταπάτες, αδυναμία, απογοήτευση, μπλέξιμο. Επηρεάζονται Δίδυμοι και Ιχθείς.

10 Ιουνίου/αντίθεση Ηλίου/Δια– φουντώνει η επιθυμία για έντονη δημιουργία όμως υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός, αυθορμητισμός και γίνονται γκάφες. Αλαζονεία, υπερηφάνεια, επιδεικτηκοτητα, υλική σπάταλη, συγκρούσεις και προβλήματα με τον Νόμο. Προσοχή Τοξότες και Δίδυμοι.

14 Ιουνίου/ τρίγωνο Αρη/Ποσειδώνα-διαίσθηση και ευελιξία ,καλλιτεχνικές ασχολίες, έλεγχος συναισθημάτων και ισορροπία, έμπνευση, πολλά σχέδια, βοήθεια. Ευνοούνται Καρκίνοι και Ιχθείς.

αντίθεση Αρη/Κρόνου– εξάντληση, άσχημη συμπεριφορά ,λογομαχίες, βιαιότητα, ασθένεια, προβλήματα, μπλοκάρισμα ενέργειας. Προσοχή Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

16 Ιουνίου/ αντίθεση Ερμή/Κρόνου-κούραση χωρίς όφελος, ξεροκεφαλιά, επιφυλακτική διάθεση, δυσπιστία, υποψία, προβλήματα , ατέλειες, διακοπή, ρήξη, αποξένωση. Δεν ευνοούνται Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

τετράγωνο Δια/Ποσειδώνα– λάθη, έλλειψη ρεαλισμού, ουτοπίες, κίνδυνος για εκμετάλλευση ,σκοπιμότητες, συγκρούσεις, ονειροπόληση, αστάθεια. Δεν ευνοούνται οι Τοξότες και οι Ιχθείς.

17 πανσέληνος στον Τοξότη-Honey Moon-Στην Ευρώπη, η μόνη πανσέληνος του Ιουνίου ήταν γνωστή ως Φεγγάρι του Μελιού, μια εποχή που συγκεντρώνεται το μέλι από τις κυψέλες. Η πανσέληνος Ιουνίου παραμένει χαμηλά στον ουρανό. Συχνά παίρνει ένα χρώμα μελιού-κεχριμπαριού από την ατμοσφαιρική σκόνη που υπάρχει χαμηλά στον ορίζοντα.

18 Ιουνίου/ εξάγωνο Κρόνου –Ποσειδώνα– πρακτικά και ψυχολογικά υπάρχει ικανοποίηση, ευκαιρία για πραγματοποίηση στόχων ,λογική και διαίσθηση σε ισορροπία. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ιχθείς.

συνοδος Ερμή/Αρη- ατυχήματα και πολλά νεύρα, ένταση. Προσοχή οι Καρκίνοι.

19 Ιουνίου/ αντίθεση Ερμή/Πλούτωνα– εγωισμός, απολυτότητα και σκληρότητα προς τους άλλους, έλλειψη κατανόησης. Δεν ευνοούνται Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

20 Ιουνίου/αντίθεση Αρη/Πλούτωνα– επιθετικότητα, εχθροί αποκαλύπτονται, ίντριγκες, άσχημες συμπεριφορές, βια, ατυχία, βίαιες επιθέσεις, απανθρωπιά. Δεν ευνοούνται Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

21 Ιουνίου/Ο Πωσειδωνας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 11:43 π.μ.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο/θερινό Ηλιοστάσιο στις 5:55 μμ.

23 Ιουνίου/αντίθεση Αφροδίτης/Δια– κατανάλωση, υπερβολές και ακρότητες. Δεν ευνοούνται Τοξότες και Δίδυμοι.

24 Ιουνίου/ τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα- ανασφάλεια, εξωπραγματικές απαιτήσεις, παράπονα, στεναχώρια, παραλογισμός, αναποφασιστικότητα, αβεβαιότητα, εξαπάτηση. Προσοχή οι Δίδυμοι και Ιχθείς.

27 Ιουνίου/ Ο Ερμής εισέρχεται στον  Λεοντα.

εξάγωνο Ηλίου/Ουρανού– ευκαιρίες και ευχάριστες αλλαγές και επικοινωνία. Ευνοούνται Ταύροι και Καρκίνοι.

Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ..

Ο φετινός Ιούνιος είναι ενας μήνας αρκετά παράξενος και μεταβλητός με πολλές δύσκολες όψεις, καθώς ο Ήλιος θα ταξιδεύει μέσα από το μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων προς στο θερινό Ηλιοστάσιο του Καρκίνου. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή όμως για να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε και να είστε ευέλικτοι με το ημερήσιο πρόγραμμά σας καθώς και με πιο σημαντικά πράγματα της ζωής.

Ο μήνας από την αρχή μας βάζει στην ατμόσφαιρα της νέας σελήνης στις 12 μοίρες των Διδύμων σχηματίζοντας ένα Ταυ-τετράγωνο με τον Δία και τον Ποσειδώνα, όπου αισιοδοξία και ελπίδα θα αντηχούν κάπου στο βάθος… Το δεύτερο από τα τρία τετράγωνα ακριβείας, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των δυο πλανητών, όπου μας πιέζουν περισσότερο στο να επιλύσουμε κάποιες διχογνωμίες ανάμεσα στο τι πιστεύουμε και τι είναι αυτό που ανακαλύπτουμε ότι είναι σημαντικό για μας. Ωστόσο, όμως και οι δυο πλανήτες έχουν πνευματικη έννοια.

Αν και ο Δίας έχει να κυβερνήσει σοβαρά θέματα, ο Πωσειδωνας μπορεί να μας συνδέσει απευθείας με το θείο, αν μπορούμε να εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας διότι και αυτό δεν θα είναι απόλυτα εύκολο. Ο Δίας είναι ενας κοινωνικός πλανήτης που όμως συνδέεται με τους ανθρώπινους νόμους και το πολιτισμικό κομμάτι, καθώς ο Ποσειδώνας μας διδάσκει για τους ανεξίτηλους δεσμούς που μας δένουν μαζί. Οι πολιτιστικές διάφορες που παρουσιάζονται από τον Δια στο ζώδιο του Τοξότη, σε παγκόσμιο επίπεδο, συγκρούεται με την επιθυμία του Ποσειδώνα για ηρεμία και ειρήνη.

Αφού ο Ποσειδώνας αντιπροσωπεύει όλα όσα είναι πέρα από την κατανόησή μας, αυτή η όψη επίσης υποδηλώνει ότι θέτουμε μεγάλες ερωτήσεις, τις οποίες σαρώνει και τους δύο ένα κύμα σύγχυσης ή ελπίδας. Και οι δύο όμως πλανήτες μέσα από το τετράγωνο, έχουν τη δυνατότητα να μας ρίξουν κατευθείαν στο γκρεμό, όπου τα πάντα διαλύονται μέσα από ένα συνονθύλευμα εντυπώσεων. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία αλλά και μεγάλη αβεβαιότητα. Η ελπίδα αυξάνεται ως αντίδραση, αλλά όμως και οι ταραχές. Το πρόβλημα είναι ότι όλος ο ιδεαλισμός στον κόσμο δεν φτάνει για να κάνει τον πλανήτη μας ένα καλύτερο μέρος, τουλάχιστον προς το παρόν. Γι ‘αυτό, εμείς χρειαζόμαστε κάτι πιο απτό. Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε τον Κρόνο.

Οι ισχυρές δονήσεις Κρόνου / Πλούτωνα στον Αιγόκερω συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους καταστρέφοντας το παλιό ανοίγοντας με αργούς ρυθμούς τον δρόμο για κάτι καλύτερο, ωστόσο το μήνυμα είναι ότι θα πρέπει να προσέχουμε τις σκέψεις μας, καθώς αυτή η όψη είναι πρόδρομος του τι πρόκειται να έρθει αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με το τι χτίζουμε πάνω σε αυτά τα νέα θεμέλια που δημιουργούνται και πως.

Τόσο ο Ερμής όσο και ο Άρης θα είναι εκτός ορίων, γεγονός που δείχνει ότι όλα είναι πιθανά. Ο Ερμής θα έχει την τάση για παράδειγμα, να σας ξυπνήσει κατά την διάρκεια της νύχτας με μια λαμπρή ιδέα, να σας εμπνεύσει και να αγωνιστείτε εξαντλώντας όλες τις δυνατότητες που φέρνει μαζί του. Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης ή ο πολεμιστής, εκτός ορίων επίσης, στον  Καρκίνο, είναι υπερευαίσθητος στις προσβολές και ακόμη και σε πραγματικές ή φανταστικές απειλές εναντίον του. Τι σημαίνει για εσάς; Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα γύρω σας που θα μπορούσαν να προσβληθούν εισβάλλοντας στο χώρο τους, ή με ακούσια σχόλια που θεωρούνται ως προσβολές.

Οι εβδομάδες που ακολουθούν μετά τη νέα σελήνη θα ταλαντεύονται ανάμεσα στον αχαλίνωτο ενθουσιασμό αλλά και την πλήρη απόγνωση. Είναι απαραίτητο να θυμάστε ότι θα πρέπει να ξεκουράζεστε.

Η πανσέληνος Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 25 μοίρες του Τοξότη στις 17 Ιουνίου. Ο Δίας κυβερνά αυτή την πανσέληνο που βρίσκεται στο ιδιο ζώδιο. Το συναίσθημα της ελευθερίας είναι έντονο αρκετά, ωστόσο, μαζί με τον Άρη και τον Ερμή στον Καρκίνο απέναντι από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τα πράγματα είναι δύσκολα καθώς θα δοκιμάσει τις πεποιθήσεις και την υπομονή σας. Το κλειδί είναι να αναγνωρίσετε τους υποτιθέμενους περιορισμούς που έχει η κοινωνία, το παρελθόν σας και το δικό σας μυαλό.

Τότε παρατηρήστε την απογοήτευση ή την οργή που αναβλύζει γύρω από τις καταστάσεις που σας κρατούν πίσω, απελευθερώστε το συναισθηματικό φορτίο που υπάρχει μέσα σας με δημιουργικό τρόπο και στη συνέχεια αφεθείτε στα μηνύματα και τα σύμβολα που εμφανίζονται.

Στις 18 Ιουνίου ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα εξαγωνιζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, για δεύτερη φορά φέτος. Αυτή είναι μια εποχή που η εστίαση και η αποφασιστικότητα μαζί με το όραμα και τη δημιουργικότητα μας βοηθούν να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Γι αυτούς που έχουν χάσει τον δρόμο τους, το εξάγωνο αυτό, είναι ενας οδηγός, όπου βάζει μια πινακίδα προσδιορίζοντας που βρισκόμαστε, σαν να λέει.. “Είστε εδώ!”. Αν δεν δημιουργούμε τίποτα, τότε χρειάζεται να βρούμε ένα σημείο εκκίνησης, ώστε να κάνουμε ένα λογικό σχεδιασμό. Ο Κρόνος μας υπενθυμίζει ότι δεν γίνονται όλα δια μαγείας, απλά κουνώντας το μαγικό ραβδί, η να μην περιμένουμε απλά ένα σημάδι τύχης και όλα να έρθουν η να γίνουν από το πουθενά. Η επιτυχία και η πραγματοποίηση ονείρων γίνονται διάμεσω της σκληρής δουλείας, αφοσίωσης, αλλά και της αυτοπειθαρχίας.

Το εξάγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα, όμως από την άλλη είναι ένα παράθυρο ρεαλιστικής ευκαιρίας για να δημιουργήσουμε αυτό το κάτι από το τίποτα, αντί να αφήσουμε το μέλλον μας στα χέρια του θεών!

Βέβαια πολύ αργότερα, στις 4 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη από τις τρεις συνόδους Κρόνου/Νοτίου Δεσμού. Απελευθερώνουμε παλιές δομές που έχουν χάσει την χρησιμότητα τους. Ότι και αν είναι, είτε είναι δουλειά, σχέση, ή μια νοοτροπία, δεν μπορούμε πλέον να αντέξουμε τους ξεπερασμένους τρόπους που περιορίζουν την ανάπτυξή μας. Καθώς ο Νότιος Δεσμός δείχνει παλιά καρμικά μοτίβα, μπορεί επίσης να αντιμετωπίσουμε και τις ατυχείς συνέπειες των όποιων προηγούμενων αποφάσεων.

Ωστόσο, τα μαθήματα που μαθαίνουμε από τα λάθη μας μπορούν να χρησιμεύσουν ως ένα θεμέλιο για μελλοντικές εξελίξεις. Η αρχιτεκτονική της ζωής μας δοκιμάζεται την σταθερότητα. Πόσο σταθερό είναι; πόσο καλό είναι; Θα ενθαρρυνθεί η κοσμική επιτυχία ως δείκτης ωριμότητας. Αφού Κρόνος και Νότιος Δεσμός είναι σε αντίθεση, θα πρέπει όμως  να επαναπροσδιορίσουμε την σχέση μας με την οικογένεια, ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε προσωπικο επίπεδο, θα πρέπει να προσδιορίσουμε τις ανάγκες μας.

Στις 21 Ιουνίου ο Πωσειδωνας θα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του, στηριχτείτε στα πόδια σας και μην περιμένετε από τους άλλους να γίνουν όλα, καθώς ο κίνδυνος εξαπατήσεων και αθέτησης υποσχέσεων θα είναι μεγάλος. Θα ακούτε μεγάλα λόγια ,είναι πιθανό ακόμα και από πολιτικούς! Μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον σας. Ο Πωσειδωνας, είναι ο πλανήτης της συμπόνοιας, της έμπνευσης, της καλλιτεχνίας, της πνευματικότητας και του οράματος. Συμβολίζει όμως και τις ψευδαισθήσεις, τις τάσεις φυγής και την εξαπάτηση, το χάος στην ζωή μας.

Σε περιόδους ανάδρομης πορείας, τα όνειρα μας μπορεί να είναι πιο ζωντανά, η διαίσθηση μας ακόμα πιο εντονότερη αλλά και η δημιουργικότητα μας. Όμως συμπεριλαμβάνει και αρνητικές σημασίες όπως η παραπλάνηση, το ψεύδος, η εξαπάτηση, η κατάχρηση και η εκμετάλλευση αν σχηματίζει αρνητικές όψεις.

Όμως κατά την διάρκεια αυτού του Ηλιοστασίου, οι ανθρώπινες σχέσεις, η αγάπη, η οικογένεια και οι στενοί φίλοι είναι σημαντικά. Η Αφροδίτη στους Δίδυμους είναι στενά συνδεδεμένη με το τετράγωνο Δια/ Ποσειδώνα ενεργοποιώντας τη γενναιοδωρία και την αγάπη για τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν αλλά θα πρέπει να είμαστε και προσεχτικοί. Επιπλέον, ο Ήλιος σε 0 μοίρες του Καρκίνου είναι απέναντι από τον πλανήτη Cupido που συμβολίζει τις οικογένειες, τους γάμους, τους συντρόφους και τις συνεργασίες. Θα υπάρχει έντονη εστίαση στη δημιουργία όμορφων σχέσεων που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, στο μέτρο του δυνατού, θα αποκομιστούν οφέλη από τις φιλικές σχέσεις. Πάντως, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα είναι πιθανό να μας μπερδέψει, χωρίς να είμαστε σίγουροι για το τι είναι αληθινό η ψεύτικο, για τους επόμενους τρεις μήνες. Οπότε μην επισημοποιήσετε τίποτα.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Λέοντα στις 26 Ιουνίου όπου θα αρχίζει να επιβραδύνεται πριν αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις αρχές Ιουλίου. Η διαισθητική διαδικασία εσωτερικής σκέψης δίνει τη θέση της σε μια ισχυρότερη ανάγκη για έμπνευση μέσω συμβόλων και οπτικών σημείων. Όπως λέει και η παροιμία, μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις, αν κάποιος δεν καταλάβει τι προσπαθείτε να πείτε, στείλτε του απλά μια φωτογραφία!

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΝ ΙΟΎΝΙΟ..

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής θα είναι εκτός ορίων μέχρι της 16 του μήνα οπότε καλό θα ήταν γίνει μια ανασκόπηση για το τι έχετε κάνει και πει τον προηγούμενο μήνα. Ο Αρης θα είναι εκτός ορίων μέχρι της 12 Ιουνίου, που σημαίνει ότι οι καλές μέρες αρχίσουν σταδιακά να φθίνουν, οπότε λάβετε πορεία. Οι δυο προηγούμενοι μήνες ήταν θετικοί από οικονομικής άποψης και αυτό θα υπάρχει ακόμα λίγο, μέχρι να εγκαταλείψει η Αφροδίτη τον 2ο οίκο σας στις 9 Ιουνίου. Το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί σε θέματα 3ου οίκου, όπου επικοινωνία, το άμεσο περιβάλλον σας, μάθηση και μετακινήσεις θα είναι στο επίκεντρο.

Ώρα όμως να δώσετε περισσότερη έμφαση και στις ικανότητες σας. Μια έντονη περίοδος και για αυτούς που δίνουν εξετάσεις. Μετα τις 9 Ιουνίου, η Αφροδίτη μπορεί να φέρει γνωριμίες μέσω επικοινωνίας και social media, αλλά και ο εσωτερικός σας κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο στις σχεσεις. Η υγεια θα είναι καλή, μετά τις 21 όμως θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί διότι θα υπάρχει άγχος και πίεση καθώς η ενέργεια σας θα είναι μειωμένη. Η επιρροή των ανάδρομων πλανητών θα είναι έντονη. Υπομονή…Υπομονή.. Υπομονή!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 11, 12, 20, 21

Καλύτερες ημέρες για χρήματα: 1, 7, 8, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 18, 19, 27, 28, 29

ΤΑΥΡΟΣ

Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται ήδη σε ανάδρομη πορεία οπότε η ταχύτητα των εξελίξεων στην ζωή σας θα μειωθεί και όλα θα πηγαίνουν κάπως αργά. Αυτό όμως έχει σκοπό στο να μπουν όλα σε τάξη και να γίνουν το σωστό τάιμινγκ. Από άποψη υγείας θα είστε καλά μόνο μετά τις 27 του μήνα, μόνο χρειάζεται λίγη προσοχή με το άγχος και την πίεση. Τα οικονομικά σας επίσης θα είναι σε καλή κατάσταση μέχρι της 21 Ιουνίου το πολύ, καθώς ο Ερμής και Αρης κινούνται μέσα από ζώδια που σας ευνοούν αρκετά.

Αυτό συνδέεται με την πρόοδο , το κέρδος και με την υψηλή αυτοπεποίθηση. Μπορείτε επίσης να πάρετε καλές αποφάσεις σε σχέση με τα οικονομικά σας. Θέματα προσωπικά όμως δεν θα είναι το επίκεντρο αυτόν τον μήνα καθώς ο 7ος οίκος σας είναι άδειος αλλά και ο Πλουτωνας είναι σε ανάδρομη πορεία με αρνητικές όψεις. Οπότε, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δουλέψετε πολύ σκληρά πάνω σε μια σχέση, αν υπάρχει πρόβλημα ειδικά μετά τις 21 Ιουνίου.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 10, 11, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 24, 25, 26, 30

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 9, 17, 18, 20, 21, 27

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας άλλος χαρούμενος και θετικος μήνας για σας, βέβαια ο Ιούνιος! Οπότε χαρείτε την περίοδο των γενεθλίων σας! Με την Αφροδίτη και τον Ηλιο στο ζώδιο σας πάσης φύσεως σχεσεις θα είναι στο αποκορύφωμα τους, όπου θα υπάρχει ευκαιρία εσωτερικής αναβάθμισης, ανανέωσης και αυτοβελτιωση σε όλα τα επίπεδα. Όμως οι χρόνιες και μόνιμες σχεσεις αναμένεται κάπως να επηρεαστούν διότι θα είναι σε αντίθεση με τον Δια στον Τοξότη, και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι εσείς για παράδειγμα βλέπεται τα πράγματα από τελείως διαφορετική σκοπιά από ότι ο σύντροφος σας.

Αν και αυτό είναι μια πρόκληση, μπορεί από την άλλη να ενδυναμώσει και να ανανεώσει την σχέση σας. Μπορεί να σας φέρει και έναν σύντροφο τελείως διαφορετικό, αν είστε ελεύθεροι αλλά και να σας συμπληρώνει ταυτόχρονα. Αν και αυτό μπορεί να θεωρηθεί ένα αδύναμο σημείο, ενας από τους δυο καλείτε να δει να πράγματα διαφορετικά και οφείλει να το κάνει αντί να θέσει μια σχέση σε αδιέξοδο.

Αντιθέτως, οι διαφορές θα πρέπει να γεφυρώνονται. Μέχρι της 21 Ιουνίου, προβλέπεται άγχος και πίεση στον εργασιακό τομέα, αλλά ίσως να μην μπορείτε εύκολα να συγκεντρωθείτε για παράδειγμα. Ο Πωσειδωνας θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, στις 21 του μήνα και η επαγγελματική πρόοδος θα μειωθεί σε ταχύτητα. Πολλά επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν θα επιλυθούν με τον χρόνο. Ωστόσο, Αρης και Ερμής αναμένεται να ενδυναμώσουν τα οικονομικά κάποιων ειδικά αυτών που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτός είναι ενας λόγος να μην παραιτηθείτε των προσπαθειών σας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 7, 8, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 22, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 18, 19, 23, 24

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούνιος σίγουρα θα είναι ενας αρκετά θετικος μήνας για σας με τον Αρη να βρίσκεται στο ζώδιο σας ολόκληρο τον μήνα. Στις 4 Ιουνίου, ο Ερμής επίσης θα εισέλθει στο ζώδιο σας, όπως και ο Ήλιος! Κατά αυτόν τον τρόπο ο μήνας αυτός θα είναι μια περίοδος όπου θα είστε ευχαριστημένοι και θα μπορείτε να απολαύσετε πολλά πράγματα.

Προκλήσεις θα συναντήσετε στον τομέα προσωπικών σχέσεων καθώς εσείς η ο σύντροφος μπορεί να πιστεύει διαφορετικά πράγματα ,για κάποια θέματα την συγκεκριμένη περίοδο. Αυτό όμως θα δημιουργήσει κάποια τριβή η εντασουλες ενώ ακόμα και οι ελεύθεροι δεν θα βρουν απόλυτα αυτό που επιθυμούν ακριβώς.

Πιστεύω, όμως ότι δεν θα είστε εσείς οι ίδιοι σε μια διάθεση απόλυτα ερωτική, αλλά περισσότερη ανάγκη θα υπάρχει για πνευματικη επαφή, μετακινήσεις και επικοινωνία με τους άλλους. Ο Κρόνος όμως θα επιβραδύνει τις εξελίξεις κάπως. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταματάμε να κυνηγάμε τους στόχους μας γιατί υπάρχουν και τα θετικά μέσα στον μήνα που αναφέραμε στην αρχή. Θα έχετε την ευκαιρία όμως να βελτιώσετε τα οικονομικά σας κατά κάποιο τρόπο και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Πιστεύω ότι θα είναι ενας μήνα δημιουργικός!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 21, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 22, 25, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 13, 14, 23, 24, 25, 26

ΛΕΩΝ

Μέχρι της 21 Ιουνίου, ο 11ος οίκος σας θα είναι αρκετά δυνατός και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ευκαιρία για έντονη κοινωνικότητα και αφοσίωση στους μελλοντικούς σας στόχους. Ευνοούνται οι φιλίες, η χρήση υπολογιστών, η ομαδικότητα, και η ανάπτυξη όλων αυτών που υπάρχουν σε αυτόν τον οίκο, όπως ο τομέας της τεχνολογίας. Ο Ιούνιος θα έχει μια πιο πνευματικη χροιά, θα έλεγα, καθώς θα ευνοεί τις φιλίες και τον ρομαντισμό περισσότερο.

Ερμής, Αρης και Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου, μέχρι της 21 του μήνα σημαίνει ότι θα ευνοηθούν οι πνευματικές αναζητήσεις αλλά όμως θα μπορούσαν να ευνοήσουν και θέματα οικογένειας και παράδοσης. Από οικονομικής άποψης, θα φέρει ένα είδος οικονομικής προόδου και ευκαιρίες αλλά προσοχή στις μεγάλες υποσχέσεις και υπερβολές. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε σημαντικες αποφάσεις. Γνωριμίες και νέες φιλίες ,ακόμα και ευκαιρίες μπορούν να έρθουν μέσα από το διαδίκτυο και το κοινωνικό σας περιβάλλον, που ίσως βοηθήσουν να πετύχετε κάποιους από τους στόχους σας.

Ο Ερμής θα διασχίσει τον ωροσκόπο σας στις 27 του μήνα, και αυτό είναι δείκτης οικονομικής ευχέρειας και ευχαρίστησης, αφού θα σχηματίζει και θετική όψη με τον Δια, ίσως να είναι και κάποια καλά νέα που περιμένετε.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 11, 17, 18, 20, 21, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 11, 20, 21, 27, 28, 29

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ενας μήνας αρκετά δυναμικός και θετικός από επαγγελματικής άποψης, ενώ και η Αφροδίτη θα συμβάλλει σε αυτό με θετικότερο τρόπο καθώς θα βρίσκεται στον 10ο οίκο σας από της 9 Ιουνίου. Σαφώς, αυτό είναι ενας δείκτης που σημαίνει ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πετύχετε περισσότερα πράγματα στον επαγγελματικό χώρο όπου θα έχει και θετικά οικονομικά επακόλουθα γενικότερα.

Φροντίστε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα όμως να ξεκουράζεστε μέχρι της 21 Ιουνίου ενώ μετά θα υπάρχει μια βελτίωση. Άγχος και πίεση θα είναι στο πρόγραμμα αλλά μετά της 21 ο Ήλιος με ευχάριστες διελεύσεις δείχνει περισσότερη αρμονία και κοινωνικότητα αλλά και απόλαυση. Γύρω στις 15-16 Ιουνίου ίσως υπάρξει ευκαιρία για μια σημαντικη γνωριμία και ευχάριστες συναντήσεις. Είναι μια περίοδος όπου θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες μέσα από τις σχεσεις σας με τους άλλους.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 5, 6, 11, 13, 14, 20, 21, 23, 24

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 20, 21, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 3, 4, 13, 14, 24, 30

ΖΥΓΟΣ

Ο 9ος οίκος σας είναι αρκετά δυνατός αυτόν τον μήνα, που συνδέεται με τα ταξίδια, και μέχρι της 21 Ιουνίου. Υπάρχει αισιοδοξία, αφορά άμεσα και αυτούς που δίνουν εξετάσεις για ανώτερες σπουδές. Θα υπάρξει μια γενικότερη πρόοδος όσο αφορά τα σχέδια σας. Μετα της 21 του μήνα ενδυναμώνεται αλλωστε ο 10ος οίκος σας ενώ η οικογένεια και η προσωπική σας ζωή μπαίνουν σε δεύτερη μοιρα. Περισσότερη δουλειά και περισσότερη επιτυχία.

Ο Αρης συνδέεται και με τις προσωπικές σας σχεσεις αλλά στον 10ο οίκο επίσης, σημαίνει ότι η περισσότερη ενέργεια θα καταναλωθεί εκεί, καθώς θα πρέπει να γίνεται πιο επιθετικοί ειδικά αν υπάρχει ανταγωνισμός, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εχθρικές ενέργειες εναντίον σας, αλλά εσείς με την διπλωματία που διάθετε ξέρετε πώς να τα βγάλετε  πέρα.

Ο Ήλιος και αυτός μετακινείται προς τον ιδιο οίκο στις 21 Ιουνίου, οπότε εκεί θα υπάρξουν ευκαιρίες, καθώς μεγάλη έμφαση δίνετε στον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο και επαφές, που θα σας φανούν χρήσιμα. Από τις 4-27 του μήνα, το πέρασμα του Ερμή από τον 10ο οίκο σας ίσως να είναι ένδειξη όχι μόνο έντονης δραστηριότητας, επαφών κτλ αλλά και ίσως να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς.

Τα οικονομικά σας με τον Πλούτωνα ανάδρομο μαζί με κάποιες αρνητικές όψεις θα συναντήσουν δυσκολίες, αλλά τα πράγματα θα βελτιωθούν τον επόμενο μήνα. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις μεγάλες αγορές. Προσοχή στο άγχος ιδιαίτερα μετά της 21 Ιουνίου.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 4, 5, 11, 13, 14, 20, 21, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 25, 26, 28, 29 Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 5, 6, 11, 12 , 22

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο 8ος οίκος σας είναι ακόμα δυνατός από τις πλανητικές επιρροές του προηγούμενου μήνα, και αυτό σημαίνει ότι μεγαλύτερη έμφαση θα δοθεί σε θέματα οικονομικής φύσεως αλλά και σε ψυχολογικά. Θα ενδιαφερθείτε για θέματα μεταφυσικά και είναι λογικό. Όμως τους επόμενους δυο μήνες θέματα επαγγελματικά θα αρχίσουν να γίνονται σημαντικά όπου αναμένεται να υπάρξει και η ανάλογη πρόοδος σταδιακά, ενώ θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε πολλά και να κυνηγήσετε ευκαιρίες. Τα οικονομικά σας θα είναι ακόμα δύσκολα, μέχρι της 21 Ιουνίου, αλλά μετά θα υπάρξει και εκεί κάποια βελτίωση και αυτό διότι ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, αλέα κυρίως σχηματίζει κάποιες αρνητικές όψεις που σας αγχώνουν σε σχέση με αυτό το κομμάτι της ζωής σας.

Ο Ιούνιος είναι ενας μήνας που χρειάζεται να προσδιορίσετε κάποια σημαντικά πράγματα για σας αλλά και να αποκτήσετε περισσότερη διαύγεια σε σχέση με την  οργάνωση των οικονομικών. Στις 11 Αυγούστου, ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή πορεία οπότε πιστεύω ότι ο Αύγουστος θα είναι ο μήνας όπου εκεί θα οργανώσετε και θα αρχίσετε να εκτελείτε τα σχέδια σας. Η ενέργεια σας επίσης θα βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 11, 20, 21, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 7, 8, 15, 16, 25, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 7, 8, 11, 12, 22

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και ενώ ο 1ος οίκος σας είναι αρκετά δυνατός, ο 7ος οίκος σας είναι δυνατότερος. Αυτόν τον μήνα πρόκειται να εστιαστείτε στις σχεσεις σας με τους άλλους και τις ανάγκες τους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι ο γάμος σας η μια προσωπική σχέση. Είναι ώρα, όμως να βελτιώσετε την κοινωνικότητα σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Δεν είναι ώρα όμως για να πάρετε πρωτοβουλίες, αλλά αφήστε τους άλλους να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο, ως ένα σημείο. Είναι πιθανό, να έρθουν ευκαιρίες μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές, είτε επαγγελματικές είτε φιλικές, είτε ρομαντικές. Όλες χρήσιμες είναι.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν διαφορές με τους άλλους, αλλά σοφό θα ήταν να μην κάψετε τις γέφυρες επικοινωνίας, αντίθετα συμφιλιωθείτε με κάποιες από τις διαφορές τους, διότι δεν είναι όλοι το ιδιο. Κατά αυτόν τον τρόπο, θα είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Εάν όχι, αυτό σημαίνει ότι κάποιες σχεσεις θα οδηγήσουν σε σύγκρουση, αλλά αυτό θα είναι επιλογή σας. Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου, στον 7ο οίκο σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε θέματα που συνδέονται με πάσης φύσεως σχεσεις όπου θα υπάρξει και πρόοδος, ανάλογη. Θα σας δοθούν απαντήσεις.

Προσπαθήστε, να μην αγχώνεστε μέχρι της 21 του μήνα, και να ξεκουράζεστε περισσότερο. Τα οικονομικά, τον Ιούνιο, θα είναι κάπως δύσκολα καθώς ο Κρόνος είναι ανάδρομος και σχηματίζει κάποιες αρνητικές όψεις, οπότε θα υπάρξει πίεση. Θα είναι δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας. Όμως και εσείς σταδιακά, λίγο αργότερα καλό θα ήταν να ετοιμάζεστε για το επόμενο βήμα, στην εξωτερική σας ζωή, καθώς το πλανητικό δυναμικό θα μετακινείτε προς το πάνω μέρος του χάρτη.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 4, 11, 13, 14, 20, 21, 24, 30

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 7, 8, 9, 10, 15, 16, 18, 19, 25, 26, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 9, 10, 13, 14, 24

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέχρι της 21 Ιουνίου, ο 6ος οίκος σας θα είναι ακόμα ιδιαίτερα ενισχυμένος από πλανητικές επιρροές. Αυτό σημαίνει ότι θα συγκεντρωθείτε σε θέματα υγείας και ευεξίας γενικότερα αλλά και τα εργασιακά σας. Εσείς που ψάχνετε για επαγγελματικές ευκαιρίες και εργασία τώρα είναι η ευκαιρία, αν και πιστεύω ότι έχετε ήδη αρχίσει από τον Μάιο. Προσοχή, στο άγχος και την πίεση που είναι πιθανό να νιώσετε έντονα μέχρι της 21 Ιουνίου. Κάποιοι από σας θα πρέπει όμως να διατηρήσετε τις ισορροπίες και την αρμονία στις προσωπικές σας σχεσεις αλλά και να διατηρήσετε την καλή και θετική σας διάθεση ώστε να έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα.

Αυτη θα είναι μια μάχη που θα πρέπει να κερδίσετε. Θα πρέπει όμως να ξεκουράζεστε όσο καλύτερα μπορείτε. Όπως καταλάβατε οι σχεσεις θα είναι το επίκεντρο. Ο Αρης θα βρίσκετε στον 7ο οίκο σας ολόκληρο τον μήνα, οπότε θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε αυτόν τον τομέα από πολλές απόψεις αλλά όμως ταυτόχρονα θα πρέπει να είστε κάπως προσεχτικοί με το πως εκφράζετε την επιθετικότητα σας, ειδικά προς το πρόσωπο που επιθυμείτε και είναι κοντά σας η θα θέλατε να είναι. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες που μπορεί να έλθουν μέσα από φίλους, γνωστούς, συντρόφους, συνεργάτες κτλ.

Και οι οικογενειακές σχεσεις θα είναι σημαντικές. Με τον Ηλιο ταυτόχρονα εκεί στον ιδιο οίκο ποτέ δεν ξέρετε αλλά θα φωτίσει θέματα που απασχολούν εσάς και τους άλλους. Τα οικονομικά θα σας αγχώσουν κάπως μέχρι της 27 του μήνα, με τον Ουρανό να σχηματίζει κάπως αρνητικές όψεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 5, 6, 11, 12, 20, 21, 22

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 25, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 11, 12, 20, 21

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ερμής και Αρης θα είναι εκτός ορίων ενώ αυτοί οι δυο θα επανέλθουν στην κανονική τους πορεία στις 12 και 16 αντίστοιχα. Θυμηθείτε και διαβάστε τι έγραψα τον προηγούμενο μήνα. Η υγεία σας θα είναι αρκετά βελτιωμένη καθώς η Αφροδίτη στις 9 του μήνα, πρόκειται να απομακρυνθεί από τις αρνητικές όψεις που σχηματίζει αλλά το ιδιο θα συμβεί και με τον Ερμή αργότερα. Μην είστε υποχόνδριοι, θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση και εσείς θα επικεντρωθείτε περισσότερο στις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ο Ιούνιος, είναι ενας μήνας θετικος για σας, ήρεμος όπου αναμένετε να δοθούν λύσεις στα όποια προβλήματα.

Προσπαθήστε να περάσετε όμορφα με τις ασχολίες που σας χαλαρώνουν. Το να νιώθεις καλά, όμως είναι πολλές φορές και θέμα επιλογής. Θα υπάρξει έντονη κοινωνικότητα, θα διασκεδάσετε με φίλους και την σχέση σας. Ο Ερμής θα μετακινηθεί στον 7ο οίκο σας, στις 27 Ιουνίου και θα ενδυναμώσει αυτό το στοιχείο ακόμα περισσότερο. Θα έλξετε τους άλλους χωρίς απαραίτητα να επιζητείτε την δέσμευση.

Ο Ερμής κυβερνά και τον 5ο οίκο σας, οπότε συνδέεται με την δημιουργία, την διασκέδαση, τους φίλους, τις ρομαντικές σχεσεις. Στις 21 του μήνα, θα μετακινηθεί στον 6ο οίκο σας και εκεί θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά ζητήματα. Να ξέρετε όμως ότι και οι σχεσεις σας με τους άλλους έχουν μεγάλη αξία στη ζωή, όπως ενας καλός φίλος, η οικογένεια όπως και η συναισθηματική οικειότητα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 7, 8, 11, 12, 20, 21, 22

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 27, 28, 29

ΙΧΘΕΙΣ

Αυτόν τον μήνα θα δώσετε περισσότερη προσοχή στις σχεσεις σας με τους άλλους και στις προσωπικές σας σχεσεις, όπως την οικογένεια σας για παράδειγμα, διότι ουτωσι άλλως ο πλανήτης που συνδέεται με τα επαγγελματικά σας είναι σε ανάδρομη πορεία. Οπότε αυτό θα δώσει την ευκαιρία για περισσότερο χρόνο ώστε να επιλυθούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα. Κατά κάποιο τρόπο κερδίζετε χρόνο για να οργανωθείτε και να σκεφτείτε καλά αυτά που σας απασχολούν.

Στις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος θα εισέλθει στον 5ο οίκο σας και αυτό σημαίνει περισσότερη δημιουργία η του ότι θα βρείτε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε με διάφορους ευχάριστους τρόπους. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει περισσότερη εστίαση προς τα παιδιά σας, θα έχετε περισσότερη ανάγκη να έρθετε σε επαφή με φίλους και να διασκεδάσετε. Ο Αρης που κυβερνά τα οικονομικά σας, στον 5ο οίκο σας είναι ένα θετικό σημάδι, ολόκληρο τον μήνα, ότι θα είναι θετικά. Κέρδος θα έχετε είτε από τις ασχολίες σας, τα χόμπι σας δηλαδή, είτε μέσα από την τέχνη αλλά και από αυτό που ασχολείστε.

Όμως θα ξοδέψετε χρήματα αλλά θα κερδίσετε κιόλας! Αποφύγετε το πρώτο αλλά καλό θα ήταν μην ταξιδέψετε σε μακρινά μέρη από τις 18-20 Ιουνίου. Οι προσωπικές σας σχεσεις θα σας κρατούν ευτυχισμένο. Ο Ερμής είναι σημάδι επισης του ότι θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες και να περάσετε ευχάριστα, καθώς θα βρίσκεται στον 5ο οίκο σας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 3, 4, 9, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 24

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4, 5, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 15, 16, 25, 26

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.