*ΖΩΔΙΑ & ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ*🌔🪐✨🔭🌺ΙΟΥΛΙΟΣ 2019🌔🪐✨🔭🌺


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

2 Ιουλίου- Ολική Ηλιακή έκλειψη στην 10η μοιρα του Καρκίνου. Από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται οι του παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί γύρω στις 1/1, 31/3, 2/7, 3/10 (συν/πλην μια ημέρα) και όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία γύρω στην 10η μοίρα (συν/πλην μια μοίρα) των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

3 Ιουλίου -Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκινο στις 5:19 μμ.

8 Ιουλίου- Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Λέοντα στις 1:08 π.μ

Εξάγωνο Αφροδίτης –Ουρανού– ευνοούνται οι μικρές αλλαγές και οι ευχάριστες εκπλήξεις!-ευνοούνται περισσότερο οι Καρκίνοι και οι Ταύροι του πρώτου δεκανού.

9 Ιουλίου- αντίθεση Ηλίου-Κρόνου-καθυστερήσεις και εξάντληση. Μπορεί να σηματοδοτήσει τη την διακοπή μιας σχέσης η συνεργασίας, εμπόδια, άρνηση. Δεν ευνοούνται οι Καρκίνοι -Αιγόκεροι δευτέρου δεκανού.

σύνοδος Ερμή-Αρη- ατυχήματα και νεύρα, απερισκεψία η πρόωρη δράση, ετοιμολογία, ισχυρογνωμοσύνη. Προσοχή οι Λέοντες πρώτου δεκανού.

11 Ιουλίου- τρίγωνο Ηλίου-Ποσειδώνα– άριστη διαίσθηση, θετικότητα, φαντασία, ρομαντισμός, εσωτερική καλλιέργεια, θαλασσα, ταξίδι, επιτυχία. Ευνοούνται οι Καρκίνοι- Ιχθείς δευτέρου δεκανού.

τετράγωνο Αρη-Ουρανού– νεύρα, κακή συμπεριφορά, επιθετικότητα, ακρότητες, μπλέξιμο, ατυχήματα. Να προσέχουν οι Λέοντες –Ταύροι του πρώτου δεκανού.

14 Ιουλίου- αντίθεση Ηλίου-Πλούτωνα– κούραση και άσχημη συμπεριφορά, ταλαιπωρία, αλαζονεία, έπαρση, εξουσία, υπερεκτίμηση, κίνδυνος. Δεν ευνοούνται οι Καρκίνοι -Αιγόκεροι δευτέρου δεκανού.

16 Ιουλίου- Μερική Σεληνιακή έκλειψη στην 24 μοιρα του Αιγόκερω. Από αυτή την έκλειψη επηρεάζονται οι του παρορμητικού σταυρού που έχουν γεννηθεί γύρω στις 15/1, 14/4, 17/7, 17/10 (συν/πλην μια ημέρα) και όσοι έχουν πλανήτες ή σημεία γύρω στην 24η μοίρα (συν/πλην μια μοίρα) των παρορμητικών ζωδίων (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι στις 27/5 και στις 29/11 και όσοι έχουν πλανήτη ή σημείο στην 6η μοίρα του Διδύμου ή του Τοξότη.

17 Ιουλίου- Αντίθεση Αφροδίτης- Κρόνου– ψυχρότητα και προβλήματα- Δεν ευνοούνται οι Καρκίνοι -Αιγόκεροι δευτέρου δεκανού.

18 Ιουλίου- τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα– ρομαντισμός, φιλικότητα και τρυφερότητα- Ευνοούνται οι Καρκίνοι- Ιχθείς δευτέρου δεκανού.

19 Ιουλίου-Ο Ερμής εισέρχεται πίσω στον Καρκίνο, καθώς συνεχίζει η ανάδρομη πορεία του.

21 Ιουλίου- αντίθεση Αφροδίτης- Πλούτωνα– παράνομες σχεσεις, προβλήματα, βια, εντάσεις. Δεν ευνοούνται οι Καρκίνοι -Αιγόκεροι τρίτου δεκανού.

σύνοδος Ερμή-Ηλίου– συζητήσεις, παρέες, κοινωνικότητα, μετακινήσεις, ενέργεια, οργάνωση, σύνεση, πρακτικότητα, νοητική δημιουργία, συμβόλαιο η συμφωνίες ευνοούνται, επαγγελματική επιτυχία, ικανότητα για ανάπτυξη, καλές ευκαιρίες. Ευνοούνται οι Καρκίνοι τρίτου δεκανού.

23 Ιουλίου-ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα

25 Ιουλίου- σύνοδος Ερμή –Αφροδίτης– καλά νέα, ερωτικές σκέψεις η γράμμα, ευχάριστες συναντήσεις, ανταλλαγές σκέψεων, ξεκαθαρίσματα τα συναισθηματικά. Ευνοούνται οι Καρκίνοι τρίτου δεκανού.

τρίγωνο Αρη-Δια– εκμετάλλευση καλών ευκαιριών, ισορροπία, καλή διάθεση, καλή ροή ενέργειας, κινήσεις που οδηγούν σε επιτυχία, ταξίδι στο εξωτερικό. Ευνοούνται οι Λέοντες και οι Τοξότες του δευτέρου δεκανού.

28 Ιουλίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 3:54 π.μ.

30 Ιουλίου- τετράγωνο Ηλίου-Ουρανού–  ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, ανατροπές, προβλήματα, νευρικότητα. Να προσέχουν οι Λέοντες –Ταύροι του πρώτου δεκανού.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ…

Ο Ιούλιος είναι ενας πολύ δυνατός μήνας! Πέντε πλανήτες σε ανάδρομη πορεία καθώς και η Αφροδίτη αλλά και ο Αρης θα αλλάξουν ζώδια και δυο δυνατές εκλείψεις που συνδέονται με τους Δεσμούς! Ο Ιούλιος ξεκινά με μια ολική ηλιακή έκλειψη που θα ακτινοβολεί στις 10 μοίρες του Καρκίνου, ορατή στον Ειρηνικό Ωκεανό και στη συνέχεια θα διασχίζει το νότιο τμήμα της Νότιας Αμερικής. Αυτή η έκλειψη συνδέεται με τον Βόρειο Δεσμό του Δία. Φανταστείτε ένα ξαφνικό γεγονός και εσείς να κοιτάζετε σε μια άλλη διάσταση όπου η ζωή είναι ευκολότερη με ατελείωτες δυνατότητες. Όμως ο συνδυασμός συμβολίζει τις άκαμπτες πεποιθήσεις και ισχυρές απόψεις που δημιουργούν συγκρούσεις μεταξύ οικογενειών και εθνών.

Η Αφροδίτη από την άλλη έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα να δώσει στον χάρτη  της έκλειψης, σε σύνοδο με 2 σταθερά αστέρια, με Polaris και Betelguese, όπου φέρνουν επιτυχία στις επιδιώξεις σας.

Η νέα σελήνη -ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο σας ζητά να κατανοήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες, να προωθήσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να απελευθερωθείτε απο παλιές πληγές και τραύματα. Με την ηλιακή έκλειψη να είναι συνδεδεμένη με τον Βόρειο Δεσμό του Δία, σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να δημιουργήσετε μια ζωή όπου θα αισθάνεστε ασφαλής.

Θέματα θα προκύψουν σε ολόκληρο τον κόσμο για όσους δεν έχουν σπίτι αλλά και δεν έχουν πρόσβαση στις βασικές ανάγκες όπως τα τρόφιμα η το νερό. Η επιδίωξη μιας ασφαλούς ζωής στον 21ο αιώνα συνεχίζει να πλήττει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, για οποιοδήποτε λόγο.

Ο Άρης θα μετακινηθεί στον φλογερό Λέοντα κατά την ίδια ημέρα της έκλειψης γύρω στις 1:20 π.μ και η Αφροδίτη θα εισέλθει στον ευαίσθητο Καρκίνο την άλλη μέρα στις 5:19 μμ.

Αυτός ο συνδυασμός για τον Ιούλιο θα  υπάρχει καλή ισορροπία μεταξύ της διασκέδασης και των συναρπαστικών δραστηριοτήτων και τιμά την Αφροδίτη που θέλει άνεση, καλό φαγητό και συναισθηματική υποστήριξη. Βρείτε χρόνο για να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας με καλούς φίλους η την οικογένεια.

Ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του την Κυριακή στις 7 Ιουλίου όπου θα ενωθεί με τον Δία, τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα στο ετήσιο ανάδρομο πρότυπο. Με τους 5 από τους 8 παραδοσιακούς πλανήτες να είναι ανάδρομοι θα επιβραδύνουν τα πράγματα αρκετά. Ο μόνος εξωτερικός πλανήτης που δεν είναι ανάδρομος είναι ο Ουρανός, που εργάζεται σκληρότερα για να αποσυναρμολογήσει ότι φθαρμένο υπάρχει ή να δημιουργήσει ξαφνικές ανατροπές που οδηγούν ένα άτομο σε μια νέα κατεύθυνση.

Η σεληνιακή έκλειψη- πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου εκπέμπει μια αρκετά σοβαρή ενέργεια. Ο Κρόνος, ο πλανήτης της επιμονής και της υπερνίκησης εμποδίων κυβερνά αυτή την πανσέληνο. Ο Ήλιος και η Σελήνη με τον Δεσμό του Κρόνου, και η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, μιλάμε για μια αρκετά σοβαρή σεληνιακή έκλειψη, όπου θα εκπέμψει ένα αρκετά σοβαρό και έντονο μήνυμα.

Το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει με τη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (που δείχνει το μέλλον) και απέναντι από τον Κρόνο που λέει ότι πρέπει να κάνουμε σκληρές επιλογές για ένα καλύτερο αύριο. Εάν ζείτε τη ζωή σας με πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις και δεν είστε σε ειρήνη με αυτό, τότε αυτή η πανσέληνος θα φέρει την επιθυμία να κάνετε αλλαγές. Μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος δεδομένου ότι υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις στη ζωή που είναι καρμικές ή όχι πάντα εύκολες, όμως η μη πραγματοποίησή τους μπορεί να οδηγήσει σε λύπη ή απογοήτευση.

Στην ουσία, συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό και μην συμβιβαστείτε με την ακεραιότητα του ποιοι είστε και ποιοι θα θέλατε να είστε αλλά θα πρέπει να είστε το καλύτερο που γνωρίζετε ότι μπορείτε να είστε. Αυτή η πανσέληνος ζητά να φτάσετε βαθιά μέσα στον χαρακτήρα σας και να απαιτήσετε, να τεντώσετε τα όρια, ώστε να δείτε τις πραγματικές δυνατότητες σας.

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα στις 22 Ιουλίου και μας λέει ότι είναι καιρός να λάμψετε, να φωτίσει το πρόσωπο σας και να απολαύσετε κάθε ακτίνα του Ήλιου! Αυτό μπορεί να είναι μια πολύ καλή περίοδος για να πάτε διακοπές, είτε για να αποδράσετε από την καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς, είτε είστε στο γραφείο είτε στο σπίτι. Ο Ερμής και η Αφροδίτη συναντιούνται την Τετάρτη στις 24, μια τέλεια στιγμή για να περάσετε όμορφα μαζί με φίλους το απόγευμα.

Η Αφροδίτη μετακινείται στον Λέοντα στις 27, αυξάνοντας την ευχάριστη περίοδο ακόμα κι αν σημαίνει ότι θα ξοδεύετε λίγο περισσότερο από ό, τι έχετε στον προϋπολογισμό σας για να διασκεδάσετε. Τελειώνοντας το μήνα αυτό, στις 31-7 ετοιμαζόμαστε για την νέα σελήνη στον Λέοντα και τον Ερμή σε ευθεία πορεία, πλέον, σημαίνει ότι ο Αύγουστος αρχίζει με τις καλύτερες προϋποθέσεις για ένα υπέροχο μήνα ώστε να περάσετε καλά και να ξεκουραστείτε! Καλές διακοπές!

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ

Αν είναι δυνατό, κατά κάποιο τρόπο αυτό τον μήνα επικεντρωθείτε σε θέματα προσωπικής ευεξίας, ώστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας και την ηρεμία σας γενικότερα. Θα ήταν καλό να είστε κοντά στη θαλασσα η κοντά στο στοιχείο του νερού η να το επισκέπτεστε συχνά. Επικεντρωθείτε στα σημαντικότερα χωρίς να σπαταλάτε την ενέργεια σας άσκοπα. Οι εκλείψεις του Ιουλίου θα ξαναπαίξουν περίπου πάνω-κάτω το ιδιο σενάριο, που είδαμε και πάλι στις εκλείψεις Ιανουαρίου.

Η πρώτη ολική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου θα επηρεάσει τον 4ο οίκο σας, που συνδέεται με την οικογένεια και το σπίτι, τους ηλικιωμένους. Η μερική σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου, στον Αιγόκερω, είναι πιο σημαντικη αλλά και συγκρουσιακή καθώς αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον 10ο οίκο σας, που συνδέεται με τα επαγγελματικά σας, όπου εκεί είναι πιθανόν να συμβούν αλλαγές και ανατροπές, στις επαγγελματικές σχεσεις, καλό θα ήταν να είστε προσεχτικοί.

Η ανάδρομη πορεία πλανητών στο μάξιμουμ, αυτή την εποχή, σημαίνει ότι οι αποφάσεις και αλλαγές που θα συμβούν το επόμενο χρονικό διάστημα, επειδή είναι απαραίτητες, αλλά πρώτα πρέπει αυτές να εξεταστούν προσεχτικά. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις όποιες προκλήσεις, χαρείτε την ζωή σας, περισσότερο!

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 1, 8, 9, 10, 11, 20, 21, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 15, 16, 25, 26

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και τον τελευταίο καιρό τα πράγματα φαίνεται πως ήταν κάπως πιο εύκολα για σας, ωστόσο οι εκλείψεις αυτόν τον μήνα θα σας προσφέρουν ένα είδος ενθουσιασμού και περιπέτειας ταυτοχρονα. Οι εκλείψεις όμως που θα πραγματοποιηθούν, θα είναι δυο, μέσα στον Ιούλιο και όπως και στο πρώτο εξάμηνο πρόκειται να δώσουν αρκετή πίεση και άγχος, οπότε πρέπει να προσέχετε την υγεία σας. Η ολική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που σημαίνει ότι πιθανόν να υπάρξουν ανατροπές και προβλήματα, ενοχλήσεις και διάφορα περιστατικά στην γειτονιά σας, παρεξηγήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία αλλά θα επηρεαστούν οι σχεσεις με το κοντινό περιβάλλον και ιδιαίτερα τα αδέλφια σας.

Η μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, είναι πολύ ισχυρή, στις 16 του μήνα, όπου θα πραγματοποιηθεί στον 9ο οίκο σας, όπου πιθανό να υπάρξουν ανατροπές η αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, καλό θα ήταν επίσης να μην ταξιδέψετε γύρω από τις ημέρες της συγκεκριμένης έκλειψης. Η έκλειψη αυτή επηρεάζει τον Πλούτωνα, όπου οι σχεσεις σας θα δοκιμαστούν.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 6, 7, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 4, 5, 13, 14, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 15, 17, 18, 19, 25

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυο σημαντικές εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν τον μήνα αυτό, μια ηλιακή και μια σεληνιακή, όπου θα καθορίσουν την ζωή σας για τους επόμενους μήνες. Αν και πάντα οι εκλείψεις φέρνουν αναταράξεις ωστόσο μας βοηθούν να κάνουμε αλλαγές. Η ολική ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στον 2ο οίκο σας που συνδέεται με το χρήμα, και ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε στρατηγική αντιμετώπισης, η πιθανό να συμβούν αλλαγές εκεί.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα, στον Αιγόκερω, στον 8ο οίκο σας, σηματοδοτεί δραματικές αλλαγές οικονομικού τύπου, όπου επίσης θα επηρεαστούν θέματα κληρονομικά, τα οικονομικά του συζύγου η γενικότερα ενός τρίτου ατόμου. Θα πρέπει να προσέχουν αυτοι που έχουν χρέη αλλά όμως η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει και την ψυχολογία σας σημαντικά.

Όμως ο Ιούλιος μπορεί να θεωρηθεί θετικός καθώς θα υπάρξει κέρδος απο τη δουλεια σας και έντονη κοινωνικότητα. Η ανάδρομη πορεία πλανητών θα φτάσει στο μάξιμουμ κατά τις 7 του μήνα, όπου όλα θα αρχίσουν να επιβραδύνονται.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 10, 11, 20, 21, 29, 30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Ιούλιο, στον άξονα σας, θα σας επηρεάσουν πολύ δυνατά. Ωστόσο, τα καλά νέα, είναι ότι ο όγκος ενέργειας που θα δεχτείτε θα είναι μεγάλος και εσείς θα πρέπει να την διαχειριστείτε. Η πρώτη έκλειψη είναι ολική ηλιακή στις 2 Ιουλίου στο ζώδιο σας και κυρίως θα επηρεαστούν οι Καρκίνοι του πρώτου δεκανού, που δείχνει  μια ανάγκη για βαθιές αλλαγές. Εσείς θα πρέπει να προσδιορίσετε τι θέλετε και να υιοθετήσετε νέες στρατηγικές που θα κάνουν την ζωή σας πιο θετική.

Μέσα σε αυτό είναι πιθανό να  νιώθετε απαισιόδοξοι. Η δυνατότητα να τα καταφέρετε είναι πολύ μεγαλύτερη άσχετα αν υπάρξουν κάποιες ανατροπές. Από την άλλη η μερική σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μήνα, στον Αιγόκερω, θα σας επηρεάσει εξίσου το ίδιο δυνατά καθώς η σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας, στο αντίθετο ζώδιο. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στον 7ο οίκο σας όπου και θα επηρεάσει προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχεσεις.

Οι σχεσεις σας λοιπόν θα δοκιμαστούν με τους άλλους, ίσως μέσα από τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε εσείς εκφράζοντας τις ανάγκες σας. Σαφώς οι ανάδρομοι πλανήτες θα είναι στο μάξιμουμ μέσα στον Ιούλιο, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα καλύτερα, ώστε να πάρετε κάποιες αποφάσεις αργότερα. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε αλλά ούτε και θα πρέπει να πάρετε ρίσκα μέσα τον μήνα αυτό.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 6, 7, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 13, 14, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 13, 14, 22, 23, 24, 31

ΛΕΩΝ

Αν και ο Ιούλιος μπορεί να σας δώσει επιτυχίες, θα πρέπει να υπολογίσουμε και το γεγονός ότι υπάρχουν δυο εκλείψεις εν τω μέσω του καλοκαιριού, με την ανάδρομη πορεία των πλανητών να βρίσκονται στο μάξιμουμ, οπότε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και τα πράγματα γενικότερα θα πηγαίνουν πιο αργά.

Το ιδιο μοτίβο θα παιχτεί και πάλι όπως και στις εκλείψεις του Ιανουαρίου. Η πρώτη έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου, στον Καρκίνο, που είναι ολική ηλιακή, και θα πραγματοποιηθεί στον 6ο οίκο σας όπου θα επηρεάσει εργασία και υγεία. Σε αυτό τον  χώρο πρόκειται να πραγματοποιηθούν αλλαγές και κάποια πράγματα θα αλλάξουν αλλά είναι πιθανόν να νιώσετε πίεση και άγχος, οπότε θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες για να διαχειριστείτε αυτήν την ενέργεια.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου, είναι μερική σεληνιακή στο ζώδιο του Αιγόκερω, στον 12ο οίκο σας οπότε οι αλλαγές θα είναι εσωτερικές, οπότε είναι πιθανόν να βιώνετε πράγματα που θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο μέσα σας, στην ψυχή σας, η μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι γενικότερα. Μη δραματοποιείται τα πράγματα σε κάθε περίπτωση. Αν και θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες για πρόοδο ίσως τελικά αυτές καθυστερήσουν η παρουσιαστούν επιπλοκές με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας. Υπομονή εκτός αν είστε διακοπές!

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 1, 6, 10, 11, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 7, 13, 14, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και ο Ιούλιος και σε εσάς μπορεί να σας δώσει επιτυχίες, ειδικά ότι έχει σχέση με το εμπόριο και όσοι δουλεύουν σε εταιρίες, θα πρέπει να υπολογίσουμε και το γεγονός ότι υπάρχουν δυο εκλείψεις εν τω μέσω του καλοκαιριού, με την ανάδρομη πορεία των πλανητών να βρίσκονται στο μάξιμουμ, οπότε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και τα πράγματα γενικότερα θα πηγαίνουν πιο αργά.

Το ιδιο μοτίβο θα παιχτεί και πάλι όπως και στις εκλείψεις του Ιανουαρίου. Η πρώτη έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου, που θα είναι ολική ηλιακή στον Καρκίνο, θα πραγματοποιηθεί στον 11ο οίκο σας οπότε η έκλειψη θα δοκιμάσει τις φιλικές και κοινωνικές σας σχεσεις γενικότερα, αλλά και τις επαγγελματικές. Επίσης, είναι πιθανόν κάποια σχέδια να αλλάξουν για το μέλλον και έχετε την υποχρέωση να εξετάσετε και πάλι τους αρχικούς σας στόχους και να τους επαναπροσδιορίσετε.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου, είναι μερική σεληνιακή στο ζώδιο του Αιγόκερω, μοιάζει αρκετά με τον 11ο οίκο, όπου θα πρέπει να προσέχετε ότι έχει σχέση με το ίντερνετ και τους υπολογιστές, επηρεάζονται οι σχεσεις με τα παιδιά. Όμως, είναι πιθανό να κάνετε αλλαγές ώστε να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αυτά που χρειάζεστε.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 10, 11, 20, 21, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 4, 5, 14, 21, 27, 28, 29, 30

ΖΥΓΟΣ

Κάπως δύσκολος ο Ιούλιος για σας με τις δυο εκλείψεις όπου θα έχουν δυνατό αντίκτυπο στο ωροσκόπιο σας. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και να προσέχετε την υγεία σας περισσότερο. Συγκεντρωθείτε στα απαραίτητα χωρίς να σπαταλάτε την ενέργεια σας. Ότι και να συμβαίνει τα πράγματα θα βελτιωθούν ειδικά μετά τις 23 του μήνα. Η πρώτη έκλειψη είναι ολική ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου, στον Καρκίνο, στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Είναι πιθανόν να βιώσετε δυσκολίες η ανατροπές με τα επαγγελματικά σας και να υπάρξουν εντάσεις με τους ανωτέρους σας.

Η μερική σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου, στον 4ο οίκο σας και είναι πιθανό να φέρει ανατροπές όπου ίσως να δοκιμαστούν και οι οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές σχεσεις ταυτόχρονα. Θα σας απασχολήσουν μέλη της οικογένειας αλλά και θέματα σπιτιού. Ο Πλουτωνας έχει ιδιαίτερη δύναμη σε αυτή την έκλειψη και ίσως να συμβούν οικονομικού τύπου αλλαγές.

Τέλος, ο Αρης θα βρίσκεται στον 11ο οίκο σας όπου είναι οι πιθανό οι έντονη δραστηριότητα και κοινωνικότητα να σας κάνει ευτυχισμένους. Ο Αρης θα σχετιστεί δυναμικά με τον Ουρανό από τις 9-12 του μήνα όπου μπορεί να σημειωθούν εντάσεις οπότε πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή!

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 4, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 7, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24, 25, 26, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 3, 10, 11, 21 , 29, 30, 31

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και ίσως να νιώθετε κάπως έξω από τα νερά σας τον τελευταίο καιρό, οι εκλείψεις θα επηρεάσουν και εσάς σε πνευματικό επίπεδο περισσότερο και πρόκειται να φέρουν αλλαγές ως προς τον τρόπο που βλέπετε αυτά που σας συμβαίνουν. Η πρώτη έκλειψη θα είναι ολική ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου στον Καρκίνο, στον 9ο οίκο σας. Είναι πιθανό να βιώσετε καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια η εντάσεις με ανωτέρους από εσάς στον επαγγελματικο χώρο. Κάποιες αλλαγές , είναι απαραίτητες να γίνουν και ίσως εκεί είναι το πρόβλημα. Ωστόσο, η επιθυμία για να ταξιδέψετε θα είναι έντονη αλλά θα απαιτεί πολύ καλό προγραμματισμό ενώ θα πρέπει να είστε προσεχτικοί .Η έκλειψη αυτή όμως θα ξεμπλοκάρει το μονοπάτι σας.

Η μερική σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω, στον 3ο οίκο σας, που σημαίνει ότι πιθανόν να υπάρξουν ανατροπές και προβλήματα, ενοχλήσεις και να συμβούν διάφορα περιστατικά γύρω σας, παρεξηγήσεις και δυσκολίες στην επικοινωνία όπου θα επηρεαστούν οι σχεσεις με το κοντινό περιβάλλον και ιδιαίτερα τα αδέλφια σας.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 4, 5, 10, 11, 21, 31

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πιθανό να αγχωθείτε κάπως καθώς με τις προκλήσεις που θα έχετε να αντιμετωπίστε λόγω των εκλείψεων, αλλά και της αρνητικής όψης με τον Ποσειδώνα. Ευτυχώς είναι μικρής διάρκειας. Δυο εκλείψεις θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια του Ιουλίου, όπου η πρώτη θα είναι ολική ηλιακή έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2 Ιουλίου, τον 8ο οίκο σας, όπου είναι πιθανό να φέρει δραματικές οικονομικές αλλαγές, επηρεάζοντας την διαχείριση κληρονομικών ζητημάτων , οικονομικών και φόρων.

Ωστόσο, βέβαια μπορεί να επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο όπου θα πρέπει να κάνετε αλλαγές και να κλείσετε πληγές όπου σας έχουν τραυματίσει στο παρελθόν αλλά τώρα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε πολλά περισσότερα σε βαθύτερο επίπεδο. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες να ταξιδέψετε κοντά σε νερό, όπου θα πρέπει να το οργανώστε πολύ καλά. Θέματα που συνδέονται με τα προσωπικά σας πιστεύω ίσως αλλάξουν και επηρεαστούν από κάποια γεγονότα.

Η μερική σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου, στον 2ο οίκο σας, οπότε θα συμβούν εκεί σημαντικές αλλαγές που συνδέονται με το χρήμα. Ο Πλούτωνας επηρεάζεται σε αυτή την έκλειψη έντονα, όποτε περισσότερο επηρεάζει την ψυχική σας ισορροπία. Σαφώς, βέβαια αυτά είναι θέματα που θα σας επηρεάσουν μέσα στους επόμενους έξι μήνες και όχι απαραίτητα σήμερα.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 4, 5, 10, 11, 14, 20, 21, 27, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16 , 22, 23, 24, 25, 26, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 5, 6, 7, 14, 21, 29, 30

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος, είναι ενας μήνας κάπως τρικυμιώδης θα λέγαμε με δυο σημαντικές εκλείψεις να πραγματοποιούνται στο σύμπαν. Υπάρχουν δύο θέματα που θα σας ανησυχήσουν. Και οι δυο εκλείψεις θα σας επηρεάσουν αρκετά δυνατά, με την δεύτερη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σας. Θα πρέπει όμως να ξεκουράζεστε διότι είναι πιθανό να βιώσετε άγχος και πίεση.

Η πρώτη είναι ολική ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2 Ιουλίου, όπου θα επηρεάσει τον 7ο οίκο σας όπου συνδέεται με πάσης φύσεως σχεσεις, είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές. Η ηλιακή έκλειψη πρόκειται να ταρακουνήσει και θα δοκιμάσει τις σχεσεις σας και εσείς καλείστε να διαχειριστείτε τις όποιες ανατροπές και εντάσεις με τον καλύτερο τρόπο και να τις επαναπροσδιορίσετε η τον εαυτό σας μέσα από αυτές.

Η δεύτερη είναι μερική σεληνιακή στο ζώδιο σας , που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου, και θα επηρεάσει κυρίως τους Αιγόκερους του τρίτου δεκανού. Επίσης, θα επηρεαστεί και ο Πλουτωνας που συνδέεται με τους φίλους σας. Μην φοβηθείτε την σεληνιακή έκλειψη διότι έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, συνήθως με κάπως τρόπο δραματικό μερικές φορές, καθώς να ξέρετε ότι μόνο οι καλές και ποιοτικές σχεσεις επιβιώνουν.

Ο Ουρανος λαμβάνει αρνητικές όψεις και αυτός, και η πίεση και το άγχος κάνουν έντονα την εμφάνιση τους καθώς θα προσπαθείτε να πιάσετε τους στόχους του μήνα η θα προσπαθείτε να διατηρήσετε τις ισορροπίες καθώς αυτές θα σας αποσυντονίζουν από αυτούς.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 4, 5, 10, 11, 14, 20, 21, 27, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16 , 22, 23, 24, 25, 26, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 5, 6, 7, 14, 21, 29, 30

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχουν δυο εκλείψεις μέσα στον Ιούλιο όπου θα παρουσιάσουν σχεδόν την εικόνα των εκλείψεων του Ιανουαρίου. Ευτυχώς, οι εκλείψεις αυτές δεν θα σας επηρεάσουν και τόσο. Η πρώτη θα παγιοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 2 Ιουλίου, και θα επηρεάσει τον 6ο οίκο σας. Αυτό συνδέεται με κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο η κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για ενίσχυση. Ωστόσο, αυτή είναι μια ολική ηλιακή έκλειψη και επηρεάζει την υγεια, οπότε κάποιοι από σας να νιώσετε πίεση και άγχος. Προσέχετε την υγεία σας, και φροντίστε τον εαυτό σας περισσότερο. Ίσως μια σχέση σας να δοκιμαστεί και να είναι μία πηγή άγχους.

Η μερική σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου, στον 12ο οίκο σας, οπότε ίσως σας απασχολήσουν πράγματα που υπάρχουν βαθιά στην ψυχή σας. Πάντα αυτός ο οίκος είναι σημαντικός, το υποσυνείδητο επηρεάζεται, εμείς καλούμαστε να ισορροπήσουμε, να προσδιορίσουμε τι θέλουμε, και να πάρουμε αποφάσεις στην συνέχεια. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να έχουν αντίκτυπο μέσα στους επόμενους μήνες, είτε για καλό είτε για κακό.

Η εικόνα της δουλειάς σας, για παράδειγμα, αφού μιλάμε για τον 6ο οίκο, είναι αυτό που υπάρχει μέσα σας και αντανακλά προς τα έξω! Αυτό μπορεί να συμβεί και με θέματα υγείας ακόμα και να επηρεάσει και την εμφάνιση μας. Ο Ιούλιος δεν ευνοεί τις σχεσεις, διότι υπάρχει κίνδυνος για παρεξηγήσεις και εντάσεις, με τον Ερμή στο αντίθετο ζώδιο σας, αντίθετα ο επόμενος μήνας θα είναι καλύτερος.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 20, 21, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22 , 23, 24, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 10, 11, 15, 16, 25, 26

ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικό γεγονός οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στο σύμπαν μέσα στον Ιούλιο, ευτυχώς φαίνονται να έχουν θετική επιρροή πάνω σας. Έτσι λοιπόν, η ολική ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί λοιπόν, στις 2 Ιουλίου, στο ζώδιο του Καρκίνου και θα επηρεάσει τον 5ο οίκο σας, που συνδέεται με την δημιουργία, τα παιδιά, και τα οικονομικά αλλά και τις προσωπικές σας σχεσεις.

Καλό θα ήταν όμως να μην κάνετε ριζικές αλλαγές μέσα στον μήνα, διότι όλα συνδέονται με το πώς εσείς θα διαχειριστείτε τις όποιες ενοχλήσεις και ανατροπές υπάρξουν που δεν εξαρτώνται από εσάς. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε στρατηγική όσο αφορά αυτά τα θέματα η να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά για να βελτιώστε την ζωή σας.

Από την άλλη, η μερική σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω στις 16 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στον 11ο οίκο σας, οπότε φιλίες και κοινωνικές σχεσεις θα δοκιμαστούν με κάποιες εντάσεις που ίσως υπάρξουν τώρα η στους επόμενους έξι μήνες. Ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας καλό θα ήταν να τσεκαριστούν. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τους μελλοντικούς σας στόχους.

Παρακαλώ, το ηλιακό ωροσκόπιο Ιουλίου, δεν βασίζεται σε πραγματικά ωροσκόπια. Συγκρίνεται τις εκλείψεις με το προσωπικο σας ωροσκόπιο! Ευχαριστώ!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 14, 20, 21, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 31

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.