ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

1 ΑυγούστουΕρμής σε ορθή πορεία  στην 23η μοιρα του Καρκίνου-5:52 π.μ.

Νεα Σελήνη στην 8η μοιρα του Λεοντα

2 Αυγούστου- τετράγωνο Αφροδίτης- Ουρανού– αστάθεια ,καλό θα ήταν να μην παίρνουμε αποφάσεις για συναισθηματικά και οικονομικά, εντάσεις, ξαφνικές ανατροπές. Προσοχή οι Λέοντες και οι Ταύροι.

7 Αυγούστου- σύνοδος Ηλίου-Δια- καλή τύχη, διαπεραίωση εκκρεμοτήτων με το δημόσιο η εύνοια σε νομικά ζητήματα. Ευνοούνται οι Λέοντες και οι Τοξότες.

8 Αυγούστου- τρίγωνό Αφροδίτης-Δια-τύχη, ευκολίες, αγάπη. Ευνοούνται οι Λέοντες και οι Τοξοτες.

11 Αυγούστου- Δίας σε ορθή πορεία στην 14η μοίρα του Τοξότη-ώρα 3:27 μμ.

Ερμής στον Λέοντα ώρα 9:46 μμ.

Ουρανος σε ανάδρομη πορεία στην 6η μοίρα του Ταυρου- ώρα 1:23 π.μ.

14 Αυγούστου- σύνοδος Ηλίου-Αφροδίτης-αγάπη, έρωτας, τρυφερότητα, φροντίδα , υπερβολή. Ευνοούνται οι Λέοντες.

15 Αυγούστου- Πανσέληνος στην 22 μοιρα του Υδροχόου

16 Αυγούστου- τετράγωνο Ερμή- Ουρανού– ανατροπές και εντάσεις στην επικοινωνία. Προσοχή οι Ταύροι και οι Λέοντες.

18 Αυγούστου-Αρης στην Παρθένο ώρα 7:19  π.μ.

21 Αυγούστου- τρίγωνο Ερμή-Δια-σωστές αποφάσεις, ευνοϊκές συμφωνίες, εποικοδομητικές συζητήσεις. Ευνοούνται οι Λέοντες και οι Τοξότες.

22 Αυγούστου-Ο Ήλιος στην Παρθένο- 12:03 μμ.

24 Αυγούστου-σύνοδος Αφροδίτης- Αρη-έντονος ερωτισμός και πάθος. Ευνοούνται οι Παρθένοι.

26 Αυγούστου- τρίγωνο Αφροδίτης-Δια– τύχη στα οικονομικά, ευκολίες, εύνοια στον έρωτα. Ευνοούνται οι Παρθένοι και οι Ταύροι.

28 Αυγούστου- τρίγωνο Αρη-Ουρανού– καλές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Ευνοούνται οι Παρθένοι και οι Ταύροι.

29 Αυγούστου- ο Ερμής στην Παρθένο– ώρα 9:48 π.μ.

30 Αυγούστου-Νέα Σελήνη στην Παρθένο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ…

Πλησιάζει και ο Αύγουστος καθώς η αυλαία του έχει ήδη ανοίξει με μια δυναμική νέα σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα από την προηγούμενη ημέρα, η οποία συνέπεσε με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Ολοταχώς λοιπόν, τρέχουμε μπροστά! Ο πλανήτης Ουρανός βέβαια θα είναι ο πρωταγωνιστής στον χάρτη της νέας σελήνης, επομένως το να συμβεί κάτι ασυνήθιστο και διαφορετικό είναι στο μενού. Αυτό που είναι ασυνήθιστο για τον Αύγουστο είναι ότι έχουμε δύο μεγάλους πλανήτες (Δία και Ουρανό) που αλλάζουν κατεύθυνση την ίδια μέρα στα μέσα του μήνα (11 Αυγούστου).

Δεδομένου ότι υπάρχουν 365 μέρες το χρόνο για να συμβεί αυτό, και 8 μεγάλοι πλανήτες είναι ανάδρομοι ενώ άλλοι επιστρέφουν σε ορθή πορεία, οι πιθανότητες αυτού του γεγονότος είναι περιορισμένες. Αυτό σημαίνει για τον Αύγουστο ότι είναι ένας μήνας όπου οι τύχες μας μπορούν να αλλάξουν. Ο Ουρανός και ο Δίας μαζί έχουν να κάνουν με την τύχη της ζωής. Και αυτό είναι ένας μήνας όπου η κατεύθυνση στη ζωή σας μπορεί να αλλάξει ξαφνικά.

Η Αφροδίτη ξοδεύει τις πρώτες 3 εβδομάδες του Αυγούστου στον Λέοντα, δίνοντας έμφαση στη διασκέδαση στη ζωή σας. Βρείτε χρόνο να γελάσετε, να διασκεδάσετε, να ξεκουραστείτε και να γιορτάσετε τις μεγάλες και μικρές στιγμές της ζωής με τους άλλους. Την Κυριακή 11 Αυγούστου, όταν ο Δίας θα επιστρέφει σε ορθή πορεία, ο Ουρανος θα γυρίσει ανάδρομος και ο Ερμής σε ευθεία πορεία πλέον, θα είναι μια μέρα μεγάλων προσδοκιών και ξαφνικών ιδεών. Αν όμως ταξιδεύετε, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής, εάν οι περιστάσεις που δεν είναι υπό τον έλεγχό σας απαιτούν αλλαγή στα σχέδια.

Στις 15 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου. Η Αφροδίτη θα είναι μαζί με τον Ηλιο σε αυτή την πανσέληνο. Κρατώντας την καρδιά σας ανοικτή και επιτρέποντας τη φιλία και την αγάπη να έρθουν στη ζωή σας χωρίς προσκόλληση ή προσδοκία είναι το μήνυμα από αυτή την πανσέληνο. Η Αφροδίτη μόλις πραγματοποιεί την σύνοδο της με τον Ηλιο μια ημέρα πριν την πανσέληνο.

Αυτή είναι μια εποχή που είναι αόρατη και επανεμφανίζεται εβδομάδες αργότερα κατά τον Σεπτέμβριο ως πρωινό αστέρι. Στη μυθολογία, η κάθοδος της Αφροδίτης στον κάτω κόσμο απαιτούσε μια πρόκληση και μια απελευθέρωση για να ανασηκωθούμε ξανά στον κόσμο των ζωντανών. Στις σχέσεις σας, υπάρχει μια αποβολή του παλιού και μάλιστα μια θυσία που μπορεί να γίνει για να φτάσει στην ορατότητά σας και να δει κάποιος ποιος είστε τώρα στην πραγματικότητα.

Κάθε χρόνο, όταν η πανσέληνος πραγματοποιείται στον Υδροχόο, είναι καιρός να αγκαλιάσουμε και να απολαύσουμε τις φιλίες. Αυτή τη χρονιά με τη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο απέναντι από τη Σελήνη, υπάρχει μια έλξη ανάμεσα στο χρόνο που περνάτε μόνοι σας κάνοντας αυτό που θέλετε παρά να είναι με τους φίλους σας και με το πρόσωπο που αγαπάτε. Δεδομένου ότι ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης αυτής της πανσελήνου, όλα θα είναι καλά εφόσον λειτουργείτε με πρόγραμμα και έχετε προσδιορίσει τις προτεραιότητες σας. Ο δονητικός ρυθμός αυτής της πανσελήνου αντηχεί στην ανθρωπότητα και την καλλιτεχνική αρμονία. Οι συνομιλίες γύρω από το τι είναι καλύτερο για τον κόσμο και το χρόνο που διοργανώνονται οι διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα βρουν το δρόμο τους στον κόσμο σας.

Ο Άρης μετακινείται στη Παρθένο στις 18 Αυγούστου και η Αφροδίτη ακολουθεί την ίδια πορεία στις 20 ενώ και ο Ήλιος εισέρχεται στον Παρθένο αργότερα εκείνη την εβδομάδα στις 23 του μήνα. Το σταθερό αστέρι Regulus που αντιπροσωπεύει τη φήμη και την τύχη θα είναι στις 0 μοίρες της Παρθένου. Θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη με ενημερωτικές ειδήσεις αλλά πιο σημαντικές θα είναι προφανώς οι μικρές ευκαιρίες που μπορεί να οδηγήσουν σε τυχερά αποτελέσματα. Αν ψάχνετε για απασχόληση κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά αυτή την εβδομάδα.

Στις 24 Αυγούστου η Αφροδίτη θα είναι σε σύνοδο με τον Άρη στον Λέοντα και είναι ένας νέος κύκλος για τις ρομαντικές σχεσεις και γενικότερα για τα πράγματα στη ζωή μας που εκτιμούμε. Ορίστε τις προθέσεις σας για ό, τι θέλετε στις σχέσεις και τις επιθυμίες σας. Το κλειδί με αυτόν τον κύκλο είναι να είμαστε ειλικρινείς για τις προθέσεις μας και για αυτά που θέλουμε να κάνουμε  (Αρης) και αυτό που χρειάζεται για να έχετε (Αφροδίτη) αυτό που επιθυμείτε.

Με την πρώτη ματιά η νέα σελήνη στην Παρθένο φαίνεται δυσοίωνη, όπως συμβαίνει με τον Άρη, που μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει καυγάδες και αυθόρμητες αποφάσεις. Ωστόσο, αυτή η νέα σελήνη στην Παρθένο, θα είναι με τον Άρη, σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Η προσπάθεια, η εκπαίδευση και η σκληρή δουλειά που έχετε επενδύσει στο παρελθόν θα μπορούν γρήγορα να αποπληρωθούν όταν παραμείνετε ανοιχτοί στην απροσδόκητη ευκαιρία που προσφέρει ο Ουρανός. Ο Ερμής θα είναι ο κυρίαρχος πλανήτης γι αυτή τη νέα σελήνη και είναι καλά τοποθετημένος στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό είναι ένα άλλο ευνοϊκό σημάδι ότι ο κύκλος της Παρθένου δίνει μια μεγάλη υπόσχεση για να δημιουργήσει αλλά και να βοηθήσει σχετικά με την εργασία και την υγεία, όπου και οι δυο τομείς συνδέονται με την Παρθένο.

ΚΡΙΟΣ

Αύγουστος λοιπόν, με τον Ερμή σε ορθή πορεία αν και θα είναι σε ζώνη σκιάς, όπου θα επηρεάζει για λίγο ακόμα, δηλαδή σαν να λέμε τα απομεινάρια της επιρροής του, αλλά όπως και να έχει, τα πράγματα πλέον προχωρούν μπροστά με ένα τρόπο δυναμικό ενώ και οι υπόλοιποι πλανήτες σε ανάδρομη πορεία τώρα θα έχουν λιγότερη επιρροή από τον Ιούλιο. Και ο Δίας θα κάνει το ιδιο στις 11 του μήνα, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, ενώ ο Ουρανος θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του. Όλα θέλουν υπομονή και δουλειά! Η ανάδρομη πορεία των πλανητών επιμένει στο ότι εσείς πρέπει να δουλέψετε και να εξακολουθήσετε να δουλεύετε για να τελειοποιήσετε αυτά που χρειάζεστε. Ίσως ακόμα να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις.

Μέχρι της 23 Αυγούστου θα είναι μια ευχάριστη περίοδος. Ο μήνας δείχνει να είναι αρκετά θετικος με την Αφροδίτη μέχρι της 21 Αυγούστου, όπου θα φέρει τύχη στα οικονομικά, ιδιαίτερα γύρω από τις 8-9 του μήνα και θα ευνοήσει θέματα που συνδέονται με τα παιδιά, και άλλες όμορφες δραστηριότητες που θα επιλέξετε, τη διασκέδαση αλλά και τις ρομαντικές σχεσεις.

Προσεχτε να μη το παρακάνετε όμως με τα χρήματα! Ωστόσο, αυτή η τάση για υπερβολή και σπατάλη αλλάζει στις 21 Αυγούστου, καθώς η Αφροδίτη θα εισέλθει στην Παρθένο. Περισσότερο θα είστε προσεχτικοί με τα χρήματα και πιο παραγωγικοί. Καλές ευκαιρίες μπορεί να έρθουν και στον εργασιακό τομέα. Οι σχεσεις τότε θα είναι πιο σοβαρές, ωστόσο αποφύγετε να είστε επικριτικοί με τους άλλους η να αναζητάτε την τελειότητα!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 4, 5, 9, 10, 20, 21, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 30, 31

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια θετική περίοδος για να δώσετε προσοχή στην εσωτερική σας ισορροπία και ηρεμία. Μέχρι της 23 του μήνα, θα υπάρξουν βελτιώσεις, θα είστε πιο χαλαροί και θα επικεντρωθείτε σε ένα είδος “ψυχολογικής αυτοθεραπείας”, όπου μέσω αυτής θα υπάρξει πρόοδος. Αλλαγές θα συμβούν κάτι το οποίο και χρειάζεστε, δηλαδή έχετε μια βαθιά ανάγκη να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Αυτό περισσότερο θα συμβεί επειδή οι άλλοι θα πάρουν την πρωτοβουλία.

Αυτό σημαίνει ότι το πλανητικό δυναμικό στον χάρτη σας μετακινείται εκεί που είναι “οι άλλοι” οπότε μέσω των άλλων, είτε μια καλή παρέα είτε γενικά η έντονη κοινωνικοποίηση  αυτές τις ημέρες θα σας βοηθήσει αρκετά στο να ξεδιαλύνετε κάποια πράγματα. Έχετε λοιπόν, να κάνετε δουλειά με τον εαυτό σας και αυτό είναι σημαντικό.

Ο Αύγουστος, είναι καλός για τα οικονομικά κάτι που είναι σημαντικό για σας. Ο Ερμής, τώρα σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε αλλά και να βελτιώσετε την αυτοπεποίθηση σας. Θα βοηθήσει στο να υπάρξει γρήγορη πρόοδος. Η οικογένεια έχει σχέση με αυτό, που σημαίνει ότι θα βοηθήσει η θα υποστηρίξει ότι συνδέεται με θέματα οικονομικής φύσεως.

Μετα τις 28 Αυγούστου, επίσης ξοδεύετε χρήματα για πράγματα που χρειάζεστε  η για να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Όμως στις σχεσεις σας θα δείτε βελτίωση μετά τις 23 του μήνα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 20, 21, 22, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 10, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29, 30

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 11, 14, 15, 21, 30

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσοχή σας αυτόν τον μήνα στρέφεται προς την επικοινωνία και την προσωπική σας ζωή και αυτό είναι που έχετε ανάγκη ίσως εδώ και καιρό. Θα επικεντρωθείτε στην επικοινωνία με τους άλλους, τα ενδιαφέροντά σας. Ώρα να βελτιώσετε και να σκεφτείτε τι θα κάνετε παρακάτω, το επόμενο βήμα δηλαδή. Τα οικονομικά θα είναι θετικά, αφού και ο κυβερνήτης σας , ο Ερμής επιστρέφει από την 1 Αυγούστου σε ορθή πορεία, και δείχνει οικονομική βελτίωση, επιτυχία η θετικά νέα σε σχέση με το χρήμα μέχρι της 11 Αυγούστου. Το πέρασμα της Σελήνης προς τις τελευταίες ημέρες, του μήνα, ίσως φέρει πάλι καλά νέα σε σχέση με αυτό.

Η νέα σελήνη και αυτή αποδεικνύεται θετική και δυναμική ενώ και η πανσέληνος στις 15/8 δείχνει επίσης το ιδιο. Ο Δίας που συνδέεται με τις προσωπικές σας σχεσεις θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 11, ενώ και ο Ερμής στον Λέοντα, την ίδια ημέρα θα υποστηρίξει αρκετά το κομμάτι αυτό. Αυτοί που ήδη είστε σε σχέση θα την ενδυναμώσει ενώ και οι ελεύθεροι ίσως να έχουν ευκαιρία για ρομαντικές περιπέτειες και γενικά να περάσουν καλά. Γύρω στις 22-23 Αυγούστου μια δύσκολη όψη με τον Δια ίσως δημιουργήσει άγχος η πίεση στην σχέση σας που σημαίνει ότι πρεπει να δουλέψετε περισσότερο με τον/την σύντροφο. Οι επαγγελματικοί στόχοι πρεπει να κυνηγηθούν με στρατηγική και μέθοδο.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 9, 10, 19, 20, 26, 27, 28, 29, 30

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 8, 16, 17, 26, 27

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δυναμη των ανάδρομων πλανητών μειώνεται στο 40% αυτόν τον μήνα οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερημένες αντιδράσεις. Ωστόσο, θέματα που συνδέονται με τα χρήματα, θα βελτιωθούν αρκετά, μέχρι της 23 Αυγούστου. Και αυτό θα είναι το δυνατότερο σημείο. Ο Αρης θα επηρεάζει θετικά και αυτός το χρήμα μέχρι της 18, και αυτο σημαίνει ότι μέσω κινήσεων , που θα κάνετε εσείς αλλά και οι άλλοι όλο και κάτι άλλο θα βγει. Η Αφροδίτη επίσης στον τομέα των οικονομικών μέχρι της 21 Αυγούστου, δείχνει περισσότερη υποστήριξη, κοινωνικότητα , βοηθά την οικογένεια, ενώ και ο Ερμής θα δώσει τα δικά του σημάδια  για οικονομική πρόοδο.

Οι θετικές όψεις Ηλίου-Ουρανού  ενισχύει το όλο θέμα μέχρι το τέλος Αυγούστου, που σημαίνει ξαφνική οικονομική βελτίωση, χρήματα που δεν περιμένατε, μια συνεργασία που μπορεί να τα ενισχύσει. Μπορεί να βοηθήσει και τους φοιτητές για παράδειγμα, η περίοδος αυτή. Οι προσωπικές σας σχεσεις είναι ακόμα σε μια κατάσταση αγχώδης αλλά θα υπάρξει βελτίωση από τις 18 και μετά καθώς ο Κρόνος θα αρχίζει να σχηματίζει αρμονικές όψεις. Οδηγείτε προσεχτικά από τις 15-17 Αυγούστου.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 9, 10, 11, 12, 20, 21, 22, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 9, 10, 19, 20, 28, 29, 30

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 30, 31

ΛΕΩΝ

Οι περισσότεροι πλανητες είναι σε ανάδρομη κίνηση ωστόσο, η επιρροή τους αυτό τον μην θα μειωθεί, όμως ακόμα η ζωή κυλά αργα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει εύνοια. Είναι ωρα για να ταξιδέψετε και να ξεκουραστείτε αλλα και να χαρείτε μικρές όμορφες στιγμές στη ζωή σας. Εξωτερικά θα λάμπετε και σ αυτό βοηθά και η Αφροδίτη που θα βρίσκετε στο ζώδιο σας μεχρι της 21 Αυγούστου. Αυτή η επιρροή μπορεί να φέρει τύχη στα χρήματα, ρομαντικές σχεσεις αλλα και επαγγελματικές ευκαιρίες. Όπως και να έχει η Αφροδίτη, ολο και κατι  καλο φέρνει στο τέλος.

Αν και ακόμα δουλεύετε σκληρά για τις σχέσεις σας , θέματα προσωπικών σχέσεων θα βελτιωθούν μετά τις 12 Αυγούστου και ιδιαίτερα μετά τις 23, ακόμα καλύτερα! Τα πράγματα εκεί φαίνονται κάπως περίπλοκα και ίσως να υπάρχει πίεση η άγχος. Οι ελεύθεροι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να περάσουν καλά. Ο Ερμής σε ορθή  πορεία τώρα από τις αρχές του μήνα, θα σας βοηθήσει πνευματικά να προσδιορίσετε τις επιθυμίες σας ενώ κατά τις 11 του μήνα θα διασχίσει τον ωροσκόπο σας, όπου όλα θα είναι πιθανά και δυνατά. Επικοινωνίες, σχεσεις, έντονη κοινωνικότητα, πολλά μπορεί να συμβούν. Στις 23, ο Ήλιος θα ευνοήσει τα οικονομικά και εν συνέχεια ο Αρης από τις 18 επαγγελματικά, χρήματα και ταξίδια. Η Αφροδίτη και αυτή θα συμβάλλει στην βελτίωση οικονομικών καθώς και τα φεγγάρια Αυγούστου. Απολαύστε το!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 9, 10, 11, 14, 15, 20, 21, 30, 31
Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 9, 10, 19, 20, 28, 29, 30, 31
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 20, 21, 22, 30, 31

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο φετινός Αύγουστος είναι αρκετά θετικος για σας, όπου τα πράγματα θα αρχίζουν να αλλάζουν μετά τις 12 του μήνα σταδιακά. Επί το πλείστον θα υπάρχουν ευτυχισμένες στιγμές που θα σας ισορροπήσουν πνευματικά , θα νιώθετε ήρεμοι και νηφάλιοι ενώ εν συνεχεία έρχονται και οι αλλαγές μέσα από αυτό. Όλα θα πάνε ρολόι. Από τις 18 του μήνα, ο Αρης θα συμβάλλει στην βελτίωση του αυτού σας, θα είστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί, και θα βελτιώσετε και την εμφάνιση σας. Στις 21 Αυγούστου, και η Αφροδίτη μετακινείται επίσης στο ζώδιο σας που θα συμβάλλει θετικά στο οικονομικό κομμάτι. Στις 23 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας, ενώ και ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης σας στις 29 θα κάνει το ιδιο.

Οι άλλοι θα παρατηρήσουν όλες τις θετικές αλλαγές , μαζί με την Αφροδίτη, τον Αρη και τον Ηλιο εσείς θα λάμπετε, και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι. Ίσως υπάρξουν κάποιες δύσκολες στιγμές με την σύντροφο όμως με την λάμψη που διαθέτετε, θα τα καταφέρετε. Η Αφροδίτη στις 21 φέρνει οικονομική βελτίωση, και ευκαιρίες. Πριν από αυτό ακολουθείστε την διαίσθηση σας. Ο κίνδυνος θα υπάρξει στο γεγονός ότι ίσως ξεφύγετε οικονομικά καθώς θα το σπαταλήσετε αλλά αυτό αλλάζει στις 21 Αυγούστου. Να είστε υπομονετικοί, και δώστε προσοχή λίγο στο πως εκφράζεστε προς στους άλλους διότι μπορεί αυτό να προκαλέσει εντάσεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 20, 21, 26, 27, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 4, 5, 9, 10, 19, 20, 21, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 19, 20, 23, 24, 25, 30

ΖΥΓΟΣ

Αν και τα επαγγελματικά θα αρχίσουν να φθίνουν αυτόν τον μήνα, και λόγω διακοπών, ωστόσο τα πράγματα φαίνονται ένα είναι ακόμα θετικά. Τα Αυγουστιάτικα φεγγάρια, θα ενισχύσουν αυτό το κομμάτι ενώ και η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 15 του μήνα, θα φέρει επιτυχία και άνοδο. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα υπάρξει περισσότερος ενθουσιασμός. Ο Ερμής μέχρι στις 11 του μήνα βοηθά αρκετά τα επαγγελματικά, σε ορθή πορεία τώρα αλλά επίσης υποστηρίζει και τα μακρινά ταξίδια, τις συμφωνίες και τα σχέδια σας.

Κατά τις 23 Ιουλίου, το πλανητικό δυναμικό που υπάρχει θα ενδυναμώσει τα πράγματα και θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες τόσο στην κοινωνική σας ζωή αλλά και την επαγγελματική. Γενικότερα, βελτιώνεστε και εσείς , στον τομέα της υγείας, ωστόσο μόνο η νέα σελήνη ίσως να δημιουργήσει ένα μικρο άγχος το οποίο θα είναι προσωρινό. Τα οικονομικά βελτιώνονται και αυτά, αν και ο Πλουτωνας είναι ακόμη ανάδρομος , σχηματίζει θετικές όψεις, ειδικά μετά τις 23 Αυγούστου. Έτσι λοιπόν, και σε σας υπάρχει μια σταδιακή βελτίωση. Θα υπάρξει ένα σπάνιο  Μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της Γης, μετά τις 18 του μήνα, που σημαίνει ότι θα υπάρχει άφθονη ενέργεια που μετατρέπεται σε πράξη από την θεωρία. Οι προσπάθειες θα αποδώσουν, οπότε θα είναι σημαντικό να δράσετε κατάλληλα και να κάνετε αλλαγές. Το ιδιο συμβαίνει και στις προσωπικές σας σχεσεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 20, 26, 27, 30

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Αύγουστος θα είναι θετικος και θα φέρει επιτυχίες, καθώς η επιρροή του Ηλίου θα είναι αρκετά δυνατή στον χώρο των επαγγελματικών σας. Θα έχετε την ανάγκη όμως λίγο να ξεκουραστείτε καθώς ναι μεν ο Αρης τον προηγούμενο μήνα βελτίωσε τα πράγματα αλλά έφερε και άγχος. Επικεντρωθείτε λοιπόν, λίγο στο πώς να επαναφέρετε τον εαυτό σας στα σωστά επίπεδα ενέργειας. Αφήστε τον εαυτό σας λίγο να χαλαρώσει. Ωστόσο, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις όσο αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Ο Δίας που συνδέεται με τα οικονομικά, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 11 του μήνα, όπου θα σχηματίζει θετικές όψεις μέχρι της 23 Αυγούστου. Θα ήταν ασφαλές να κάνετε θετικές ενέργειες, προσπάθειες και ευχάριστες αγορές μέχρι της 11 του μήνα.

Μετα τις 23 βέβαια υπάρχουν κάποιες μικρές δύσκολες όψεις οι οποίες δεν θα επηρεάσουν. Γενικότερα, όμως τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα ενώ είχατε την ευκαιρία να σκεφτείτε αρκετά σε σχέση με την διαχείριση χρημάτων. Η προσωπικές σας σχέσεις θα σας εκπλήξουν.

Είτε μείνετε στην πόλη, είτε φύγετε, θα περάσετε αρκετά καλά, θα είστε ευτυχισμένοι, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, κάποιοι ίσως να ελευθερωθείτε κεραυνοβόλα, αλλά γενικότερα θα υπάρξουν ευκαιρίες και θετικές καλοκαιρινές εμπειρίες. Στις 21 του μήνα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, ίσως βιώσετε κάποιες δυσκολίες εδώ, αλλά τα πράγματα θα ξαναφτιάξουν γρήγορα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 10, 20, 21, 22, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 9, 10, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 20, 28, 29, 30

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα λοιπόν, που τέλειωσαν και οι εκλείψεις Ιουλίου, θα επανέλθετε στα φυσιολογικά σας επίπεδα σε ενεργειακό επίπεδο και γενικότερα. Θα είναι πιο ασφαλές να ταξιδέψετε, ίσως και περισσότερο από μια φορά. Μέχρι της 23 του μήνα ο 9ος οίκος σας θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος. Ευνοεί θέματα σπουδών, τα επαγγελματικά σχέδια και ότι έχει σχέση με το εξωτερικό.

Ο Αύγουστος μπορεί να σας χαρίσει όμορφες στιγμές χαλάρωσης κάτω από τον βραδινό καλοκαιρινό ουρανό! Μετα τις 18 του μήνα ενισχύονται τα επαγγελματικά και ιδιαίτερα μετά τις 23 Αυγούστου, όπου θα επικεντρωθείτε εκεί. Όλα θα περιμένουν τότε αλλά θα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Ο Αρης θα βοηθήσει αρκετά και θα ενισχύσει τα επαγγελματικά αλλά και την φυσική σας κατάσταση. Οπότε πάρτε μια ανάσα τώρα, αφήστε και τον Δια να γυρίσει σε ορθή πορεία και μετά αρχίστε να βάζετε τα σχέδια σας σε κίνηση. Ξεκουραστείτε πνευματικά. Φροντίστε αυτά που είναι μόνο σημαντικά και απαραίτητα χωρίς να σπαταλάτε ενέργεια σε ανούσια πράγματα.

Η προσωπική σας σας φαίνεται να είναι καλή μέχρι της 29 Αυγούστου. Ο Ερμής σε ορθή πορεία τώρα θα τρέχει μπροστά με μεγάλη ταχύτητα οπότε σίγουρα θα βοηθήσει να επανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας και θα φέρει πρόοδο. Τα οικονομικά βελτιώνονται. Ο Κρόνος ακόμα σε αναδρομή πορεία ωστόσο αυτά βελτιώνονται ιδιαίτερα μετά τις 23 του μήνα, όλα πάνε αργά και βασανιστικά αλλά θα υπάρξει αποτέλεσμα. Υπομονή!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 8, 9, 10, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 9, 10, 11, 12, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 3, 8, 19, 20, 30, 31

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι υπηρετούν την οικογένεια τους με το να είναι πετυχημένοι προς τον έξω κόσμο. Η καριέρα και τα επαγγελματικά είναι σημαντικά. Είναι ώρα όμως λιγάκι και εσείς να πάρετε μια βαθιά ανάσα, και να ξεκουραστείτε όπως όλοι. Ώρα να φορτίσετε μπαταρίες, να επικεντρωθείτε σε μια νέα στρατηγική, και να ετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα όταν επιστρέψετε. Μετα τις 21 αλλωστε θα υπάρξουν ευκαιρίες και θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέχρι τότε  ταξιδέψτε, πηγαίνετε διακοπές η ξεκουραστείτε ακόμα και αν είστε μέσα στην πόλη. Εκτός αν συνδυάσετε ταξίδι και εργασία η γενικότερα υπάρχει και επαγγελματικό ενδιαφέρον.

Από τις 18 Αυγούστου, όμως συγκεκριμένα σχηματίζεται ένα μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της Γης όπου εσείς θα νιώσετε πιο άνετα υπό την επιρροή του, θα είστε πιο πρακτικοί αλλά και θα ενδυναμωθούν οι ικανότητες σας, ενώ θα υπάρξουν λύσεις και πρόοδος μέσα από αυτό. Θα μπορέσετε να κάνετε την θεωρία ,πράξη. Τότε, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας ενώ και ο Ερμής σε ορθή πορεία θα δώσει ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συνδέσεις, πληροφορίες και ότι άλλο χρειάζεστε. Σαφώς, ο Ερμής από την αρχή του μήνα θα βελτιώσει τις σχεσεις σας. Μέσα από τα Αυγουστιάτικα φεγγάρια, η προσωπική σας ζωή, υγεια βελτιώνεται και θα σας χαρίσουν όμορφες στιγμές!

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 10, 20, 21, 26, 27, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 9, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 21, 28, 29, 30

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 4, 5, 9, 10, 20, 21, 30, 31

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή είναι στο φόρτε της και μπορεί να συναντάτε πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους τώρα η να υπάρχει αρκετή δουλειά. Οι προσωπικές σας σχεσεις θα βελτιωθούν μετά τις 23 Αυγούστου, όπου θα υπάρχει αρμονία, ενώ η πανσέληνος στο ζώδιο σας θα δοκιμάσει μια σοβαρή σχέση. Είναι σημαντικό, όμως και για σας που τρέχετε με απίστευτες ταχύτητες να ξεκουραστείτε για να φορτίσετε τις μπαταρίες για αργότερα. Αποτοξινώστε το σώμα σας, από περιττά κιλά, και ότι άλλο για να χαλαρώσετε μέχρι της 15 του μήνα. Είναι η κατάλληλη περίοδος. Μέχρι τις αρχές του μήνα ακόμα θα είστε σε έντονη δράση, ενώ ο Πλουτωνας μετά τις 23 και αυτός με θετικές όψεις θα φέρει βελτίωση στα επαγγελματικά ενώ ότι έχει καθυστερήσει μπορεί να έρθει τώρα.

Από τις 18 Αυγούστου, όμως συγκεκριμένα σχηματίζεται ένα μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια της Γης όπου εσείς θα νιώσετε πιο άνετα υπό την επιρροή του, θα είστε πιο πρακτικοί αλλά και θα ενδυναμωθούν οι ικανότητες σας, ενώ θα υπάρξουν λύσεις και πρόοδος μέσα από αυτό. Θα μπορέσετε να κάνετε την θεωρία ,πράξη. Τότε, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε και τα οικονομικά σας ενώ και ο Ερμής σε ορθή πορεία θα δώσει ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συνδέσεις, πληροφορίες και ότι άλλο χρειάζεστε.

Αν και το στοιχείο της γης, σε εσάς μπορεί να καταπνίξει την αφηρημένη σκέψη. Ωστόσο, θα βοηθήσει από πρακτικής άποψης στο να εφαρμόσετε κάποια πράγματα. Μετα τις 23 Αυγούστου θα αγχωθείτε λίγο με τα οικονομικά αλλά αυτό θα είναι προσωρινό, ενώ και ο Πωσειδωνας θολώνει λίγο τα πράγματα. Στόχος σας να τα ξεκαθαρίσετε λίγο και να βάλετε σε τάξη, αλλά θα τα καταφέρετε.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 10, 20, 21, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 3, 7, 8, 11, 12, 21, 22, 30, 31

ΙΧΘΕΙΣ

Και εσείς θα χρειαστείτε ξεκούραση όπως όλοι κατά το πρώτο 15θήμερο του Αυγούστου, καθώς η το ενδιαφέρον σας  θα στραφεί προς τις κοινωνικές σας σχεσεις. Ο οίκος των σχέσεων πρόκειται να ενισχυθεί περισσότερο, και μετά τις 23 του μήνα και θα είναι σημαντικός για σας. Μέχρι της 23 Αυγούστου, θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν , χωρίς να σημαίνει κάτι συγκεκριμένο, απλά θα επικεντρωθείτε στο να χαλαρώσετε, και να ξεκουραστείτε από την ένταση, να επανέλθετε στα σωστά επίπεδα ενέργειας και αν αναπτύξετε περισσότερη αντίσταση, ενδυναμώνοντας το σώμα σας. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε όλα τα βαρετά πράγματα στην ζωή σας, όμως το χρειάζεστε και αυτο.

Μετα τις 23 Αυγούστου, η προσωπική σας ζωή γίνετε κάπως πιο περιπλοκή, αλλά μην το παρατραβήξετε. Ίσως υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις αλλά όλα θέλουν υπομονή και τρόπο, όπου καλό θα ήταν αν ενδιαφέρεστε πραγματικά να γεφυρώσετε τις διαφορές. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια δυσκολίες, αντιθέσεις αλλά αυτές καμία φορά μπορεί και να σας ενώσουν με τον σύντροφο και να ενδυναμώσουν μια σχέση.

Ο Ερμής θα επηρεάσει τις σχεσεις καθώς θα είναι σε ευθεία πορεία από τις αρχές του μήνα, και θα δώσει μια δυνατή ώθηση. Οι ελεύθεροι μπορεί να συναντήσουν ενδιαφέρον ανθρώπους, και να βιώσουν καλές στιγμές, ενώ θα θέλετε περισσότερο πρακτικούς ανθρώπους στην ζωή σας τώρα. Θα διασκεδάσετε, θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην οικογένεια και τις σχεσεις σας όμως και οι διαθέσεις μπορεί να αλλάζουν γρήγορα και εκεί θέλει κάποια προσοχή.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 19, 20, 21, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 19, 20, 28, 29

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.