🌾✨❤️🔭ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ✨ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019🌾✨❤️🔭


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Ερμή- Ουρανού-Ευχάριστες συζητήσεις και αλλαγές, πρωτοτυπίες, εκκεντρικότητα. Η ημέρα ευνοεί τον τομέα της πληροφόρησης. Πρόοδος, ξαφνική γνώση η αντίληψη των πραγματων. Ευνοούνται Ταύροι και Παρθένοι.

Τρίγωνο Αφροδίτης –Κρόνου– επιβράβευση, ισορροπία, καλες συνεργασίες, αμοιβαίες υποχωρήσεις και σταθερότητα, αυτοέλεγχος, αισθηματικός περιορισμός. Ευνοεί Παρθένους και Αιγόκερους.

2 Σεπτεμβρίου- συνοδος Ηλιου-Αρη– υπερβολικο πάθος. Ευνοεί τους Παρθένους

τετράγωνο Αφροδίτης-Δια-υπερβολές και ακρότητες, υπερένταση, τεμπελιά, σπατάλη, παράνομες σχεσεις. Παρθένοι και Τοξοτες να είναι προσεχτικοί.

3 Σεπτεμβρίου- συνοδος Ερμή-Αρη-δυναμη μυαλού και εξυπνάδα, αυτοεπιβεβαιωση, αποφασιστικότητα. Ευνοεί τους Παρθένους.

4 Σεπτεμβρίου- συνοδος Ερμή-Ηλιου-πρακτικότητα, οργάνωση, κατανόηση, συμφωνίες και δημιουργία, καλες ευκαιρίες, επαγγελματική επιτυχία. Ισως να είμαστε  καπως επιφυλακτικοί. Ευνοεί τους Παρθένους.

αντίθεση Αφροδίτης-Πωσειδωνα-ανασφάλεια, δύσκολη πραγματοποίηση, πλάνη, ξεγέλασμα, ονειροπόληση, απογοήτευση. Δεν ευνοεί Παρθένους και Ιχθείς.

5 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Ερμή-Κρονου-λογική σκέψη, ικανότητα, μεθοδικότητα, συγκέντρωση, τάξη, πρόοδος, ευκαιρία για ταξίδι και μετακινήσεις αλλα και επικοινωνία. Ευνοεί Παρθένους και Αιγόκερους.

6 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Ερμή-Δια-επιπολαιότητα, ανοησία, αφηρημάδα, απερισκεψία, αποτυχία, απατη, συκοφαντία, αμέλεια. Παρθένοι και Τοξοτες να είναι προσεχτικοί.

τρίγωνο Ηλιου-Κρονου-σταθερότητα, αυστηρότητα, αφοσίωση, δουλεύοντας μοναχικά, πρόοδος μέσω δυσκολίας, σύνεση. Ευνοεί Παρθένους και Αιγόκερους.

7 Σεπτεμβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης –Πλούτωνα-πολύ θετική ημέρα για κέρδος, αλλα υπάρχει ισχυρο πάθος στις σχεσεις. Ευνοεί Παρθένους και Αιγόκερους.

αντίθεση Ερμή-Πωσειδωνα-αρνητικότητα, λάθος τρόπος σκέψης, έλλειψη ειλικρίνειας, ευαισθησία, μπέρδεμα ,αυταπάτες. Δεν ευνοεί Παρθένους και Ιχθείς.

8 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Ηλιου-Δια- συγκρούσεις και υπερβολές. Δεν ευνοεί Παρθένους και Τοξοτες.

9 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Ερμη-Πλουτωνα- διπλωματία ,ικανότητα, αντίληψη, επιτυχία. Ευνοεί Παρθένους και Αιγόκερους.

τρίγωνο Αρη-Κρονου-υπερπήδηση δυσκολιών, επιμονή. Ευνοεί Παρθένους και Αιγόκερους.

10 Σεπτεμβρίου- αντίθεση Ηλιου-Πωσειδωνα– υπερβολική ευαισθησία,  παράξενες διαθέσεις, απογοήτευση, θυματοποίηση. Δεν ευνοεί Παρθένους και Ιχθείς.

12 Σεπτεμβρίου -τετράγωνο Αρη-Δια-υπερβολή, ανυπακοή, ανταρσία, προβλήματα και διαφορές. Δεν ευνοεί Παρθένους και Τοξοτες.

13 Σεπτεμβρίου- συνοδος Ερμή –Αφροδίτης– ομορφιά, χάρη, θετικότητα, προθυμία. Ευνοεί τους Παρθένους.

τρίγωνο Ηλιου-Πλούτωνα- δυναμη, επιτυχία, πραγματοποίηση, άνοδος. Ευνοεί Παρθένους και Αιγόκερους.

14 Σεπτεμβρίου- Πανσέληνος στην 21 των Ιχθύων. Πανσέληνος του Θερισμού.

18 Σεπτεμβρίου-Ο Κρόνος στην 13η του Αιγόκερω σε ορθή πορεία, ωρα 8:51 π.μ.

19 Σεπτεμβρίου -τρίγωνο Αρη-Πλούτωνα– φιλοδοξία, δυναμη, σκληρή εργασία, υπερβολικές προσπάθειες- Ευνοεί Παρθένους και Αιγόκερους.

21 Σεπτεμβρίου, το τρίτο και τελευταίο τετράγωνο Δια-Πωσειδωνα σε κορύφωση στις 6:40 μμ.

22 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Ερμή- Κρόνου-αρνητική σκέψη, περιορισμός, τσακωμοί, απομόνωση, διαφωνία, δυσκολίες γενικότερα. Δεν ευνοεί Ζυγούς και Αιγόκερους.

23 Σεπτεμβρίου- Ο Ηλιος στον Ζυγο. Φθινοπωρινή Ισημερία. 9:511 π.μ.

24 Σεπτεμβρίου- εξάγωνο Ερμή-Δια- χάρισμα, δημιουργία, έντονη δραστηριότητα, ανοιχτό μυαλό, μάθηση, πετυχημένη δραστηριότητα. Ευνοούνται οι Ζυγοί και οι Τοξοτες.

25 Σεπτεμβρίου -τετράγωνο Αφροδίτης-Κρονου– αρνητικά συναισθήματα, ψυχρότητα, εμπόδια , δυσκολίες. Δεν ευνοεί Ζυγούς και Αιγόκερους.

27 Σεπτεμβρίου- τετράγωνο Ερμη-Πλουτωνα- υπερεκτίμηση, οξυθυμία, βιασύνη, πνεύμα αντίθεσης, υπερφόρτωση.

28 Σεπτεμβρίου-Νεα Σελήνη στην 5η μοιρα του Ζυγου. Η σελήνη του κυνηγού.

29 Σεπτεμβρίου- εξάγωνο Αφροδίτης-Δια- αισιοδοξία, ζεστή καρδιά, αρμονία, ευτυχία, έρωτας, αρραβώνας, γάμος. Ευνοούνται οι Ζυγοί και οι Τοξοτες.

Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με έναν δυναμικό συνδυασμό πλανητικών δονήσεων που ενισχύουν την ενέργειά μας. Πρώτα από όλα, ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη στην Παρθένο αναμένεται να ενισχύσει το παραγωγικό έργο και σχέδια μας. Αν όμως τυγχάνει η δουλειά σας να συνδέεται με διάφορα πρότζεκτ και θέματα υγείας τότε είστε στην σωστή θέση. Η νέα φάση μεταξύ Ήλιου και Άρη είναι θετικές για να γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας, να οργανώσετε μια υγιή ρουτίνα και  σίγουρα όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μόνοι σας και έχετε κατά νου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στη Παρθένο σε τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί μια τεράστια ώθηση, πίεση αλλά και έλξη ταυτόχρονα όσο αφορά αυτά που θέλετε να συγκεντρωθείτε ώστε να αφιερώσετε τον χρόνο και την προσπάθειά σας και την επιθυμία σας συνεπώς για να δείτε ποια πορεία θεωρείτε πιο εύκολη, με λιγότερα εμπόδια προς την επίτευξη τους αλλά και τα αποτελέσματα. Κακά τα ψέματα, η περίοδος αυτή θα είναι εξαιρετικά θετική για να οργανωθείτε τέλεια.

Αυτή όμως είναι η φάση του τελευταίου τριμήνου του κύκλου Δια -Αφροδίτης , που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 στις 15 μοίρες του Τοξότη και συνταξιδεύει με τον Ποσειδώνα για ολόκληρο τον χρόνο. Καλούμαστε να επεκτείνουμε το όραμα μας πέρα ​​από κάθε περιορισμό και κάθε τι παλιό, αλλά αυτό έρχεται μαζί με την ευκαιρία της εξαπάτησης από τους ανθρώπους ή αντικείμενα-προϊόντα που υπόσχονται εύκολες ανταμοιβές χωρίς προσπάθεια. Το κλειδί φαίνεται να είναι ο διαλογισμός ή ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να κατεβάσετε πληροφορίες από την κοσμική εγκυκλοπαίδεια όπου υπάρχει όλη η σοφία και η γνώση.

Για ολόκληρο τον Σεπτέμβριο είναι πιθανό να αισθάνεστε κάπως άβολα και λίγο ανήσυχοι καθώς θα βιώνουμε την τελευταία από τις τρεις δυναμικές όψεις μεταξύ Δια-Ποσειδώνα που ήταν η εξέχουσα πλανητική αστρολογική όψη του 2019, όπου και κορυφώνεται στις 21 του μήνα. Αυτό ο συνδυασμός φουσκώνει την αίσθηση ότι όλα θα λειτουργούν πάντα σωστά, ανεξάρτητα από τον κίνδυνο που υπάρχει, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι η αλήθεια. Ωστόσο, όμως το τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα δείχνει να μας τραβάει σε μια κατεύθυνση για να αναζητήσουμε την προσωπική μας αλήθεια και πνευματική πορεία.

Η πανσέληνος στους Ιχθείς στις 14 Σεπτεμβρίου, είναι μια έκκληση για πνευματική σοφία και συμπόνια. Η ένδειξη συμπόνιας και πίστης απαιτείται για να διατηρηθεί μια σχέση η όποιες άλλες αξίες είναι σημαντικές για μας ή να υπάρξει μια πιο ρεαλιστική ανάγκη για βοήθεια προς τους άλλους εξαιτίας μιας ασθένειας ή άλλων προσωπικών κρίσεων.

Ο Κρόνος πλέον θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 18 Σεπτεμβρίου στις 13 μοίρες 55 ‘ του Αιγόκερω όπου θα σχηματίζει σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό της σελήνης. Μνήμες τους παρελθόντος και συναισθήματα λύπης, ανυπέρβλητα όνειρα, δύσκολοι άνθρωποι ή εμπειρίες θα έρθουν στην επιφάνεια. Αυτή είναι μια ημέρα για να επεξεργαστείτε ό, τι σας συνέβη με σκοπό όμως να το ξεπεράσετε, να αναγνωρίσετε όσα μάθατε μέχρι στιγμής ώστε να προχωρήσετε μπροστά. Σε παγκόσμιο επίπεδο, σε εργασιακά θέματα θα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις.

Η Φθινοπωρινή ισημερία, με τον Ήλιο εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 23 Σεπτεμβρίου στις 9:51 π.μ ώρα Ελλάδος. Καθώς πλέον θα νιώθουμε το τέλος του καλοκαιριού και αρχίζουμε να βλέπουμε την πτώση των φύλλων από τα δέντρα, αυτό θα αφήνει το εσωτερικό συναίσθημα ότι είναι καιρός να προετοιμαστούμε για ψυχρότερες και σκοτεινότερες μέρες. Κοιτάζοντας τον χάρτη για μια πιο πολιτική ή κοσμική ερμηνεία φαίνεται ότι θα υπάρξει σημαντικη αστάθεια στην παγκόσμια οικονομία καθώς οι κυβερνήσεις και θεσμοί απλά δεν θα φροντίζουν τους ανθρώπους.

Οι ενέργειές τους εξακολουθούν να είναι κρυμμένες και τα κίνητρα τους αμφίβολα και δεν θα ανακαλύψουμε την έκταση των πράξεων τους για αρκετά χρόνια. Σε προσωπικό επίπεδο το σύμπαν μας θυμίζει ότι πρέπει να θυμόμαστε τι πραγματικά είναι αυτό που μας κάνει να νιώθουμε πιο ασφαλείς. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει μια ανάπτυξη φιλικών σχέσεων και της οικογένειας. Η λέξη κλειδί είναι να διατηρήσετε τις ισορροπίες κατα την χειμερινή ισημερία.

Η νέα σελήνη στον Ζυγό στις 28 Σεπτεμβρίου, στις 5 μοίρες του Ζυγού περιέχει μια ακριβής όψη quincunx με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 5 μοίρες. Τόσο ο Ζυγός όσο και ο Ταύρος κυβερνούνται από την Αφροδίτη. Συνιστά να κάνετε μερικές προσαρμογές στη ζωή σας για να δημιουργήσετε περισσότερη αρμονία και ειρήνη που είναι σημαντικές τώρα. Με την Αφροδίτη να σχηματίζει ένα εξάγωνο ακριβείας με τον Δια, τα πράγματα θα είναι λιγότερο δύσκολα από ότι νομίζατε.

Επιλέξτε να είστε ευγενικοί και διπλωμάτες, ώστε να κουραστείτε λιγότερο. Ακόμη και οι μικρές πράξεις ευγένειας και ευγνωμοσύνης θα αντηχούν σε ολόκληρο το ηλιακό σύστημα.

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα επισημάνω και τόσα πολλά γι αυτόν τον μήνα, θα έλεγα μάλιστα αντίθετα ότι ο Σεπτέμβριος είναι θετικος αρκετά τόσο για την κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, θα ήταν πιο ευγενικό να ενημερώνατε τους άλλους για τις άλλες που πρόκειται να κάνετε, ειδικά τους ανθρώπους που σας στηρίζουν και σας αγαπούν. Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού που σημάνει την έναρξη της φθινοπωρινής ισημερίας, όπου θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις προσωπικές σας σχεσεις, συνεργασίες και επαφές.

Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης, από της 15-18 Σεπτεμβρίου, είναι η ανακοίνωση μιας μεγάλης αλλαγής για σας, κοινωνικής φύσεως επηρεάζοντας επί το πλείστον τον 11ο οίκο σας. Είναι πιθανό, όμως η Αφροδίτη να φέρει και κάτι πολύ θετικό οικονομικά. Μετα τις 23 του μήνα, το 60% των πλανητών, θα σχηματίσει μια ευθυγράμμιση που θα σας στρεσάρει κάπως και είναι πιθανό να νιώσετε κούραση. Προσοχή στην υγεια σας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 8, 9, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 9, 17, 18, 19, 26 , 27

ΤΑΥΡΟΣ

Από τον Αύγουστο, με την επιρροή του Μεγάλου τριγώνου στα ζώδια της γης, ειδικά από τις 18/8/ φαίνεται να μην έχετε παράπονο, είναι πιθανό να περάσατε πολύ ευχάριστα. Η ευχάριστη και ευνοϊκή αυτή περίοδος θα συνεχίσει, όπως διαφαίνεται μέχρι της 23 Σεπτεμβρίου, όπου και θα μπορέσετε να χαρείτε ακόμα .Θετικοί πλανήτες συγκεντρώνονται και θα ευνοήσουν τον 5ο οίκο σας, οπότε θα ευνοηθούν ακόμα διακοπές, διασκέδαση, παιδιά, δημιουργικότητα. Τα σχέδια σας θα ευνοηθούν, ακόμη και αν έχετε επιστρέψει πίσω στα προβλήματα. Είναι πιθανό να έχει βρεθεί μια λύση η τα πράγματα να είναι πιο εύκολα για σας. Η προσωπική σας ζωή θα είναι θετική με τον Πλούτωνα ακόμη βέβαια σε ανάδρομη πορεία, ωστόσο μην προχωρήσετε σε σημαντικές ενέργειες, όπως γάμος κτλ…

Θέματα προσωπικά θα ευνοηθούν ιδιαίτερα μέχρι της 14, όμως μετά θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για αυτές. Ο Ερμής θα ευνοήσει και τα οικονομικά όπου είναι πιθανόν κάποιοι από σας να δείτε θετικά αποτελέσματα μετά της 14 Σεπτεμβρίου.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 8, 9, 18, 19, 20, 26, 27, 28, 29, 30

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 8, 9, 15, 16, 20, 21, 24, 25, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 10, 11, 17, 26

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι της 23 Σεπτεμβρίου, φροντίστε να ξεκουράζεστε η να οργανώσετε και ένα πρόγραμμα που θα σας χαλαρώνει για τον υπόλοιπο χειμώνα. Μετα τις 23 του μήνα η προσωπική σας ζωή θα ευνοηθεί περισσότερο, καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής θα συνταξιδεύουν στον ουράνιο θόλο και αυτό θα  ευνοήσει και την κοινωνική σας ζωή αλλά και τις επαφές σας στον επαγγελματικο τομέα. Ίσως πιο πολύπλοκες να είναι τώρα οι οικογενειακές σας σχεσεις, όπως επισης μερικά θέματα που είναι πολύ παλιά να μην επιλυθούν ποτέ. Μέχρι της 23 του μήνα, ειναι πιθανό να συναντήσετε και πρόσωπα από το παρελθόν που θα σας απασχολήσουν, ωστόσο είναι ώρα για αυτά τα προβλήματα να βρείτε ένα δημιουργικό τρόπο να τα θεραπεύσετε, αν και θα βλέπετε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και αυτο είναι ένα είδος προόδου.

Πιο θετική θα είναι η περίοδος για σας μετά τις 23 Σεπτεμβρίου, με τον Ηλιο να εισέρχεται στον φιλικό σας Ζυγό, όπου θα μπορέσετε να χαρείτε την ζωή σας. Θα έχετε την δυνατότητα να επαναδημιουργησετε, να επιλύσετε τα όποια προβλήματα και να βελτιώσετε καταστάσεις. Αν και δεν υπάρχουν  κάποιες ιδιαίτερες επιρροές στα οικονομικά σας, η πανσέληνος στις 14 αλλά και η νέα σελήνη στις 28 θα ευνοήσουν το κέρδος γενικότερα και το οικονομικό στοιχείο στην ζωή σας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 6, 8, 9, 15, 16, 20, 24, 25, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 7, 8, 15, 16, 18, 19, 22, 23 , 24, 25, 28

Καλύτερες Ημέρες για Καριέρα: 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός είναι ενας αρκετά θετικος μήνας για να προγραμματίσετε όλα αυτά που θέλετε στην ζωή σας. Ξοδέψτε χρόνο για να προγραμματίσετε θέματα υγιεινής και ευεξίας, κάτι το οποίο έχετε ανάγκη. Για θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά επίσης θα ισχύει το ιδιο. Οργανώστε το σπίτι σας για την νέα περίοδο. Η περίοδος αυτή ευνοεί τους φοιτητές αλλά και θέματα επικοινωνίας. Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από της 15-18 Σεπτεμβρίου, θα δώσει επιπλέον μια θετική ώθηση στο να πετύχετε αυτά που έχετε κατά νου. Επίσης θα σας βοηθήσει στο να δώσετε μια νέα ώθηση στην καριέρα σας και τα επαγγελματικά για τον υπόλοιπο καιρό. Η προσωπική σας ζωή θα είναι αρκετά θετική και αυτή μέχρι της 23 του μήνα ενώ μετά τα πράγματα κάπως θα ανισσοροπησουν συναντώντας κάποιες προκλήσεις σε σχέση με τον σύντροφο.

Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος που βρίσκεται στον 7ο οίκο σας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 18 Σεπτεμβρίου, οπότε θα βλέπετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 9, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 7, 8, 15, 16, 18, 19, 24, 25, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 26, 27

ΛΕΩΝ

Ο Σεπτέμβριος, είναι ενας μήνας αρκετά θετικός για τα οικονομικά σας, μέχρι της 23 του μήνα. Ο Αρης κυβερνήτης του 9ου οίκου σας είναι δείκτης έντονης δραστηριότητας, που θα ευνοήσει και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Δείχνει επέκταση και στους δυο τομείς αλλά και οικονομικό κέρδος όπου τα συμφέροντα σας θα ευνοηθούν γενικότερα. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρχει αρμονία αλλά και κοινωνικές ευκαιρίες. Γενικότερα είναι μια περίοδος όπου θα βοηθήσει την οργάνωση και την επιτυχία.

Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από της 15-18 Σεπτεμβρίου, θα συμβάλλει δυναμικά στην πρόοδο των προσωπικών σας σχέσεων και των οικονομικών- επαγγελματικών. Θετική εκκίνηση γίνετε σε θέματα επαφών άλλα και ζητήματα παιδείας, αν έχετε παιδιά η εσείς ξεκινάτε να μάθετε κάτι καινούργιο ώστε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας. Μετα τις 23 του μήνα, όχι ότι θα υπάρξουν προβλήματα αλλά θα πιεστείτε λιγάκι στο να δουλέψετε σκληρότερα όσο αφορά πάσης φύσεως σχεσεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 9, 10, 11, 17, 20, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5, 6, 8, 9, 15, 16, 20, 21, 24, 25, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 19, 20, 28 , 29

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άλλος ενας θετικος μήνας για τους Παρθένους όπου η πρόοδος θα συνεχιστεί, με περισσότερη ενέργεια και κουράγιο για να οργανώσετε αυτά που είναι αναγκαία για σας. Σε αυτή την διευκόλυνση έχει συμβάλλει και το μεγάλο τρίγωνο στα γήινα ζώδια από τις 18 Αυγούστου. Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες και επιτυχία μέχρι της 14 Σεπτεμβρίου, όπου η δύναμη του να κερδίσετε θα είναι μεγαλύτερη, και ιδιαίτερα ενισχυμένη, οπότε εκμεταλλευτείτε το.  Φυσικά, ξέρετε ότι μέχρι της 23 του μήνα όλα θα είναι πιο ευνοϊκά για σας.

Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από της 15-18 Σεπτεμβρίου, θα συμβάλλει και αυτό δυναμικά στην πρόοδο των προσωπικών σας σχέσεων και των οικονομικών- επαγγελματικών. Αυτή η εξαιρετική περίοδος θα συνεχιστεί μέχρι της 5 Οκτωβρίου ενώ όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα για σας. Φαίνεται όμως να υπάρχουν και κάποια προβληματάκια όσο αφορά τις προσωπικές σας σχεσεις , διότι ο Πωσειδωνας, που είναι σε ανάδρομη πορεία είναι πιθανό να παρατηρήσετε ότι ο –η σύντροφος δεν θα μπορεί να προσδιορίσει κάποια πράγματα η να υπάρχει έλλειψη κατεύθυνσης η σύγχυση. Αλλά για τους ελευθέρους η περίοδος αυτή θα είναι θετικότερη στο να έλξουν το ενδιαφέρον των άλλων.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 8, 9, 12, 13, 14, 20, 22, 23, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 5, 6, 8, 9, 15, 16, 20, 24, 25, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 20, 21, 28, 29

ΖΥΓΟΣ

Ο Σεπτέμβριος βασικά είναι ενας μήνας πνευματικής σημασίας και ίσως ανασυγκρότησης για σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην χαθείτε μέσα σε αυτό, και τόσο πολύ. Θυμηθείτε ότι το μεγάλο τρίγωνο στα γήινα ζώδια από τις 18 Αυγούστου, που σας υπενθυμίζει ότι πρέπει να παραμείνετε πρακτικοί. Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι το τρίγωνο αυτό είναι πολύ θετικό για τα οικονομικά αν και μπορεί να υπάρξουν ακόμη καθυστερήσεις η μικρά εμποδιακια λόγω της ανάδρομης πορείας του Πλούτωνα.

Από τις 5-7 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη με τις θετικές τις όψεις θα βοηθήσει περισσότερο όσο αφορά το οικονομικό στοιχείο ενώ και ο Ερμής με τον Ηλιο θα της κάνουν παρέα στον ουράνιο θόλο μέχρι της 13. Μετα τις 23 του μήνα η διαχείριση των οικονομικών θα είναι πιο δύσκολη. Προσπαθήστε περισσότερο να συγχρονιστείτε, αν και ξέρετε τι είναι καλύτερο για σας οπότε κάντε τις αλλαγές που είναι αναγκαίο να γίνουν και όχι αργότερα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 5, 6, 8, 9, 15, 16, 18, 19, 24, 25, 26, 27, 30

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 8, 18, 19, 22, 23, 28

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και το μόνο πρόβλημα είναι η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, ο Σεπτέμβριος είναι αρκετά θετικος για σας. Τα επίπεδα ενέργειας και η υγεια γενικότερα θα είναι καλά με λίγο άγχος καθώς ο Ουρανος θα σχηματίζει μια όψη πολύ μικρής διάρκειας με την σελήνη. Άγχος λίγο αλλά μέσα στα λογικά πλαίσια. Οργανώστε την ζωή σας κατά το πρώτο 15νθημερο του μήνα καθώς και αυτοι που ψάχνουν για εργασία είναι πολύ πιθανό τώρα να έχουν καλές ευκαιρίες. Ίσως τα οικονομικά σας να μην είναι και τόσο θετικά όσο θα θέλατε πάντως μετά τις 23 Σεπτεμβρίου, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από της 15-18 Σεπτεμβρίου, θα συμβάλλει και αυτό δυναμικά στην πρόοδο των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων. Όμως οι δυνατές όψεις Αφροδίτης -Πλούτωνα αυτόν τον μήνα θα παίξουν σημαντικό ρόλο, όπου είναι δείκτης περισσότερου πάθους, επιθυμίας και ευχαρίστησης. Αποφύγετε  όμως την κριτική και την υπερανάλυση στις σχεσεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 17, 18, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 15, 16, 24, 25

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 8, 18, 19, 24, 25, 28

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ακόμη βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου η πρόοδος αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, όσο αφορά την καριέρα σας και τα επαγγελματικά, ωστόσο θέματα υγείας ακόμη είναι υπό έλεγχο και  γενικότερα πρέπει να προσέχετε. Δύσκολες αποφάσεις όμως πρέπει να παρθούν αλλά μπορείτε να ξεχωρίσετε τι είναι σημαντικό και τι όχι οπότε αυτό δεν θα είναι και τόσο δύσκολο να το κάνετε πράξη. Θα πρέπει να δουλέψετε ώστε να διατηρήσετε την αρμονία και την ισορροπία στην κοινωνική σας ζωή αλλά και στις προσωπικές σας σχεσεις. Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από της 15-18 Σεπτεμβρίου, θα συμβάλλει και αυτό δυναμικά στην πρόοδο των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων.

Μέχρι της 23 Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν θετικές ημέρες για την βελτίωση οικονομικών και η πορεία θα είναι σταθερή ενώ και ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 18 του μήνα συμβάλλοντας σε αυτό με θετικό τρόπο. Συνεχίστε να δουλεύετε με τον ιδιο τρόπο και θα έχετε καλά αποτελέσματα, ενώ και ο Δίας σε ορθή πορεία θα υποστηρίξει τα σχέδια σας. Ο Αρης στον 10ο οίκο θα υποστηρίξει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ταυτόχρονα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 20, 21, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 20, 21, 26, 27, 28, 29

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη πλανάται στον ουράνιο θόλο η δυναμική ενέργεια του μεγάλου τριγώνου στα γήινα ζώδια οπότε θα ευνοήσει ακόμη σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την ζωή σας. Από τις 18 Αυγούστου μέχρι της 23 Σεπτεμβρίου, θα είναι αρκετά μια πολύ θετική περίοδος για σας γεμάτη αισιοδοξία όπου θα μπορέσετε να πάρετε σωστές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας, την καριέρα σας και τα οικονομικά αλλά και την προσωπική σας ζωή. Ένας δυνατός 9ος οίκος είναι πιθανό να φέρει αρκετές ευκαιρίες και από το εξωτερικό. Οι θετικές όψεις Ερμή και Αφροδίτης θα ενισχύσουν τις επαφές σας, την επικοινωνία και τα υποστηρίξουν τα σχέδια σας αλλά το ιδιο θα κάνει και ο Ήλιος που θα βρίσκονται τον 10ο οίκο σας.

Το ηλιοστάσιο της Αφροδίτης από της 15-18 Σεπτεμβρίου, θα συμβάλλει και αυτό δυναμικά στην πρόοδο των προσωπικών και επαγγελματικών σας σχέσεων. Ο Ουρανος σε ανάδρομη πορεία είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες μικρές επιπλοκές η καθυστερήσεις αλλά όμως σχηματίζει θετικές όψεις.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 7, 8, 9, 18, 19, 20, 22, 23, 28, 29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 5, 6, 7, 10, 11, 15, 16, 17, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 8, 9, 20, 28, 29

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Σεπτέμβριος είναι ενας μήνας με αρκετά θετικά στοιχεία, ιδιαίτερα με τον Ερμή και την Αφροδίτη να υποστηρίζουν με θετικές όψεις τα σχέδια σας όπου θα υπάρξει περαιτέρω  βελτίωση και αποτελέσματα μετά τις 23 Σεπτεμβρίου. Ο 8ος οίκος σας είναι υπερτονισμένος ιδιαίτερα από τον Αύγουστο, αλλά όλα σας δείχνουν τον τελευταίο καιρό ότι τελικά θα πρέπει να απλοποιήσετε την ζωή σας περισσότερο και να μην τα κάνετε όλα δύσκολα με το μυαλό σας και υπεραναλυετε υπερβολικά τα πάντα και τους πάντες. Μην αφήνετε το μυαλό σας να πλημμυρίζει με άχρηστες σκέψεις και συναισθήματα.

Μέχρι της 14 του μήνα, θέματα επαγγελματικά και καριέρας θα είναι σημαντικά ενώ μετα από αυτή την ημερομηνία ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία θα λαμβάνει αρνητικές όψεις που θα αγχώσουν. Μπορεί να είναι και κάποια πρόκληση που θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι σημαντικό η θα εκτροχιάσει τα σχέδια σας. Το πρόβλημα θα είναι να κατευθυνθείτε προς την σωστή κατεύθυνση και να διαχειριστείτε σωστά τα πράγματα. Συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά και να πιέσετε το εαυτό σας για περισσότερες προσπάθειες, ενώ οικονομική βελτίωση θα υπάρξει μετά τις 23 Σεπτεμβρίου καθώς ο Ήλιος θα εισέλθει στον Ζυγό.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 7, 8, 9, 20, 21, 24, 25, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 5, 6, 12, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24, 25

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 8, 9, 18, 19, 26, 27, 30

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι αρκετά θετικος για σας τόσο στην προσωπική σας ζωή ενώ θα ενισχύσει και τα επαγγελματικά αλλά και τα οικονομικά σας. Ο Αρης που συνδέεται με τα χρήματα στο ωροσκόπιο σας, θα βρίσκεται στον 7ο οίκο και αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά ενισχύονται μέσα από επαγγελματικές επαφές και συνεργασίες η ακόμα και μέσα από την σχέση η τον γάμο. Ωστόσο, θετικές ευκαιρίες θα υπάρξουν καθώς το μεγαλύτερο πλανητικό δυναμικό είναι πάνω από τον ορίζοντα του χάρτη σας. Ο Δίας σε ορθή πορεία επιλύει θέματα και καθαρίζει το τοπίο βοηθώντας περισσότερο στο να συγκεντρωθείτε μέχρι της 23 του μήνα.

Ο Αρης στην Παρθένο μπορεί να σας κάνει υπεραναλυτικός ως προς τις  σχεσεις σας, όμως αποφύγετε να ασκείτε επιθετική κριτική και να αναλύετε τους άλλους. Οι θετικές όψεις Πλούτωνα, Αφροδίτης και Ερμή θα βελτιώσουν την ζωή σας κατά πολύ περισσότερο.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 8, 9, 20, 21, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 15, 16, 24, 25

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.