🍁✨ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 🍁✨ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019🍁✨

στις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

1 Οκτωβρίου -τετράγωνο Αφροδίτης –Πλούτωνα-ανασφάλειες, ζήλιες και προβλήματα. Επηρεάζονται οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

3 Οκτωβρίου-Ο Πλουτωνας σε ορθή πορεία στις 4:55 π.μ. στην 20η μοιρα του Αιγόκερω

Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιο στις 10:15 π.μ

4 Οκτωβρίου-Ο Αρης εισέρχεται στον Ζυγο- στις 6:23 π.μ.

7 Οκτωβρίου- Αντίθεση Ερμή –Ουρανού-ανατροπές στα σχέδια, ξαφνικές ειδήσεις, μπέρδεμα, αναταραχή, διασκόρπιση ενέργειας. Επηρεάζονται οι Σκορπιοί και οι Ταύροι.

τετράγωνο Ηλιου-Κρονου-αναβλητικότητα και καθυστερήσεις. Δεν ευνοεί τα νεα ξεκινήματα και τις αγοραπωλησίες. Επηρεάζονται οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

8 Οκτωβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιο- στις 7:07 μμ.

13 Οκτώβριου- Η πανσέληνος του Κυνηγού στην 20η μοιρα του Κριου

14 Οκτωβρίου -εξάγωνο Ερμή-Κρονου– ευνοεί τις αποφάσεις, υπάρχει υπευθυνότητα και λογική. Ευνοεί τους Αιγόκερους και τους Σκορπιούς.

τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα– επίθεση, κακη συμπεριφορά, ταλαιπωρία, δοκιμασία, εντάσεις- Επηρεάζονται οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

16 Οκτωβρίου -τρίγωνο Ερμή-Πωσειδωνα– ευνοεί την δημιουργία, την τέχνη, μεγαλη αντίληψη και διαίσθηση. Ευνοούνται οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

20 Οκτωβρίου -εξάγωνο Ερμη-Πλουτωνα– ευνοούνται οι αποφάσεις, και οι συζητήσεις. Ευνοεί τους Αιγόκερους και τους Σκορπιούς.

εξάγωνο Αφροδίτης-Κρονου– επιβράβευση και σταθερότητα στις σχεσεις και συνεργασίες. Ευνοεί τους Αιγόκερους και τους Σκορπιούς.

21 Οκτωβρίου -τρίγωνο Αφροδίτης-Πωσειδωνα- ευνοεί τον ιδεαλισμό, τον ερωτα και τον ρομαντισμό. Τρυφερότητα και ευγένεια. Ευνοούνται οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

23 Οκτωβρίου-Ο Ηλιος στον Σκορπιο- στις 7:20 μμ.

25 Οκτωβρίου- εξάγωνο Αφροδίτης –Πλούτωνα– βοηθά το χρήμα, τις συμφωνίες και τις σχεσεις. Παρουσιάζονται καλες ευκαιρίες. Ευνοεί τους Αιγόκερους και τους Σκορπιούς.

27 Οκτωβρίου -τετράγωνο Αρη-Κρονου– μια διέλευση σκληρή και καταθλιπτική. Εμπόδια, τσακωμοί, μπλοκάρισμα. Επηρεάζονται οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι

28-Νεα Σελήνη στην 4η μοιρα του Σκορπιού

31 Οκτωβρίου- συνοδος Ερμή –Αφροδίτης- ευχάριστες συζητήσεις και συναντήσεις. Ευνοούνται οι Σκορπιοί.

Ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, στην 27η μοιρα στις 5:33 μμ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ..

Ο μήνας ξεκινά με το τετράγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, όπου η ένταση στις σχέσεις θα είναι εμφανής και τα προβλήματα θα έρθουν στην επιφάνεια. Ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία μετά από πολύ καιρό, στις 3 Οκτωβρίου, και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εστιάσουμε την ενέργεια μας στο να κάνουμε σημαντικές αλλαγές που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στον δικό μας κόσμο. Ο Ερμής θα μας προτρέψει να κάνουμε βαθύτερες σκέψεις καθώς θα εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού την ίδια μέρα όπου και ο Πλούτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, και έτσι κατά αυτόν τον τρόπο, βουτώντας στα βαθιά θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές που έχουν σημασία για μας.

Σημαντικό για άλλη μια φορά στην ιστορία, η μετακίνηση του Άρη στον Ζυγό στις 4 Οκτωβρίου, 2019 και το ερώτημα θα είναι πως θα διατηρηθεί η ειρήνη και η ισορροπία τόσο παγκοσμίως όσο και στις προσωπικές μας σχέσεις; Πάντως, ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε την δύσκολη αυτή ενέργεια του Άρη είναι να αναλάβετε δράση στις περιοχές του χάρτη σας όπου θα ταξιδεύει ο Άρης. Επομένως, όταν ο Άρης μετακινείται μέσω του Ζυγού, χρησιμοποιήστε τις θετικές ιδιότητες του ζωδίου. Πηγαίνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, μουσεία τέχνης, για ποτό με τα φιλαράκια σας, συνεργαστείτε με τους άλλους, πάρτε μαθήματα τέχνης και άλλες ιδέες που συνδέονται με το ζώδιο αυτό.

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Ζυγού όπου ήταν ευτυχισμένη, και μπαίνει στα βαθιά, σκοτεινά και συναισθηματικά νερά του Σκορπιού στις 8 του μήνα. Η Αφροδίτη εκεί δίνει μια διαφορετική ατμόσφαιρα στον Σκορπιό, όπου εκεί στις σχέσεις τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά και καλό θα ήταν να μην παίζετε παιχνίδια με τους άλλους. Οι διαπραγματεύσεις για τις όποιες προσδοκίες στις σχέσεις βρίσκονται πάνω στο τραπέζι. Όχι μόνο ρομαντικές διαπραγματεύσεις αλλά και επαγγελματικές. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό ειναι έντονη και αγαπά να χρησιμοποιήσει τη διαίσθησή της. Αν νιώθετε ότι υπάρχει κάτι με έναν φίλο σας για παράδειγμα, ίσως να έχετε δίκιο διότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό σας δίνει τη δύναμη το να διαισθάνεστε και να καταλαβαίνετε πιο βαθιά τις σκέψεις των άλλων.

Η πανσέληνος την Κυριακή στον Κριό, ειδικά αν γεννηθήκατε γύρω στις 12 ή 13, θα αισθανθείτε αυτή την πανσέληνο πιο έντονα. Θα υπάρξει μια εσωτερική γνώση ότι είναι καιρός να σηκωθείτε και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε. Δεν παίζετε πλέον και δεν βολεύεστε με μικροπράγματα, δηλαδή με τα λίγα, άλλοι μπορεί να φαίνονται ευτυχισμένοι για την επιτυχία ή τη φιλοδοξία σας, αν και κάποιοι θα κρύψουν τα εσωτερικά τους συναισθήματα απογοήτευσης ή ζήλιας, ακόμη και αν σας ενθαρρύνουν επιφανειακά να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

Βασικά υπάρχει μια κατανομή ενέργειας κατά τη διάρκεια της πανσελήνου. Κάποιος που πιέζει τα πράγματα να πάνε μπροστά  για να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να υποστηρίξεις αυτό που θέλεις και να πιστέψεις, και ο άλλος απομακρύνεται από παλιές αξίες και ιδέες και πηγαίνει σε μια μη συμβατική κατεύθυνση. Όταν συνδυάζετε τις δύο έννοιες, θα υπάρξει μια σημαντική ανακάλυψη που θα σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση. Ακόμη και αν δεν υπάρξει καμία αλλαγή αμέσως στον εξωτερικό κόσμο (όπως μια αλλαγή θέσης εργασίας) ο δονητικός ρυθμός της ύπαρξής σας αρχίζει να τραβάει αυτά τα μαγικά γεγονότα.

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό 23 Οκτωβρίου και μια πρωταρχική παρόρμηση μας προετοιμάζει για δύσκολες μέρες μπροστά που αναβλύζει βαθιά από τα χαμηλότερα τσάκρα. Ο συντελεστής διαίσθησης ανεβαίνει. Ο κύκλος του Σκορπιού είναι μιας εξαιρετική περίοδος για να αναπτύξετε τις διαισθητικές δεξιότητές σας.

Η νέα σελήνη του Σκορπιού στις 27-28 διαρκεί για 2 ½ ημέρες. Θα βρείτε τον κατάλληλο χρόνο για να καθορίσετε τις προθέσεις σας κατά τη διάρκεια της νέας φάσης όπου συνιστάται. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό, είναι αρκετά έντονη. Φανταστείτε, πυροτεχνήματα να εκρήγνυνται κάτω από το νερό. Ο Ήλιος και η Σελήνη θα είναι ακριβώς απέναντι από τον Ουρανό στον Ταύρο, όπου θα αισθανόμαστε τα αποτελέσματα του τρόπου με τον οποίο ο Ουρανός στον Ταύρο θα επιφέρει αλλαγές στον πλανήτη όσο αφορά το χρήμα, τη στέγαση, τη γη και τη γεωργία.

Οι κυματιστές επιδράσεις αυτών των αλλαγών θα αρχίσουν να γίνονται αισθητές. Από τις νέες εφευρέσεις που θα βοηθήσουν στην τροφοδοσία του κόσμου, έως νέες μορφές επεξεργασίας πληρωμών. Σε προσωπικό επίπεδο, νέοι τρόποι «τροφοδοτούν» εσάς, που σας σας επιστρέφουν την ενέργεια που βάζετε, για ανανέωση ή και επανεφεύρεση.

Η Αφροδίτη, ο Ερμής και η Παλλάς Αθηνά ταξιδεύουν μαζί στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού. Σημαντικές συνομιλίες με φίλους που μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο εσωτερικές σκέψεις σας χωρίς το φόβο της προδοσίας. Μπορείτε να διεισδύσετε μέσα από τους προστατευτικούς συναισθηματικούς τοίχους και η γλυκιά οικειότητα της σύνδεσης με τους άλλους φέρνει τα όρια της φιλίας πιο κοντά.

Ο μήνας ολοκληρώνεται με την εκκίνηση ανάδρομης πορείας του Ερμή όπου θα είναι και η τελευταία για το τρέχον έτος. Ο Ερμής θα μετακινείται αργά μέσα από τον Σκορπιό για τις επόμενες εβδομάδες και δίνει την παύση ώστε να σκεφτόμαστε βαθιά για το πώς θέλουμε να ζούμε τη ζωή μας στον πλανήτη, στο σώμα που είμαστε. Ο Ερμής στον Σκορπιό σε αναδρομή πορεία είναι επίσης μια μεγάλη στιγμή για να μελετάτε εσωτερικά θέματα ή να επιστρέφετε στην εκμάθηση μιας δεξιότητας που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τόσο τη διάνοια σας όσο και τη διαίσθησή σας. Τα μαθήματα στην υπνοθεραπεία, την ανάλυση των ονείρων, τη βαθιά σωματική εργασία, ή απλά ο καθημερινός διαλογισμός είναι η κατάλληλη χρήση χρήση για αυτήν την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΚΡΙΟΣ

Αυτόν τον μήνα ο Αρης μετακινείται προς τον 7ο οίκο των σχέσεων στις 4 Οκτωβρίου, είτε είναι επαγγελματικές είτε προσωπικές, το πέρασμα του προλέγει έντονη δραστηριότητα σε αυτόν τον τομέα. Μαζί με τον Ηλιο και την Αφροδίτη σηματοδοτούν μία έντονη περίοδο για σας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όπου θα ενισχύσει και την κοινωνική σας ζωή και πάσης φύσεως σχεσεις, το επόμενο χρονικό διάστημα. Όσο αφορά θέματα υγείας, μην κάνετε υπερβολές. Ο Αρης όμως που είναι και κυβερνήτης σας, θα έχει το δικό του ηλιοστάσιο από τις 4-11 Οκτωβρίου, όπου η παύση στους ουρανούς, σημάνει αλλαγή κατεύθυνσης.

Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτο καθώς αλλάζει οίκους και ζώδια αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή. Αυτό βέβαια γίνεται για καλό, με σκοπό να ενισχύσει και να βοηθήσει τους στόχους σας. Ο Κρόνος όμως επιπλέον θα έχει θετική επιρροή στον ωροσκόπιο σας καθώς τώρα που είναι σε ορθή πορεία, θα δώσει μια ώθηση προς τα εμπρός όσο αφορά τα επαγγελματικά και το χρήμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 10, 11, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 20, 21, 22 , 28, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 15, 16, 23, 24

ΤΑΥΡΟΣ

Από τον Σεπτέμβριο τα πράγματα άλλαξαν για σας καθότι, το πλανητικό σκηνικό του Σεπτεμβρίου, παραπέμπει σε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα, προσοχή θέλει όμως σε θέματα διατροφής με το να κάνετε καλή χρήση για να μην έχετε προβληματάκια. Τα κυρίως θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα είναι οι προσωπικές σας σχεσεις όπου θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς ο Πλουτωνας που διαχειρίζεται τις προσωπικές σας σχεσεις επιστρέφει μετά από καιρό σε ορθή πορεία από τις 3 Οκτωβρίου.

Το πεδίο του έρωτα θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα μπορέσετε να συζητήσετε τις ανάγκες σας. Μέχρι της 23 του μήνα, ο 7ος οίκος, των σχέσεων, θα είναι αρκετά δυνατός και ενισχυμένος. Ερμής, Ήλιος και Αφροδίτη θα φωτίσουν τις σχεσεις σας και την κοινωνική σας ζωή. Αυτή η συγκυρία θα βοηθήσει τα επαγγελματικά ζητήματα, την προώθηση και την διαφήμιση, για παράδειγμα, θα ενδυναμώσει τις φιλίες σας και τις γνωριμίες. Ωστόσο, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να φροντίσετε τον εαυτό σας, την εμφάνιση σας, την οικογένεια, να φτάσετε τους οικονομικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Όμως μην αφήσετε την έντονη κοινωνικότητα ενδεχομένως η τους άλλους να σας παρασύρουν και χάσετε την αποστολή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 7, 8, 14, 15, 23

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να επικεντρώνονται οι πλανήτες σας στον 5ο οίκο σηματοδοτεί μια περίοδο χωρίς άγχος η έντονο στρες. Ωστόσο, το να διασκεδάζεις και να περνάς καλά είναι μέρος της ζωής, και είναι εξίσου σημαντικό όσο και ο 2 και ο 10ος οίκος. Όπως και να έχει η περίοδος αυτή είναι πολύ σημαντικη και θα έχει θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας, η σημαίνει ότι είναι ώρα να απολαύσετε τα οφέλη μιας έντονης προσπάθειας. Σταδιακά, όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τάξη ενώ και η υγεια σας βρίσκετε σε καλή κατάσταση αυτόν τον μήνα, όπου θα νιώθετε γενικά άνετα.

Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας και την υγεία σας, οπότε είναι ευκαιρία να επικεντρωθείτε σε αυτά. Ο Πλουτωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 3 Οκτωβρίου, και θα δώσει μια νέα ώθηση στα επαγγελματικά καθώς θα βοηθήσει και αυτούς που ψάχνουν για εργασία. Και ο Δίας θα είναι σε ορθή πορεία οπότε θα ευνοήσει και τις προσωπικές σας σχεσεις καθώς θα σχηματίζει θετικές όψεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 7, 8, 12 , 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 28, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 10, 11, 19, 20, 28, 29

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο 4ος οίκος σας που συνδέεται με την οικογένεια, το σπίτι και την εσωτερική σας ζωή γενικότερα θα ενδυναμωθεί αυτόν τον μήνα ακόμα περισσότερο καθώς ο Αρης θα δραστηριοποιηθεί σε αυτό το κομμάτι της ζωής σας. Ο Αρης θα έχει το δικό του ηλιοστάσιο από τις 4-11 Οκτωβρίου, δηλαδή θα κάνει μια μικρή παύση στους ουρανούς για να αλλάξει πορεία. Αυτό το φαινόμενο όμως θα ανανεώσει τις σχέσεις σας με την οικογένεια και τους δικούς σας ανθρώπους που είναι σημαντικοί για σας.

Ο Αρης σε αυτόν τον οίκο σηματοδοτεί έντονη δραστηριότητα μέσα στον χώρο του σπιτιού, όπως για παράδειγμα, μπορεί να συνδέεται με επιδιορθώσεις, επέκταση ενός χώρου, χτίσιμο, όμορφες αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώνετε περισσότερο, αλλά όμως η ενέργεια αυτή θα σας ωφελήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας σε σχέση με την οικογένεια και το σπίτι. Μέχρι της 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος που συνδέεται με τα οικονομικά σας και τα μέλη της, όπως επίσης η στήριξη τους μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε κάποιους στόχους θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας, ενώ μετά στον 5ο οίκο θα φέρει περισσότερο κέρδος από την δουλειά σας, και όρεξη και έμπνευση για αυτοδημιουργια καθώς θα περνάτε περισσότερη ώρα με τα παιδιά, τους φίλους σας, και τα χόμπι σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 6, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 21, 22, 28, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 12, 13, 17, 18, 26, 27

ΛΕΩΝ

Αν και η καριέρα και τα επαγγελματικά ζητήματα είναι πολύ σημαντικά για σας, οι περισσότεροι πλανήτες αυτόν τον μήνα, θα επικεντρώσουν την ενέργεια τους στην προσωπική σας ζωή, την οικογένειά και το σπίτι, όπου η καριέρα σας θα περάσει σε δεύτερη μοιρα. Ακόμα όμως και η Αφροδίτη, που συνδέεται με τα επαγγελματικά σας, θα βρίσκεται στον 4ο οίκο σας. Όμως είναι μια καλή περίοδος για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για το επόμενο βήμα, τον επόμενο μήνα, πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Οπότε θα έχετε χρόνο να οραματιστείτε  τους στόχους σας και να οργανωθείτε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο για ξεκούραση όπου θα είναι πολύ σημαντικό. Δώστε προσοχή στα συναισθήματα σας.

Τα οικονομικά φαίνεται να μην σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, με τον Αρη στον 4ο οίκο σας, πάρα μόνο κατά τις 23-24, με το πέρασμα της Σελήνης Ερμής επίσης θα βρίσκεται εκεί οπότε η επικοινωνία με την οικογένεια είναι σημαντική και θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα. Μετα τις 23 Οκτωβρίου, ίσως αγχωθείτε με την σχέση σας, καθώς θα υπάρχει έλλειψη συγχρονισμού με τον σύντροφο. Είναι πιθανο να βλέπεται κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Οι όποιες προκλήσεις όμως θα είναι παροδικές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 5, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 23, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 19, 20 , 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 10, 11, 15, 16, 19, 20, 28, 29

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν μέσα στον Οκτώβριο με την καλή έννοια ενώ ο 2ος οίκος σας θα δέχεται πολλές κοσμικές επιρροές από πολλούς πλανήτες. Αυτό μπορεί να έχει πολλές επεξηγήσεις, που σίγουρα ότι και να συμβαίνει, θα δώσει ευκαιρίες ώστε να βελτιώσει τα οικονομικά σας με πολλούς τρόπους μέσω άλλων ανθρώπων η τρόπων. Υπάρχει λοιπόν, ένα είδος κοσμικής υποστήριξης που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους οικονομικούς και υλικούς σας στόχους μέχρι της 23 Οκτωβρίου.

Ο Ήλιος, η Αφροδίτη άλλα και ο Ερμής σημαίνει ότι ίσως πετύχετε ένα καλό διακανονισμό σε σχέση με κάποια χρέη η οφειλές, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε όμορφα πράγματα που ανανεώσουν την εμφάνιση την δική σας αλλά και του σπιτιού σας, η να πετύχετε κάτι ωφέλιμο επαγγελματικά .Θα βοηθήσει αυτούς που ασχολούνται με την τέχνη. Αν και επαγγελματικά θέματα δεν θα είναι στο επίκεντρο, ζητήματα 4ου οίκου θα σας απασχολήσουν κατά τον ιδιο τρόπο. Είναι μια καλή περίοδος για να τακτοποιήσετε σημαντικά θέματα σε σχέση με οικονομικά και οικογενειακά πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Προσωπικές σχεσεις θα συνεχίσουν να βελτιώνονται καθώς ο Ερμής θα σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, ιδιαίτερα από τις 14-16 Οκτωβρίου όπου θα φέρει περισσότερη αρμονία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 10, 11, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28 , 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 10, 11, 17, 18, 19, 20, 28, 29

ΖΥΓΟΣ

Ο Οκτώβριος, θα είναι ενας μήνας αρκετά θετικός για σας τους Ζυγούς οπότε και θα πρέπει να χαίρεστε ιδιαίτερα. Από τον προηγούμενο μήνα ήδη ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν εισέλθει στο ζώδιο σας, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις ικανότητες σας. Από τις 23 Σεπτεμβρίου με τον Ηλιο στο ζώδιο σας, η πίστη στον εαυτό σας θα ενδυναμωθεί, θα βγάλετε προς τα έξω τον καλό σας εαυτό και θα λάμψετε. Πολύ καλή περίοδος επισης για να αγοράσετε καινούργια ρούχα και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας η να κάνετε αλλαγές στην εμφάνιση σας.

Η προσωπική σας ευχαρίστησή μέσα από διάφορους τρόπους θα συνεχίσει να κορυφώνεται μέχρι της 23 του μήνα, με τον Αρη επίσης στο ζώδιο σας, στον 1ο οίκο σας, καθολη την διάρκειά του μήνα. Το ηλιοστάσιο του Αρη στον ουράνιο θόλο, από τις 4-11, δείχνει αλλαγή πορείας, στην προσωπική σας ζωή, όπου θα κάνει μια παύση και θα αλλάξει κατεύθυνση, φέρνοντας ένα νέο ενδιαφέρον.

Θετικές εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και όσο αφορά το χρήμα, με τον Πλούτωνα να μπαίνει και πάλι σε ορθή πορεία από της 3 Οκτωβρίου, ενώ και ο Ερμής σημαίνει αύξηση του κέρδους και χρημάτων, ενώ και η Αφροδίτη είναι ενας αρκετά δυνατός και ενισχυτικός παράγοντας. Όπως και να έχει ολες οι ενέργειες είναι φιλικές και υποστηρικτικές, το σύμπαν σας υποστηρίζει, οπότε είναι η ώρα να δράσετε κατάλληλα, ακόμα και για τα επαγγελματικά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 15, 16, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 17, 18, 19, 20, 28

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για για σας φαίνεται ο Οκτώβριος να είναι ενας μήνας θετικος με τον Πλούτωνα επιτέλους να εισέρχεται σε ορθή πορεία από τις 3 Οκτωβρίου, οπότε η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά δυνατή και ωφέλιμη. Μια περίοδος που θα πρέπει να χαρείτε ιδιαίτερα ενώ είναι και η κατάλληλη ώρα να εξολοθρεύσετε τα διάφορα εμπόδια η καταστάσεις που σας ενοχλούν. Η προσωπική σας ζωή και προσωπικές σχεσεις αν και ακόμα θα υπάρχει μια σχετική αστάθεια, η Αφροδίτη θα μετακινηθεί προς το δικό σας ζώδιο στις 8 Οκτωβρίου για τον υπόλοιπο μήνα.

Και ο Δίας θα υποστηρίξει τα οικονομικά σας σχέδια ενώ και αυτος έχει ήδη εισέλθει σε ορθή πορεία, με θετικές όψεις στον ουράνιο θόλο. Επίσης, το πέρασμα της Σελήνης δυο φορές, μέσα από τον 9ο οίκο σας θα προετοιμάσει το έδαφος για έναν πιο επιτυχημένο Νοέμβριο, όπου θα προπαρασκευάσει τις όποιες συνθήκες στον επαγγελματικο τομέα. Ο μήνας αυτος έχει σκοπό να σας ενδυναμώσει ψυχικά, να λάβετε εσείς τα κατάλληλα μηνύματα ώστε να προετοιμάσετε τα σχέδια σας με τον πιο κατάλληλο τρόπο. Στις 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας, όπου αναμένεται να φέρει αρκετές ευκαιρίες στον ορίζοντα, ενώ μαζί με την Αφροδίτη, θα βελτιώσει τα οικονομικά αλλά και την προσωπική σας γοητεία και μαγνητισμό. Όπως και να έχει, θα μπορέσετε να ενεργήσετε κατάλληλα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 10, 11, 15, 16, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 12, 13, 21, 22, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 17, 18, 21, 22, 28

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι της 23 Οκτωβρίου, ο 11ος οίκος σας θα είναι εξαιρετικά δυνατός, που σημαίνει ότι κάποιοι απο σας θα πραγματοποιήσουν τους οικονομικούς τους στόχους αλλά ταυτόχρονα είναι και μια περίοδος με έντονη κοινωνική ζωή. Σχέσεις προσωπικές και φιλικές θα σας χαρίσουν ευτυχία. Ωστόσο, θα είναι ενας μήνας για να ενδυναμώσετε τις γνώσεις σας στην τεχνολογία, στον χώρο της επιστήμης και όσοι χρησιμοποιούν υπολογιστές.

Τα οικονομικά θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα μέχρι της 23 του μήνα τα χρήματα θα έρχονται με ποιο εύκολο τρόπο προς εσάς μέσα από την δουλειά σας και τις ασχολίες σας. Ο Κρόνος όμως σε ευθεία πορεία τώρα θα λειτουργήσει πλήρως με ολες του τις ικανότητες για να σας στηρίξει οικονομικά.

Σε πνευματικό επίπεδο πολλά μπορεί να συμβούν με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 3 Οκτωβρίου, διότι σηματοδοτεί ριζικές αλλαγές οι οποίες προέρχονται από την πνευματικη σας πρόοδο. Η νέα σελήνη ήδη από τις 28 Σεπτεμβρίου, στον 12ο οίκο σας θα καθαρίσει πολλές αμφιβολίες, θα βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματα που είχατε ενώ θα σας ισορροπήσει περισσότερο, χαρίζοντας περισσότερη εσωτερική ηρεμία καθώς βάζετε τα πράγματα σε τάξη. Ο Ερμής στα επαγγελματικά και τις προσωπικές σας σχεσεις μαζί με την Αφροδίτη, δείχνουν ότι όλα θα συμβούν την κατάλληλη στιγμή.

Μονο λίγη προσοχή θέλει από τις 5-8 Οκτωβρίου με την αντίθεση Ερμή- Ουρανού, όπου είναι πιθανο να δώσει περισσότερο δράμα στις σχεσεις και ταρακουνήματα στην καριέρα σας. Ο Ήλιος στις 27-28 Οκτωβρίου, σε αντίθεση με τον Ουρανό θα φέρει ανατροπές. Καλό θα ήταν να μην ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Θετικό είναι ότι ο Αρης δεν θα δημιουργήσει πίεση και άγχος καθολη την διάρκεια του μήνα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 10, 11, 17, 18, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 15, 16, 21, 22, 23, 24, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 10, 11, 19, 20, 23, 24 , 28, 29

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παράξενος μήνας ο Οκτώβριος για τους Αιγόκερους όπου πρέπει να προσέχουν περισσότερο το άγχος τους και πώς να το διαχειριστούν μέχρι της 23 Οκτωβρίου. Ο μήνας αυτος πρόκειται να είναι αρκετά απαιτητικός στον επαγγελματικο τομέα και δύσκολος όπου πρέπει να είστε πιο οργανωμένοι και συγκροτημένοι με τον Αρη να βρίσκεται στον Ζυγό, επιπλέον, από τις 4 του μήνα. Χρειάζεστε ένα σωστό πρόγραμμα για σταθερότητα για το πως να διασχίσετε ολόκληρο τον μήνα με τις προκλήσεις του. Θέματα καριέρας και επαγγελματικά ζητήματα θα είναι στην κορυφή  και θα υπάρξει πρόοδος μέσα από οργάνωση και προσπάθεια. Τα καλά νέα είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη από την οικογένεια ενώ το θετικό είναι ότι πλέον και ο Κρόνος στο ζώδιο σας θα είναι σε ορθή πορεία.

Τα οικονομικά σας θα είναι συνετά, μέχρι της 23 του μήνα. Αν και ο Ουρανός είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία, ωστόσο οι όψεις που σχηματίζει δεν είναι αρνητικές. Μετα την ημερομηνία αυτή θα αγχωθείτε και πιεστείτε με τα οικονομικά, ίσως να μην υπάρξει μια ρύθμιση που θέλετε, να μην πάρετε μια έγκριση η να μη γίνει μια συμφωνία όπως την θέλετε ακριβώς. Θα υπάρξουν προκλήσεις όμως καλό θα ήταν να μην κάνετε σοβαρές κινήσεις όταν θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή κατά τα τέλη Οκτωβρίου. Αν και ο έρωτας και οι προσωπικές σας σχεσεις δεν θα είναι στις προτεραιότητες σας, θα είναι αρκετά ευνοϊκά τα πράγματα ειδικά για τους ελευθέρους μετά τις 23 ,όπου θα έχετε  ευκαιρίες για νέες δραστηριότητες ,φιλίες αλλά και γνωριμίες. Γύρω στις 19-20 του μήνα η Σελήνη θα συνταξιδεύει στον ουράνιο θόλο με τον Δια και τότε όλα είναι πιθανά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 15, 21 , 22, 23, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 10, 11, 19, 20, 26, 27, 28, 29

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά νέα θα φανούν στον ορίζοντα καθώς ο Οκτώβριος θα είναι αρκετά θετικος για σας στον επαγγελματικο τομέα. Με τον Πλούτωνα να εισέρχεται σε ευθεία πορεία από τις 3 Οκτωβρίου, θα έχετε περισσότερη καθαρή εικόνα και αυτοπεποίθηση. Ο 10ος οίκος σας που συνδέεται με τα επαγγελματικά αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω, θα ισχυροποιείται όλο και περισσότερο μέσα στον μήνα, ενώ ο Ερμής και η Αφροδίτη, αλλά και ο Ήλιος θα κάνουν το ιδιο μέσα από αέρινο ζώδιο του Ζυγού, και μετά τις 23 Οκτωβρίου.

Με όλους αυτούς τους πλανήτες στον 10ο οίκο πολλά θα συμβούν ενώ θα ενισχυθούν και τα οικονομικά μέσα από την δραστηριότητα του Αρη. Η κοινωνική σας ζωή ενισχύεται και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα μετά τις 23 Οκτωβρίου. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε το άγχος σας καθολη την διάρκεια του μήνα από την έντονη δραστηριότητα.

Οι προσωπικές σας σας σχεσεις θα σας κάνουν ευτυχισμένους μέχρι της 23, ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες, μέσα από ταξίδια, μετακινήσεις, ομαδικές δραστηριότητες η ακόμα και τον επαγγελματικό σας χώρο. Μετα τις 23 θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί, καθώς ειναι πιθανο να υπάρξουν διαφορετικές απόψεις η να δημιουργηθεί απόσταση από το αγαπημένο πρόσωπο, ένα υπάρχει σχέση, από τις 27-28. Ευτυχώς, αυτό δεν θα έχει διάρκεια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 5, 6, 15, 16, 23, 24, 28, 29

ΙΧΘΕΙΣ

 

Καθώς ο Αρης θα αφήνει πίσω του αρνητικές όψεις που σχημάτιζε, κατά τις 4 Οκτωβρίου, θα πράγματα θα βελτιώνονται όλο και περισσότερο. Μονο ο Δίας θα σχηματίζει όψη που θα σας αγχώνει μαζί με την Σελήνη κατά διαστήματα, ενώ θα πρέπει να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και άσκηση. Αυτή η περίοδος είναι αρκετά έντονη όσο αφορά την σεξουαλική σας δραστηριότητα, είναι η κατάλληλη εποχή για να ανανεώσετε την σχέση σας, ενώ σε κάποιους μπορεί να γίνουν και αποκαλύψεις για σημαντικά θέματα.

Ο Αρης που συνδέεται με τα οικονομικά σας, στον 8ο οίκο σας, θα βελτιώσει και θα ισορροπήσει θέματα οικονομικής φύσεως, ιδιαίτερα όσο αφορά την διαχείριση οικονομικών με τρίτους, θέματα φορολογικά, ρύθμιση χρεών. Ωστόσο θα υπάρξει πρόοδος και βελτίωση  σε σχέση με την οργάνωση αυτόν. Θετικός ο μήνας για όσους θέλουν να αγοράσουν ακίνητη περιουσία, ωστόσο και οι περισσότεροι πλανήτες θα ευνοήσουν την όποια δραστηριότητα σας γύρω από αυτό το θέμα. Ο Αρης από τις 4-11 Οκτωβρίου, θα κάνει την παύση του στον ουράνιο θόλο, καθώς θα αλλάζει από το ζώδιο της Παρθένου προς τον Ζυγό, όπου θα αλλάξει κατεύθυνση.

Το ιδιο θα συμβεί και στα οικονομικά σας. Η προσωπική σας ζωή και σχέσεις θα σας κάνουν αρκετά ευτυχισμένους, ειδικά μετά τις 3 του μήνα, όπου η χημεία αλλά και ο προσωπικός σας μαγνητισμός θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ειδικά από τις 14-16 Οκτωβρίου, οι ημέρες αυτές είναι πολύ θετικές και εξαιρετικά δυνατές, όπου θα ευνοήσει και τους ελεύθερους αλλά και τις υπάρχουσες σχεσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 10, 11, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 2, 3, 4, 7, 12, 13, 17, 18, 21, 22, 26, 27, 30, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 3, 4, 12, 13, 21, 22 , 30, 31

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.