Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ : ΕΤΟΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ 2020

Advertisements

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ

Καλη Χρονια!

Είμαι ένα μυστήριο

Εμφανίζομαι όταν δεν αναμένεται

Γοητευτικός και κοινωνικός

Εσωστρεφής και μυστικοπαθής

Είμαι ισχυρός προστάτης

Ένας απεχθής εχθρός

Παρατηρώ και αντιδρώ

Αναζητήστε μεταρρύθμιση και δικαιοσύνη

Ζητώ την τελειότητα και την αποτυχία του φόβου

Ο στόχος μου είναι η επιβίωση

Είμαι ο αρουραίος

Καλώς ήλθατε στο κινεζικό Ωροσκόπιο του 2020! Το Κινεζικό Νέο Έτος 2020 του Λευκού Μεταλλικού αρουραίου θα ξεκινήσει στις 25 Ιανουαρίου 2020 – που είναι η δεύτερη νέα σελήνη μετά το Ηλιοστάσιο. Ετοιμαστείτε για το έτος του αρουραίου! Χρονιές του Αρουραίου ήταν ξανά το 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032…

Καλή χρονιά για τον: Δράκο, Κόκορα, Σκύλο, Χοίρος.

Μικτή χρονιά για: Αρουραίος, Κουνέλι, Φίδι, Πρόβατο, Μαϊμού.

Δύσκολο Έτος για: Τίγρη, Άλογο.

(2020 = 4)

Το επίκεντρο της χρονιάς θα είναι να οικοδομήσουμε διεξοδικά ασφαλές θεμέλια για το μέλλον – επηρεάζοντας τα άτομα, τις επιχειρήσεις, τις κοινωνικές οργανώσεις και την ανθρωπότητα εν γένει. Θα υπάρξουν συνέπειες στον κόσμο αλλά θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση των ενεργειών και των αποτελεσμάτων μας. Η μέθοδος αλλά και οι λεπτομέρειες θα είναι τα χαρακτηριστικά. Η αριθμητική ενέργεια για το καθολικό έτος 4 αντηχεί με επίκεντρο στο σήμερα, καθώς μπορεί να επηρεάσει το μέλλον. Η ενέργεια προσελκύει τη συνείδηση της ζωής, δίδοντας προσοχή στις λεπτομέρειες και πραγματοποιώντας πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο.

Ο αρουραίος είναι το πρώτο ζώδιο στον 12ετη-σεληνιακό κύκλο του κινεζικού ωροσκοπίου. Τα κινέζικα δώδεκα ζώα, κατά σειρά, είναι αρουραίος, βουβάλι, τίγρης, κουνέλι, δράκος, φίδι, άλογο, πρόβατο, πίθηκος, κόκορας, σκύλος και χοίρος. Έτσι, το τελευταίο έτος ήταν η χρονιά του Χοίρου το 2019 και το επόμενο δηλαδή το 2021 θα είναι του Βοδιού.

Ο αρουραίος συμβολίζει έναν σπόρο ή μια αρχή. Αντιπροσωπεύει την αρχή της χειμερινής περιόδου, τον Δεκέμβριο, τον ενδέκατο μήνα στο ταοϊστικό σεληνιακό ημερολόγιο. Είναι έμβλημα της αθλιότητας και της κακίας, αλλά της εφευρετικότητας και της γονιμότητας. Θεωρείται επίσης σύμβολο της βιομηχανίας και της ευημερίας λόγω της ικανότητάς του να εντοπίζει, να αποκτά και να συσσωρεύει άφθονες ποσότητες τροφίμων. Δεν θα ξεκουραστεί μέχρι να λύσει το μυστήριο ή να αποκαλύψει το μυστικό.

Ο αρουραίος είναι πρωτοπόρος, έμπειρος διαπραγματευτής και networker, τόσο κοινωνικός όσο και ενεργός. Η απατηλότητά του και η επιφυλακτική του φύση ανοίγουν πολλές πόρτες σε κύκλους με επιρροή. Είναι συναισθηματικός και διαισθητικός στις σχέσεις του και μπορεί να δώσει πολλά. Σκληρά προστατευτικός με αυτούς που αγαπά και για τα δικά του συμφέροντα, είναι ένας οξυδερκής και διεισδυτικός κριτικός των εχθρών του. Συνιστάται να ακούσετε τις συμβουλές του. Η καινοτομία, η ειλικρίνεια, η γοητεία και η επιμονή του τον κάνουν τρομερό επιχειρηματικό πρόσωπο που θα κάνει την παρουσία του αισθητή σε οποιοδήποτε τομέα στον οποίο συμμετέχει. Είναι ένας οπορτουνιστής που του αρέσει να παίρνει πρωτοβουλίες, είναι φιλόδοξος και προσανατολισμένος προς στην πρόοδο. Πρέπει να παραμείνει απασχολημένος ή μπορεί να γίνει ανήσυχος ή ευέξαπτος.

Σύμφωνα με τις Ιαπωνικές παραδόσεις, ο αρουραίος είναι το σύμβολο ή χαρακτηριστικό του Daikoku, του δημοφιλούς θεού του πλούτου και της ευημερίας, του εμπορίου, της κουζίνας και των τροφίμων. Η θεότητα των τεχνιτών, των μαστόρων, των αγροτών και των μυλονων, καθώς και των επιχειρηματιών, των τραπεζιτών και των χρηματοδοτών, ένας από τους Επτά Τυχερούς Θεούς της Ιαπωνίας. Οι αρουραίοι έχουν διαχωρισμένη προσωπικότητα επειδή οι ώρες των αρουραίων περιλαμβάνουν τόσο τον Γιν όσο και τον Γιανγκ (11 μ.μ. έως 1 π.μ.). Επίσης, τα μπροστινά πόδια του αρουραίου έχουν τέσσερα δάχτυλα (Yin) και τα πίσω πόδια έχουν πέντε δάχτυλα (Yang).

Στο παραδοσιακό κινεζικό μυαλό, το οποίο αντανακλάται στο ετήσιο αναπαραγόμενο αρχαίο ημερολόγιο, ο αρουραίος είναι το ζώδιο της φιλοδοξίας, της γοητείας και της επιθετικότητας. Αν και φαίνεται ήρεμος, ισορροπημένος και ευτυχισμένος στην επιφάνεια, ο υπομονετικός και ο πρακτικός αρουραίος μπορεί να είναι ανήσυχος, οξύθυμος και γρήγορος, όταν χάσει τον έλεγχό του. Οι τάσεις κλίνουν περισσότερο προς το πνευματικό από το να κάνει χειρωνακτικές εργασίες. Όχι μόνο είναι απλά φανταστικός αλλά μπορεί να διαθέτει μεγάλη αντίληψη, ο αρουραίος είναι σε θέση να δει τα πράγματα ρεαλιστικά και να μπορεί να αποκτήσει στιγμιαία πρόσβαση σε ανθρώπους και καταστάσεις. Άγρυπνος και έτοιμος για δράση, ξέρει πότε να εκμεταλλευτεί μια ευκαιρία και δεν έχει καμία αμφιβολία για το πώς αδίστακτα μπορεί να κερδίσει το πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη κατάσταση.

Είναι επίσης πρόθυμος να κάνει πολλή σκληρή δουλειά για να επιτύχει τον στόχο του. Είναι καλά ενημερωμένος και ελέγχει ολες τις επιλογές προτού πάρει θέση. Ολιγαρκής και έχοντας επίγνωση του κόστους, πάντοτε συγκρίνει και διαπραγματεύεται για να κάνει την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Μπορεί να γίνει μια πολύ ισχυρή επιρροή για μερικούς ανθρώπους, αλλά αισθάνεται ακριβώς ότι πρέπει να πάρει τον έλεγχο της κατάστασης πριν από τα πράγματα ξεφύγουν.

Επειδή ο αρουραίος είναι νυχτερινό ζώο, αγαπά να μένει μέχρι αργά, γιατί αυτός είναι ο δημιουργικός χρόνος του. Είναι αρκετά ειδήμων στο να ξετρυπώνει τα μυστικά των άλλων, προστατεύοντας παράλληλα το δικό του. Ο αρουραίος είναι στην καλύτερη του φάση σε μια κρίση.

Η κύρια αρετή στον χαρακτήρα των αρουραίων είναι η ειλικρίνεια. Οτιδήποτε αναλαμβάνει θα το ακολουθήσει μέχρι το πικρό τέλος. Η επικοινωνία είναι η δύναμή του και είναι πάντα σε επαφή με το περιβάλλον του. Πρόκειται για ένα επιθετικό αρσενικό ή θετικό ζώδιο όπου είναι σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του επειδή σπάνια αμφιβάλλει για το τι θέλει. Συνεχής και σκληρή δουλειά, αισθάνεται ότι θα πρέπει να ανταμείβεται καλά για τις προσπάθειές του και δεν ξεπερνάει τον οφειλόμενο λόγο αν αισθάνεται ότι θα αλλάξει σύντομα ή θα εξαπατηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Υπάρχει όμως μια τάση να είναι τεμπέλης και υλιστής και είναι ίσως η πιο αρνητική ιδιότητα του αρουραίου. Δυστυχώς, παρόλο που είναι φιλάργυρος με τα χρήματά του μερικές φορές, μπορεί να είναι και αρκετά σπάταλος. δεν θα αρνηθεί τίποτα. Οι αρουραίοι μπορεί να είναι τρομερά κουτσομπόληδες και γοητευτικά παράσιτα. Όταν είναι δυσαρεστημένοι ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες, μπορούν να γίνουν επιπόλαιοι και να έχουν εμμονές, απειλώντας με θυμό που θα μπορούσε να τσακίσει τη συνήθη γοητευτική και εύκολη φύση τους. Κάτω από αρνητικές επιρροές μπορούν να είναι πονηροί, ύπουλοι μυστικοπαθείς, και αποδοκιμαστικοί προς τους άλλους. Μπορεί να αγωνίζονται αν είναι αμείλικτα τελειομανείς αλλά και διαρκώς δυσαρεστημένοι με τον εαυτό τους.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάται ο αρουραίος είναι να μάθει να δέχεται τα λάθη του και να επιδίδεται σε μικροπτεσματα. Εξάλλου, είναι άνθρωπος. Πρέπει να μάθει να ελέγχει τη φιλαργυρία και τη φιλοδοξία του. Το σημαντικότερο μάθημά του στη ζωή είναι να γνωρίζει πότε πρέπει να σταματά και να μην υποτιμά τους άλλους. Αν μπορούσε να κυριαρχήσει τη διαρκή δυσαρέσκειά του και την επιμονή του να ζει τη σημερινή στιγμή, θα είχε πολύ λίγες δυσκολίες.

Δυναμικός και ιδεαλιστής, ο πρακτικός αρουραίος συνδέεται καλά με εκείνους που έχουν την ίδια προοπτική και ιδιο προσανατολισμό και τρόπο ζωής.

Είναι πιο συμβατός με τον ενθουσιώδη Δράκο, το αξιόπιστο Βόιδι και την έξυπνη Μαϊμού. Λειτουργούν καλά μαζί επειδή έχουν έναν κοινό τρόπο να κάνουν πράγματα και να εκτιμούν τον τρόπο σκέψης του άλλου. Δεν θα έχει καμία σύγκρουση με το φίδι, την τίγρη, το σκυλί, τον κάπρο ή άλλο αρουραίο.

Ο γάμος με ένα Κόκορα είτε με ένα πρόβατο είναι ατυχής. Ωστόσο, τα περισσότερα από τα προβλήματα του Αρουραίου θα προκύψουν από το Κουνέλι και το Άλογο.

Με το εγωκεντρικό και ιδιόρρυθμο Άλογο, θα συναντήσει δυσπιστία, δυστυχία, συγκρούσεις προσωπικότητας και επιπλοκές. Ακόμα κι αν και οι δύο έχουν παρόμοιο στόχο, θα ήταν καλύτερο να ασχοληθούν με τους αμοιβαίους φίλους τους οποίους σέβονται. Πάνω απ ‘όλα, είναι καταστροφικό για έναν αρσενικό αρουραίο να παντρευτεί ένα θηλυκό άλογο. Ευτυχώς το έτος του Πύρινου Αλόγου (1906-1966-2026) συμβαίνει μόνο μια φορά κάθε εξήντα χρόνια, γεγονός που περιορίζει τις πιθανότητες για καταστροφή.

Καλαίσθητοι, υλιστές, θερμοί και παθιασμένοι, οι αρουραίοι είναι οπορτουνιστές που ζουν το παρόν και σπάνια σχεδιάζουν το μέλλον. Δεν είναι φτιαγμένοι για σκληρή δουλειά. Όταν αποκτούν χρήματα είναι συνήθως αποτέλεσμα της νοημοσύνης τους. Το κοφτερό μάτι τους για λεπτομέρειες και για καλές δυνατότητες διαπραγμάτευσης τους δίνουν ένα ξεκίνημα στην επιχείρηση. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικά και απολαμβάνουν μεγάλες συγκεντρώσεις. Έχουν εξαιρετικές ορέξεις και εκτιμούν την ωραία κουζίνα. Είναι διάσημοι για την πίστη τους τόσο στην οικογένεια όσο και στους φίλους. Οι αρουραίοι απολύτως απολαμβάνουν τα παιδιά τους και εκφράζουν εύκολα τη φυσική πλευρά της αγάπης. Θεωρούν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αρνηθούν εκείνους τους οποίους αγαπούν. Οι αρουραίοι είναι εσωστρεφείς αλλά δεν μπορούν να περιμένουν να βγουν έξω και να απολαύσουν τη ζωή. Οι αρουραίοι είναι γενικά τυχεροί και μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν σε κάθε εταιρεία και περιστάσεις με τη γρήγορη ευφυΐα τους και ευρεία προσέγγιση.

Ο αρουραίος θα έχει μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία και μια ανέμελη εφηβεία – ίσως την καλύτερη στιγμή της ζωής του. Το δεύτερο μέρος της ζωής του, ωστόσο, μπορεί να είναι θυελλώδης και προβληματικό. Μπορεί να χάσει τα χρήματά του σε μια κακή επιχειρηματική συμφωνία, ή την ευτυχία του σε μια ατυχή σχέση. Το τρίτο μέρος της ζωής του θα είναι άνετο και το γήρας του θα είναι ειρηνικό όπως θα ήθελε. Ωστόσο, σύμφωνα με το μύθο, οι αρουραίοι τείνουν να πεθάνουν από αιφνίδιο θάνατο.

Οι αρουραίοι που γεννιούνται το βράδυ είναι πιο επιφυλακτικοί, δραστήριοι και εργατικοί από εκείνους που γεννιούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, για τον αρουραίο, τα πάντα ποικίλλουν ανάλογα με το αν γεννήθηκε το καλοκαίρι ή το χειμώνα του έτους του. Το καλοκαίρι οι σοφίτες και οι σιταποθήκες είναι γεμάτοι, αλλά το χειμώνα θα υποχρεωθεί να βγει και να βγάλει τροφή για το φαγητό του, και πρέπει να προσέξει τις παγίδες που βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής. Από ανθρώπινη άποψη, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει τον κίνδυνο φυλάκισης ή τυχαίου θανάτου.

Αντιπροσωπεύει τον καταστηματάρχη, τον έμπορο με αντίκες, τον εμπορικο ταξιδιώτη, τον υπάλληλο. Οι αρουραίοι έχουν φυσικό ταλέντο για τις τέχνες, ειδικά για το γράψιμο. Ο αρουραίος μπορεί να είναι λογιστής, δημοπράτης, χρηματιστής, οικονομικός σύμβουλος, γνώστης, δημοσιογράφος, εκδότης, επιχειρηματίας, μουσικός, τραγουδοποιός, ζωγράφος, δικηγόρος, παθολόγος, ενεχυροδανειστής, πορνεία, πολιτικός, χρηματιστής, απατεώνας, ντετέκτιβ ή κριτικός.

Το έτος του Αρουραίου 2020 είναι για τον οπορτουνιστή, τον προληπτικό και τον κερδοσκόπο. Ο πολιτικός ή ο επιχειρηματίας μπορεί να μετατρέψει τις απώλειες άλλων λαών σε δικα του κέρδη.

Το έτος του αρουραίου 2020 είναι μια εποχή ευκαιρίας και μεγάλη γενναιοδωρίας, αμοιβής και συνδέεται με την επιδότηση ίσως, στην οποία οι περιουσίες μπορούν εύκολα να γίνουν. Αυτή είναι η ώρα για μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Θεωρητικά, κάθε επιχείρηση που ξεκίνα φέτος θα είναι επιτυχής. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφευχθεί η λήψη περιττών ρίσκων. Πρέπει να αποφεύγεται η κερδοσκοπία και τα τυχερά παιχνίδια όπου μπορεί κάποιος εύκολα να χάσει χρήματα. Η επιτυχία φέτος εξαρτάται από την επιφυλακτικότητα και τη διάκριση: τότε όλα πάνε καλά. Πρόκειται για ένα ισχυρό έτος κατά το οποίο οι άνθρωποι αναζητούν μονιμότητα και σταθερότητα και είναι ρεαλιστές όσον αφορά τους στόχους, τα πάθη και τις προσδοκίες τους, αν και βασίζονται στην εμπιστοσύνη.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αγοράσετε ακίνητα, να επενδύσετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια ή να συσσωρεύσετε πλούτο. Είναι επίσης καιρός για κοινωνικοποίηση, ψυχαγωγία και απόλαυση της γενναιοδωρίας οπου προσφέρει η ζωή.

Από την έναρξη του 12ετούς κύκλου, αυτό είναι ένα ευοίωνο έτος για την κατάρτιση σχεδίων, για τη διαμόρφωση νέων πρωτοβουλιών, την έναρξη νέων έργων και γενικά είναι ωρα να αλλάξετε σελίδα στην ζωή σας. Οι ριζικές πολιτικές, κοινωνικές, επαγγελματικές ή εγχώριες αλλαγές μπορούν να θεσπιστούν τώρα με εμπιστοσύνη στην ανάπτυξη και την επιτυχία τα επόμενα χρόνια.

Αυτό θα είναι πράγματι ένα έτος για να παρακολουθούμε προσεκτικά εκείνους που διαχειρίζονται τον κόσμο οικονομικά, διανοητικά και δικτατορικά. Το έτος Αρουραίου 2020 είναι επίσης μια αλλαγή, μεταρρύθμιση και για όποιον περίμενε υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή για να κάνει μια κίνηση, αυτό θα είναι το έτος για να κάνει κινήσεις, ενώ θα πρέπει να σκεφτεί πριν την κατάλληλη στρατηγική ώστε να δουλέψει για σας.

Πολλοί θα ευημερήσουν φέτος. Σε παγκόσμια κλίμακα είναι μια εποχή που η ασφάλεια θα μετράει και όταν οι πολιτικοί και οικονομικοί γίγαντες θα θέλουν να προστατεύσουν αυτά που τους ανήκουν, θα είναι λιγότερο πρόθυμοι να βοηθήσουν τους  πιο αδυνάμους και εξίσου γρήγορα μπορεί να χρησιμοποιήσουν προηγούμενα λάθη που έκαναν άλλοι για να προχωρήσουν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι πολύ καλύτεροι και δίκαιοι κατά τη διάρκεια του έτους του αρουραίου με πλανήτες όπως ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ουρανός, αναγκάζοντας να γίνουν οι πολιτικές αλλαγές που απαιτούνται, οι οποίες μέχρι το τέλος του 2020 θα αρχίσουν να δείχνουν τη σταθεροποιητική δύναμη που θα ακολουθήσει.

Για τις ΗΠΑ, ένας αυστηρότερος προϋπολογισμός, υψηλότεροι φόροι και με σφιγμένα τα δόντια θα συμβάλουν στην αναζωογόνηση της οικονομίας και αν και θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες στιγμές κατά τον τρόπο που θα επιτευχθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της θητείας του προέδρου, με το 2022 και το 2024 να είναι κρίσιμο ουσιαστικά προοδευτικά έτη.

Ο Καναδάς εκεί, θα υπάρξει κάποια αβεβαιότητα και πλασματική εικόνα σχετικά με την οικονομική του θέση θα συνεχίσουν να συγχέουν τον επιχειρηματικό τομέα και την αγορά κατοικίας.

Το Ηνωμένο Βασίλειο θα ωφεληθεί οικονομικά κατά τη διάρκεια του Έτους του Αρουραίου 2020 και παρόλο που μπορεί να αναμένεται ένα πιο ήρεμο έτος, δεν πρέπει να χαλαρώσουν ιδιαίτερα όσον αφορά την προστασία από την τρομοκρατία καθώς θα τελειώνει το έτος του Αρουραίου.

Το έτος 2020 μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε τις απώλειες σε κέρδη και την αστάθεια προς στην ασφάλεια, μια χρονιά πειθαρχίας, αλλά να αναγνωρίσουμε τη σημασία της χαράς και της ευτυχίας και να αναπροσαρμόζοντας τις καταναλωτικές μας προτεραιότητες. Ένας χρόνος για να απολαύσετε τις απλές απολαύσεις και να μην κρίνετε έναν άνθρωπο από αυτό που έχει αλλά να κρίνεται ως άνθρωπο, ως καλός Σαμαρείτης και αυτό είναι που πραγματικά θα οδηγήσει στην ικανοποίηση.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΖΩΔΙΑ 2020

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Το 2020 είναι μια χρονιά πολύ καλών ευκαιριών για σας. Αναμένεται να έχετε μια υπέροχη χρονιά. Όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Αλλά μην τεμπελιάσετε και αρχίσετε να παίρνετε τη ζωή ως δεδομένη.

ΒΟΔΙ

Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε λίγο περισσότερο από το κανονικό αλλά οι ανταμοιβές θα αξίζουν την προσπάθεια σας. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το χάος γύρω σας και τις ενέργειες σας για να ανοίξετε το δρόμο για ένα λαμπρό μέλλον. θα υπάρξει ευημερία από αυτά που κάνατε την προηγουμένη χρονιά.

ΤΙΓΡΗΣ

Φέτος, θα έχετε τα πάντα υπό έλεγχο, είτε στις σχέσεις σας είτε η δουλειά ή η υγεία σας. Θα εργαστείτε σκληρά. Κάντε φίλους που σας εμπνέουν και αφήστε τους ανθρώπους με αρνητική ενέργεια. Εκπληρώστε στους στόχους σας.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Το Κουνέλι θα εργαστεί πάνω  σε προηγούμενους στόχους. Είναι μια χρονιά συνειδητοποίησης. Μάθετε νέες ικανότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε στη ζωή. Μην κάνετε υπερβολικές σπατάλες. Ελέγξτε το άγχος σας. Οι σχέσεις θα χρειαστούν περισσότερο ενθουσιασμό για να επιβιώσουν. Θα βελτιώσετε τον εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα. Κάνετε τις σωστές επιλογές τώρα και έχετε ένα θαυμάσιο 2020.

ΔΡΑΚΟΣ

Αναπάντεχα, το 2020 θα είναι ένα ήσυχο και ήρεμο έτος. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο χωρίς κίνητρα κατά καιρούς. Θα βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Νέοι φίλοι στη ζωή σας θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Επίσης, θα τα πάτε αρκετά καλά με τους συναδέλφους σας στο χώρο εργασίας.

ΦΙΔΙ

θα έχετε μια ευχάριστη χρονιά. Θα απαλλαγείτε από όλα τα προβλήματα και θα υπάρξουν πολλά περιθώρια για πρόοδο. Σιγουρευτείτε ότι κοιμάστε καλά και φροντίζετε την υγεία σας. Οι σχέσεις σας θα έχουν νόημα και ρομαντισμό. Μια καλή χρονιά για τους ελευθέρους για να βρείτε νέο σύντροφο η ένα νέο συνεργάτη.

ΑΛΟΓΟ

Μια χρονιά που θα αλλάξουν πολλά. Θα εγκαταλείψετε όλες τις κακές σας συνήθειες. Κάντε τις σχέσεις σας πιο ενδιαφέρουσες και παθιασμένες, αλλάξετε τον τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων. Αυτό είναι το έτος για να δοκιμάσετε κάτι εντελώς καινούριο.

ΠΡΟΒΑΤΟ

Έτος μετασχηματισμού. Οι αλλαγές θα είναι μέρος της ζωής σας σε κάθε βήμα. Θα αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας, θέση εργασίας και ώρα να βγείτε από κακές σχέσεις. Δεν θα έχετε καμία ανησυχία για τα χρήματα. Ζήστε τη ζωή με ένα θετικό μυαλό και θα δείτε τα αποτελέσματα αμέσως.

ΜΑΙΜΟΥ

Θα είστε πολύ πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε νέες αλλαγές στη ζωή σας. Θα είστε ενεργητικοί, κοινωνικοί και γεμάτοι ζωή. Η υγεία θα είναι σταθερή και η οικονομική σας κατάσταση. Ο αυθορμητισμός στο επάγγελμά σας θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΚΟΚΟΡΑΣ

Θα είναι πολύ συναισθηματικό έτος το 2020, το οποίο μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις σας με καλό ή κακό τρόπο. Μην αφήσετε τις παρορμητικές σας ενέργειες να χαλάσουν την καριέρα σας ή την επιχείρησή σας ακόμα και τις σχεσεις σας. Όταν πρόκειται για χρήματα, να θυμάστε ότι ένας μικρός προϋπολογισμός θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα για το μέλλον.

ΣΚΥΛΟΣ

Ένα πιο ευέλικτο και ανοιχτό μυαλό θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Καλή τύχη και ευημερία θα σας ακολουθήσει στη δουλειά σας. Παρακολουθήστε τις ευκαιρίες και εκμεταλλευθείτε τις στο έπακρο.

ΧΟΙΡΟΣ

Μια χρονιά ελευθερίας. Θα είστε πολύ παραγωγικοί το 2020. Είτε πρόκειται για ρομαντικές σχεσεις είτε για καριέρα. Όλα θα είναι σταθερά και χαρούμενα στη ζωή σας. Πρέπει να φροντίσετε μικρά προβλήματα υγείας που μπορεί να σας προβληματίσουν.

1912

https://el.wikipedia.org/wiki/1912

1924

https://el.wikipedia.org/wiki/1924

1936

https://el.wikipedia.org/wiki/1936

1948

https://el.wikipedia.org/wiki/1948

1960

1972

14 Ιανουαρίου – Ανεβαίνει στο θρόνο η βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, η πρώτη βασίλισσα της Δανίας από το 1412 και ο πρώτος Δανός μονάρχης από το 1513 που δεν ονομάζεται Φρειδερίκος ή Χριστιανός.

15 Φεβρουαρίου – Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής χορηγούν για πρώτη φορά ομοσπονδιακή προστασία πνευματικών δικαιωμάτων στις ηχογραφήσεις.

https://el.wikipedia.org/wiki/1972

1984

https://el.wikipedia.org/wiki/1984

1996

https://el.wikipedia.org/wiki/1996

2008

https://el.wikipedia.org/wiki/2008

Exit mobile version