🍁🍂✨ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ 🍁🍂✨ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019🍁🍂✨

στις

1 Νοεμβρίου- Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη ώρα 10:25 μ.μ.
5 Νοεμβρίου- Τετράγωνο Αρη/Πλούτωνα στις 20 Ζυγού-Αιγόκερω- ζήλεια, εκδίκηση, πάθη και ανασφάλειες
8 Νοεμβρίου- Εξάγωνο Ηλίου/Κρόνου στις 15 Αιγόκερω- Σκορπιού- ευκαιρίες, σταθερότητα, άνοδος, δουλειά, μοναχικότητα, υπομονή και επιμονή.
Τρίγωνο Ηλίου/Ποσειδώνα στις 16 Σκορπιού -Ιχθύων- διαίσθηση φιλανθρωπία, φαντασία, ερωτισμός, όραμα, επιτυχία, μακρινά ταξίδια, καλλιέργεια ψυχής, πνευματικές ασχολίες.
9 Νοεμβρίου- εξάγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα-  στις 16 Ιχθύων -Αιγόκερω- βοηθά να γίνουμε πιο πρακτικοί, να δουλέψουμε με στόχους και τα όνειρα μας, δίνει δυνατότητες, εξασφαλίζει ένα σίγουρο μέλλον πρακτικά και ψυχολογικά. Αργή και σταθερή πρόοδος.
10 Νοεμβρίου- Εξάγωνο Ερμή/Πλούτωνα στις 20 Σκορπιού -Αιγόκερω- αποκαλύψεις, επιτυχία, αναγνώριση, πονηριά, παρατήρηση, ευνοϊκές συνθήκες.
11 Νοεμβρίου- Σύνοδος Ερμή/Ηλίου- στις 18 Σκορπιού- σημαντικές θέσεις, πληροφορίες, συμφωνίες και ραντεβού. Βαθιές αναλύσεις και συζητήσεις.
12 Νοεμβρίου- Πανσέληνος στις 19 του Ταυρου-Το Παγωμένο Φεγγάρι “Frost Moon”.
13 Νοεμβρίου- Εξάγωνο Ερμή/Κρόνου στις 16 Σκορπιού -Αιγόκερω- εκπλήρωση στόχων και σοβαρότητα, βοήθεια, υπευθυνότητα, σωστές συμβουλές, καλές αποφάσεις.
Εξάγωνο Ηλίου/Πλούτωνα στις 21 του Αιγόκερω- Σκορπιού- επαγγελματικές ευκαιρίες και υποθέσεις πάνε καλά, ευκαιρίες για αύξηση κέρδους. Επιτυχία, ικανότητα, νεωτερισμοί και καινοτομίες, δύναμη, εξουσία. Άνοδος.
14 Νοεμβρίου- Εξάγωνο Ερμή/Ποσειδώνα στις 15 Σκορπιού- Ιχθύων- διαίσθηση και δημιουργία, όραμα, φαντασία, εξυπνάδα, ενημερότητα, ταξίδια, σχεδιάζω προκαταβολικά.
Τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα στις 15 Τοξότη- Ιχθύων- ανασφάλεια, στεναχώρια και παράπονα.
19 Νοεμβρίου- Ο Αρης εισέρχεται στον Σκορπιό στις 9:41 π.μ.
20 Νοεμβρίου-Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην 11η μοιρα του Σκορπιού στις 9:10 μμ.
 
22 Νοεμβρίου-Ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη στις 4:59 μ.μ.
24 Νοεμβρίου- Σύνοδος Αφροδίτης/Δια στις 28 του Τοξότη- καλή διάθεση, αναδεικνύω προσόντα, ευγένεια, δημοφιλια, αρμονικές σχεσεις, απρόσμενη ευτυχία, αρραβώνας, γάμος.
Αντίθεση Αρη/Ουρανού στις 3 Σκορπιού- Ταύρου- ελευθέρια, αντιδράσεις, κίνδυνος, νεύρα, βια, έλλειψη ισορροπίας, αντιλογία, διάψευση, αντίδραση.
26 Νοεμβρίου- Νέα Σελήνη στις 4 μοίρες του Τοξότη Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 2:29 π.μ.
27 Νοεμβρίου- Ο Πωσειδωνας στις 15 μοίρες των Ιχθύων σε ορθή πορεία στις 11:43 μμ.
28 Νοεμβρίου- Τρίγωνο Ερμή/Ποσειδώνα στις 15 Σκορπιού- Ιχθύων – διαίσθηση και δημιουργία, όραμα, φαντασία, εξυπνάδα, ενημερότητα, ταξίδια, σχεδιάζω προκαταβολικά.
Τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στις 3 Αιγόκερω -Ταυρου- απρόσμενες και όμορφες εκπλήξεις μπορεί να συμβούν.
30 Νοεμβρίου εξάγωνο Ερμή/Κρόνου- εκπλήρωση στόχων και σοβαρότητα, βοήθεια, υπευθυνότητα, σωστές συμβουλές, καλές αποφάσεις.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ…

Ο Νοέμβριος ξεκινάει ήδη με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον βαθύ σκεπτόμενο Σκορπιό και την Αφροδίτη στον περιπετειώδη Τοξότη. Η Αφροδίτη στον Τοξότη μας θυμίζει ότι ο τρόπος που βλέπουμε τη ζωή έχει να κάνει με τη στάση μας αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά μας. Η Αφροδίτη, εκτός από τον έρωτα και το χρήμα αφορά και το πώς απολαμβάνουμε την ζωή και η επιρροή αυτή θα ξυπνήσει τον τυχοδιώκτη μέσα μας. Θα βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι τις 25 Νοεμβρίου και θα εχουμε αρκετό καιρό για να ονειρευτούμε νέες περιπέτειες, μακρινά μέρη που θέλουμε να επισκεφτούμε, τι είδους ρίσκα πρέπει να πάρουμε και νέες γνώσεις για να αποκτήσουμε.

Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 12 Νοεμβρίου στις 12 και 19 μοίρες σε σύνοδο με την Vesta, τον αστεροειδή που συνδέεται με τη διατήρηση της φλόγας της μυστικής σοφίας. Με τον Ήλιο στον Σκορπιό, πάντα πρόθυμοι να αποκαλύψουμε μυστικά και κρυφές γνώσεις, αυτή θα είναι μια εποχή εσωτερικής εξερεύνησης που θα δώσει τα κατάλληλα εργαλεία για να μεταμορφωθούμε. Επιπλέον, ο Ήλιος και η Σελήνη μαζί με τους Δεσμούς του Ερμή και του Άρη θα μας δώσουν τα απαραίτητα καύσιμα για να εξετάσουμε τις βασικές αξίες και να μεταδώσουμε την αλλαγή που αισθανόμαστε ότι χρειάζεται στις σχέσεις. Η Αφροδίτη συνδέεται με τον Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, ξέροντας  ότι βαθιά μέσα σε μια σχέση ότι δεν μπορεί να ελέγχει, να χειραγωγεί ή να κυριαρχεί ο ενας τον άλλο.

Αντίθετα, ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη επιδιώκει την θεϊκή αγάπη, με συμπόνια, κατανόηση και αποδοχή. Δυστυχώς, μερικές φορές το όραμα της ιδανικής σχέσης και της πραγματικότητας για το τι είναι ο συνεργάτης σας είναι ικανός να σκάσει τη φούσκα των προσδοκιών σας. Ωστόσο, αυτό το χρονικό πλαίσιο θα είναι κατάλληλο για να μιλήσετε για τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας από την άλλη, καθώς και τις ελπίδες σας για το τι μπορεί να είναι. Οι συνομιλίες μπορούν να γίνουν με ένα σημαντικό πρόσωπο για σας, μέλος της οικογένειας, στενούς φίλους ή ακόμα και συνεργάτες.

Ο Άρης μετακινείται στον Σκορπιό στις 19 του μήνα. Ο Άρης στον Σκορπιό είναι σε θέση να εφαρμόσει την αποφασιστικότητά του και την προσπάθειά του με άμεσο τρόπο χωρίς ανοησίες. Αν χρειάζεστε περισσότερη βεβαιότητα, η δύναμη του Άρη θα σας κάνει να εκπλαγείτε από την ικανότητά σας να είστε πιο άμεσοι χωρίς να ζητήσετε συγγνώμη. Ο Άρης στον Σκορπιό είναι επίσης μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την ακαταστασία, τα ρούχα που δεν φαίνονται πλέον καλά σε σας, τα επιπλέον πράγματα που έχετε συσσωρεύσει και δεν τα χρησιμοποιείτε πλέον και τα αντικείμενα που κρατούν την ενέργεια των αρνητικών εμπειριών του παρελθόντος.

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία πορεία στις 20 Νοεμβρίου. Από την έναρξη ανάδρομης πορείας του στις 31ης Οκτωβρίου έως τα μέσα Δεκεμβρίου, οι πληροφορίες και οι γνώσεις που έχετε μάθει εξακολουθούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία. Τα όνειρα και η διαίσθηση παίζουν ρόλο στην ανακάλυψη του τρόπου εκδήλωσης μιας ζωής στη ροή όπου υπάρχει λιγότερος αγώνας για επιβίωση. Η επιβίωση είναι ένα βασικό μάθημα του Σκορπιού και ο Ερμής αποσυμπιέζει την τσάντα του για μια παρατεταμένη παραμονή για να μάθει νέους τρόπους χρήσης της δύναμης της βαθιάς σκέψης για να δείξει έναν ευκολότερο τρόπο ζωής. Η ευημερία δεν επιβιώνει είναι ο τελικός στόχος όταν ο Ερμής θα κινηθεί σε ευθεία πορεία.

Στις 22 Νοεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη και με την σελήνη στο Ζυγό θα δώσει ένα Σαββατοκύριακο που θα προσφέρει πολλές ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Το Σαββατοκύριακο θα συμπεριλάβει την σύνοδο Αφροδίτης /Δία στον Τοξότη, για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και ίσως πιο υπερβολικά, όσο αφορά τις δαπάνες, το φαγητό, την διασκέδαση και τον έρωτα. Πρόκειται για την απόλαυση της ζωής στο μέγιστο. Φάτε, πιείτε και ευτυχείτε ενώ και η ζωντανή ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Δείτε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, κατάλληλη στιγμή για να ταξιδέψετε, να αποκοτήσετε γνώσεις, και να οραματιστείτε.

Η Αφροδίτη θα κινηθεί προς το γήινο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25 Νοεμβρίου, τονίζοντας ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στις σχέσεις. Λάβετε υπόψη τις δεσμεύσεις σας προς όσους βρίσκονται γύρω σας, εκφράζοντας εγκαίρως, σεβόμενοι τις επιθυμίες και τις υποχρεώσεις σας, για να λάβετε βαθιά εκτίμηση. Η νέα σελήνη στις 4 μοίρες του Τοξότη στις 26 σε σύνοδο με την Pallas Athene, που συμβολίζει τη δύναμη, την ανεξαρτησία και την ικανότητα να συνεχίζετε μόνοι σας η αν έχετε την υποστήριξη άλλων ή όχι. Στην πραγματικότητα, το φανταστικό μονοπάτι είναι ευκολότερο κάτω από αυτή την επιρροή, καθώς πηγαίνοντας με τον δικό σας τρόπο χωρίς να ζυγίζεστε τους φόβους ή τις ανησυχίες άλλων ανθρώπων, θα σας επιτρέψει να κάνετε μεγάλα βήματα.

Αυτή η νέα σελήνη, είναι μια περίοδος για να στείλετε τις προθέσεις σας στο σύμπαν με λίγη προσοχή με τους οποίους μοιράζεστε τις επιθυμίες σας. Περιπλανηθείτε με ανθρώπους που γνωρίζετε ότι θα βρίσκονται στο πλευρό σας χωρίς κρίση ή αρνητικότητα. Μπορεί όμως να έχετε αγαπημένους φίλους που φαίνεται να προσελκύουν όλο και περισσότερα προβλήματα. Αγαπήστε τους , αγκαλιάστε τους, αλλά όμως προστατεύστε τις μεγάλες ιδέες σας από την απαισιόδοξη άποψη του κόσμου.

Η νέα σελήνη τριγωνίζει τον Χείρωνα και οι εμπειρίες που είχατε στο παρελθόν που δεν δούλεψαν σας φέρνουν τη σοφία για να μάθετε πώς να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά για την επιτυχία.

Μετα την νέα σελήνη, ο Πωσειδωνας μετά από καιρό επιστρέφει σε ευθεία πορεία επίσης. Είναι καιρός να αξιοποιήσουμε άλλες διαστάσεις. Οι άλλες διαστάσεις είναι πιο κοντά τώρα, πιο εύκολα προσβάσιμες. Οι πνευματικοί σας οδηγοί, βοηθοί θα είναι ευκολότερο να καταλάβουν άμεσα τα οράματα, μετά από βαθιούς διαλογισμούς, είτε από όνειρα ή σύμβολα που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών. Στις 28 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη και η σελήνη σχηματίζουν αρμονικές όψεις προς τον Ουρανό. Με την σελήνη τώρα και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μετριέται η ανταπόκριση προς στις αντίθετες απόψεις σας αλλά και πεποιθήσεις διατηρώντας την ειρήνη κατά τη διάρκεια των ημερών.

Ο μήνας τελειώνει το Σάββατο στις 30 Νοεμβρίου, με την σελήνη στον φιλικό Υδροχόο και φέρνει ευκαιρίες να δοκιμάσετε κάτι νέο και διαφορετικό.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετικος για σας με την Αφροδίτη από τις αρχές Νοεμβρίου να βρίσκεται στο πύρινο ζώδιο, του Τοξότη, όπου αυτό συνεπάγεται με το γεγονός ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες να αυξήσετε τα κέρδη σας και να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα υπάρχει αισιοδοξία, ευκαιρίες και θα ευνοηθούν τα ταξίδια στο εξωτερικό και οι συνεργασίες. Από τις 15- 30 Νοεμβρίου, η Αφροδίτη  αλλωστε εκτός ορίων, είναι ένα σημάδι ότι θα υπάρξει επιτυχία σε ότι θέλετε να καταφέρετε μέσα στον μήνα, καθώς και η σημαντικη  σύνοδος Αφροδίτη/Δια θα φέρει ιδιαίτερη τύχη, ρομαντικές ευκαιρίες και ιδιαίτερη βελτίωση στις προσωπικές σας σχεσεις. Η Αφροδίτη θα διασχίζει το ζενίθ σας στις 26 του μήνα, για δεύτερη φορά μέσα στον χρόνο, που σημαίνει ότι θα έχετε άλλη μια ευκαιρία να ενδυναμώσετε την επαγγελματικές σας σχέσεις και θέση με διάφορους τρόπους. Η υγεια σας θα βελτιωθεί και η ενέργεια σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Είναι ενας πολύ καλός μήνας να εδραιώσετε την φήμη σας στον χώρο και να αρπάξετε ευκαιρίες που θα ενδυναμώσουν τα οικονομικά σας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για αγάπη: 8, 9, 18, 19, 22, 23, 29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 8, 9, 10, 11, 12, 18, 19, 26, 27, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 12, 20, 21, 28, 29, 30

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα στον Νοέμβριο, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε θέματα υγείας, να βελτιώσετε την ψυχολογική σας κατάσταση και τα επίπεδα ενέργειας σας αλλά και την καθημερινότητα σας. Η επιρροή της συνόδου σχεδόν ολόκληρο τον μήνα, Αφροδίτης /Δια, αναμένεται να βελτιώσει τα επαγγελματικά σας, να φέρει περισσότερες ευκαιρίες για εργασία αλλά και να πετύχετε πολύ περισσότερα πράγματα καθώς και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Τα καλά νέα είναι ότι θα φέρει καλά μηνύματα στις προσωπικές σας σχεσεις καθώς θα υπάρχει αισιοδοξία και καλές στιγμές απόλαυσης με τον σύντροφο.

Στις 7 του μήνα ο Ερμής στον 7ο οίκο σας αλλά και η είσοδος του Αρη αργότερα στις 19 Νοεμβρίου, δείχνει νέες συνεργασίες, νέες γνωριμίες, αλλά και έντονη κοινωνικότητα. Αν και ίσως τα πράγματα να προχωρούν κάπως πιο αργά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει πρόοδος. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως να επηρεάσει τα οικονομικά σας, μέχρι της 20 του μήνα, αλλά μέχρι τότε καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις η να μην κάνετε σημαντικές αγορές.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για αγάπη: 1, 2, 8, 9, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 28, 29, 30

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 8, 9, 10, 13 , 14, 16, 17, 18, 19, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 3, 4, 5, 11, 20, 28

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο μήνας ίσως να είναι κάπως παράξενος για σας, διότι μπορεί να φέρει ευκαιρίες για εργασία γι αυτούς που ψάχνουν η άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως όμως έχετε κάποιες αμφιβολίες ακόμα σχετικά με κάποιες λεπτομέρειες και ίσως αν μην είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Σίγουρα , όμως από πολλές απόψεις ο Νοέμβριος δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε. Ο Ερμής, σε ανάδρομη πορεία μέχρι της 20 Νοεμβρίου, θα σας δώσει το μήνυμα μάλλον ότι θα πρέπει να στραφείτε μέσα σας και να επιλύσετε τις όποιες αμφιβολίες με σκοπό να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ενδυναμώσετε τα καλά στοιχεία του εαυτού σας.

Η Αφροδίτη θα συνταξιδεύει με τον Δια καθολη την διάρκεια του μήνα, με σκοπό να βελτιώσει τις προσωπικές σας σχεσεις, να φέρει νέες γνωριμίες και θετικές αλλαγές. Ακόμη και αν είστε μόνοι σας, η πνευματικη σας ζωή θα είναι πολύ σημαντικη, καθώς συναισθήματα και σκέψεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στον τομέα των σχέσεων σας, κάτι που δεν πρέπει να αμελήσετε.

Προσοχή, λίγο σε θέματα διατροφής για να μην ξεφύγετε από τα όρια. Αν και τα οικονομικά ζητήματα φαίνεται να είναι σε δεύτερη μοιρα για σας, οι ημέρες της πανσελήνου και της νέας σελήνης είναι θετικές, αρκεί όμως να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 10, 18, 19, 26, 27, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 18, 19, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 16, 17, 24, 25

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Νοέμβριος, θα φέρει καλά νέα σχετικά με τις προσωπικές σας σχεσεις καθώς οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε κάποιες σχέσεις σας η να τις ανανεώσετε και να κρατήσετε την φλόγα ζωντανή! Όπως και να έχει η σύνοδος Αφροδίτης/Δια στον Τοξοτη, θα δώσει την ευκαιρία μέσα στον μήνα, να βελτιώσετε τις σχεσεις σας με τους άλλους και να ζήσετε αρκετά όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάτε. Ακόμα και στους ελευθέρους μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες. Η υγεια σας θα βελτιωθεί και τα επίπεδα ενέργεια σας θα ανέβουν.

Η ενέργεια της συνόδου αυτής είναι σημαντικη καθώς θα βελτιώσει την καθημερινή σας ζωή, θα φέρει καλές επαγγελματικές ευκαιρίες γι αυτούς που ψάχνουν εργασία η θα φέρει θετικά νέα και θα βελτιώσει το κέρδος σας. Οι σχεσεις με τα παιδιά και τα ζωάκια σας θα είναι αρκετά καλές. Ο Νοέμβριος είναι ενας εξαιρετικός μήνας, για τα οικονομικά σας, στο ζώδιο της επέκτασης. Ακόμα και αν πρέπει να δουλέψετε έξτρα ώρες η να κάνετε μια δεύτερη δουλειά θα αποδώσει. Ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα η Αφροδίτη εκτός ορίων όλο και κάτι καλό θα φέρει σε αυτούς τους τομείς.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 8, 9, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 28, 29, 30

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 18, 19, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 5, 8, 9, 10, 17, 26

ΛΕΩΝ

Οικογένεια και προσωπικές σχεσεις θα συνεχίσουν να σας απασχολούν αυτόν τον μήνα αλλά και η βελτίωση της ψυχολογικής σας κατάστασης. Ο 4 οίκος σας είναι ιδιαίτερα δυνατός, μέχρι της 22 . Η είσοδος του Αρη στον ιδιο οίκο κατά της 19/11 σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα πράγματα σε ότι έχει σχέση με το σπίτι σας. Ο Αρης θα σχηματίζει μια αρκετά δυνατή όψη με τον Ουρανό από τις 22-25 Νοεμβρίου, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την φυσική σας κατάσταση η να κάνετε βελτιώσεις στον χώρο σας.

Αν και θέματα καριέρας θα είναι σε δεύτερη μοιρα, η σύνοδος Αφροδίτης/Δια θα βελτιώσει τις επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και θα δώσει περισσότερη διασκέδαση, χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά σας, νέες γνωριμίες, έντονη κοινωνικότητα, αφήνοντας το άγχος πίσω σας. Ώρα να χαρείτε την ζωή σας περισσότερο! Γι αυτούς που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, δώσει ευκαιρίες να αυξήσει το κέρδος τους.

Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ανάδρομη κίνηση του Ερμή μέχρι της 20 Νοεμβρίου, που επηρεάζει τα χρήματα σας. Καλό θα ήταν να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα, που έχουν σχέση με το σπίτι, την οικογένεια και να είστε προσεχτικοί με την διαχείριση αυτών. Θέματα ερωτικά βελτιώνονται, ωστόσο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για σας τον επόμενο μήνα. Ίσως υπάρχει κάποια σχετική απόσταση ακόμα, με τον σύντροφο, που σημαίνει ότι θέλει περισσότερη δουλειά να γίνει.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 3, 4, 5, 8, 9, 11, 18, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 11, 12, 18, 19 , 29

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αρης αφήνει τον οίκο των οικονομικών, ώρα να πετάξετε ότι δεν χρειάζεστε τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και υλικό. Ωστόσο, ο Νοέμβριος είναι ενας μήνας αρκετά θετικος. Η σύνοδος Αφροδίτη/Δια στον Τοξότη, σπάνια, όμως συμβαίνει, είναι ενας άξονας που συνδέεται με την ευτυχία, τα την υλική άνεση. Είτε θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα είτε θα ξοδέψετε θα ευχαριστηθείτε από τις όποιες αποφάσεις σας, με λίγη προσοχή βέβαια όσο αφορά την διαχείριση του χρήματος. Αυτό απαιτεί καλή κριση, (Δίας στον Αιγόκερω). Θα έχετε οικογενειακή υποστήριξη, στα σχέδια σας και πιθανο να ξοδέψετε χρήματα για το σπίτι σας. Είναι μια καλή περίοδος για να αγοράσετε όμορφα αντικείμενα.

Η Αφροδίτη θα αυξήσει το κέρδος σας, αλλά και θα δώσει όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας και τους φίλους σας και θα διασκεδάσετε περισσότερο. Ίσως είναι ώρα να απολαύσετε και κάποια επιτυχία που είχατε πρόσφατα. Όπως και να έχει η σύνοδος θα φέρει καλύτερες ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά, που αν προσπαθήσετε σίγουρα θα αποδώσει κατά το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου. Ωστόσο, αποφύγετε τα ρίσκα. Βελτιώστε την φυσική σας κατάσταση αλλά αποφύγετε να βάλετε νυστέρι, και να πάρετε σοβαρές αποφάσεις μέχρι της 22 του μήνα. Μην ενοχληθείτε από τις όποιες οικονομικές καθυστερήσεις η μικροεπιπλοκες στον εργασιακό χώρο.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 8, 9, 10, 18, 19, 22, 23, 26, 27, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 13, 14, 16, 17, 24, 25

ΖΥΓΟΣ

Κάποιοι από σας ίσως είχατε προβλήματα με τον Ποσειδώνα σε θέματα υγείας όμως από τις 27 Νοεμβρίου, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα νιώθετε πολύ καλύτερα από πριν.  Ίσως αλλάξετε τακτική σε θέματα διατροφής. Τα οικονομικά σας, θα βελτιωθούν, με τον Αρη να μετακινείτε στον 2 οίκο των οικονομικών στις 19 του μήνα. Έντονη κοινωνικότητα, βελτίωση επαγγελματικών και προσωπικών σχέσεων, αυτό που δεν πρέπει να χάσετε αυτόν τον μήνα είναι η σύνοδος Αφροδίτης/Δια καθολη την διάρκεια του Νοεμβρίου.

Η επιρροή της όπως καταλάβατε είναι μια σπάνια συνάντηση στον ουράνιο θόλο, περισσότερη ισχυρή θα είναι κατά το δεύτερο μισό του μήνα, σίγουρα όμως είναι ενας άξονας που προσφέρει ευτυχία και υλική άνεση, φέρνει και καλά νέα στα οικονομικά σας. Επιτυχία θα έχετε σε ότι έχει σχέση με ταξίδια και σπουδές. Στο δεύτερο μισό του μήνα, μετά τις 22 βελτιώνονται και θέματα επικοινωνίας.

Οι προσωπικές σας σχεσεις θα βελτιωθούν πάρα πολύ ενώ και ο Αρης στο ζώδιο σας θα προσφέρει καλύτερες στιγμές με τον σύντροφο σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν την ευκαιρία να έλξουν τον έρωτα και νέες σχεσεις. Από τις 22-24 του μήνα η δυναμική όψη Αρη/Ουρανού, σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε κάπως προσεχτικοί με την φυσική σας κατάσταση σας η να αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους άλλους. Περισσότερη υπομονή, καθώς μπορεί να είστε κάπως πιο ανήσυχοι.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 5, 8, 9, 10, 17, 18, 19, 26, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 16, 17, 26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Νοέμβριος, είναι ενας ακόμη θετικος μήνας για σας από οικονομικής άποψης. Η εμφάνιση στον ουράνιο θόλο μιας εξαιρετικής συνόδου, που δεν είναι άλλη από την σύνοδο Δια/Αφροδίτης στον Τοξότη, αναμένεται να βελτιώσει την ζωή σας κατά πολύ περισσότερο. Είναι μια περίοδος, που θα πολλοί από σας θα «κακομάθετε» τον εαυτό σας, γεμάτες περισσότερες στιγμές ευχαρίστησης, είτε σωματικά είτε πνευματικά.

Η Αφροδίτη, στον οίκο των οικονομικών σας μαζί με τον Δια θα φέρουν περισσότερο οικονομικό κέρδος, είτε περισσότερες ευκαιρίες για βελτίωση του εισοδήματος. Αυτό μπορεί να συνδέεται και με βελτίωση η και επίλυση κληρονομικών ζητημάτων, την υποστήριξη της οικογένειας σε θέματα οικονομικής φύσεως η να υπάρξουν καλές διευθετήσεις με οικονομικά θέματα. Μπορεί να σημαίνει μια συνεργασία που θα φέρει πολλά οικονομικά οφέλη, η αγοραστική δύναμη. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να έλξετε τον έρωτα και την αγάπη των άλλων και είναι πιθανό να υπάρξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ρομαντικές συναντήσεις με την Αφροδίτη εκτός ορίων κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Ότι και αν είναι στην ζωή σας, θα δώσει περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές και ενθουσιασμό. Αλλωστε αυτό αφορά και τον τρόπο που εκφράζετε την αγάπη σας στον άλλον, που πιθανο να σημαίνει μέσω μεγάλων χειρονομιών, αλλά και την γεναιωδωρια συναισθημάτων. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, δημιουργεί έρωτες κεραυνοβόλους, όμως μετά τις 26 Νοεμβρίου, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, σημαίνει ότι γινόμαστε περισσότερο προσεχτικοί σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Προσοχή, στις 29, με τον Αρη να δημιουργεί λιγότερη υπομονή αλλά σίγουρα ο θυμός δεν λύνει τίποτα και αυτό είναι κάτι που τότε θα πρέπει να θυμάστε καλά.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 11, 12, 18, 19, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 8, 9, 10, 18, 19, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 16, 17, 18, 19, 26

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ας αφήσω απέξω την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που μέχρι της 20 Νοεμβρίου θα επηρεάζει την προσωπική σας ζωή και τα επαγγελματικά, είτε λίγο είτε πολύ, για μένα ίσως δεν έχει και τόση σημασία. Το καλύτερο που θα μπορούσα να πω είναι σίγουρα ότι θα πρέπει να αποφύγετε μέχρι τότε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Σίγουρα η Αφροδίτη, στον  Αιγόκερω, θα σας κάνει πιο σκεπτικούς και θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τις σχεσεις σας ότι και αν έχει συμβεί προς το τέλος του μήνα. Δεν θα πω τι πρέπει να προσέξετε λιγότερο είτε περισσότερο. Ο Ερμής σίγουρα είναι ανάδρομος, όμως ας το αφήσουμε εκεί γιατί υπάρχουν περισσότερο θετικά νέα.

Θεωρώ τον μήνα αυτό, ιδιαίτερα τυχερή και εξαιρετική συγκυρία για τους Τοξότες, αφού η σύνοδος Αφροδίτης/Δια στο ζώδιο σας  μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία και αφού κλείσει η επιρροή της και μάλιστα με την Αφροδίτη εκτός ορίων κατά το δεύτερο ήμισυ του μήνα. Σε αυτόν τον συνδυασμό θα προστεθεί και η επιρροή του Ηλίου στο ζώδιο σας, χωρίς τον ανάδρομο Ερμή. Εκτός του ότι  σίγουρα η φυσική σας κατάσταση θα είναι εξαιρετική και η ενέργεια σας θα αγγίξει τα ουράνια, προσοχή στις υπερβολές με την διατροφή σας. Μπορείτε να ευχαριστηθείτε νέες νοστιμιές, για παράδειγμα, χωρίς όμως να το παρακάνετε γιατί η σύνοδος μπορεί να δώσει και έξτρα κιλά.

Ο Νοέμβριος, θα μπορούσε να χαρίσει μακρινά ταξίδια, πολύ θετικές εμπειρίες και ευκαιρίες στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σας. Περισσότερες ευτυχισμένες ημέρες είτε μόνοι είτε με την οικογένεια και φίλους είτε με τον σύντροφο. Θα μπορούσε να βοηθήσει σε θέματα που συνδέονται με το εξωτερικό. Περισσότερη κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες, νέους φίλους η συνεργάτες. Ότι θέλετε να βελτιώσετε μην χάσετε την ευκαιρία να το κάνετε τώρα. Είναι ενας μήνας ευχάριστος χωρίς άγχος, εκτός αν δεν το επιτρέψει ο προσωπικός σας χάρτης. Ακόμα, και ο Κρόνος σε ορθή πορεία πλέον θα σχηματίζει θετικές όψεις. Η Αφροδίτη στον 2 οίκο σας, όλο και κάτι καλύτερο θα φέρει οικονομικά. Από τις 22-25 Νοεμβρίου, περισσότερη προσοχή, καθώς Αρης και Ουρανος σας κάνει να χάσετε την ψυχραιμία σας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 13, 14, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 12, 18, 19, 20, 21, 26, 27, 28, 29, 30

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 16, 17, 20, 21, 24, 25

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αρης στην κορυφή του ωροσκοπίου σας, μέχρι της 19 Νοεμβρίου, σημαίνει ότι τα πράγματα ίσως να μην είναι ακόμα και τόσο καλά, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε περισσότερο επιθετικοί στην αγορά και γενικότερα στον επαγγελματικο τομέα, είτε είναι δική σας δουλειά είτε ανήκει σε κάποιον άλλο. Ότι και αν έγινε, τον προηγούμενο μήνα, τώρα θα έχετε την υποστήριξη πολλών από το περιβάλλον σας. Ένα σημαντικό γεγονός θα συμβεί στον ουράνιο θόλο, και αυτό δεν είναι αλλο από την σύνοδο Αφροδίτης/Δια, ολόκληρο τον μήνα με την Αφροδίτη μάλιστα να είναι εκτός ορίων κατά το δεύτερο μισό του μήνα. Επαγγελματική βελτίωση, επιτυχία η εκπλήρωση ενός στόχου μπορεί να συμβεί κατά της 22-24 Νοεμβρίου όταν η σύνοδος αυτή θα είναι ακριβής.

Η σύνοδος αυτή όμως θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά τα επαγγελματικά σας, μέσω μιας διαφήμισης για παράδειγμα, αλλά σίγουρα και η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, μετά τις 26 Νοεμβρίου, θα επεκτείνει αυτή την πολύ ευνοϊκή συγκυρία, φέρνοντας ακόμη καλύτερες ευκαιρίες για υλικό κέρδος και άνοδο. Ο Κρόνος στο ζώδιο σας, σε ευθεία πορεία αναμένετε να ενδυναμώσει τις ικανότητες σας, να σταθεροποιήσει την ζωή σας, να δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση με ότι ασχολείστε και να δημιουργήσει προσωπική ευτυχία και άνεση.

Αλλαγές που θέλετε να κάνετε θα είναι εφικτές και θα αποφέρουν χαρά. Θα έχετε μάλιστα αρκετό χρονικό διάστημα  για να τις εκπληρώσετε. Περισσότερη προσοχή κατά τα τέλη Νοεμβρίου, από τις 22-23 καθώς Αρης και Ουρανος δημιουργούν φασαρίες και δυσαρμονία με άλλους.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 16, 17, 18, 19, 26, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 18, 19, 22, 23, 29

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλά είτε άσχημα οικονομικά, σίγουρα θα τα καταφέρετε για άλλη μια φορά στη ζωή σας. Βέβαια, ο Πωσειδωνας, που συνδέετε με την οικονομική σας κατάσταση ευτυχώς, αργεί ακόμη το ξερω, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 27 Νοεμβρίου για να σηκώσει το πέπλο ομίχλης που καλύπτει την όποια κατάσταση ώστε να δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με τις ικανότητες σας. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία μέχρι της 20 Νοεμβρίου, σημαίνει ότι θα πρέπει να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να κάνετε σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με τα οικονομικά ζητήματα.

Ίσως να υπάρξουν και διαφωνίες με άλλους όμως δεν είναι όλα δύσκολα. Ο Αρης θα μετακινηθεί στον 10 οίκο του ωροσκοπίου σας, που συνδέεται με την καριέρα και τα επαγγελματικά, στις 19 του μήνα, και αυτο δείχνει έντονη δραστηριότητα αλλά και εντάσεις με συνεργάτες, όμως αυτό έχει δυο όψεις καθώς ο Αρης εκεί σημαίνει ότι θα κυνηγήσετε με επιθετικό τρόπο τους στόχους σας μέσα στον Νοέμβριο. Θέλει υπομονή.

Κάντε ένα πλάνο σε ότι έχει σχέση με το επικοινωνιακό κομμάτι διότι θέλει στρατηγική. Έντονη επαγγελματική δραστηριότητα και κοινωνικότητα που μπορεί να αποφέρει οφέλη μέχρι της 22 Νοεμβρίου ενώ δεν αποκλείεται να σας βοηθήσει και ενας άνθρωπος με πείρα που θα παίξει σημαντικό ρόλο. Σημαντική, στον ουράνιο θόλο η επιρροή της συνόδου, Αφροδίτης/Δία, στον Τοξότη, που ίσως να δώσει την ευκαιρία και να εστιάσει την προσοχή σας στο να επεκτείνετε το κοινωνικό σας δίκτυο και επαφές που μπορεί να σας φέρει ευκαιρίες, αλλαγές επαγγελματικές αλλά και προσωπικές αλλά και γενικοτερα να ανοιχτείτε περισσότερο. Νέες γνωριμίες ειναι πιθανο να έρθουν στην ζωή σας όπως και νέες φιλίες και συνεργασίες.

Η υγεία σας θα είναι αρκετά βελτιωμένη, αλλά θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την οδήγηση ιδιαίτερα κατά τα τέλη του μήνα. Ωστόσο, αυτή η σύνοδος μπορεί να φέρει ακόμη καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες για τους γονείς σας, την οικογένεια σας γενικότερα. Ιδιαίτερα, αν έχετε έντονο στο στοιχείο της φωτιάς στον χάρτη σας, μην παραμελήσετε αυτή την ευκαιρία για την δική σας βελτίωση μέσα στον Νοέμβριο και ιδιαίτερα κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 16, 17, 18, 19, 26, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 18, 19, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 11, 12, 20, 21, 24, 25, 28, 29, 30

ΙΧΘΕΙΣ

Όπως φαίνεται, μετά τον Σεπτέμβριο, ο Νοέμβριος αναμένεται να είναι ενας ακόμη θετικός μήνας με τη επιρροή της συνόδου Αφροδίτης/Δια, για πολλούς αλλά και για σας, που όμως δεν θα αποτελέσετε εξαίρεση. Με τον Ηλιο στον 10 οίκο σας και για αρκετό καιρό ακόμη θα τα πάτε πολύ καλά με τα επαγγελματικά σας. Ο Αρης θα εισέλθει στον 9ο οίκο σας και αυτό σημαίνει βελτίωση και επέκταση των σχεδίων σας, όποια και είναι αυτά, εφόσον ο Αρης θα σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ποσειδώνα, που είναι ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι τα κέρδη σας θα αυξηθούν, ίσως να βρεθούν καλές ευκαιρίες για να πετύχετε τα σχέδια σας. Αν και ο Πωσειδωνας σε ανάδρομη πορεία ακόμα, στον 8ο οίκο σας μέχρι της 19, σημαίνει ότι πρέπει να ξεφορτωθείτε ότι σας είναι περιττό και σας βαραίνει οικονομικά, υλικά και ψυχολογικά.

Αποτελέσματα των πράξεων σας και της όποιας στρατηγικής, που ίσως δυσκολευτείτε, λιγάκι μέσα από κάποιες προκλήσεις η καθυστερήσεις που θα συναντήσετε αλλά θα πρέπει να επιμείνετε, θα υπάρχει μετά της 20 Νοεμβρίου. Ο Ερμής, που συνδέεται με τα προσωπικά σας, βασικά θα σχηματίζει θετικές όψεις αν και ανάδρομος, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις η επιπλοκές όχι όμως τόσο σημαντικές. Πάθος και ευτυχία θα συνεχίσουν να υπάρχουν στη ζωή σας, όμως αν χρειαστεί να δώσετε λίγο χώρο και χρόνο στους άλλους, μέχρι της 20 Νοεμβρίου, τότε κάντε το.

Για τους ελεύθερους, ίσως να υπάρξει μια ευκαιρία να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωή τους η να κάνουν μια σχέση στο εξωτερικό, η με ανθρώπους που έχουν υψηλή μόρφωση η να συναντήσουν ανθρώπους που να αποκτήσουν μια σημαντικότητα στην ζωή τους. Η υγεια θέλει λίγη προσοχή για να μην ξεφύγετε από τα όρια.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 24, 25, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 5, 8, 9, 10, 17, 18, 19, 26, 27

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 10, 18, 19, 26, 27

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.