🎄❄️✨ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ✨ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019🎄❄️✨


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
2 Δεκεμβρίου – Ο Δίας εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 8:21 μ.μ.
3 Δεκεμβρίου-Εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα στον άξονα Σκορπιού/Αιγόκερω – εγωισμός και απολυτότητα, σκληρότητα
Εξάγωνο Αφροδίτης-Αρη– ερωτισμός και γοητεία, ικανοποίηση.
8 Δεκεμβρίου-Τετράγωνο Ηλιου-Πωσειδωνα στον άξονα Τοξότη/Ιχθύων– δεν είναι κατάλληλη ημέρα για ραντεβού, απογοήτευση, ευαισθησία, αρνητικότητα.
Εξάγωνο Αφροδίτης-Πωσειδωνα στον άξονα Αιγόκερω/Ιχθύων– ρομαντισμός, αγάπη και τρυφερότητα
9 Δεκεμβρίου-Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 11:42 π.μ.
11 Δεκεμβρίου-συνοδος Αφροδίτης/Κρόνου στον Αιγόκερω– δυσκολίες στην διαχείριση πραγματων τόσο στην προσωπική μας ζωή αλλά και την επαγγελματική.
12 Δεκεμβρίου/Πανσέληνος του Πάγου στις 19 μοίρες των Διδύμων
13 Δεκεμβρίου-Τρίγωνο Αρη/Πωσειδωναστον άξονα Σκορπιού/Ιχθύων– δυνατά συναισθήματα αλλα έλεγχος αυτών, εγκράτεια, λιτότητα, πρόσκαιρο ενδιαφέρον για καλλιτεχνικές ασχολίες, έμπνευση, πολλά σχέδια, βοήθεια από τους αλλους.
Συνοδος Αφροδίτη/Πλούτωνα στον Αιγόκερω– καλες συνεργασίες, κέρδη, πρακτικότητα, συντονισμός, θετική για οικονομικά.
15 Δεκεμβρίου-Τρίγωνο Δια/Ουρανού στον άξονα Αιγόκερω/Ταυρου– μια διέλευση που κοιτά μπροστά στο μέλλον, κατάλληλη περίοδος για νεα ξεκινήματα και αλλαγές. Η πρωτοτυπία μας ξεχωρίζει τις πράξεις μας, έμπνευση.
19 Δεκεμβρίου-εξάγωνο Αρη/Κρονου στον άξονα Σκορπιού/Αιγόκερω– θετική ημέρα για επαγγελματικά, μέθοδος και υπομονή αλλα και επιμονή, επιτυχία.
20 Δεκεμβρίου- τετράγωνο Ερμή/Πωσειδωνα- στον άξονα Τοξότη/Ιχθύων– ψεύτικες υποσχέσεις, αναξιοπιστία, υπερβολή, απαράδεκτη για επαγγελματικά ραντεβού αλλα και για τις προσωπικές μας σχεσεις.
Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχοο στις 8:42 π.μ
22 Δεκεμβρίου-Ο Ηλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 6:20 π.μ Έναρξη Χειμερινού Ηλιοστασίου!
Τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού στον άξονα Ταυρου/Υδροχόου– δεν είναι θετική οψη για σχεσεις, νεύρα και εντάσεις, ότι δημιουργείται ανατρέπεται γρήγορα και ξαφνικά στο μέλλον.
Εξάγωνο Αρη/Πλούτωνα- στον άξονα Σκορπιού/Αιγόκερω-ικανότητα και δυναμη, αυτοπεποίθηση, εργάζομαι σκληρά, υπερβολικές φιλοδοξίες, επιτυχία μετα από προσπάθεια.
24 Δεκεμβρίου-Τρίγωνο Ηλιου/Ουρανού στον άξονα Ταυρου/Αιγόκερω– διαίσθηση και θετικές αλλαγές ιδιαίτερα στα επαγγελματικά. Ένταξη σε ομάδες η χώρους που βρίσκονται πολλά άτομα, ευνοούνται οι ομιλίες, οι διοργανώσεις και η προσέλευση σε διάφορους χώρους πολλων ατόμων.
26 Δεκεμβρίου-Πραγματοποιείται η Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη με ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω
27 Δεκεμβρίου-συνοδος Ηλιου/Δια στον Αιγόκερω- τύχη, ο φύλακας άγγελος, επιτυχία, δημιουργική δυναμη, κατορθώματα.
29 Δεκεμβρίου-Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 6:55 π.μ.
31 Δεκεμβρίου- τρίγωνο Ερμή/Ουρανού στον άξονα Ταυρου/Αιγόκερω – θετικές αλλαγές και όμορφες συζητήσεις ,ομιλία, διαίσθηση, η δυναμη ενός που επηρεάζει τους αλλους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ..

Το τέλος άλλης μιας χρονιάς έφτασε, ο Δεκέμβριος είναι εδώ και ο μήνας αυτος ξεκινάει με μια σημαντικη αλλαγή του Δια, έτσι ο πλανήτης της τύχης και της ευκαιρίας, εγκαταλείπει το ζώδιο του Τοξότη και εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου,2019. Με άλλα λόγια, ο Δίας είναι έξω από το φυσικό του περιβάλλον, αφού άφησε τον Τοξότη που ήταν στο φυσικό του σπίτι. Ωστόσο, η καλή τύχη μέσα στους επόμενους 12 μήνες μέσα από τον Αιγόκερω θα ανοίξει νέες πόρτες και θα βοηθήσει με  αλλαγές που προορίζονται να γίνουν πάνω σε παλαιές εγκατεστημένες επιχειρήσεις και ιδρύματα.

Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή η δόνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπτύξει τους δικούς σας επαγγελματικούς στόχους και όραμα. Ο Δίας στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις σε αυτό που πρέπει να γνωρίζετε για την ιδιοκτησία επιχειρήσεων.

Η πανσέληνος του Πάγου στους Δίδυμους στις 12 Δεκεμβρίου αν και με αρνητικές αστρολογικές όψεις επί το πλείστον, έχει μια βαθιά λαχτάρα να ξεφύγει από το χάος και να βρει καταφύγιο όπου υπάρχει έξυπνη συζήτηση, γέλιο και μια σοφότερη προοπτική της ζωής. Η πανσέληνος αυτή συνδέεται με τον Ποσειδώνα, που ευνοεί τον διαλογισμό, την τέχνη, το διαυγές όνειρο και την επιθυμία να μοιραστούμε με τους άλλους ιδέες, εμπειρίες και συναισθήματα που αν εφαρμοστούν θα κάνουν τον κόσμο πολύ καλύτερο.

Η Αφροδίτη, είναι ο πλανήτης που αγαπάμε και εκτιμούμε ιδιαίτερα, όμως θα βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια του ζωδιακού κύκλου. Τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Εάν τα θεμέλια μιας σχέσης σας έχουν ραγίσει, αυτή η πανσέληνος στους Διδύμους απαιτεί σοβαρή συζήτηση για το πώς να φέρει περισσότερη επικοινωνία, αμοιβαία κατανόηση και σεβασμό στις καθημερινές μας επαφές. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη έχει επίσης ένα λόγο στον κόσμο του χρήματος που την καθιστά υπεύθυνη (Κρόνος στον Αιγόκερω) οι αποφάσεις που παίρνονται στις αγορές είναι επίσης μέρος της εικόνας αυτής. Από άποψη χρημάτων, ό, τι ξοδεύετε, κάνετε μια υπόσχεση στον εαυτό σας ότι δεν θα το μετανιώσετε αφού πληρώσετε τον λογαριασμό.

Η Αφροδίτη μετατοπίζεται στον φιλικό Υδροχόο στις 20 Δεκεμβρίου. Ακριβώς εγκαίρως για να δοθεί έμφαση στις φιλίες και το άνοιγμα σε νέες εμπειρίες κατά τη χειμερινή περίοδο των διακοπών μέχρι και στις αρχές Ιανουαρίου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο αγαπά πολυ να βγαίνει έξω, να κοινωνικοποιείται για τις επόμενες εβδομάδες, κάτι που βέβαια απαιτούν και οι ημέρες των Χριστουγεννιάτικων εορτών καθώς θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να συναντήσετε νέους ανθρώπους.

Στις 22 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 6:20 π.μ όπου και σηματοδοτεί επίσημα την Έναρξη Χειμερινού Ηλιοστασίου! Οι μέρες μας στο βόρειο ημισφαίριο αρχίζουν να μεγαλώνουν και πάλι καθώς ο Ήλιος ξεκινά το ταξίδι προς το θερινό ηλιοστάσιο.

Υπάρχει ένα ακριβές τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης στον Υδροχόο και Ουρανού στον Ταύρο σε αυτό το ηλιοστάσιο. Αυτό δείχνει ότι για τους επόμενους τρεις μήνες (μέχρι την εαρινή ισημερία) θα υπάρξει μια υποκείμενη επιθυμία να διαχωρίσετε τον εαυτό σας απο εκείνους που δεν καταλαβαίνουν ή δεν συμφωνούν μαζί σας και να χτίσετε ισχυρότερους δεσμούς με φίλους που σκέφτονται κατά τον ιδιο τρόπο με σας. Επίσης αντιπροσωπεύει την επιθυμία να μάθετε περισσότερα για θέματα που σας ενδιαφέρουν όμως στις σχεσεις σας μπορεί να φέρει και κάποιες απρόσμενες αλλαγές καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια αντιφατικές συμπεριφορές.

Διασκέψεις, εργαστήρια, η τάση να μάθετε παράξενα πράγματα, αστρολογία, θεραπείες με κρυστάλλους και νέες καινοτόμες μεθόδους θεραπείας ή δημιουργικών συνθηκών διαβίωσης θα είναι πιο παραγωγικοί κατά τους επόμενους τρεις μήνες.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων, μια νέα σελήνη στον Αιγόκερω, Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη, θα προσφέρει ένα μαγικό θέαμα για κάποιους, στις 25-26 Δεκεμβρίου. Η σύνοδος της ηλιακής έκλειψης με τον πλανήτη Δία, θα προσφέρει προστασία, χαρά και αγάπη που φαίνεται να είναι μια ηλιαχτίδα για τους απλούς ανθρώπους του πλανήτη Γη, καθώς θα περιμένουμε να γιορτάσουμε την Πρωτοχρονιά του 2020 με ενθουσιασμό! Τουλάχιστον, αν μη τι άλλο, θα είναι εύκολο να το παρακάνετε με τις υπερβολές, να διασκεδάσετε και να γευτείτε τις Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, και πολλά άλλα. Σκεφτείτε τι θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας, βάλτε ένα όραμα στο μυαλό σας, για να το πετύχετε. Ο Δίας θέλει να κάνουμε πολύ περισσότερα από ό, τι νομίζουμε και μπορούμε, καθώς το μήνυμά του είναι να πιστέψουμε στο όραμα μας, γνωρίζοντας τα όρια μας, θα μπορέσουμε να είμαστε κάτι περισσότερο από όσο νομίζουμε .

Η χρονιά τελειώνει στις 31 Δεκεμβρίου, η τελευταία μέρα του 2019, όπου αχνά θα φωτίζει το ουράνιο στερέωμα, το πρώτο τέταρτο της σελήνης στους υδάτινους Ιχθείς, καθώς βέβαια και ο Ποσειδώνας μέσω θετικών αστρολογικών όψεων, θα φορέσει κι αυτος το γιορτινό του πρόσωπο προσφέροντας μια πινελιά από έντονα συναισθήματα στους γήινους κάτοικους του πλανήτη. Προσμένετε στην αφθονία επισκεπτών είτε στο σπίτι σας, είτε κάπου αλλού που θα επιλέξετε, κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, διότι θα έχει ένα πιο θετικό  αντίκτυπο από το συνηθισμένο. Οι πρώτες ημέρες του 2020, φέρνει μαζί του μεγάλες στιγμές ηρεμίας, φαντασίας, ρομαντισμό και βραδιές με μουσική και ταινίες, πριν υποδεχτούμε την πρώτη σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς! Καλές Γιορτές!

ΚΡΙΟΣ

Το πιο σημαντικό για σας αυτόν τον μήνα είναι τα επαγγελματικά σας, έτσι λοιπόν αν δουλέψατε σκληρά και μεθοδικά με πρόγραμμα είναι πιθανο, να επιβραβευτείτε για τον κόπο σας. Ο Δίας μετακινείται στον οίκο που συνδέεται με αυτό το κομμάτι στη ζωή σας, όχι ότι ο 10ος οίκος σας δεν ήταν αρκετά δυνατός αλλά τώρα ο Δίας όπως και άλλες κοσμικές επιρροές έρχονται για να προσθέσουν κάτι πολύ παραπάνω από αυτό που ελπίζετε καθώς θα υποστηρίξουν την άνοδο και την επιτυχία περισσότερο. Πολλοί από σας αλλωστε θα έχουν άνοδο, παρόλο το άγχος και τις προκλήσεις και την κούραση των ημερών, αρκεί να κάνετε αυτό που πρέπει για να απολαύσετε την επιτυχία, μέσα από την εκπλήρωση στόχων. Σε κάθε περίπτωση όμως θα δώσει ευκαιρίες, διότι ο Δίας στον Αιγόκερω βοηθά στην ανέλιξη τους επόμενους μήνες. Όμως όπως όλοι μας, τις ημέρες των Χριστουγέννων θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 25-26 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στον οίκο των επαγγελματικών σας, όπου εκεί θα συμβούν ανακατατάξεις οπότε και θα πρέπει να συντονίστε τον εαυτό σας με τους στόχους σας.

Αποφύγετε όμως τα μεγάλα ταξίδια γύρω από την έκλειψη Ηλίου και βρείτε περισσότερο χρόνο να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφες γιορτινές στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Η έκλειψη γίνεται σε σύνοδο με τον Δια και αυτό θα προσφέρει χαρά και αγάπη. Η Αφροδίτη, που συνδέεται με τα οικονομικά, εκτός ορίων, μέχρι της 13 του μήνα, είναι θετική για το κέρδος αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 17, 18, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 8, 9, 17, 18, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 26, 27

ΤΑΥΡΟΣ

Παρόλο που θα πραγματοποιηθεί μια έκλειψη Ηλίου κατά τις ημέρες των Χριστούγεννων, ο Δεκέμβριος έχει να προσφέρει και καλές στιγμές. Είναι η τρίτη έκλειψη μέσα στο 2019 που θα πραγματοποιηθεί στον 9ο οίκο σας, όπου ίσως να γίνουν αλλαγές σε θέματα παιδείας, αν έχετε στο σπίτι σας φοιτητές  η ανθρώπους που σχετίζονται με την παιδεία, είναι πιθανο να βιώσουν ανατροπές . Κατά τα αλλά, η έκλειψη είναι πιθανο να τεστάρει τις προσωπικές σας απόψεις για πολλά θέματα. Καλείστε να αλλάξετε ιδέες και πιστεύω και να δείτε τον κόσμο αλλά και την δική σας ζωή με διαφορετικό μάτι. Αλλωστε η ζωή μας ελέγχεται από τις δικές μας απόψεις και ιδέες. Δεν θα ήταν λογικό να ταξιδέψετε κατά την διάρκεια της έκλειψης. Τουλάχιστον, αν μπορείτε να το αποφύγετε θα ήταν καλό, αν όμως όχι, σίγουρα θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.

Ίσως ο σύντροφος, και το κοντινό σας περιβάλλον να χρειαστεί να κάνει κάποιες αλλαγές όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι. Τουλάχιστον θα έχετε αρκετή ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τις όποιες προκλήσεις. Ο Δίας επίσης θα μετακινηθεί στον 9ο οίκο σας, όπου θα δώσει περισσότερη επιτυχία στα επαγγελματικά σας ειδικά σε αυτούς που θέλουν να επεκτείνουν τα σχέδια τους. Πρόοδος θα υπάρχει, η Αφροδίτη θα διασχίσει το ζενίθ σας για δεύτερη φορά μέχρι της 20 Δεκεμβρίου. Αυτό δείχνει κέρδος, εύνοια στα επαγγελματικά αλλά και επιτυχία στην κοινωνική σας ζωή. Να θυμαστε ότι ο Δίας στον Αιγόκερω συνδέεται με την ηθική. Ο Αρης, ακόμη στον 7ο οίκο σας, θα προσφέρει πάθος και δυναμισμό. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 17, 18, 21, 22, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 17, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 8, 17, 26, 28, 29

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας μετακινείται στον 8ο οίκο σας στις 2 Δεκεμβρίου, που είναι σαφώς πιο συντηρητικός και σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι στιγμής το πάθος και η καλοπέραση κυριαρχούσαν περισσότερο. Οι καινούργιοι έρωτες τώρα όμως θα μεταφέρουν περισσότερη πρακτικότητα και σοβαρότητα στην ζωή σας. Αυτοί που είναι ήδη δεσμευμένοι θα δουν τη σχέση τους με τον σύντροφο με περισσότερη πρακτικότητα , τουλάχιστον θα εκδηλώνουν την αγάπη τους με πολύ γήινο τρόπο, παρά με λόγια, ενώ αυτοι που είναι ελεύθεροι θα έχουν την τάση να δουν τις σχεσεις τους με περισσότερη υπευθυνότητα. Ο Δίας στον 8ο οίκο σας όπως και να έχει θα βοηθήσει και στην διαχείριση του οικονομικών.

Αλλωστε η έκλειψη Ηλίου στις 25-26 Δεκεμβρίου, κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων αναμένεται θα πραγματοποιηθεί στον ιδιο οίκο. Σημαντικές αλλαγές πρέπει να γίνουν στα οικονομικά, όχι απαραίτητα σε εσάς αλλά στον σύντροφο η άλλο σημαντικό πρόσωπο που είναι στην ζωή σας. Αυτό συνεπάγεται με το γεγονός ότι θα πρέπει να υιοθετήσετε μια διαφορετική στρατηγική αν θυμάστε. Θα πρέπει επίσης εκείνες τις ημέρες να είστε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας, καλό θα ήταν να μην ταξιδέψετε γύρω από τις ημέρες της έκλειψης, αν μπορείτε. Ωστόσο, και η πανσέληνος στο ζώδιο σας που θα προηγηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, θα περισσότερο φέρει κέρδος, θα είναι θετική για τις προσωπικές σας σχεσεις και γενικότερα και θα υπάρχει εύνοια. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 17, 18, 24, 25, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 3, 4, 5, 13, 14, 21, 22, 31

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιρροή του Κρόνου/Πλούτωνα σας προβλημάτισε αρκετά αυτή την χρονιά καθώς και οι δυο διασχίζουν τον 7ο οίκο σας, ενώ και οι εκλείψεις που πραγματοποιήθηκαν εκεί έδωσαν ένα πιο σοβαρό τόνο στις σχεσεις σας με τους άλλους. Η αλήθεια είναι ότι τώρα είναι πιθανόν να κάνετέ την μεγαλύτερη στροφή στις σχεσεις σας καθώς οι εκλείψεις που θα συμβούν εκεί τελειώνουν. Λίγη υπομονή ακόμα να δείτε τι θα σας δώσουν αυτές. Τουλάχιστον πιστεύω ότι ίσως τα χειρότερα τα περάσετε ,διότι σας ακούω εδώ και καιρό να μου παραπονιέστε και έχετε δίκιο. Ο Δίας στις 2 Δεκεμβρίου θα μπει και αυτος στον Αιγόκερω και θα δώσει ένα διαφορετικό τόνο στην ζωή σας, με περισσότερη γήινη αισιοδοξία.

Ο Δίας έχει την τάση να δημιουργεί σημαντικές σχεσεις ζωής μέσα από τον 7ο οίκο, συνήθως συναντάει κάποιος σημαντικούς ανθρώπους που έχουν αντίκτυπο στην ζωή μας, είτε αυτοί είναι συνεργάτες, φίλοι και σύντροφοι ζωής. Αυτοί που είναι δεσμευμένοι, σημαίνει ότι οι σχεσεις τους θα βρεθούν σε ένα σημαντικό κρίσιμο σημείο που ίσως χρειαστεί τώρα να πάρουν τελικές αποφάσεις.

Ο Δίας βέβαια συνδέεται και με τα επαγγελματικά σας, οπότε εσείς θα επηρεαστείτε περισσότερο από όλους αφού η έκλειψη Ηλίου, ο εκλειπτικός Δίας, θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά κυρίως και στις σχεσεις σας. Προσοχή στην υγεία σας, καθώς θα έχετε και μια έκλειψη μπροστά σας κατά τις αρχές Ιανουαρίου. Καλό θα ήταν να μην πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα καθώς ο Δίας θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω. Οι κοινωνικές σας διασυνδέσεις θα παίξουν κάποιο ρόλο στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Πάντως δεν είναι κακή περίοδος για το κέρδος, καθώς θα ξοδέψετε χρήματα αυτές τις ημέρες, σχέδιο θέλει και πρόγραμμα. Αποφύγετε τα ταξίδια γύρω από τις ημέρες της έκλειψης. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 17, 18, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 5, 6, 7, 13, 14, 21, 22, 31

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος είναι ενας μήνας αρκετά θετικος με πολύ πολυ δουλειά θα λέγαμε! Ωστόσο, εσείς οι Λέοντες τα προλαβαίνετε όλα, και να διασκεδάζετε και να είστε και αρκετά παραγωγικοί. Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω, συνδέεται με θέματα υγείας και την εργασία σας. Εκεί λοιπόν θα συμβούν κάποιου είδους ανατροπές- αλλαγές. Κάποιοι ίσως αλλάξετε επάγγελμα και ετοιμάζεστε να πάτε σε μια καλύτερη δουλειά, για παράδειγμα. Πάντως οι αλλαγές θα είναι θετικές και καλά θα κάνετέ να τις καλωσορίστε. Κάποιοι ίσως βελτιώσουν το υπάρχων εργασιακό τους περιβάλλον ακόμα και τις εργασιακές τους σχεσεις.

Μερικές φορές οι εκλείψεις δημιουργούν και ανύπαρκτες φοβίες σε σχέση με αυτά τα θέματα οπότε μην στηρίζεστε σε αυτό. Από τις εκλείψεις αυτές επηρεάζονται ίσως και τα παιδιά σας, τα κατοικίδια ζωάκια, οπότε δώστε τους κάποια προσοχή αυτές τις ημέρες. Καλό θα ήταν να μην ταξιδεύετε αν μπορείτε, γύρω από τις ημέρες της έκλειψης. Τα οικονομικά σας βελτιωθούν μέσα στο 2020,όμως και εσείς δεν είστε στάσιμοι άνθρωποι, σας αρέσει να προοδεύετε αλλά και να εξελίσσεστε. Τις γιορτές θα ξεκουραστείτε και θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την προσωπική εικόνα σας.

Τον μήνα αυτό θα διασκεδάσετε από τις 22 και μετά. Οι σχεσεις θα πάνε καλά παρόλο του ότι ο Ουρανος είναι ακόμη ανάδρομος αλλά θα σχηματίσει θετικές όψεις, όμως και ο Δίας θα βάλει το χεράκι του για να βιώσετε ρομαντικές στιγμές με τον /την σύντροφο. Η Αφροδίτη στις 20 του μήνα, στον 7ο οίκο σας, σηματοδοτεί καλή συνεργασία με όλους γύρω σας! Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 8, 9, 17, 18, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 18, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 28, 29

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου και επηρεάσει τον 5ο οίκο σας. Η Αφροδίτη επίσης θα βρίσκεται εκεί μέχρι της 20 του μήνα αλλά και ο Ήλιος που θα μπει στις 22  Δεκεμβρίου στο ιδιο ζώδιο. Όπως βλέπετε ο Δίας ενεργειακά θα σας ανεβάσει και θα σας δώσει αυτό που θέλετε και έχετε ανάγκη, δηλαδή περισσότερη διασκέδαση, βελτίωση στις σχεσεις και απόλαυση μέσα από τα παιδιά σας, τους φίλους σας και τον σύντροφο. Αλλωστε αυτά θα σας απασχολήσουν, όπως και θέματα οικογενειακά περισσότερο, το σπίτι σας και οι δικοί σας άνθρωποι. Ο Δεκέμβριος για κάποιους ίσως να δώσει μια ευκαιρία για εργασία, όσοι ψάχνουν.

Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί λοιπόν σε αυτόν τον ιδιο οίκο, κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων, δηλαδή στις 25-26 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω, η τρίτη που πραγματοποιείται σε αυτόν τον οίκο, οπότε επηρεάζει όλα αυτά τα θέματα που περιέχει. Ο εκλειπτικός Δίας είναι πιθανόν να φέρει οικονομικές αλλαγές σε δικά σας πρόσωπα, να κάνετε αλλαγές και μέσα στο σπίτι σας. Όμως περισσότερο έχει πνευματική έννοια, σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιήστε το για να βελτιώσετε τον εαυτό σας, και να επηρεάσετε θετικά τους άλλους.

Όπως και να έχει η Αφροδίτη μέσα στον ιδιο οίκο θα φέρει κέρδος μέσα από την δουλειά σας όπου και η κοινωνική σας ζωή θα παίξει ρόλο, έντονη δημιουργικότητα, κάποιοι ίσως να σκεφτείτε να αποκτήσετε κι άλλο παιδί, περισσότερη παραγωγικότητα οπωσδήποτε απο κάθε άποψη. Οι προσωπικές σας σχεσεις όμως θα βελτιωθούν ιδιαίτερα μετά τις 27 Νοεμβρίου, όπου ο Πωσειδωνας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, και ακόμα καλύτερα γύρω στις 22 Δεκεμβρίου με θετικές όψεις. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 5, 8, 9, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 28, 29, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 8, 9, 17, 18, 19, 20, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 11, 12, 15, 16, 25

ΖΥΓΟΣ

Ο 4ος οίκος του ηλιακού σας ωροσκοπίου ήταν αυτος που δέχτηκε τις περισσότερες διελεύσεις καθολη την διάρκεια του 2019,άλλοτε θετικές άλλοτε λιγότερο θετικές, ωστόσο ο Δεκέμβριος θα σας κάνει περισσότερο ευτυχισμένους! Ο Δίας θα μετακινηθεί και αυτος μέσα στον 4ο οίκο σας, στις 2 Δεκεμβρίου και θα εισέλθει στο ζώδιο του  Αιγόκερω, φέρνοντας περισσότερες ευθύνες για κάποιους η κατά κάποιο τρόπο θα φέρει πιο όμορφες στιγμές η θα γίνετε πρακτικότεροι με θέματα ιδιοκτησίας. Αυτό το χρονικό διάστημα θα απολαύσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές με δικούς σας ανθρώπους. Θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι απο ότι ήσασταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Θα υπάρχει οικογενειακή υποστήριξη, για κάποιους η οικογένεια είναι πιθανόν να μεγαλώσει, αδέλφια, συγγενείς και γενικότερα ο οικογενειακός κύκλος θα βελτιωθεί και θα έχει καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες. Ίσως όμως αυτο να σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί όσο αφορά την προσωπική σας ζωή και σχεσεις και να κάνετε διορθωτικες αλλαγές.

Το μόνο θέμα που ίσως σας ενοχλήσει είναι η υγεια σας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι θα υπάρξει μέσα στον μήνα μια μεγάλη ευθυγράμμιση στο ζώδιο του Αιγόκερω που θα σας στρεσάρει. Χωρίς να αγχώνεστε και να δημιουργείτε φοβίες στον εαυτό σας αυτό που έχω να πω είναι να κάνετε καλή χρήση όλων, να μην υπερβάλλετε με το φαγητό και τα γλυκά, να ξεκουράζεστε επίσης από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας, να ακολουθείτε το πρόγραμμα του γιατρού εάν υπάρχουν οδηγίες και γενικώς να μην παρεκκλίνετε από το σωστό,χαρίσετε στον εαυτό σας ώρες χαλάρωσης, όπως μασάζ, σπα, κτλ..

Η ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον 4ο οίκο σας, στις 25-26 Δεκεμβρίου, η τρίτη κατά σειρά, οπότε αυτο σημαίνει ότι θα εισρέει άφθονη ενέργεια ώστε να συμβούν αλλαγές εκεί με σκοπό πάντα την βελτίωση. Ίσως πολλά είναι που πρέπει να γίνουν μέσα στο σπίτι αλλά αφορά και τις προσωπικες, οικογενειακές σχεσεις. Θα πρέπει να δείξετε υπομονή. Τα δώρα και το υλικό στοιχείο θα σας δώσει ιδιαίτερη ευχαρίστηση γενικότερα, μέσα στον μήνα, όπου θα βοηθήσει και το χρήμα αλλά θα ανεβάσει και την λίμπιντο. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 28, 29, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 8, 9, 17, 18, 21, 22, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 13, 14, 15, 16, 26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα συνεχίσει να είναι πιο θετικος μήνας σε σχέση με το χρήμα καθώς ο Ήλιος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον 2ο οίκο σας μέχρι της 22 Δεκεμβρίου. Η τύχη σας ευνοείται από ανωτέρους στα επαγγελματικά αλλά και από την οικογένεια που θα σας δώσει υποστήριξη. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε ότι καλύτερο για να αναδείξετε τις ικανότητες σας, καθώς επίσης η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση θα είναι στα ύψη, να αποκτήσετε φήμη πάνω στο αντικείμενο σας όπου βέβαια αυτό μεταφράζετε σε χρήμα ,όμως θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να βγάλετε χρήματα.

Ο Δίας που είναι και αυτος υπεύθυνος για τα οικονομικά σας, μετακινείται στις 2 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω, στον 3ο οίκο σας! Άρα αυτή η συγκυρία όλο και καλό αναμένεται να σας φέρει, αν δεν είστε ευχαριστημένοι η δεν έχετε κατορθώσει κάτι θετικό μέχρι στιγμής. Θα ευνοήσει ανθρώπους που ασχολούνται με την παιδεία και την διδασκαλία, το μάρκετινγκ, τα σοσιαλ μίντια, της πωλήσεις, τους ελευθέρους επαγγελματίες, την επικοινωνία, την τεχνολογία. Δώστε σημασία σε αυτά τα μέσα  για να βελτιώσετε την δουλειά σας. Στις 22 του μήνα ο Ήλιος θα ενωθεί με τον Δια στον 3ο οίκο σας όπου και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ευτυχία μέσα από το υλικό στοιχείο, αλλά και τις οικογενειακές και προσωπικές σχεσεις. Θετική συγκυρία και για αυτούς που σπουδάζουν.

Η ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερω  θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Δεκεμβρίου στον 3ο οίκο σας, όμως σημαντικό ρόλο θα παίξει ο εκλειπτικός Δίας, που συνδέεται με τα οικονομικά σας. Αυτό ίσως σημαίνει ανατροπές και αλλαγές, όχι απαραίτητα, διότι μπορεί να πιεστείτε να αλλάξετε στρατηγική για να βελτιώσετε την όποια κατάσταση, να αναγκαστείτε δηλαδή να δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Ευνοεί και αυτούς που ασχολούνται με τον τομέα της βιομηχανίας και προωθούν τα δικά τους επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή λίγο στις σχεσεις με αδέλφια και ανωτέρους γύρω από τις ημέρες της έκλειψης. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 17, 18, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 8, 17, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 15, 16, 26

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2019  έφερε ευημερία αλλά τώρα θα συνεχίσει αυτό να εξελίσσεστε και μέσα στον επόμενο χρόνο. Ο Δίας ως κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας, μετακινείται στον 2ο οίκο σας στις 2 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω. Αυτό είναι μια διπλή ευλογία για σας! Ο Δίας θα φέρει περισσότερη ευδαιμονία, αλλά εδώ εισέρχεται στον κυβερνήτη σας, που σημαίνει ότι θα είναι αρκετά φιλικός, ενισχυτικός και τυχερός προς εσάς. Επιπροσθέτως, αυτό δείχνει περισσότερη συγκέντρωση σε κάτι που θέλετε να πετύχετε στην ζωή σας. Δεν αναθέτετε τις όποιες ευθύνες αλλού, όμως αυτό σημαίνει ότι εσείς θα πάρετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας.

Η ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Δεκεμβρίου, δηλαδή κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν θα μειώσει την ευημερία και την αισιοδοξία σας, παρόλο του ότι η έκλειψη πραγματοποιείται μέσα στον 2ο οίκο σας, και έχει κάποιο αντίκτυπο πάνω στον Δια σας. Αυτό θα πιέσει στο να γίνουν αλλαγές στα οικονομικά, επιδιορθώσεις είναι πιθανο, αλλαγή στρατηγικής επίσης είναι πιθανο να γίνει, στο πως διαχειρίζεστε τα χρήματα, τις ανάγκες σας, αυτά που έχουν αξία για σας.

Όμως θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτή η περίοδος των εορτών δεν συνίσταται για ταξίδια μεγάλα, αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε. Καλύτερα θα ήταν να είστε περισσότερο οργανωμένοι αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, ακόμα και τις επισκέψεις σας σε διάφορες κοντινές τοποθεσίες. Σχέδια όμως επαγγελματικά και που έχουν σχέση με την μόρφωση, θα υποστούν κάποιες αλλαγές, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι κάποιοι από σας θα επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας, υιοθετείτε μια νέα εικόνα που θα συμβάλει θετικά στα επαγγελματικά σας. Η υγεία θετική. Ο Πωσειδωνας, θα είναι ο μόνος πλανήτης που θα κάνει κάποιες δυσαρμονικές όψεις που θα σας αγχώσουν, όπως και η πανσέληνος στο αντίθετο ζώδιο απο σας στις 12 Δεκεμβρίου.

Στις 22 του μήνα, ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου η οικονομική άνοδος θα αρχίσει. Οι προσωπικές σας σχεσεις θα είναι θετικές, καθώς ο Ερμής θα βρίσκετε στο δικό σας ζώδιο μέχρι της 29 Δεκεμβρίου, οπότε θα έλξετε τον έρωτα και θα μεταφέρετε την δική σας θετική ενέργεια μέσα στις σχεσεις σας. Κάποιοι άλλοι ίσως να βρουν το άλλο μισό τους. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 25, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 8, 9, 17, 18, 26, 27

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 7, 15, 16, 17, 18, 25

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος θα είναι ενας μήνας πολύ ενδιαφέρον αλλά και αρκετά θετικος για σας. Ο Κρόνος και ο Πλουτωνας στο ζώδιο σας, συνταξιδεύουν στον ουράνιο θόλο, σε πολύ στενή απόσταση μεταξύ τους πλέον, κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς και για καιρό ακόμα. Ο Δίας θα εισέλθει πλέον στο δικό σας ζώδιο στις 2 Δεκεμβρίου, και αυτό θα ενεργοποιήσει μια νέα χρονιά για σας, ένα νέο κύκλο ευημερίας και ανάπτυξης, αλλά θα συμβάλλει και στο να γίνετε λίγο πιο αισιόδοξοι. Παρόλο του ότι ήσασταν αρκετα σοβαροί τους τελευταίους μήνες σε σημείο μάλιστα που επηρέασε την προσωπικη σας ζωή. Ο Δίας θα φέρει περισσότερη χαρά και θα αλλάξει λίγο τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα στην ζωή σας.

Κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων θα είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε μια μεγάλη ενέργεια, μια ευθυγράμμιση στο ζώδιο σας, στις 25-26 Δεκεμβρίου, τις ημέρες των Χριστουγέννων, και αυτό σημαίνει ότι κάτι αλλάζει και μετατοπίζετε μόνιμα. Η υγεία είναι πολύ θετική αλλά ίσως να θεωρείτε φυσιολογικό, του ότι η ενέργεια σας να πέσει λίγο κατά την διάρκεια της έκλειψης αυτής, λόγω της τεράστιας ενέργειας που μεταφέρει. Ξεκουραστείτε λίγο, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Κάποιοι θα θελήσετε να επαναπροσδιορίσετε την εικόνα σας. Ο εκλειπτικός Δίας, είναι ο πνευματικός σας πλανήτης, οπότε αλλαγές μέσα σας είναι πιθανο να συμβούν που θα έχουν και αντίκτυπο στα επαγγελματικά και στις προσωπικές σας σχεσεις. Ίσως να συμβούν και αλλαγές στην διαχείριση των οικονομικών σας αλλά και να καθορίσετε τι έχει περισσότερη αξία για σας.

Το 2020 θα σας φέρει περισσότερο συντονισμό με τα σχέδια σας το οποίο όμως ξεκινάει από μέσα σας. Τα οικονομικά θα είναι θετικά και μετά τις 22 Δεκεμβρίου, ενώ και οι συνθήκες ευχάριστες για την διάρκεια των εορτών. Αν κάτι δεν σας αρέσει αλλάξτε το και ανανεωθείτε. Κάποιοι θα  βελτιώσετε την ζωή σας  αρκετά μέσα στο 2020. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 8, 17, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 19, 20, 28, 29

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυο χρόνια τώρα, αυτό που προσπαθείτε να μάθετε είναι η λέξη «πνευματικη πειθαρχεία” και ο τρόπος που λειτουργεί. Δεν είναι απλό διότι θέλει σκληρές προσπάθειες. Κατά ένα μεγαλύτερο ποσοστό σίγουρα κάνει καλό και παίρνει χρόνο να προσδιορίσουμε τους στόχους μας και τα σχέδια μας. Αλλα τώρα ένα επιπρόσθετο στοιχείο που θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα και αυτο είναι ο Δίας που θα εισέλθει στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου. Ο Δίας σε αυτό το ζώδιο θα παραμείνει μέσα στον 12ο οίκο σας για ένα χρόνο οπότε η εξέλιξη σας εξαρτάται από την εσωτερική σας πρόοδο και δουλειά. Περισσότερη πρακτική με τον εαυτό σας, καλύτερα αποτελέσματα. Ο Δίας όμως κυβερνά και τον 11ο οίκο σας, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτά που ξέρετε στις μελλοντικές σας ελπίδες και σχέδια. Θα βοηθήσει αυτούς που ασχολούνται με ομαδικές δραστηριότητες και στον τομέα της βιομηχανίας και τεχνολογίας.

Μια ηλιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Δεκεμβρίου, όπου περιέχει άφθονη ενέργεια με την ευθυγράμμιση στον Αιγόκερω που σχηματίζεται. Προσοχή στην υγεία σας τις ημέρες εκείνες και ειδικά μετά τις 9 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, ο Δίας από τις 13-17 του μήνα θα φέρει θετικά μηνύματα στα οικονομικά. Η ηλιακή έκλειψη όμως επιμένει την πνευματικη σας πρόοδο κάτι που θα πρέπει να μην αγνοήσετε. Οι αλλαγές συμβαίνουν και δείχνουν σύμφωνα με αυτό που υπάρχει μέσα σας. Έτσι νομίζω ότι  η έκλειψη θα φέρει ένα είδος αυτό-αποκάλυψης και όχι μια ανατροπή οπωσδήποτε, όπου έχετε να μάθετε πολλά.

Σαφώς μπορεί να συμβεί μέσα απο να γεγονός δυσάρεστο, δεν αντιλέγουμε, αλλά αυτό φέρνει και αλλαγές που δεν τολμούσατε να κάνατε. Η έκλειψη Ηλίου θα δοκιμάσει και τις προσωπικές σας σχεσεις, αν όμως αυτές έχουν επιβιώσει μέσα απο τις εκλείψεις Ιουλίου και Ιανουαρίου τότε θα επιβιώσουν και τώρα. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 5, 8, 13, 14, 17, 21, 22, 26, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 21, 22, 26, 27

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως τα πράγματα να μην είναι και τόσο καλά, αλλά ότι και να συμβαίνει η όποια κατάσταση δεν θα αλλάξει μέχρι της 22 Δεκεμβρίου. Η ολική εικόνα του χάρτη είναι αρμονική προς το σώμα σας και αυτό σημαίνει ξεκούραση και θετική ενέργεια. Τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα. Η έκλειψη Ηλίου όμως που θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Δεκεμβρίου, στον Αιγόκερω μεταφέρει μια ευθυγράμμιση σημαντική, όπου ο εκλειπτικός Δίας θα επηρεάσει την επαγγελματική σας ζωή. Αυτό σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές σε αυτόν τον τομέα, και κάποιοι από σας είναι πιθανο να αλλάξετε κατεύθυνση.

Η ηλιακή έκλειψη της 26ης Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στον 11ο οίκο σας, η τρίτη έκλειψη της χρονιάς μέσα σε αυτόν τον οίκο. Είναι πιθανο να αλλάξουν για παράδειγμα, οι εργασιακές συνθήκες, κάποιοι να αλλάξετε καριέρα, όπως επίσης και οι οργανισμοί η εταιρίες για τις όποιες δουλεύετε να υποστούν αλλαγές. Αναταράξεις ίσως να υπάρξουν και στο φιλικό σας περιβάλλον, όμως το σημαντικό είναι ότι τα μελλοντικά σας σχέδια θα αλλάξουν επίσης, οπότε φτιαχτε ένα εναλλακτικό σχέδιο για κάθε περίπτωση. Αυτό σημαίνει καποια δυσαρέσκεια για σας και πρόβλημα.

Ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 2 Δεκεμβρίου, που σημαίνει ότι ίσως κάποιοι στόχοι θα κυνηγηθούν περισσότερο μέσα από τον κόσμο του διαδικτύου. Οι γνώσεις υπολογιστή θα βοηθήσουν αν δεν έχετε. Οι προσωπικές σας σχεσεις θα είναι κάπως πιο πολύπλοκες μετά τις 9 Δεκεμβρίου. Αν και η σχέση σας μπορεί να υποστηρίζει τα επαγγελματικά σας όμως δεν συμβαίνει το ιδιο με εσάς προσωπικά. Ίσως να υπάρξουν συγκρούσεις και διαφωνίες. Ότι και να είναι θα επιλυθεί μετά τις 29 του μήνα, αλλωστε και ο Ερμής όσο αφορά τις προσωπικές σας υποθέσεις, σχετίζετε με την κοινωνική ζωή σας και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Καλές γιορτές!

ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ 6944205021

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 25, 28, 29

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 13, 14, 17, 21, 22, 26, 31

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 17, 24, 25, 26

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.