❄️✨ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ❄️✨ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020❄️✨


2 Ιανουαρίου- σύνοδος Ερμή/Δια στον Αιγόκερω- ευχάριστες συναντήσεις και συμφωνίες, ευνοούνται οι μετακινήσεις και τα ταξίδια, χαρούμενη διάθεση, γνώση.
3 Ιανουαρίου-Ο Αρης εισέρχεται τον Τοξότη στις 11:38 π.μ.
7 Ιανουαρίου- εξάγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα – έντονη διαίσθηση, η καλλιέργεια της ψυχής, φαντασία, κατανόηση, μακρινά ταξίδια, έντονη δημιουργία. Ευνοούνται Ιχθείς και οι Αιγόκεροι
8 Ιανουάριου- εξάγωνο Ερμή/Πωσειδωνα– έντονη δημιουργία, διαίσθηση, κατανόηση,  τέχνη, βοήθεια. Ευνοούνται Ιχθείς και οι Αιγόκεροι
10 Ιανουαρίου/Πανσέληνος -Σεληνιακή Έκλειψη του Λύκου στην 19η του Καρκίνου.
11 Ιανουαρίου-Ο Ουρανος επιστρέφει σε ορθή πορεία στην 2η μοιρα του Ταύρου στις 2:38 π.μ.
12 Ιανουαρίου- Μεγάλη Σύνοδος Κρονου/Πλούτωνα στην 22η του Αιγόκερω. Έχουν αναλυθεί σε ξεχωριστά κείμενα.
13 Ιανουαρίου- Σύνοδος Ηλιου/Κρονου/Πλούτωνα στον Αιγόκερω- θεωρούνται θετικές όψεις για τα επαγγελματικά, φέρνει εξελίξεις, υπευθυνότητα, ευνοεί τις επενδύσεις.
Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς στις 8:40 μμ.
16 Ιανουαρίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Ουρανού– ευχάριστες εκπλήξεις και ενθουσιασμός, ευνοεί την δημοτικότητα, την ευφυΐα και την τέχνη αλλα και την τεχνολογία. Ξαφνικοί έρωτες αλλά και ξαφνικά ευχάριστά νεα που επηρεάζει και το χρήμα. Ευνοεί τους Ιχθείς και τους Ταύρους.
Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχοο στις 8:31 μμ.
18 Ιανουαρίου- τετράγωνο Ερμή/Ουρανού-ξαφνικές ανατροπές που ισως μας βγάλουν εκτός προγράμματος. Επηρεάζει Υδροχόους και Ταύρους.
20 Ιανουαρίου-Ο Ηλιος εισέρχεται στον Υδροχοο στις 4:55 μμ.
23 Ιανουαρίου- τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού– ξαφνικά προβλήματα και ανατροπές, νευρά και εντάσεις, τάση για ατυχήματα, καταστροφές, ταραχή, πείσμα, ξεροκεφαλιά . Επηρεάζει Υδροχόους και Ταύρους.
Εξάγωνο Αφροδίτης/Δια- τύχη και εύνοια σε θέματα του δημοσίου, ταξίδια και νομικές υποθέσεις. Ευνοούνται Ιχθείς και οι Αιγόκεροι.
24 Ιανουαρίου- Νεα Σελήνη του Λύκου στην 4η μοιρα του Υδροχόου
25 Ιανουαρίου- εξάγωνο Ερμή/Αρη- θετική για αγορές, σωστές αποφάσεις και κινήσεις, αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, δυναμη, ικανότητα να κρίνουμε, επιτυχία. Ευνοούνται Υδροχόοι και Τοξοτες.
27 Ιανουαρίου- τετράγωνο Αρη/Αφροδίτης-  δημιουργεί εντάσεις και καυγάδες στις σχεσεις, προβλήματα και εκρήξεις. Δεν ευνοεί τους Ιχθείς και Τοξοτες.
Συνοδος Αφροδίτης/Πωσειδωνα– αβεβαιότητα αλλα ευαισθησία, ρομαντισμός ,ιδεαλισμός, ευνοεί τους καλλιτέχνες και την τέχνη γενικότερα, φέρνει αξιόλογα αποτελέσματα, έμπνευση. Ευνοεί τους Ιχθείς.
28 Ιανουαρίου- τετράγωνο Αρη/Πωσειδωνα– ύπουλες κινήσεις, προδοσίες, ,λάθη και ρίσκα που αποβαίνουν σε αποτυχίες., εκμετάλλευση, αρνητικότητα, μειονεκτήματα, κακοκεφιά. Δεν ευνοεί τους Ιχθείς και Τοξοτες.
 

Καλή Χρονια σε όλους! Εμείς θα συνεχίσουμε με την νέα κοσμική χρονιά κάνοντας την πρώτη πλανητική ανασκόπηση για τον Ιανουάριο του 2020,γνωρίζοντας ότι η πιο ενδιαφέρουσα πλανητική όψη είναι η απόλυτη σύνοδος Κρονου/Πλούτωνα που θα κλείσει στις 12 Ιανουαρίου, όπου είναι μια καταπληκτική χρονική στιγμή για να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητα και πρακτικότητα μας συγκεντρώνοντας μεγάλη ενέργεια για να πετύχουμε σημαντικούς στόχους. «Η πρόοδος δεν σημειώνεται με εύκολους τρόπους, όχι όμως από τεμπέληδες που προσπαθούν να βρουν ευκολότερους τρόπους να κάνουν κάτι «

Μια μερα νωρίτερα, ο Ουρανος επιστρέφει σε ορθή πορεία μετα από μήνες, οπου μας βοηθά να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε και τι πρέπει να κρατήσουμε. Ο Ουρανός στον Ταύρο μπορεί να είναι πολύ επίμονος. Όταν η τάση αυτή εφαρμόζεται για την επίτευξη ενός δύσκολου έργου, όλα πάνε καλά.

Στις 10 Ιανουαρίου εχουμε την σεληνιακή έκλειψη στον Καρκινο, οπου θα χρειαστεί να διατηρήσουμε τις ισσοροπιες ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, την οικογένεια και την εργασία, τον γάμο και τους φίλους. Το μέτρο να θυμάστε είναι η πιο δίκαιη ισορροπία.

Εν τω μεταξύ, στις 3 Ιανουαρίου, ο Αρης αφήνει το ζώδιο του Σκορπιού και εισέρχεται στον Τοξότη, οπου οι ενέργειές σας υποκινούνται από τα ιδανικά σας. Πρέπει να πειραματιστείτε πάνω σε νέα πράγματα, να συναντήσετε διαφορετικούς ανθρώπους και να επισκεφθείτε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς. «Ένας άνθρωπος με προσωπικότητα μπορεί να διατυπώσει ιδεώδη, αλλά μόνο του ένας άνθρωπος του χαρακτήρα μπορεί να τα επιτύχει»

Στις 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο του Υδροχόου για να εισέλθει στους Ιχθείς. Είμαστε σε θέση να συγχωρήσουμε και να καταλάβουμε τους αλλους. Αισθανόμαστε πιο ντροπαλοί από το συνηθισμένο σε θέματα αγάπης. Ο αδύναμος δεν μπορεί ποτέ να συγχωρήσει. Η συγχώρεση είναι η ιδιότητα του ισχυρού.

Ο Ερμής επίσης εισέρχεται στον Υδροχοο στις 16 του μηνα, οπου ενθαρρύνει την πρωτότυπη σκέψη και θυμάται ότι οι κανόνες γίνονται να σπάσουν. Είναι καλύτερο να αποτύχουμε στην πρωτοτυπία από το να πετύχουμε απομιμήσεις.

Στις 20 Ιανουαρίου, ο Ηλιος εισέρχεται στον Υδροχοο, ζώδιο της ελευθερίας. Τέλος, στις 24 Ιανουαρίου, η Νεα Σελήνη στον Υδροχοο, μας λέει να κοιτάξουμε  προς το μέλλον και όλα όσα είναι καινούργια και φαίνονται συναρπαστικά και πολύ ελκυστικά. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για να συναντήσετε καινούργιους ανθρώπους και φίλους. «Θα προτιμούσα να περπατώ με έναν φίλο στο σκοτάδι και όχι μονη στο φως»(Helen Keller)

ΚΡΙΟΣ

Με δυναμικό τρόπο, φαίνεται να αρχίζει το 2020 για σας τους Κριούς με τον 10ο οίκο σας να είναι ο πιο έντονος και ο πιο φορτωμένος οίκος από πλανήτες. Αυτό σημαίνει ότι κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα είστε επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας και την δημόσια εικόνα σας αλλά είναι πιθανο αυτή η απόλυτη επικέντρωση, να δημιουργήσει δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή με την σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις αλλά και έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Δυσκολίες αλλά και κάποια αναστάτωση ίσως να υπάρξει σχετικά με το κοντινό σας περιβάλλον η με τις επικοινωνίες. Θα πρέπει όμως να διατηρήσετε τις ισορροπίες, ανάμεσα στα επαγγελματικά και την προσωπική σας ζωή τουλάχιστον μέχρι της 20 Ιανουαρίου. Πίεση και άγχος ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους κατά την έκλειψη σελήνης όπου πιθανο είναι να βιώσετε αλλαγές στον χώρο εργασίας.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 13, 14, 16, 18, 19, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 13, 14, 22, 23

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 14, 15, 22, 23

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιανουάριος για σας θα είναι αρκετά θετικος ιδιαίτερα μετά τις 20 του μήνα. Αναμένεται να δώσει περισσότερη επιτυχία με τον Ουρανό να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11/1 και με τον Ηλιο να εισέρχεται στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου.

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τον 3ο οίκο σας οπότε θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεχτικοί με τις μετακινήσεις σας, τις σπουδές σας, ίντερνετ και επικοινωνίες όπου είναι πιθανό να συμβούν ανατροπές εκεί αλλά και με το κοντινό σας περιβάλλον. Ο Ερμής σας, θα επηρεάσει και αυτος τα οικονομικά σας λίγο, παρόλο την έκλειψη σελήνης βέβαια, τα πράγματα δείχνουν να είναι θετικά σε αυτόν τον τομέα, ενώ θα συνταξιδεύει με τον Δια και μέχρι της 16 του μήνα, όπου θα σας δώσει αρκετές θετικές ευκαιρίες για κέρδος η για οτιδήποτε αλλο. Μετα θα εισέλθει στον Υδροχόο που θα είναι ιδιαίτερα δυνατός για τα χρήματα σας αλλά και θα τονώσει την προσωπική σας φήμη.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 7, 8, 14, 15, 22, 23, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 5, 13, 14, 22, 24, 25, 26

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι είναι πιθανό αυτό τον μήνα να βιώσετε έντονες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν όμως κατά μια αποψη να μεταμορφωθείτε εσωτερικά. Αυτό θα σας βοηθήσει στην συνέχεια να πετάξετε ότι άχρηστο υπάρχει γύρω σας αλλά και καταστάσεις που σας προβλημάτισαν ιδιαίτερα τους προηγουμένους μήνες. Είτε αυτά είναι ψυχικά τραύματα είτε υλικά δεδομένα ακόμα και άνθρωποι που σας πλήγωσαν ήρθε η ώρα να τα ρίξετε στο «καλάθι των αχρήστων» για να νιώσετε καλύτερα. Ο μήνας αυτος αφορά και την διαχείριση των οικονομικών σας εν μέρει αν δεν λάβατε κάποια μέτρα η τα αγνοήσετε τελείως.

Η σεληνιακή έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου στον Καρκίνο, θα πραγματοποιηθεί στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, που έχει σχέση με το χρήμα και είναι πιθανό να φέρει ανατρεπτικές καταστάσεις στα οικονομικά σας η αλλαγές. Η έκλειψη σελήνης επίσης είναι πιθανο να δημιουργήσει συναισθήματα ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης στις προσωπικές σας σχεσεις αλλά και το προσωπικό σας σύστημα αξίων που ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 6, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 9, 10, 14, 15, 22, 23, 24, 25

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 18, 19, 27, 28

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2020 ξεκινάει κάπως παράξενα με την σεληνιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 10 Ιανουαρίου, του 2020.Μια πολύ δυνατή σεληνιακή έκλειψη σας υποδέχεται και σίγουρα αυτό εν μέρει, δεν θα βοηθήσει την όποια κατάσταση που βιώνετε. Θα πρέπει λοιπόν να είστε αρκετά έτοιμοι ψυχολογικά και ψύχραιμοι στις όποιες ανατροπές και εντάσεις δημιουργηθούν. Το θέμα είναι να έχετε ένα δεύτερο σχέδιο, σε κάθε περίπτωση. Η έκλειψη σελήνης όμως θα έχει αντίκτυπο πάνω σε τρεις πλανήτες, τον Κρόνο που αφορά τις προσωπικές σας σχεσεις, τον Πλούτωνα που κυβερνά τα παιδιά και την δημιουργία αλλά και τον Ερμή που συνδέεται με την επικοινωνία. Οπότε στη δική σας περίπτωση, τρεις πλανήτες επηρεάζονται άμεσα. Όλα αυτά θα δοκιμαστούν, όπως οι προσωπικές σας σχεσεις, οι σχεσεις σας με τα παιδιά αλλά και θέματα επικοινωνίας και συσκευές που συνδέονται με αυτό (κινητά, υπολογιστές κτλ..). Τουλάχιστον ίσως το τελευταίο να είναι το λιγότερο ενώ θα πρέπει να προσέχετε στις μετακινήσεις σας. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με την υγεια σας, όπου πίεση και άγχος θα είναι έντονα. Το καλό είναι ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν μετά τις 20 Ιανουαρίου ειδικά σε σχέση με το χρήμα αλλά και τα επαγγελματικά να ισχυροποιούνται περισσότερο.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 13, 14, 15, 18, 19, 22, 23, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 12, 14, 15, 22, 23, 24, 25

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 3, 12, 20, 21, 29, 30, 31

ΛΕΩΝ

Το 2020 ξεκινάει με αρκετά δυναμικό τρόπο, με όλους τους πλανήτες να βρίσκονται σε ορθή πορεία. Τα καλά νέα είναι ότι και ο Ουρανος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι όλα θα βρουν το βήμα τους όσο αφορά κυρίως τις προσωπικές σας σχεσεις. Κανονικά θα αρχίσει για σας μια πολύ έντονη κοινωνική ζωή και θα είστε ιδιαίτερα απασχολημένοι. Τα πράγματα φαίνεται αν αλλάζουν ιδιαίτερα μετά τις 20 Ιανουαρίου όπου ο Ήλιος θα εισχωρήσει τότε στο αντίθετο ζώδιο με σας στον Υδροχόο. Θα είστε περισσότερο δημοφιλής αν και αυτό μπορεί να κάνει πιο περίπλοκες τις προσωπικές σας σχεσεις. Ιδιαίτερα υπομονετικοί να είστε από τις 21-23 Ιανουαρίου. Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου θα επηρεάζει τον 12ο οίκο σας. Είναι πιθανο να δοθεί βαρύτητα σε εσωτερικές αλλαγές, όπου όμως θα σας απελευθερώσουν από διάφορες καταστάσεις που σας βασάνιζαν για αν ισορροπήσετε. Ο Ερμής, που συνδέεται με τα οικονομικά σας και θα είναι εκτός ορίων από τις 1-12 Ιανουαρίου 2020 όπου δίνει περισσότερες δυνατότητες για συμφωνίες και επικοινωνία για τα επαγγελματικά, ενώ στις 16 του μήνα θα μετακινηθεί προς τον 7ο οίκο σας όπου θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο προσωπικές σχεσεις και συνεργασίες.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 4, 5, 13, 14, 18, 19, 22, 24, 25, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 14, 15, 22, 23, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 13, 14, 18, 19, 27, 28

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα χρονιά σας υποδέχεται με άνεση ενώ και μετά τις 11 Ιανουαρίου θα υπάρξει πρόοδος με όλους τους πλανήτες πλέον να βρίσκονται σε ορθή πορεία. Ακόμη και η σεληνιακή έκλειψη στον Καρκίνο στις 10 Ιανουαρίου έρχεται για να προσθέσει περισσότερη ευχαρίστηση και ενθουσιασμό στην ζωή σας. Οι αλλαγές και οι όποιες μικρές ανατροπές όπου ίσως προκαλέσει η έκλειψη τελικά θα ανακαλύψετε ότι συμβαίνουν για καλό, που σκοπεύουν να καθαρίσουν το μονοπάτι σας και να ανοίξει νέες πόρτες. Η έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον 11ο οίκο σας και είναι πιθανο οι φιλίες σας να δοκιμαστούν η να επηρεάσει την ζωή τους. Πιθανόν να επηρεαστούν οι σχεσεις σας σε ομάδες η εταιρίες και ίσως να επηρεάσει λίγο την σχέση με τα παιδιά σας. Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά θετικά ειδικά μετά τις 13 Ιανουαρίου θα ενδυναμωθούν ακόμη περισσότερο με την Αφροδίτη θα εισέρχεται στους Ιχθείς. Όμως η έκλειψη σελήνης στις 10 Ιανουαρίου, σίγουρα θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε και να οργανώσετε καλύτερα τους μελλοντικούς σας στόχους.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 9, 10, 13, 14, 18, 19, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 13, 14, 16, 18, 19, 22, 23, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 7, 8, 14, 15, 25, 26

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιανουάριος του 2020, σας υποδέχεται με πίεση και άγχος , απο τον προηγούμενο μήνα αν ακόμα δεν έχετε μάθει το ελέγχετε και αν το αντιμετωπίζετε η ακόμα και με διάφορες αγωνίες και φόβους. Σίγουρα θα πρέπει να επικεντρωθείτε περισσότερο σε ζητήματα υγείας, θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τον εαυτό σας για να διατηρήσετε το σώμα σας σε κανονικά επίπεδα ενέργειας. Η σεληνιακή έκλειψη που  αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10 Ιανουαρίου, στον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, όπου θα έχει διπλό αντίκτυπο. Θέματα καριέρας, επαγγελματικού προσανατολισμού και δημόσιας εικόνας θα επηρεαστούν. Είναι πολύ πιθανόν προβλήματα να εμφανιστούν εντάσεις με ανωτέρους, αλλαγές και στους κανόνες που να σας αγχώσουν. Η έκλειψη επηρεάζει τρεις πλανήτες όπως τον Κρόνο, Πλούτωνα και Ερμή. Ο Κρόνος θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή και το σπίτι, ο Πλουτωνας θα αλλάξει τα οικονομικά σας, και ο Ερμής θα επηρεάσει θέματα σπουδών και επικοινωνίας. Προσεχτικοί θα πρέπει να φανείτε με την οδήγηση, τους υπολογιστές. Όμως οι διελεύσεις του μήνα θα στρέψουν την προσοχή σας στα επαγγελματικά και την δημόσια εικόνα σας γενικότερα.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 12, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27, 28, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 14, 15, 18, 19, 22, 23

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 9, 10, 14, 15, 24, 25

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα χρονιά αρχίζει με την προσοχή σας να εστιάζετε περισσότερο προς την εσωτερική σας ζωή, τις προσωπικές σας σχεσεις και το σπίτι με τον Ηλιο να βρίσκεται στον 4ο οίκο σας. Ο μήνας ευνοεί την προετοιμασία καθώς ακόμα απολαμβάνεται την οικογένεια σας και την ηρεμία σας. Όμως θα έχετε την ευκαιρία να προετοιμαστείτε για τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και επιτυχία στους στόχους που έχετε θέσει για την νέα χρονιά. Μετα τις 20 του μήνα θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε σε αυτά και να οργανωθείτε. Η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου,2020 στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα επηρεάσει και άλλους τρεις πλανήτες, οπότε είναι μια αρκετά δυνατή έκλειψη. Ο Πλουτωνας που είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας, θα επηρεαστεί αρκετά δυνατά από την έκλειψη όπου θα επιφέρει ανατροπές αλλά και βαθιές αλλαγές που θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε με την δική σας βούληση. Ο Ερμής θα επηρεάσει θέματα επικοινωνίας αλλά επίσης θα φέρει και αλλαγές στα οικονομικά σας. Η υγεία θα είναι καλή αλλά θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας ακόμη περισσότερο μετά τις 20 Ιανουαρίου. Ο Αρης, θα βρίσκετε στον 2ο οίκο σας και η διέλευση αυτή μπορεί να ενδυναμώσει την γενικότερη οικονομική σας κατάσταση.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 6, 13, 14, 18, 19, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 14, 20, 21, 22, 23

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 12, 14, 15, 24, 25

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιανουάριος θα είναι ενας αρκετά δυνατός μήνας με τον Αρη να εισέρχεται στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου για ολόκληρο τον μήνα. Η αλήθεια είναι ότι θα «βρίσκεστε στα πάνω σας», μέσω της δυναμικής του παρουσίας στο ωροσκόπιο σας, όπου θα σας γεμίσει με περισσότερη πρωτοβουλία, δυναμισμό και χαρά. Αυτό βέβαια έχει και την αρνητική πλευρά του καθώς θα υπάρχει και η διάθεση για καυγά αλλά και για ατυχήματα. Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 10 Ιανουαρίου, στον 8ο οίκο σας, είναι πιθανο να επιφέρει αλλαγές σε ψυχολογικό επίπεδο, οικονομικές αλλαγές η στην διαχείριση τους που συνδέονται με τρίτους. Η έκλειψη θα επηρεάσει άλλους τρεις πλανήτες τον Πλούτωνα, τον Ερμή και τον Κρόνο. Οπότε είναι πιθανο να επαναπροσδιορίσετε στόχους και σχέδια αλλά κυρίως συμπεριφορές  σε σχέση με τους άλλους, θέτοντας κάποια όρια και κανόνες. Οι αλλαγές αυτές θα είναι θετικα μακροπρόθεσμες. Οι περισσότεροι πλανήτες θα είναι θετικοί προς εσάς και σίγουρα τίποτα δεν θα σταματήσει την πρόοδο σας αυτόν τον μήνα. Περιμένετε θετικά αποτελέσματα μετά τις 13 του μήνα, ιδιαίτερα 26-28 Ιανουαρίου.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 6, 7, 8, 13, 14, 15, 18, 19, 25, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 14, 22, 23

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 5, 6, 14, 15, 25, 26

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρώτος μήνας του 2020 δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι θα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας αλλά και στα συμφέροντα σας, που θα σας κάνουν περισσότερο ευτυχισμένους. Η αλήθεια είναι ότι κατά το πρώτο χρονικό διάστημα της χρονιάς θα νιώθετε σαν να χαράζετε ένα μοναδικό μονοπάτι. Η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, στις 10 Ιανουαρίου, θα επηρεάσει τον 7ο οίκο των σχέσεων, τον σύντροφο αλλά και πάσης φύσεως σχεσεις γενικότερα. Η σεληνιακή έκλειψη θα δοκιμάσει τις υπάρχουσες σχεσεις στην ζωή σας όπου θα δημιουργήσει εντάσεις. Μην το παρακάνετε με την προσωπική σας ανεξαρτησία. Η σεληνιακή έκλειψη θα θελήσει ίσως να στρέψετε την προσοχή σας σε πρόσωπα που είναι σημαντικά και είχατε παραμελήσει. Η έκλειψη θα επηρεάσει τρεις πλανήτες, τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Ερμή. Σημαντικότερη θα είναι η επιρροή της έκλειψης στον Κρόνο που είναι κυβερνήτης σας και θα αλλάξει ριζικά την προσωπική σας εικόνα αλλά και τις βασικές σας ανάγκες. Στις 20 Ιανουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχοο, στον 2ο οίκο σας που συνδέεται με τα χρήματα με σκοπό να τα βελτιώσει. Από τις 21 του μήνα αναμένονται ίσως κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα με τα οικονομικά η διαφωνίες, αλλά αυτό θα είναι μόνο προσωρινό.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 6, 9, 10, 13, 14, 15, 18, 19, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 4, 5, 6, 13, 14, 22, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 13, 14, 16, 18, 19, 27, 28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιανουάριος για τους Υδροχόους είναι μήνας πνευματικός που σημαίνει ότι αυτά που έχετε μέσα σας θα τα εφαρμόσετε σε πρακτικό επίπεδο. Εάν είστε ευτυχισμένοι το ιδιο θα συμβεί σε πολλά επίπεδα. Το καλό είναι ότι θα είστε συγχρονισμένοι με την πραγματικότητα καθώς οι πλανήτες θα βρίσκονται σε ευθεία πορεία. Η σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 10 Ιανουαρίου, και αυτό ίσως να φέρει πίεση και άγχος. Σημαντικές αλλαγές θα συμβούν στην διατροφή σας η την εμφάνιση σας. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να προφυλάξτε τον εαυτό σας. Αλλαγές θα συμβούν και στον εργασιακό χώρο όπου αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην εργασία σας.  Η έκλειψη αυτή είναι αρκετά δυνατή εφόσον θα επηρεάσει τρεις πλανήτες, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ερμή που αναμένεται να επιφέρει βαθιές αλλαγές, στο φως, θα έρθουν αποκαλύψεις και πληροφορίες που δεν γνωρίζατε. Κάποιοι ίσως αλλάξουν εργασία. Νέοι κανόνες και όρια που θα επιβάλλετε θα αλλάξουν πολλά. Στις 20 του μήνα ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο σας και οι προσωπικές σας σχεσεις θα σας κάνουν ευτυχισμένους. Πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες για τους ελευθέρους αλλά και νέες συνεργασίες και ευκαιρίες στα επαγγελματικά. Αρκεί να εμφανιστείτε!

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 6, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 5, 6, 9, 10, 14, 18, 19, 22, 23, 27, 28

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6, 14, 15, 18, 19, 23

ΙΧΘΕΙΣ

Η νεα χρονια μπαίνει αρκετά ευνοικα για σας, με τον Ιανουάριο να φέρνει περισσότερη χαρά και ευημερία αλλα και θετικές αλλαγές στο προσκήνιο. Οι περισσότεροι πλανητες πλέον είναι σε ορθή πορεία ενώ θα βρίσκονται στο πάνω μέρος του χάρτη σας. Θα πρέπει λοιπόν να επικεντρωθείτε σε εξωτερικές δραστηριότητες και κυρίως στα επαγγελματικά σας. Ο Αρης αλλωστε θα βρίσκετε εκεί στον 10ο οικο σας οπου θα σας κάνει πιο επιθετικούς και με αυτοπεποίθηση θα διεκδικήσετε την πρωτιά και την επιτυχία. Θα έχετε την εύνοια των ανωτέρων σας και το κέρδος θα αυξηθεί αν δουλεύετε μονοι σας. Η φήμη σας θα αναπτυχθεί. Η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου, συνδέεται με την δημιουργία, τα παιδιά, μαζί με τον Κρόνο, Πλούτωνα και Ερμή. Αλλαγές ισως να συμβούν στους αλλους και να σας επηρεάσει καπως, οπως και τις φιλίες σας. Οι τρεις πλανητες αλλωστε είναι εδώ για να φέρουν νεα πράγματα στην ζωή σας. Αποφύγετε να κάνετε μεγάλα ταξίδια αυτή την περίοδο. Ο Ερμής μεχρι της 12 του μηνα, εκτός οριων θα φέρει αλλαγές στις σχεσεις σας. Η έκλειψη σελήνης ισως ταρακουνήσει καπως τις σχεσεις σας οπότε θα πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί ως προς τον τρόπο που εκφράζεστε. Μετα τις 16 στον Υδροχοο θα δοθεί περισσότερη έμφαση στην πνευματικότητα και συντροφικότητα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα δώσει περισσότερη λάμψη και ρομαντισμό, μετα τις 13 Ιανουαρίου αλλα και χρήμα.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 6, 13, 14, 15, 18, 19, 25, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 5, 6, 12, 14, 20, 21, 22, 23, 29, 30, 31

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 6, 14, 20, 21, 22, 23

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.