✨❤️ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020✨❤️

στις

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ

2 Φεβρουαρίου
 εξάγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα
κέρδος, καλές όψεις για συνεργασία, ψυχή και πρακτικότητα είναι σε ισορροπία. Καλή ημέρα για επενδύσεις, το χρήμα και σχεσεις. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ιχθείς.
3 Φεβρουαρίου
Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 1:38 μ.μ.
4 Φεβρουαρίου
εξάγωνο Αφροδίτης/Κρονου
επιβράβευση, στήριξη και βοήθεια, υπάρχουν οι ισσοροπιες, ακτινοβολία, κοινωνική άνοδο, καλες συνεργασίες, σταθερότητα, αμοιβαίες υποχωρήσεις στις σχεσεις. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ιχθείς.
5 Φεβρουαρίου
εξάγωνο Ερμή/Ουρανού
πρωτοτυπία και αλλαγή, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ευχάριστα νεα και αποτελέσματα. Ευνοούνται οι Ιχθείς και οι Ταύροι.
7 Φεβρουαρίου
η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριου στις 10:03 μμ.
Αντίθεση Σελήνης/Κρόνου/Πλούτωνα
 εκρηκτικά συναισθήματα και ξεσπάσματα. Δεν ευνοούνται οι Καρκίνοι και Αιγόκεροι.
9 Φεβρουαρίου
 Supermoon στην 20η μοιρα του Λεοντα
πανσέληνος του Χιονιού
16 Φεβρουαρίου
ο Αρης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 1:34 μμ.
17 Φεβρουαρίου
 Ξεκινά η πρώτη ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2:56 π.μ.
19 Φεβρουαρίου
ο Ηλιος εισέρχεται στους Ιχθείς στις 6:58 π.μ
20 Φεβρουαρίου
 εξάγωνο Δια/Πωσειδωνα
 μας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να νιώσουμε ευτυχισμένοι μέσα από αυτό αλλα καθώς δουλεύουμε γι αυτα. Γαληνή και ευτυχία στην συναισθηματική μας ζωή, ο ρομαντισμός βρίσκεται στο αποκορύφωμα του. Θεωρείτε μια πολύ όμορφη περίοδος που καθαρίζει την ψυχή και μας κάνει παιδιά. Βοηθάει το χρήμα, τον ερωτα, τα πνευματικά θέματα, την θρησκεία, την τέχνη και τις σχέσεις μας. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ιχθείς.
21 Φεβρουαρίου τρίγωνο Αρη/Ουρανού
 απρόσμενες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτούμε αλλά και αξίζει να εκμεταλλεύεστε. Θάρρος, επιτυχία, ασυνήθιστα κατορθώματα αλλά και η έκθεση σε κάποιο ρίσκο ταυτόχρονα. Προσοχή στις απερίσκεπτες ενέργειες. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ταύροι.
22 Φεβρουαρίου
 εξάγωνο Ηλιου/Ουρανού
θετικές αλλαγές, ένταξη σε ομάδες αλλα και αυθορμητισμός. Ευνοούνται Ιχθείς και Ταύροι.
23 Φεβρουαρίου
 Νεα Σελήνη στην 4η μοιρα των Ιχθύων
Νεα σελήνη του σκουληκιού
25 Φεβρουαρίου
 εξάγωνο Ηλιου/Αρη
δυναμισμος και θετικές αλλαγές, ευνοούνται τα νεα ξεκινήματα. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ιχθείς.
26 Φεβρουάριου
εξάγωνο Ερμή/Αρη
 δημιουργική διέλευση, ευνοούνται τα νεα ξεκινήματα και η αγορά ηλεκτρικών ειδών αλλα και μηχανήματων γενικότερα. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ιχθείς.
Συνοδος Ηλιου/Ερμή
 ευνοούνται οι συζητήσεις, επισκέψεις, μετακινήσεις, αναλύσεις, επικοινωνία. Ευνοούνται οι Ιχθείς.
29 Φεβρουαρίου
 τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα
 δημιουργούνται προβλήματα και εντάσεις σε συνεργασίες και σχεσεις. Δεν ευνοούνται οι Κριοι και οι Αιγόκεροι.
εξάγωνο Ερμή/Ουρανού
 αλλαγές και ευχάριστα νεα. Ευνοούνται Ιχθείς και Ταύροι.

Ο Φεβρουάριος θα μας φέρει την πρώτη από τις τρεις ανάδρομες πορείες του Ερμή για το 2020 μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων. Θα ξεκινήσει στις 17 Φεβρουαρίου, ώρα 2:56 π.μ. στην 12η μοιρα των Ιχθύων και θα τελειώσει στις 10 Μαρτίου, ώρα 5:42 π.μ. στις 28 μοίρες του Υδροχόου. Ακόμη και προτού ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, ίσως να πάρετε μια ιδέα για το που θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή τις τελευταίες δύο εβδομάδες του Φεβρουαρίου. Το πιο σημαντικό σημείο του Φεβρουαρίου είναι η εκμάθηση και η πρόσβαση σε βαθιές καταστάσεις συνειδητότητας αλλά και η αξιοποίηση της διαίσθησης για να λάβουμε απαντήσεις σε περίπλοκες περιστάσεις.

Ο Ερμής μετατοπίζεται στους Ιχθείς στις 3/2 και θα παραμείνει στον κόσμο των ονείρων αλλα και του οραματισμού μέχρι τις 4η Μαρτίου και μετα θα επιστρέψει στον Υδροχόο καθώς θα προετοιμάζεται να επιστρέψει σε ευθεία πορεία. Για κάθε πρόθεση και σκοπο ο Ερμής στους Ιχθείς για τον Φεβρουάριο μας ζητά να λάβουμε απαντήσεις σε οποιοδήποτε θέμα ή δίλημμα που μπορεί να έχουμε βαζωντας μας αρχικά σε μια κατάσταση χαλάρωσης ώστε να αξιοποιήσουμε τα βαθύτερα εγκεφαλικά μας κύματα, όπου οι απαντήσεις αναδύονται από το υποσυνείδητο ή από την κοσμική συνείδηση.

Το supermoon στις 9 Φεβρουαρίου στις 20 μοίρες του Λεοντα και σε αντίθεση με τον Ηλιο στον Υδροχοο, δεν σχηματίζει καμία οψη με αλλους πλανήτες πλην ενός τριγώνου με τον Αρη. Αυτή η διέλευση όμως προξενεί μια έκρηξη ώστε να αφαιρέσει τους περιορισμούς και τα βάρη διότι του αρέσει να ζει και να χαίρετε την ζωή του. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για πάρτι, η επαφή με φίλους ενδυκνειτε ή απλά για να αφιερώσετε χρόνο ώστε να απολαύσετε αυτό που σας αρέσει να κάνετε.

Η Αφροδίτη μετακινείται στον φλογερό Κριό στις 7/2 και λάμπει φωτεινά στους ουρανούς κατά τις βραδυνες ωρες. Η Αφροδίτη ως βραδινό αστέρι ασκεί περισσότερη σοφία. Επομένως η Αφροδίτη στον Κριό θα είναι ανένδοτη, αποφασισμένη και γρήγορη στο να κυνηγήσει αυτό που θέλει. Ωστόσο, ως βραδινό αστέρι, θα πρέπει να διακρίνει τη διαφορά μεταξύ του αν θέλει το αντικείμενο της επιθυμίας της για τη συγκίνηση του κυνηγιού ή αν είναι αυτό που πραγματικά επιθυμεί στην καρδιά της.

Ο Ηλιος μετακινείται στους Ιχθείς στις 19/2 και μια Νεα σελήνη στους Ιχθείς ακολουθεί στις 23 Φεβρουαρίου οπου και πραγματοποιείται στις 4 μοίρες Ιχθύων στο μεσοδιαστημα Ουρανού και  Άρη. Η γλυκιά αυτή νεα σελήνη που δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να καλύψει τον κόσμο με μια κουβέρτα συμπόνιας στριμώχνεται ανάμεσα στον Ουρανό στον Ταύρο και τον Άρη στον Αιγόκερω. Η πραγματικότητα είναι ότι ο κόσμος αλλάζει και ότι δεν είμαστε πλέον σε θέση να προσποιούμαστε ότι δεν είναι πια εμφανές. Αυτή η νεα σελήνη όμως θα είναι στο επίκεντρο των ειδήσεων σχετικά με την υγεία του πλανήτη, τα παγκόσμια προβλήματα οπου θα υπάρχει περαιτέρω επιδείνωση, ειδικά στους ωκεανούς και πλάσματα της θάλασσας, τα οποία βρίσκονται στη σφαίρα των Ιχθύων.

Ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 17/2 λίγες ωρες πριν ο Ερμής αρχίσει την ανάδρομη πορεία του. Ο Άρης εργάζεται καλά στο ζώδιο του Αιγόκερω, διότι χρησιμοποιεί τις ιδιότητές του σε φιλοδοξίες που αποφέρουν αποτελέσματα. Πρέπει να ολοκληρώσετε μια εργασία; Ο Άρης στον Αιγόκερω θα βοηθήσει.

Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου ξεκινάει με το νέο φεγγάρι των Ιχθύων, συνεχίζει με σύνοδο Ηλιου/Ερμή που είναι μια κοσμική λήψη πληροφοριών. Κάθε φορά που ο Ερμής και ο Ήλιος είναι ακριβώς μαζί, ανοίγει μια γραμμή επικοινωνίας με την κοσμική μας συνείδηση. Ξαφνικά ρεύματα ροής.

Ο μήνας τελειώνει στις 29 Φεβρουαρίου με τις όψεις Αφροδίτης/Πλούτωνα που αποκαλύπτει αν μπορούμε και θέλουμε να διατηρήσουμε ή να αλλάξουμε μια κατάσταση που ουσιαστικά δεν έχουμε τον έλεγχο. Η σοφία που αποκαλύπτεται μας κινεί σε ένα χώρο να αφήσουμε να πάμε και να εμπιστευθούμε ότι το σύμπαν και όλα θα είναι καλά.

ΚΡΙΟΣ

Αν αυτόν τον μηνα αν καταφέρτε να διατηρήσετε τις εσωτερικές ισσοροπιες αυτό θα ήταν αρκετά θετικο. Ο Φεβρουάριος για σας, είναι αρκετά έντονος σε κοινωνικο επίπεδο. Μεχρι της 19 του μηνα ο οίκος των φίλων θα είναι αρκετά ενισχυμένος καθώς στις 7 του μηνα η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, μια διέλευση που αναμένεται να δώσει αρκετή ενέργεια και να κάνει τη ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα. Θα έχετε περισσότερες  ευκαιρίες για νέες γνωριμίες αλλα και επαγγελματικές ευκαιρίες. Προσωπική ομορφιά και λάμψη θα είναι επίσης ενισχυμένα στοιχεία καθώς και το πάθος στις προσωπικές σας σχεσεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας σηματοδοτεί και πολύ θετικά οικονομικά καθώς θα ενισχυθούν. Στις 16 Φεβρουαρίου, ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σας, ο Αρης στον 10ο οικο σας, δείχνει επιτυχία έχοντας το πάνω χερι στην ζωή σας, μια περίοδος που πρέπει να εκμεταλλευτείτε. Η πανσέληνος στον Λεοντα είναι θετική προς εσας στις 9/2 καθώς θα έχει θετική επιρροή σε προσωπικά θέματα, ενώ η νεα σελήνη στους Ιχθείς, θα φέρει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 12, 13, 16, 17, 26, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 7, 8, 10, 11, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 11, 18, 19, 20, 29

ΤΑΥΡΟΣ

Μεχρι τις 20 του μηνα τα επαγγελματικά σας θα είναι στο φόρτε τους, καθώς θα δώσει επιτυχίες και θα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Να θυμάστε ότι πρέπει να ξεκουράζεστε όμως από το άγχος. Τα οικονομικά επίσης θα είναι θετικά. Στις 3 Φεβρουαρίου, ο Ερμής θα δώσει ευκαιρίες για περισσότερο κέρδος η οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με αυτά θα διευρύνει την ατζέντα σας, ενώ μετα τις 17 του μηνα, η ανάδρομη πορεία του ισως να καθυστερήσει λίγο τα πράγματα. Οπως και να έχει φροντίστε μεχρι τότε να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες. Όμως ο μήνας αυτος είναι έντονος οσο αφορά την κοινωνική σας αλλα και την προσωπική σας ζωή. Ο Πλούτωνας στον 11ο οικο,  θα αλλάξει τον κοινωνικο σας κύκλο σταδιακά, φέρνοντας νέες φίλιες με ιδιαίτερο πνευματικό υπόβαθρο και πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σας. Τα παιδιά αν έχετε θα είναι πολύ σημαντικη η σχέση τους μαζί τους αυτόν τον μηνα η έντονη. Εντάσεις και δυσκολίες θα υπάρξουν στην επαγγελματική/προσωπική σας ζωή, γύρω στις 9 και 23 του μηνα , με την πανσέληνο στον Λεοντα και την Νεα Σελήνη στους Ιχθείς αντίστοιχα.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 7, 8, 11, 14, 15, 16, 17, 20, 26, 27, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 10, 18, 21, 22, 28

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενισχύονται σημαντικά αυτόν τον μηνα τα επαγγελματικά σας ενώ θα μπορέσετε να θέσετε σε κίνηση τους στόχους που έχετε βάλει ώστε να πέτυχετε. Οι ημέρες του Φλεβάρη περιέχουν αρκετή επίτευξη και είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικές. Θα μπορέσετε πισης να πετύχετε αρκετά πράγματα στην κοινωνική σας ζωή αλλα και στην προσωπική σας καθώς η Αφροδίτη στον Κριο θα ενισχύσει τόσο την λίμπιντο οσο και το χρήμα ταυτόχρονα. Η επιτυχία σας βέβαια θα ενθαρρύνει και τους υπόλοιπους ανθρώπους που είναι μαζί σας, καθώς εσεις μεταμορφώνεστε. Ο Φεβρουάριος είναι θετικός για να πετάξετε ότι είναι περιττό σε ψυχολογικο επίπεδο και να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και θετικά χωρίς προβλήματα. Μην κάνετε σημαντικές κινήσεις μετα τις 17 καθώς αρχίζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή.  Διατηρήστε την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα με φυσικούς τρόπους. Η πανσέληνος στον Λεοντα στις 9 του μηνα, φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και χρήμα, ισως μια νεα γνωριμία, προσοχή όμως στο άγχος. Η νεα σελήνη στους Ιχθείς στις 23/2 φέρνει δυνατές επιτυχίες και εξελίξεις.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 7, 8, 10, 11, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 14, 15, 23, 24, 25

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος εστιάζεται σε πολλά θέματα όπως στις σπουδές, στα ταξίδια, στα επαγγελματικά σας σχέδια και βέβαια στις προσωπικές σας σχεσεις. Οπως και να έχει και εσεις θα εστιαστείτε στο γεγονός ότι πρέπει να πετύχετε, ότι και αν είναι αυτό με το οποίο ασχολείστε. Θα ευνοηθούν αυτοι που σχεδιάζουν την ζωή τους στο εξωτερικο, είτε θέλουν να δουλέψουν σε ξένες εταιρίες. Τα οικονομικά σας θα είναι θετικά αυτό τον μηνα και μέχρι της 19 Φεβρουαρίου, αν θέλετε να κάνετε μια εκκαθάριση και να τα οργανώσετε καλύτερα, ιδιαίτερα ότι έχει να κάνει, για παράδειγμα, με κληρονομικά ζητήματα, φόρους κτλ. Αν και ο Ηλιος θα μετακινηθεί στον 9ο οικο σας κατά τις 19 του μηνα μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις η κάνετε σημαντικές κινήσεις καθώς θα αρχίσει στις 17 η ανάδρομη πορεία του Ερμή. Προσοχή θε θέματα υγείας με την πανσέληνο στον Λεοντα στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ όμως θα δώσει πολλές ευκαιρίες και χρήμα στα επαγγελματικά. Η νεα σελήνη στις 23 στους Ιχθείς, φέρνει έμπνευσή και μια νεα προοπτική στα σχέδια σας.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 11, 16, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 17, 18, 26, 27, 28, 29

ΛΕΩΝ

Η δημοφιλια σας και η επιτυχία έχουν ήδη ανέβει αρκετά καθώς ακόμα βρίσκεστε στην αρχή του χρόνου. Αυτό το κομμάτι φαίνεται να ενισχύεται ιδιαίτερα και αυτόν τον μηνα με την Αφροδίτη στο πύρινο ζώδιο του Κριου, οπου η ζωή σας θα γίνει πιο έντονη και ενδιαφέρουσα. Επίσης, και οικονομικά σας θα είναι θετικά, αν και μετα τις 17 με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις η κάνετε σημαντικές κινήσεις. Ωστόσο, είναι ενας θετικος μήνας για να τα οργανώσετε. Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στα επαγγελματικά, θα δώσει ευκαιρίες για ταξίδια, αναβάθμιση γνώσεων και βελτίωση. Ο Αρης από την άλλη, στον 6ο οικο σας από τις 16/2 σας προτρέπει να μην αμελήσετε την υγεία σας. Η σούπερ πανσέληνος στο ζώδιο σας στις 9 Φεβρουαρίου δίνει μεγαλη έμφαση και φέρνει εξελίξεις σε πάσης φύσεως σχεσεις και τα παιδιά σας ενώ η νεα σελήνη στους Ιχθείς στις 23 του μηνα, φέρνει σταθερότητα, έμπνευσή και δυνατά συναισθήματα.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 18, 21, 22, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 7, 8, 16, 17, 26, 27, 28, 29

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και ο Φεβρουάριος είναι ενας μήνας αρκετά θετικος για την ζωή σας γενικότερα, μια έντονη περίοδος σε κοινωνικό επίπεδο αλλα και επικοινωνιακά. Ο Ερμής λοιπόν, θα βρίσκετε και θα επηρεάσει τον 7ο οικο σας, οπου θα λάβετε θετικά και καθαρά τα μηνύματα από τους αλλους, θα δεχτείτε ισως προσκλήσεις, ενώ έντονες καταστάσεις θα παίζουν και στην προσωπική σας ζωή καθώς και στην επαγγελματική σας. Ο Ερμής θα βοηθήσει ιδιαίτερα στο να κάνετε επαφές για παράδειγμα , αν ψάχνετε για δουλειά η να βρείτε κάποια ευκαιρία. Θα βοηθήσει στις συνεργασίες σας αλλα και στο να διευρύνετε την ατζέντα σας καθώς ισως να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους φίλους και να υπάρξει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στην ζωή σας. Μπορεί επίσης να είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και η επαφή με τα παιδιά σας το ιδιο. Προσοχή στην ένταση και το στρες. Μετα τις 17 του μηνα, όμως παρόλο του ότι θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, τα πράγματα θα συνεχίσουν  να κυλάνε κανονικά χωρίς ιδιαίτερές επιπλοκές. Απλα μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις η κάνετε σημαντικές κινήσεις για οποιοδήποτε θέμα. Η Αφροδίτη θα ενισχύσει τα οικονομικά σας. Η πανσέληνος στον Λεοντα στις 9 Φεβρουαρίου θα ενισχύσει, θα σταθεροποιήσει τα επαγγελματικά σας και θα φέρει νέες ευκαιρίες και επαφές. Η νεα σελήνη τους Ιχθείς στις 23/2, θα δημιουργήσει εντάσεις με το άμεσο περιβάλλον σας.

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 7, 8, 10, 11, 12, 13, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 5, 6, 7, 14, 15, 23, 24, 25

ΖΥΓΟΣ

Θέματα υγείας θα συνεχίσουν να σας απασχολούν αυτόν τον μηνα η να υπάρχει για παράδειγμα περισσότερο άγχος καθώς η Αφροδίτη στον Κριο είναι μια δύσκολη διέλευση  για σας. Τα καλά νεα βέβαια είναι τα πράγματα θα αρχίσουν αν βελτιώνονται μετα τις 19 Φεβρουαρίου. Μεχρι τότε να προσέχετε και να ενισχύετε το σώμα σας με βιταμίνες και άσκηση. Ωστόσο είναι ενας θετικός μήνας για αυτούς που ψάχνουν επαγγελματικές ευκαιρίες στον χώρο της εργασίας. Το ενδιαφέρον σας θα μετακινηθεί περισσότερο στο να διατηρήσετε τις ισσοροπιες στην οικογένεια, ώστε να υπάρχει περισσότερη ηρεμία και αρμονία ενώ θέματα επαγγελματικά θα μπουν σε δεύτερη μοιρα. Η Αφροδίτη από 8-10 του μηνα έχει το δικο της ηλιοστάσιο και θα αλλάξει τα πράγματα προς θετικότερη κατεύθυνσή. Περισσότερο δημοφιλής και κοινωνικοί ωστόσο θέλει περισσότερο προσοχή και στις προσωπικές σας σχεσεις καθώς μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις, από τις 16 του μηνα. Η πανσέληνος στον Λεοντα στις 9 του μηνα μπορεί να φέρει ποικίλες επιρροές ,όπως εντάσεις και καθυστερήσεις στον χώρο εργασίας, άγχος και στις σχεσεις με τα παιδιά. Προσοχή με τους φίλους σας. Ενώ η νεα σελήνη στους Ιχθείς εντάσεις με το οικογενειακό περιβάλλον που απαιτούν λογική.

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 7, 8, 9, 16, 17, 18, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 6, 7, 12, 13, 23, 24

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν θα ξεκουραστείτε ιδιαίτερα μεχρι και της 19 Φεβρουαρίου καθώς η ζωή σας θα είναι όπως φαίνεται αρκετά έντονη, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να την βελτιώσετε δραματικά. Ο Αρης θα σας κάνει ιδιαίτερα παραγωγικούς και να σας ενισχύει σε οικονομικο επίπεδο. Στην συνέχεια, από τις 16 και μετα στον 3ο οικο σας, προσβλέπει στο να δραστηριοποιηθείτε έντονα γύρω από υποθέσεις που συνδέονται με το σπίτι, την οικογένεια και το άμεσο περιβάλλον σας. Αυτο όμως είναι ευνοικο για οσους θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και επίσης για οσους δουλεύουν με το ιντερνετ η έχουν να κάνουν με πωλήσεις. Οπως και να έχει θα έχετε ευκαιρίες να βελτιωθείτε. Στην προσωπική σας ζωή η Αφροδίτη από τις 7 του μηνα, στον 6ο οικο σας, θα φέρει προκλήσεις στον χώρο εργασίας αλλα και στις σχεσεις σας. Η πανσέληνος στον Λεοντα στις 9 του μηνα θα φέρει εντάσεις και προβλήματα στις συνεργασίες σας και τα επαγγελματικά, ενώ η νεα σελήνη στις 23 Φεβρουαρίου, στους Ιχθείς, θα φέρει περισσότερη ηρεμία και σταθερότητα αλλα και μια οικονομική επιτυχία.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 7, 8, 16, 17, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 10, 11, 16, 17, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 8, 9, 12, 13, 23, 24

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεχρι της 16 Φεβρουαρίου, ο Αρης θα βρίσκεται στο ζώδιο σας, στον Τοξότη, φυσικά, οπότε νομίζω ότι από τον προηγούμενο μηνα είπαμε αρκετά για αυτό. Βέβαια μετα θα αφήσει το ζώδιο σας και θα μετακινηθεί στον Αιγόκερω. Ωστόσο, ο μήνας αυτος θα φέρει επαγγελματικές επιτυχίες και χρήμα, με τον Ηλιο και τον Ερμή να μετακινούνται προς τα δυτικά του χάρτη. Αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα σε σχέση με το χρήμα. Πάντως, ο τελευταίος σας θέλει να εστιάζεστε ταυτόχρονα και σε προσωπικά θέματα καθώς και επαγγελματικά ζητήματα η μάλλον το ένα δείχνει κατά κάποιο τρόπο να επηρεάζει το δεύτερο, διατηρώντας τις απαραίτητες ισσοροπιες. Η Αφροδίτη στον Κριο από τις 7 Φεβρουαρίου και μετα θα ενισχύσει θέματα εργασίας, τα σχέδια σας και την υγεία σας. Στις 17 του μηνα ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και η ταχύτητα θα μειωθεί. Ισως να υπάρχουν αμφιβολίες οσο αφορά μια σχέση ακόμη οπότε χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να εξετάσετε καλύτερα τα πράγματα. Η πανσέληνος στις 9 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Λεοντα αναμένεται να φέρει επαγγελματικές επιτυχίες και χρήμα αλλά ισως κάποιες συναισθηματικές εντάσεις, ενώ η νεα σελήνη στους Ιχθείς στις 23/2/ ανατροπές, δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή αλλα όμως επαγγελματική και οικονομική επιτυχία.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 10, 11, 18, 19, 20, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 10, 11, 14, 15, 23, 24

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετα τις 16 Φεβρουαρίου, ο Αρης θα αλλάξει ζώδιο και θα μετακινηθεί στο δικο σας που όπως καταλαβενετε θα σας ενισχύσει ενεργειακά, θα έχετε περισσότερο κουράγιο να συνεχίσετε με τα σχέδια σας, η φυσική σας κατάσταση θα βελτιωθεί αλλα αυτό ταυτόχρονα μπορεί να μην σας κρατήσει μακριά και από εντάσεις η προκλήσεις κατά την διάρκεια του μηνα. Ωστόσο, όμως καλο θα ήταν να μην πιέσετε την όποια κατάσταση πολύ γιατί θα πάει μακριά η βαλίτσα, λόγω τη ευθυγράμμισης που υπάρχει στο ζώδιο σας. Το να είστε πιεστικοί η μάλλον καταπιεστικοί δεν θα αλλάξει τίποτα ουτε θα βοηθήσει καθόλου την προσωπική σας ζωή και σχεσεις με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριου από τις 7 του μηνα. Αντίθετα, ολα αυτά θα συμβάλουν πιστεύω περισσότερο στην καριέρα σας και τα επαγγελματικά οπου θα υπάρξουν εξελίξεις και θα φέρουν περισσότερη άνοδο και επιτυχία μέσα στους επόμενους μήνες. Η πανσέληνος στον Λεοντα στις 9 Φεβρουαρίου, αναμένεται να φέρει επιτυχία και σταθερότητα στα επαγγελματικά και οικονομικά ενώ εντάσεις και δυσκολίες στις σχεσεις που όμως θα αναγκαστείτε να επιλύστε με λογική και αυτοπεποίθηση. Αντίθετα, η νεα σελήνη στους Ιχθείς, στις 23 του μηνα, φαίνεται ότι θα βάλει φωτιά, ανατρέποντας επαγγελματικά σχέδια.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 6, 7, 8, 12, 13, 16, 17, 23, 24, 26, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 21, 22, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 12, 13, 16, 17, 26, 27

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεται ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε τόσο με τον εαυτο σας, τις σχεσεις σας και την κοινωνική σας ζωή πολύ περισσότερο, από κάθε άλλο μηνα. Ο μήνας αυτος θα φέρει έντονη κοινωνικότητα και νέο ερωτικο ενδιαφέρον. Εν ολίγοις, αφού διανύετε και το ζώδιο σας κατά το μεγαλύτερο μέρος του Φλεβάρη, θα είστε σε μια πολύ καλή και ευχάριστη περίοδο με καλες ευκαιρίες στα επαγγελματικα.Ο Ηλιος στις 19 του μηνα, στον 2ο οικο σας θα ενισχύσει κατά πολύ περισσότερο τα οικονομικά σας, ενώ καλο θα ήταν να θυμάστε ότι αυτό που σκέφτεστε , αντικατοπτρίζει εσας και τις κινήσεις σας. Το ότι βέβαια και ο Αρης μετακινείται στον 12ο οικο σας δεν είναι τυχαίο, διότι θα πυροδοτήσει τις αλλαγές στην ζωή σας και σας προετοιμάζει για τελείως διαφορετικά πράγματα. Πιθανό άγχος είναι ενα μέρος της ολης πλανητικής εικόνας όμως θα μπορέσετε να το ελέγξετε. Η σούπερ πανσέληνος στις 9 Φεβρουαρίου, στο αντίθετο σας ζώδιο, στον Λεοντα, πυροδοτεί ατυχήματα, εντάσεις στον εργασιακό χώρο, με τα παιδιά σας και άγχος. Προσοχή στην υγεία σας. Η νεα σελήνη στους Ιχθείς, στις 23/2 δημιουργεί ανατροπές στα επαγγελματικά σας σχέδια η καθυστερήσεις όμως θα δώσει και μια επιτυχία και αυτο θα είναι αποτέλεσμα της δίκης σας πνευματικής εσωτερικής δύναμης και ανασυγκρότησης.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 7, 8, 9, 12, 13, 16, 17, 23, 24, 26, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 2, 10, 11, 20, 29

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ενας αρκετά θετικός μήνας, με την Αφροδίτη στο δικο σας ζώδιο από τον προηγούμενο μηνα αλλα και με τον Ερμή επίσης στο ιδιο ζώδιο από τις 3 του μηνα. Τώρα, αν και ο Ερμής θα παραμείνει εκεί που θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία του στις 17, ενώ και ο Ηλιος στις 19 εισέρχεται στο δικο σας ζώδιο. Η διαφορά είναι ότι ο Αρης στον Τοξότη μεχρι της 16 θα σας σπρώξει να κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις σε σχέση με το χρήμα και τις σχεσεις σας ενώ μετα στον Αιγόκερω θα σας κάνει πιο συντηρητικούς. Φιλοι και επαφές θα παίξουν έναν σημαντικο ρολο στα χρήματα και τα επαγγελματικά. Αλλαγές θα συμβούν στην προσωπική σας ζωή οπου θα συμβούν γρηγορά εφόσον θα πάρετε και αρκετές πρωτοβουλίες. Πολύ θετικος μήνας επίσης για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εικόνα, να κάνετε ψώνια και αλλαγές που θα βελτιώσουν την επαφή σας με τον εξω κόσμο.

Η πανσέληνος στις 9 του μηνα, στο ζώδιο του Λεοντα, θα φέρει εντάσεις στις προσωπικές σας σχεσεις και φιλίες ενώ μπορεί να φέρει καλά νεα στα επαγγελματικά. Η νεα σελήνη στο ζώδιο σας, στους Ιχθείς, στις 23 του μηνα, θα δώσει περισσότερο χώρο στα σχέδια σας για να ευοδωθούν ενώ θα είστε σε πλήρη συντονισμό με αυτά. Ακουστε τον εσωτερικο σας εαυτο.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26, 27

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 10, 11, 16, 17, 19 , 20, 28, 29

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.