🌺🌸*ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ* ΜΑΡΤΙΟΣ 2020*🌺🌸


3  Μαρτιου-Τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου- δεν ευνοεί το κέρδος και τις σχεσεις. Υπάρχουν δυσκολίες. Εμπόδια, αναστολές, ζήλια, αρνητική έκφραση. Κριοι και Αιγόκεροι επηρεάζονται.
4 Μαρτιου-Εξάγωνο Ερμή -Αφροδίτης- ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συζητήσεις, ευγένεια, ευθυμία, ερωτικές σκέψεις, ευνοεί την τέχνη, επιτυχία. Ευνοεί Υδροχόους και Κριούς.
Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχοο- στις 1:08 μ.μ.
5 Μαρτιου-Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταυρο στις 5:08 π.μ.
8 Μαρτιου-Συνοδος Ηλιου-Πωσειδωνα- ευαισθησία, ευπάθεια, μεταπτώσεις, αστάθεια, αβεβαιότητα. Επηρεάζονται οι Ιχθείς.
Συνοδος Αφροδίτης/Ουρανού- ένταση και ερωτισμός, υπάρχει το στοιχείο του ξαφνικού και του απροόπτου. Παράξενες παρορμήσεις και τάσεις. Η τάση μπορεί να είναι σκληρή και ελεγχόμενη. Επηρεάζονται οι Ταύροι.
9 Μαρτιου- Πανσέληνος στις 19 μοίρες της Παρθένου
10 Μαρτιου-Ο Ερμής σε ευθεία πορεία στις 5:42 π.μ.
11 Μαρτιου- Εξάγωνο Ηλιου/Δια- ιδανική διέλευση για να σκεφτούμε το μέλλον και τις κινήσεις μας. Χάρα , ευτυχία, άνοδος, αναγνώριση, καλή μερα για να επιδείξω τις καλες μου ιδιότητες και ικανότητες. Ευνοεί Ιχθείς και Αιγόκερους.
14 Μαρτίου- εξάγωνο Αρη/Πωσειδωνα- φαντασία και καλή αίσθηση, επιτυχία, καλή αντιμετώπιση μιας κατάστασης, έλεγχος συναισθημάτων και πόθων, βοήθεια, έμπνευση, καλά σχέδια. Ευνοεί Ιχθείς και Αιγόκερους.
Εξάγωνο Ηλιου-Πλούτωνα- θετική διέλευση για τις επαγγελματικές μας υποθέσεις, παρουσιάζονται ευκαιρίες. Ευνοεί Ιχθείς και Αιγόκερους.
16 Μαρτιου-Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς στις 9:43 π.μ.
20 Μαρτιου- Ο Ηλιος εισέρχεται στις 0 μοίρες του Κριου- Εαρινή ισημερία στις 5:50 π.μ.
Συνοδος Αρη/Δια-Η δράση φέρνει αισιοδοξία, υπάρχει χαρά, ενθουσιασμός και κέφι. Μπορούμε να διακπαιρεωσουμε τις υποθέσεις μας σωστά. Υπάρχει μια τάση για υπερβολές αλλα τίποτα κακο ουσιαστικά σε αυτο. Η συνοδος εκπέμπει δυναμισμό, δράση, έντονη δραστηριότητα, παίρνουμε γρήγορες αποφάσεις. Ευνοεί τους Αιγόκερους.
Εξάγωνο Ηλιου/Κρονου- οι προσπάθειες που καταβάλλουμε φέρνει καλά αποτελέσματα και θετική εξέλιξη. Σταθερότητα αλλα και μοναχικότητα, ικανότητα για αφοσίωση σε κάποιο στόχο και σκοπο. Σύνεση. Ευνοεί Ιχθείς και Αιγόκερους.
22 Μαρτιου-Ο Κρονος εισέρχεται στις 0 μοίρες του Υδροχόου στις 6:01 π.μ.
Εξάγωνο Ερμή –Ουρανού- θετική διέλευση που ευνοεί την αλλαγή και τα νεα ξεκινήματα. Θετική για συμφωνίες και επίλυση προβλημάτων. Ευνοεί Ιχθείς και Ταύρους.
23 Μαρτιου- Εξάγωνο Αφροδίτης-Πωσειδωνα- ρομαντισμός και ιδεαλισμός, αγάπη και τρυφερότητα, φαντασία, ευνοεί τα οικονομικά ζητήματα. Ευνοεί Ιχθείς και Ταύρους.
Συνοδος Αρη/Πλούτωνα- Ανοίγει ενας νέος κύκλος, σκεφτείτε καλά όμως πριν πάρετε μια απόφαση. Επηρεάζει τους Αιγόκερους.
24 Μαρτιου- Νεα Σελήνη στις 4 μοίρες του Κριου
28 Μαρτιου- Τρίγωνο Αφροδίτης/Δια- Μια οψη εξαιρετικά θετική, διότι όλα γίνονται εύκολα, δημοφιλια, ευτυχία, γάμος, ευγένεια, έρωτας, αρραβώνας είναι θέματα που ευνοούνται. Δημιουργούνται καλες σχεσεις και αμοιβαίες συμπάθειες. Ευνοεί Ταύρους και Αιγόκερους.
29 Μαρτιου- Τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα- ευνοεί οικονομικά ζητήματα και επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και σχεσεις. Υπάρχει σταθερότητα, επιτυχία και πάθος. Ευνοεί Ταύρους και Αιγόκερους.
30 Μαρτιου-Ο Αρης εισέρχεται στον Υδροχοο στις 9:44 μμ.
31 Μαρτιου-Συνοδος Αρη-Κρονου- Μια σκληρή συνοδος που φέρνει βια και συγκρούσεις, υπάρχει έντονο άγχος και γκρίνια. Είναι μια δύσκολη μορφή ενέργειας με καταστρεπτικά αποτελέσματα. Δείχνει αδυναμία και εμπόδια. Αδυναμία και χαμηλή ζωτικότητα. Προσοχή οι Υδροχόοι!
 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ..

Ο Μάρτιος είναι γεμάτος με ένα απίστευτο πλήθος κοσμικών μηνυμάτων που θα μπορούσε κανείς να γράψει βιβλίο για να τα καλύψει όλα. Ωστόσο, η ζωή κινείται γρήγορα, γι ‘αυτό θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να επισημάνω ποιες είναι οι πιο κρίσιμες συνθέσεις που πρέπει να συνειδητοποιήσετε για να σας βοηθήσουμε.

Η καλή είδηση φαίνεται να είναι η Αφροδίτη που θα εισέλθει στο ζώδιο του Ταυρου από τις 5 Μαρτίου μέχρι το τέλος του μήνα. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία θα μας βοηθήσει να έρθουμε σε επαφή με αυτό που επιθυμούμε, να σκεφτούμε τι είναι αυτό που έχει ιδιαίτερη αξία για μας ώστε να νιώθουμε πιο άνετα και ασφαλής, μπορεί να είναι ενας άνθρωπος που μας ενδιαφέρει η ένα αντικείμενο για παράδειγμα. Επίσης, είναι μια ευκαιρία για να αγοράσετε πολύτιμα αντικείμενα που θα έχουν διάρκεια; ίσως ναι εάν έχετε χρήματα και να ευνοήσει τις προσωπικές σχεσεις. Σίγουρα, είναι μια περίοδος όπου ο έρωτας είναι πιο γειωμένος, υπάρχει τρυφερότητα, ζεστασιά και σταθερότητα αλλά ασχολούμαστε περισσότερο με χρηματικά ζητήματα, κτηματομεσιτικά, τραπεζικά και τα επαγγελματικά μας χαρίσματα που προσβλέπουν πάντα στην βελτίωση της ζωής μας.

Όμως θεωρώ ότι η Αφροδίτη θεωρείται ιδιαίτερα ωφέλιμη στον Ταύρο, ζώδιο γης, όπου είναι μια υπενθύμιση για να συνδεθούμε περισσότερο με τη φύση και να αισθανθούμε βαθιά ευγνωμοσύνη για την αφθονία της Μητέρας Γης. Μικρές χειρονομίες όπως λουλούδια ή φυτά εσωτερικού χώρου μπορούν να βοηθήσουν την ενέργεια της Αφροδίτης στον Ταύρο. Η Αφροδίτη στον Ταυρο όμως δίνει και άλλο μήνυμα «Προστάτεψε τις αξίες σου» και αυτά που αγαπάς.

Ο Ερμής θα εισέλθει σε ευθεία πορεία την ημέρα της πανσελήνου στην Παρθένο στις 9 Μαρτίου, 2020. Ο Ερμής θα εισέλθει σε ευθεία πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου ευνοεί τον κόσμο των πληροφοριών που θα δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα ή ερώτημα που έχει αναπηδήσει τον τελευταίο μήνα περίπου.

Η πανσέληνος στην Παρθένο είναι πολύπλοκη και συνδέεται με τον Ποσειδώνα. Κάθε χρόνο, όταν έχουμε την πανσέληνο της Παρθένου, είναι καιρός να ευθυγραμμίσουμε τις ενέργειές μας με τη συμπόνια μας. Να υπηρετήσουμε όσους έχουν ανάγκη. Να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ της καθημερινής μας ζωής και της ανάγκης μας να προβληματιστούμε, να ανανεώνουμε και να δώσουμε προσοχή στις πνευματικές μας ανάγκες.

Αυτή τη χρονιά με το ξέσπασμα του κοροναϊού που συνδέεται με τον Ποσειδώνα, ο πλανήτης είναι εμφανής στον χάρτη της πανσελήνου όπως είναι με τον Ηλιο σε σύνοδο στους Ιχθείς και απέναντι από την Σελήνη στην Παρθένο. Η Παρθένος από τη φύση της συνδέεται με τον χώρο της υγείας. Η επιρροή του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και τη Σελήνη είναι προβληματική όμως για το ανοσοποιητικό σύστημα. Ως εκ τούτου, είναι καιρός να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην προσωπική υγειονομική περίθαλψη. Οι φάσεις της πανσελήνου φωτίζουν αυτό το σοβαρο ζήτημα. Αυτή η πανσέληνος όμως θα αποκαλύψει νέα σχετικά με την εξάπλωση και τον περιορισμό του κοροναϊού.

Η Εαρινή Ισημερία στο ζώδιο του Κριου, (19 Μαρτίου) γιορτάζεται σε όλη την υδρόγειο καθώς ο Ηλιος ξοδεύει για άλλη μια φορά περισσότερο χρόνο πάνω από τον ορίζοντα κάθε μέρα. Ο χάρτης της Ισημερίας στον Κριο (μαζί με τον χάρτη Χειμερινής ισημερίας στον Αιγόκερω) για αιώνες δίνει ενδείξεις για το τι να περιμένετε τους επόμενους μήνες.

Ο Άρης είναι πολύ ισχυρός, καθώς είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει πόλεμο όπως στο περιβάλλον ανάμεσα σε κυβερνήσεις και μεγάλες εταιρείες (Αιγόκερως). Στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες θα υπάρξει μια ισχυρή αναζήτηση για δικαιοσύνη και επανόρθωση, ειδικά όσον αφορά τα οφέλη και την ασφάλεια στο χώρο εργασίας.

Η νέα σελήνη στον Κριο (24 Μαρτίου) είναι η πρώτη νεα σελήνη στα 28 χρόνια με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Η νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Χείρωνα σημαίνει ότι αν δεν έχετε δώσει προσοχή στην επούλωση των συναισθηματικών σας πληγών, τώρα είναι η ώρα.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο θα μετατοπίσει την βαριά γήινη δόνηση του Αιγόκερω που αποκαλύπτει τι είναι λάθος, τι είναι διεφθαρμένο, αυτό που είναι παλιό και έχει ξεπεράσει το σκοπό του σε ένα χώρο λύσεων. Ο Κρόνος στον Υδροχόο εξακολουθεί να είναι μια πολύ σοβαρή δόνηση στον Υδροχόο όπου οι λύσεις στα προβλήματα προσανατολίζονται στο μέλλον. Ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει νέες και αναζωογονητικές προσεγγίσεις σε παλαιά θέματα που θα υποστηρίξουν πού είμαστε σήμερα και τι θα μας φέρνουν στο μέλλον.

Με την σελήνη στον Κριο στις 24 Μαρτίου υπάρχει έντονη επιθυμία να απελευθερωθούμε από τους περιορισμούς. Ωστόσο ο Ουρανος φέρνει μια δόνηση αστάθειας.

Ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα σε αυτή την νέα σελήνη: αυτό το μεγάλο έργο που σκέφτεστε περιμένει να γεννηθεί. Ο μήνας τελειώνει με τον Άρη να μετακινείται στον Υδροχόο και να συνοδεύεται από τον Κρόνο στον Υδροχόο, προωθώντας μια άλλη κίνηση προς την κατεύθυνση της έναρξης ενός νέου σχεδίου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ενας δυνατός μήνας για σας όπου θα υπάρχει έντονη έμπνευση και ισχυρή διαίσθηση την οποία και θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ανάλογα και την εφαρμόσετε σε πρακτικό επίπεδο. Ολόκληρος ο μήνας είναι ευνοϊκός μέχρι της 16 Μαρτιου όπου τα θετικά στοιχεία θα ισχυροποιηθούν ακόμα περισσότερο και μετά μέχρι το τέλος Μαρτιου. Φαίνεται να υπάρχει γενική βελτίωση οπου θα σας ωφελήσει. Σημαντική αλλαγή έρχεται, με τον Κρονο να εγκαταλείπει τον χώρο της καριέρας σας στις 23 του μήνα όπου και ο Αρης θα κάνει το ιδιο στις 31. Ενδεχομένως, αυτό να σημαίνει ότι οι Μαρτίου στον χώρο της εργασίας θα έχουν λιγότερες απαιτήσεις και θα φύγει η πίεση και το άγχος, ωστόσο ελπίζω να είχατε την ευκαιρία να αναδείξετε τις ικανότητες σας.

Στις 20 Μαρτιου ο Ηλιος εισέρχεται φυσικά στο ζώδιο σας, οπου μαζί με την θετική επιρροή της Αφροδίτης, από την αρχή του μηνα θα βελτιώσει σταδιακά τα οικονομικά φέρνοντας ξαφνικές ευκαιρίες για περισσότερο κέρδος, όπως επίσης θα ευνοήσει τις προσωπικές σας σχεσεις αλλα και με τα παιδιά.

Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτιου, δημιουργεί εντάσεις, προδοσίες και γενικότερα δυσκολίες με προσωπικές σχεσεις, φίλους και παιδιά. Όμως φέρνει περισσότερη έμπνευση και θέληση για δημιουργία και διασκέδαση. Αντίθετα η νεα σελήνη στον Κριο, φέρνει μεγάλες αλλαγές, νέες σχεσεις, φίλιες, αλλάζει τις κοινωνικές σας σχεσεις και δραστηριότητες. Ωστόσο, ξεκαθαρίζουν και οι μελλοντικοί σας στόχοι. Η άνοιξη ισως φέρει μια νεα γνωριμία που εξελιχθεί σε σχέση.

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 8, 10, 11, 17, 18, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 17, 18, 27, 28

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 17, 18, 28, 29

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Κρόνος θα διασχίσει στις 23 Μαρτιου τον 10ο οικο του χάρτη σας οπου συνδέεται με την καριέρα σας. Αυτή η διέλευση γενικότερα είναι θετική και ευνοεί τα ταξίδια για επαγγελματικούς λογους. Θα υπάρξει βέβαια περισσότερο άγχος, πίεση και απαιτήσεις από ανωτέρους αλλα είναι μια ευκαιρία για να πέτυχετε περισσότερα πράγματα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Επίσης μπορεί να δώσει περισσότερες ευκαιρίες για αναβάθμιση γνώσεων όμως θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε πιο σκληρά για τους στόχους σας και να σταθεροποιηθείτε.

Η Αφροδίτη όμως από την άλλη στο ζώδιο σας ενισχύει από τις αρχές Μαρτιου την βελτίωση οικονομικών και τις επαγγελματικές ευκαιρίες. Αυτη θα είναι μια περίοδος οπου κάποιοι από σας θα αρχίσετε να δίνετε έμφαση σε αυτά που θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε το όνειρο σας. Βέβαια, ο Μάρτιος ακόμα έχει καθυστερήσεις σε σχέση με το οικονομικο στοιχείο αλλά όταν  ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία μετα τις 10 του μηνα τα πράγματα θα φαίνονται πιο απλα. Αποφύγετε μεχρι τότε να παίρνετε τις σοβαρές αποφάσεις και κινήσεις. Μετα τις 16,πλεον, ακόμα καλύτερα θα μπορείτε να κάνετε περισσότερα πράγματα.

Ο Δίας θα συνταξιδέψει με τον Πλούτωνα και αυτό θα φέρει ευκαιρίες επαγγελματικά αλλα και οικονομικά, θα βελτιώσει τις προσωπικές σχεσεις οπου το συναίσθημα θα είναι αρκετά έντονο. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτιου θα φέρει προσωρινές εντάσεις και προκλήσεις στην προσωπική σας ζωή, όμως θα πάρετε θετικές αποφάσεις για τα οικονομικά και τις προσωπικές σας σχεσεις.

Η νεα σελήνη στον Κριο στις 24 του μηνα, σας βοηθά να συγκεντρωθείτε στο μέλλον σας, να εφαρμόσετε νέες ιδέες που θα αποβούν θετικές, έμπνευση, κοινωνικότητα, συμφωνίες και σταθερότητα στους στόχους σας. Φιλίες που αξίζουν και κοινωνική ζωή σταθεροποιούνται. Τα παλιά φεύγουν, καινούργιοι άνθρωποι έρχονται στην ζωή σας. Η άνοιξή φέρνει έμπνευση, επιτυχία στην επαγγελματική σας ζωή και δημοφιλια.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 8, 9, 12, 13, 17, 18, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 22, 23, 27, 28, 29, 30

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 8, 16, 17, 19, 20, 26, 27

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας ο Ερμής ήταν σε ανάδρομη πορεία στον οικο της καριέρας σας οπου θα βρίσκεται εκεί μεχρι της 3 Μαρτιου. Μετα και ειδικά από τις 16/3 θα είναι η καλύτερη περίοδος για να πετύχετε τους στόχους σας και να κάνετε κάποια αλλαγή που επιθυμείτε. Μεχρι της 20 Μαρτιου χρειάζεται και προσοχή η υγεια σας οπου καλά θα κάνουν να την θωρακίσετε με βιταμίνες και λίγη άσκηση για παράδειγμα. Τα καλά νεα είναι ότι μετα τις 20 τα πράγματα σε αυτόν τον τομέα θα βελτιωθούν.

Η προσωπική σας ζωή και σχεσεις θα αποκτήσουν ένα ενδιαφέρον με την σύνοδο Δια/Πλούτωνα κατά την διάρκεια ολόκληρου του μηνα καθώς η σεξουαλική δραστηριότητα και επιθυμία θα είναι έντονα στοιχεία. Η ιδια η σύνοδος βέβαια θα σας επιτρέψει να διοχετεύσετε την ενέργεια αυτή στο να δημιουργήσετε και να σκέφτεστε πιο θετικά και πρακτικά. Κάποιοι θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές αλλα και προσωπικές. Αν και ο οίκος των χρημάτων δεν δέχεται επιρροές παρα μονο της Σελήνης θα υπάρχει σταθερότητα. Ο Κρόνος μετακινείται προς τον 9ο οικο σας στις 23 Μαρτιου. Χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας στην γνώση όπως επίσης και οι σπουδαστές να συγκεντρώσουν την ενέργεια τους εκεί περισσότερο. Περισσότερη πειθαρχία για να τα καταφέρετε!

Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτιου, θα φέρει δυσκολίες και θολές καταστάσεις, ισως και απροσανατολισμο σε επαγγελματικά θέματα ενώ τα πράγματα θα είναι πιο θετικά οσο αφορά την προσωπική σας ζωή. Η νεα σελήνη στον Κριο στις 24, θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να συντονιστείτε με τους μελλοντικούς σας στόχους, να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ο δρόμος είναι ανοιχτος, οπου θα κάνετε μια αλλαγή. Μην πιέζετε τους αλλους, αφήστε τους λίγο χρόνο. Η άνοιξή σας ωθεί να δουλέψετε περισσότερο στις ιδέες σας, να κάνετε επαφές, στα επαγγελματικά σας ώστε τα σχέδια σας να γίνουν πραγματικότητα, αν έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε κάντε το!

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 8, 9, 14, 15, 17, 18, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 17, 18, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 5, 12, 13, 22, 23

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα επαγγελματικά και οικονομικά αναμένεται να πανε καλύτερα αυτό τον μηνα. Αν και ο 2ος οίκος σας είναι άδειος, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Υπάρχουν αλλοι θετικοί δείκτες στο ωροσκόπιο σας. Αυτο που έχει σημασία είναι να ακούτε την διαίσθηση σας. Υπάρχει αρκετή θετική ενέργεια που θα ας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας μεχρι της 16 του μηνα και να κάνετε ότι καλύτερο για να τους πετύχετε. Στις 20 Μαρτιου ο Ηλιος θα διασχίσει το ζενίθ σας και αυτό είναι ενας δείκτης ότι θα ασχολειθειτε περισσότερο με αυτά τα ζητήματα αλλα πρέπει να έχετε κάνει και την απαραίτητη προετοιμασία. Η Αφροδίτη θα συνταξιδεύει με τον Ουρανο στο ζώδιο του Ταυρου από τις αρχές του μηνα και αυτό μπορεί να φέρει ανατροπές και δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή.

Ο Κρονος θα μετακινηθεί, επίσης σημαντικο, από τον 7ο οικο σας προς τον 8ο οπου θα αλλάξει πολλά στις προσωπικές σας σχεσεις. Η συνοδος Δια/ Πλούτωνα καθολη την διάρκεια του μηνα είναι ενας ισχυρος δείκτης ενδυνάμωσης, δημιουργίας και ευκαιριών τόσο στα επαγγελματικά αλλα και τα οικονομικά. Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτιου, φέρνει περισσότερη συγκέντρωση σε θέματα επαγγελματικά, επιτυχία και ισως μια συμφωνία η καλά νεα, ιδιαίτερα οσοι ψάχνουν για εργασία ισως να λάβουν θετικές απαντήσεις. Η νεα σελήνη στον Κριο στις 24 του μηνα, δείχνει ανοδική πορεία στα επαγγελματικά μια αρκετά θετική περίοδος που δεν πρέπει να χάσετε, ευχάριστες αλλαγές αλλα με λίγη πίεση και άγχος. Η εαρινή ισημερία φέρνει όμως εμπόδια και εμπλοκές στις προσωπικές σας σχεσεις, ξεκαθαρίσματα η προβλήματα γενικώς στο σπίτι.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 8, 9, 17, 18, 27, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 12, 13, 17, 18, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 8, 9, 17, 18, 24, 25, 27, 28

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος θα μετακινηθεί στον 7ο οικο σας στις 23 Μαρτιου, ενας προφήτης των πραγματων που έρχονται στην ζωή σας. Θέματα προσωπικών σχέσεων θα δοκιμαστούν σκληρά, θα μπλοκαριστούν αλλά, θα δώσει και μαθήματα. Οι ελεύθεροι ισως τώρα να έχουν λιγότερες ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων. Αυτο που πρέπει να δώσετε σημασία από δω και περα είναι στην ποιότητα και όχι την ποσότητα και σίγουρα θα πρέπει να σκεφτείτε τα λάθη σας και πως διαχειριστήκατε τις σχεσεις σας στο παρελθόν. Ο Κρόνος όμως θα επηρεάσει πάσης φύσεως σχεσεις, προσωπικές και επαγγελματικές. Μονο οι καλες σχεσεις επιβιώνουν. Γενικότερα, ο Μάρτιος αναμένεται να είναι θετικος. Το πισωγύρισμα του ανάδρομου Ερμή μεταξύ 7-8ου οίκου, δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους αλλους.

Καλά νεα είναι πιθανο να υπάρξουν από τις 10-16 σε σχέση με τα οικονομικά. Η συνοδος Ηλιου/Πωσειδωνα μεταξύ 8 και 9 Μαρτιου, ενισχύει την διαίσθηση σας αλλα και τον ρομαντισμό στις σχεσεις σας. Στις 20 του μηνα, ο Ηλιος στον 9ο οικο σας είναι εξαιρετικά δημιουργικός για τα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ θα είναι σε έξαρση στον Κριο. Είναι πιθανό να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λογους, ευκαιρίες στο εξωτερικο να είναι θετικές, ισως να έχετε μια σημαντικη κοινωνικό- επαγγελματική συνάντηση. Επιτυχία για αυτούς που σπουδάζουν η συνδέονται με τον επιστημονικό τομέα και την παιδεία.

Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτιου, φέρνει επιτυχία, καλά νεα στα οικονομικά και επαγγελματικά αλλα και υπερβολές. Πρέπει να κλείσετε μια πληγή στην προσωπική σας ζωή και ένα κεφάλαιο ενώ κάποιοι ισως συναντήσουν προκλήσεις και εντάσεις. Η νεα σελήνη στον Κριο, στις 24, δείχνει πίεση και άγχος ενώ θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισσοροπιες στο επαγγελματικο σας περιβάλλον. Η άνοιξή επικεντρώνεται στις σχεσεις σας αλλά όλα δεν μπορούν να γίνουν όπως θέλετε εσεις.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 8, 16, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 22, 23, 27, 28

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 8, 17, 18, 27, 28

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να αποσυντονιστήκατε με τον Ερμή ανάδρομο αλλά μετα της 10 Μαρτιου τα πράγματα θα στρώσουν. Αυτή η ενέργεια ισως να δημιούργησε κάποιες αμφιβολίες  για τις προσωπικές σας σχεσεις αλλα όταν επιστρέψει σε ορθή πορεία θα σκέφτεστε πιο καθαρά και ήρεμα. Η σύνοδος Ηλιου/Πωσειδωνα θα φέρει καλύτερες στιγμές στις σχεσεις σας, με έντονα συναισθήματα στις αρχές του μηνα αλλά και στην συνέχεια βεβαίως. Σημαντικο αστρολογικο γεγονός αυτόν τον μηνα είναι ότι ο Κρόνος αλλάζει θέση στο ωροσκόπιο σας και στις 23 Μάρτιου μετακινείται προς τον 6ο οικο σας αλλα το ιδιο θα κάνει και ο Αρης στις 31 του ιδιου μηνα.

Περισσότερη πίεση, άγχος και σκληρή δουλειά αλλα όμως περισσότερη φροντίδα για να νιώθετε καλά με τον εαυτο σας. Υιοθετήστε αλλη τακτική για να είστε σε καλή φυσική φόρμα. Η Αφροδίτη που έχει σχέση με τα οικονομικά σας θα μετακινηθεί στον Ταυρο οπου εδώ θα μαζευτείτε καπως οικονομικά αν ξοδέψατε χρήματα ενώ ήταν στον Κριο. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ουρανού στις αρχές του μηνα θα φέρει απροσδόκητα χρήματα και κέρδη, μια επαγγελματική ευκαιρία είναι πιθανο. Ο Ερμής θα μετακινηθεί στον 7ο οικο σας στις 16 και θα αυξήσει την δημοφιλια σας. Η σύνοδος Δια/Πλούτωνα θα φέρει επιτυχία στα επαγγελματικά.

Η πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 9 Μαρτιου οπου θα αυξήσει την επιρροή σας στον επαγγελματικο τομέα, φέρνει περισσότερη ευχαρίστηση και πρόοδο. Η νεα σελήνη στον Κριο, στις 24 Μαρτιου, φέρνει εκρηξη και προβλήματα στις προσωπικές σας σχεσεις και το σπίτι. Ισως βιώσετε κάποια μεγαλη αλλαγή. Η άνοιξή όμως θα ευνοήσει τα επαγγελματικά σας σχέδια γενικότερα και θα ωθήσει να τολμήσετε περισσότερο. Κάποιοι θα δημιουργήσουν νέες σχεσεις ενώ καλο θα ήταν να μην ακούτε ψέματα εναντίον σας αν δεν διασταυρώσετε πληροφορίες.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 4, 5, 8, 12, 13, 17, 18, 22, 23, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 27, 28

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 10, 11, 22, 23, 29, 30

ΖΥΓΟΣ

Εκτός του ότι μπορεί να σας απασχολήσουν θέματα υγείας μεχρι της 20 Μαρτιου, ωστόσο θα πρέπει να θυμάστε ότι ο μήνας έχει και αλλα πολύ σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα που θα σας βοηθήσουν. Παρόλο, του ότι τα ενεργειακά σας επίπεδα μπορεί να είναι χαμηλά, η σύνοδος Δια/Πλούτωνα από τις αρχές του μηνα θα φέρει περισσότερα χρήματα, σε οποιαδήποτε μορφή. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες και ανοίγματα θα είναι περισσότερα.

Στις 20 Μαρτιου, ο Ηλιος θα φωτίσει τον 7ο οικο σας, πάσης φύσεως σχεσεις, οπου θα γίνετε περισσότερο κοινωνικοί ενώ ο Αρης θα βρίσκεται στον 4ο οικο σας. Αυτό συνδέεται με πολλές πλανητικές εικόνες, όπως έντονη κοινωνικότητα και δραστηριότητα μέσα στο σπίτι σας. Θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και σχέσεις αλλα και να βελτιώσετε τις σχεσεις σας με το κοντινο σας περιβάλλον και την γειτονιά σας. Η σύνοδος Αφροδίτης/Ουρανού μπορεί να φέρει περισσότερες ευκαιρίες για ξαφνικούς έρωτες, διασκέδαση που δεν θα έχουν όμως διάρκεια.

Ο Κρόνος μετακινείται εξω από το σπίτι σας στις 23 Μαρτιου, για λίγο καιρο θα μετακινηθεί προς τον 5ο οικο σας οπου θα φέρει περιορισμούς και αλλαγές στον φιλικο κύκλο σας, στην κοινωνική σας ζωή και δημιουργία, οπου ισως θα πρέπει να δείτε κάποια πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα.

Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 του μήνα, δείχνει περισσότερη δημιουργικότητα, δυναμη και σωστές αποφάσεις για το μέλλον σας. Η νεα σελήνη στις 24 του μηνα θα επικεντρώσει την προσοχή σας σε ζητήματα εργασιακά οπου μπορεί αν φέρει ξαφνικές θετικές αλλαγές ενώ θα αποδειχθεί θετική για τα οικονομικά σας. Η άνοιξή φέρνει εντάσεις στην προσωπική σας ζωή και σχεσεις.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 8, 9, 17, 18, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 12, 13, 17, 18, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 5, 12, 13, 24, 25

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος είναι θετικος μήνας με την σύνοδο Δια/Πλούτωνα να φέρνει επιτυχίες επαγγελματικές αλλα και περισσότερο χρήμα. Φιλοι, γνωριμίες και κοινωνικές επαφές θα παίξουν ρολο όπως επίσης και η συνοδος Αρη/Δια είναι ένδειξη για θετικές επαγγελματικές ευκαιρίες και σωστές αποφάσεις. Ο 6ος οίκος σας θα ενδυναμωθεί ιδιαίτερα όπως επίσης θα υποστηρίξει και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και προσπαθείες. Ακόμα και αυτοι που ψάχνουν για εργασία θα έχουν ευκαιρίες.

Ο έρωτας επίσης υπάρχει στην ατμόσφαιρα, με την Αφροδίτη να συνταξιδεύει με τον Ουρανο στον Ταυρο μπορεί να φέρει ευχάριστες αλλαγές, ξαφνικούς έρωτες για κάποιους  αλλα και εντάσεις και προκλήσεις στις υπάρχουσες σχεσεις τους. Βέβαια η ενέργεια αυτή μπορεί να αποδειχθεί ανανεωτική για κάποιους.

Η συνοδος Ηλιου/Πωσειδωνα, επίσης στις αρχές του μηνα, ενισχύει την διαίσθηση, την φαντασία και σας κάνει πιο δημιουργικούς στην επαγγελματική σας ζωή. Η υγεία σας θα είναι αρκετά καλή. Στις 20 Μαρτιου ο Ηλιος εισέρχεται στον Κριο στον 6ο οικο σας και ενισχύσει την φυσική σας κατάσταση αλλα και τα επαγγελματικά.

Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτιου, θα ισχυροποιήσει τις προσωπικές σας σχεσεις σε πνευματικο επίπεδο, θα πρέπει όμως να έχετε περισσότερη πιστη σε αυτές ενώ θα αυξηθεί η επιρροή σας στον επαγγελματικό χώρο. Η νεα σελήνη στον Κριο, θα φέρει εντάσεις στην προσωπική σας ζωή αλλα και ξαφνικές αλλαγές. Με τον ερχομό της άνοιξης επικεντρώνετε περισσότερο την ενέργεια σας στα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ εντάσεις θα υπάρξουν στις σχεσεις σας.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 8, 17, 18, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 14, 15, 17, 18, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 4, 5, 6, 7, 12, 13, 24, 25

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάδρομη  πορεία του Ερμή μεχρι της 10 του μηνα επικεντρώνεται σε θέματα οικογενειακά, στην εσωτερική σας ζωή και σχεσεις οπου εκεί υπάρχει σημαντικη πρόοδος και λύσεις. Γίνεται ενας είδος θεραπείας σταδιακά αν το επιδιώξετε. Όμως αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί ακόμα και ο εσωτερικός διάλογος που έχετε αναπτύξει με τον εαυτο σας θα παίξει σημαντικο ρόλο. Τα οικονομικά σας επίσης ενισχύονται ιδιαίτερα μέσα στον Μαρτιο. Στις 23 Μαρτιου, ο Κρόνος θα εγκαταλείψει για λίγο τον οίκο των οικονομικών σας και θα μετακινηθεί προς το ζώδιο του Υδροχόου, στον 3ο οικο σας. Ο Αρης επίσης θα κάνει το ιδιο στις 31 του μηνα.

Αυτή η ενέργεια βέβαια είναι ο προάγγελος για το πώς θα είναι τα οικονομικά σας την επομένη χρονια. Τα πράγματα θα είναι πιο συντηρητικά αλλα θα ευνοηθούν οι δραστηριότητες στο ιντερνετ, το μάρκετινγκ, την επικοινωνία, την διαφήμιση, το εξωτερικο, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείτε και να λάβετε θετικά αποτελέσματα από αυτά που ασχολείστε. Θα ξοδέψετε χρήματα εκεί αλλα θα λάβετε και χρήματα από αυτό. Η συνοδος Δια-Πλούτωνα είναι δείκτης μίας μεγαλύτερης επιτυχίας, θα αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες και θα ανοιχτείτε περισσότερο προς τους αλλους. Ολα αυτά θα συμβάλλουν θετικά στα οικονομικά σας. Στις 20 Μαρτιου, ο Ηλιος θα εισέλθει στον Κριο ενώ και η συνοδος Αρη-Δια θα ευνοήσει περισσότερο την τύχη σας.

Η πανσέληνος στις 9 Μαρτιου, στην Παρθένο φέρνει θετικά νεα σε σχέση με τα χρήματα, κλείνετε πληγές στην προσωπική σας ζωή, είναι πιθανο να κάνετε μια έντονη σχέση που θα σας ανεβάσει. Η νεα σελήνη στον Κριο στις 24 του μηνα δημιουργεί προβλήματα με το κοντινο σας περιβάλλον, τάση για ατυχήματα αλλα τα ξεκαθαρίσματα μέσα σας φέρνουν αλλαγές. Κοιτάξτε το μέλλον αλλά μην προσπαθήσετε να λύσετε αυτά που δεν θα λυθούν ποτε.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 2, 3, 8, 10, 11, 17, 18, 22, 23, 27, 28, 29, 30

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 17, 18, 27, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 9, 10, 11, 22, 23

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, μεχρι της 10 Μαρτιου, αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Αυτοι που ψάχνουν για δουλειά  σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη περίοδος όμως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Ο Κρόνος που είναι κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας, στις 23 Μαρτιου θα μετακινηθεί στον οικο των χρήματων σας. Αυτο θεωρείται μια πολύ θετική διέλευση, διότι δείχνει μια πιο βαθιά και θετική συγκέντρωση των δυνάμεων σας πάνω στο χρήμα, μια πιο συγκεντρωμένη και θετική  ενέργεια στο να το δημιουργήσετε και στο να αποκτήσετε περισσότερα υλικά στοιχεία.

Η Αφροδίτη στις αρχές του μηνα θα βοηθήσει να αυξηθεί το κέρδος, να κάνετε θετικές αλλαγές στον εαυτο σας και να σταθεροποιήσει γενικότερα την ζωή σας, χαρίζοντας σας θετικότερες εμπειρίες. Η συνοδος Δια-Πλούτωνα ολόκληρο τον μηνα δείχνει ευτυχία και ευημερία η ότι τέλος πάντων θα τα καταφέρετε καλύτερα στο να βελτιώσετε την κατάσταση. Η σύνοδος Ηλιου-Πωσειδωνα θα συμβάλλει στο να βελτιώσει τις σχεσεις σας σε σημαντικο βαθμό με τους αλλους, αλλά θα έχει και θετική επιρροή στο χρήμα. Ο 7ος οίκος σας δεν δέχεται κάποια επιρροή παρα μονο της σελήνης.

Η πανσέληνος στις 9 Μαρτιου δημιουργεί προκλήσεις, παρεξηγήσεις και εντάσεις με συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο οπου πιθανόν να κληθείτε να είστε πιο ξεκάθαροι και να πάρετε κάποιες αποφάσεις ,περισσότερη όμως οικονομική σταθερότητα μέσα από προσπάθειες. Ενα σημαντικο μήνυμα από κάποιον που θέλει να σας δείξει το προσωπικό του ενδιαφέρον, θα σας χαροποιήσει. Η νεα σελήνη στον Κριο, ανανεώνει την προσωπική σας εικόνα, αποφασίζετε να κάνετε κάποια ριζική αλλαγή στον εαυτο σας. Εντάσεις με φίλους και συνεργάτες. Η άνοιξη φέρνει σημαντικά μηνύματα, επαγγελματική επιτυχία και ισως μια καλή συμφωνία.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 4, 5, 8, 12, 13, 17, 18, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 16, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 8, 10, 11, 17, 18, 27, 28

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικη αλλαγή για σας ο Κρόνος που θα εισέλθει στο ζώδιο σας για λίγο στις 23 Μαρτίου και αυτό θα είναι ο προάγγελος για το τι θα σας συμβεί στα επόμενα 3 χρονια. Αυτο βέβαια έχει θετικά αλλα έχει και αρνητικά. Ο Κρόνος είναι ο πνευματικος σας πλανήτης, που σημαίνει ότι οι αλλοι σας βλέπουν σαν πνευματικό ατομο οπότε εσεις θα πρέπει να εκφράσετε την γνώση σας προς τα εξω σύμφωνα με αυτά που έχετε μάθει ως τώρα.

Σε αρνητικο επίπεδο, ισως να είστε καπως απαισιόδοξοι για παράδειγμα, η να νιώθετε μεγαλύτεροι σε ηλικία από ότι είστε στην πραγματικότητα, η οι αλλοι να νιώθουν ότι απομακρύνεστε και είστε πιο ψυχροί. Ομως σημαντικο θα είναι να θέσετε ορια ώστε να επιλύσετε προβλήματα αλλά και να κάνετε ασκήσεις, στέλνοντας την αγάπη σας στους αλλους. Αν δεν καταλάβετε το πώς να διαχειρίζεστε την θετική ενέργεια θα το μάθετε τώρα. Αυτόν τον μηνα, θα υπάρχει επιτυχία και θα μπορέστε να φτάσετε τους στόχους σας στον επαγγελματικό τομέα. Η συνοδος Δια-Πλούτωνα είναι μια πολύ θετική αστρολογική συγκυρία που θα συμβάλλει στην επαγγελματική σας επιτυχία και ισως να κάνετε και ένα ταξίδι. Η συνοδος Ηλιου-Πωσειδωνα, θα ενισχύσει το θέμα των οικονομικών αλλά θα φέρει και καλες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτιου, σταθεροποίει επαγγελματικά και υγεία, βελτιώνει την καθημερινή σας ζωή. Ισως κάνετε μια έντονη γνωριμία μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο, υπάρχει έντονη ενέργεια για δημιουργία, τολμήστε! Η νεα σελήνη στον Κριο, στις 24 του μηνα φέρνει αλλαγές αλλα και εντάσεις, λίγη προσοχή μην το παρακεντέ με το ξόδεμα χρημάτων. Όλα θέλουν στρατηγική. Η άνοιξη πάντως σας βρίσκει απολυτα συντονισμένους με τους στόχους που ευθυμείτε, βάζετε ολη σας την δυναμη εκεί αλλά μην είστε σκληροί και απόμακροι με τον/την σύντροφο.

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 4, 5, 6, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 17, 18, 22, 23, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 9, 12, 13, 18, 28

ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας αυτος είναι ιδιαίτερα θετικος για τους Ιχθείς! Η σύνοδος Δια-Πλούτωνα θα ευνοήσει αυτούς που σπουδάζουν, τα ταξίδια και τις επαγγελματικές ευκαιρίες σε σχέση με το εξωτερικο, και γενικότερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Μάρτιος φέρνει πολλές όμορφες εκπλήξεις! Ο Αρης θα συναντήσει τον Δια όμως από τις 15-21 Μαρτιου, ενισχύοντας τα οικονομικά σας. Μεχρι της 20 του μηνα είναι μια πολύ καλή περίοδος για να εφαρμόσετε αυτά που επιθυμείτε ενώ θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί.

Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να έρθουν και γι αυτούς που ψάχνουν να βρουν δουλειά σε εταιρίες για παράδειγμα, οργανισμούς, ομαδικές δραστηριότητες και αυτούς που ασχολούνται με το εμπόριο. Ο Κρόνος θα μετακινηθεί στον 12ο οικο σας από της 23 Μαρτιου και αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξουν πολλά μέσα σας τα επόμενα τρία χρονια και επομένως στην ζωή σας. Τα πράγματα, από την άλλη στις προσωπικές σας σχεσεις είναι πιο περιπλοκά μεχρι της 10 Μαρτιου με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία.

Η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτιου, φέρνει ισχυρές εντάσεις και νευρά στις προσωπικές σας φιλίες, σχεσεις και γενικότερα δύσκολο θα είναι να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας. Προσοχή στις σχεσεις σας με τα παιδιά σας, οι μέρες αυτές θα απαιτήσουν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και λίγα λογια. Μερικές φορές η σιωπή μπορεί να αποδειχθεί χρυσος! Η πανσέληνος καθαρίζει το μονοπάτι σας. Η νεα σελήνη στον Κριο, θα είναι η καθρέπτης των σκέψεων σας. Η άνοιξη φέρνει προκλήσεις από συνεργάτες αλλα εσεις πρέπει να κοιτάξετε στο μέλλον που σας περιμένει για να πραγματοποιήσετε αυτό που επιθυμείτε!

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 8, 9, 10, 11, 17, 18, 22, 23, 27, 28

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 8, 9, 17, 18, 24, 25, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 8, 9, 14, 15, 17, 18, 27, 28

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.