🌿🌺ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2020🌿🌺

στις

ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

3 Απριλίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους στις 7:11 μμ.
4 Απριλίου συνοδος Ερμή/Πωσειδωνα– διαίσθηση και φαντασία. Πνευματική διαύγεια. Τα ζώδια του Νερού και της γης ευνοούνται.
Τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου– επιβράβευση, βοήθεια, κατανόηση, ισορροπία, αμοιβαίες υποχωρήσεις, σταθερότητα, επιφύλαξη, οικονομία, καθήκον, περιοριστική αλλά αρμονική έκφραση. Ευνοεί ζώδια του Αερα ιδιαίτερα τους Υδροχόους.
5 Απριλίου-συνοδος Δια/Πλούτωνα στον Αιγόκερω– αισιοδοξία και ελπίδα, πιστη. Η σύνοδος θα κλείσει ένα κύκλο και θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά. Επικεντρωθείτε στα σχέδια σας.
7 Απριλίου-τετράγωνο Αρη/Ουρανού-Νεύρα, πολλά νεύρα! επιθετικότητα, προσοχή στα ατυχήματα, παρορμητική και ακραία οψη, κούραση. Τάση να είμαστε απότομοι. Επηρεάζει Υδροχόους και Ταύρους. Υπομονή και ψυχραιμία. Το εξάγωνο κατά τις βραδυνες ωρες από κατω θα εξομαλύνει την κατάσταση.
Εξάγωνο Ερμή/Πλούτωνα-βαθιές συζητήσεις που μας βοηθά ψυχολογικά, μας βοηθά να αποφασίσουμε και επικεντρωνόμαστε σε αυτό που θέλουμε εμείς και όχι οι εξωτερικές συνθήκες. Τα ζώδια του Νερού και της γης ευνοούνται.
8 Απριλίου Πανσέληνος στον Ζυγο
11 Απριλίου-ο Ερμής εισέρχεται στον Κριο στις 6:49 π.μ.
12 Απριλίου -εξάγωνο Ερμή/Κρόνου– υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αυτοσυγκέντρωση στους στόχους μας ακόμα και αν καθόμαστε σπίτι. Βοηθά στην οργάνωση, βοήθεια προς στους ηλικιωμένους. Βοηθά ζώδια του Αερα και της Φωτιάς, ειδικά Κριούς και Υδροχόους.
14 Απριλίου- τετράγωνο Ηλιου/Πλούτωνα– Αρνητική ημέρα, συνδέεται με ταλαιπωρία, μαρτύριο, εντάσεις. Επιθυμία να επιβληθούμε στους αλλους, προσοχή στην αρνητική συμπεριφορά, εμφάνιση έπαρση και αλαζονεία. Μην ξεχνάτε ότι μένουμε σπίτι! Προσοχή οι Αιγόκεροι και ζώδια της Γης και του Νερού.
15 Απριλίου- τετράγωνο Ηλιου/Δια- πίεση και υπερβολή, τάσεις φυγής, αποφύγετε να βγείτε εξω από το σπίτι. Μένουμε σπίτι! Κριοι και Αιγόκεροι παραμείνετε ψύχραιμοι, μην κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες!
18 Απριλίου- εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης– συζητήσεις, όμορφες θετικές σκέψεις, ευγένεια, σκέψεις και ασχολία με την τέχνη, την ομορφιά, ευθυμία, πνευματικές σχεσεις, σκέψεις για έρωτα. Ευνοούνται ζώδια της Φωτιάς και του Αερα.
19 Απριλίου- εξάγωνο Ερμή-Αρη– έντονη δημιουργία και κίνηση, ασχοληθείτε με δημιουργικές ασχολίες στο σπίτι! Ευνοεί νεα ξεκινήματα και αγορές ηλεκτρονικών ειδών. Ευνοούνται ζώδια της Φωτιάς και του Αερα.
Ο Ηλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ταυρου στις 4:46 π.μ.
21 Απριλίου- τετράγωνο Ηλιου/Κρόνου-κούραση, αδυναμία, εύθραυστη υγεια, απαισιοδοξία και αναβλητικότητα, μην ξεκινάτε νεα έργα, κακές συμπεριφορές, απομόνωση. Μένουμε σπίτι! Υδροχόοι και Ταύροι βοηθήστε την κατάσταση.
23 Απριλίου – Νεα Σελήνη στον Ταυρο
25 Απριλίου τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα-Μην είστε σκληροί, δειχτε κατανόηση, Κριοι και Αιγόκεροι!
Ο Πλουτωνας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στην 24η του Αιγόκερω στις 3:50 μμ.
26 Απριλίου- τετράγωνο Ερμή-Δια-Μην είστε υπερβολικοί και απαιτητικοί, μην δείχνετε τον κακο εαυτο σας. Τάση για να κοροϊδεύουμε τους αλλους, να αμελούμε τους αλλους και να κάνουμε διαβολιές. Κριοι και Αιγόκεροι ελέγξτε τον εαυτο σας!
Συνοδος Ηλιου-Ουρανού– εκρηξη και ένταση, αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ισχυρογνωμοσύνη. Αλλαγές. Ταύροι θυμηθείτε ότι ισως να είστε ακόμη σπίτι!
27 Απριλίου- ο Ερμής εισέρχεται τον Ταυρο στις 9:54 μμ.
28 Απριλίου- τετράγωνο Ερμή/Κρόνου-κούραση, ξεροκεφαλιά, συντηρητική στάση, δειλια, δεν είμαστε και τόσο επικοινωνιακοί, ρήξη, αποξένωση. Υδροχόοι και Ταύροι μπόρα είναι θα τελειώσει!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ..

Ο Απρίλιος μήνας, κατά κανόνα θα είναι αρκετά δύσκολος μέσα στις συνθήκες στις οποίες ήδη βρισκόμαστε από πολλές απόψεις. Ποιος θα πίστευε όμως ότι ένα απλο ωροσκόπιο θα έδειχνε μια απίστευτη τάση μέσα από τα 12 ζώδια; τι γίνετε ξαφνικά όταν ετοιμάζεσαι να γράψεις μια μηνιαία αναφορά στους 12 αστερισμούς και παρατηρείς ότι μαζί με την καραντίνα, ολοι οι αστερισμοί στρέφονται προς το Νότιο μέρος του κοσμικού χάρτη;

Ολοι οι αστερισμοί στρέφονται στην εσωτερική τους ζωή και επικεντρώνονται σε θέματα που συνδέονται με την οικογένεια, τις σχεσεις, την γειτονιά, το σπίτι τους, τις ρίζες τους. Σιγουρα είναι πράγματα που πολλοί από εμάς τα εχουμε αμελήσει χάρη του χρήματος και της επαγγελματικής ανέλιξης. Όμως εδώ γίνεται μια αρκετά σημαντικη κοσμική παύση στον ουρανιο θόλο.

Ολοι μαζί θα βρεθούμε κατω από την ίδια στέγη, οπου πρέπει να διατηρήσουμε ο καθένας μας ξεχωριστά την προσωπικότητα μας για πολύ καιρο, να μοιραστούμε πράγματα και συναισθήματα, να διατηρήσουμε την ατομικότητα μας χωρίς να βλάψουμε τους αλλους, χωρίς να κάψουμε γέφυρες και να διατηρήσουμε 24 ωρες το 24ωρο την αρμονία και την ψυχραιμία στις σχεσεις μας απέναντι στην πανδημία που έχει ξεσπάσει. Ο Απρίλιος και οι κινήσεις πλανητών μας επικεντρώνουν την προσοχή ότι θα αναγκαστούμε να βρούμε την λεπτή αυτή ισορροπία. Αυτή η πρόκληση έρχεται σαν ένα ξόρκι σεισμικής αλλαγής, οπου πρέπει ολοι να συντονιστούμε και να διαχειριστούμε με τον κατάλληλο τρόπο αυτό το γιγαντιαίο κύμα – οπου πρέπει να δημιουργήσουμε σταθερότητα στην άγρια ​​κατάσταση κάθε στιγμής. Οι εκλείψεις από το 2015 προκαλούν αναταραχές και υποκινούν σημαντικές αλλαγές. Ως ανθρώπινα όντα, τείνουμε να αντισταθούμε στην αλλαγή, οπότε ο ρόλος μιας έκλειψης είναι να μας επενθυμιζει οτι τίποτα δεν είναι σταθερο με μια τολμηρή κλήση αφύπνισης.

Και θα έρθω στον Ηράκλειτο οπου μας λέει ότι ο κόσμος δεν είναι αποτέλεσμα δημιουργίας ή γένεσης, αλλά προϋπάρχει προαιώνια και περιγράφεται ως ζωντανή φωτιά, (αείζωον πυρ- μια κοσμολογική σταθερά) η οποία εναλλάξ δυναμώνει και εξασθενεί, χωρίς ποτέ να σβήνει εντελώς.

Το αείζωον πυρ διανύει μια κυκλική τροχιά κατά την οποία μεταλλάσσεται σε θάλασσα, κατόπιν σε γη, για να ακολουθήσει η αντίστροφη διαδικασία μεταλλαγής της γης σε θάλασσα και της θάλασσας σε φωτιά. Το πυρ του Ηρακλείτου είναι μια κοσμολογική σταθερά που κινείται και μεταμορφώνεται αέναα.

Η διαρκής κίνηση και μεταβολή αποτελεί το θεμελιώδες χαρακτηριστικό της πραγματικότητας. Σε ό,τι αφορά τη θέση του ως προς τις αντίθετες έννοιες, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το απόφθεγμά του «τα ψυχρά θερμαίνονται, τα θερμά ψύχονται, τα υγρά ξηραίνονται, τα ξηρά υγραίνουν», το οποίο υποδεικνύει ότι οι φαινομενικά αντίθετες καταστάσεις, τάσεις και δυνάμεις, συνδέονται με μια συνεκτική σχέση αρμονίας.

Ο Απρίλιος ανοίγει την αυλαία του στις 5 του μηνα με την σημαντική σύνοδο Δια/Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οπου οι έντονες προσπάθειες στην ζωή μας μονο βελτίωση μπορεί να δείξουν μέσα από αυτές, οπου νεα πράγματα θα γεννηθούν, να φέρει καλή τύχη σε αυτά που κάνουμε. Στις 25 Απριλίου, ο Πλουτωνας θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, ανακοινώνοντας ότι πρέπει να κοιτάξουμε μέσα μας ακόμη πιο βαθιά.

 «Έχετε δύναμη πάνω από το μυαλό σας – όχι έξω από τα γεγονότα. Συνειδητοποιήστε αυτό και θα βρείτε δύναμη «(Μάρκος Αυρήλιος)

Στις 3 Απριλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων, οπου ο καθένας από μας καλείται να ανακαλύψει τον πνευματικο του κόσμο, χόμπι και ταλέντα, να απολαύσει περισσότερο την πνευματικη επικοινωνία με τους αλλους ανθρώπους, ακόμα και αν αυτό είναι μέσα από το skype, messenger, τηλέφωνο , emails κτλ. Το πνευματικο στοιχείο είναι μια ανάγκη έντονη στις ανθρώπινες σχεσεις το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς θα είμαστε πλήρως εκτεθειμένοι στον κίνδυνο.

«Η καλή επικοινωνία είναι τόσο ενθαρρυντική όσο ο μαύρος καφές, και εξίσου δύσκολο να κοιμηθούμε μετά» (Anne Morrow Lindbergh)

Το supermoon της 8ης Απριλίου στον Ζυγο, είναι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο να έχεις τόσα πολλά στη σειρά, καθώς μας δείχνει ότι για να πραγματοποιήσεις αυτό που θέλεις θα πρέπει να κάνεις τους απαραίτητους συμβιβασμούς και προσπάθειές.

Στις 11 Απριλίου ο Ερμής εισέρχεται στον παρορμητικο Κριο οπου οι αποφάσεις μας είναι δυναμικές, γρήγορες αλλα και παρορμητικές και το τελευταίο θέλει προσοχή. Στις 19 Απριλίου ο Ηλιος στον Ταυρο, σημαίνει ότι θα διανύσουμε μια πιο σταθερή περίοδο, πρακτική οπου δουλεύουμε σκληρά με αφοσίωση.

Η Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου μας λέει ότι τα ζώδια πρέπει να είναι πιο διπλωματικά αλλα ταυτόχρονα γίνεται μια δυναμική επανεκκίνηση στα θέματα που αντιπροσωπεύει. Στις 27 Απριλίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταυρο, αλλα ότι αποφασίζεται δεν αλλάζει εύκολα.

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα και αν ο Απρίλιος μας βρίσκει περιορισμένους τουλάχιστον αν δουλεύετε από το σπίτι θα μπορέστε να διακπαιρεωσετε κάποιους στόχους σας με την Αφροδίτη εκτός οριων από της 3 του μηνα. Αν έχετε επιλογή να κάνετε κάποιες θετικές κινήσεις τότε αυτό είναι καλο. Αφού μένουμε σπίτι, θα γνωρίσετε καλύτερα τους αγαπημένους σας ανθρώπους και θα έρθετε πιο κοντά, έχοντας περισσότερο χρόνο τώρα. Βρείτε τρόπους για άσκηση και ασχολίες μέσα στο σπίτι, διότι είναι πολύ σημαντικο. Με το ηλιοστάσιο του Ερμή από τις 14-16, αυτή η κοσμική παύση, θα σας βοηθήσει να αλλάξετε συνήθειες, να προσαρμοστείτε καλύτερα η να βελτιώσετε τον εαυτο σας από πολλές απόψεις. Η σύνοδος Δια/Πλούτωνα θα βοηθήσει να οργανώσετε τα σχέδια σας, να ισχυροποιήσετε την πιστη σας προς το μέλλον και να επανεκτιμήσετε την προσωπική σας δυναμη.

Η πανσέληνος στον Ζυγο στις 8 Απριλίου, είναι θετική για σχεσεις οπου θα έχετε την ευκαιρία να τις ανανεώσετε, βελτιώνει την επικοινωνία, προσοχή στην υγεια, φέρνει σε επαγγελματικά ζητήματα και αλλαγές στα οικονομικά. Η νεα σελήνη στον Ταυρο στις 23 του μηνα, θα βοηθησει αρκετά σε ψυχολογικο επίπεδο, επικεντρώνεστε στον σχεδιασμό πολλων πραγμάτων, ασχολείστε με την ανάπτυξη του εσωτερικού σας δυναμικού.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 15, 16, 17, 25, 26

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6, 7, 8, 15, 16, 17, 14, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 7, 13, 14, 15, 24, 25

ΤΑΥΡΟΣ

Αφού ο Δίας είναι θετικός αρα μπορώ να σκεφτώ ότι και μέσα στο σπίτι θα περάσετε όμορφες προσωπικές στιγμές! Θα βρείτε τρόπους, άλλωστε η πιστη και η αισιοδοξία σας είναι τα ισχυρά χαρακτηριστικά του μηνα. Η ολική εικόνα είναι γενικά αισιόδοξη. Μεχρι να μπει ο Ηλιος στο ζώδιο σας, οι προσωπικές σας σχεσεις πανε καλά. Ισως να μην είναι τυχαίο αλλα η οικογένεια και οι σχεσεις θα είναι στο επίκεντρο της προσοχή σας. Να σέβεστε τους αλλους και να μην είστε αδιάλλακτοι. Δώστε στο σώμα σας και γενικότερα στον εαυτο σας την προσοχή που χρειάζεται επι ευκαιρίας. Αν δουλεύετε από το σπίτι ο Ερμής μπορεί να δώσει κατι θετικό αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, υπάρχει όμως αρκετή αυτοπεποίθηση. Ο Ερμής θα περάσει από τον ωροσκόπο σας κατά τις 27 του μηνα, ισως να συνδέεται με καλά νεα. Το πέρασμα του Αρη από τον 10ο οικο σας μαζί με τον Κρονο λέει ότι χρειάζεται να αποκτήσετε κουράγιο και αντοχή σε επαγγελματικά θέματα. Η πανσέληνος στον Ζυγο στις 8 του μηνα δείχνει δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή και απογοήτευση όμως η λύση έρχεται μέσω της συζήτησης και συμβιβασμού. Να είστε ελαστικοί και δημιουργικοί με τα παιδιά σας, με αυτούς που αγαπάτε και με τον εαυτο σας. Μην τρώγεστε με τα ρούχα σας. Η νεα σελήνη στις 23 Απριλίου στο ζώδιο σας, είναι σταθερή, πολύ πιο θετική κυρίως σε ψυχολογικο επίπεδο αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Φέρνει κατι σαν ανασυγκρότηση δυνάμεων.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 6, 10, 11, 14, 20, 21, 24, 25, 26, 30

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5, 13, 15, 16, 17, 23

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά μια εννοια η επιρροή του Κρονου θα μπορούσε να δώσει περισσότερη αντοχή αλλα και αυτοέλεγχο αφού μένουμε σπίτι, αναγκαστικά. Θα έχετε την ευκαιρία να φιλοσοφήσετε και να σκεφτείτε αρκετά σχετικά με το που βαδίζετε στην ζωή. Αν δουλεύετε από το σπίτι θα δώσετε προσοχή στα επαγγελματικά και ισως υπάρξει και μια ευκαιρία να πάρετε μια πρωτοβουλία οπου θα σας βγει σε καλο. Η κοσμική παύση του Ερμή από τις 14-16 Απριλίου, σας αφυπνίζει περισσότερο σχετικά με πολλά πράγματα γύρω σας, αλλα και με τις προσωπικές σας σχεσεις. Θα έχετε ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Ολα παίρνουν μια νεα θετική κατεύθυνση. Σε πνευματικό επίπεδο θα υπάρχει ισορροπία και αυτο θα παίξει σημαντικο ρολο. Η συνοδος Ηλιου/Ουρανού από τις 24-26 θα φέρει νέες ιδέες και επικοινωνία αλλα και αλλαγές. Η πανσέληνος στον Ζυγο αλλα και η νεα σελήνη στον Ταυρο στις 8 και 23 του μηνα αντίστοιχα, φέρνουν καλά νεα, έντονη δημιουργία, βελτίωση των προσωπικών σας σχέσεων αλλα και με τα παιδιά σας. Μια μεγαλη επιτυχία; ας μην λέμε μεγάλα λογια, πάντως έχει να χαρίσει σταθερότητα και εκπλήρωση νέων στοχων.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 3, 4, 6, 12, 14, 23, 24, 28, 29

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 9, 10, 18, 19, 28, 29

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν και αγχώνεστε με τα επαγγελματικά ζητήματα προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αν δεν έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε από το σπίτι. Μεχρι της 19 Απριλίου θα υπάρχει ένα άγχος και ανασφάλεια γενικότερα. Τον μηνα αυτό θα πρέπει και μάλλον σας δίνετε η ευκαιρία, αν δεν την βλέπετε μπροστά σας, να ισορροπήσετε τα ενδιαφέροντα σας με αυτά των αλλων αλλα ισως και να ευθυγραμμιστείτε με τους αλλους περισσότερο. Απο οικονομικής άποψης φροντίστε να είστε συντηρητικοί με τα έξοδα σας και να βάλετε σημαντικότερες προτεραιότητες. Αποφύγετε τα ρίσκα και οργανώστε μια μικρή απλη καθημερινότητα με αυτά που σας αρέσουν και σας ηρεμούν, αφού ολοι είμαστε υπο περιορισμό. Απο τις 24-27 Απριλίου η σύνοδος Ηλιου-Ουρανού φέρνει αλλαγές σε σχέση με τα οικονομικά. Αυτό που είναι σημαντικο είναι ότι η Αφροδίτη και ο Ουρανος θα δώσουν την ευκαιρία να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή αφού θα είναι εκτός οριων από της 3 του μηνα.

Η πανσέληνος στις 8 Απριλίου στον Ζυγο είναι αρκετά δύσκολη για την προσωπική σας ζωή και σχεσεις, για το σπίτι σας, καθότι δημιουργεί εντάσεις και δυσκολίες. Στις 23 του μηνα, η νεα σελήνη στον Ταυρο, δίνει περισσότερη δυναμη, έλεγχο και συγκέντρωση στους μελλοντικούς στόχους σας.

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 6, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 17, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 3, 4, 6, 12, 14, 23, 24, 30

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7, 8, 15, 16, 20, 21, 22, 25, 26

ΛΕΩΝ

Μπορεί να είμαστε ολοι υπο περιορισμό όμως αυτή η σύνοδος Δια/Πλούτωνα και το σύμπαν έχουν πολύ διαφορετικά σχέδια από τι εμείς πιστεύουμε. Ολο και κατι καλο μπορεί να συμβεί κυρίως κατά τα τέλη του μηνα, σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια σας. Αρης και Κρονος, σας παροτρύνουν να ασχολειθειτε περισσότερο με τη υγεία σας, να βρείτε τρόπους άσκησης, να κάνετε μασάζ μέσα στο σπίτι, να χαλαρώσετε περισσότερο ώστε να αποβάλετε το συσσωρευμένο άγχος που σας κατατρώει εδώ και καιρο. Αν δουλεύτε μέσα στο σπίτι αυτό είναι θετικο. Αλλωστε η σύνοδος Δια/Πλούτωνα συμβάλει στο να ανασυγκροτήσετε την προσωπική σας δυναμη και πιστη. Ισως αυτό αργότερα θα μπορούσε να φέρει κάτι καλο αλλα είναι σημαντικο. Σημασία, τώρα έχει να συγκεντρωθείτε στον εαυτο σας και την οικογένεια σας, διότι οι προσωπικές σας σχεσεις θα δοκιμαστούν κατά τα μέσα του μηνα. Η πανσέληνος στον Ζυγο στις 8 Απρίλιου, θα μπορούσε να είναι μια περίοδος χαλάρωσης οπου θα έχετε να γνωρίσετε καλύτερα το άμεσο περιβάλλον σας, να επικοινωνήσετε με τους αλλους καθώς θα ανακαλύψετε ότι χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση σε ψυχολογικο επίπεδο. Η νεα σελήνη στις 23 του μηνα στον Ταυρο, μπορεί να σας βρει ονειροπολώντας στο μέλλον, με ανανεωμένη πιστη και δυναμη.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 5, 7, 8, 13, 15, 16, 17, 23, 25, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 14, 20, 21, 24, 30

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μένουμε σπίτι αυτόν τον μηνα και να δεν έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε από το σπίτι, θέματα 3ου οίκου είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν. Με τον Πλούτωνα μάλιστα σε ανάδρομη πορεία από τις 25 του μηνα θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία αλλα και με το κοντινο σας περιβάλλον γενικότερα. Η συνοδος Δια/Πλούτωνα όμως είναι μια ευκαιρία για σας ώστε να αναθεωρήσετε επαγγελματικά ζητήματα, οικονομικά αλλα και τον τρόπο που εφαρμόζετε την προσωπική σας δυναμη στον εξω κόσμο. Η Αφροδίτη θα είναι εκτός οριων από τις 3 του μηνα, θα μπορούσε να δείξει τις δυνατότητες που έχετε σας πάνω στον τομέα αυτό αλλα ισως να βρείτε και απαντήσεις πάνω σε θέματα που σας απασχολούν. Η κοσμική παύση του Ερμή στον ουρανιο θόλο, μαζί με τον Πωσειδωνα θα συμβάλλει στην βελτίωση των προσωπικών σας σχέσεων και θα έρθετε πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Όλα αυτα τα φαινόμενα σηματοδοτούν το γεγονός ότι θα πρέπει να πάρετε μια μεγαλη ανάσα πριν συνεχίσετε με όλα τα υπόλοιπα καθώς πολλά θα αλλάξουν. Κατα τα τέλη του μηνα η σύνοδος Ηλιου/Ουρανού φέρνει αλλαγές αλλα θα βοηθήσει σε πνευματικό επίπεδο ώστε να κλείσετε πληγές του παρελθόντος. Η πανσέληνος στον Ζυγο στις 8 Απριλίου, πυροδοτεί την ανάγκη να συγκεντρωθείτε στο φυσικο σας σώμα, και να «αγκαλιάσετε» τους αλλους με πάθος δινωντας τους περισσότερη προσοχή. Μην απομονώνεστε πνευματικά θα οδηγήσει σε κατάθλιψη. Η νεα σελήνη στις 23 στον Ταυρο, δείχνει να είναι μια περίοδος οπου θα υπάρχει ψυχολογική ανάταση και βελτίωση σχέσεων.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 7, 8, 9, 10, 15, 16, 17, 18, 19, 25, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 14, 15, 16 , 17, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 30

ΖΥΓΟΣ

Αν και θέματα υγείας ήταν αυτά που σας απασχολήσαν μεχρι της 19 του μηνα, καλά θα κάνετε να είστε προσεχτικοί με τον εαυτο σας. Απ αυτή την ημερομηνία και μετα τα πράγματα αλλάζουν πλέον ριζικά, οπου θα υπάρχει μια θεαματική βελτίωση. Μένουμε σπίτι, και θα ήταν σημαντικο να ακολουθήσετε τις οδηγίες που δίνονται ώστε να προστατέψτε τον εαυτο σας περισσότερο καθώς είστε πιο ευάλωτοι σχετικά με τους υπόλοιπους του ζωδιακού. Ο Απρίλιος θα δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε, να ψάξετε και να ανακαλύψετε περισσότερα πράγματα σχετικά με αυτά που σας ενδιαφέρουν αλλα και τον εαυτο σας. Θα επικεντρωθείτε περισσότερο στην προσωπική σας ευτυχία και ισορροπία. Σημαντικο, ότι όμως θα έχετε την ευκαιρία να αποτοξινώσετε τον εαυτο σας και να ηρεμήσετε σε ψυχικο επίπεδο. Η σύνοδος Δια/Πλούτωνα ίσως επιβραδύνει την κατάσταση στα οικονομικά αλλα θα συμβάλει στην προσωπική σας μεταμόρφωση αλλα και των προσωπικών σας σχέσεων. Η πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 8 Απριλίου, δημιουργεί κάποιες εντάσεις και φοβίες οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τα όποια αρνητικά συναισθήματα διοχετεύοντας την ενέργεια σας σε δημιουργικά κανάλια και ασχολίες μέσα στο σπίτι. Ασχοληθείτε με τη προσωπική σας ζωή τώρα. Η νεα σελήνη στον Ταυρο στις 23, του μηνα, σας βρίσκει περισσότερο δυνατούς και ανανεωμένους.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 7, 8, 15, 16, 17, 20, 21, 22, 25, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 8, 10, 14, 24

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1, 2, 3, 4, 12, 23, 28, 29

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μένουμε σπίτι, και η προσοχή σας θα είναι εστιασμένη μεχρι της 19 Απριλίου, κυρίως σε θέματα υγιεινής γενικότερα. Η συνοδος Δια/Πλούτωνα θα φέρει θετικά πράγματα αν συνεχίζετε να εργάζεστε από το σπίτι, όμως σε κάθε περίπτωση θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε περισσότερη σημασία στο να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας και να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Θέματα προσωπικά έρχονται σε πρώτο πλάνο και ισως αυτό δεν είναι τυχαίο, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μηνα. Θα πρέπει λοιπόν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε πιο όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε αλλα και με την οικογένεια σας. Θέματα επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικά θα αποκτήσουν μια ισορροπία. Ερμής και Πωσειδωνας βοηθούν περισσότερο στο να γίνετε πιο δημιουργικοί, σκεπτικοί αλλα και να προσαρμοστείτε σύμφωνα με τις περιστάσεις. Η περίοδος αυτή εσωστρέφειας όμως μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική για την ζωή σας. Η πανσέληνος στον Ζυγο στις 8 του μηνα, ζητά να στρέψετε την προσοχή σας στις προσωπικές σας σχεσεις, οπου και βελτιώνονται αρκετά οι ισσοροπιες, τα παιδιά σας αν έχετε, και σε δημιουργικά κανάλια, η εσωτερική επικοινωνία αναπτύσσεται. Η νεα σελήνη στον Ταυρο στις 23 του μηνα, σας προειδοποιεί να μην αγνοήσετε προαισθήματα, να προσέχετε την υγεία σας, ισως δημιουργήσει μια πίεση στα επαγγελματικά.

Καλύτερες ημέρες για την αγάπη: 7, 8, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 11, 12, 14, 24

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 4, 12, 23, 30

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μένουμε σπίτι, είναι το σύνθημα και αλλιώς δεν μπουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, όμως είναι ωρα για πνευματικές ανακαλύψεις και υπερφυσικές εμπειρίες. Αν δουλεύετε από το σπίτι μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε να είστε επαγγελματικά όπως ήσασταν και να υπάρξουν ευκαιρίες για γενική βελτίωση, από πολλές απόψεις. Ας αφήσουμε όμως τα πολλά λογια, αυτά ελέγχονται από αλλους για την ωρα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η εστίαση θα αφορά τον υγιεινό τρόπο ζωής και τις προληπτικές στρατηγικές. Ο Απρίλιος μήνας δείχνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, την στρατηγική σας και να υιοθετήσετε νεα πράγματα. Θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία να τα δείτε όλα με διαφορετικό ματι. Αρης και Κρόνος  σας σπρώχνουν να ξοδέψετε χρήματα για να περάσετε πιο ευχάριστα μέσα στο σπίτι, είτε  πρόκειται για τον εαυτό σας, τα παιδιά σας η άλλα πρόσωπα. Ομως θα πρέπει να δουλέψετε σκληρότερα για τις προσωπικές σας σχεσεις οπου φαίνεται να έχει δημιουργηθεί εντάση και πρόβλημα, ένα κενό. Ο Ερμής από τις αρχές του μηνα στρέφεται προς στον 4ο οικο σας και αυτο σημαίνει έντονη κοινωνικότητα μέσα από το σπίτι. Ωρα να δείτε αυτό το κενό και να κάνετε ότι καλύτερο.

Η πανσέληνος στον Ζυγο στις 8 Απριλίου, σας ωθεί να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχεσεις σε επικοινωνιακό επίπεδο ,φέρνει νέες εμπνεύσεις στα επαγγελματικά, αντιμετωπίζετε την ολη κατάσταση πιο θετικά και με χιούμορ. Η νεα σελήνη στον Ταυρο στις 23, βελτιώνει την υγεία σας, την εμφάνιση σας, καθώς και η ανανεωμένη προσωπική σας δυναμη απομακρύνει κάθε εμπόδιο. Όμως βελτιώνει δυναμικά τις προσωπικές σας σχεσεις.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 7, 8, 10, 11, 15, 16, 17, 20, 21, 25, 26, 30

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 13, 14, 15, 24, 25

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 1, 2, 5, 6, 10, 11, 20, 21, 30

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς μένουμε σπίτι, Δίας και Πλουτωνας θα συνταξιδεύουν μέσα στον Απρίλιο, στρέφοντας την προσοχή σας στο να δημιουργήσετε περισσοτέρους πνευματικούς φίλους αυτές τις μέρες, και την τεχνολογία. Στρέφετε την προσοχή σας σε θέματα υγιεινής ενώ θα υπάρξει βελτίωση μετα τις 19 Απριλίου σε ότι σας απασχολεί. Είναι ωρα όμως να δώσουμε μεγαλη προσοχή στον εσωτερικο μας εαυτο, οπου θα υπάρξει μια διαδικασία πνευματικής ίασης. Πολλοί βέβαια, είναι οι πλανητες που δείχνουν ότι τώρα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας , τις προσωπικές σας σχεσεις γενικότερα, το σπίτι σας αλλα και τον εαυτο σας με την κοσμική παύση Ερμή- Αφροδίτης που γίνεται στον ουρανιο θόλο. Θέματα που σας απασχολούν θα τα συζητήσετε με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και θα σας υποστηρίξουν. Θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε πολλά σχετικά με την ζωή σας και τους ανθρώπους που θα περιτυγυριζουν. Οι προσωπικές σας σχεσεις οσο και περίεργο αν σας φαίνεται έρχονται σε πρώτο πλάνο. Η πανσέληνος στον Ζυγο, στις 8 Απριλίου, δείχνει κακη διάθεση, νεύρα για στόχους που μπλοκάρονται , αντίθετα σας καλεί να ηρεμήσετε, να κάνετε υπομονή. Δείτε μέσα στην ψυχή σας. Η νεα σελήνη στις 23 στον Ταυρο, δείχνει μια δυναμική επανεκκίνηση καθώς η πιστη σας, η αναγνώριση οριων, θα σας οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι τώρα.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 3, 4, 7, 8, 12, 15, 16, 17, 23, 25, 26, 28, 29

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 5, 6, 13, 14, 15, 16, 17, 23, 24

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 7, 8, 15, 16, 17, 25, 26

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μένουμε σπίτι, είναι μια όχι και τόσο εύκολή υπόθεση για σας από την στιγμή που ο Αρης έχει εισέλθει στο ζώδιο σας από της 31 Μαρτιου. Η ενέργεια σας θα βρίσκετε στα υψη, αλλα θα σας δώσει ταυτόχρονα και περισσότερο κουράγιο όμως θα πρέπει να παραμείνετε μακριά από καυγάδες και εντάσεις. Όμως αφού φροντίσετε να μείνετε μακριά από ότι είναι επικίνδυνο για σας, να επενθυμιζω ότι η πνευματικη σας ζωή είναι πολύ σημαντικη και τώρα κατά κάποιο τρόπο θα αναγκαστείτε να σκεφτείτε, να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στο πνευματικό στοιχείο, μέσα από ασχολίες που είχατε αμελήσει. Ωρα να εξασκήσετε τα επικοινωνιακά σας στοιχεία ακόμη περισσότερο. Επαγγελματικά, μην πιέζετε καταστάσεις, εκτός αν έχετε την ευκαιρία να συνεχίζετε να δουλεύετε από το σπίτι. Ξέρετε ότι θα έχετε την τάση για ατυχήματα οπότε κάντε κατι να περιορίσετε αυτή την ενέργεια μέσα στο σπίτι. Δίας και Πλουτωνας θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας και ανα πέτυχετε πολλά περισσότερα. Συγκέντρωση τώρα σε οικογενειακά θέματα και προσωπικές σχεσεις θα βελτιώσουν την κατάσταση σας. Προσοχή ομως σε θέματα υγιεινής μεχρι της 19 του μηνα. Ξεκουραστείτε. Ανακαλύψτε το περιβάλλον σας, τις σχεσεις σας , αναπτύξτε τις. Ηλιος και Ουρανος από τις 24 και μετα θα επιφέρουν αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Κοινωνικοποίηση μέσα από το σπίτι και την οικογένεια.

Η πανσέληνος στον Ζυγο, στις 8 Απριλίου, δείχνει μια στροφή στις προσωπικές σας σχεσεις. Ασχοληθείτε με το φυσικο σας σώμα. Σοφές, διαισθητικές αποφάσεις σας κάνουν να καταναλώνετε και να κάψετε ενέργεια. Η νεα σελήνη στον Ταυρο στις 23 του μηνα, ένα μείγμα από εξελίξεις. Καλά θα κάνετε να έχετε ένα σχέδιο επιστροφής μετα την μεγαλη παύση εξετάζοντας διάφορες προοπτικές.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 3, 4, 7, 8, 12, 15, 16, 17, 23, 25, 26, 30

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 1, 2, 6, 9, 10, 14, 18, 19, 24, 28, 29

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 9, 10, 14, 24

ΙΧΘΕΙΣ

Μένουμε σπίτι είναι μια πραγματικότητα οπου και εσεις δεν θα είστε η εξαίρεση ,όπως όλα τα ζώδια, παρατηρείτε μια εσωστρέφεια και η προσοχή μας εστιάζετε προς το κατω μέρος του χάρτη. Αυτή είναι μια σημαντικη μετατόπιση οπου συγκεντρωνόμαστε στην οικογένεια, τις προσωπικές μας σχεσεις και το σπίτι, όλα αυτα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Η Αφροδίτη δείχνει κοινωνικοποίηση μέσα από το σπίτι καθώς θα ασχοληθείτε με αυτό ουσιαστικά, διαμορφώνοντας το περιβάλλον όπως εσεις θέλετε για να είστε άνετα. Ότι έχει σχέση με το ιντερνετ, μπορείτε να ασχοληθείτε και με αυτό εκτός αν έχετε και την ευκαιρία να εργάζεστε από το σπίτι. Η σύνοδος Δια/Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις οπου στην συνέχεια θα φέρει θετικές εξελίξεις. Η υγεία σας είναι θετική, ενώ στις αρχές Απριλίου ισως η ευθυγράμμιση με την Αφροδίτη σας αγχώσει καπως. Ενδυναμώστε το ανοσοποιητικό σύστημα με βιταμίνες και άσκηση. Οι προσωπικές σας σχεσεις θα είναι αρκετά καλες ενώ και ο Ερμής συμβάλει στο να πανε όλα καλά. Η πανσέληνος στον Ζυγο στις 8 του μηνα, δείχνει καλή φυσική υγεια και ευχάριστες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Μην πιέζετε καταστάσεις με τα επαγγελματικά. Η νεα σελήνη στον Ταυρο στις 23, δείχνει σταθερότητα, δυναμη, ανασυγκρότησή δυνάμεων.

Καλύτερες μέρες για την αγάπη: 1, 2, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 15, 16, 17, 20, 21, 25, 26, 30

Καλύτερες μέρες για τα χρήματα: 6, 7, 8, 14, 15, 16, 20, 21, 22, 24, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για καριέρα: 6, 11, 12, 14, 24

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.