🌺✨ΜΗΝΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ🌺✨ ΜΑΙΟΣ 2020🌺✨

στις

ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΙΟΥ 2020

1 Μαΐου- συνοδος Ερμή/Ουρανού– εμφανίζονται ξαφνικά νεα και καινούργια πράγματα και ιδέες, οι στόχοι επανεξετάζονται και οι επαγγελματικές επιδιώξεις είναι πιο έντονες. Βελτίωση της δουλειάς μας κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο. Καλή διανοητική κατάσταση αλλα υπάρχει ισχυρογνωμοσύνη και ιδιοτροπία. Επηρεάζονται οι Ταύροι.
4 Μαΐου- τετράγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα– ανασφάλειες, εξιδανίκευση, δύσκολη ανταπόκριση, αναποφασιστικότητα, ξεγέλασμα ,κριση, ψευδαισθήσεις, απογοήτευση, δύσκολη πραγματοποίηση ιδεών. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι και οι Ιχθείς.
Συνοδος Ηλιου/Ερμή- συζητήσεις, συναντήσεις και καλά νεα. Έντονη κινητικότητα αλλα και κατανόηση. Υψηλή διανοητική ενέργεια, Μεγάλες ιδέες. Επηρεάζονται οι Ταύροι.
7 Μαΐου -Πανσέληνος των Λουλουδιών στον Σκορπιο
9 Μαΐου- τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα– βαθιές συζητήσεις με βαθιά νοήματα αλλα και βαθιές επιθυμίες. Διανοητικός θρίαμβος, επιτυχία, αναγνώριση, πραγματοποίηση. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ταύροι.
10 Μαΐου -τρίγωνο Ερμή/Δια-σωστές αποφάσεις και σωστές κινήσεις στα επαγγελματικά. Μεγάλα σχέδια που μπαίνουν σε κίνηση και εφαρμογή. Μετατόπιση σε μια πιο δημιουργική εποχή αργότερα. Η ικανότητα να εκλύουμε πελάτες, να προχωράμε γενικότερα μπροστά. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ταύροι.
Εξάγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα– έντονη και δημιουργική διαίσθηση και σκέψη. Κατανόηση, όραμα, φαντασία, πνευματικές σχεσεις, προαίσθημα. Ευνοούνται Ιχθείς και Ταύροι.
11 Μαΐου- Ο Κρονος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 4:17 π.μ στην 1η μοιρα του Υδροχόου
Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων στις 11:58 μμ.
Τετράγωνο Ερμή/Αρη– εντάσεις, καθυστερήσεις, νεύρα. Προσοχή οι Ταύροι και Υδροχόοι.
12 Μαΐου- τρίγωνο Ερμή/Κρόνου-λογική, υπευθυνότητα, βοήθεια, εκπλήρωση, εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Ευνοεί Υδροχόους και Διδύμους.
13 Μαΐου-Ο Αρης εισέρχεται στους Ιχθείς στις 6:17 π.μ.
Η Αφροδίτη ξεκινά την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους στις 8:50 π.μ. στις 21 μοίρες
14 Μαΐου-Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 3:45 π.μ. στις 27 μοίρες του Αιγόκερω
15 Μαΐου- τρίγωνο Ηλιου/Πλούτωνα- ευνοεί την επιτυχία και το χρήμα. Η δυναμη του καθενός. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ταύροι.
17 Μαΐου -τρίγωνο Ηλιου/Δια– αισιοδοξία, δυναμη και αυτοπεποίθηση. Άνοδος, καλή υγεια, ευτυχία, μια τυχερή στροφή στην ζωή. Ευνοούνται Αιγόκεροι και Ταύροι.
20 Μαΐου- Ο Ηλιος εισέρχεται στους Διδύμους στις 3:50 π.μ.
21 Μαΐου- Τετράγωνο Αφροδίτης /Πωσειδωνα– ανασφάλειες, εξιδανίκευση, δύσκολη ανταπόκριση, αναποφασιστικότητα, ξεγέλασμα ,κριση, ψευδαισθήσεις, απογοήτευση, δύσκολη πραγματοποίηση ιδεών. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι και οι Ιχθείς.
22 Μαΐου-Νεα Σελήνη του Μελιού στους Διδύμους
25 Μαΐου- εξάγωνο Αρη/Ουρανού– απρόσμενες ευκαιρίες αλλά και η τάση να ενεργούμε γρήγορα και βιαστικά. Θάρρος, ,ελευθερία κινήσεων, εξαιρετικές προσπάθειες.
28 Μαΐου-Ο Ερμής εισέρχεται στον Καρκινο στις 8:10 π.μ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Ο Μάιος είναι σημαντικος μήνας από αστρολογικής άποψης. Ο Κρόνος, η Αφροδίτη και ο Δίας ξεκινούν τον ανάδρομο κύκλο τους κατά τη δεύτερη εβδομάδα Μαΐου. Αυτό από μόνο του σημαίνει ότι κατά τη δεύτερη εβδομάδα του επόμενου μηνα οι ενέργειες μετατοπίζονται και μεταβάλλονται σε σημαντικο βαθμό και οι συμπαντικοί κραδασμοί θα προσθέσουν περισσότερη ένταση και πάθος στην πανσέληνο του Μαΐου στον Σκορπιο οπου αναζωογονεί τη ζωή μας και θα μπουμε ξανά στη δράση.

Μπαίνουμε στο μήνα Μάιο, και είμαστε κάπου ανάμεσα στα μισά της άνοιξης και του θερινού ηλιοστάσιου. Αυτή η ημέρα γιορτάζεται παραδοσιακά για αιώνες ως εποχή της γονιμότητας. Στο αττικό ημερολόγιο ήταν ο ενδέκατος μήνας Θαργηλιών που αντιστοιχεί με το χρονικό διάστημα 23 Απριλίου-23 Μαΐου. Μπορούμε να δούμε τη γη να αναδύεται με τον νέο κύκλο ανάπτυξης και πλούσιας ζωής. Οι λατίνοι συγγραφείς τον εκφέρουν πάντα με τη λέξη «mensis» (μήνας) ή Kalendae (καλένδες). Κατά τον Πλούταρχο (Βίος Νουμά 19) η ονομασία του Μήνα (Maja) προήλθε από το όνομα της νύμφης Μαίας που ήταν η ομορφότερη από τις Πλειάδες τις επτά κόρες του Άτλαντα (Ατλαντίδες) και της Πλειόνης και μητέρα του θεού Ερμή στον οποίο ο μήνας αυτός ήταν αφιερωμένος. Ο Μάιος συνδέεται επίσης και με την όλη πορεία της Βασιλεύουσας πόλης του Μεγάλου Κωνσταντίνου του οποίου τη μνήμη γιορτάζουμε στις 21 του μήνα. Ο κόσμος όμως που κρατιέται κλειδωμένος για εβδομάδες στα σπίτια του τώρα αλλα θα έχει την έντονη επιθυμία να τελειώνει με τους περιορισμούς και να βγει εξω.

Η Αφροδίτη αυτό τον μηνα και για πολύ καιρο θα αρχίζει ένα περίεργο χορό με τον Ποσειδώνα. Για κάποια ζώδια μπορεί να είναι ενας ρομαντικός χορός για κάποιους όμως ισως αυτό να μην ισχύει. Υπάρχουν πολλές σημασίες βέβαια σχετικά με τις όψεις Αφροδίτης / Ποσειδώνα τις οποίες και αναπτύξαμε σε ξεχωριστό κείμενο. Για να καταπολεμήσετε την αρνητική επιρροή της όψης αυτής, ακούστε μουσική για παράδειγμα, που θα σας βοηθήσει να διασκεδάσετε περισσοτερο. Σκοπός όμως είναι να βρείτε αποδοχή στην καρδιά σας. Ο συνδυασμός Αφροδίτης/Πωσειδωνα λατρεύει τη μουσική και την τέχνη, ωστόσο, δεδομένου ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στους Δίδυμους, ο γραπτός και προφορικός λογος φαινετε να έχουν ιδιαίτερη σημασία. Ποίηση ισως; Φανταστικά και ρομαντικά μυθιστορήματα σίγουρα θα ταιριάζουν. Έχετε δοκιμάσει να γράψετε τραγούδια η ένα βιβλίο; Βεβαιωθείτε όμως ότι δεν εξιδανικεύετε τους πάντες και τα πάντα και ότι βλέπετε αυτό που πραγματικά είναι ο άλλος και όχι αυτό που θέλετε εσεις να δείτε.

Βασικά είναι μια προειδοποίηση να μην πληρώνετε περισσότερα για κάτι από ό, τι αξίζει, εκτός αν πρόκειται για κάτι που έχει νόημα για εσάς πέρα ​​από την τιμή. Λαμβάνοντας υπόψη τι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες με τον δήθεν ιό, μπορεί να αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να δουν τις αποταμιεύσεις τους να μειώνονται ή το υπόλοιπο της πιστωτικής τους κάρτας να αυξάνεται. Με Αφροδίτη/Ποσειδώνα να προσέχετε την οικονομική σας ευημερία.

Σίγουρα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας θα κυριαρχούν και μπορεί ακόμη και να αποκαλύψει τι είναι αλήθεια και τι δεν ισχύει για ρομαντικές σχεσεις που ξεκίνησαν στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της καραντίνας για παράδειγμα. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα σημαντικά πράγματα περα από αυτές τις εννοιες που ολοι γνωρίζουμε.

Η Πανσέληνος Μάιου στον Σκορπιο συνδέεται με την άμεση και ισχυρή επικοινωνία. Είναι μια αρκετά έντονη χρονική περίοδος και μας υποκινεί να συνδεθούμε ή να επανασυνδεθούμε, αν θέλετε με αυτό που μας αρέσει και μας εμπνέει, αλλά σίγουρα σας ανεβάζει και μας κάνει να αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι κάθε πρωί που σηκωνόμαστε. Είναι μια εποχή του χρόνου για να ξαναζωντανέψετε κάτι για το οποίο αισθάνεστε παθιασμένοι.

Στις 11 Μαΐου θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία του Κρονου μεσα απο τον Υδροχόο και σημειώστε τι κάνετε, πώς βιώνετε τη ζωή σας, καθώς θα σας δείξει πως θα ξεδιπλωθούν τα επόμενα 2 ½ χρόνια στη ζωή σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη δύο ημέρες αργότερα την ίδια ημέρα που ο Άρης θα αφήσει τον Υδροχόο και θα περάσει στους Ιχθείς. Θυμηθείτε ότι η Αφροδίτη στους Δίδυμο αφορά φιλίες και επικοινωνίες. Στις 14 Μαΐου, αρχίζει και η ανάδρομη πορεία του Δια, ο κόσμος που δημιουργήθηκε από τον κοροναϊό σηματοδοτείτε από την σύνοδο Δια/Κρονου στην συνέχεια ξεκινώντας τις μεγάλες αλλαγές στις εταιρείες, τις κυβερνήσεις και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Θα νιώσετε μια λεπτή μετατόπιση της ενέργειας στις 20 Μαΐου, καθώς ο Ήλιος κινείται στο ζώδιο των Δίδυμων. Η Αφροδίτη θα τετραγώνιζει ακριβώς τον Ποσειδώνα.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 22 Μαΐου, η Νεα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 2 μοίρες των Διδύμων. Ο κυβερνήτης είναι ο Ερμής και αυτος ο υπέροχος συνδυασμός είναι ιδανικός για να περάσετε χρόνο με ανθρώπους που είναι εύκολο να μιλήσετε, να γελάσετε και με αυτούς που σας ενθαρρύνουν. Θα είναι μια υπέροχη ατμόσφαιρα για το σαββατοκύριακο και για τις τελευταίες μέρες του Μαΐου.

ΚΡΙΟΣ

Μεχρι τα μέσα Μαΐου, θα έχετε την δυναμη να κάνετε αυτά που πρέπει. Μετα τα μέσα Μαΐου περίπου οι περισσότεροι πλανητες θα πηγαίνουν πιο αργα και ο ρυθμός της ζωής σας θα αλλάξει. Όλα θα αρχίσουν να επιβραδύνονται. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα είναι πιο σημαντικη για σας που θα επηρεάσει την προσωπική σας ζωή και το χρήμα. Μην πάρετε αποφάσεις σημαντικές σχετικά με τις προσωπικές σας σχεσεις και τα οικονομικά ζητήματα. Ισως να υπάρξουν καθυστερήσεις στα επαγγελματικά αφού και ο Κρόνος θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του. Ωρα να ασχοληθείτε με την οικογένεια, να προγραμματίσετε το επόμενο βήμα, οργανώστε ζητήματα που συνδέονται με χρήματα, φόρους κτλ. Πολλά είναι αυτά που χρειάζονται επίλυση. Η υγεια θετική.

Η πανσέληνος στον Σκορπιο στις 7 Μαΐου, σας στέλνει το μήνυμα να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας και την προσωπική σας δυναμη οπου προσβλέπει σε μια δυνατή ψυχολογική ανάταση. Επικεντρώνεται επίσης σε θέματα επαγγελματικά, υγεία και την ψυχολογική σας ισορροπία. Εκφράστε με σωστο τρόπο την δυναμική σας. Εντάσεις και διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο αλλα και έντονες στιγμές πάθους στις προσωπικές σας σχεσεις. Η νεα σελήνη στους Διδύμους στις 22 του μηνα, δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή, στόχους και νεα σχέδια αλλα φέρνει και επαγγελματικά ξεκαθαρίσματα.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 13, 14, 23, 24

Καλύτερες μέρες για Χρήματα: 3, 4, 5, 12, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24

Καλύτερες μέρες για Καριέρα: 4, 10, 11, 12, 13, 22

ΤΑΥΡΟΣ

Μεχρι τα μέσα Μαΐου ο Αρης σχηματίζει όψεις που φέρνουν άγχος και πίεση ενώ μετα της 13 του μηνα, ο Αρης θα σας κάνει να νιώθετε πολύ καλύτερα. Ωστόσο και η Αφροδίτη θα βοηθήσει σε αυτό, ειδικά αυτοι που ψάχνουν για νεα εργασία. Ο Ερμής και η Αφροδίτη δείχνουν να φέρνουν κάποιες θετικές ευκαιρίες. Ο Δίας ακόμα συνταξιδεύει με τον πλανήτη που συνδέεται με τις προσωπικές σας σχεσεις και αυτό είναι ένα σημαντικο. Αν και ο Πλουτωνας είναι σε ανάδρομη πορεία, η ταχύτητα των όποιων εξελίξεων μειώνετε, δίνοντας το μήνυμα ότι δεν πρέπει να βιάζεστε αλλά να απολαύσετε περισσότερο μια σχέση. Από οικονομικής άποψης η Αφροδίτη, μαζί με τον Ηλιο από τις 12 του μηνα δείχνει εύνοια. Όπως και να έχουν τα πράγματα, είναι ενας πολύ καλος συνδυασμός που θα βοηθήσει. Η παρουσία της Αφροδίτης είναι θετική έστω και ανάδρομη που δείχνει περισσότερη εστίαση στην αυτοβελτιωση σας από κάθε άποψη.

Η πανσέληνος στον Σκορπιο στις 7 Μαΐου δείχνει έντονες προκλήσεις, εντάσεις, δυσκολίες, ανταγωνισμό στη δουλειάς σας. Δείχνει όμως αντοχή, έντονη κοινωνική ζωή και υποστήριξη. Ισως να βρείτε μια καλή ευκαιρία για τα επαγγελματικά σας η τα παιδιά σας. Η νεα σελήνη στους Διδύμους στις 22 του μηνα φέρνει καλά επαγγελματικά νεα και ευκαιρίες αλλα δυσκολίες και εντάσεις στην προσωπική σας ζωή.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3, 4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 23, 24

Καλύτερες μέρες για Χρήματα: 2, 3, 12, 13, 22, 23, 24

Καλύτερες μέρες για Καριέρα: 2, 10, 13, 14, 20

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δραστηριότητα ανάδρομων πλανητών θα αυξηθεί αυτόν τον μηνα, που πλέον θα είναι σχεδόν ολοι. Οσοι ψάχνουν για εργασία θα έχουν την ευκαιρία με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα να κάνουν μια πιο βαθιά ερεύνα στην αγορά οσο αφορά τις όποιες ευκαιρίες. Προσοχή, όμως γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως δείχνουν. Θα πρέπει γενικότερα να είστε προσεχτικοί με οικονομικά ζητήματα αλλα επίσης δεν θα ήταν και καθόλου καλή ιδέα να κάνετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές τώρα. Ο Δίας και αυτος θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του και θα υπάρξει ισως καθυστέρηση στις προσωπικές σας σχεσεις. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν με τον ρυθμό που σας υπαγορεύετε από το σύμπαν. Αλλωστε η προσοχή σας θα είναι στραμμένη τωρα προς την εξωτερική σας ζωή. Ο Ερμής από τις 17 Μαΐου, θα φέρει λύσεις σε προσωπικά θέματα. Τα οικονομικά σας θα ενδυναμωθούν ιδιαίτερα μετα τις 29 του μηνα.

Η πανσέληνος στον Σκορπιο στις 7 Μαΐου δείχνει να επικεντρώνεστε στην κοινωνική σας ζωή , φίλους και διασκέδαση οπου το έχετε ανάγκη αλλα και στην προσωπική σας ευεξία και ανανέωση. Έντονη δραστηριότητα και δημιουργία στον επαγγελματικό σας χώρο. Η νεα σελήνη στις 22 Μαΐου στο ζώδιο σας, φέρνει ομως καλά νεα, έντονη επικοινωνία, μετακινήσεις, επιτυχία, θετικά αποτελέσματα. Η ψυχολογία σας θα παίξει σημαντικο ρολο στα επαγγελματικά σας και στο τι εντύπωση δίνετε στους αλλους.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3, 4, 5, 8, 9, 12, 13, 14, 22, 23, 24

Καλύτερες μέρες για Χρήματα: 2, 3, 11, 12, 22, 23, 25, 26

Καλύτερες ημέρες για Καριέρα : 6, 7, 15, 16, 25, 26

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη αν και σε ανάδρομη πορεία, μαζί με τον Ερμή μπορεί να φέρει λύσεις σε προσωπικά θέματα και αυτό είναι θετικο. Η Αφροδίτη όμως στους Διδύμους δείχνει έντονη κοινωνικότητα και ότι τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πνευματικής φύσεως οπου θα θέλετε να μοιραστείτε με αλλους. Ο Δίας και ο Πλουτωνας σε οψη συνόδου αυτόν τον μηνα αλλά και σε ανάδρομη πορεία δείχνουν οικονομικες ευκαιρίες και ότι ευνοεί το χρήμα γενικότερα. Τα οικονομικά δείχνουν θετικά χωρίς υπερβολές. Τον Μαιο θα παίξουν όμως σημαντικο ρόλο οι φιλοι και οι γνωριμίες αλλα θα έχετε και ένα καλο συναίσθημα ότι όλα θα πανε καλύτερα. Στις 20 του μηνα ο Πλουτωνας θα εισέλθει στον 12 οικο σας και αυτο σημαίνει ότι μια σημαντικη περίοδος πρόκειται να κλείσει για σας. Η ανάδρομη πορεία των πλανητών θα αλλάξει τους ρυθμούς στην ζωή σας. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δείχνει οτι δεν πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την οικογένεια και τις προσωπικές σας σχεσεις μετα τις 13 του μηνα. Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.

Η πανσέληνος στον Σκορπιο στις 7 Μαΐου δείχνει έντονη κοινωνική δραστηριότητα, μετακινήσεις και επικοινωνία. Η νεα σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου, είναι αρκετά έντονη οπου εστιάζετε στα μελλοντικά σας σχέδια, φέρνει επαγγελματική επιτυχία και ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 10, 11, 12, 13, 14, 22, 23, 24

Καλύτερες μέρες για Χρήματα: 1, 2, 3, 11, 12, 22, 23, 27, 28

Καλύτερες ημέρες για Καριέρα: 4, 5, 14, 15, 18, 19, 25, 26

ΛΕΩΝ

Ερμής και Αφροδίτη, αν και με τον δεύτερο πλανήτη σε ανάδρομη πορεία, τα πάντα μπορεί να συμβούν, με το να είναι εκτός οριων. Οι ευθύνες όμως στην δουλειά, σας τραβούν εξω από τα συνηθισμένα σας ορια, οι οποίες θα είναι αρκετές και το πρώτο μισο του μηνα θα είστε ιδιαίτερα αγχωμένοι. Μεχρι της 17 Μάιου, τουλάχιστον λύσεις δεν θα δοθούν λυσεις σε θέματα οικονομικής φύσεως, αν υπάρχουν προβλήματα. Θέματα υγείας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά μεχρι της 20 Μαΐου. Αρης και Ερμής σας αγχώνουν ενώ μετα τις 20 Μαΐου, με θετικές όψεις τα πράγματα θα βελτιωθούν. Θέματα επαγγελματικης φυσεως θα πανε αρκετά καλά όπως επίσης και τα οικονομικά και ισως κερδίσετε και παραπάνω χρήματα. Όμως σημαντικο είναι ότι ο Μάιος θα είναι ιδιαίτερα ζόρικος οσο αφορά τις προσωπικές σας σχεσεις και αυτό θα πρέπει να το θυμάστε.

Η πανσέληνος στον Σκορπιο στις 7 Μαΐου, πρόκειται να φέρει εντάσεις και σύγχυση τόσο στα επαγγελματικά σας αλλά και την προσωπική σας ζωή. Οι λέξεις θα έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους αλλους και θα πρέπει να σκέπτεστε πριν μιλήσετε. Η νεα σελήνη στους Διδύμους, στις 22 Μαΐου, θα φέρει καλά νεα σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους, η κοινωνική σας ζωή θα είναι αρκετά έντονη ενώ θα υπάρχει ακόμη σύγχυση και ψευδαισθήσεις στις προσωπικές σας σχεσεις. Προσοχή όμως στις παρεξηγήσεις γενικότερα.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 4, 5, 10, 13, 14, 20, 23, 24

Καλύτερες μέρες για Χρήματα: 2, 3, 12, 13, 22, 23, 24, 29, 30

Καλύτερες ημέρες για Καριέρα: 4, 5, 13, 14, 20, 21, 23, 24

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα επιβραδύνονται στον κόσμο, καθώς τώρα οι περισσότεροι πλανητες πρόκειται να είναι σε ανάδρομη πορεία για πολύ καιρο. Αυτό το μήνα, ειδικά μετά της 13 ο Άρης θα κυριαρχεί. Έτσι, θα συγκεντρωθείτε περισσότερο στις εξωτερικές υποθέσεις και παλι. Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι ο οίκος που συνδέεται με τα επαγγελματικά και την καριέρα σας θα ενδυναμωθεί ιδιαίτερα από τις 20 και μετά – θα εστιάσετε στην καριέρα και τους στόχους σας και θα αφήσετε τα οικογενειακά θέματα στην ακρη για λίγο. Αλλωστε ο Δίας που συνδέεται με την οικογένεια θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, στις 14 Μαιου, λίγο πριν ο 10 οίκος σας θα γίνει πιο ισχυρος. Το τέλειο τάιμινγκ! Η Αφροδίτη θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία της στις 13 Μαΐου και αυτό θα φέρει προβλήματα και καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικής φύσεως οπου θα πρέπει να είστε προσεχτικοί. Μέχρι της 20 του μηνα θα μπορείτε να μετακινηθείτε ενώ μετα θα υπάρξει εύνοια για επιτυχία και άνοδο στα επαγγελματικά.

Η πανσέληνος στον Σκορπιο στις 7 Μαΐου, είναι δείκτης προσωπικής ευτυχίας και ευχαρίστησης στις σχεσεις σας. Τώρα  όμως μην προσπαθείτε να λύσετε τίποτα, χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας. Ζητήστε από το σύμπαν αυτό που επιθυμείτε και θα σας δοθεί. Από την άλλη πλευρά, η νεα σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, στις 22 του μηνα αναμένεται να φέρει εντάσεις και ανατροπή ισορροπιών. Ο ανταγωνισμός θα είναι αρκετά έντονος, ενώ πρόοδος θα υπάρξει μέσα από αμοιβαία αναγνώριση και συμβιβασμό.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για Χρήματα: 3, 4, 5, 12, 13, 14, 22, 23, 24

Καλύτερες ημέρες για Καριέρα: 2, 3, 12, 13, 23, 24

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο το γεγονός ότι ο Πλουτωνας έχει ήδη αρχίσει την ανάδρομη πορεία του θα ευνοήσει αρκετά τα οικονομικά σας αυτό τον μηνα. Το ότι είναι ανάδρομος βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεχτικότεροι οσο αφορά την διαχείριση των οικονομικών σας. Σημαντικο θα ήταν να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις, αγορές και επενδύσεις. Θα είναι σημαντικό ωστόσο να προσπαθήσετε να συνεχίσετε να είστε συντηρητικοί για κάποιο χρονικό διάστημα. Λύστε τις αμφιβολίες σας αν πρόκειται να κάνετε μια σημαντική αγορά. Η φυσική άσκηση θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα από τις 13 του μηνα και μετα. Ο Αρης επίσης ομως θα ευνοήσει τις προσωπικές σας σχεσεις μεχρι κάποιο σημείο, αλλα θα είναι σημαντικο να διατηρηθεί η ισορροπία, ιδιαίτερα στις επαγγελματικές σχεσεις. Ισως τα πράματα να γίνουν καπως παράξενα, με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, διότι θα επιθυμείτε να πετύχετε περισσότερα στην κοινωνική σας ζωή. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα περιπλέξει καπως τα πράγματα στις σχεσεις σας.

Η πανσέληνος στον Σκορπιο, στις 7 του μηνα, επικεντρώνετε στις προσωπικές σχεσεις σας φέρνοντας εντάσεις, έλλειψη ρεαλισμού, επιθετικότητα, πίεση. Η νεα σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου δείχνει άνοδο και επιτυχία στα επαγγελματικά ενώ στην προσωπική σας ζωή θα προσπαθείστε να φέρετε την ηρεμία και την αρμονία.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 13, 14, 15, 18, 19, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για Χρήματα: 3, 6, 7, 11, 12, 21, 22

Καλύτερες ημέρες για Καριέρα: 2, 3, 11, 23, 25, 26

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεχρι να αρχίσει η αναδρομή πορεία της Αφροδίτης στις 13 Μαΐου εσεις καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που σας δίνετε στις σχεσεις σας διότι μετα θα αρχίσει η ανάδρομη πορεία της. Κάντε ότι καλύτερο χωρίς να δεσμευτείτε η να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στις προσωπικές σας σχεσεις. Αλλωστε σχεδόν ολοι οι πλανητες τώρα θα αρχίσουν την ανάδρομη πορεία τους και η ταχύτητα των όποιων εξελίξεων θα μειωθεί. Είναι επίσης σημαντικό να διατηρηθεί η καλή συναισθηματική υγεία. Διατηρήστε τις ισσοροπιες σας με θετικο και εποικοδομητικό τρόπο. Μετά τις 13, ο Άρης μετακινείται στους Ιχθείς, οπου τα πράγματα θα βελτιωθούν περισσοτερο. Είναι καιρός να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας. Η αυτοπεποίθηση ομως και η αυτοεκτίμηση θα μπορούσαν να είναι πιο αδύναμα από το συνηθισμένο. Είναι μια περίοδος αυτοθεραπείας και θα βοηθήσει ιδιαίτερα η περίοδος της πανσελήνου στο ζώδιο σας. Περισσότερη εσωτερική ισορροπία και συντονισμός και αυτό θα φανεί στην εξωτερική σας ζωή. Η νεα σελήνη στους Διδύμους, στις 22 Μαΐου, θα φέρει δυσκολίες στον επαγγελματικος χώρο, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις η να βγάλετε συμπεράσματα, θα υπάρξει σύγχυση αλλα θα φέρει και αποκαλύψεις στις προσωπικές σας σχεσεις.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4, 5, 13, 14, 20, 21, 23, 24

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 8, 9, 12, 22

Καλύτερες μέρες για Καριέρα: 1, 2, 3, 11, 23, 27, 28

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο πλανήτης επι των οικονομικών σας, ο Κρόνος θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις 11 Μαιου και θα παραμείνει έτσι για πολλούς μήνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουν τα κέρδη, αλλά επιβραδύνει τα πράγματα λίγο. Απαιτείται περισσότερη δέουσα επιμέλεια πριν κάνετε σημαντικές επενδύσεις ή αγορές. Βρίσκεστε σε μια περίοδο αρκετά έντονη κοινωνικά. Στις 20 του μηνα, καθώς ο Ήλιος ομως θα εισέρχεται στον 7ο οικο σας, οπου ξεκινάει μια περίοδος ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στις προσωπικές σας σχεσεις οπου θα είστε περισσότερο ευτυχισμένοι η θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Εστω και με ανάδρομη Αφροδίτη και εκτός οριων, οσο και να περίεργο σας φαινετε! Ο πλανήτης της αγάπης, ο Ερμής, κινείται γρήγορα αυτόν τον μήνα. Θα υπάρχει περισσότερος ρομαντισμός τωρα μέσα στη σχέση αλλα και περισσοτερη επικοινωνια. Ο Άρης στον 4ο οικο σας στις 13, σηματοδοτεί μια εξαιρετική περίοδος για επισκευές αλλα και εντονη δραστηριοτητα στο σπίτι. Τα μέλη της οικογένειας μπορεί να είναι πιο επιθετικά, οπότε να είστε πιο υπομονετικοί μαζί τους.

Η πανσέληνος στις 7 Μαΐου, στον Σκορπιο, θα φέρει εντάσεις στο σπίτι αλλά θετικά μηνύματα στην επαγγελματική σας ζωή. Η νεα σελήνη στους Διδύμους, φέρνει αποσυντονισμό από τους στόχους σας και ισως θα πρέπει να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να πετύχετε.Ολα ειναι θεμα αυτοσυγκεντρωσης!

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 23, 24

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 12, 13, 14, 22

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2, 3, 12, 13, 23, 24, 29, 30

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη είναι «εκτός ορίων» από τις 3 Απριλίου και θα παραμείνει έτσι για ολόκληρο τον μήνα. Έτσι, στα επαγγελματικά ζητήματα, είναι πιθανο να αναλάβετε ευθύνες που θα σας ξεβολεψουν. Ο Ερμής θα μπορούσε να σας βγάλει επίσης «εκτός ορίων» από τις 17 του μηνα και μετά. Αυτό σημαίνει ότι σε θέματα υγείας και στη δουλειά σας, θα ξεπεράσετε τα φυσιολογικά σας όρια. Οι εργασιακές ευθύνες είναι πιθανο να σας απομακρύνουν από τους συνήθεις τρόπους εργασίας σας. Οι αιτούντες εργασία μπορεί επίσης να αναζητούν ευκαιρίες εκτός των φυσιολογικών κύκλων τους. Η ανάδρομη Αφροδίτη σημαίνει ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να αποκτήσετε περισσότερη σαφήνεια στα πράγματα. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ο Ερμής στις 29 Μαΐου, θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων πάσης φύσεως. Η πανσέληνος στον Σκορπιο στις 7 του μηνα εστιάζετε στην επικοινωνία, επουλώνει την καρδιά σας από τραυματικές εμπειρίες και στρέφεστε περισσότερο στα επαγγελματικά σας σχέδια και επικοινωνία. Η νεα σελήνη στους Διδύμους, στις 22 Μαΐου, αν και φέρνει μικρές καθυστερήσεις ωστόσο ένα κύμα τεράστιας θετικής ενέργειας κατευθύνεται προς τα εσας. Μην το σπαταλήσετε, χρησιμοποιήστε το!

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 4, 5, 11, 13, 14, 23, 24, 25, 26

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2, 3, 10, 12, 13, 14, 20, 22

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4, 5, 13, 14, 23, 24

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ανεξαρτησία εξασθενεί αυτόν τον μήνα. Εξακολουθεί να είναι ισχυρή, αλλά όχι οπως τον προηγούμενο μήνα. Ο Άρης  θα αφήσει το ζώδιο σας στις 13 και η ενεργεια σας φτάνει στο μέγιστο για τη χρονια αυτή. Έτσι, ενώ τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα εξακολουθούν να είναι σημαντικά, είναι καλό τώρα να καλλιεργείτε τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Ο Άρης στον οικο των χρήματων σας από τις 13 δείχνει μια πιο ριψοκίνδυνη προσέγγιση. Η διαίσθησή σας είναι καλή, επομένως αυτή η προσέγγιση θα μπορούσε να λειτουργήσει. Δείχνει επίσης ότι τα χρήματα προέρχονται από τις πνευματικές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Ευνοεί τη γραφή, τη διδασκαλία, τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Ευνοεί την καλή χρήση των social media.

Θαυμάσιες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας εξακολουθούν να συμβαίνουν, καθώς ο Δίας θα ταξιδεύει ακόμα με τον Πλούτωνα, αν και σε ανάδρομη πορεία. Ο 4ος οίκος σας είναι πολύ δυνατος, οπου είναι πολύ πιθανο να διατηρήστε την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια. Με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης εκεί είναι πιθανο παλιές σχεσεις να έρθουν ξανά στο προσκήνιο. Όπως και να εχει είναι πιθανο παλιά ζητήματα (τραύματα ή παρεξηγήσεις) να επιλυθούν. Στις 19 ο Ήλιος μετακινείται στον 5ο οίκο διασκέδασης. Ο έρωτας είναι και διασκέδαση όχι απαραίτητα αφοσίωση. Προσελκύεστε άτομα που μπορούν να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές.

Η πανσέληνος στον Σκορπιο στις Μαΐου, φέρνει πάθος στις προσωπικές σας σχεσεις ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα χρήματα και στις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Η νεα σελήνη στους Διδύμους στις 22 του μηνα, σας βοηθά να επαναπροσδιορίστε τους στόχους σας ώστε να πετύχετε περισσότερα, ενώ στις σχεσεις σας βοηθά να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις αλλα και να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό ματι.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1, 2, 3, 4, 5, 11, 13, 14, 23, 24, 27, 28

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 6, 7, 12, 15, 16, 22, 25, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 6, 7, 11, 12, 21, 22

ΙΧΘΕΙΣ

Η υγεία χρειάζεται περισσότερη παρακολούθηση μετά τις 20, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σοβαρό – είναι μια περίοδος χαμηλότερης ενέργειας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά. Μετα τις 20 η υγεία βελτιώνεται. Η καλή συναισθηματική υγεία είναι πολύ σημαντική μετά τις 20 του μηνα. Εργαστείτε για να διατηρήσετε τις διαθέσεις σας θετικές και εποικοδομητικές. Αυτός είναι ένας μήνας για την επίτευξη ψυχολογικής προόδου και για ανακαλύψεις ψυχολογικού τύπου. Οι δύο πλανήτες που εμπλέκονται με τον ερωτα βρίσκονται στο 4ο οικο σας.

Η Αφροδίτη, θα είναι εκεί όλο το μήνα, ενώ ο Ερμής, από τις 12 έως τις 29 Μαΐου. Θα υπάρχει περισσότερη κοινωνικοποίηση στο σπίτι και με την οικογένεια. Για παραδειγμα, ενα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι θα είναι προτιμότερο από μια βραδιά στην πόλη. Η πνευματική συμβατότητα και η καλή επικοινωνία θα είναι σημαντικά στοιχεία αλλά η συναισθηματική οικειότητα θα είναι επίσης σημαντική. Ίσως προσπαθείτε να ζήσετε ξανά ευτυχισμένες εμπειρίες ή ίσως συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν. Έτσι δεν θα είστε στο «τώρα». Δεν αισθάνεστε την πραγματική εμπειρία του τι συμβαίνει. Το παρελθόν μπορεί να περιείχε χαρούμενες εμπειρίες, αλλά το «τώρα» είναι πάντα το καλύτερο – γιατί είναι αληθινό. Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποιον από το παρελθόν.

Αυτη η περιοδος προορίζεται για τη θεραπεία και την επίλυση. Ο Άρης, ο οικονομικός σας πλανήτης, θα κινηθεί στο δικο σας ζώδιο απο τις 13 του μήνα. Αυτό δείχνει εύνοια στα οικονομικά που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τα χρήματα σας ακολουθούν και όχι το αντίστροφο. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 7 Μαΐου δείχνει εύνοια και επιτυχία στα επαγγελματικά ζητήματα. Σχεσεις από παρελθόν επιζητούν ξεκαθαρίσματα αλλα και παρεξηγήσεις συμβαίνουν. Η νεα σελήνη στους Διδύμους στις 22 του μηνα, δίνει το μήνυμα ότι για να πετύχετε πρέπει να προσαρμοστείτε.

Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 4, 5, 12, 13, 14, 23, 24, 29, 30

Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3, 4, 5, 12, 14, 15, 18, 19, 22, 25, 26

Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3, 8, 9, 12, 22

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.