ΟΨΕΙΣ ΔΙΑ/ΟΥΡΑΝΟΥ

στις

Επέκταση της επιρροής της τεχνολογίας. Οραματίζοντας το μέλλον. Τεχνολογικές φιλοσοφίες. Η τεχνολογία είναι μια θρησκευτική εμπειρία. Οράματα του μέλλοντος. Οι πεποιθήσεις για το μέλλον. Πιστεύοντας στο μέλλον. Πιστεύοντας σε εξέλιξη. Αναρωτιέστε τι θα φέρει το μέλλον. Ανυπομονώ.

Υπερβολικες εξεγέρσεις. Υπερβολικη εκκεντρικοτητα που σε κανει διαφορετικό. Υπερβολικα περίεργος. Βρίσκοντας νόημα στην τεχνολογία. Βρίσκοντας νόημα στην εξέλιξη και πρόοδο. Ποια είναι η έννοια της προόδου; Η πρόοδος κάνει τη ζωή να χάνει νόημα; Η τεχνολογία δίνει περισσότερο νόημα στη ζωή ή λιγότερο; Ποια είναι η ηθική της τεχνολογίας και της προόδου; Φιλοσοφίες της εξέγερσης. Πειραματική εκπαίδευση.Πολύ ενθουσιασμένοι μεταρρυθμιστές. Θρησκευτικό περιθώριο. Πειραματιστείτε με την πίστη σας. Πειραματικές θρησκείες. Ξαφνικές ματιές του Θεού (ή επιλογη θεότητας). Άμεση σύνδεση με τον Θεό. Αντιθρησκευτικός. Αθεϊστές. Επανάσταση ενάντια στη θρησκεία και την πίστη. Θρησκευτικές εξεγέρσεις. Επανάσταση εναντίον αποδεκτών ηθικών κωδίκων.

Βρίσκοντας νόημα στην αντίθετη κατεύθυνση του Θεού και της πίστης. Εξαιρετικά φιλοσοφικό. Εξαιρετικά θρησκευτικό. Θρησκεία έναντι τεχνολογίας. Μεγάλο και λαμπερό. Τύχη στην επιδίωξη τεχνολογικών εξελίξεων. Τύχη μέσω της δικη μου διαδρομής που εχω επιλέξει. Τύχη που πηγαίνετε με τον δικό σας τρόπο. Η τύχη που σπάει από την παράδοση. Έλλειψη συναισθηματικότητας για το παρελθόν. Ευφυΐα και βάθος. Πρόθυμοι να αναλάβουμε μεγαλα, απρόβλεπτα και επικινδυνα ρίσκα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.