ΟΨΕΙΣ ΚΡΟΝΟΥ/ΟΥΡΑΝΟΥ

στις

Να ειμαι διαφορετικος απο αυτο που νομιζουν οι άλλοι. Απελευθέρωση από το παρελθόν. Αγνοώντας τη συμβουλή των πρεσβυτέρων σας. Εγκατάλειψη ασφάλειας για περισσοτερη ελευθερία. Βαδιζωντας μόνος. «Οι κανόνες γίνονται για να παραβιαζονται.» Γίνετε πιο επαναστατικοί με την ηλικία. Μεγαλώνοντας στην ελευθερία σας. Επανάσταση ενάντια στην εξουσία. Επανάσταση ενάντια στους γονείς σου. Αδυναμία προσαρμογής (όχι χωρίς προσπάθεια). Τελικά απομακρύνεστε από το παρελθόν για να ακολουθήσετε τη δική σας πορεία. Διχασμος μεταξύ του καθήκοντος και της επιθυμίας.

Συμφιλίωση της μη συμμόρφωσής σας με την ανάγκη εξουσίας και αναγνώρισης. Κάνοντας το συμβατικό με εντελώς μη συμβατικό τρόπο. Σπάζοντας την μπλοκαρισμένη ενέργεια. Διάλυση άκαμπτων προτύπων. Απομακρύνση από την ευθεία και στενή διαδρομή. Απόρριψη κανόνων και κανονισμών. Κυριαρχία του απρόβλεπτου. Κατακτώντας με την προσωπική σας ιδιοφυΐα. Βάζοντας τις αρχικές σας ιδέες στην πράξη. Βρίσκοντας τρόπους για να κάνετε την ιδιοφυΐα σας να εφαρμοστεί στον πραγματικό κόσμο. Η έξυπνη τεχνολογία. Επιστήμη των υπολογιστών. Χρήση τεχνολογίας στην πραγματική ζωή. Η τεχνολογία γίνεται mainstream. Πραγματική μεγαλοφυία. Πρωτότυπος Δάσκαλος. Μια εξουσία επί των εξεγέρσεων. Οι σπασίκλες. Μη συμβατικοί εκπαιδευτικοί. Δάσκαλοι αστρολογίας. Αλλαγή των κανόνων. Η τεχνολογία αλλάζει τους κανόνες. Ομάδες ανθρώπων αλλάζουν τους κανόνες – όχλοι, διαδηλωτές και ακτιβιστές.

Ξαφνικές αποκαλύψεις για το παρελθόν. Ώρα να πάρουμε μια απόφαση μεταξύ προσκόλλησης στο παρελθόν και μετάβασης στο μέλλον. Ώρα να ανατραπεί η παλιά φρουρά. Ώρα να ασχοληθουμε με την τεχνολογία. Εννατια στους Κανόνες. Βρίσκοντας νέους τρόπους για να κάνετε παλιά πράγματα. Αποφυγή κοινωνικών κανόνων. Λαμβάνοντας μη συμβατικές έννοιες και καθιστώντας τους τον κανόνα. Ανατρεποντας τα καλυτερα σχέδια. Ανατροπη του κατεστημενου. Σπάσιμο των παραδοσιακων κανονων. Ανατροπή της παλιάς τάξης μόνο για τη δημιουργία μιας νέας ταξης πραγμάτων. Δεν είστε πλέον πρόθυμοι να ακολουθήσετε τα πράγματα όπως είναι. Σοκαριστικές πραγματικότητες. Ξαφνική εξουσία. Το χάος είναι η πραγματικότητα. Οι αρχές προσπαθούν να καταστειλλουν την ελευθερία σας. Οι κανόνες σας κρατούν από την απελευθέρωση. Επιδιώκοντας την ελευθερία από τον περιορισμό.

Εναλλακτικές πραγματικότητες. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία για να ξεφύγουμε από το παρελθόν. Πρωτότυπες ιδέες που γίνονται κανόνας. Οι ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν χάος μπροστά στις νέες τεχνολογίες. Τρελοι ηλικιωμένοι. Ηλικιωμένοι που συμπεριφέρονται άστατα και απρόβλεπτα. Αντίσταση να αναλάβετε τις ευθύνες που συνοδεύουν την ωρίμανση. Πώς οι ηλικιωμένοι θα προσαρμόστουν στις αλλαγές. Θέματα που αφορούν τους ηλικιωμένους και την ελευθερία τους. Απρόβλεπτη μελαγχολία και κατάθλιψη. Τεχνολογίες που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής. Ανακαλύψεις που αυξάνουν τη διάρκεια ζωής. Ξαφνικές γνώσεις για τη γήρανση. Τα όρια του μέλλοντος.

Τα όρια της τεχνολογίας. Μη συμβατικοί κλάδοι. Να πάρει σοβαρά για να εξερευνήσετε την πρωτοτυπία σας. Καταπολέμηση του να κάνουμε αυτο που πρέπει. Δοκιμάζοντας την αλήθεια. Η πρακτική εφαρμογή ξαφνικών πληροφοριών. Η πρακτική εφαρμογή της αστρολογίας. Μαθήματα που αποκτήθηκαν από τον αγώνα για ελευθερία. Παράξενα τεστ. Επανασταση καθως διατηρων την θεση μου στην εξουσίας. Βρίσκοντας έναν τρόπο να κάνετε το δικό σας πράγμα, ενώ εξακολουθείτε να ταιριάζετε στην υπόλοιπη κοινωνία. Βιώνοντας μια αίσθηση απόσπασης από κανόνες, κανονισμούς και εξουσίες. Σχεδιάζετε μια επανάσταση. Εκκεντρικοί παραβάτες κανόνων. Πραγματικές επαναστάσεις.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.