Επίσημα το θερινό ηλιοστάσιο μπαίνει στις 6:32 π.μ. ώρα Ελλάδος που πραγματοποιείται στις 21/6/2021 και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού που φαίνεται να είναι αρκετά ενδιαφέρον για την χωρα μας.Βλέπουμε τον Ήλιο να ανατέλλει μαζί με τον Ωροσκόπο στην 0 του Καρκίνου, τις πρώτες πρωινές ωρες στον 2 οικο της Ελλάδος που συνδέεται με τις τράπεζες και τα χρήματα του λαού, το εισόδημα της χωρας, το νόμισμα. Ωστόσο, το πρώτο πράγμα που μας τραβάει την προσοχή είναι η διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο, στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Ουρανού, κάτι που βιώνουμε από τον Δεκέμβριο του 2020, που σημαίνει ότι σημερινή κυβέρνηση σύντομα θα μας πει αντίο, με ξαφνικό τρόπο, ίσως λόγω απερίσκεπτων ενεργειών της (κουινκαξ Άρη/Δια που συνδέεται με σημαντικά προβλήματα τόσο στην οικονομία όσο και σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής με Ευρωπαίους εταίρους) η διότι συναντά μεγάλη πίεση και δυσκολίες. Βέβαια, το τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού συνήθως στον Ελληνικό χάρτη είναι μια από τις συχνές αιτίες που κυβερνήσεις παραιτούνται.

Ο ωροσκόπος στην 5η μοίρα και 27’ του Καρκίνου δείχνει ότι στο επίκεντρο θα είναι η πατρίδα, η οικογένεια η ακίνητη περιουσία, και η ιστορία του έθνους αλλα και η μνήμη που θα παίξει σημαντικο ρόλο. Η συνοδος Ηλιου/Ωροσκόπου σημαίνει αναμφίβολα ότι ο ίδιος ο Ελληνικός λαός αποφασίζει για την τύχη του. Και επειδή είναι στον Καρκίνο που είναι ένα ζώδιο που προστατεύει τα κεκτημένα του, ανάμεσα στους δυσοίωνους αστέρες του Αλγκολ και της Αλκυόνης σε απόσταση 1 μοίρας βρίσκεται και ο σταθερός αστέρας Fomalhaut που προστατεύει τις περιουσίες, μεσα από δυσκολίες και σκληρά μαθήματα!

Δύσκολα θα την βγάλει το καλοκαιρι η κυβέρνηση που αποδυναμώνεται όλο και περισσότερο, διότι θα είναι πολύ δύσκολο από οικονομικής άποψης και σίγουρα δεν θα είναι έτσι πως μας λένε τα  fake news των μιντια η όπως θα θέλαμε να είναι. Τα πράγματα δείχνουν να είναι τελείως οριακά από κάθε άποψη. Βέβαια ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι μήνες αρκετά δύσκολοι για μας, με πιθανούς νέους περιορισμούς και μέτρα, εξαναγκασμούς- εκβιασμούς, πιθανότατα να έχουμε ένα σεισμό, φωτιές και προκήρυξη εκλογών, από Αύγουστο -Σεπτέμβριο. Ο χάρτης δεν εχει μεγάλη διαφορά από αυτά που έγραψα στην πανσέληνο στον Αιγόκερω. Θα είναι δύσκολο να μαζέψει φόρους και να ανταπεξέλθει στην οικονομική πίεση.

δεν σχηματίζει όψεις με κάποιον γενέθλιο πλανήτη του ωροσκοπίου της, αν και κοιτάει μεσα σε θέματα 8ου οίκου, ωστόσο σηματοδοτεί προβλήματα και αδυναμία σε σχέση με φόρους, θλίψη σε σχέση με ζητήματα 8ου οίκου (θνησιμότητα, Διεθνή χρηματοοικονομικά, Συμβούλιο Επικρατείας. Αντιπροσωπεύει τις και τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, την αποκάλυψη σκανδάλων και μυστικών, τα δημόσια χρέη, το χρηματιστήριο, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις συντάξεις και κάθε είδους αποζημιώσεις) .

Αν όμως δεν προκηρυχτούν τώρα εκλογές τότε αυτό ίσως να γίνει το πολυ μεσα στο Φθινόπωρο.Ο τουρισμός δεν θα πάει καθόλου καλα, με ακυρώσεις και εμπόδια, θα βγάλουμε πολύ λιγότερα από τα αναμενόμενα, όχι μόνο με τον Ερμή σε αναδρομή πορεία αλλα και με τον Δια και τον Κρονο αλλα και Πλουτωνα. Και δεν είναι τόσο οι ανάδρομοι, γι αυτό συμβαίνει κάθε καλοκαιρι αλλά οι σχηματισμοί που περιβαλλουν τον χαρτη και οι συγκυρίες.

Ο επιχειρηματικός κόσμος, η ναυτιλία, θα κρατηθεί όρθιος με νύχια και με δόντια, από τον εγχώριο τουρισμό, λόγω του τριγώνου της Αφροδίτης με τον Πωσειδωνα (από 3 προς 9 οικο), δηλαδή ότι κινηθεί θα είναι από εμάς τους ιδίους τους Έλληνες, που θα επισκεφτούμε και πάλι τα χωριά μας, θα νοικιάσουμε κάποιο δωμάτιο η σπίτι, στην εξοχή κτλ όσοι μπορούν, κοντά στην θάλασσα, ενώ δεν θα λείψουν οι ερωτικές περιπέτειες και τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Ο εξωτερικός τουρισμός, βλέπω να τραβάει ζόρι λόγω της αντίθεσης προς τον Πλουτωνα προς τον 9 οίκο με την Αφροδίτη στην 22 μοίρα του Καρκίνου (φτώχεια και μοναξιά) που θα συνδεθεί επίσης και με περιβαντολογικες καταστροφές- σεισμούς. Η αλήθεια είναι ότι και από απέξω ασκείται μεγάλη πίεση, λόγω οικονομικών συμφερόντων, σχετικά με όλα αυτά που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό με τον Έλληνα να παραπαίει ανάμεσα στην φαντασία και την πραγματικότητα.

Ο λαός υποφέρει σιωπηλά (Σελήνη στην 9 του Σκορπιού σε πτώση), καθώς θα βρεθεί σε βαθιά οικονομική κρίση αφού η διελαυνων Σελήνη βρίσκεται σε άβολη θέση στον 6ο οικο. Το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού είναι ενεργό συμβολίζοντας το κλείσιμο επιχειρήσεων και πτώχευση. Βέβαια αυτή η διελαυνων Σελήνη (λαός) κυβερνά τον 2ο οικο του Ελληνικού χάρτη, που προσπαθεί να προστατεύσει ότι εχει και δεν εχει, χτυπιέται απο Ήλιο, Άρη, Κρονο, Πλουτωνα και Ουρανό, μεσα από δύσκολες όψεις.

Όπως έλεγα στην πανσέληνο:

Zευς,Πουτιν & Σι

Ο Υποθετικός Ζευς στο επίκεντρο, στους χάρτες μεταξύ των δυο ηγετών Πούτιν και Σι, εξηγεί την μεγάλη συμμαχία. Καθώς γράφεται η ιστορία, βλέπουμε τον διερχόμενο Ζευς, να σχηματίζει μια τέλεια σύνοδο με τον γενέθλιο Ερμή του Πούτιν στις 23 μοίρες του Υπ. Ζευς είναι σε μεγάλη αρμονία με τον Ήλιο του Σι μέσω ενός τέλειου…

Όμως, η σύνοδος Δια/Κρόνου κάνει τα πράγματα αρκετά δύσκολα, και μάλλον πρόκειται για μια περίοδος συνεχούς προσαρμογής σε νέα δεδομένα οπου συνεχώς δημιουργούνται αιφνίδιες αλλαγές και δυσαρέσκεια, προκαλώντας λαϊκή οργή, καθώς προκύπτουν και ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Ωστόσο, το μικρο τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού στην πανσέληνο πάντα προμηνύει ανατροπές και αλλαγές στην εξουσία με επίκεντρο την γεωπολιτική και την οικονομία. Το ίδιο ισχύει και για τον πρωθυπουργό, που συναντά το τετράγωνο με τον Ουρανό/Πλουτωνα από τον 7 οικο που σημαίνει δυσκολία και πίεση,  σε πολιτικές συνεργασίες, διαπραγματεύσεις και συναντήσεις.

Και μεσα σε όλα αυτά η υγειονομική δικτατορία συνθλιβεί στην κυριολεξία αυτό το καλοκαίρι. Ο λαός φαίνεται διχασμένος μεσα σε αυτό.

Στην Ελλάδα θα συνεχιστεί με την Σελήνη να τετραγωνίζει τον Κρόνο της Ελλάδος στον Λέοντα αλλα και με τον διελαυνων Άρη στον Λέοντα στην συνέχεια, να σχηματίζει οψη αντίθεσης προς τον γενέθλιο Ήλιο και Ουρανό της, στον Υδροχόο. Όλη αυτή η εικόνα δείχνει τον  Ελληνικό χάρτη να χτυπιέται από παντού, δίνοντας μας να καταλάβουμε ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα από κάθε άποψη. Σκάνδαλα και ψέματα θα αποκαλυφθούν και εδώ, ενώ τα μίντια θα προσπαθούν να συγκαλύψουν και να αποκρύψουν κάθε πληροφορία για το καθετί δυσάρεστο σε όλα τα επίπεδα, με τον Ερμή να σχηματίζει δύσκολες όψεις, με τους Δεσμούς, την Αφροδίτη και τον Πωσειδωνα.

Δυστυχώς δυσάρεστο φαίνεται  και το θέμα με τον εμβολιασμό των παιδιών για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις με την έναρξη του σχολικού έτους, ωστόσο ο Ερμής (μικρά παιδια, παιδική ηλικία, παιδεία) προμηνύει μάχες και εντάσεις καθώς ο Αρης στον Λέοντα λογικά, από μια άποψη προσπαθεί να προστατέψει το παιδί.Η Νέα τάξη πραγμάτων, οι δήθεν σύμμαχοι φαίνεται προς το παρόν να κερδίζουν έδαφος και να ελέγχουν τα πράγματα καθώς προωθείται η ψηφιοποιηση πολλών διαδικασιών , αν και αυτό από την μια δεν είναι κακό διότι θα συμβάλλει στην μειωση της γραφειοκρατίας που τόσο μας ταλαιπωρεί, για απλά πράγματα, θα επιβιωσουμε ομως και απο αυτο.

Παρόλο τις δυσκολίες όμως θα αντέξουμε και αυτό το καλοκαιρι καθώς η αντιπολίτευση θα οργανώνεται δήθεν όλο και περισσότερο ενώ αυτό δεν θα είναι η πραγματικότητα, καθώς όλοι τους ανίκανοι να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση, στην ουσία όλο εντυπωσιασμοί, ψεύτικες υποσχέσεις και θα πουλάνε φούμαρα στον Ελληνικό λαό (Ερμής με αρνητικές όψεις κυβερνά και τον 12ο οικο που κρύβει πολλά).

Πάντως με τον Πωσειδωνα να κυριαρχεί στον 11ο οικο της Ελλάδος μαζί με την Αφροδίτη και τον Δια στους Ιχθείς να πλησιάζει, θα συνεχίσουν να μας εμπαίζουν με το ψέμα, την εξαπάτηση και τον εκβιασμό που διοικούν και χειρίζονται την πανδημία με Ποσειδώνιο τρόπο.

Τέλος όσο αφορά τις παγκόσμιες εξελίξεις στον χάρτη της Θερινής Ισημερίας, δείχνει τεχνολογικές και ιατρικές εξελίξεις ή επιστημονικές ανακαλύψεις στο μεσοδιάστημα Ήλιου /Δία/Ουρανού, σημαντικές εξελίξεις η ειδήσεις ανακοινώσεις για την εξωγήινη ζωή ή μια ανώτερη νοημοσύνη η ακόμα και την τεχνητή νοημοσύνη. Το κλίμα βέβαια που θα επικρατεί θα είναι πολεμικό παγκοσμίως, αν και αυτό θα είναι πιο κοντά καθώς ο Πλούτωνας θα πλησιάζει προς το τέλος του Αιγόκερω και με τον Ουρανό να πλησιάζει προς Β με Γ δεκανο του Ταύρου, ενώ πολύ μεγάλες καταστροφές θα συμβαίνουν που εχω αναφέρει στο κείμενο «Ουρανός στον Ταύρο» (πολύ μεγάλοι σεισμοί, αντιστροφή των πόλων της γης, διακοπή ρεύματος, ο πόλεμος των πόλεων σε μεγάλη έκταση κτλ). Ανατροπή και πτώση του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, διεθνούς οικονομίας, πολιτικών εξουσιών, κατάργηση μετρητών, κατάργηση εθνικών συνταγμάτων, πτώση κυβερνήσεων, κλπ.)

http://astroephimerides.com/2018/05/03/%ce%bf-%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%bf-15-%ce%bc%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%85-2018-26-%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-2/

Ζελενσκι & Πλούτωνας στον Υδροχόο

Η πρόβλεψη απο την αρχή ήταν ότι ξαφνικά απο πέρυσι τον Μάιο, θα είχε ανατραπεί. Αυτό δεν έγινε , ομως απο ότι φαίνεται ο Πλούτωνας στον Υδροχόο επιμένει. Εάν ή όταν ο Zelenskyy ξαφνικά ανατραπεί, θυμηθείτε αυτήν την αντίθεση Πλούτωνα/Άρη. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Zelenskyy είναι Υδροχόος και νομίζω ότι ο Πλούτωνας…

Ισραήλ, ο Πλούτωνας & ο Κρόνος

Απο την άλλη, το Ισραήλ αντιμετωπίζει κρίση. Οι δικαστικές μεταρρυθμίσεις που προτείνει η δεξιά κυβέρνηση συνασπισμού θα υπονομεύσουν το κράτος δικαίου και θα αποδυναμώσουν την ισραηλινή δημοκρατία. Ο πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος ηγείται του Ισραήλ για 15 από τα τελευταία 27 χρόνια, υπερηφανεύεται ότι κάνει αδίστακτους, συχνά άσχημους, συμβιβασμούς που τελικά αφήσουν το Ισραήλ…

Ιστορική συμφωνία Ιράν και Σαουδικής Αραβίας

Από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η γεωπολιτική έχει διαμορφωθεί από το «στρατηγικό τρίγωνο» μεταξύ Κίνας, Ρωσίας και Αμερικής. Ο συντονισμός μεταξύ του Μάο Τσε Τουνγκ και του Γιόζεφ Στάλιν στις αρχές της δεκαετίας του 1950 τροφοδότησε την αμερικανική αποφασιστικότητα να σταματήσει την εξάπλωση του κομμουνισμού. Αυτό οδήγησε την Αμερική να διεξάγει πολέμους στην Κορέα και το…

Κάπως έτσι ξεκινά..Αρης στον Καρκίνο, η ενεργοποίηση άξονα Κρόνου/Πλούτωνα.

Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα θυμόμαστε, με μια πύρινη Νέα Σελήνη στον Κριό, και την Ισημερία στον παγκόσμιο άξονα, μαζί με τον Πλουτωνα στον Υδροχόο απο το 1798 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή μέχρι το 2043. Αφού, ο Πλουτωνας θα αλλάξει ζώδιο, μετα απο τόσα χρόνια, για λίγο το 2023, ο Αρης, επίσης, θα…

Δεν μπαίνουμε μέσα στο Mατριξ..

Το Ματριξ είναι δικής τους επινόησης, η δική τους διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, το δικό τους διαστρεβλωμένο σύστημα ελέγχου, και άσχετα το κατά πόσο διαμαρτυρόμαστε και φωνάζουμε, ποτέ δεν θα κερδίσουμε το παιχνίδι τους. Δεν μπαίνουμε μέσα στο Mατριξ, για αν κερδίσουμε το παιχνίδι τους, αυτό είναι αδύνατο. Κερδίζουμε το παιχνίδι, όταν σταματήσουμε να παίζουμε το δικό…