2022*Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΤΙΓΡΗΣ*

στις

Η χρονια της Υδάτινης Τίγρης 2022 θα είναι των ακρών. Υπάρχει έντονη επιθετικότητα και διάθεση για σύγκρουση. Το 2023 που είναι η χρονια του Υδάτινου Κουνελιού, θα προσπαθήσει να διορθώσει μέσω της διεθνούς διπλωματίας, την ζημιά που προκλήθηκε από την επιθετικότητα της Τίγρης. Κάποιοι θα χάσουν χρήματα, περιουσίες και κάποιοι άλλοι θα κερδίσουν. Δεν θα πρέπει να παίρνουμε ρίσκα ανυπολόγιστα γιατί θα δώσουν πόνο. Το στοιχείο όμως του Νερού είναι δυνατό, φέρνει αλλαγές.

Χρονιές της Τίγρης ήταν το 1938, 1950,1962,1974,1986,1998, 2010,2022.

Το Έτος της Τίγρης 2022 είναι μια περίοδος για να αναλάβετε σημαντικά πράγματα. Δεν θα είναι όμως καθόλου μια ειρηνική χρονιά. Σκεφτείτε ότι ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε το Έτος της Τίγρης.

Να περιμένετε αλλαγές στη ζωή σας και να είστε προσεκτικοί. Θα υπάρξουν μεγάλες ανακατατάξεις πολιτικά — πραξικοπήματα, επαναστάσεις, προοπτικές πολέμου και καταστροφής. Είναι μια εποχή θράσους που τίποτα δεν γίνεται διακριτικά ή σε μικρή κλίμακα.

Το νερο ενισχύει τον πλούτο, δίνει υγεία, καθαρίζει, εμπιστεύεται το ένστικτο κάτι το οποίο είναι σημαντικο. Η θεραπεία ευνοείται στο στοιχείο του Νερού. Το Έτος της Τίγρης είναι μια ευοίωνη χρονιά για Τίγρεις, Δράκους, Άλογα, Πιθήκους και Σκύλους. Είναι μια δύσκολη χρονιά για Βόδια και Πετεινούς. Όσοι γεννήθηκαν τη χρονιά του Κάπρου θα πρέπει να προσέχουν τα οικονομικά τους. Τα φίδια και οι Κριοί πρέπει να προσέχουν τις σχέσεις. Οι αρουραίοι και τα κουνέλια καλό θα ήταν να μείνουν εκεί που είναι. Όσοι γεννήθηκαν το έτος της Τίγρης όμως θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους, δηλαδή για παράδειγμα, τις καταχρήσεις, τις υπερβολές και να ξεκουράζονται.

Ιανουάριος, Φεβρουάριος και Μάρτιος είναι οι καλύτεροι μήνες, για να αλλάξετε δουλειά η να ξεκινήσετε νέα έργα. Απρίλιος, Μάιος, Νοέμβριος είναι θετικοί για έρωτα και σχέσεις και επέκταση οικογένειας. Ευνοϊκοί μήνες για τους περισσοτέρους είναι ο Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος για να ξεκινήσουν να κάνουν οικογένεια, να παντρευτούν η να πάνε διακοπές.

Το έτος της Τίγρης θεωρείτε θετική χρονια για το εισόδημα σας, χρονια επιβράβευσης, για αξιοποίηση νέων ιδεών. Το πρόβλημα είναι η διαχείριση του χρήματος και η υπερβολική του δαπάνη. Ίσως να υπάρχει απροσδόκητη τύχη αλλα και το αντίθετο. Στις σχέσεις προβλήματα επικοινωνίας ξεπερνιούνται εύκολα.

Το 2022 μπορεί να μας εξουθενώσει κυρίως ψυχικά. Να είστε ψύχραιμοι, η διαχείριση της ψυχραιμίας μας θα είναι το κυριότερο. Ευνοείται η δράση και τα κινήματα, η αλλαγή είναι η λέξη κλειδί. Πολλοί μπορεί να αλλάξουν κατοικία και εργασία για οποιοδήποτε λόγο. Η χρονια της Τίγρης γενικότερα είναι χρονιές αναταραχών, αλλα και τολμηρών κινήσεων. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις.

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Το 2022 βγαίνετε μετα από μια έντονη περίοδο γεμάτη άγχος και έτσι τώρα θα αρχίσετε να ξαναποκτάτε τις ισορροπίες σας. Ώρα να κάνετε αλλαγές και να χτίσετε κάτι που θα εχει διάρκεια στην ζωή σας. Αν και έχετε πολλές ιδέες και έμπνευση ωστόσο κάτι σας κρατάει πίσω. Ωστόσο, η χρονια είναι θετική για τα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά και ευνοεί τις συνεργασίες. Πετάξετε στο καλάθι των άχρηστων όλα αυτά που σας κάνουν κακό, επαναπροσδιορίστε τον αυτό σας, κάντε μια επανεκτίμηση για να προχωρήσετε. Θετική χρονια και για τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι καλύτεροι μήνες είναι ο Ιούνιος, Οκτώβριος, Σεπτέμβριος και Δεκέμβριος.

ΒOΔΙ

Το 2022 θα είστε αποφασισμένοι να πετύχετε τα σχέδια σας, να δουλέψετε σκληρά και μεθοδικά, με υπομονή. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρίες για κοινωνικότητες ενώ αυτοί που έχουν βρει τον κατάλληλο σύντροφο η είναι ήδη δεσμευμένοι, θα προχωρήσουν σε γάμο είτε θα επεκτείνουν την οικογένεια τους. Είναι μια αρμονική χρονια οπου θέματα οικογενειακά και ασφαλείας θα είναι σε πρώτο πλάνο. Πολύ θετική χρονια για τα οικονομικά όμως προσοχή στην διαχείριση τους, ειδικά κατά την Άνοιξη. Περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες και βελτίωση στα οικονομικά κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πιο σημαντικοί μήνες. Οι θετικότεροι μήνες είναι ο Μάιος, Οκτώβριος, Νοέμβριος αλλα ο Αύγουστος και ο Δεκέμβριος οι πιο αρνητικοί.

ΤΙΓΡΗΣ

Το 2022 φέρνει μια μεγάλη αλλαγή σε κοινωνικό επίπεδο που θα σας κανει να επαναπροσδιορίσετε τι είναι σημαντικο για σας και τις προτεραιότητες σας. Θα είναι μια θυελλώδης χρονια να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Μια αλλαγή σημαντική αναμένεται στα επαγγελματικά και οικονομικά κατά την Άνοιξη. Θα αυξήσετε τις προσδοκίες σας και θα βάλετε υψηλοτέρους στόχους γενικότερα. Μια απροσδόκητη ευκαιρία ίσως σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά. Από τον Αύγουστο έως Σεπτέμβριο είναι μια καλή περίοδος για να ζητήσετε δάνειο και να ενισχύσετε την δουλειά σας. Το πάθος και η ευτυχία επιστρέφει στις προσωπικές σας σχέσεις η να πάρετε ρίσκα στον έρωτα.

ΚΟΥΝΕΛΙ

Το 2022 θα έλξετε το αντίθετο φύλο πολύ εύκολα όμως θα είστε επιρρεπής και στα σκάνδαλα. Κάποιοι θα συναντήσετε την αδελφή ψυχή ενώ άλλοι θα προχωρήσετε σε μια σοβαρή δέσμευση. Η χρονια επίσης προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματική αναγνώρισή των προσπαθειών σας, ειδικά αν χέετε κάποια ταλέντα και να πετύχετε γενικότερα τους οικονομικούς και επαγγελματικούς σας στόχους. Να είστε προσεχτικοί με τον δανεισμό. Οι καλύτεροι μήνες είναι ο Ιανουάριος, Ιούνιος, Δεκέμβριος ενώ ο Ιούλιος και ο Σεπτέμβριος είναι αρνητικοί μήνες. Είναι επίσης πιθανό να επαναπροσδιορίσετε τις αξίες για κάποια πράγματα που πιστεύατε μέχρι τώρα. Ο Μάρτιος θα είναι κάπως μπερδεμένος όμως θα ξεφύγετε από μια δύσκολη κατάσταση.

ΔΡΑΚΟΣ

Από τον Φεβρουάριο θα χέετε ήδη μια ευκαιρία οικονομικής φύσεως ωστόσο το 2022 θα πρέπει να επιστρατεύσετε τις ικανότητες σας, παρόλο του ότι η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα είναι άλλη μια δημιουργική χρονια, πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να ερωτευτείτε, άλλοι θα συναντήσουν νέες σχέσεις η να διατηρήσετε την σχέση που έχετε. Το 2022 δείχνει επαγγελματικές αλλαγές και ίσως κάποιοι θελήσουν να αλλάξουν τοποθεσία. Θα επωφεληθείτε. Ο Μάρτιος είναι κάπως δύσκολος, όλα θα πηγαίνουν πιο αργά και να είστε προσεχτικοί με ατυχήματα. Από τον Απρίλιο και ύστερα θα πετύχετε οικονομικούς και επαγγελματικούς στόχους. Το 2022 θα είναι μια χρονια που θα δείτε τα αποτελέσματα παρελθοντικών προσπαθειών. Ο Απρίλιος και ο Ιούνιος είναι οι θετικότεροι μήνες ενώ ο Μάρτιος και ο Ιούλιος αρνητικοί.

ΦΙΔΙ

Είναι μια δύσκολη χρονια το 2022, είναι ανατρεπτικό και θα μπορούσε να πυροδοτήσει δυσκολίες, χωρισμούς, και συγκρούσεις. Κάποιοι ίσως χάσουν την καλή τους φήμη η οι άλλοι θα περιμένουν να κάνετε το μοιραίο λάθος. Σχέδια, επαγγελματικά και οικονομικά θα μπορούσαν να ανατραπούν και η επιλογή ευκαιριών να μην είναι πραγματικά αυτές που φαίνονται. Θα δουλεύετε πολύ πιο σκληρά, όπως και θα ξοδέψετε πολύ χρόνο για να βρείτε μια δουλειά. Το 2022 θα δοκιμάσει την πίστη σας. Θα ήταν καλό να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις. Ο Μάρτιος και ο Απρίλιος ίσως φέρουν ευχάριστα νέα σχετικά με τα επαγγέλματά σας, παραβλέψετε τις κακιες γλώσσες και μην παίρνετε ρίσκα. Θετικοί μήνες ο Οκτώβριος, Νοέμβριος ,Δεκέμβριος και οι πιο αρνητικοί ο Ιούλιος και ο Αύγουστος.

ΑΛΟΓΟ

 Το 2022 θα φέρει σημαντικές αλλαγές και η επιτυχία θα έρθει στην ζωή σας. Στα επαγγελματικά σας θα κάνετε το μεγάλο βήμα να προχωρήσετε παρακάτω ενώ και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν. Οι φιλοδοξίες, οι στόχοι και τα σχέδια σας είναι αυτά που μετράνε περισσότερο αυτή την χρονια. Το που θα δουλέψετε και με ποιους, η επιλογή θα είναι δική σας. Ο έρωτας έρχεται με διάφορους τρόπους ενώ οι δεσμευμένοι μερικές φορές δεν θα μπορούν να καταλάβουν τους άλλους και ίσως υπάρξουν δυσκολίες στις σχέσεις αλλά κατά το δεύτερο εξάμηνο τα πράγματα θα είναι πιο διαφορετικά και θα υπάρχει περισσότερη αρμονία. Νέες ευκαιρίες, νέες πόρτες ανοίγουν, με ευκαιρίες και δυνατότητες. Από τον Μάρτιο έως τον Ιούλιο θα πάρετε αποφάσεις, που θα σας βοηθήσουν οικονομικά. Ο Ιανουάριος και ο Οκτώβριος είναι αρνητικοί μήνες.

ΠΙΘΗΚΟΣ

Δεν θα είναι όλα τέλεια το 2022, καθώς μερικές φορές θα είναι εύκολα τα πράγματα ενώ άλλες φορές θα υπάρχουν δυσκολίες και εσείς θα πρέπει να παλέψετε γι αυτό. Η ρουτίνα μπορεί να είναι κουραστική αλλα θα υπάρχουν προκλήσεις να αντιμετωπίσετε. Θα πρέπει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας. Συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά για τους στόχους σας. Οι ελεύθεροι στις σχέσεις αποφεύγετέ τις απογοητεύσεις ενώ οι δεσμευμένοι μπορεί να φέρει τον γάμο σας στα άκρα. Θα είναι μια χρονια κουραστική, επαγγελματικά και οικονομικά θα είστε καλα αλλά όμως δεν πρέπει να περιμένετε μεγάλα πράγματα. Θετικοί μήνες είναι ο Ιούλιος, Αύγουστος και Οκτώβριος. Αρνητικοί ο Μάρτιος και ο Δεκέμβριος.

ΚΟΚΟΡΑΣ

Το 2022 θα είναι μια πολύ καλή χρονια για σας, αρκετά εφημερεύουσα και ενδιαφέρουσα για σας. Είναι μια καλή χρονια για να χτίσετε την δίκη σας οικογένεια αν ενδιαφέρεστε, να παντρευτείτε, να κάνετε νέες γνωριμίες και γενικότερα δεν θα υπάρχουν όρια σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Πολλές επιτυχίες είναι δυνατό να υπάρξουν μεσα σ αυτή την χρονια. Επενδύσετε στον αυτό σας και χρησιμοποιήσετε τις ικανότητες σας. Βελτίωση των οικονομικών και της κοινωνικής σας θέσης. Θα επικεντρωθείτε σε νέες φιλίες, συνεργασίες και ιδέες που θα σας πάνε μπροστά. Επαγγελματικά θα είναι μια παραγωγική χρονια και να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη, θα πάρετε ρίσκα που θα σας βγουν σε καλό. Θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις οποίες ευκαιρίες με τον κατάλληλο τρόπο. Ισως μόνο κατά το τέλος του χρόνου υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και θα αγχωθείτε αλλα όμως θα ανακαλύψετε ότι μάλλον αυτό δεν ήταν απαραίτητο γιατί θα επιβεβαιωθεί ότι όλα είναι υπό έλεγχο και όλα λειτουργούν καλα.

ΣΚΥΛΟΣ

Το 2022 φέρνει οικονομική ανάρρωση αν την προηγουμένη χρονια υπεστήκατε κάποια καταστροφή η υπήρχαν μεγάλες δυσκολίες. Αυτή η χρονια δείχνει σταδιακή άνοδο και περισσότερη ευχαρίστηση. Περισσότερη προσοχή θέλει η ψυχική και φυσική υγεία, ιδιαίτερα κατά τον Μάρτιο, Απρίλιο και Σεπτέμβριο. Θα μπορέσετε να εκπληρώσετε κάποιους στόχους, να δουλέψετε, να προχωρήσετε σε αλλαγές αλλα και να διασκεδάσετε. Οργανώστε τους στόχους σας και να είστε ρεαλιστές. Μην φοβηθείτε να αρπάξετε ευκαιρίες. Κακές σχέσεις σας αφύπνισαν και τώρα περνούν στο παρελθόν, ενώ οι καλές σχέσεις και στις νέες γνωριμίες τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Οι καλύτεροι μήνες είναι ο Ιούνιος και ο Δεκέμβριος και ενώ αρνητικοί είναι ο Σεπτέμβριος και Νοέμβριος.

ΧΟΙΡΟΣ

Ευλογημένη χρονια το 2022 για σας, θα σας προσφέρει κάποιες  επαγγελματικές, κοινωνικές ευκαιρίες αρκεί να μην τις αρνηθείτε. Να τις δεχτείτε γιατί ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί πραγματικά να συναντήσετε. Επαγγελματικά, οικονομικά και οι προσωπική σας ζωή θα πάνε αρκετά καλα, θα υπάρξουν επιτυχίες ενώ θα μπορέσετε να ταξιδέψετε. Εάν ξέρετε τι θέλετε σιγουρά δεν θα βαρεθείτε, ενώ μετα από μια δύσκολη περίοδο έρχεται περισσότερη σταθερότητα μετα από κάποιες αστάθειές η’ αλλαγές που μπορεί να συμβούν στις αρχές της χρονιάς. Αυτό σημαίνει ότι ίσως πρέπει να αλλάξετε κάποιες από τις προσδοκίες σας. Η υγεία θα είναι αρκετά καλή αρκεί να μην κάνετε καταχρήσεις. Οι καλύτεροι μήνες είναι ο Ιούλιος, Αύγουστος και Δεκέμβριος. Αρνητικοί είναι ο Ιούνιος και ο Σεπτέμβριος.

ΠΡΟΒΑΤΟ (ΚΑΤΣΙΚΑ)

Αυτη την χρονια θα σας ειναι καπως δυσκολο να διαχειστειτε μια σημαντικη φιλια η’ σχεση και γενικοτερα κατα καιρους θεματα συναιθηματικης φυσεως. Το 2022 θα ειστε ιδιαιτερα απασχολημενοι με τα επαγγελματικα σας, την φημη σας, τα χρηματα. Ωστοσο νεες φιλιες και σχεσεις θα ειναι καπως επιφανειακες. Ομως αυτο θα σας δωσει την ευκαιρια για να επαναπροσδιορισετε καποια πραγματα, να δειτε πιο καθαρα τις σχεσεις σας με τους αλλους ωστε να τις βελτιωσετε στην συνεχεια. Η προοδος θα εξαρτηθει απο τις αναγκες σας σε ολα τα επίπεδα. Ο Σεπτεμβριος εναι ενας μηνας που μπορει να συναντησετε μια σημαντικη σχεση και να μπειτε σε πειρασμό για γαμο.Προσπαθειστε να μην το παρακανετε με τις υπερβολες. Οικονομικα και νεα επαγεγλματικα σχεδια θα πανε πολυ καλα. Μαρτιος και Νοεμβριος ειναι πολυ καλοι μηνες ενω Ιουνιος και Δεκεμβριος οι πιο δυσκολοι.

Απάντηση