Οι εκλείψεις το 2023 θα είναι τέσσερις. Έχουμε  δυο εκλείψεις στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού και  άλλες δυο εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού. Οι πιο επικίνδυνες θα είναι αυτές που θα γίνουν στον άξονα Κριού -Ζυγού, γιατί πάντα συνοδεύονται από μετακινήσεις στρατών που σημαίνει ετοιμότητα για πόλεμο, είναι φωτιά, υπάρχουν πολλές πυρκαγιές, πυρετοί, μιλούν για σπανιότητα φρούτων πάνω στην γη, για ξηρασίες, πείνα, για επιδημίες, για φουρτούνες, δυνατούς αέρηδες που πλήττουν την ανθρωπότητα.

Ηλιακή Υβριδική έκλειψη -20 Απριλίου 2023 στην 29η του Κριού ενώ ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στις 0 μοίρες του Υδροχόου – Νοτιοανατολική Ασία, Αυστραλία, Ειρηνικός, Ινδικός Ωκεανός, Ανταρκτική. Κυβερνά η Αφροδίτη, προβλέπει θλίψη στους θνητούς ανθρώπους, θάνατος μιας σημαντικής γυναίκας, και την καταστροφή βοδιών. Θα πρέπει να ξαναδούμε την τελευταία Υβριδική έκλειψη που έγινε για τελευταία φορά στις 3 Νοεμβρίου 2013. Θα πραγματοποιηθεί στην 29 του Κριού που σημαίνει το τέλος ενός κύκλου. Η 29 μοίρα είναι κακόβουλη. Οι πλανήτες τείνουν να εκδηλώνουν την κατώτερη οκτάβα τους. Στο τέλος ενός ζωδίου, αυτή η μοίρα ο πλανήτης-ζώδιο έχει λίγη ενέργεια και δεν έχει τη δύναμη να λειτουργήσει σωστά. Η ενέργεια τους δεν εκφράζετε καθαρά, κατά κάποιο τρόπο, αυτό μπορεί να είναι παρόμοιο με την κατώτερη οκτάβα της Ποσειδώνιας επιρροής. Υπάρχουν πολύ έντονες και επικίνδυνες προκλήσεις, είναι μάλιστα και στον 12 οίκο που είναι αρκετά επιζήμιο. Θα πρέπει να προσέχουμε πολύ διότι υπάρχουν πολλές ενέργειες που λειτουργούν αντίθετα, καθώς δείχνει άγχος σε ότι αφορά την οικονομία. Ουσιαστικά γίνεται στο μεταίχμιο Κριού -Ταύρου. Θα είναι σε σύνοδο με τον Mirach.

Σεληνιακή έκλειψη στις 14 μοίρες του Σκορπιού -5-6 Μαΐου 2023- Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Ανταρκτική. Κυβερνά ο Ήλιος, προβλέπει ξηρασίες, στις ελιές και τα φρούτα, ο αέρας είναι μεταδοτικός με πυρετούς και λοιμούς. Θα είναι ορατή από την χώρα μας. Μυστικά συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως, είναι σε πτώση, που φέρνει βία, φοβίες και ανασφάλεια. Περιτριγυρίζεται από δυσοίωνους σταθερούς αστέρες όπως ο Acrux, Alphecca, Zuben Elgenubi.

Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου – 14 Οκτωβρίου 2023 στις 21 μοίρες του Ζυγού – Δυτική Αφρική, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Αρκτική. Κυβερνήτης Κρόνος/Δίας, προβλέπει τον θάνατο σπουδαίου βασιλιά, αναταραχές και πείνα. Έχει όμως δυνατότητες να φέρει ειρήνη μέσα από το χάος. Είναι μια μεγάλη προετοιμασία μιας ακόμη μεγάλης Αμερικάνικης έκλειψης που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απρίλιου, 2024.Θα φέρει μεγάλες εξελίξεις στην Αμερικανική Ήπειρο. Πολύ κοντά στον Spica , Arcturus.

Μερική έκλειψη Σελήνης στις 5 μοίρες του Ταύρου – 28-29 Οκτωβρίου 2023- Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Αφρική, Βόρεια Αμερική, μεγάλο μέρος της Νότιας Αμερικής, Ειρηνικός, Ατλαντικός, Ινδικός Ωκεανός, Αρκτική, Ανταρκτική. Κυβερνά, ο Ερμής , προβλέπει θάνατο και ασθένειες βοοειδή. Θα είναι ορατή από την χώρα μας. Υποθέτω ότι θα είναι σημαντική αφού γίνεται και πάνω στο Halloween. Πρέπει να αποχωριστούμε κάποια πράγματα και να αφήσουμε τα καινούργια να έρθουν. Τετραγωνίζει τον Altair, πολύ κοντά στον Hamal.