2023 συχνότητες Σούμαν (SR), το ηλιακό μέγιστο και ο Πωσειδωνας.

Τα φεγγάρια του Φεβρουαρίου,2023 σημάδεψαν την έντονη σεισμική δραστηριότητα στην Τουρκία, και στη Νέα Ζηλανδία. Απο την άλλη στο WEF τρίβουν τα χέρια τους σαν τρελοί. Το 2023 δείχνει ότι θα υπάρξουν γεγονότα που δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε καθόλου, είναι πολύ μεγαλύτερα απο μας τους ανθρώπους και ότι η φύση θα έχει το πάνω χέρι. Με τους Σεληνιακούς Δεσμούς της Σελήνης να τετραγωνίζουν τον Πλούτωνα το μεγαλύτερο μέρος του 2023 και τον Δία να εμπλέκεται, θα έχουμε γεγονότα πολύ μεγάλα– όλα θα είναι πέρα ​​από τον έλεγχό μας.

Μαζική εισροή ενέργειας στις 19 Ιανουαρίου, 2023. Αυτό, δείχνει ότι η ανθρωπότητα αυξάνει συλλογικά τη συνείδησή της, και η γη περνά από “πόνους τοκετού”. Η γη μας επιφυλάσσει κάτι πολύ μεγάλο και έρχεται πολύ σύντομα! (συχνότητες Σούμαν (SR) συχνότητες Σούμαν (SR)

Τις τελευταίες ώρες, παγκοσμίως, ακόμα και εδώ στην χώρα μας, κάποιοι παρατήρησαν στην εξοχή, ότι το φεγγάρι ξαφνικά εξαφανίστηκε.. κάποια στιγμή φαινόταν ιδιαίτερα τεράστιο και πολύ χαμηλό.Μετά εμφανίστηκε στην απέναντι πλευρά του ουρανού, και μετά συνέβη ξανά. Για πάνω από 20 λεπτά, εξαφανίστηκε ξανά και μετά έγινε εξαιρετικά φωτεινό. Τι συμβαίνει? Κάποιοι μίλησαν για δυσλειτουργία υπολογιστή. Το φεγγάρι που βλέπουμε είναι ψεύτικο, ένα ολόγραμμα.

Το ματριξ πέφτει. Το μόνο πράγμα που βρίσκεται ανάμεσα στο παλιό Matrix φόβου και νέας Γης είναι η θέληση και η αποφασιστικότητά μας να αποδεχτούμε αυτή τη μετάβαση. Βοηθήστε στην εξισορρόπηση μεταξύ Φωτός και σκότους ώστε να υπάρξει συλλογική θεραπεία και να έχουμε το μέλλον που μας αξίζει. Ο φόβος, τα τραύματα, οι πληγές, η κακοποίηση που κουβαλάμε στο υποσυνείδητο τελικά ελέγχουν το υποσυνείδητό μας και διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

Η ενέργεια πηγαίνει εκεί που πάει η προσοχή.

Schumann Resonance χάρτες για όλο το 2022! Ένα οπτικά ακριβές χρονοδιάγραμμα για συσχέτιση με τα γεγονότα, που ίσως δείχνει πώς η ίδια η Γαία και η ανθρωπότητα ανταποκρίνονται από τη δύναμη (ή την έλλειψη) του συντονισμού. Θα μπορούσε να υπάρξει μια εντελώς νέα διάσταση στην αστρολογία.

Είναι μόλις το 2023 και έχουμε ήδη φτάσει στο Solar max! Με το ηλιακό ελάχιστο πίσω μας, οι επιστήμονες αναμένουν η ηλιακή δραστηριότητα να ενταθεί μέχρι το επόμενο αναμενόμενο μέγιστο τον Ιούλιο του 2025. 

Από τώρα μέχρι τον Απρίλιο του 2024, ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στον άξονα Ιχθύων- Αιγόκερω έχοντας ταυτόχρονα έναν Κρόνο επίσης στο ίδιο ζώδιο (Ιχθύς/Αιγόκερως 25° – 27°30′ ).Έχουμε εισέλθει σε μία περιοχή που πρόκειται να αποκαλυφτούν παρα πολλά. Η ομίχλη σηκώνεται. Τα πολλά στρώματα ομίχλης του Ποσειδώνα θα διαλυθούν. Θα προκύψουν νέες προοπτικές. Οι κρυφές δομές της μήτρας, θα αποκαλυφτούν. Ως λογική συνέπεια θα προκαλέσει μια διαδικασία αναδιάταξης, για να επανεγκατασταθεί και να εκφραστεί σε νέα και πιο υγιή πρότυπα.

Απάντηση