Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, όταν συγκρούστηκαν αμαξοστοιχίες στο ύψος της Λάρισας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λίγο έξω από τα Τέμπη, υπήρξε σύγκρουση επιβατικής με εμπορική αμαξοστοιχία.

Η επιβατική αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη η οποία αναχώρησε στις 19:22 από την πρωτεύουσα.

Η Αστρολογία και η Αστροxαρτογραφία επιβεβαιώνουν το γεγονός. Ουρανός/Κρόνος και Ερμής στο IC. Διασταύρωση γωνιών στη Λάρισα. Ο Ερμής στην 26η του Υδροχόου τετραγώνιζε τον Algol. Ωστόσο, έχουμε και έναν άξονα Άρη/Πωσειδωνα(αμέλεια; δολιοφθορά; κτλ.), που πλησιάζει να γίνει ακριβείας στα μέσα Μαρτίου.(ενα σοβαρό ατύχημα)

Είχε αναφερθεί στην Νέα Σελήνη στους Ιχθεις. Για να προσθέσω, Ζευς και Ουρανός (στην περιοχή Algol), η έκρηξη, που γίνεται ομως μέσα στον άξονα, ήδη Άρη/Πωσειδωνα. Άρα μιλάμε για εύφλεκτο υλικό, σιγουρα,οπως ειπώθηκε και στην ζωντανή εκπομπή. Αυτό το υλικό περιέχει είτε χημικά είτε πυρηνικά που προοριζόταν για συγκεκριμένο σκοπό(όπως δείχνει ο χάρτης απο κάτω). Η σύνοδος ομως Ερμή/Κρόνου, μας λέει ότι ήταν σχεδιασμένο αλλά ισως οχι και τόσο.

https://astroephimerides.com/2023/02/04/%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%82-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b9%cf%87%ce%b8/