Kρυσταλλική θεραπεία: δονητικές συχνότητες

στις

Η Γη είναι ένα σεντούκι θησαυρούς, γεμάτο μαγικά εργαλεία για θεραπεία και ευθυγράμμιση. Το ίδιο το έδαφος στο οποίο περπατάμε αποτελείται από κρυστάλλους και μέταλλα που δονούνται στη φύση και επηρεάζουν την ίδια την ύπαρξή μας. Μαθαίνοντας τις ιδιότητες και τις δονητικές ιδιότητες διαφορετικών λίθων και μετάλλων, μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να προσαρμόσουμε τη δική μας προσωπική δόνηση, να ευθυγραμμιστούμε με τον παλμό της γης, να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας και να ζήσουμε πιο αυθεντικά.  Η χρησιμότητα αυτών των λίθων οφείλεται στη συχνότητα δόνησης που περιέχουν, με τη μορφή φωτός και χρώματος.

Ακριβώς όπως το χρωματικό φάσμα μετριέται στην πυκνότητα του φωτός, έτσι και οι πέτρες περιέχουν παγιδευμένες συχνότητες φωτός, καθώς και διάφορα ορυκτά, τα οποία προσθέτουν στις δονητικές τους ιδιότητες. Δεδομένου ότι αποτελούμαστε από κραδασμούς, η χρήση πολύτιμων λίθων μπορεί να μας βοηθήσει να αυξήσουμε τη δόνησή μας και να κινηθούμε προς μια κατάσταση υγείας και θεραπείας. 

Δονητικές συχνότητες.

Το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο μετράτε σε Hertz. Η μέση συχνότητα ενός φυσιολογικού, υγιούς σώματος κυμαίνεται μεταξύ 62-78 megahertz. Εάν το σώμα πέσει κάτω από αυτή τη συχνότητα, το ανοσοποιητικό σύστημα τίθεται σε κίνδυνο και μπορεί να εμφανιστεί ασθένεια.  Οι πολύτιμοι λίθοι ο καθένας, λόγω του χρώματος και των ορυκτών συστατικών τους, δονούνται σε διάφορες συχνότητες πάνω από το εύρος του «κανονικού ανθρώπινου σώματος». Με αυτόν τον τρόπο, βοηθούν στην αύξηση της συχνότητας του σώματος. Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν δύο διαφορετικές δονήσεις έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, η ισχυρότερη/υψηλότερη δόνηση είναι πιο πιθανό να αυξήσει τη δόνηση της χαμηλότερης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι πολύτιμοι λίθοι, όταν χρησιμοποιούνται σε αδύναμες περιοχές του σώματος, βοηθούν στην αύξηση της δόνησης αυτής της περιοχής. Βοηθούν επίσης να φέρουν την έλξη μεταξύ των ατόμων και να αυξήσουν τη συνείδηση και την προοπτική εκείνου που τα χρησιμοποιεί.

Η μουσική μπορεί επίσης να επηρεάσει τη δόνησή μας, χρησιμοποιώντας κλίμακες όπως οι συχνότητες Solfeggio, για παράδειγμα. 

Κοινές συχνότητες:

 • ιδιοφυΐα, εγκέφαλος: 80-81 MHz,
 • υγιές σώμα: 62-78 MHz,
 • κρυολογήματα &; γρίπη: 57-60 MHz,
 • έναρξη ασθένειας: 58 MHz,
 • έναρξη μυκητίασης: 55 MHz,
 • δεκτικός στον Epstein-Barr: 52 MHz, (ιός Έπσταϊν Μπαρ)
 • ο καρκίνος γίνεται δυνατός: 42 MHz,
 • ξεκινά ο θάνατος: 25 MHz
 • αιθέρια έλαια: 52 to 320 MHz 
 • Απελευθερωμένος από φόβο/ενοχή: 396 hz 
 • Αναίρεση καταστάσεων και διευκόλυνση της αλλαγής: 417 hz 
 • μεταμόρφωση/θαύματα/επιδιόρθωση DNA: 528 hz 
 • Σύνδεση σχέσεων: 639 hz 
 • αφυπνίζοντας τη διαίσθηση: 741 hz 
 • Επιστροφή στην πνευματική τάξη: 852 hz

Δεν είναι πολύ τραβηγμένο να πιστεύουμε ότι αυτές οι συχνότητες χρησιμοποιήθηκαν στην αρχική δημιουργία όλων των πραγμάτων. Κάποιοι λένε ότι αυτοί είναι οι 6 τόνοι που αποτελούν τις 6 ημέρες της ιστορίας δημιουργίας. Αυτή είναι η ισχύς της χρήσης της αρχικής κλίμακας της μουσικής. Αυτή είναι μια ανώτερη τάξη που εκδηλώνεται, μια τάξη που τώρα είναι σε μεγάλο βαθμό κρυμμένη από την ανθρωπότητα.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι όταν ακούω μουσική να παίζεται σε αυτή την κλίμακα, η μουσική αισθανόμαστε διαφορετικά. Υπάρχει λόγος για τον οποίο η μουσική του Μότσαρτ και του Μπετόβεν και του Μπαχ ταξινομείται ως «ιδιοφυής» μουσική. Περιέχουν αυτή την κλίμακα και τις δονήσεις και τις συχνότητες που πραγματικά απαιτούνται για την πρόσβαση στον ιδιοφυή, συνειδητό εαυτό. Αυτοί οι τόνοι είναι τροφή για τη συνείδηση και μας υπενθυμίζουν ποιοι πραγματικά είμαστε και μας κατευθύνουν στο μονοπάτι της εξέλιξής μας.

Αγαπάμε τη μουσική. Ποιος δεν το κάνει; Η μουσική μας συγκινεί, κάνει τον κόσμο να γυρίζει… Και στην πραγματικότητα, το κάνει κυριολεκτικά. Υπάρχει ένας κοσμικός τόνος, ένα τραγούδι κινεί τα πάντα και συνδέεται με την κλίμακα Solfeggio. Η μουσική τις περισσότερες φορές, στην ζωή μας, είναι ένα κλειδί… και πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι νομίζουμε. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το μόνο πράγμα που μας κρατάει όλους πίσω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αισθάνομαι ότι είναι τόσο σημαντικό να μάθετε για την κλίμακα Solfeggio και να την ενσωματώσετε στον κόσμο σας. Οι συχνότητες Solfeggio θεραπεύουν και προλαμβάνουν ασθένειες. Εμπνέουν και απομακρύνουν τον φόβο.

Απάντηση