*PINK SUPERMOON ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ*8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

στις

Πανσέληνος και μάλιστα το μεγαλύτερο supermoon της χρονιάς που είναι και Pink Moon πολύ κοντά στο περίγειο στην 18η μοιρα του Ζυγού, σε ευθυγράμμιση, θα πραγματοποιηθεί στις 8 Απριλίου,2020, στις 4:34:56 π.μ. στον 7ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα αυξήσει όμως τον κίνδυνο της πανδημίας των Κοροναϊων με τραγικά αποτελέσματα και συνέπειες δυστυχώς. Η πανσέληνος δεν έχει θετικές όψεις. Η Σελήνη συνδέεται με τον Πωσειδωνα μέσω μιας όψης κουινκαξ ,τετραγωνίζει τον Δια-Πλούτωνα που σηματοδοτεί το γεγονός ότι υπάρχει ανισορροπία στην παγκόσμια υγεια, καθότι ο Πωσειδωνας είναι ο πλανήτης της μόλυνσης και της ασθένειας. Αλλωστε η θέση του στον 1ο οίκο, μες τις όψεις που υπάρχουν σε μια τέτοια συγκυρία, φέρνει τα πάνω κάτω, προκαλεί πολύ ανάρμοστη και ύπουλη συμπεριφορά μεταξύ των ανθρώπων, φέρνει απάτη και εξαπάτηση, αντιπάθεια και ανηθικότητα.

 Η πανσέληνος στον Ζυγο γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη από το τετράγωνο ακριβείας Αρη-Ουρανού, που δείχνει προς τον 2ο οικο της οικονομίας.

Αυτή όμως η παρορμητική επιρροή επιπλέον κάνει τους ανθρώπους να είναι επαναστατικοί και επιθετικοί. Αντί να κάτσουμε να σκεφτούμε τα λάθη μας, μάζες ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη  ίσως χάσουν την ψυχραιμία τους. Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα ενισχύει τους κινδύνους αλλά μια θετική όψη προς στον Ερμή δίνει φως ελπίδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι την δουλειά του δεν θα την κάνει σε περίπτωση που τρέφεται ψευδαισθήσεις, αλλωστε αυτά τα περιμέναμε. Σημαίνει ότι πρέπει να σκέφτεστε έξυπνα, να δουλεύει το μυαλό σας και να συνεργάζεστε με φίλους και γείτονες που θα είναι το κλειδί για την ασφάλεια και ηρεμία κατά τη δύσκολη αυτή φάση της σελήνης.

Δεύτερος Δεκανος Ζυγου (Κρονος) – Πικρία σε ολους- 3 Σπαθιά.

*ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΑΜΠΙΑΝ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΦΤΩΝ Η ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε αδικηθεί ή ότι έχουν πάρει κάτι από εσάς; Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βρεθεί ποιος ή ποια είναι η αιτία. Θα μπορούσατε να περάσετε το χρόνο σας ψάχνοντας για τους ένοχους, αλλά μια πολύ καλύτερη λύση είναι απλά να προχωρήσετε με τη ζωή σας. Τα πράγματα πιθανότατα θα έρθουν στο φως αργότερα. Το αθέμιτο πλεονέκτημα σε βάρος κάποιου άλλου. Βρίσκοντας δύσκολο να εμπιστευτείς οτιδήποτε.

Ο Μάρτιος του 2020 είναι αρκετά άγριος, με την σύνοδο Αρη-Δια-Κρόνου-Πλούτωνα στον Αιγόκερω να φέρνει μια αλληλουχία γεγονότων, ο ιός ξεσπά παγκοσμίως και εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, κλείνοντας, σύνορα, μαγαζιά, επιχειρήσεις, εκκλησίες, πανεπιστήμια, σχολεία, τα ταξίδια απαγορεύονται, υπάρχουν εκτεταμένες απαγορεύσεις παγκοσμίως ένα συναίσθημα που οι τελευταίες γενιές δεν έχουν βιώσει μετά τον πόλεμο. Ένας πλανήτης ολόκληρος μπήκε σε καραντίνα. Όλοι μένουμε σπίτι και παραμένουμε σπίτι μέχρι να τελειώσει τον Ιούνιο! Ελπίζω νωρίτερα.

Στις 18 Μαρτιου,2020,εξι πλανητες στον Αιγόκερω, οι πέντε από τους οποίους βρίσκονται σε στενή σύνοδο. Η Σελήνη και ο Αρης στον Αιγόκερω, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλουτωνας σημαίνει ότι η κατάσταση κορυφώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Η χρονική περίοδος μεταξύ 18 – 23 Μαρτίου – όταν ο Άρης θα σχηματίζει μια στενή σύνοδο με τον Πλούτωνα – θα είναι πολύ προβληματική και πιθανότατα θα βρεθούμε στην αιχμή εξάπλωσης της νόσου.

Στις 21 Μαρτίου του 2020 ο Κρόνος μετακινείται στον Υδροχόο και πιθανότατα να εχουμε περισσότερα μέτρα που θα επηρεάσουν την ελεύθερη κυκλοφορία των ανθρώπων (ο Κρόνος είναι ο περιορισμός, ο Υδροχόος είναι ομάδες ανθρώπων). Οι περιοχές καραντίνας πιθανόν να εξαπλωθούν και ενδέχεται να υπάρξουν οι επιπλέον περιορισμοί που είπαμε σε άλλα κείμενα.

Την 1η Απριλίου του 2020 ο Άρης θα είναι σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 0 ° Υδροχόου. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία στην εξέλιξη του ιού, δεδομένου ότι η 0 ° είναι όπου η συνοδος Δίας-Κρόνου θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2020.

Στις 4 Απριλίου, 2020 ο Δίας θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Ένα πολύ σημαντικό γεγονός που συνδέεται με τον ιό πιθανότατα να λάβει χώρα γύρω από αυτήν την ημερομηνία και σίγουρα με την οικονομία.

Από την 1η Απριλίου 2020, ο Άρης και ο Κρόνος είναι εκτός συνόδου στον Αιγόκερω, απελευθερώνοντας την ένταση κατά αυτόν τον τρόπο. Αυτό πρέπει ελπίζω να οδηγήσει σε περιορισμό εξάπλωσης του ιού.

Ωστόσο, δεδομένου ότι η σύνοδος Δία-Πλούτωνα θα είναι ενεργή μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, ίσως να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις που θα επηρεάσουν ολόκληρες κοινωνίες. Πάντως, όποιος τα διαβάσει με την σειρά, βγαίνει το απόλυτο νόημα όπου μέσα από την δυσκολία και το μαρτύριο, ενας καινούργιος κόσμος γεννιέται, η δύσκολη γέννα που συνήθιζα να γράφω, στις αναλύσεις μου, όμως αυτό θα αποτελέσει και το φως για τον κόσμο στην συνέχεια. Όμως εκείνη η νέα σελήνη έκρυβε επίσης και θυμό και αυτό είναι λογικό.

Η πανσέληνος στον Ζυγό είναι πάντα μια φάση σελήνης όπου δημιουργεί κρίσεις και εντάσεις σε διπλωματικό επίπεδο, πρεσβείες, χρήματα, εθνικές αξίες και πάσης φύσεως σχεσεις, ενώ συνδέεται και με την παγκόσμια ειρήνη. Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο σε διεθνές επίπεδο. Φαίνεται ότι η πανσέληνος στον Ζυγό δημιουργεί νευρωτική υστερία, επιπλέον συναισθηματική ευαισθησία, σύγχυση και ανασφάλεια. Γι αυτό συνιστά ψυχραιμία από κάθε άποψη στις σας σχεσεις με τους άλλους, γενικότερα. Οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Υπάρχει επίσης κίνδυνος λανθασμένης διάγνωσης, υπερευαισθησίας στα φάρμακα, εθισμού και δηλητηρίασης. Η παράνοια και η καχυποψία μπορούν να οδηγήσουν σε δυσπιστία και προβλήματα στις σχεσεις. Απομόνωση, σκάνδαλα, προδοσία, απώλεια ή απογοήτευση είναι αυτά που μπορεί να βιώσουμε. Είναι ενδιαφέρον όμως ότι ο χάρτης πανδημίας κορωναϊού έχει σχεδόν την ίδια όψη και μοιρα.

Αλλωστε ο χάρτης της νέας σελήνης στον Κριο ήταν κάπως πολύπλοκος και παίζει δύο σενάρια ταυτόχρονα. Στην σύναξη πλανητών στο ζενίθ είδαμε τον Πωσειδωνα σε πολύ στενή σύνοδο. Αυτό σημαίνει ότι η απάτη είναι ίσως και μεγαλύτερη από αυτή του τρομοκρατικού χτυπήματος της 11ης Σεπτεμβρίου, οπότε όλη αυτή η ιστορία με τον κοροναϊό κάτι κρύβει, προσοχή στις ειδήσεις, την προπαγάνδα κτλ κάτι ύπουλο συμβαίνει. Είμαστε θύματα μιας τεράστιας παγκόσμιας απάτης. Όμως ο κοροναϊός υπάρχει και πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία. Ο Κρόνος στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανο και να σημαίνει περιορισμός μέσω της τεχνολογίας (RFID;;) λέω μια άποψη. Πάντως, η αχρηματη κοινωνία είναι πλέον εδώ.

Η πανσέληνος στον Ζυγό, όμως μην ξεχνάμε αναζητεί την ισορροπία για να κάνει την δική μας ζωή πιο εύκολη. Υπάρχει ο σχηματισμός ενός Ταυ –τετραγώνου σε παρορμητικά ζώδια ανάμεσα στον Ηλιο-Σελήνη-Δια-Πλούτωνα. Φυσικά, μεγάλα βήματα ευνοούνται μόνο αν είμαστε πειθαρχημένοι αρκετά, όπως να ηγηθείς μιας τέτοιας κατάστασης για παράδειγμα, όμως το τετράγωνο κάνει λόγο για μια καταιγίδα την οποία θα πρέπει να περάσουμε μέσα από αυτή.

Η σύνοδος Δια- Πλούτωνα θα γίνει ακριβής στις 4 Απριλίου,2020 μόνο τρεις ημέρες πριν την πανσέληνο. Μόλις μιας μοίρας διαφοράς μεταξύ τους, αυτή είναι μια πολύ ισχυρή επιρροή. Αυτή η σημαντική ευθυγράμμιση ελαφρώς τετραγωνίζει την πανσέληνο που την καθιστά πιο δύσκολη από ότι θα ήταν κανονικά. Αλλά όμως εξαγωνιζει τον Ερμή στους Ιχθείς που φέρνει προοδευτική σκέψη και ίσως ακόμη και κάποια καλά νέα από το επιστημονικό μέτωπο. Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα δίνει μεγαλύτερη ευκολία για συγκέντρωση στους στόχους σας για να πετύχετε σε κάθε περίπτωση. Όταν προσπαθούμε με όλη μας την δύναμη μπορεί να φέρει δύναμη και επιρροή για να κάνει τη μεγάλη διαφορά στη ζωή σας.  Θα υπάρξει περισσότερος φόβος, μαζικοί θάνατοι και ακραία μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Αλλωστε τα είχαμε γράψει και στις εξισώσεις της Ουράνιαν από τον Ιανουάριο -Φεβρουάριο.

Μερικοί άνθρωποι θα αντιδράσουν αδίστακτα, ακραία, εγωιστικά, θα υπάρχει προκατάληψη, ανηθικότητα ή εμμονή. Ο εγωισμός, η απληστία, η ζήλια, η εκδίκηση, ο ρατσισμός, η βία και το έγκλημα είναι δυνατά σε αυτόν τον χάρτη. Ελπίζουμε το εξάγωνο Ερμή-Δια να φέρει θετική σκέψη που θα πρέπει να μειώσει τον κίνδυνο αυτών των καταστροφικών συμπεριφορών. Μια ευρεία προοπτική και εξαιρετικές δεξιότητες για την λήψη αποφάσεων θα επιτρέπουν να κάνετε σχέδια ανταποκρινόμενα σε νέους νόμους και κανονισμούς. Αυτή είναι μια καλή πανσέληνος όμως για την εφαρμογή νέων συνηθειών στο σπίτι.

Το εξάγωνο Ερμή- Πλούτωνα θα διερευνήσει την αλήθεια και θα αποκαλύψει μυστικά. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο. Το εξάγωνο Ερμή-Δια-Πλούτωνα σημαίνει ότι μεταμορφώνεις τον τρόπο σκέψης σου και προσαρμόζεσαι σε νέους περιορισμούς που επηρεάζουν τις επικοινωνίες και τις κινήσεις.

***Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Ο Αρης τετραγωνίζει τον Ουρανό μόνο μερικές ώρες πριν την ολοκλήρωση της πανσελήνου και αυτό είναι μια επικίνδυνη επιρροή. Θα κάνει τους ανθρώπους παρορμητικούς και ακανόνιστους καθώς θα επαναστατούν ενάντια στους περιορισμούς που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις. Θα υπάρχει μια τάση να δρούμε ακανόνιστα χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι συνέπειες που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερες αναταραχές ή συγκρούσεις στην υφήλιο. Σίγουρα θα υπάρξουν και περίεργα περιστατικά σε μια περίοδο εγκλεισμού.

Προσπαθήστε να διοχετεύσετε αυτή την ενέργεια, με δημιουργικο και εφευρετικο τρόπο. Βρείτε μια δημιουργική διέξοδο μέσω χόμπι στο σπίτι, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους. Αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και τη λήψη επικίνδυνων ρίσκων. Το τετράγωνο Αρη-Ουρανού αυξάνει επίσης τον κίνδυνο μόλυνσης επειδή οδηγεί σε παρορμητικές ενέργειες.

Επομένως, είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνετε υπομονετικοί και συγκεντρωμένοι, επειδή αυτή θα θέλετε να απαλλαγείτε από περιορισμούς, ανεξάρτητα από τις συνέπειες. Η πανσέληνος έχει σχέση με την προηγούμενη νέα σελήνη της 24ης Μαρτίου που ήταν επίσης μια δύσκολη επιρροή. Συνδεόταν με ασθένεια, ατυχία, υποχρεωτική αλλαγή, παρεμπόδιση και περιορισμό. Είναι ώρα για προστασία, φροντίδα και τη θεραπεία, του εαυτού σας και των αγαπημένων σας. Ώρα για περισυλλογή, να κοιτάξουμε μέσα μας.

Η θέση του Αρη στον 11ο οίκο φαίνεται να επηρεάζει και τα μέλη κοινοβουλίων και τους εθνικούς στόχους κρατών καθώς και τις ελπίδες μας για το μέλλον, αλλά και τα κοινοβούλια γενικότερα, όμως συνδέεται με ένα τετράγωνο ακριβείας με τον Ουρανό στην 5η μοιρα του Ταυρου, προς τον 2ο οίκο του χάρτη, όπου δείχνει απροσδόκητες απώλειες στα χρηματιστήρια. Σηματοδοτεί οικονομική κατάρρευση μάλιστα δείχνει σαν “ατύχημα”, κραχ, περίεργα και αναπάντεχα περιστατικά στην αγορά μετοχών και μεγάλη ανησυχία γενικά στους χρηματοοικονομικούς κύκλους.

Θα υπάρξουν περεταίρω τραγικές απώλειες, δημιουργεί πανικό, κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, από τεράστιες δαπάνες και κυρίως σπατάλη δημόσιου χρήματος. Οι στρατιωτικές υποθέσεις θα απαιτήσουν μεγάλα χρηματικά ποσά και τα έσοδα θα επηρεαστούν σοβαρά με αυτόν τον τρόπο. Βαδίζουμε σε μια πολύ βαθιά ύφεση μεγαλύτερη από αυτή του 1929.Αν δεν συμβεί τίποτα έχει ο Φεβρουάριος του 2021,όμως αυτά δεν είναι καλά νέα για την οικονομία, εννοείται που θα πληγεί βαθιά.

Η πανσέληνος διαρκεί για δύο εβδομάδες μέχρι τη νεα σελήνη της 22ας Απριλίου 2020.

Πριν λοιπόν, από τον Κρόνο στον Υδροχόο, έχουμε τον Δία μαζί με τον Πλούτωνα, που πιστεύω ότι η διέλευση αυτή είναι «υπεύθυνη» για τη διάδοση του Coronavirus. Ακόμη και αν ο Coronavirus είναι, κάτι πολύ αρνητικό, ας μην ξεχνάμε ότι ο Δίας πάντα έχει κάτι το ευεργετικό και θετικό στην αστρολογία. Η συμμετοχή του Δία στην επιδημία Coronavirus είναι μια υπόσχεση ότι με κάποιο τρόπο κάτι καλό θα βγει από όλο αυτο.

Τι γίνεται με τον Πλούτωνα; Ο υψηλότερος σκοπός του Πλούτωνα είναι βέβαια να μας κάνει πιο ανθεκτικούς, ώστε να έχουμε μια καλύτερη πιθανότητα για επιβίωση μακροπρόθεσμα. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε ευθύνη για ό, τι συμβαίνει στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο Πλούτωνας είναι εδώ για να μας πει ότι η αλλαγή είναι μια σταθερά της ζωής και θα έπρεπε να την αγκαλιάζουμε σε κάθε βήμα, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να συμβούν τέτοια πράγματα ξανά στο μέλλον. Ή ίσως απλά πρέπει να κάνουμε ένα διάλειμμα, να δουλέψουμε λιγότερο, να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή να μείνουμε μονοι, ώστε να μπορούμε να συντονιστούμε περισσότερο με τον εσωτερικό μας εαυτό. Είναι ενα σημείο οπου δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, οπότε αυτό είναι μια ευκαιρία για να ανακαλύψουμε πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή και είναι καιρός να τα ξαναθυμηθούμε. Ωρα για βαθιά περισυλλογή. Και αυτό είναι το πραγματικο νόημα. Ωρα να δούμε μέσα μας γιατί εχουμε κάνει πολλά λάθη, γιατί φτάσαμε ως εδώ, τι συμβαίνει στον καθένα μας ξεχωριστά και να επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες μας. Πρέπει να είμαστε ολοι μαζί ενωμένοι και να δείξουμε κατανόηση και αλληλεγγύη.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ

ΑΠΑΤΙΤΗΣ

Ο Ζυγός είναι αέρινο ζώδιο και ως εκ τούτου συνδέεται με το μυαλό, τη διαίσθηση και όλες τις πνευματικές επιζητήσεις. Είναι μια στοχαστική εποχή του χρόνου, όπου ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε και εκφράζουμε το μυαλό μας στις σχέσεις είναι υψίστης σημασίας. Ο Απατίτης εντείνει την σαφή επικοινωνία και είναι μια εξαιρετική πέτρα που χρησιμοποιείται για τους συγγραφείς ή αυτούς που ασχολούνται με τη διπλωματία ή τις υποθέσεις της δικαιοσύνης, καθώς ο Ζυγός είναι κυβερνήτης αυτών των θεμάτων. Αυτή η πέτρα κάνει τις λέξεις ευκολότερο να κατανοηθούν και να αρθρωθούν σαν ένα αεράκι.

Σκεφτείτε ότι έχετε μια μαγική πέτρα στην τσέπη σας, μια που είναι εξατομικευμένη για να “ψιθυρίζει τις σωστές λέξεις ” στο αυτί σας. Λένε ότι η πέτρα αυτή φτιάχνει τις σωστές λέξεις και δίνει τις κατάλληλες εξηγήσεις για να μετακινήσει τις σχέσεις προς την επόμενη φάση.

Ο μπλε απατίτης, ειδικότερα, είναι μια καλή πέτρα που βοηθάει στην καρδιά και στην επούλωση μιας ραγισμένης καρδιάς. Κατά τη διάρκεια του μήνα σχετικής έντασης, δεν είναι κακή ιδέα να έχετε μια πέτρα απατίτη στην τσέπη ή σε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό για να διευκολύνετε οποιαδήποτε μετάβαση που μπορεί να χρειαστεί.

Ο απατίτης είναι επίσης ένα απίστευτο εργαλείο για χρήση ενώ βρίσκεστε στο διαλογισμό ή στη διαδικασία της εναρμόνισης με τα ψυχικά δώρα και τις ενισχυμένες πνευματικές καταστάσεις. Βοηθά να ηρεμήσει ο νους έτσι ώστε να νιώσετε την ουσία της δικής σας ύπαρξης. Έχει μια τόσο βαθιά επίδραση στην αυτογνωσία, συνδέοντας το ένα με όλα τα επίπεδα της ύπαρξης: αυτός θα μπορούσε να είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο η διαπροσωπική επικοινωνία γίνεται τόσο σαφέστερη.

Αν μπορείτε να ακούσετε και να αισθανθείτε την απήχηση του εσωτερικού σας χώρου και να εξοικειωθείτε με αυτό που πραγματικά είστε και χρειάζεστε, τότε είναι τόσο απλούστερο να γνωρίζετε πώς να επικοινωνείτε με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των αλλων. Γίνεται επίσης πιο προφανές πώς οι ενεργητικές γραμμές μεταξύ εαυτού και άλλων ευθυγραμμίζονται.

Ο απατίτης, με έναν ήσυχο και πολύ απλό τρόπο, μας βοηθά να συνδεθούμε με την ομορφιά της ύπαρξης μας και να βρούμε έναν τρόπο να το φέρουμε πιο ολοκληρωτικά στη δική μας φυσική λάμψη. Ο απατίτης διδάσκει την αυτογνωσία με τον πιο βαθύ και ισορροπημένο τρόπο.

Κάποιος θα μπορούσε να την ονομάσει “πέτρα πνευματικού μέντορα”, διότι η δόνηση της μάς βοηθά να προσαρμοστούμε στην υψηλότερη δυνατή έκφραση του εαυτού μας. Είτε έχετε έναν Ηλιο στο Ζυγό είτε απλά θέλετε να αξιοποιήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στην επικοινωνιακή μεγαλοπρέπεια που είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, επικαλέστε την ενέργεια του απατίτη για να σας βοηθήσει να το κάνετε με έναν πιο εκλεπτυσμένο δονητικό τρόπο. Ο απατίτης ωθεί την όρεξη για αρμονική διαβίωση και καλλιεργεί την εξαίσια έκφραση που είναι δυνατόν όταν όλοι μας ζούμε στην κορυφή του θεϊκού μας δυναμικού.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ ΚΑΙ 3 ΣΠΑΘΙ

Είναι μία από τις πιο ενοχλητικές κάρτες. Το καρμικό μάθημα εδώ μπορεί να περιλαμβάνει θλίψη, μια ραγισμένη καρδιά και ερωτικά τρίγωνα. Αυτός ο δεκάνος κυβερνάται επίσης από τον Κρόνο και κουβαλάει ένα πολύ μεγάλο καρμικό φορτίο.

“Η απελευθέρωση και το κλειδί είναι τα Τρία Σπαθιά. Μια μεγάλη θλίψη, που συνήθως έχει τις ρίζες της στο (καρμικό) παρελθόν, αναφέρεται συχνά .Οι οδυνηρές αναμνήσεις μπορούν να κατασταλούν σε μεγάλο βαθμό. Τα τρία σπαθιά υπογραμμίζουν την ανάγκη να αφήσουμε παλιούς πόνους και πληγές, καθώς αναγκαστικά επηρεάζουν το παρόν. Είναι καιρός να μιλήσουμε γι ‘αυτά … (αυτή η διάρκεια ζωής) θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας και να μιλήσετε πριν σας τραυματίσει από μέσα. Αφήστε τον εαυτό σας να συγχωρήσει και να συγχωρεθεί. ” ~

Αρης-Βόρειος Δεσμός-Ήλιος-φυσικές ενώσεις, η θέληση να ενωθούμε με άλλους, συντροφικότητα και αλληλεγγύη.

Ωροσκόπος-Βορειος Δεσμος-Ουρανος-ξαφνική επιθυμία για συντροφιά, ξαφνικές εμπειρίες με σχεσεις, η ξαφνική αναζήτηση επαφών.

Ουρανος-Βορειος Δεσμος- Αφροδίτη– ενδυνάμωση αισθημάτων , σχέσεων, η κατανόηση της τέχνης, στο τι έχει αξία  για μας.

Ωροσκόπος-MC-Κρόνος– εσωστρέφεια, οι καταστάσεις βαθιάς καταπίεσης. Χωρισμοί, θάνατοι, απώλειες. Λύπη.

Αρης-Πλουτωνας-Δίας-Κρόνος– η επίγνωση, η συναίσθηση, η συνειδητοποίηση, ασυνήθιστη επιτυχία, η απόλαυση ελευθερίας, η μεγαλη προσπάθεια. η επιθυμία να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, τα εμπόδια ακόμα και δια της βίας .Ο άνθρωπος αναποδογύριζε πέτρες επιδιώκοντας κάποιο ιδιαίτερο έργο η καθήκον, δεν μας φοβίζει η σκληρή δουλειά.

Άξονες σύγκρουσης, επέμβασης και πολέμου αλλα αι της ανωτέρας δύναμης.

Πωσειδωνας-MC-Αρης-ωροσκόπος- Ερμής– υποσκάπτουσες η προκλητικές καταστάσεις, προκαλώ βλάβη στους αλλους, αβεβαιότητα και ανασφάλεια, ξαφνική ενεργοποίηση ιδεών που προέρχονται από το υποσυνείδητο, λανθασμένη αντίληψη και αντικειμενικότητα.

Ηλιος-Αρης-Ωροσκόπος– αφοσίωση σε ένα σκοπο, με ολη την δυναμη, πνεύμα συνεργασίας η προσπάθεια ομαδικής εργασίας, ενωμένη προσπάθεια για κάτι συγκεκριμένο μαζί με αλλους ανθρώπους, συνεργασία με το άμεσο περιβάλλον.

Αφροδίτη-MC-Ηλιος-Αρης- Ωροσκόπος– αυθορμητισμός, ναρκισσισμός, ματαιοδοξία, αλαζονεία

Ερμής-Ωροσκόπος-Πωσειδωνας-το είναι κάνεις εξαπατημένος, ψεύτης, απατεώνας, ο απογοητευμένος, ψεύδος, συκοφαντία, δυσφήμηση

Αρης-Ουρανος-Πωσειδωνας-Ωροσκόπος– βίαιες ενέργειες, ένα ταραχώδες γεγονός, ένα ατύχημα, σύλληψη, φυλάκιση, παραλήρημα , τρέλα, θυμός, μανία, φρενίτιδα, πονηριά, δολιότητα

Κρονος-Ουρανος-Ωροσκόπος-Πωσειδωνας-Ερμής-  σε δύσκολη κατάσταση η θέση, η ανάγκη να στηριχτούμε σε δίκες μας δυνάμεις, υποφέρω εξαετίας δυσκολιών, βασανισμός η λύπη με αλλους, απώλεια, πένθος, ασθενικές δυνάμεις, στεναχώρια, εντάσεις, ψευτιά, ανακρίβεια, κακοβουλία.

Η πανσέληνος στον Ζυγο για την χωρα μας επηρεάζει τον 6-12ο οικο, αυτό σημαίνει ότι θα είμαστε σε καραντίνα ακόμα. Υπάρχουν θετικές όψεις ωστόσο και αυτό είναι καλο σημάδι για τον Ελληνικό λαο να τηρεί τα μετρα. Υπάρχει το εξάγωνο Ερμή -Δια, Αφροδίτης-MC, ο Δίας τριγωνίζει τον ωροσκόπο που δείχνει να επηρεάζει με θετικο τρόπο τον 8ο οικο, φόρους, συντάξεις, παροχές κτλ. ισως λόγω της κατάστασης ο κόσμος δεν πληρώσει όπως ήδη ανακοινώνεται, υπάρχει κάποιο ποσοστό εύνοιας κατά κάποιο τρόπο, νομίζω.

Σημαντικό αυτή την στιγμή το ημιτετράγωνο Κρόνου-Αρη που δείχνει προσπάθειες για έλεγχο της παρούσας κρίσιμης κατάστασης από την κυβέρνηση. Άγχος. Εκνευρισμός. Θυμός. Ασθένεια. Βλάβη. Δραστηριότητες που συναντούν αντίσταση. Δοκιμές αυτοελέγχου. Η ανάγκη επίλυσης προβλημάτων από το κυβερνών κόμμα. Από την πρώτη στιγμή, ο πρωθυπουργός έχει πάρει σωστές αποφάσεις, μετρα για την αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής κατάστασης. Η θέληση του για συνεχή επικοινωνία με τον κόσμο είναι επίσης μια εξαιρετική προσπάθεια και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Πιθανο να εχουμε απώλειες διάσημων προσώπων στη χωρα.

Ο Πωσειδωνας σε αντίθεση με τον βόρειο Δεσμο-προφανώς συνδέεται με προβλήματα στα νοσοκομεία και ιδρύματα υγείας αλλα και εγκλεισμού.

Ωστόσο, η πανσέληνος στον χάρτη Μεταπολίτευσης επηρεάζει τον 4ο οικο, προβλήματα με γειτονικές χωρες όμως υπάρχουν θετικές όψεις που σημαίνει ότι προστατεύουμε τα εδάφη μας. Ο Πωσειδωνας τετραγωνίζει τους δεσμούς και εδώ οπου το μεταναστευτικό συνεχίζει να είναι σοβαρο πρόβλημα. Αντίθεση Κρονου- Ηλιου επικεντρώνεται περισσότερο στα προβλήματα με το εξωτερικο εμπόριο, στις διεθνής σχεσεις, αλλα και στην υγεια του λαού που περνά δύσκολες ωρες.

Η συνοδος Δια-Πλούτωνα επηρεάζει τον 9ο οικο της χωρας που τριγωνίζει τον ωροσκόπο της. Αυτο κατά μια άποψη σημαίνει, βελτίωση σε οικονομικο-κοινωνικο επίπεδο και ας μην λέμε πολλά ισως να συνδέεται με μια καλή προσπάθεια διαχείρισης των πραγματων και παρόντων κρίσεων γενικότερα, όμως συνδέεται και με την επιτυχή προσαρμογή του Ελληνικού λαού στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Η τάση γενικών γεγονότων της συνόδου αυτής ισως συνεπάγεται με δραστικές οικονομικές συνθήκες- κινήσεις που θα συμβούν.

Ταυτόχρονα, μια άλλη συνοδος θα παίξει σημαντικο ρολο στον Ελληνικό χάρτη, η συνοδος Αρη-Κρόνου στον Υδροχόο, που προβλέπουν γεγονότα μείζονος σημασίας. Ταυτόχρονα η τελευταία συνοδος είναι σε αντίθεση με τον γενέθλιο Κρόνο της στο Λεοντα, ισως το κόμμα αντιπολίτευσης να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη χωρα, που φέρνουν διχασμό, ένα είδος εμφυλιακης σύγκρουσης -διαχωρισμού, και κοινωνικές ανταρσίες. Η κυβέρνηση από την άλλη, σε μια περίοδο έντονης δραστηριότητας και αντιμετώπισης συγκρούσεων και προκλήσεων.

Η σύνοδος Αρη-Ουρανού προβλέψει ωστόσο και μια δυναμική κυβέρνηση που προσβλέπει σε λύση και σωστή αντιμετώπιση των προβλημάτων. Το τρίγωνο Ουρανού-Δια είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο προς τον 8ο οικο.

Ενώ η συνοδος Δια-Πλούτωνα από τον 7ο οικο στον χάρτη Μεταπολίτευσης εξαγωνιζει το ζενίθ της που είναι επίσης μια πολύ καλή θετική οψη. Μην ξεχνάτε τι είχα γράψει για την σύνοδο εδώ, ένα κείμενο που μπορείτε να ξαναδιαβάσετε. https://astroephimerides.com/2019/12/11/2020-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83-%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%89%ce%bd%ce%b1/

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου στον Υδροχόο, κοντά στην ώρα που θα λαμβάνει χώρα η σύνοδος Δία-Πλούτωνα κατά τις 4-5 Απριλίου, 2020, θα τετραγωνίζεται από τον Ουρανό στις αρχές του Ταύρου, συγκαλύπτοντας ζητήματα ξένων κυβερνήσεων, ψηφιακής χειραγώγησης και ολόκληρο το γεωπολιτικό παιχνίδι. Αυτό μπορεί όμως να δημιουργήσει μια σειρά από κυβερνο/σαμποτάζ στο διαδίκτυο για σκάνδαλα που πρόκειται να έρθουν στο φως. Ωστόσο, ο κύκλος αυτος συνδέεται με τις μαζικές αλλαγές στην ανθρώπινη συνείδηση που εγκαινιάζουν νέες απόψεις η σπέρνουν νέες ιδεολογίες. Συνδέεται όμως και με την θεραπεία και την αναγέννηση του κόσμου μας. Το παλιό οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο μπορεί μεν να ξηλωθεί, οι ρίζες του όμως είναι πολύ βαθιές. Πολλή βρωμιά θα έρθει ακόμα στην επιφάνεια, ώστε να είναι πιο εύκολη η αποκαθήλωση των ειδώλων και το ξήλωμα . Η όψη αυτή εγγυάται, αν μην τι άλλο, την γέννηση μιας νέα πραγματικότητας. Όμως την σύνοδο την συναντάμε σε σημαντικά γεωλογικά φαινόμενα, μαζί με τους υπολοίπους άξονες. Ο Δίας πάντοτε εξωθεί τα πράγματα εκτός ορίων και δίνει μεγάλη έκταση και διάσταση, όπως μεγάλες πλημμύρες, σεισμούς, πυρκαγιές, τσουνάμι κτλ.. ακόμα συνδέεται με την επίθεση εξτρεμιστικών ομάδων (ISIS..) .

Αντίθετα, η Τουρκία, είναι μια χωρα που επηρεάζεται με αρνητικο τρόπο από αυτές τις σημαντικές διελεύσεις μέσα από το τετράγωνο Δια-Κρόνου, Ουρανού-Ηλιου που συνδέεται με καταστροφές μεγάλης έκτασης, αναταραχές και ανατροπές πολιτικής σημασίας. Αλλωστε και η συνοδος Αρη-Κρόνου, δείχνει την χωρα να μπαίνει σε συγκρουσιακή τροχιά όπως και το ωροσκόπιο του Ερντογαν.

Προσωπικά προβλήματα – απόσυρση – Προσωπικοί διαχωρισμοί ή αναχωρήσεις – Καθορισμός φυσικών ορίων

Ζητήματα αρμονίας του σώματος και του πνεύματος

Ημέρες ή χρόνια βίας ή εξαναγκασμού

κρίσιμες ανησυχίες – Αντιμετώπιση προβλημάτων – Ανησυχίες ή φόβοι – Θλίψη ή κατάθλιψη – Αναχωρήσεις ή αποστάσεις σχετικά με τις συζύγους – Προβλήματα με το κοινό

Αναδιάρθρωση, μετατροπές ή μεταβάσεις που σχετίζονται με παροχές

Προσωπικό καθήκον – Άσκηση αυτοελέγχου – Κινήσεις για τη σταθερότητα ή την ασφάλεια – Υποχρεωτική εξυπηρέτηση – Αναχώρηση ή απομάκρυνση από την οδήγηση, τον αθλητισμό ή τη σκοποβολή – Αρχές που αφορούν δυσκολίες

τρέχοντα ή σύγχρονα προβλήματα – Αναστολές που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα ή την επινοητικότητα – προβλήματα που σχετίζονται με το φύλο – Προβλήματα που σχετίζονται με τη φωτιά ή την ανάφλεξη – Εγκατάλειψη στόχων

Ξαφνικές ακινητοποιήσεις ή αδιέξοδα – Καταστολή ή καταπίεση – Διαταραχές ή αναστάτωση που σχετίζονται με εμπόδια – Απροσδόκητη καταστροφή

Συμμετοχή σε βαθιά μεταβαλλόμενες συνθήκες – Ανθεκτικότητα παρά τις απογοητεύσεις

σταθεροποίηση μετά από ανασφάλεια ή αστάθεια –

Νέες μορφές ύπαρξης ή τρόπους ζωής

Αυξήσεις που αφορούν περιορισμούς / περιορισμούς – Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία

Φυσική εξάντληση

Θλίψη ή κατάθλιψη – Απώλειες με το πλήθος – Εξαθλιωμένοι πληθυσμοί εθνών –

Οδυνηρές ώρες ή χρόνοι

Επιτυχία σχετικά με τους διάλογους – Αρμονικές συνομιλίες – Επιχειρηματικές επιτυχίες που σχετίζονται με άλλους – Ειρηνικές συνομιλίες – Σκέψεις σχετικά με την ελευθερία των άλλων –

Κίνδυνοι ή κίνδυνοι ή καταστροφές που σχετίζονται με την αγάπη – γυναικολογικές δυσλειτουργίες

Περιβάλλον που στερείται ευθυμία – Ένταση ή άγχος που επηρεάζει τις ομάδες εργασίας – Πράξεις που συμβάλλουν σε παράνοιες στο περιβάλλον – Δημιουργία αναταραχών – Τραυματισμοί

Δίνοντας μεγάλη έμφαση σε κάτι – Πολιτικό έργο – Κυβερνητική εξουσία ή δύναμη

Έθνη και οι μάχες τους – Δημόσιες ταραχές – φωτιά

Καταστροφή μεγάλης κλίμακας σε σχέση με τις συνδέσεις

Θύελλες – παλιρροιακά κύματα

Καθυστερήσεις σχετικά με την επιστημονική εργασία – Τερματισμοί σχετικά με την αθλητική επιτυχία

Υπο ορους επιτυχία με την τεχνολογία – Ξαφνικά οικονομικά προβλήματα – Εντάσεις που σχετίζονται με οικονομικούς περιορισμούς – Μη αναμενόμενα νομικά προβλήματα

Προβλήματα στη νεολαία – Περιορισμοί στη δημόσια ομιλία – Προβλήματα με τα οχήματα

Μειώσεις που σχετίζονται με τη δύναμη, την εξουσία ή την επιρροή – Ενεργοποίηση μεγάλων διακοπών – Βίαιοι θάνατοι

Απάντηση