ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ* 2021

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ* 1-11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021*

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 12-18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021*

ΚΡΙΟΣ

Ο νέος μήνας και εβδομάδα ξεκινά με αρκετή ενέργεια στον επαγγελματικό χώρο, υπό την επιρροή ενός δυνατού και δημιουργικού Άρη καθώς και ο Ηλιος και ο Ουρανός αφήνουν χώρο για την δημιουργία νέων και φρέσκων αλλαγών. Κατά τον ιδιο τρόπο θα συνεχίσουν να επηρεάζουν οι διελεύσεις το ζώδιο σας, μέχρι το Σάββατο, 3/7/. Από την Κυριακή στις 4/7, η Σελήνη θα αρχίζει να στρέφεται προς τις προσωπικές σας σχέσεις, και είναι πιθανό να βιώσετε αποκαλύψεις, εντάσεις και ανατροπές. Ο Αρης θα συνεχίσει να είναι απόλυτα δημιουργικός, προσθέτοντας άφθονη αντοχή για να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες και την εκπλήρωση των στόχων σας. Στο προσκήνιο μπαίνει και η Αφροδίτη από τις 7 Ιουλίου και εκεί τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνεται και οικονομικά. Μαζί με την νέα σελήνη στις 10/7, αλλα και με τις θετικές όψεις Άρη/Κρόνου να θυμάστε, ότι καταφέρετε θα είναι μόνο από τις δικές σας προσπάθειες, μην περιμένετε από τους άλλους να σας βοηθήσουν πρακτικά. Οι προσωπικές σχέσεις ίσως αντιμετωπίσουν δυσκολίες και ψυχρότητα, αλλα μην σας εκνευρίσουν και τα μικροεμποδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο νέος μήνας και εβδομάδα ξεκινά με έντονη ανάγκη για νέες ιδέες και αλλαγές που θα βελτιώσουν την ζωή σας, καθώς και η οικογένεια η άνθρωποι που σας αγαπούν θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν. Πολλά από μπορεί να αποδοθούν σε ένα πιο δεκτικό περιβάλλον όπου η πρωτοτυπία σας κερδίζει περισσότερη αποδοχή και σεβασμό και μπορείτε να κινηθείτε ανεμπόδιστα, βασιζόμενοι στην διαίσθηση  η αυτό που ονομάζουμε «προσωπική μούσα». Η εβδομάδα θα γίνεται όλο και πιο έντονα δημιουργική, διασκεδαστική, αρμονική με την Σελήνη να ταξιδεύει μεσα από τον 5ο σας οικο, καθώς και Αφροδίτη και Αρης βάζουν πλώρη στις 3/7 να ομορφύνουν την ζωή σας, δίνοντας σας την δύναμη να έλξετε, οτιδήποτε θα μπορούσε να διακοσμήσει την καρδιά σας με θετική ενέργεια. Γίνετε πηγή θετικής σκέψης και δείξτε την πίστη σας στην καλοσύνη και την ελπίδα. Μεσα στην εβδομάδα που έρχεται από τις 4/7 μια αφυπνιστική έκρηξη φέρνει επαγγελματική επιτυχία και άνοδο. Στις προσωπικές σχέσεις σας τα όρια θολώνουν, ωστόσο θα επικρατήσει η λογική. Ετοιμαστείτε για το ξεκίνημα ενός νέου παραγωγικού κύκλου, οπου θα υπάρξει και οικονομικό όφελος, ασφάλεια, ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου, ξεκινούν με δύναμη και ταχύτητα αλλά και έντονη αυτοπεποίθηση, καθώς ο Ηλιος και Ουρανός σηματοδοτούν τον νέο και φρέσκο αέρα που εισέρχεται στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή βελτιώνοντας τα πράγματα. Προσοχή λίγο στις παγίδες, σε θέματα παιδείας, επικοινωνίας και ότι εχει σχέση με ταξίδια και μετακινήσεις και διαπραγματεύσεις. Ο Αρης θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικός με έναν διαφορετικό τρόπο, καθώς καλείστε να συγκεντρωθείτε περισσότερο πάνω στους στόχους σας. Πωσειδωνας και Πλούτωνας, κάνουν βουτιές στα άδυτα της ψυχή σας! Εάν μπορείτε να το ονειρευτείτε, μπορείτε να το κάνετε, ή τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που αισθάνεστε ότι πρέπει να γίνει κάτι. Η ενέργεια που δαπανάται για την εκπλήρωση των επιθυμιών και τα υψηλότερα καλέσματα δεν σπαταλούνται ποτέ, ειδικά αν παραμείνετε στην πορεία σας. Ακόμα κι αν φαίνεται να χάνετε το δρόμο σας κάποια στιγμή, έχετε αρκετές ικανότητες για να παραμείνετε στον δρόμο σας. Από τις 4-5 του μηνα, προσοχή για ανατροπές στα επαγγελματικά και παιχνίδια δύναμης και μην μιλάτε όπως και να μην εμπιστεύεστε πολύ. Αφροδίτη και Αρης από τις 6-11 Ιουλίου, σας μετατρέπουν σε «μαγνήτες του έρωτα» ενώ και ο Ερμής στην προσωπική σας ζωή φαίνεται να υλοποιεί τις επιθυμίες σας. Αρης/Αφροδίτη και Κρόνος τότε, δοκιμάζουν τις αντοχές μιας σχέσης που όμως επιβιώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο μπαίνει ο μήνας και η νέα εβδομάδα οπου οι πλανήτες συγκεντρώνονται στον ουρανιο θολο και σας καλούν να  εκμεταλλευτείτε τις δημιουργικές σας ικανότητες. Αρης και Αφροδίτη μάλιστα φορούν τα καλα τους, και σας κάνουν να εκτιμήσετε και να φροντίσετε περισσότερο μια υπάρχουσα σχέση η και σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σας. Θα φέρει νέες «καυτές» γνωριμίες στους ελευθέρους. Αναμφίβολα η αφοσίωση και τα συναισθήματα αγάπης επιστρέφονται κατά τον ιδιο τρόπο, ενώ Ήλιος και Ουρανός να φέρνουν μια νέα επαγγελματική ευκαιρία. Είναι μια αρκετά έντονη και σταθερή εβδομάδα επαγγελματικά, οικονομικά με έμφαση να δίνετε στην επικοινωνία και τις γνώσεις σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα βιώσετε την έμπνευση και τον ρομαντισμό. Από τις 4/7, προσοχή για ανατροπές ειδικά αν πρόκειται για μεγάλα επαγγελματικά σχέδια που συνδυάζονται με ταξίδια, γι αυτό μάλλον θα πρέπει να έχετε ένα σχέδιο Β. Οι ημέρες επίσης από τις 4-9/7 του μηνα, επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις καθώς και η αξιοπιστία σας, θα δοκιμαστούν ωστόσο Κρονος, Ηλιος και Αρης υποστηρίζουν τους στόχους σας. Μια ομοιόμορφη και προβλέψιμη ροή ενέργειας προσθέτει μεγάλη δύναμη και δεν είναι πιθανό να εξαντληθείτε πριν φτάσετε εκεί που θέλετε, γι αυτό θέλει κάντε σωστή διαχείριση της ενέργεια σας. Σημειώνετε ιδιαίτερη επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία, μπορείτε να κάνετε παρα πολλά ενώ δεν αποκλείεται  κάποιοι να θέλουν να βάλουν εμπόδια και να δημιουργήσουν πρόβλημα. Πρόθυμοι για όλα, και με την εμπειρία σας θα βοηθήσετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Ο νέος μήνας και εβδομάδα ξεκινούν με ιδιαίτερη έντονη δημιουργικότητα οπου νέες ιδέες που συνήθως έρχονται με ορμή ακόμη και ακολουθούν μια ροή, με σκοπο να κάνετε την διαφορά και να παρουσιάσετε πρόοδο εύκολα σε νέα μέτωπα. Πολλά από αυτά μπορεί να αποδοθούν σε ένα πιο δεκτικό περιβάλλον όπου η πρωτοτυπία σας κερδίζει περισσότερη αποδοχή και σεβασμό και θα μπορείτε να κινηθείτε ανεμπόδιστα. Δυσκολίες και μικρές παρεξηγήσεις ίσως υπάρξουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, παραμένετε σταθεροί και ξέρετε τι θέλετε από τους άλλους. Σημαντικοί πλανήτες από τις 4/7 θα υποστηρίξουν τα σχεδία σας όμως τα πιθανά ξεσπάσματα και μανούβρες ίσως να είναι μια έκπληξη για κάποιους που σας εκτιμούσαν ιδιαίτερα. Προσοχή λοιπόν στα δράματα και μην το παρακάνετε με την καπριτσιόζικη συμπεριφορά σας! Η σύνοδος στο ζώδιο σας που σχηματίζεται σας κανει ιδιαίτερα δημιουργικούς, θα έλξετε αρκετά έντονα την προσοχή όλων καθώς θα είστε για πολύ καιρό στο επίκεντρο ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο οι άλλοι θα στηριχτούν πάνω σας αλλα θα μετρούν και την απόδοση σας. Έχετε την δύναμη, απλά χρησιμοποιήστε την και εκφραστείτε με οδηγό την διαίσθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο νέος μήνας και εβδομάδα ξεκινά με αρκετή ενέργεια στον επαγγελματικό χώρο, υπό την επιρροή ενός δυνατού και δημιουργικού Άρη καθώς και ο Ηλιος και ο Ουρανός αφήνουν χώρο περισσότερο για την δημιουργία νέων και φρέσκων αλλαγών. Ωστόσο αυτά που χρειάζονται φιλτράρισμα και προσοχή είναι τα μηνύματα που αναδύονται από το υποσυνείδητο καθώς ίσως να μην εγγυόνται απόλυτα την επιτυχία και σταθερότητα, αλλα και κάθε είδους προσωπική σχέση είτε με το παιδί σας, είτε με έναν άνθρωπο που αγαπάτε, αλλα αυτό θα υπάρξει, εφόσον τα επεξεργάζεστε σωστά. Συγκροτείστε το μυαλό σας και οργανωθείτε διότι η Αφροδίτη θα σας δώσει την ευκαιρία από το Σάββατο να αναδείξετε τη δημιουργική σας αίσθηση και γοητεία. Έρωτας, ειδύλλιο, φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες, διακοπές, αναμιγνύονται με επαγγελματικά οπου δίνετε προτεραιότητα στην απλή διασκέδαση και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά. Αν και από τις 5/7, δεν θα λείψουν τα παιχνίδια δύναμης, προσοχή στην διαχείριση τους άγχους, πάντως ο Αρης και Κρόνος σας βοηθούν να σταθεροποιηθείτε αλλά και να ξεκαθαρίσετε μεσα σας πολλά. Από τις 6/7 ο Ηλιος φωτίζει περισσότερο τον εσωτερικό σας κόσμο, ώστε να ανακαλύψετε νέα πράγματα. Νέα εβδομάδα, νέος μήνας, νέες προσπάθειες, δείξτε επιείκεια και θα λάβετε ανακούφιση αλλά και σεβασμό.

ΖΥΓΟΣ

Ο νέος μήνας ξεκινά με τον πλανήτη κυβερνήτη σας να ευνοεί σε μέγιστο βαθμό τα επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν ενώ και ο Αρης, ο Δίας και ο Ερμής θα συμβάλλουν με αρκετά θετικό τρόπο ώστε να πέτυχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Εξίσου με την ιδια επιτυχία θα σφραγιστεί και η δημοσιά εικόνα σας που θα είναι σημαντική σε αυτό που κάνετε, αρκεί να μην το παρακάνετε. Από την δεύτερη ημέρα, η Αφροδίτη θα συμβάλλει με θετικό τρόπο και στα οικονομικά σας, προσοχή όμως σε θέματα προσωπικών σχέσεων και κυρίως συνεργασιών που θα βιώσετε ταυτόχρονα τον έντονο ανταγωνισμό ,οπου κάποιες αντίθετες δυνάμεις θα θελήσουν να σας βλάψουν. Αυτό δεν οφείλεται σε κακές προθέσεις ή αντιθέσεις, αλλά πιθανότατα σε απλή παρεξήγηση. Μπορεί να χρειαστεί επιπλέον ενέργεια για την ανακατεύθυνση τον στόχων σας, αλλά θα περάσει. Αλλωστε από τις όψεις, φαίνεται ότι κάνεις δεν θα μπορέσει να ανακόψει τη πορεία σας. Το πρώτο Σαββατοκύριακο ξεκουράζεστε, η κοινωνική ζωή θα είναι έντονη με φίλους και ανασυγκροτείτε τις δυνάμεις σας. Οι προσπάθειες στην προσωπική σας ζωή θα αποδώσουν εάν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε σε αυτή την πρόσθετη προσπάθεια και να προστατέψετε το κάστρο σας, το οποίο μπορεί να εκτραπεί από άλλα κανάλια. Αν και από τις 5/7 υπάρχει μια τάση προς αρνητική σκέψη και ανατροπή, ωστόσο Ηλιος, Αρης ,Αφροδίτη, Κρόνος συνωμοτούν για την επικράτηση σας τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις και στην επαγγελματική ζωή. Πάντως η συνοδος Αφροδίτης/Άρη ανανεώνουν την ζωή σας, την εμφάνιση σας, τις σχέσεις και τα σχέδια σας γενικότερα. Ακόμα και αν δεν κάνετε τίποτα, προσπαθήστε να «φυτέψετε έναν σπόρο»! Θάρρος, υγεία και νίκη, οι δυσκολίες ξεπερνιούνται, δύναμη, κουράγιο, θα έχετε το πάνω χέρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και η νέα εβδομάδα που ξεκινά εχει μια ιδιαίτερη δυναμική οπου ίσως να συμβαίνουν και ευχάριστες μικρές αλλαγές, η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολή όπως ίσως και η διαπεραίωση κάποιων εργασιών. Από την μια ίσως να χρειάζετε να τις κάνετε για να διευκολυνθείτε, ωστόσο αυτή η αλλαγή αφορά δημιουργικά κανάλια, μια προσωπική σχέση η ακόμα και την διασκέδαση, τους φίλους ίσως και τα παιδιά σας ακόμα αν έχετε. Οι νέες ιδέες θα προχωρήσουν εύκολα, κάποιοι θα κερδίσετε τον σεβασμό, την αποδοχή των άλλων και θα μπορείτε να κινηθείτε ανεμπόδιστα. Βέβαια μέχρι και το Σαββατοκύριακο όλα σταθεροποιούνται με την προσοχή σας να είναι στραμμένη συνεχώς προς τα επαγγελματικά σας σχέδια, και αν συμβεί και κάτι μην δώσετε σημασία. Σε κάθε περίπτωση θέματα υγείας, μπορεί να αφορά ένα μικρο κατοικίδιο, θα γνωρίσουν και αυτά πρόοδο αν είναι για παράδειγμα σε φάση θεραπείας, θα ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Θα πρέπει λίγο να είστε επίσης προσεχτικοί με την διαχείριση των πόρων σας, να μην αμελείτε να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες από Δευτέρα. Κατά τα αλλα εκτός από την πίεση και άγχος, τα επίπεδα ενέργειας σας θα τείνουν προς τα κάτω! Όμως θα είναι μια που ενδιαφέρουσα εβδομάδα επαγγελματικά, οικονομικά αλλα και για την δημόσια ζωή σας. Όταν δείχνετε υπομονή βάσει σαφούς γνώσης και βεβαιότητας, εμφανίζεται η πιο ελκυστική πλευρά σας. Όταν κάνετε τον εαυτό σας πολύτιμο σύμμαχο, κερδίζετε φίλους και προστασία. Αφροδίτη και Άρης μπορούν να σας δώσουν αυτό που έχετε ευχηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και από τις αρχές Ιουλίου θα αντιμετωπίσετε και εσείς κάποιες δυσκολίες η θα υπάρχει γενικότερα μια τάση για εκνευρισμό, Ηλιος, Ουρανός και Αρης έρχονται για να ανανεώσουν την προσωπική σας ζωή, το σπίτι σας, γενικότερα το περιβάλλον σας, την ψυχή σας με αποτελέσματα και αντίκτυπο αρκετά δημιουργικό στην ζωή σας. Όλα μπορεί να πηγαίνουν με γρήγορο ρυθμό και αρκετό ενθουσιασμό, αξιοποιείτε το λιγότερο, ενεργειακά σοφό μεν, και πιθανόν αυτό να αντικατοπτρίζετε στην δουλειά σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό. Επιλέξτε έναν προτιμώμενο ρυθμό και το ενεργειακό σας επίπεδο θα αυξηθεί και τα επιτεύγματά σας θα ανθίσουν. Οι σοφές, διαισθητικές αποφάσεις σας κάνουν να εξοικονομείτε ενέργεια. Στα επαγγελματικά θα είστε το επίκεντρο, μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα, αλλά τίποτα δεν θα μπορέσει να διαταράξει τα σχέδια σας. Οι θετικές όψεις Άρη/Κρόνου σας δίνουν δύναμη και αντοχή να ανταπεξέλθετε στην πίεση και τις όποιες ανατροπές. Τα ταξίδια ίσως να ευνοούνται όμως και θέματα παιδείας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι ξεκούραστο, ευχάριστο και δημιουργικό κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν όπως να ακούσετε μουσική η να πατέ κινηματογράφο. Η Κυριακή κρύβει ένταση η ανατροπή στην προσωπική σας ζωή. Μην παραιτείστε αμέσως, προσπαθήστε να μην αποσυντονίζεστε και διασπάται η προσοχή σας από τις 5/7, ενώ Αφροδίτη και Αρης φέρνουν αρκετή ξεγνοιασιά, δράση, διασκέδαση, αρκετά ανεβασμένη λίμπιντο με όμορφες στιγμές και αγαπημένους ανθρώπους. Θάρρος, υγεία και νίκη, οι δυσκολίες ξεπερνιούνται, θα έχετε το πάνω χέρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο νέος μήνας και εβδομάδα ξεκινά με αρκετή ενέργεια στον επαγγελματικό χώρο, υπό την επιρροή ενός δυνατού και δημιουργικού Άρη καθώς και ο Ηλιος και ο Ουρανός αφήνουν χώρο για την δημιουργία νέων και φρέσκων αλλαγών. Αρης και Κρόνος σας βοηθούν να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα ψυχολογικής φύσεως, κυρίως ,ίσως κάποια μπλοκαρίσματα, η δυσκολίες υπερπηδούνται όμως μην είστε επίμονα ισχυρογνώμων. Μην προσπαθείτε να ελέγξετε τα συναισθήματα των άλλων η να τα επιβεβαιώσετε τα δικά σας τώρα, αντίθετα πειθαρχήσετε στις δικές σας σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να εκραγούν, ανά πάσα στιγμή, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Καλυτέρα θα ήταν να στρέψετε την προσοχή σας προς τα επαγγελματικά σχέδια η ένα ταξίδι το οποίο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα η να παρακολουθήσετε κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο και μεσα στο Σαββατοκύριακο. Θα βιώσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και το περιβάλλον σας, το οποίο στηρίζει τις ιδέες και τους στόχους σας. Στις 6 του μηνα, περιμένετε να ακούσετε νέα από φίλους και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί τους η να δημιουργήσετε χώρο για παραβεβλημένες σχέσεις που είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Θα σας απασχολήσουν επίσης ζητήματα που συνδέονται με την ακίνητη περιουσία ενώ Αφροδίτη και Αρης σας κάνουν ιδιαίτερα εκφραστικούς και δημιουργικούς στις προσωπικές σας σχέσεις η και πολύ αποφασιστικούς και δυναμικούς. Θα είναι μια εβδομάδα οπου θα μπορείτε να εκπληρώσετε τους στόχους σας, όμως από τις 11/7 ο Αρης χαλάει λίγο την ειρηνική ατμόσφαιρα! Μπορείτε να έχετε το καλύτερό και το γνωρίζετε, παρόλο κάποια δυσάρεστα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου, ξεκινούν με δύναμη και ταχύτητα και έντονη αυτοπεποίθηση, καθώς ο Ηλιος και Ουρανός σηματοδοτούν τον νέο και φρέσκο αέρα που εισέρχεται στην επαγγελματική ζωή βελτιώνοντας τα πράγματα. Προσοχή λίγο στις παρεξηγήσεις, σε θέματα επικοινωνίας και ότι εχει σχέση με ταξίδια και μετακινήσεις και διαπραγματεύσεις. Έρμης και Δίας φέρνουν καλα νέα από το εξωτερικό η θετικά αποτελέσματα από κάποιες προσπάθειες που είχατε κανει τελευταία. Όπως και να εχει η επιχειρηματική δραστηριότητα ευνοείται ιδιαίτερα και η σκέψη σας θα παραμένει θετική, συγκεντρωμένη και δημιουργική. Το Σαββατοκύριακο θα διασκεδάσετε, θα ηρεμήσετε ενώ αποκτάτε και επιπλέον υποστηρικτές, κάποιος ένθερμος θαυμαστής η φίλος μετατρέπεται σε σχέση. Από τις 5/7/ και ύστερα, να θυμάστε ότι οι μικρές πράξεις πίστης και εμπιστοσύνης είναι ένας σίγουρος τρόπος για να έχετε με το μέρος σας κάποιους σημαντικούς ανθρώπους χωρίς να χρειάζεται να διακινδυνεύσετε τη ζωή σας η κάτι άλλο. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και μην εκπλαγείτε για αυτό που θα ακολουθήσει. Είναι μια μικρή περίοδος γονιμότητας, έντονης δημιουργίας, με πλούσιο σεξ για μερικούς αλλά και πνευματικής και φυσικής ανάστασης. Εκμεταλλευτείτε το και χρησιμοποιείστε τις ικανότητες σας με σιγουριά!

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με περισπασμούς στο σπίτι ή στη δουλειά που όμως μπορεί να σας δυσκολεύσουν να βγείτε στο προσκήνιο, αλλά μην αφήσετε τις εσωτερικές σας συγκρούσεις να φανούν προς τα έξω, διότι μπορεί για τους άλλους να φανείτε ιδιαίτερα ευάλωτοι. Εάν είναι απαραίτητο, αφήστε τα δικά σας προσωπικά ζητήματα στην άκρη και φροντίστε τα επαγγελματικά μέχρι να τεθούν υπό έλεγχο. Μετά από αυτό, το Σαββατοκύριακο, η προσοχή σας θα στραφεί προς τις προσωπικές σας σχέσεις οπου θα έχετε καταπληκτικές εμπειρίες με ένα αγαπημένο πρόσωπο η τους φίλους σας. Από τις 8 /7 ίσως θα αποκαλυφθούν κρυφές πληροφορίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε αλλά θα πρέπει να προσέχετε τους δήθεν φίλους, καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε εύκολα, αν κυρίως αυτό λέει η διαίσθηση σας. Από τις 5/7 ο Ηλιος θα φωτίζει τα επαγγελματικά σας, ένας νέος δημιουργικός κύκλος ξεκινά, προσωπικής ανάπτυξης καθώς φροντίζετε την προσωπική σας φήμη. Παρόλο τις μικρές ανατροπές και τα εμπόδια, αντέχετε, ενώ κατά κάποιο τρόπο οι δυσκολίες θα πρέπει να ήταν προβλέψιμες. Μην σκέφτεστε αρνητικά. Αφροδίτη και Αρης ενώνονται για να γίνετε το επίκεντρο της προσοχής των άλλων μέσω κάποιων δημοσιεύσεων, μέσω των σοσιαλ μιντια, ενός συγγραφικού έργου; ίσως; μιας ιδέας; Ότι και να κάνετε επαγγελματικά η ενέργεια της συνόδου φέρνει εκπληκτικά αποτελέσματα μεσα από τον δυναμισμό που εκπέμπετε και ισχυροποιείται ιδιαίτερα. Προσοχή στους «κακούς».. που σίγουρα θα ξεφυτρώσουν από κάπου.

2021©COPYRIGHT.astroephimerides

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ UTUBE*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.