ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ*2021

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ* 3-9 ΜΑΙΟΥ 2021*

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 12-18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021*

Χρονια Πολλα!Χριστος Ανεστη! Καπως δυσκολα και χωρις όρεξη ξεκιναει η νεα εβδομαδα υπο την δυσκολη επιρροη Ηλιου/Κρόνου.Απαιτησεις, πολυ δουλεια, προετοιμασίες πολλα ειναι αυτα που οδηγουν σε γκρινια και ενταση, αλλα και βαριεστημαρα.Ευτυχως το σκηνικο αλλαζει απο τα μεσα της εβδομαδας, οπου Αφροδιτη, Διας και Πλουτωνας παιρνουν τα ηνια στα χερια τους, μαζι με τον Αρη και τον Ουρανο, μεσω τριγωνων ανοιγουν τον δρομο για εντονη δραστηριοτητα, ευκαιριες, ευκολιες και ηρεμια.Το Σαββατοκυριακο θα ειναι πιο ευχάριστο,καθως θα υπαρξει τώρα μεγαλυτερη ευχερεια κινησεων, ωρα για διασκεδαση και ομορφες στιγμες με φίλους,συνοδευομενη με τασεις για μεγαλες υπερβολές!

ΚΡΙΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας, Ήλιος, Ουρανός αλλα και ο περιοριστικός Κρόνος βρίσκονται σε πόλεμο. Υπό την επιρροή των τριών αυτό σας προδιαθέτει να μην πατέ πουθενά ή να μην είστε με ανθρώπους που θα προτιμούσατε βέβαια, να είστε μαζί τους. Αλλά ηρεμήστε, είναι απλά μια εφήμερη επιρροή, και η ζωή σας σύντομα θα επανέλθει στο κανονικό. Αποφύγετε τα περιττά επιχειρήματα και να είστε πιο επιμελείς σχετικά με τα καθήκοντά σας.

Μέχρι την Τετάρτη, όταν η Σελήνη θα αρχίσει να ταξιδεύει μέσα από τους Ιχθείς, ευτυχώς θα είναι σε αρμονία με τον Άρη, στον Καρκίνο, που είναι κυβερνήτης σας και τον εκκεντρικό Ουρανό, οπου θα είστε σε πολύ πιο αισιόδοξη διάθεση. Η κηπουρική, το περπάτημα στη φύση, οι δημιουργικές αναζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διοχετεύσετε υγιεινά την έντονη ενέργεια σας. Την Πέμπτη, όταν η γενναιόδωρη Αφροδίτη θα χαμογελά στον Πλούτωνα, αυτό σημαίνει ότι πληρωμές, έξτρα χρήματα, κέρδος και κάποια επαγγελματική επιτυχία θα συμβάλουν σημαντικά. Επαγγελματικά και οικονομικά η Παρασκευή είναι άλλη μια καταπληκτική ημέρα για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως Ταύροι, είστε συνήθως πρόθυμοι να προσαρμοστείτε με τους άλλους, αν και ίσως όχι και τόσο με τα νέα δεδομένα, αλλα μπορείτε να είστε πολύ συνεργάσιμοι, ωστόσο από το 2019, με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, είναι πιο πιθανό να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο. Ο Ηλιος θα βρίσκεται σε μάχη με τον Κρόνο από τις αρχές της εβδομάδας, και θα σας είναι δύσκολο να εφαρμόσετε τις ιδέες σας χωρίς να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις με τους γονείς σας, τους δασκάλους, τα αφεντικά ή άλλες προσωπικότητες εξουσίας.

Ο Ερμής στους Διδύμους και ο υπερβολικός Δίας βρίσκονται επίσης σε σύγκρουση, αυτή την εβδομάδα, οπότε θα μπορούσατε εύκολα να πάτε κόντρα στο ρεύμα η απλά να βρεθείτε εκεί χωρίς να το καταλάβετε. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας όμως, όταν η Σελήνη θα διασχίζει το ζώδιο των Ιχθύων, θα σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Άρη, και θα είστε ήδη σε πολύ καλύτερη διάθεση. Οι φίλοι σας θα και αυτοί σαφώς, θα έχουν ένα μεγάλο μερίδιο από αυτό, όπως επίσης και κάποιο συναρπαστικό πρότζεκτ ή ενδιαφέρον γεγονός θα σας κρατά πλήρως αφοσιωμένους. Την Πέμπτη αλλα και την Παρασκευή, η ιστορία επιτυχίας, ότι και αν είναι θα συνεχίζεται με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που θα ενισχύσει τη γοητεία και τον μαγνητισμό σας. Αυτό θα σας επιτρέπει να έλξετε καλύτερα πράγματα στη ζωή σας. Θα είστε τυχεροί ότι συνδέεται με τα ταξίδια, εξετάσεις αλλά και νομικά θέματα. Δεν θα έχετε να παραπονεθείτε για πολλά αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά θα πρέπει να ασκήσετε αυτοσυγκράτηση καθώς ο καυγάς μεταξύ της Αφροδίτης και του αδηφάγου Δία μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και να χάσετε τον έλεγχο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο δρόμος φαίνεται να ήδη ανώμαλος από την αρχή της εβδομάδος και κάτι να πηγαίνει στραβά. Το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου καθιστά μάλλον δύσκολο να προχωρήσετε με τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας όποια και αν είναι αυτά. Είναι πιθανώς κάποια ασυνείδητη αντίσταση που σας ωθεί να επαναστατήσετε ενάντια στους περιορισμούς και οριοθετήσεις. Αλλά βέβαια, υπάρχουν μόνο στο μυαλό σας, και το πραγματικό σας καθήκον είναι να ασκείτε περισσότερη επιμονή και αυτοπειθαρχία. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, παλεύει με τον υπερβολικό Δία για λίγο πριν μπει στο ζώδιό σας. Από τώρα όμως και στο εξής, θα είναι ευκολότερο να κρίνετε ποια συμπεριφορά και στρατηγικές εξυπηρετούν το συμφέρον σας και θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε επαρκώς στην όποια κατάσταση. Η μεσοβδόμαδα είναι πολύ πιο « καυτή ». Από Τετάρτη έως Παρασκευή, η Σελήνη θα ταξιδεύει μέσα από τους Ιχθείς, που συνδέεται με επαγγελματικά και καριέρα, σχηματίζοντας αρμονικές όψεις με τον Ουρανό και τον Άρη, βοηθώντας και ενισχύοντας τα οικονομικά σας. Η οικονομική σας διαίσθηση είναι εξαιρετική και η δημιουργικότητά σας και η καινοτόμος φλέβα σας θα μπορούσαν ακόμη και να σας φέρουν πρόοδο. Η πολύ χρήσιμη οψη Αφροδίτης/Πλουτωνα που τελειοποιείται την Πέμπτη και την Παρασκευή θα διευκολύνει επενδύσεις και τα οικονομικά σας. Το Σαββατοκύριακο, ενώ η Σελήνη θα ταξιδεύει μεσα από το ζώδιο του Κριού, είναι ώρα για χαρούμενες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Ωστόσο, η διελκυστίνδα της Αφροδίτης και του Ερμή μπορεί να σας κάνει επιρρεπείς σε υπερβολές, οπότε συγκρατηθείτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την αρχή της εβδομάδας, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου θα μπορούσε να σας παρουσιάσει εργασίες που δεν σας ενδιαφέρουν τόσο. Εάν, για παράδειγμα, οι φίλοι σας μπορεί να είναι υπερβολικά απαιτητικοί, αδιάκριτοι σε πράγματα που δεν είναι δική τους δουλειά, και όπως φαίνεται, ήρθε η ώρα να καθορίσετε τα κατάλληλα όρια. Θα βοηθούσε όμως πολύ περισσότερο αν κρατούσατε τα φιλόδοξα σχέδιά σας εντός ρεαλιστικών ορίων, ειδικά όσον αφορά τις οικονομικές σας δυνατότητες. Η μεσοβδόμαδα θα είναι πολύ πιο χαλαρή. Από Τετάρτη έως Παρασκευή, η Σελήνη θα ταξιδεύει μεσα από το ζώδιο των Ιχθύων, οπου είναι μαζί βέβαια με τον Άρη που φιλοξενεί το ζώδιο σας, σε συνδυασμό με τον μοναδικό Ουρανό. Θα είστε αποτελεσματικοί σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που αιχμαλωτίζει τη φαντασία σας ή μπορείτε να ταυτιστείτε με αυτήν συναισθηματικά. Θα υπάρξει ιδιαίτερη έμπνευση για συζητήσεις για κοσμολογικά και φιλοσοφικά θέματα, αλλά και μακροπρόθεσμα σχέδια τώρα. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα κατά την Πέμπτη και την Παρασκευή θα συμβάλλει στο να κάνετε ίσως εντυπωσιακές δημόσιες εμφανίσεις και εξαιρετικά επιτυχημένες. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να κερδίσετε προσφορές, διαγωνισμούς ή υποτροφίες η ότι άλλο συνδέεται ίσως με το χρήμα η ότι εσείς επιθυμείτε. Όταν η Σελήνη, ο κυβερνήτης σας, θα κινείται μεσα από τον Κριό, το τέλος της εβδομάδας θα είναι πιο κατάλληλο για την καριέρα σας και τις επαγγελματικές σας προσπάθειες.  Ωστόσο, η μάχη μεταξύ Αφροδίτης και Δία θα μπορούσε να προκαλέσει αντιπαλότητες. Μπορεί επίσης κάποιοι να μην μπορούν να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους Εσείς κρατήστε όμως μια επαφή με την πραγματικότητα!

ΛΕΩΝ

Στην αρχή της εβδομάδας, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα βαρύ φορτίο εργασίας, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Ήλιος, είναι σε σύγκρουση με τον Κρόνο. Δεν αποδέχεστε και τόσο εύκολα να σας διατάζουν, οπότε εύκολα μπορεί να υπάρξουν προστριβές με φιγούρες εξουσίας όπως γονείς, δασκάλους ή ανωτέρους στον επαγγελματικό χώρο, για παράδειγμα. Εάν είστε μια εξουσία υπολογίστε τον εαυτό σας, θα χρειαστείτε υψηλό βαθμό διπλωματίας για να κάνετε τους ανθρώπους να αποδεχτούν τις εντολές σας. Επίσης, θα πρέπει να προσέχετε και να μην λέτε την άποψη σας ανοιχτά που υποδεικνύεται από το τετράγωνο Ερμή- Δία, για χάρη της ειρήνης. Κατά τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν πολύ περισσότερο. Η Σελήνη μετακομίζει στους Ιχθύες, στον 8ο οικο του ασυνείδητου, των μυστικών και της οικειότητας, και ευτυχώς εμπλέκεται με τον ενεργό Άρη και τον ανεξάρτητο Ουρανό. Χάρη σε αυτές τις επιρροές, θα είστε πιο συντονισμένοι με την κρυφή σας δυναμική και ως εκ τούτου πολύ λογικό να μπορείτε τώρα να επιδιώξετε να κάνετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν χωρίς να συμμετέχετε σε επιδεικτικές μάχες.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα κατά την Πέμπτη και την Παρασκευή θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξαιρετικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Σελήνη θα ταξιδεύει μεσα από το ζώδιο του Κριού επηρεάζοντας τον 9 οικο σας. Ένα σύντομο ταξίδι, ένα πνευματικό εργαστήριο ή κάποιο συναρπαστικό επαγγελματικό εγχείρημα μπορεί να καρυκεύσει τις μέρες αυτές. Ωστόσο, με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία θα είναι περισσότερο δύσκολο να διατηρείται τον εαυτό σας σε επαφή με την πραγματικότητα και αυτό επηρεάζει και τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με δυσκολία, καθώς ο περιοριστικός Κρόνος, ο μακροχρόνιος επισκέπτης του 6ου οίκου σας, της καθημερινής ρουτίνας, αμφισβητεί τον δημιουργικό Ήλιο που ταξιδεύει μέσω του Ταύρου. Το μυαλό σας απορροφάτε τώρα από πολύ πιο συναρπαστικά έργα ακόμα και σχέδια διακοπών, καθώς κινείστε αναγκαστικά μεσα από την ρουτίνα της εργασίας. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, είναι επίσης σε αντίθεση με τον πληθωρικό Δία, οπότε μπορεί να έχετε μια πιο επιχειρηματολογική διάθεση από το συνηθισμένο. Ευτυχώς, σύντομα θα εισέλθει στους Δίδυμους, στον τομέα της καριέρας σας, έτσι ώστε να μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στις εργασίες σας.

Η μεσοβδόμαδα υπόσχεται να είναι πολύ πιο χαλαρή. Η Σελήνη θα ταξιδεύει μεσα από τον 7ο οίκο σας από Τετάρτη έως Παρασκευή, ευτυχώς μαζί με τον δυναμικό Άρη στον Καρκίνο και τον Ουρανό, οπου θα συγχωνευθούν επίσης με τον οραματιστή Ποσειδώνα. Κάτω από αυτές τις επιρροές, θα είστε πιο συντονισμένοι με τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας και οι φίλοι σας επισης θα μπορούν να υποστηρίξουν τα σχέδιά σας.

Ένα ταυτόχρονο τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να σας προσφέρει ευνοϊκές ευκαιρίες για να συνδυάσετε την εργασία με την ευχαρίστηση. Το Σαββατοκύριακο, όταν η Σελήνη θα ταξιδεύει μέσα από τον Κριό, θα είναι πιο ευνοϊκό για ενδοσκόπηση και πνευματικές δραστηριότητες. Αυτές οι επιδιώξεις μπορούν να σας προστατεύσουν από τις υπερβολές του τετραγώνου Αφροδίτης-Δία.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με μια διαφωνία μεταξύ Ήλιου και του περιοριστικού Κρόνου, καθιστώντας δυσκολότερη την είσοδο στην συνηθισμένη καθημερινότητα σας. Μια προκλητική οψη Ερμή/Δια θα μπορούσε να υποδεικνύει λογιστικά και φορολογικά έγγραφα με τα οποία δεν αισθάνεστε ότι θέλετε και να ασχοληθείτε ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να ανεβάσετε την διάθεση σας, δώσε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, και θα το ξεπεράσετε πιο γρήγορα. Ο Ερμής μεσα από τους Διδύμους, σημαίνει ότι θα είστε απασχολημένοι με πιο χαρούμενα πράγματα όπως ο σχεδιασμός των διακοπών σας, η κοινωνικοποίηση κ.λπ. Από τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα θα φαίνονται ήδη πολύ ευχάριστα. Η Σελήνη θα ταξιδεύει μέσα από τους Ιχθείς, τον οίκο της εργασίας, υγείας, και της καθημερινής σας ζωής και ετσι ο Άρης μαζί με τον Ουρανό, θα σας κρατά απασχολημένους με τα επαγγελματικά. Αυτός ο συνδυασμός σας κάνει πολύ επιτυχημένους.

Εν τω μεταξύ, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στην οικογένειά και τα οικονομικά σας. Το τέλος της εβδομάδας μπορεί να γίνει λίγο άγριο, καθώς ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, συναντά τον υπερβολικό Δία. Εν τω μεταξύ, η Σελήνη ταξιδεύει μέσα από τον ζωντανό Κριό, στον οικο σχέσεων και συνεργασιών, δημιουργεί ιδανικές περιστάσεις για συγκεντρώσεις. Ο αρμονικός δεσμός με τον πειθαρχημένο Κρόνο εξασφαλίζει ότι το πάρτι παραμένει εντός εύλογων ορίων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας, η δυσαρμονία Ήλιου/ Κρόνου μπορεί να θολώσει τις εγχώριες και κοινωνικές σας σχέσεις. Δεν είναι απλό να συντονίζετε τα οικιακά και οικογενειακά σας καθήκοντα με το κοινωνικό σας πρόγραμμα και τις δημόσιες εμφανίσεις σας. Γκρινιάρηδες συγγενείς, πελάτες, συνεργάτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Αν και στον Σκορπιό αρέσει να αντεπιτίθεται, καλύτερα μην χρησιμοποιήσετε το κεντρί σας τώρα. Από την Τετάρτη, το κοσμικό κλίμα θα αρχίσει να φωτίζει περισσότερο. Η Σελήνη ταξιδεύει μέσα από τους Ιχθύες, τον 5ο σπίτι της διασκέδασης και της δημιουργικής αυτοέκφρασης, που ευτυχώς συμπορεύεται με τον πολεμιστή Άρη στον Καρκίνο, και τον Ουρανό μεσα από τον 9 οικο σας. Αυτές οι επιρροές δίνουν μεγάλη ώθηση στη φαντασία σας, έτσι είναι επίσης ευνοϊκές για κάθε είδους δημιουργικές προσπάθειες και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να επαναφορτιστείτε με την παρέα των παιδιών σας.

Αυτές οι μέρες είναι επίσης εξαιρετικές για συναθροίσεις και ψυχαγωγία. Η Πέμπτη και η Παρασκευή γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές από την αρμονική σύνδεση μεταξύ Αφροδίτης αλλα και του χαρισματικού Πλούτωνα, του σύγχρονου κυβερνήτη σας. Με μια ευκίνητη Σελήνη στον Κριό στον 6ο σπίτι εργασίας, υγείας και καθημερινότητας, περιμένετε ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο. Η οψη Αφροδίτης -Δία είναι επίσης πολύ κατάλληλη για οικογενειακές εκδηλώσεις, αλλά ομως μην τον παρακάνετε!.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με έναν βαρύ τόνο: κάτω από το τετράγωνο Ηλιου/Κρόνου, η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο μπορεί να σας φαίνεται αρκετά επαχθής.  Παίρνετε οδηγίες από τους ανωτέρους ακόμα περισσότερο απ’ ό,τι συνήθως. Εάν διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση, θα είστε πλήρως απασχολημένοι με υπερβολικές ευθύνες. Προσθέστε λίγη ποικιλία στη συνήθη ρουτίνα σας, κάντε κάποιο άθλημα, χαλαρώστε κάνοντας κάτι διαφορετικό και σύντομα θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, όταν η Σελήνη θα ταξιδεύει μέσα από τους Ιχθείς, ευτυχώς συμπορεύεται με τον Άρη και δημιουργικό Ουρανό, μπορείτε ακόμη και να πάρετε μερικές μέρες άδεια. Η κηπουρική, η πεζοπορία και οι δημιουργικές αναζητήσεις παρέχουν έναν εξαιρετικό τρόπο για να χαλαρώσετε, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε ακόμη και εκείνες τις εργασίες που δεν σας αρέσουν πολύ. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, μια αρμονική οψη μεταξύ της γενναιόδωρης Αφροδίτης και του άφθονου Πλούτωνα θα μπορούσε να υποδηλώνει μια ημέρα πληρωμής, μπόνους ή άλλες μορφές εσόδων. Έτσι έχετε ήδη το κίνητρο.

Θα είστε πράγματι στο στοιχείο σας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, όταν η Σελήνη περάσει στον ζωντανό Κριό, στον 5ο οίκο αναψυχής και ευχαρίστησης οπου θα μπορέσετε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Αλλά όσο άγριο και αν είναι το πάρτι, η προκλητική οψη Αφροδίτης -Δία, παραπέμπει σε κραιπάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με γκρίνια όπου ο Κρόνος, ο επισκέπτης του χρηματοπιστωτικού σας τομέα, απλά τσακώνεται με τον Ήλιο στον 5ο οίκο σας. Σίγουρα, αν ξοδεύεις πάρα πολλά για τα καλούδια της ζωής, μπορεί να είστε τώρα σε προσωρινή κρίση. Εν τω μεταξύ, ο υπερβολικός Δίας έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ερμή, οπότε θα δυσκολευτείτε να δείξετε αυτοσυγκράτηση. Χαλαρώστε! Ως Αιγόκεροι, είστε πολύ καλοί, βέβαια, στην διαχείριση των οικονομικών, αλλα αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ. Κατά τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα θα είναι ήδη πιο αισιόδοξα καθώς η Σελήνη θα διασχίζει τους Ιχθείς, στον τομέα επικοινωνίας, ευτυχώς με τον Ουρανό και τον ενεργητικό Άρη στον οικο συνεργασιών. Τώρα μπορείτε να διακπαιρεωσετε θέματα σημαντικά για εσάς πολύ γρήγορα. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλούς υποστηρικτές και οι δημόσιες εμφανίσεις η κοινωνικες σας δραστηριοτητες θα είναι πολύ επιτυχημένες.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα της Πέμπτης-Παρασκευής θα ενισχύσουν τον προσωπικό σας μαγνητισμό. Αυτές τις μέρες μπορείτε να συνδυάσετε με επιτυχία την δουλειά με την ευχαρίστηση. Το Σαββατοκύριακο, όταν η Σελήνη θα εισέλθει στον Κριό, θα ευνοηθούν τα οικογενειακά θέματα. Ο καθαρισμός ή η τακτοποίηση μπορεί να μην είναι η αδυναμία σας, αλλά θα ανταπεξέλθετε γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με αναταραχή, εσείς θα ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο, αλλά όμως τα μέλη της οικογένειάς σας προσπαθούν να κάνουν τη ζωή σας άνω κάτω. Ένας συγγενής ίσως , αναδιατάξεις στο σπίτι, διάφορες παρενοχλήσεις θα μπορούσαν να σας βγάλουν εκτός ορίων. Πάρτε το χαλαρά, είναι απλά το συνηθισμένο άγχος που σχετίζεται τις ημέρες με το τετράγωνο  Ήλιου-Κρόνου. Όπως ήρθε, έτσι θα φύγει. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε, να αποφύγετε τις συγκρούσεις, να διατηρήσετε την καλή αίσθηση του χιούμορ σας και θα το ξεπεράσετε γρήγορα. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πολύ πιο ευχάριστο. Από Τετάρτη έως Παρασκευή, η Σελήνη ταξιδεύει μέσα από τους Ιχθύες, μεσα από τον οικο των οικονομικών σας, χαμογελά στον κυβερνήτη σας, τον Ουρανό και τον δυναμικό Άρη. Η οικονομική σας διαίσθηση είναι αυξημένη και μπορεί να έχετε μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες. Και μην πειτε ότι αυτό δεν είναι λόγος για να χαίρεστε! Με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε αρμονία, ταυτόχρονα, η ζωή σας θα είναι πιο ειρηνική.

Κανείς σας δεν θα θυμάται τις διαμάχες στην αρχή της εβδομάδας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η Σελήνη θα εισέλθει στον Κριό, το 11ο οίκο των φίλων και των ονείρων. Ήρθε η ώρα να λάμψετε!  Όλο και πιο συναρπαστικές δραστηριότητες περιμένουν εσάς και τους φίλους σας, αλλα όμως ταυτόχρονα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Δία, να είστε προσεκτικοί με την υπερβολική χρήση των πραγμάτων γενικότερα!

ΙΧΘΕΙΣ

Στην αρχή της εβδομάδας, το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου θα μπορούσε να σας κάνει να νιώσετε ότι ο εξωτερικός κόσμος σας επιβάλλει πάρα πολλές απαιτήσεις. Για παράδειγμα, μπορεί να μην θέλετε να ασχοληθείτε με τη γραφειοκρατία, τις σχολικές εργασίες, να χρησιμοποιήσετε τις δημόσιες συγκοινωνίες, δυσκολία με τους γείτονες κ.λπ. Θα προτιμούσατε να περάσετε χρόνο υποχωρώντας στο καβούκι σας, συμμετέχοντας σε δημιουργικές ή πνευματικές επιζητήσεις. Αλλά μην ανησυχείτε: μόλις περάσετε τις πιο κουραστικές εγκόσμιες δουλειές, θα έχετε το χρόνο να ταΐσετε την ψυχή σας! Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα είστε σε μια πολύ φωτεινότερη διάθεση καθώς η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σας από Τετάρτη έως Παρασκευή. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για προσωπική ανανέωση. Ένα εντυπωσιακό νέο φόρεμα, ή ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα νέο κούρεμα και θα νιώσετε πολύ καλύτερα!. Εν τω μεταξύ, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα εξασφαλίζει μια, αν όχι, σημαντική κοινωνική ζωή αλλα σίγουρα πιο ευχάριστη. Μπορεί για παράδειγμα, να συναντήσετε συναρπαστικούς νέους ανθρώπους ή να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας. Επίσης, κοινωνική δικτύωση είναι ευνοϊκή.

Στο τέλος της εβδομάδας, η Σελήνη θα εισέλθει στον Κριό, στον οικο οικονομικών. Το απροσδόκητο εισόδημα ή τα δώρα μπορούν να φωτίσουν τις ημέρες σας στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας, ο πληθωρικός Δίας, έρχεται σε σύγκρουση με την σπάταλη Αφροδίτη, προσέξτε να μην αφήσετε την επιρροή τους να συνθλίψει τα χρήματά σας!

2021©COPYRIGHT.astroephimerides

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ UTUBE*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.