ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ* 2021

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ* 14-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021*

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 12-18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021*

ΚΡΙΟΣ

Από Δευτέρα έως Πέμπτη η ανάπτυξη και η καλή τύχη έρχονται μέσω της κοινωνικής επαφής και ιδιαίτερα των στενών μας σχέσεων.  Θα κάνετε καλή πρώτη εντύπωση όταν συναντάτε νέους ανθρώπους. Η γενναιοδωρία και η ζεστασιά σας θα σας κάνουν πιο ελκυστικούς και δημοφιλείς. Μπορείτε να αυξήσετε τον υλικό πλούτο σας μέσω επενδύσεων, επιχειρηματικών συνεργασιών, κερδοσκοπίας, εκπαίδευσης και εμπορίου. Κάποιος θα μπορούσε να σου προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία. Παρασκευή έως Κυριακή φέρνει τη δυνατότητα για ένα νέο ειδύλλιο ή περισσότερη συμπόνια και πνευματική σύνδεση σε μια υπάρχουσα σχέση. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσετε ένα δημιουργικό χόμπι ή να χαλαρώσετε με μια ταινία ή την αγαπημένη σας μουσική. Θα θέλετε να μείνετε μακριά από οποιεσδήποτε καταστάσεις ή περιβάλλοντα που είναι σκληρά ή επιθετικά.  Η  εβδομάδα αυτή μας προτρέπει να είμαστε καλοί διαχειριστές: της ζωής μας, των ενεργειών μας και των συγκεκριμένων πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν να φέρουν μια αλλαγή που δεν θέλετε. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα απογοητευτικό χρονικό διάστημα αυξανόμενης έντασης και ξαφνικών αλλαγών. Εάν παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι, αυτό που στην αρχή μοιάζει με προκλήσεις, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες στη ζωή σας.  Από Τετάρτη έως Κυριακή πιθανότατα θα περάσετε με ανθρώπους αγαπημένους, αλλά θα απολαύσετε την ανεβασμένη σας δημοτικότητα. Μπορείτε να αισθανθείτε τη διάθεση μιας ομάδας ,να συνδεθείτε μαζί τους και να τους ενοποιήσετε για έναν σκοπό. Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν την ειλικρίνεια, την ενσυναίσθηση και τη συναισθηματική σας υποστήριξη και θα την επιστρέψουν ως χάρες ή φιλοφρονήσεις. Μια σημαντική νέα εταιρική σχέση θα μπορούσε να ξεκινήσει. Οι υλικές σας επιθυμίες θα ικανοποιηθούν σε βαθμό που δεν θα πιστεύατε ότι είναι εφικτό και ότι γενικά, τα πράγματα θα πάνε εξαιρετικά καλά για εσάς.  Πρέπει να είστε ευγνώμων για πολλά. Κάθε είδους σχέσεις, οικονομικά, υγεία, όλα θα πάνε καλά. Σκέψου πώς έφτασες σε αυτή την κατάσταση. Κάντε το καλύτερο και φροντίστε να μοιραστείτε αυτό που έχετε, ακόμα και αν είναι μόνο μια καλή λέξη που λέγεται σε κάποιον που έχει ανάγκη.  Παίρνουμε πίσω ό,τι δίνουμε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δευτέρα έως Πέμπτη θα πρέπει να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας από ότι συνήθως το οποίο είναι καλό για να πείτε στους ανθρώπους πώς αισθάνεστε πραγματικά. Οι άνθρωποι πρέπει να σας σέβονται για την ειλικρίνειά σας και αυτή η δυναμική ενέργεια που σας διακατέχει δεν είναι απίθανο να προκαλέσει ανταγωνισμό η κόντρα με τους άλλους. Έτσι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας και τα δικαιώματα των αγαπημένων σας.  Ο σεξουαλικός μαγνητισμός θα είναι αυξημένος και θα υπάρχει φυσική ελκυστικότητα.  Από Παρασκευή έως Κυριακή θα υπάρχει αυξημένη ευαισθησία και αισθησιασμός στις σχέσεις. Η αυξημένη μαγνητική γοητεία σας θα προσελκύσει ένα τρυφερό και στοργικό άτομο, πιθανότατα μια γνήσια αδελφή ψυχή ή πνευματικό συνεργάτη. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για ψώνια για τον εαυτό σας συν για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.  Παρακολουθήστε τον εαυτό σας που εστιάζετε περισσότερο και σκεφτείτε αν είναι για το καλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και θα πείτε διαισθητικά το σωστό πράγμα την κατάλληλη στιγμή. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για κοινωνικοποίηση.  Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να ζητήσετε μια χάρη ή ένα δάνειο, για να ψωνίσετε δώρα, προϊόντα μόδας και ομορφιάς, έργα τέχνης και κοσμήματα.  Από Παρασκευή έως και την Κυριακή η αυξημένη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, δίνει μια καλή αίσθηση του ποιος είστε και πού κατευθύνεστε. Έχετε μεγάλες προσδοκίες, αλλά είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά για να ανταποκριθείτε στους στόχους σας. Θα δώσετε προσοχή στη λεπτομέρεια και θα βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε όλες τις δεξιότητες και τους πόρους σας αποτελεσματικά.  Δεν θα χρειάζεται να εξαρτηθείτε από κανέναν άλλο.  Το να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα τώρα, δεν είναι ότι καλύτερο, ίσως χρειαστεί να εστιάσετε στις κύριες προτεραιότητές σας. Η οικονομική σας κατάσταση μπορεί να χρειαστεί να ισορροπήσει, να προσέχετε.

ΛΕΩΝ

Από Δευτέρα έως Πέμπτη θα υπάρχει διασκέδαση και ενθουσιασμός στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Θα εκφράσετε τον μοναδικό σας εαυτό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.  Θα προσελκύσετε ενδιαφέροντες και πρόθυμους ανθρώπους, πρόθυμοι να πάρουν ένα ρίσκο. Αυτή η έλλειψη αναστολής είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν είστε φυσικά ντροπαλοί. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους και νέες γνωριμίες.  Από Παρασκευή έως Κυριακή είναι ιδανική στιγμή για ρομαντικές σχέσεις, χαλάρωση. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί ιδιαίτερα από την αυξημένη τρυφερότητα και την ικανότητά σας να συνδέεστε σε πνευματικό επίπεδο. Θα μπορούσατε επίσης να βοηθήσετε λιγότερο τυχερούς ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρακολουθήσετε ταινίες, και να καλλωπίσετε το περιβάλλον σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε περισσότερη αγάπη από ό, τι συνήθως, αλλα και φροντίδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από Δευτέρα έως Τετάρτη θέματα σχέσεων, ομορφιάς και στοργής έρχονται στο επίκεντρο της ζωής σας. Γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε. Θα πρέπει να θέλετε να το φωνάξετε ούτως ή άλλως. Το να αισθάνεστε καλά και να αγαπάτε τον εαυτό σας διευκολύνει να αγαπάτε τους άλλους και να περνάτε καλά. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια σχέση, να αρχίσετε να βγαίνετε, να αρραβωνιαστείτε ή να παντρευτείτε. Από Πέμπτη έως Κυριακή θα νιώσετε τα πράγματα σε βαθύτερο επίπεδο και θα συνδεθείτε με πιο σημαντικούς τρόπους με άλλους ανθρώπους. Θα αγαπήσετε πιο βαθιά και μπορεί ακόμη και να βιώσετε εντελώς νέα συναισθήματα. Οι οικογενειακοί δεσμοί λογικά θα ενισχυθούν και τα αόρατα νήματα των οικογενειακών δεσμών μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά. Αναμείνετε περισσότερη επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας και την επούλωση παλιών πληγών. Μπορείτε να είστε άνετοι δείχνοντας συναισθήματα σε ομάδες και με το κοινό. Σκέψου θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Από Δευτέρα έως Τετάρτη μια διασκεδαστική και φιλική επιρροή καθιστά τις πρώτες ημέρες μια εξαιρετική στιγμή για να χαλαρώσετε. Η κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη λόγω του λιγότερου άγχους και της περισσότερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Μια μεγαλύτερη ικανότητα έκφρασης της αγάπης σας, βοηθά τις στενές σας σχέσεις να επωφεληθούν από μια στενότερη σύνδεση. Η επιπλέον γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες  καθιστούν αυτές τις ώρες ιδανική στιγμή για να χαρείτε. Από Πέμπτη έως Κυριακή μπορεί να βιώσετε βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες που εμπλουτίζουν τις στενές σχέσεις. Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή για την εξάλειψη των κακών συνηθειών, των εμμονών και των συναισθηματικών καταναγκασμών. Μπορείτε να βασιστείτε σε μια ισχυρή εσωτερική αίσθηση ισορροπίας , καθώς και να απολαύσετε μια μεγαλύτερη αίσθηση του του ότι ανήκετε στον κατάλληλο σύντροφό σας, την οικογένεια, τους φίλους σας και την ευρύτερη κοινότητα. Μια νέα γνωριμία αυτή τη στιγμή θα ήταν έντονα καρμική και θα μπορούσε να είναι ένα γεγονός που θα άλλαζε τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δευτέρα και η Τρίτη θα μπορούσαν να φέρουν ψιλά που δεν θέλετε. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική εποχή αυξανόμενης έντασης και ξαφνικών, αναμενόμενων αλλαγών. Αλλά δεν χρειάζεται να γίνει έτσι. Εάν παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι, υπομονετικοί και ευέλικτοι, αυτό που στην αρχή μοιάζει με προκλήσεις, μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρίες για να απαλλαγείτε από αρνητικά, περιοριστικά και περιοριστικά πράγματα στη ζωή σας. Τετάρτη έως Κυριακή είναι ιδανική για ρομαντισμό, χαλάρωση και αηδαϊκή. Η ερωτική σας ζωή θα ωφεληθεί από την αυξημένη τρυφερότητα και την ικανότητά σας να συνδέεστε σε πνευματικό επίπεδο. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να παρακολουθήσετε ταινίες, να διασκεδάσετε τους επισκέπτες και να ομορφύνετε το περιβάλλον σας. Τα όνειρα είναι σημαντικά, αλλά είναι επίσης σημαντικό να ζεις και στην πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από Δευτέρα έως Τετάρτη είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε ή να του ζητήσετε να βγείτε ραντεβού. Είστε σε επαφή με αυτό που αγαπάτε για ένα άτομο και μπορείτε πιο εύκολα να το εκφράσετε αυτό από ό, τι άλλες φορές. Θα μπορούσατε επίσης να είστε στο τέλος μιας σχέσης ή στο να κάνετε μια γενική εκτίμηση αυτής. Οι συναλλαγές και οι διαπραγματεύσεις αλλα και οι συμφωνίες ευνοούνται λόγω της ομαλότητας στην επικοινωνία. Από Πέμπτη έως Κυριακή ένα τυχερό διάλειμμα θα μπορούσε να σας κάνει πιο ευτυχισμένους και περισσότερο ικανοποιημένους. Η πνευματική ανάπτυξη και ευτυχία μπορεί επίσης να έρθει μέσα από νέες και υπάρχουσες σχέσεις. Οι άνθρωποι θα πρέπει γενικά να είναι γενναιόδωροι απέναντί σας, ώστε να σας αξίζει να αισθάνεστε αισιόδοξοι. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να βελτιώσετε την υγεία σας μέσω της διατροφής, της άσκησης, και των φυσικών θεραπευτικών μεθόδων όπως βελονισμός, φυτική ιατρική και μασάζ. Λειτουργήστε με όσο πιο ισορροπημένα και λογικά μπορείτε. Αυτό περιλαμβάνει το πώς σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας. Εάν εμπλέκεστε άμεσα σε μια δικαστική υπόθεση, είναι πιθανό να επιλυθεί υπέρ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από Δευτέρα έως Τετάρτη θα έχετε επιπλέον προσωπική ελευθερία για να απολαύσετε περισσότερη κοινωνικοποίηση. Η θετική αλλαγή στην ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να οδηγήσει σε έρωτα με την πρώτη ματιά και σε ένα συναρπαστικό νέο ειδύλλιο. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τις πιο ασυνήθιστες και βιτσιόζικες σεξουαλικές επιθυμίες σας. Οι δημιουργικές ανακαλύψεις μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις καλλιτεχνικές ή μουσικές σας δυνατότητες και να βρείτε το δικό σας μοναδικό στυλ. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πειραματιστείτε με ένα νέο χτένισμα, ρούχα και αξεσουάρ. Από Πέμπτη έως Κυριακή θα υπάρχει συναισθηματική ευαισθησία και ψυχική αντίληψη. Θα νιώσετε τα πράγματα πιο έντονα και είναι πιθανό να μεταμορφωθείτε μεσα από τις έντονες συναισθηματικές σας αντιδράσεις. Κάποιος είναι πιθανό να σας ταρακουνήσει βαθιά και να έχει ισχυρή επιρροή στη ζωή σας. Σε κάθε περίπτωση, ευνοείται  μια ρομαντική επανένωση,… μια επανασύνδεση με την ευρύτερη έννοια. Θα μπορούσες να πέσεις πάνω σε κάποιον που έλειπε για αρκετό καιρό. Γενικά θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια ευτυχισμένη επανασύνδεση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από Δευτέρα έως Τετάρτη θα υπάρξουν θετικές αλλαγές και ενθουσιασμός στις σχέσεις ή χρήματα ή και τα δύο. Ένα νέο ειδύλλιο είναι δυνατό, ειδικά μέσω του διαδικτύου. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για την αγορά ρούχων, καλλυντικών και κοσμημάτων. Το δημιουργικό σας ταλέντο είναι εύκολο να αξιοποιείται τώρα και μπορείτε να αναπτύξετε το δικό σας μοναδικό στυλ. Οι εκπλήξεις μπορεί να έρθουν με τη μορφή προσκλήσεων, δώρων, φιλοφρονήσεων ή περίεργων και προσφορών. Από Πέμπτη έως Κυριακή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία σπουδών για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή να ζητήσετε προαγωγή ή αύξηση μισθού. Οι ανώτεροι θα παρατηρήσουν τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθησή σας. Η αυτοοαπασχόληση είναι μια καλή επιλογή. Η εμπειρία του παρελθόντος και οι τρυφερές αναμνήσεις, μαζί με την υψηλότερη αυτογνωσία δίνουν μια σπάνια ευκαιρία να βρεθεί πνευματική ειρήνη, αποδοχή και σοφία. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει πλήρως οποιαδήποτε θλίψη ή πόνο που εμφανίζεται αυτή την εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από αυτό.

ΙΧΘΕΙΣ

Από Δευτέρα έως Πέμπτη η ενισχυμένη επικοινωνία και οι κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν αυτή την περίοδο μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους και για γνωριμίες. Δείξτε την εκτίμησή σας για κάποιον μέσω ενός δώρου ή κάποιας άλλης επίδειξης αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε ένα κομπλιμέντο, γράμμα, πρόσκληση, δώρο, ή ακόμα και κάποια χρήματα. Θα πρέπει να ενισχυθούν τυχόν καλλιτεχνικές και δημιουργικές δεξιότητες. Μπορείτε να κάνετε ειρηνικούς διακανονισμούς αν υπάρχουν διαφορές και θα πρέπει να είστε σίγουροι για τις επιχειρηματικές συναλλαγές. Από Παρασκευή έως Κυριακή θα αναζητάτε υποσυνείδητα συναισθηματική τροφή. Έτσι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για παρέα με φίλους, οικογενειακές συγκεντρώσεις, επανενώσεις και για αναμνήσεις. Η αυξημένη διαίσθηση και ευαισθησία στις διαθέσεις των άλλων ανθρώπων σας κάνουν καλούς συμβούλους. Ιδανικές ημέρες για δημόσιες σχέσεις και πολιτική. Θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον και θα είστε πιο σίγουροι ότι οι συναισθηματικές και οικονομικές σας ανάγκες θα καλυφθούν.

2021©COPYRIGHT.astroephimerides

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ UTUBE*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.