ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Πληρώστε με εύκολο και ασφαλή τρόπο μέσω PayPal- ηλεκτρονικές πληρωμές on/line με κάρτα.

Η χρήση της σελίδας ειναι γι αυτούς που θα επιλέξουν να πληρώσουν online.* 

Παρακαλώ πληρώστε το ποσό που αντιστοιχεί σε μια γραπτή συνεδρια Ταρο. Εαν πρόκειται για 2 η 3 άτομα, επιλέξτε απο κάτω στο τετραγωνάκι τον αριθμό 2,3 αντίστοιχα ..κτλ. Εαν ειναι μόνο για 1 ατομο, τον αριθμό 1.

Οι πληρωμές γίνονται με οποιαδήποτε κάρτα μέσω PayPal. Συνεδριες Ταρο απο Δευτέρα – Παρασκευή, ώρα 9:00-21:00.

Οι συνεδρίες παραδίνονται γραπτως μόνο μέσω e-mail εντός 24-48 ωρών.

Επικοινωνηστε μαζί μου μέσω e-mail,στο astro.ephimerides@gmail.com, για τις προσωπικες προβλέψεις Ταρο. Οι απαντήσεις δίνονται μόνο σε γραπτό κειμενο που σημαίνει ότι πρεπει να έχετε διεύθυνση e-mail για να τις παραλάβετε. Μπορείτε να ρωτήσετε για τα οικονομικά σας,τα επαγγελματικα και τις προσωπικες σχέσεις αλλά και ότι αλλο σας απασχολεί.

Μετα την πληρωμή επικοινωνηστε στο 6944205021.

Οι πληρωμές γίνονται με οποιαδήποτε κάρτα μέσω PayPal.

Ευχαριστούμε πολυ!

* DOREEN VIRTUE ANGEL CARDS*

***Τα μηνύματα των Αγγέλων ειναι εδώ για να βοηθήσουν το μονοπάτι σας!!! ***Προβλέψεις για σχεσεις, επαγγελματικα και οικονομικά***

€50,00

 

*CLASSIC RIDER-WAITE CARDS*

***Προβλέψεις για σχεσεις, επαγγελματικα και οικονομικά με την Κλασσική Ταρο***

€46,00

*KATINA DESTE CARDS*

Deste,η τράπουλα που χρησιμοποιούσε η Κατίνα για να μαντεύει το μέλλον και στον πιο απλό τρόπο μαντείας μ’ αυτή, την tanridna. Η Μ. Μεϊμαρίδη εισάγει μας στα ενδότερα του κόσμου των μαγισσών και μας ξεναγεί στον κόσμο της Ανατολής, της Σμύρνης, της μαγείας με το δικό της μοναδικό τρόπο. Deste στα τούρκικα σημαίνει τράπουλα. Η μαγική αυτή τράπουλα περνούσε από μάγισσα σε μάγισσα για χίλια και πάνω χρόνια, για να καταλήξει στα χέρια της Κατίνας. Η τράπουλα αυτή είναι πρωτόγνωρη, δεν μοιάζει με καμία άλλη. Αποτελείται από εξήντα πέντε χαρτιά που χωρίζονται σε πρόσωπα, στοιχεία και σύμβολα. Χρώματα της Ανατολής, στοιχεία της Κίνας, των Ινδιών, της Αιγύπτου, των πολιτισμών της Περσίας δίνουν το στίγμα τους..

€55,00

*GYPSY LENORMAND CARDS*

Μάθε όλα τα «μυστικά» που κρύβονται και πάρε όλες τις απαντήσεις για τα πιο καυτά ερωτήματα που σίγουρα τριγυρνούν στο μυαλό σου,απο την Τσιγγάνικη τράπουλα της Lenormand.

€55,00