Χριστινα Κ.

“Γνωριζω αυτη την θαυμασια σελιδα, τα τελευταία 4 χρόνια και συνεχίζω να ζητώ άμεση καθοδήγηση για σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις,οικονομικά και σχέσεις. Ειμαι ενήμερη για σημαντικά γεγονότα καθώς και για τις δυσκολίες που βρίσκονται στον ορίζοντα.Επισης, λαμβάνω μηνιαία newsletters, και διαβαζω προσεχτικα τα κείμενα που είναι πολύ διορατικα και πολύτιμα για ολα οσα συμβαίνουν στον κόσμο….

Πεπ.Πο

Καταπληκτικές αναλύσεις….τεκμηριωμένες και αλανθαστες και παντα μας ενημερώνεις για τα πάντα με καταπληκτική λεπτομέρια…..και τα σχολια ενδιάμεσα στις αναλύσεις…θεϊκά…εκτος του οτι εισαι άνθρωπος με χιούμορ…αγαπαμε Νίκη….

K.Ge

Σε ακολουθώ Νίκη εν τη γεννεσει της αστροεφημεριδας τέτοια ανάλυση και πληροφορίες για προηγούμενα χρόνια πουθενα, εύχομαι  ακόμη καλύτερα και περισσότερους ακόλουθους

Simi Bell

εχεις γνώση στην αστρολογια στην ιστορία στην πολιτικη είσαι σοβαρή και υπεύθυνη απολαμβάνω την ενημέρωση από την σελίδα σου σε ευχαριστω

Vou.Sk.

Είσαι πάντα to the point και κάποτε με όλη τη καρδιά σου είπες ναι σε μια επιθυμία μου! !!Είμαι από τις πρώτες αναγνωστριες σου και σε θαυμάζω!!!