Η αστρολογία του Κομήτη C/2021 A1 LEONARD

στις

Δεν υπάρχει αμφιβολία, οτι ο κομήτης Λέοναρντ φαίνεται να έχει μια ερκετα ενδιαφέρουσα συγγένεια με τον πλανήτη Αφροδίτη. . . Εχουμε υποψιν αυτό: στις 18 Δεκεμβρίου αυτός ο κομήτης ειχε την πιο κοντινή πτήση που έχει καταγραφεί ποτέ με τον γειτονικό μας πλανήτη!Και στη συνέχεια, στις 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, έτσι συμβαίνει, η ουρά σκόνης του κομήτη αγγιζει ελαφρως την Αφροδίτη, δημιουργώντας έτσι πιθανώς μια βροχή μετεωριτών που αναμένεται να είναι ορατή από τη Γη! Ουάου, τι έκρηξη! Τι αληθινή εμπειρία μια φορά συμβαινει στα χρονικά!

Και έχοντας κατά νου, η 19η Δεκεμβρίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για την Αφροδίτη! Τότε, όπως φαίνεται από τη Γη, μετά από 541 ημέρες ορθής κίνησης η Αφροδίτη θα φτάσει στο μέγιστο γεωγραφικό μήκος, φτανωντας σε πληρη ακινησία, για να ξεκινήσει ενα πέρασμά 6 εβδομάδων μεταξύ Ήλιου και Γης, όταν για έξι εβδομάδες θα φαίνεται να κινείται προς τα πίσω. στους ουρανούς, υφίστανται στην ουσια ενεργειακά κάποια βαθιά επαναβαθμονόμηση.

Αν μη τι άλλο, μια τέτοια εκπληκτική συγχρονικότητα σίγουρα μας καλεί να καθίσουμε κατω και να δώσουμε προσοχή.

Και αυτο διοτι ο Leonard τελικά είναι ο λαμπρότερος κομήτης του 2021. Και όπως όλοι οι κομήτες, παρακαλεί να είναι ο μπαλαντέρ. Έτσι, επιστρέφοντας μετα από μια βαθια καταδυση 35.000 ετων στο βαθύ διάστημα, κανει μια τελεια επιστροφή απολυτα συγχρονισμένη “πνιγοντας” στην κυρολεξια την Αφροδίτη στα “πυροτεχνήματα” – δεν νομίζω ότι είναι υπερβολικό να το δούμε αυτό ως ενα εξαιρετικο οιωνο – ως ένδειξη των εσχατων καιρών – αλλα σιγουρα ειναι μια σαφής υπόδειξη ότι απο σημερα, πρόκειται να εισέλθουμε στις έξι πιο ασυνήθιστες εβδομάδες, ότι αυτή θα είναι μια πραγματική κορυφαία στιγμή στην ιστορία.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι ο κομήτης Leonard δεν εστιάζει απλώς στην Αφροδίτη, αλλά αναζωπυρώνει επίσης ενεργητικές συνδέσεις με ένα μακρινό παρελθόν που είναι κρυμμένο στις σκοτεινές εσοχές της ιστορίας. Σκεφτειτε 35.000 επικα χρόνια, δηλαδή πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που ο κομήτης Leonard επισκέφτηκε το εσωτερικό ηλιακό μας σύστημα, το οποίο προηγείται της αρχής της καταγεγραμμένης ιστορίας κατά δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Ο κομήτης Λέοναρντ κυριολεκτικά μας επανασυνδέει με θρυλικές εποχές, όταν πιθανότατα οι πολιτισμοί της Ατλαντίδας ή ακόμα και της Λεμουρίας ήταν στην ακμή τους. Ειναι παρα πολυ ενδιαφερον να ακουσετε το βιντεο.

Απάντηση