The Jeane Dixon effect ΚΑΙ Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

στις

Αντίχριστος

Γεννήθηκε: 5 Φεβρουαρίου 1962, 7:07 π.μ.
Σε: Αμάρνα (Αίγυπτος)
Ηλιος: 15 ° 55 ‘Υδροχόος AS: 22 ° 41’ Υδροχόος
Σελήνη: 18 ° 49 ‘Υδροχόος MC: 4 ° 30’ Τοξότης

Ένα παιδί που γεννήθηκε κάπου στη Μέση Ανατολή λίγο πριν τις 7:00 π.μ. (EST) στις 5 Φεβρουαρίου 1962 θα φέρει επανάσταση στον κόσμο. Πριν από το τέλος αυτού του αιώνα, θα συγκεντρώσει όλη την ανθρωπότητα για να αγκαλιάσει την πίστη. Αυτό θα είναι το θεμέλιο ενός νέου χριστιανισμού, με κάθε αίρεση και θρησκεία ενωμένη μέσα από αυτόν τον άνθρωπο που θα περπατήσει αναμεσα στους λαους για να διαδώσει τη σοφία των παντοδύναμων δυνάμεων. ” Το έτος 2017 αυτό το παιδί θα είναι 55 ετών.”

πρέπει να δείτε την Έκλειψη στις 5 Φεβρουαρίου 1962!

Αν και η Jean Dixon πίστευε ότι αυτή ήταν η ημέρα γέννησής του, ήταν μια πολύ σημαντική ημερομηνία λόγω της Ηλιακής Έκλειψης το έτος 1962. Θα μπορούσε να συνδεθεί με άλλες μελλοντικές Ηλιακές Εκλείψεις όπως αυτή που πραγματοποιηθηκε στις 21 Αυγούστου 2017, δηλαδή χαρακτηρίζονται από πολλούς μυστικιστές και αστρολόγους ότι έχουν μεγάλη σημασία για τον κόσμο. Δηλαδη αυτη ηταν η Αμερικανικη Εκλειψη του 2017.

https://astroephimerides.com/2017/07/23/%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b7-%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85/

Τον είδε να συνωμοτεί με τους οπαδούς του ήδη από την ηλικία των 19 ετών, γύρω στο έτος 1981-1983 (ο Πούτιν ήταν στο Ινστιτούτο Andropov εκείνη την εποχή) και κάτι σημαντικό συνέβη σε αυτόν γύρω στο 1973 (3 Ηλιακές εκλείψεις το 1973;). Η Dixon είδε τον αντίκτυπό του στον κόσμο μέχρι το έτος 1991-1994. Παρόλο που προφανώς δεν ειχε αποκαλύφθει ακόμη.

Υποτίθεται ότι ήταν από την αρχαία αιγυπτιακή γενεαλογία των Φαραώ, ζούσε πραγματικά σε άλλο μέρος του αραβικού κόσμου. Είδε επίσης σε αυτόν τον νεαρό άνδρα, ο οποίος γίνεται ηγέτης της Αιγύπτου, τη φιγούρα του Φαραώ Αμενότσεπ με τη βασίλισσα του Νεφερτίτη. Ο Amenhotep ήταν αιρετικός που τελικά μετέτρεψε τον κόσμο από τους πρώην θεούς του για να λατρέψει τον εαυτό του!

Η δύναμή του θα αυξηθεί πολύ έως το 1999 (ο Βλαντιμίρ Πούτιν «μεγάλωσε» στην εξουσία μέχρι το 1999 έγινε πρόεδρος της Ρωσίας για πρώτη φορά), οπότε οι άνθρωποι αυτής της γης πιθανότατα θα ανακαλύψουν το πλήρες νόημα του οράματος ». Σημερα,που μιλαμε ο Πουτιν θα μπορει να εχει την εξουσια μεχρι το 2036 σύμφωνα με τις πρόσφατες συνταγματικές αλλαγές που έκανε μετά τις τρείς καλοκαιρινές εκλείψεις του 2020.

Η Ντίξον είδε ότι το αρχαίο πρωτότυπο ζεύγος παρουσίαζε αυτόν τον σύγχρονο γιο και απόγονο ως κατάλληλο και τελικό κληρονόμο στον επαναστατικό θρόνο τους ως τον τελικό Αντίχριστο παγκόσμιο κυβερνήτη, που συχνά προβλεπόταν στη Βίβλο. Όχι μόνο αυτό, αλλά τον βλέπει επίσης με τόσο άπειρη και σατανική σοφία, γνώση και υπνωτική προσωπικότητα, που όλος ο κόσμος θα τον ακολουθήσει, όπως προβλέπεται στην Αποκάλυψη 13!

Και στο τέλος τον βλέπει να τους οδηγεί σε ένα δρόμο προς ένα σημείο απόφασης και διαίρεσης όπου μπορούν είτε να τον ακολουθήσουν προς τα αριστερά είτε να πάρουν τον ίσιο και στενό δρομο προς τα δεξιά, μακριά από αυτόν. Τον βλέπει να φορά μια ρόμπα, που τους οδηγεί στο σκοτάδι και την καταστροφή στο τέλος. Αλλά τότε παρατηρεί μερικές μικρές ομάδες πιστών νεαρών προσκυνητών που τον αφήνουν, και σκαρφαλώνουν πάνω σε δύσκολα εμπόδια στο στενό μονοπάτι που οδήγησε προς τα δεξιά… στο Ουράνιο σπίτι τους με τον Χριστό!

Η Jean Dixon ειχε προβλεψει:

 • Δολοφονία του Μαχάτμα Γκάντι
 • Δολοφονία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
 • Δολοφονία του Τζον Φ. Κένεντι
 • Δολοφονία του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι
 • Η έναρξη του Sputnik
 • Την βυθιση του υποβρυχίου USS Thresher
 • Την βυθιση του υποβρυχίου Scorpion
 • Η πολιτική ήττα του Dewey από τον Χάρι Τρούμαν
 • Το αεροπορικο ατυχημα με τη δολοφονία του γραμματέα του ΟΗΕ Νταγκ
 • Την διάσπαση της Ινδίας το 1947 απο το Πακιστάν
 • Η επίθεση του Mehmed Agca στον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β ‘
 • Οι προφητείες του Jean Dixon ακομα βγαινουν!

Η δολοφονία του Πάπα Φραγκίσκου!


Η Jean Dixon, στη δεκαετία του 1970 προέβλεπε ότι ένας πάπας θα δεχτει επιθεση και θα υποστεί σωματική βλάβη (Βλέπε την επίθεση στον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β ‘στις 13 Μαΐου 1981), ένας άλλος θα δολοφονηθεί, αυτή η δολοφονία θα ήταν το τελευταίο χτύπημα στην Ιερή Εκκλησία . Καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος προφητεύεται ότι είναι ο τελευταίος Πάπας, τότε ο Πάπας Φραγκίσκος θα μπορούσε να δολοφονηθεί.

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα είναι ο τελευταίος Πάπας!


Ο πάπας που θα επιλεγεί δεν θα εγκριθεί από τον Ρωμαίο Κληρικό. Η επιρροή του θα είναι τέτοια που θα εκλεγεί (Πάπας Φραγκίσκος). Αυτός ο Πάπας θα είναι ο Τελευταίος Πάπας που θα κυβερνήσει ως μοναδικός αρχηγός της Εκκλησίας. Η αρχή αυτής της αλλαγής θα συμβεί με έναν από τους προκατόχους του που θα δώσει εκτεταμένες εξουσίες στους καρδινάλους. Οι ίδιοι καρδινάλιοι θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις εξουσίες για να τον αντικαταστήσουν (ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε και ο Πάπας Φραγκίσκος έγινε νέος πάπας;) με έναν ακόμη της αρεσκειας τους.

Η Γη θα χτυπηθεί από κομήτη!


Όπως και ο Νοστράδαμος (Γ1: 60), ο Άγιος Ιωάννης (Αποκάλυψη 8: 8-12) και οι Ινδοί Χόπι (Μπλε Αστέρι), η Τζέιν Ντίξον είδε ότι η Γη θα χτυπηθεί από κομήτη. Οι σεισμοί και τα παλιρροιακά κύματα θα μας βρουν ως αποτέλεσμα του τεράστιου αντίκτυπου αυτού του ουράνιου σώματος σε έναν από τους μεγάλους ωκεανούς.

Ο Ερχομος του Αντιχριστου!


Ο Σατανάς έρχεται τώρα στην ανοιχτή πόρτα για να σαγηνεύσει τον κόσμο και πρέπει να προετοιμάστουμε για τα αναπόφευκτα γεγονότα που θα ακολουθήσουν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σε αυτήν την εξέλιξη, βλέπω μια κυβέρνηση μέσα σε μια κυβέρνηση να αναπτύσσεται στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια.

Μια κυβέρνηση μέσα σε μια κυβέρνηση (Illuminati, The Elite, The New World Order) που ελέγχεται και χρηματοδοτείται από μια καλά λαδωμένη πολιτική μηχανή, με το βλέμμα τους στον Λευκό Οίκο, τους βλέπω να δυσφημίζουν κάθε άντρα που το καταλαμβάνει (Donald Trump;) χωρίς την έγκριση τους, το πρόγραμμα και η εκστρατεία τους θα προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στο έθνος μας τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Θα προκαλέσουν αναταραχή στην κοινωνική μας δομή, όπως δεν έχει ξαναδεί ο κοσμος. Το κοινωνικό και θρησκευτικό χάος που δημιουργείται από αυτήν την πολιτική ομάδα θα προετοιμάσει το έθνος για τον ερχομό του προφήτη του Αντίχριστου.

Ο Ψεύτικος Προφήτης θα είναι η πνευματική αποπλάνηση της ανθρωπότητας. Ένα μείγμα πολιτικής, φιλοσοφικής και θρησκευτικής ιδεολογίας που θα προκαλέσει μια μεγάλη κρίση πίστης στον Θεό από την ανθρωπότητα. Ο Προφήτης θα αφήσει τους ανθρώπους να δεχτούν τον Αντίχριστο και να τον επιθυμούν με θετικό ενθουσιασμό.

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΗΣ JEAN DIXON ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ!

Η Jeane Dixon ισχυρίστηκε ότι ο Armageddon θα λάβει χώρα το 2020 και ο Ιησούς θα επιστρέψει για να νικήσει την αγία Τριάδα του Αντίχριστου, του Σατανά και του ψεύτικου προφήτη μεταξύ του 2020 και του 2037. Είχε επίσης προηγουμένως προβλέψει όριο ο κόσμος θα τελείωνε το 1962 (Έχασε σε αυτό, αλλά ενας πόλεμος ήταν πολύ κοντά: 16-28 Οκτωβρίου 1962 η κρίση των κουβανικών πυραύλων ήταν σχεδόν το τέλος…)

Jeane Dixon (January 5, 1904 – January 25, 1997) was one of the best-known American self-proclaimed psychics and astrologers of the twentieth century, due to her syndicated newspaper astrology column, some well-publicized predictions, and a best-selling biography.https://en.wikipedia.org/wiki/Jeane_Dixon

Απάντηση