Working class hero* Πανσέληνος στον Κριό 2022*

στις

Πανσέληνος στις 16 μοίρες του Κριού, αναμένεται να πραγματοποιηθεί, στις 9 Οκτωβρίου 2022, στον δεύτερο δεκανο του, ώρα 23:54: 46 μμ. Θα είναι σε συνοδο με τον Χείρωνα, πολύ κοντά στην Γη, με πολύ μεγάλη επιρροή, και σε συνοδο με τον σταθερό αστέρα Alpheratz που επιθυμεί την ελευθερία του, και μάλιστα κάτι πολύ περισσότερο από αυτό, αφού επι το πλείστον σχηματίζει αρνητικές όψεις με σημαντικά σταθερά αστέρια στην περιοχή, όπως τον Σείριο, για παράδειγμα.

Ο άνθρωπος του οποίου η γέννηση συμπίπτει με την άνοδο της Ανδρομέδας από τη θάλασσα, θα αποδειχτεί ανελέητος, τιμωρός, ενω απο τον ιδιο τον αστερισμό προέρχεται η φιγούρα του δήμιου. Ισως, δεν ειναι τυχαιο, οτι ολοι οι πλανητες σχεδον βρισκονται σ αυτο το σημειο του ουρανού.

Yπό το φως του ήλιου που δύει, οι αγρότες αφήνουν τα δρεπάνια τους και αρχίζουν να σηκώνουν τα μανίκια τους. Ο φρόντμαν τους ενθαρρύνει με ένα ξεσηκωτικό τραγούδι.

Είναι ένας δεκανος που ενεργοποιεί θυμό σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Ενας λογος του οτι και η Νεα Σεληνη στον Ζυγο, ηταν σημαντικη στις 26/9/2022, και οχι τυχαια, ειναι οτι ο Διας εκεινη την ημερα ηρθε πολυ κοντα στην Γη μετα απο 59 χρονια,και αυτο σημαινει οτι οι εξελιξεις θα ειναι ραγδαιες ,μεγεθυνοντας τα γεγονοτα τις ημέρες, που θα ακολουθήσουν! Οι εξελίξεις μπορεί να αγριέψουν, και θα ειναι μια μεγαλη προκληση για κυβερνησεις, θρησκείες, και ηγέτες!

Η συγκεκριμενη πανσεληνος, πραγματοποιειται σε μια μοίρα που αναφέρεται στο Working Class Hero, του John Lennon. Αν κάποιος γνωρίζει τους στίχους, τότε γνωρίζει την σημασία του. Ύμνος στην εργατική τάξη. Ο ήρωας της εργατικής τάξης όμως, γρήγορα βρέθηκε αντιμέτωπος με τον νόμο και τελικά λογοκρίθηκε για το περιεχόμενό του. Το τραγούδι είναι μια καταγγελία για τις κοινωνικές ανισότητες. Οι στίχοι είναι επιθετικοί, που μιλούν για ένα σύστημα που αποκοιμίζει τους πολίτες, χρησιμοποιώντας καταπιεστικούς μηχανισμούς μέσα από τη θρησκεία αλλα και τα σχολεία. Ισως να μην είναι τυχαίο, ότι πραγματοποιείται στις 9 Οκτωβρίου, ενώ ήδη συμβαίνουν παρα πολλά στον πλανήτη, υπό την επιρροή του τετραγώνου Κρόνου/Ουρανού, του Πωσειδωνα, Ηλιου/Ουρανού/Πλουτωνα.

Τυχαιο, δεν ειναι καθολου το γεγονος οτι αναφέρεται και στην Εξεργεση του Πασχα, το 1916. Ο Τζέιμς Κόνολι ήταν ο αρχηγός του Ιρλανδικού Στρατού Πολιτών. Μεγαλωμένος σε τρομερή φτώχεια στη Σκωτία, έκανε αποστολή της ζωής του τον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων. Μετακόμισε στο Δουβλίνο και το αγάπησε. Είπε ότι οι φωνές των παιδιών που έπαιζαν στους δρόμους εκεί ακούγονταν μουσική στα αυτιά του. Σύντομα είδε ότι η ελευθερία για την Ιρλανδία από τη βρετανική κυριαρχία θα μπορούσε να δώσει στους εργαζόμενους μια καλύτερη ζωή. Πολέμησε στην Εξεργεση του Πασχα, και μετά από τραυματισμούς συνέχισε γενναία να ηγείται της αντίστασης. 

Η πανσέληνος προσπαθεί να δώσει έμπνευση στον κόσμο, και οχι μονο στο να πιστέψει στις ικανότητες του, αλλα και για το τι μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα. Είναι μια περίοδος γεμάτο ορμή και φωτιά, στην προσπάθεια να κινητοποιήσει ομάδες ανθρώπων για να πετύχουν σπουδαία πράγματα, με σκοπο να μετατρέψει ένα όραμα η’ ένα όνειρο, σε πραγματικότητα στο μέλλον.

Στέλνει το μήνυμα ότι πρέπει να ζούμε με τόλμη, θάρρος, να είμαστε δυνατοί, για να έχουμε και να λέμε καλές ιστορίες, στο τέλος της ημέρας η’ αργότερα στην ζωή μας. Η ζωή είναι σαν την ποίηση, πρέπει να ανοιχτούμε προς αυτό, περισσότερο. Ο κόσμος βλέπει τωρα, αυτες τις μικρές αναλαμπές νέων δυνατοτήτων στον ορίζοντα. Πρέπει να αλλάξουμε με σκοπο την βελτίωση, να κόψουμε τις κακές συνήθειες, να δουλεύουμε αρμονικά με τους άλλους, χωρίς να καταναλώνουμε την ενεργεια μας σε περιττούς ανταγωνισμούς. Μας παροτρύνει να συμμετέχουμε περισσότερο στη ζωή, σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, για να αλλάξει. Ο Κριός, ομως δεν είναι τίποτα άλλο από μια πληθωρική ενεργεια που θα μας παρασύρει στο να ξυπνήσουμε περισσότερο.

Στον ιδιο οικο, υπάρχει και η Έρις που δημιουργεί διχόνοια και διαμάχες, αλλα και ο Δίας στην 1η μοίρα του Κριού. Υπάρχει ένας « ανοιξιάτικος αέρας», παγκοσμίως από τον Σεπτέμβριο οπου θα κορυφωθεί τους επόμενους μήνες. Υπάρχει και ένα Ταυ-τετράγωνο μεταξύ Ηλιου/Αφροδίτης με επιρροή στον 4ο οίκο, Ωροσκόπου και Σελήνης, ένα Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ Ηλιου/Κρόνου/Άρη και ένα στελλιουμ μεταξύ Δια/Πωσειδωνα/MC στους Ιχθείς αλλα και μια Rosetta ανάμεσα στον Άρη/Πλουτωνα/MC.

Ακόμα περισσότερα θα συνεχίσουν να βγαίνουν στο φως. Ο Κρονος επηρεάζει έντονα τον 8ο οικο, όπως και να εχει, είναι μια πολύ αρνητική θέση, στον οικο θανάτου-μεταμόρφωσης και της απώλειας. Όλα κάποτε παίρνουν ένα τέλος. Η πανσέληνος, όπως και η Αφροδίτη έχουν αρνητικές όψεις. Λίγες ημέρες πριν την νέα σελήνη, δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να εχει προκύψει μεταξύ 23-26 Σεπτεμβρίου, όπως ήδη ακούγεται. Παντως, οτι και να ειναι εχει αμεση σχεση με την νεα σεληνη Σεπτεμβριου στον Ζυγο. Ισως να είναι ένα χρηματοπιστωτικό γεγονός που έπρεπε ήδη να εχει συμβεί, ένα πυρηνικό ατύχημα (ένα ακόμη βιολογικό εργαστήριο που θα εξαπολύσει καμιά επικίνδυνη γρίπη;;). Η Ουκρανία είναι ένα πραγματικό ναρκοπέδιο. Η νέα σελήνη στον Alkaid είναι ότι χειρότερο.

Το φεγγάρι του Κριού είναι πολεμιστής. Μοιάζει ομως μερικές φορές να είναι η μακρινή ηχώ του Ουρανού στον Κριό η οποία επεκτείνεται όλο και περισσότερο, αλλά τετραγωνίζει την Παλλάς Αθήνα που ανατέλλει στον χάρτη της πανσελήνου.

Στις αστρολογικές μου αναλύσεις πριν χρονια συνήθιζα να μιλάω για την Κρίση στα παρορμητικά ζώδια, οπου και αναφερόμουν στην δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, ότι δηλαδή, θα ήταν μια εποχή ιστορικής μετάβασης για τον κόσμο, (αναφερομένη στο κρίσιμο σταυροδρόμι του 2020).Απεναντίας, η εξουσία χρησιμοποίει πολλούς τρόπους για να καθυστερήσει την πτώση της.

Ο δεκανος, αυτος, συνδέεται με τον πόλεμο, ταραχές, διαμάχες, μετακινήσεις στρατευμάτων, με την υπερβολική ξηρασία, φυλακίσεις και θλίψη για βασιλιά και κίνδυνος θανάτου για αυτόν. Θλίψη στους θνητούς, θάνατος μιας μεγάλης γυναίκας, καταστροφή βοοειδών. Λοιμός.

Η ιδια πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου το 2020, επαναλαμβάνεται, ομως ειναι δυνατότερη, μαζί με την Έρις που βρίσκεται χρονια στον Κριό, και τον Δια στο ιδιο ζώδιο, και μάλιστα στην 1 μοίρα του. Τα φεγγάρια στον Κριό, πάντα θεωρούνται επικίνδυνα, καθώς κυβερνούνται από τον Άρη. Έχουμε πολύ καιρό να τα δούμε, από το 2014 και το 2016 και το 2020 που πυροδοτήθηκαν δυσάρεστα γεγονότα, όχι μόνο στην χωρα μας, άλλα και παγκοσμίως, τώρα όμως όπως βλέπουμε αναβαθμίστηκαν.

Η πανσέληνος Οκτωβρίου στον άξονα Κριού- Ζυγού θα επηρεάσει τα ζώδια του Ζυγού, Κριούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του 2ου δεκανου, ειδικά του Κριούς και τους Ζυγούς από 14 -17 μοίρες.

Η επιρροή της σπέρνει “θύελλες”, βία, εκρηκτικές καταστάσεις. Θα επηρεάσει την διεθνή οικονομία και χρηματιστήρια, καθώς μπαίνουμε σε μια δύσκολη και ανατρεπτική περίοδο με δυνατά κραχ και «μαύρους κύκνους», πριν ξεκινήσει και η περίοδος εκλείψεων, (κουινκαξ Ηλιου/Ουρανού), θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα δυσάρεστα περιστατικά, τα ατυχήματα, τις ασθένειες αλλα και την εγκληματικότητα. Συνίσταται απόλυτη ψυχραιμία, καθώς ο Κρονος στον Υδροχόο, θα επιφέρει δυσάρεστες συνέπειες στην ανθρωπότητα.

Ο άξονας αυτός αφορά σχέσεις πάσης φύσεως, το εγώ/εμείς, την ειρήνη/πόλεμο. Για τον Πούτιν εχει ξεκινήσει ήδη μια εκ νέου πολεμική στρατηγική, όμως ούτε στην πανσέληνο δεν θα κανει πίσω, ουτωσι αλλως, μιλάμε για κορύφωση, καθώς η ακριβης αντίθεση στο ωροσκόπιο του, μεταξύ Σελήνης/Κρόνου μαλλον δειχνει να φοβάται να συμβιβαστεί και να κανει πισω, σε αυτό το σημείο. Και απο μια αποψη, αυτο ειναι σωστο, δεν θα σταματησει τώρα. Ο Κρόνος στον Υδροχόο απέναντι από τον γενεθλιο Πλουτωνα του στον Λέοντα, θα πλησιασει σταδιακα, τον 4ο οικο του, φερνωντας ισως σταδιακά την πτωση, καθώς η αντίθεση κορυφώνεται μέχρι της 4/1/2023. Ακόμα και να αντέξει το πέρασμα του Κρόνου, η αντιθεση Κρονου/Πλουτωνα, δημιουργει εσωτερικες συγκρουσεις, θα δειξει το σκληρο του προσωπο, αλλα και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σίγουρα, όπως ανάφερα σε άλλο κείμενο, θα φέρει ανατροπή, καποια στιγμή, αργότερα. Ασχετα ομως με ολα αυτα, θα μετατραπει, στο τελος, σε μάρτυρας.

Οταν κάνεις επιστράτευση, κηρύττεις τον Γ παγκόσμιο πόλεμο. Ο Πλανήτης Γη, βιώνει μια από τις δυσκολότερές συγκυρίες που θυμίζουν Α παγκόσμιο πόλεμο.

Ο Κριός με κυβερνήτη του, τον Άρη, εχουν αμεση σχεση με την θερμότητα, τη φωτιά, πόλεμο, πυρετούς, λοιμό, ασθένειες, ατυχήματα, όπλα, εγκληματικότητα, συγκρούσεις και αναταραχές, σεισμικές αναταράξεις και γενική αστάθεια του πλανήτη που θα συνεχίζεται. Τουλάχιστον ακόμα μπορεί να έχουμε ένα ήπιο Φθινόπωρο με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην θερμοκρασία, όμως με την εκλειψη Οκτωβρίου- το πρώτο Παγωμένο φεγγάρι, οι καιρικές συνθήκες θα αλλάξουν.

Η Αμερική θα βιώσει σε υπερβολικό βαθμό τα φεγγάρια Οκτωβρίου. Κάποτε μιλούσα για πραξικόπημα η’ την επιβολή στρατιωτικού νόμου, αυτά τα φαινόμενα ήταν έντονα από το 2015, στις προβλέψεις μου.

Έγραφα στις αρχές του 2020 ότι «Το εν λόγω κουινκαξ είναι μια επανάσταση ενάντια στην εξουσία και κανόνες που σοκάρουν. Συμφωνίες ειρήνης που υπογράφτηκαν πρόσφατα η όποιες άλλες συμφωνίες, ναι μεν θετικές, αλλα δεν θα είναι σταθερές, αυτές σηματοδοτούν πόλεμο, καθώς η οψη χιαστί μόνο “μπαρούτι” μυρίζει, με ανάδρομο Άρη στον Κριό. Συνώνυμες λέξεις είναι το αποκόβω, ανατροπή, η απομόνωση και η διακοπή. Αργότερα, θα φανούν χρήσιμες.»

Οι αρνητικές όψεις Ηλιου /Ουρανού γενικότερα, συνδέονται με τους γεννημένους επαναστάτες, τους αντιδραστικούς, ονομάζουμε κάποιον ως “μαύρο πρόβατο”, απαιτούμε απόλυτη ελευθερία, είναι ο μη συμβατικός και μποέμ, οι πειραματιστές ..αλλα και ο εγωκεντρικός ηγέτης -τύραννος, που δίνει ρεσιτάλ τρέλας!

Η πανσέληνος μεταφέρει εκτος απο θυμό και οργή και έντονη στρατιωτική δραστηριότητα που θα χρησιμοποιηθεί για καταστολή και αλλες δραστηριότητες σε κάθε περίπτωση. Στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο οι ΗΠΑ συμμετείχαν με τη Ρωσία για να πολεμήσουν τον Χίτλερ και τους Ναζί. Στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο που ήδη διανύουμε, είναι λυπηρό, να βλέπουμε τις ΗΠΑ να εντάσσονται στο πλευρό της Ουκρανίας με τους ναζί για να πολεμήσουν τη Ρωσία!(ούτε αυτοί έβαλαν μυαλό ποτέ) Το σήμα των ναζιστών είναι τώρα στις σημαίες της Ουκρανίας στο πεδίο της μάχης. Πως τα φέρνει η ιστορία καμιά φορα!

Θυμό και οργή φέρνει εδώ και μέρες στο Ιράν που είχα ασχοληθεί εδώ και πολύ καιρό μεσα από την επιρροή εκλείψεων.

O Ουρανός ανάδρομ,ος τετραγωνίζει τον ανάδρομο Κρονο του Ιραν! Τέλη Αυγούστου έγραψα ότι «συνδέεται κλασικά με περιόδους εξόδου, εξέγερσης, μαζικών διαμαρτυριών, οργανωμένων απεργιών, διαταραχής του συστήματος και αλλαγές καθεστώτος από μάζες ανθρώπους που αγωνίζονται για την ελευθερία. Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι πιο δυνατός, στον Alpheratz, μετα τις ιστορικές ευθυγραμμίσεις του καλοκαιριού. Το Ιραν εχει 2 ωροσκόπια ένα την 1 Φλεβάρη του 1979 (Επανάσταση) και άλλο ένα την 1 Απριλίου 1979 που είναι και η ανακήρυξη της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Θεός να την κανει Δημοκρατία.

  • Το Ιραν επηρεάστηκε τα τελευταία χρονια από τα εξής αστρονομικά γεγονότα:
  • 8 Μαΐου 2018 ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την αποχώρηση των Ηνωμένων Πολιτειών από την Πυρηνική Συμφωνία του Ιράν.
  • Στις 10 Μαΐου 2018 υπήρξε ανταλλαγή πυραύλων μεταξύ των ιρανικών δυνάμεων στη Συρία και των ισραηλινών δυνάμεων στα Υψίπεδα του Γκολάν.
  • Εχω ήδη αναφέρει παρα πολλές φορές το Ιραν και την εμπλοκή του σε μια πολεμική σύρραξη  με το Ισραήλ τόσο στις εκπομπές μου όσο και στις γραπτές μου αναλύσεις.

Το μέλλον

  • Το Ιραν επηρεάστηκε από την Ηλιακή έκλειψη 12 Ιουλίου 2018 στις 20°41′ Ο Καρκίνος τετραγώνιζε τον Πλούτωνα και στα δύο ωροσκόπια του Ιράν.
  • 27 Ιουλίου 2018 έκλειψη Σελήνης στις 04°45′ Ο Υδροχόος είναι σε σύνοδο με το ωροσκόπιο Χομεϊνί -Ερμής.
  • Ηλιακή έκλειψη 11 Αυγούστου 2018 στις 18°42′ στον Λέοντα σε συνοδο με τον Ωροσκόπο της Ιρακινής Δημοκρατίας σε συνδυασμό.
  • Ματωμένη Ηλιακη εκλειψη στις 25 μοίρες στον Σκορπιο, επηρεάζοντάς την Σελήνη και τον Ουρανο. Το Ιραν βάλλεται από τον 4ο οικο του στους Ιχθείς και την συνοδο Δια/Πωσειδωνα, οπου στο μέλλον το ένα γεγονός θα διαδεχτεί το άλλο. Κατά τον ιδιο και χειρότερο τρόπο, οι εκλείψεις του δευτέρου εξαμήνου 2022, θα επηρεάσουν σε μεγαλύτερο βαθμό, τον λαό του Ιραν.

Βάλλεται και το ωροσκόπιο της Κινας, που επηρεαζει τους Δεσμούς, στον αξονα Κριου/Ζυγου, ακριβως στην 16η μοιρα, ενω ενα ακριβεστατο τετραγωνο Ουρανου/Πλουτωνα,στις 17 μοιρες Λεοντα/Ταυρου, θα πραγματοποιηθει στις 22 Οκτωβριου, 2022. Οι φημες περι πραξικοπηματος, ισως να μην ειναι απλα φημες.Αλλωστε, το ανατρεπτικο τετραγωνο θα αρχισει να κανει την δουλεια του.

Πίσω στην πανσέληνο, ο Χείρωνας σε αντίθεση προς την Αφροδίτη και τον Ήλιο, δίπλα στην πανσέληνο, σημαίνει ότι δημιουργούνται πληγές και οδυνηρές καταστάσεις στην ανθρωπότητα, αντί να διορθώσουμε τα στραβά μας. Θα υπάρξουν και διαμαρτυρίες και κάποιοι θα αγωνίζονται ανοιχτά ενώ κάποιοι αλλοι θα συνθηκολογούν με το σκοτάδι, αποτραβηγμένοι στην σιωπή τους. Από το 2016 έγραφα ότι έρχονται σοβαρές αναταράξεις, πόλεμοι και σημαντικές εξελίξεις. Οι ηλιακές εκλάμψεις θα αυξάνονται σε μεγάλο βαθμό. Μεσα στον Σεπτέμβριο είχαμε παρα πολλές μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα βέβαια του πληθωρισμού θα επιδεινωθεί κατά πολύ περισσότερο.

Αλλωστε ακόμα και ο χάρτης της Φθινοπωρινής ισημερίας και του Θερινού ηλιοστασίου 2022, δεν δείχνουν κάτι διαφορετικό καθώς η προσοχή του κόσμου εστιάζεται στις κινήσεις των ηγετών και τις αυξήσεις τιμών, εφοδιαστική αλυσίδα και χρηματιστήριο, ενώ οι συνθήκες θα συνεχίζουν να δυσκολεύουν και η διαχείριση της επερχόμενης οικονομικής κρίσης θα είναι μη αντιμετωπίσιμη, όπως έγραφα στις εκλείψεις. Ο ανάδρομος Ερμής έδειξε ότι θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα στο εμπόριο, τις μεταφορές, τις συμφωνίες, την επικοινωνία που θα επηρεάσουν τις ζωές μας σε κρίσιμο σημείο. Οι τιμές των εμπορευμάτων θα αυξηθούν, επιπλέον ή θα μπορούσαν να αυξηθούν πολύ απότομα.

Η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης εχει ξεκινήσει και πάλι μέχρι να γίνει ακριβέστατη κατά την διάρκεια των εκλείψεων. Οι αρνητικές όψεις μεταξύ Αφροδίτης/Δια, στις ΗΠΑ, σημαίνει πολλά πράγματα, εκτός από υψηλά επιτόκια, μπορεί να δούμε και περιοριστικές αναλήψεις από τα ΑΤΜ, υπάρχει και η επιρροή του Κρόνου εκεί. Η Αφροδίτη είναι σε πτώση και σε επικίνδυνη μοίρα. Εντύπωση, μου είχε κανει η αντίθεση Αφροδίτη/Κρόνου, απο το καλοκαιρι, κάτι που βίωσε η Ελλάδα, στα καπιτάλ κοντρόλς, ενώ τώρα η επιρροή της, είναι μεγαλύτερη, κατα την διαρκεια της μεγαλυτερης Αυγουστιάτικης ηλιακής έκλαμψης.

Οι τράπεζες μεταφορικά μισούν τον πληθωρισμό, επομένως αυξάνουνονται τα επιτόκια για να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους από τον δανεισμό. Ωστόσο, ο λαός μισεί επίσης τις τράπεζες, επομένως θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα με την ρευστότητα, καθώς θα μπορούσαν να αποσύρουν όλα τα χρήματα από τους λογαριασμούς τους. (Ένοπλοι πολίτες στο Λίβανο επιτέθηκαν σε τράπεζες για να πάρουν τις αποταμιεύσεις τους.)*

Η ειρήνη, τάξη και η διπλωματία θα αναταραχθούν με τα γειτονικά κράτη σε κάθε περιοχή, μπορούμε να σκεφτούμε χώρες όπως η Γερμανία, το Βέλγιο, η Κίνα, η Αγγλία, τα εχω πει αναλυτικά ουτωσι άλλως. Προμηνύεται αυστηρή λογοκρισία ενώ μεγάλα σκάνδαλα θα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Όμως η διπλωματία και οι κανόνες που θα επιβαλλονται θα είναι αναποτελεσματικοί.

Και ο Αρης στους Διδύμους, θα συμβαλλει στις κοινωνικές αναταραχές, βίαιες διαμαρτυρίες και αυξημένη στρατιωτική δραστηριότητα ειδικά μετα την ισημερία. Τα διπλά πολιτικά παιχνίδια και οι προδοσίες είναι έντονο χαρακτηριστικό του. Θέματα κυβερνοασφάλειας θα μπορούσαν να είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα. Θα δούμε διαφωνίες, απεργίες, ταραχές ή ανησυχίες που σχετίζονται με ελλείψεις τροφίμων, ακίνητα και ορυκτά, άνθρακα και λάδι. Οι μεγάλες χώρες ομως θα έχουν σοβαρότερα προβλήματα με τον ηλεκτρισμό, τυφώνες, σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις. Ελπίζουμε να κάνουν κάτι. Ηδη εχουν μεγαλα μπλακ-αουτ.

Με το τετράγωνο Σελήνης-Παλλάς, τα αισθήματα αδικίας είναι δυνατά, όπως ο Ουρανός, έχει σχέση με τις «καλέσματα αφύπνισης», τις ξαφνικές αλλαγές και τα σοκ καθώς τετραγωνίζει Ήλιο, η Σελήνη και Αφροδίτη εξαγωνιζουν τον Ουρανο. Οι αρνητικές όψεις της Παλλάς, δείχνουν μια υψηλότερη κατανόηση όλων αυτών των διαδικασιών, η ενέργεια της μπορεί να είναι αρκετά βίαιη και αποδιοργανωτική, ακόμη και καταστροφική, καθιστώντας τα πράγματα πολύ δύσκολα, στο να αντέξουμε, όσο χρειάζεται, προκειμένου να καταλυθούν οι απαραίτητες ενέργειες και αλλαγές. Υπό αυτό το πρίσμα, υποδεικνύει περιόδους μεγάλου στρες. Η κατασταση μπορει να ειναι ιδιαίτερα εύθραυστη, λόγω έλλειψης βασικών βιολογικών αναγκών, ζεστασιάς, άνεσης, φαγητού και ασφάλειας.

Από πολιτικής άποψης, η Παλλάς Αθηνά είναι υπερασπιστής του σπιτιού και της οικογένειας, πατριώτης της πατρίδας της, καθώς και συνήγορος των παιδιών, των ηλικιωμένων, των αναπήρων ή των απόρων και γι αυτό αντιστέκεται. Επίσης, είναι σημαντικό ότι είναι σε πολύ στενή συνοδο με τον Ωροσκόπο του χάρτη ενώ είναι σε συνοδο και με τον Σείριο. Είναι θέα του θάρρους, της στρατηγικής και του δίκαιου πολέμου. Είναι αμυντική από τη φύση της και θα χρησιμοποιήσει τη στρατηγική και την νοημοσύνη της για να αποφύγει τη βία, αλλά όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, θα αναλάβει δράση. Ολα αυτα, επίσης ειναι προάγγελος για το κατα ποσο οι καταστάσεις θα ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Στην προσωπική μας ζωή αν υπάρχει διάθεση, η συγχώρεση είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε επιτέλους τον δρόμο προς την ειρήνη — βέβαια τα πράγματα συνήθως μπορεί να είναι πιο δύσκολα. Μερικές φορές μπορεί να μη είμαστε ρεαλιστές και να ζητάμε παρα πολλά από τον εαυτό μας και τους άλλους — όπου υπήρξε λάθος ή εγινε κάποια αδεξιότητα, ίσως θα πρέπει να αποφασίσουμε και να αποδεχτούμε ότι οι άνθρωποι δεν είναι τέλειοι και έχουν αδυναμίες, αλλά εμείς επιμένουμε, να βλέπουμε τους άλλους όπως εμείς θέλουμε η’ έχουμε ανάγκη, για τον εαυτό μας οι άλλοι να φαίνονται τέλειοι.

Από την άλλη εκφράζει την αδυναμία να πάρουμε ικανοποίηση από τις σχέσεις μας αλλα και από πράγματα που θέλουμε να απολαύσουμε, όπως η αγάπη, τα ρούχα, το φαγητό, διασκέδαση κτλ. Βέβαια, το εξάγωνο προς τον Κρονο, αντιπροσωπεύει την εξουσία, το αρχέτυπο «πατέρας», αν δεν υπάρχουν τέτοια θέματα, σίγουρα θα πρέπει να συμπεριφερομαστε πιο ώριμα σε οποιαδήποτε κατάσταση ή σχέση, αντί να εκφράσουμε την αυστηρή πλευρά του Κρόνου. Μας υποδεικνύει επίσης, ότι πρέπει να μπουν κάποια όρια και βασικοί κανόνες για να είναι μια σχέση υγιής, που ταιριάζει καλά με την ανανεωτικη ενέργεια του Κριού, καθώς και ο Ζυγός χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο σε θέματα ισορροπιών. Ο Κρόνος είναι ακόμη ανάδρομος, πολλά μπορούν να έρθουν στο προσκήνιο από το παρελθόν,οχι απαραιτητα προσωπα αλλα και σκεψεις, αναμνησεις που μας στοιχειώνουν.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να απομονωθούμε. Αναζητήστε την ευκαιρία για να ανοίξετε άλλες δυνατότητες. Χαλαρώστε συναισθηματικά γιατί θα υπάρχουν μπλοκαρίσματα. Συναισθηματική απομόνωση. Άρνηση αποδοχής σχέσης. Ενδεχομένως να προσποιούμαστε ότι είμαστε κάτι το οποίο δεν είμαστε.

Στην Ελλάδα, αυτό που είναι αρκετά έντονο είναι η ακριβέστατή αντίθεση της Αφροδίτης, στον άξονα Ιχθύων/Παρθένου κατά την διάρκεια Φθινοπωρινής ισημερίας, η ανήθικη ή κακή συμπεριφορά, δημιουργώντας, σοκ, δυνατές αντιδράσεις θυμού, αγανάκτηση, όμως η θνησιμότητα και η εγκληματικότητα αυξάνεται κατακόρυφα στις γυναίκες, που είναι άκρως σοκαριστικη, αν κάποιος θυμηθεί αυτά που έλεγα κατά την διάρκεια της «πανδημίας». Τώρα, ο Μπάιντεν κήρυξε την λήξη της, άρον -άρον επειδή έρχονται μεσοεκλογες, και έλεγα ότι όλα θα ξεχαστούν γιατί θα έχουμε δουλειές με φούντες, όπως πόλεμοι κτλ.

Εμείς συνεχίζουμε το βιολί των εμβολιασμών, αντί να μοιράζουμε κάνα χάπι ιωδίου για πυρηνικό πόλεμο.

H Meloni κερδιζει τις εκλογες οπως ειχα προβλεψει απο το 2019 οτι στην Ιταλια, αργα η γρηγορα, η εθνικοδεξια θα κυβερνουσε.Η Τζόρτζια Μελόνι, της οποίας αναδείχθηκε πρώτο κόμμα στις βουλευτικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν χθες Κυριακή στην Ιταλία (25/9/2022), διεκδίκησε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την ηγεσία της επόμενης κυβέρνησης της χώρας.

Μέσα στη σκληρότητα και το χάος του πολέμου, πιστός ακόμα στον κληρονομικό κώδικα ηθικής του, βοηθά στην υπεράσπιση των πυλών του τόπου από επιθέσεις ταραχοποιών.

Η αντίθεση του Άρη, στον Ελληνικο χαρτη κυριαρχει, για τους επομενους μηνες, σημαίνει ότι θα καταναλωθεί λεκτική ενέργεια και να εξαντληθεί μέχρι αηδίας, ανταγωνιζόμενοι στο ποιος θα πει την μεγαλύτερη βλακεία, όχι μόνο σε κομματικό επίπεδο αλλα και με την γείτονα χωρα, οπου όλα είναι πιθανά να συμβουν, καθως ολα θα παρουν διαφορετικη τροπή. Αν και όλα μπορεί να συμβούν με έναν Άρη στους Διδύμους (εναέριες συγκρούσεις, κυβερνοεπιθεσεις, τώρα έχουμε και τα drones- που παιρνουν φωτογραφιες και εξαπολυουν βιολογικο πόλεμο και πάει λέγοντας), εχω δώσει ημερομηνίες, οπότε θα είμαστε όλο αυτόν τον καιρό με τα νεύρα τεντωμένα, μέχρι να πάει ο Ερντογάν σε εκλογές, και αν παει. Θα πρεπει να ειμαστε πολυ αυστηροι, προεχτικοι αλλα και επιθετικοί, με τον τροπο μάς.

Υπόψιν, ότι ένας Αρης στους Διδύμους είναι ειδικός στο να στήνει ενέδρες, παγίδες, είτε σε λεκτικό επίπεδο, που πες-πες μπορεί να σε παρασύρει τελείως, ακόμα και αν συμβεί μια ύπουλη ανοιχτή επίθεση. Οι εκλείψεις άλλωστε Οκτωβρίου -Νοεμβρίου είναι πολύ πιο έντονες και επικίνδυνες. Η κατάσταση είναι ασταθής, το θέμα εδώ είναι ότι έχουμε δυο ηγέτες που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων

Και τα δυο ωροσκοπια είναι σε ετοιμότητα. Ομως μιλαμε και για τις ορδες λαθρομεταναστων, που θα εισβαλλουν απο τον Εβρο.

Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, μας βάζει σε αυτό που λέγεται πόλεμος αργότερα, κατα το 2024-5, αλλοίμονο αν συνθηκολογήσουμε σε ένα μοίρασμα του Αιγαίου,χωρις νοημα, σε οποιαδήποτε περίπτωση με οποιονδήποτε όρο, οπως και να ονομαστει, δεν εχει σημασια, σε μια εποχή που όλη αυτή η ιστορία με το πετρέλαιο,φυσικό αέριο, κτλ. ειναι τελειως ξεπερασμένα, και συντομα, θα τελειώσουν διαπαντός, απο τον πλανήτη. Οπότε, ως προς τι ο τσακωμός; Είναι το ενεργειακό η’ εδαφικό το ζήτημα; Και τα δυο. Μην μας μεινει το δευτερο μονο και μπλεξουμε.Η Ελλάδα μπαίνει σε μια δύσκολη και ανησυχητική περίοδο γεωπολιτικα και πολιτικά, καθώς μπορεί να της επιβληθεί και ένα καθεστώς, από το εξωτερικό, λόγω της συνόδου Δια/Πλουτωνα στον Κριό, που δεν θα εχει και νοημα ισως.

Έγραφα στο telegram, στα μεσα Σεπτεμβρίου, αν ο διαδοχος Παυλος, θελει να βασιλέψει, και αν αυτό συμβεί κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη, με οποιονδηποτε τροπο, ακόμα και αν επιβληθεί, πολύ λίγο θα μείνει, σαν τον πατερά του, και οι δυο έχουν τον Ήλιο τους στον 8ο οικο, όπως και ο Κάρολος, επίσης. Δεν είναι καλό για βασιλιά, να εχει τον Ήλιο εκεί. Έχεις “πεθάνει” πριν καν κυβερνήσεις. Θα μπορούσε ομως να προσφέρει και να βοηθησει την χωρα με διαφορετικό τρόπο, αλλα όχι με αυτόν τον τρόπο. Μακρια απο Ταυρους και Λεοντες σ αυτη την χωρα, αλλα φαινεται το τραβαει ο οργανισμος μας. #Crown_Prince_of_Greece

Στις 19/9/2022 έγραψα τα εξής:

Τις επόμενες ωρες η αντίθεση Δια/Πλουτωνα γίνεται ακριβείας στον χάρτη Μεταπολίτευσης. Τα σχέδια της κυβέρνησης φαίνεται καπως να παρεκκλίνουν από εξωτερικά γεγονότα. Η παγκόσμια ασφάλεια, το τραπεζικό σύστημα, η ελευθερία της πληροφόρησης, είναι υπό αμφισβήτηση. Ομως το λαθρομεταναστευτικό θα φουντώσει, πολλοί θα φύγουν από την ζωή μέχρι τον Ιανουάριο του 2023.

Σκάνδαλα έρχονται στην επιφάνεια. Με τον Δία απέναντι προς τον Πλούτωνα, πιθανότατα θα δούμε σύγκρουση μεταξύ μικρών και μεγαλύτερων αληθειών. Οι αλήθειες ομως του Δία είναι διαφορετικές από αυτή που εχει, ο Ελληνικός πληθυσμός.

Η αντίθεση Δια/Πλουτωνα δείχνει γεγονότα που θα επηρεάσουν την χωρα μας. Έχει συνδεθεί με χρηματοπιστωτικά γεγονότα, – μπορεί να είναι η αρχή ή επέκταση ενός κινήματος ως όργανο για να γίνει κάτι συγκεκριμένο (στον γενέθλιο άξονα της το είδαμε το 1975).Εχει συνδεθει με ακραια καιρικα φαινομενα μεγαλης εκτασης.

Πολύ ισχυρές ομάδες μπορεί να αναλάβουν την ηγεσία ή να δείξουν την παρουσία τους.

Τρομοκρατία· επιθέσεις από αλλόθρησκους λαθρομετανάστες (για να καταλάβουμε τι λέω)

Ισως μια δύναμη η επιρροή που προέρχεται από το παρασκήνιο;;; τι υποβόσκει παρασκηνιακά;; εξουσία.

Και μετα ο χάρτης αυτός εισέρχεται σε μια περίοδο αντίθεσης Δια/Ουρανού κατά τον Απρίλιο του 2023. Κατι με ανησυχεί καιρό τώρα, ενώ ο ιδρυτικός χάρτης βρίσκεται υπό την επιρροή του Κρόνου/Υδροχόου/Ιχθύ.

Πίσω στην πολύ πρόσφατη ιστορία, έχουμε την άνοδο του εξτρεμισμού στην Ευρώπη, ειδικά με Ουρανο στον Ταύρο: Μην ξεχνάμε ότι η Μαρίν Λεπέν έγινε πρόεδρος (2011) του Front National Party στη Γαλλία, το νεοναζιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής με τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο σημείωσε υψηλή άνοδο στις τοπικές (2010) και εθνικές (2012) εκλογές στην Ελλάδα, ο Viktor Orbán έγινε Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας το 2010 ως ηγέτης του κόμματος Fidesz–Ουγγρική Ένωση Πολιτών.

Συνδέεται με την οικονομική ύφεση και εξεγέρσεις. Αν και μπορούμε να τα καταφέρουμε ως χωρα καλύτερα, από τους άλλους, η παγκόσμια αστάθεια μπορεί να μας συμπαρασύρει.

Τον Ιούνιο του 2024, η αντίθεση Δια/ Πωσειδωνα – θα συνδεθεί με την άνοδο ή η παρακμή πολιτικών, κοινωνικών ταγμάτων, ιδεολογιών: φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, δημοκράτες, κομμουνιστές.

Ο Ελληνικός ιδρυτικός χάρτης εχει ήδη μπει στον δεύτερο κύκλο Δια/Πλουτωνα στον Κριό, γενική οριοθέτηση, κινήματα, πόλεμοι, πολύ ισχυρές και ακραίες ομάδες μπορεί να αναλάβουν την ηγεσία ή να δείξουν την παρουσία τους. Βέβαια, ο Πλούτωνας στον Υδροχόο αργοτερα, κατά το πρώτο του πέρασμα την άνοιξη του 2023, μπορεί να κρατά εκπλήξεις, σε πολιτικό επίπεδο, δείχνοντας τα πρώτα σημάδια.

Ακόμα και σε εσωτερικό επίπεδο, δείχνει μια κοινωνία που καταρρέει. Στην Ελλάδα, σε βαθμό κακουργήματος, υπάρχει μια εγωιστική αφοσίωση σε καθιερωμένα προνόμια.

Δείχνει μια κοινωνία που καταρρέει ηθικά και σωματικά, ανέχεται πολλά, χωρίς καμία αντίδραση, η αντίσταση της είναι σθεναρή ως πολυ συντηρητική, δεν ξέρει πότε να σιωπά και πότε να μιλά, αυτό οδηγεί σε ηθική παρακμή και τελικά στο τέλος, ίσως φέρει το άκρως αντίθετο.

Το θέμα με την 16η του Κριού, είναι ότι ανέχεται να την μειώνουν, γιατί η μοίρα αυτή, ελαττώνει, περιορίζει, προσβάλλει υποτιμητικά και το ανεχόμαστε, αλλά όμως δημιουργεί και ήρωες της εργατικής τάξης. Τελειώνοντας, αυτό το τραγούδι επισημαίνει τα ελαττώματα που έχουμε στην κοινωνία μας αλλα όμως υπάρχουν απλοί άνθρωποι εκεί έξω που προσπαθούν να βελτιωθούν, παρόλο που έχουν αντιμετωπίσει πολύ σκληρές πραγματικότητες στη ζωή, εξακολουθούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον και να μοχθούν.

Απάντηση